עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by pc student,

חברה נתחתי ספק ישן ומצאתי שם מעביר ac -dc עכשיו מלחם ולוח הלחמות זה הדבר היחיד שאני אצטרח או לא?ועוד משהו מישום מה ראיתי שיש רק אאוט פאט ולא אין פאט האם זה אומר שהקטודה מתחברת למינוס?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  2. Started by yarl,

שלום לכולם יש לי בעיה קניתי מארז טרמלטייק וחיברתי הכל 1)איפה שמים את הסנסור של הלוח בקרה 2)למה אני לא מרגיש את מהירות המאווררים שאני מסובב את הפונטציומטרים 3)ועד כמה מדויק המד מעלות במידה שהוא נמצא במקום שלו ואיפה אפשר לראות או לקרוא על כל החיבורים ולדעת שני חיברתי הכל במקום אני מקווה ששאלתי את השאלה במקום הנכון תודה לכולם הבנתי אבל בחוברת המצורפת לא מופיע איך מחברים את כל המאווררים ללוח בקרה ובקשר למאווררים אני לא מצליח לשמוע שהם מסתובבים מהר יותר או שהם שקטים ואין אפשרות לשמוע אותם בכלל !

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  3. Started by re5pect,

מישהו יכול להסביר לי איך אני מוציא את הlcd מפה ומכניס אותו למחשב ומתכנת אותו? (לא הבנתי את המדריך.)

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  4. Started by Snufkin,

רציתי דבר ראשון להגיד שזו פעם ראשונה שלי באתר ושעד עכשיו אני המום מהיכולות המדהימות שאנשים מציגים פה! אני לעומת זאת פחות כישרוני וגם פוחד לסכן את המחשב שלי!!! רציתי לדעת אם יש חברות שונות לכבלים עגולים, ואם כן מי עדיפה ולמה. מקווה שתוכלו לעזור לי

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  5. Started by guy124,

רציתי לשאול , אם אני מביא צג לסידי ממכשיר כלשהו אני חייב לשים נגד של 100 אוהם או שאולי יש לו כבר ? אם כן אז איך אני יכול לבדוק אם יש או אין ? וגם לא הבנתי לאן מחברים את הנגד ? תודה

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  6. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם אני רוצה רק מד טמפרטורה כזה ולא מה שמוכרים הפנלים עם ה USB וכל הקישקושים איפה אני קונה בארץ דבר כזה

7. Started by dj shay 30010,

*

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by guy124,

רציתי לדעת אם אפשר להשתמש בצג של טלפון משרדי בתור lcd ? ורציתי לדעת גם: אם יש לי צג איך אני יכול לראות טמפ' אם אין חיישנים ? ו........... רציתי לדעת גם כמה וולט לוקח הצג של הטלפון ???

9. שכחתי איזה חוט מחברים לאיזה חוט. תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  10. Started by guy124,

תגידו יש אפשרות להעביר לגיים בוי תוכנה בעזרת קבל מהמחשב כדי שיהיה אפשר לשים בו שירים ???

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  11. Started by tom123,

יש לי ספק של TT 430W יש לו פולל חיבורים מולקסים זה יספיק לי?

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  12. Started by Thunder^,

סליחה טעות בפורום....

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  13. Started by LuIgI,

אוקי יש תחרות בכפר סבא של עיצוב המודינג... להרשמה יש להתקשר למ"ס: 09-7665657 פרטים: התחרות היא עד ה 19 באוגוסט. וכמובן שלא תהרסו את המחשב לחינם.... הפרס הוא: עכבר + מקלדת אלחותיים החדשים של Logitec בבקשה תשתטפו אם לא ישטתפו העניינן לא יצא לפועל.. בתודה, יניב.

• 35 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. מצאתי נורית(ממש קטנה) שעובדת על 35W 12V שזה בידיוק מתאים. הבעייה היא שזאת נורית להט,ואני מפחד שהיא תחמם לי ת'מארז אז יש למישהו פיתרון? חשבתי אולי לחבר אותה ל5V במקום ל12 אבל... עכשיו מצאתי לה גם זכוכית שאני פשוט חייב לחבר לה אבל אני לא יודע איך,חשבתי על סיליקון או דבק 3 שניות אבל אני מפחד שהם ישרפו... פתרונות הצעות יתקבלו בברכה

• 13 תגובות
    • 988 צפיות
  15. במדריך של אליאנין כתוב שאין לחבר לדים ללא נגד למקור מתח אבל לבטריה כן..... אם יש לי לדים3.3 וולט ואני רוצה לחבר אותם לבטרי 9 וולט אני צריך נגדים??? אם כן( ואני כמעט בטוח שכן.....) איזה???? איתן

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by pc student,

האם אפשר להפוך חשמל dc ל ac?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by guy124,

תגידו יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות עם מסכים של מחשבון ?!!??!

