אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שכחתי איזה חוט מחברים לאיזה חוט. תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר להשתמש בצג של טלפון משרדי בתור lcd ? ורציתי לדעת גם: אם יש לי צג איך אני יכול לראות טמפ' אם אין חיישנים ? ו........... רציתי לדעת גם כמה וולט לוקח הצג של הטלפון ???
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
תגידו יש אפשרות להעביר לגיים בוי תוכנה בעזרת קבל מהמחשב כדי שיהיה אפשר לשים בו שירים ???
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
יש לי ספק של TT 430W יש לו פולל חיבורים מולקסים זה יספיק לי?
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אז כמו שהרבה מכם(או לפחות קצת) יודעים - לאחרונה התחלתי פרויקט HTPC למחשב שבמפרט. בינתיים השגתי מארז DIGITAL למי שמכיר(זה שמו) שהיה בו PENTIUM I 166MHZ. המארז נחתך, נקדח, הוכה קשות, שיוף ועוד ועוד בכדי שיתאים ללוח ATX וספק סטנדרתי(היה בו אחר כזה מאוד מאוד קטן וארוך). לבסוף המחשב נכנס וה OC בוצע. כרגע אני בחלק העיצוב והאיטום האקוסטי(מישהו יודע איפה לעזאזל משיגים ספוגים אקוסטים???? כבר חודש אני מחפש!!!!). אז הנה, תמונות ראשונות מהמודינג(ובאמת ראשונות), הצבע כרגע בייבוש, אני רוצה לשייף ולהוסיף עוד שכבה,(יש עוד הרבה מאוד תמונות שצילמתי אבל אין לי כוח לחכות שזה יעלה עשרות מגהבייטים......מי שרוצה שייפנה אלי בפרטי, או באי סי קיו). אחרי השיוף ווד הוספת שכבה, אז לקה, ואז נתחיל לעבו…
-
- 111 תגובות
- 14.6k צפיות
-
-
תגידו יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות עם מסכים של מחשבון ?!!??!
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
במדריך של אליאנין כתוב שאין לחבר לדים ללא נגד למקור מתח אבל לבטריה כן..... אם יש לי לדים3.3 וולט ואני רוצה לחבר אותם לבטרי 9 וולט אני צריך נגדים??? אם כן( ואני כמעט בטוח שכן.....) איזה???? איתן
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דבר ראשון אני חייב לציין שזה דברים שצריכים להיות ברמה נורמלית, לא שתראו לי איזה פרוייקט ברמה של aliyanyn כי אין לי את הידע והחוש לדברים כאלה דבר שני אני עצלן רצח אז תשתדלו דברים פשוטים ומהירים חח :> דבר שלישי, חומרים רגילים שאפשר למצוא בכל חנות ולא איזה שילוב כימי של מרכיבים שנמצאים רק בקצה של הר האופימפוס (זה בכלל הר?) o_0 www.vl.rehost.co.il/case-front.jpg הנקודה היא שהוא כרגע סתם חסר צרוה חתוך מחורר וכו.. (: במקומות שיש חור (החור הגדול העליון שהוא בעצם ברוחב של 5.25 ובגובה של שני 5.25 + 3.5 והחור התחתון שהיה בו פאנל קדמי שניהם עם רשת... העניין הוא שזה סתם חסר צורה השיטה הקלה ביותר שחשבתי עליה זה להגדיל את החור התחתון, ולעשות גם על החור העליון וגם על התחתון גומי עבה …
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם בכל צג טמפרטורה שקונים מקבלים איתו חישנים שאותם צריכים להכניס לאיפה שרוצים למדוד את הטמפ', או שיש כאלה שפועלים על החיישנים שקיימים כבר על הלוח אם ועל ה-Hard Disc. כי אני רוצהלקנות צג טמפ' (LCD) ואני לא רוצה לשחק עם המעבד וכל החלקים שבמחשב (מחשב חדש, חב להרוס). אם יש צגים שפועלים על חיישנים קיימים מישהו יכול להביא לי? אם אפשר להביא גם לינקים (רצוי מאוד). תקציב, לא יותר מ-200 ש"ח. ושהצג יהיה גם יפה...המארז שלי בצבע אפור ושחור, אם יש צגים עם צבעים תואמים אז עדיף. אבל גם אם הצבעים לא תואמים אז זה בסדר גמור. תודה גדולה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
בקרוב אני מתכוון לבצע משלוח של לדים ונגדים מ - Lsdiodes , ורציתי לדעת איזה נגדים לקנות. אני מכיר את שיטת החישוב, אך כרגע חוץ מחריטה מוארת אין לי תכנונים ספציפיים ללדים, לכן רציתי לשאול אתכם מה הנגדים "הכי נפוצים" שאני אוכל להסתדר איתם לביצוע פרוייקטים עתידיים. אין לי בעיה לקנות 10 סוגי נגדים בחבילות של 5, אך חשוב שתציינו איזה נגדים הכי נפוצים ויתאימו לעתיד. אגב- המשלוח של lsdiodes הוא אווירי ?
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מצאתי נורית(ממש קטנה) שעובדת על 35W 12V שזה בידיוק מתאים. הבעייה היא שזאת נורית להט,ואני מפחד שהיא תחמם לי ת'מארז אז יש למישהו פיתרון? חשבתי אולי לחבר אותה ל5V במקום ל12 אבל... עכשיו מצאתי לה גם זכוכית שאני פשוט חייב לחבר לה אבל אני לא יודע איך,חשבתי על סיליקון או דבק 3 שניות אבל אני מפחד שהם ישרפו... פתרונות הצעות יתקבלו בברכה
-
- 13 תגובות
- 996 צפיות
-
-
Hi all I'm currently on vacations in France, on the border of switzerland - what means ~10 minutes from Geneva..... Great computer shops there !! here is a project that i started on the 15.4.04 and was finished a bit later.... what means that it is a project was done before 4 months ENJOY Here is a DEMO for the window: based on that: I finished the sleeving & the window starting with some pics of fireworks of 56th Independence day of Israel - this evening: mod pictures following: Tomorrow will update with window continuation, and probably case modification for painting in…
-
- 43 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
-
עשיתי חור למאוור בגג המארז שלי... הבעייה היא שעשיתי את החור עם ג'קסון :-\ (מה לעשות כשאין דרמל ???) בכל מקרה הצלחתי גם לשרוט קצת את המארז... המארז בצבע שחור מבריק ולי יש ספרי שחור רגיל נראה לי. בכל מקרה אני לא מבין בגרוש בצביעה אז אני צריך את העזרה שלכם... האם אני צריך ישר לרסס על המארז או שאני צריך לשייף את כל האזור של השריטה ואז לשייף? איך השחור הרגיל הזה יראה ביחד עם המבריק? ומה בעצם אני צריך לעשות כדי לקבל תוצאה סופית מוצלחת? תודההה
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-
-
האם אני צריך לחתוך את הצינור לרוחבו וככה להכניס את הקבל? ואם כן אז איך אני דואג ששהקבל לא יצא מהצינור? או שאני צריך איכשהו לפרק את הראש של הקבל IDE, להכניס לצינור ולהרכיב בחזרה? תודה מראש לעונים
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שפרויקט הגטו אחרון שלי נכשל עקב זה שלא היה לי זמן פנוי מתחיל לו הגטו מודינג הנוכחי ואיתו השינויים: - החלפת מארז המידי במיני (אני לא צריך מארז גדול , סתם תופס מקום, וגם אני לא אשלם שקל על החדש) - הכנת קירור+השקטה על ידי סנדוויץ' של הHDD בין 2 לוחות אלומיניום מחורצים והשמת חומר משתיק בצדדים והשמה של הHDD במקום של הCD עם תוספת מאוורר 80 מ"מ - BLOWHOLE עם DUCT לאחור - העברה של המארז למקום מיוחד (ממעל השולחן לבפנים) אל תוך כוך מיוחד מכוסה שטיח - כיסוי כל החוטים והכבלים עם צינור של מזגנים או פשוט דבק סלוטייפ מיוחד - הסרה של הCD (יש לי CD-RW ) - החלפה של כל צדדי המארז בקרטון מכוסה פלסטיק שחור + חלון שקופית - הכנת DUCT נייר למאוורר של המעבד - הכנת פילטרים למאווררים - השקטה ש…
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
בלוח אם שקניתי, albatron km18g pro 2 היציאת spdif אופציונלית ולצערי לא רכשתי אותה בנפרד [לא נראה לי בכלל שאפשר לרכוש אותה]... עיינתי בחוברת של הלוח, ומצויינים שם החיבורים על הלוח מה כל פין, האם בעזרת זה אני יכול להכין חיבור ביתי? פשוט לקנות חיבור RCA נקבה איכותי, ולחבר בהתאם? אם כן, איך בדיוק החיבורים הולכים? אני חייב לחבר גם IN וגם OUT? כי אני צריך רק יציאה.... בקשר לחיבור IR, על הלוח יש לי חיבור IR, ויש אדמה, 5 וולט, חיבור RX וחיבור TX, לפי המדריך שמופיע בתחרות שלכם הרגל היא TX, האם מספיק לחבר את המקלט לאדמה, 5 וולט ול TX בהתאם? או שעדיף לבנות את המקלט קומפלט ולחבר ל COM? המחשב יריץ לינוקס, ועדיין לא בדקתי אם ה lirc יודע לזהות את החיבור IR של הלוח... במידה וכן, מה עדי…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני חדש באתר ואני אוהב אמנות(מגמת עיצוב גרפי) לאחרונה התחלתי להתעסק עם איזה מארז ישן שיש ברשותי ומצאתי את האתר שלכם מפה לשם התחלתי להשקיע בו, צבעתי אותו בשחור מבריק, את הכפתורים בכחול, פתחתי לו חלון 20*20 ס"מ בצד שמאל של המארז בפאנל הקידמי עשיתי לו חלון של 5*5 ס"מ בצבע כחול/סגול שקוף כמו אולטרה... השאלות שלי הןמצטער לא מצאתי שום הודעה או מאמר לגבי השאלות שלי) 1. איפה אני יכול להשיג נורות לד כחולות! ונגדים שמתאימים למתח של 12V? 2. איפה אני יכול להשיג לוחות פרספקס שקופות לגמרי או אם אפשר להשיג לוחות בצבע כחול/סגול שקוף? 3. כל הנורות ניאון, כמו אולטרות קצרות כאלו באורך של 20*20 ס"מ בערך כמו שכולם פה שמים במארז שלהם איפה אני יכול להשיג את זה? 4. איפה אני י…
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
קיבלתי מחבר מסך LCD graphics יש למישהו שירטוטים או מדריך אך אני מחבר אותו
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו מטומטם צבעתי בצבא הלא נכון(ככה זה שאתם צובעים ב3 בלילה בחושך כמעט מוחלט)ואחרי זה התנהגתי בטמטום רב יותר שניסיתי להוריד את הצבע עם אציטון עם איזה נייר שיוף אני אמור לשייף את זה?P:
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
טוב פה תישאלו שאלות לגבי המדריך שלי שפורסם גם בתחרות מדריכים דאבל פרספקס מהבהב שימושים: ליופי ולהשביץ... כללי זהירות: לבישת משקפי מגן נגד רסיסים שעפים מהפרספקס לפנים וכמובן לשמור על הידים שלא יהיו פציעות חומרים: לוח הלחמה 2 סופר לדים 2 לוחות פרספקס באותו גודל 2 נגדים 470 2 נגדים 39K 2 טרנזיסטורים 2N3904 2 קבלים 10UF 16V חוטי חשמל מפסק מלחם+בדיל לעבודה: סרטוט המעגל סירטוט עזר (הטרנזיסטור הימיני אמור להיות הפוך כמו השמאלי פשוט הדבלבלתי) עכשיו בונים את המעגל מאחורה יש טעות בשירטוט הטרנזיסטור הימיני אמור להיות הפוך מאחורה הנה 2 לוחות הפרספקס עכשיו מדביקים אותם ביחד (אני הדבקתי עם דבק דו צדדי) בוחרים ציור שאתם …
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שנה שעברה אבא שלי היה במזרח והוא הביא איתו כל מיני מוצרי מודינג שונים.... בין היתר הוא הביא צינור כזה עם חתך לאורכו שמיועד לסידור הכבלים במארז, לצערי הוא הביא רק מטר וזה לא מספיק לי לפרוייקט חדש שאני עובד עליו [יהיו תמונות בקרוב... ].. מישהו יודע היכן אפשר לרכוש כאלה צינוריות בארץ? העלתי תמונות למקרה שלא הייתי מספיק ברור: תודה רבה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש תרשים של 6 לדים שעושים FADE IN AND FADE OUT תודה איתן
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-