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  18. דבר ראשון אני חייב לציין שזה דברים שצריכים להיות ברמה נורמלית, לא שתראו לי איזה פרוייקט ברמה של aliyanyn כי אין לי את הידע והחוש לדברים כאלה דבר שני אני עצלן רצח אז תשתדלו דברים פשוטים ומהירים חח :> דבר שלישי, חומרים רגילים שאפשר למצוא בכל חנות ולא איזה שילוב כימי של מרכיבים שנמצאים רק בקצה של הר האופימפוס (זה בכלל הר?) o_0 www.vl.rehost.co.il/case-front.jpg הנקודה היא שהוא כרגע סתם חסר צרוה חתוך מחורר וכו.. (: במקומות שיש חור (החור הגדול העליון שהוא בעצם ברוחב של 5.25 ובגובה של שני 5.25 + 3.5 והחור התחתון שהיה בו פאנל קדמי שניהם עם רשת... העניין הוא שזה סתם חסר צורה השיטה הקלה ביותר שחשבתי עליה זה להגדיל את החור התחתון, ולעשות גם על החור העליון וגם על התחתון גומי עבה …

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  19. Started by Philip,

בלוח אם שקניתי, albatron km18g pro 2 היציאת spdif אופציונלית ולצערי לא רכשתי אותה בנפרד [לא נראה לי בכלל שאפשר לרכוש אותה]... עיינתי בחוברת של הלוח, ומצויינים שם החיבורים על הלוח מה כל פין, האם בעזרת זה אני יכול להכין חיבור ביתי? פשוט לקנות חיבור RCA נקבה איכותי, ולחבר בהתאם? אם כן, איך בדיוק החיבורים הולכים? אני חייב לחבר גם IN וגם OUT? כי אני צריך רק יציאה.... בקשר לחיבור IR, על הלוח יש לי חיבור IR, ויש אדמה, 5 וולט, חיבור RX וחיבור TX, לפי המדריך שמופיע בתחרות שלכם הרגל היא TX, האם מספיק לחבר את המקלט לאדמה, 5 וולט ול TX בהתאם? או שעדיף לבנות את המקלט קומפלט ולחבר ל COM? המחשב יריץ לינוקס, ועדיין לא בדקתי אם ה lirc יודע לזהות את החיבור IR של הלוח... במידה וכן, מה עדי…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. טוב פה תישאלו שאלות לגבי המדריך שלי שפורסם גם בתחרות מדריכים דאבל פרספקס מהבהב שימושים: ליופי ולהשביץ... כללי זהירות: לבישת משקפי מגן נגד רסיסים שעפים מהפרספקס לפנים וכמובן לשמור על הידים שלא יהיו פציעות חומרים: לוח הלחמה 2 סופר לדים 2 לוחות פרספקס באותו גודל 2 נגדים 470 2 נגדים 39K 2 טרנזיסטורים 2N3904 2 קבלים 10UF 16V חוטי חשמל מפסק מלחם+בדיל לעבודה: סרטוט המעגל סירטוט עזר (הטרנזיסטור הימיני אמור להיות הפוך כמו השמאלי פשוט הדבלבלתי) עכשיו בונים את המעגל מאחורה יש טעות בשירטוט הטרנזיסטור הימיני אמור להיות הפוך מאחורה הנה 2 לוחות הפרספקס עכשיו מדביקים אותם ביחד (אני הדבקתי עם דבק דו צדדי) בוחרים ציור שאתם …

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. עשיתי חור למאוור בגג המארז שלי... הבעייה היא שעשיתי את החור עם ג'קסון :-\ (מה לעשות כשאין דרמל ???) בכל מקרה הצלחתי גם לשרוט קצת את המארז... המארז בצבע שחור מבריק ולי יש ספרי שחור רגיל נראה לי. בכל מקרה אני לא מבין בגרוש בצביעה אז אני צריך את העזרה שלכם... האם אני צריך ישר לרסס על המארז או שאני צריך לשייף את כל האזור של השריטה ואז לשייף? איך השחור הרגיל הזה יראה ביחד עם המבריק? ומה בעצם אני צריך לעשות כדי לקבל תוצאה סופית מוצלחת? תודההה

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  22. תודה מראש,אנוכי.

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  23. האם אני צריך לחתוך את הצינור לרוחבו וככה להכניס את הקבל? ואם כן אז איך אני דואג ששהקבל לא יצא מהצינור? או שאני צריך איכשהו לפרק את הראש של הקבל IDE, להכניס לצינור ולהרכיב בחזרה? תודה מראש לעונים

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by dj shay 30010,

קיבלתי מחבר מסך LCD graphics יש למישהו שירטוטים או מדריך אך אני מחבר אותו

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Check_Point,

בקרוב אני מתכוון לבצע משלוח של לדים ונגדים מ - Lsdiodes , ורציתי לדעת איזה נגדים לקנות. אני מכיר את שיטת החישוב, אך כרגע חוץ מחריטה מוארת אין לי תכנונים ספציפיים ללדים, לכן רציתי לשאול אתכם מה הנגדים "הכי נפוצים" שאני אוכל להסתדר איתם לביצוע פרוייקטים עתידיים. אין לי בעיה לקנות 10 סוגי נגדים בחבילות של 5, אך חשוב שתציינו איזה נגדים הכי נפוצים ויתאימו לעתיד. אגב- המשלוח של lsdiodes הוא אווירי ?

• 4 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים