אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אם לא מתאים לפורום הזה אנא העבירו לפורום המתאים. קניתי את המטען הזה ויש לי כמה שאלות: 1. איזה זרם (200,500 או 700) רצוי לסוללות GP 2700, לסוללות GP RECYCO(הירוקות) וסוללות ENELOOP 2000MAH(לא lite הרגילות: http://www.ebay.com/itm/270676349941?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649) 2. איזה מוד ממולץ? (Discharge, refresh, charge או test) כדי להטעין בטריות שיחזיקו כמה שיותר זמן. 3. איך בודקים מה מצב הבטריה שהוכנסה למטען?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, משעמם לי והחלטתי שלא בא לי לנתר מהקירות. אני מחפש רעיון למוד ל932HAF. ביינתים חשבתי להכניס לדים אדומים למאווררים הלא לדיים שלו (יש מקום ללדים ותעלות לכבלים, השאלה זה איך כל העניין יראה על מאורר שחור ולא שקוף). יש למישהו רעיונות חוץ מזה?
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
קראתי את המדריך איך להפוך כבל IDE למעוגל , במחשב שלי יש לי צורב סקזי האם גם לכבל סקזי ניתן לעשות אותו דבר בדיוק ולהשתמש במדריך אחד לאחד ?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
בס"ד קניתי זוג מכישירי קשר UV-5R ב50 דולר לבן שלי שמוגדר כאוטיזם ולא לוקח את הפלאפון כי נוח לו יותר ללחוץ ולדבר או לענות למכשיר UV-5R השאלה שלי איך להגדיל את הטווח כי רוב הזמן הוא מתרחק ולא קולטים אותו וגם הזמנתי עוד 2 אנטנות [NEW] VHF/UHF Dual Band High Gain Long Range Telescopic Antenna SMA-F fO שעלו לי עוד 46 דולר ועדיין לא הגיעו ואיזה תדר לכוון ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני הולך להתחיל מחר פרויקט מודינג חדש.זה הפעם הראשונה שלי. אני הולך לצבוע את המארז ויש לי שאלה לגבי זה,קראתי ב"מדריך לצביעת מארז"איך לצבוע,וכיוון שזו הפעם הראשונה יש לי כמובן שאלה לגבי זה. נתקלתי בשתי סוגי צביעה,צביעה רגילה-צביע על פני הצבע הקודם ודרך נוספת-לשייף את הצבע עם נייר זכוכית,ולצבוע מחדש.רציתי לשאול,מה נירא יותר טוב? האם יש הבדל בין שתי דרכי צביעה?מה אתם מצעים לי?....סליחה אם אני קרציה ושואל אותה שאלה,פשוט לא מצאתי את התשובות בפורום. שאלה נוספת אני רוצה לצייר ציור על הדלת של המארז,אך אני עושה את זה? תודה תודה ועוד פעם תודה! [br]פורסם בתאריך: 24.03.2007 בשעה 23:02:15 אנשים בבקשה,תעזרו לי...בבקשהאני מתכוון להתחיל מחר.
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
מחיאות כפיים אני מתחיל אז ככה שאם זה מעגל מסובך קחו בחשבון ואל תעשו לעצמכם כאב ראש בלהסביר לי אותו תודה מראש לכולם
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן בניתי ריאו באס פאנ באס או איך שלא תקראו לזה על מתחים של 12 ו 5 כמו שיש בחוטים של הספק. יש 2 לדים מתחת לכל מפסק ויש 5 מפסקים. כאילו ב מפסק של ה5V יש לד ובמפסק של ה12V יש לד. בכל מקרה הכל עובד בסדר גמור אבל הבעיה היא עם הלדים איך אני צריך לחבר את הלדים ככה שאני יעביר את המפסק למצב של 12V ורק הלד של ה12V יידלק והפוך עם ה5. דר"א במצב הזה כל הלדים עובדים למרות שזה נחמד ויפה בלילה אבל זאת לא הייתה הכוונה מהתחלה. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את כרטיס הWIFI של המחשב הנ"ל לSSD בנפח של 32GB עד 80GB. במחשב יש רק חיבור MINI PCIE אחד, http://farm3.static.flickr.com/2354/2122728257_b7059a7f4c_o.jpg החיבור שמופיע כUNUSED, לא קיים במחשב(בדקתי, הייתי מעלה את התמונה, אלא שזה גורם לPOST לא להישלח בהצלחה). בשביל WIFI אני אוסיף כרטיס בUSB. אבל אני רוצה להתקין WINDOWS 7/8 וצריך יותר שטח אכסון שניתן לאתחל ממנו. ה4GB הקיימים ממש לא מספקים, וגם גרסאת הLITE המותקנת ממש ממלאה את הכונן (2GB RAM כבר יש). מישהו ניסה / יודע האם זה יעבוד / לא יעבוד. ייתכן שלא ניתן יהיה לבצע BOOT מכונן כזה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלומות, נגמר לי מלאי הפרספקס ואני פשוט לא מוצא איפה יש לקנות. בדקתי בטמבוריות ליד הבית, בדקתי בחנויות היצירה ליד הבית, בדקתי באופיס דיפו, בדקתי בהום סנטר, ובשום מקום אין. מישהו מכם יכול להפנות אותי לחנות שמוכרת, עדיף במחירים סבירים עד זולים, לוחות פרספקס באזור ת"א-חולון או שעושה משלוחים לאזור? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
תראו בסרטון הבא : לא הצלחתי להבין בדיוק מה הוא עושה .. יש לי סורק שאינו בשימוש ואינו עובד .. אשמח אם תעזרו לי להפוך אותו לקטודה כמו בסירטון
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
אני מחפש ממיר מתח זול שיספק לי 12V. ראיתי באיביי את הממיר הנ"ל ולא הבנתי מה הכוונה בDC output 6-20V. מישהו יכול אולי להסביר או לתת כיוון? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
עזרה במודינג שעשתי עם מסך LCD (פרטים בפנים) התקנתי את מסך LCD עם בקר HD44780 הכל טוב ויפה... אבל המחשב והתוכנות שהורדתי של הLCD לא מזהות אותו..... חיברתי הכל טוב והוא דולק במצב אתחול אבל עוד הפעם יש בעיה עם הזיהוי.... אחים שלי פלייז תעזרו לי אני נואש...:-\ קישור שאיתו נעזרתי בבניה של המסך: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=lcdguide תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אינטל מראה שהיא אינה אדישה לקהילת המייקרים הגדלה ומציגה לוח פיתוח המשלב את יכולות הארדואינו ביחד עם יכולות חדשות וסביבות פיתוח מרובות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%92%d7%9c%d7%99%d7%9c%d7%90%d7%95-2-%d7%94%d7%a2%d7%a8%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%9e%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%90-%d7%94%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c/
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה להתחיל פרוייקט קטן שהרעיון בבסיסו הוא לשאוב מידע מהמחשב, לבצע עליו מניפולציות ולהציג את המידע הזה על מסך שנמצא ע"ג הארדאוניו מה שאני צריך זה: 3 נורות חיווי ומסך RGB פשוט,2 שורות יספיקו איזה לוח לדעתכם הוא הכי מתאים לצרכי, בהתחלה חשבתי ללכת על הגלילאו,הוא הוא ניראה לי די מסיבי וגם קצת יקר אשמח להמלצות
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
היי בניתי מקלט IR לפי המדריך באתר אך הוא אינו עובד עברתי על כל הסכימה הרבה פעמים והכל מחובר לפי הכתוב יכול להיות שהשרטוט לא תקין ?
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
אין לי רב מודד לצערי בבית ורציתי לדעת איפה הסוני מוציא 12 V על הלוח, אם משיהו במקרה יודע אשמח לדעת . תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=ats12-r יש כאלה בעוד חנויות בארץ ?
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . הצטרפתי סוף סוף לפורום לאחר כשנה של שיטוט בנושאים השונים כאן. התחלתי פרויקט של בניית מטען לפלאפון על בסיס 4 סוללות AA לאחר שראיתי סרטון על זה באתר METACAFE . המעגל בנוי בסך הכל מ 4 סוללות ונגד של 2 OHM. רציתי לדעת מה הוא תפקידו של הנגד באופן כללי ומה הוא נותן במקרה הזה. כמו כן לפני התקנת הנגד ניסיתי את המטען על מכשיר MP3 ישן שיש לי והוא מראה לי טעינה .אבל כשניסיתי אותו על הפלאפון זה לא מראה כלום. אז השאלה היא ממה זה נובע. ?? אני שוב חוזר זה עדיין לפני הוספת הנגד למעגל. תודה
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
היי חברים מישהו מכיר חנות לרכיבי אקטרוניקה באיזור אשדוד והסביבה ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
השאלה שלי אולי קצת לא קשורה לפורום אבל עדיין.. בקיצור, אני מחזיק עכשיו בידיים כונן סי די ישן, מסתכל על העינית.. ועולים לי כמה רעיונות לראש... מה לדעתכם ניתן לעשות עם העינית למטרות אחרות? (המכניקה של הסידי דפוקה אבל העינית לא)... יש למישהו רעיונות? חשבתי בכיוון של לנסות לקחת את העינית ולהכניס אותה ל cd player ישן נושן ודפוק שיש לי.. מה אתם אומרים? אפשרי? יש למישהו רעיונות איך? מישהו ניסה? ובבקשה אל תציעו לי לזרוק את הסידי, אני רוצה לעשות משהו "מעניין" איתו... תודה רבה... ביי...
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות ללפטופ שלי מקשי מולטימדיה בשביל היונאמפ יש לכם איזה כיוון בשבילי?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
משהו יודע אם רגליות המארז של Sunbeam יתאימו למארז Z-Alien PC Gaming Server Silver ?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
איפה קונים באיזור מרכז ת"א לדים ונגדים?, צריך סוג מיחד של חוטים או שאפשר חוט של רמקול או משהו? אייסי 300-476-817 תודה מראש על כל עזרה!
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות מחבר פרללי זכר ריק כאילו בלי שיהיו מחוברים אליו חוטים (כמו זה שבמדריך של הפד פלייסטיישן )
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
לחבר שלי יש כרטיס מסך 9600 גנרי (של Inno3D) הכרטיס עבד אם ספק גנרי זמן ארוך, בהתחלה בסדר ואז התחילו להיות למחשב בעיות יציבות (לפעמים לא נדלק) החלפתי את הספק לספק נורמלי, שמתי לוח "חדש" (לוח שהיה אצלי מקודם ועבד אם כרטיס מסך פשוט יותר) אחריי שהלוח הקודם לפעמים לא היה עושה POST (גם אם כרטיס מסך אחר), נשאר הכרטיס מסך בכרטיס מסך הזה יש 2 קבלי solid שמתחממים : C1 בצורה קיצונית שלא ניתן לגעת בו בזמן משחק או בדסקטופ של לינוקס, קר בדסקטופ של וינדוס (כנראה קשור לזה שלינוקס מריץ את הכרטיס מסך במצב accelerated כל הזמן) C3 מתחמם פחות (חם אבל ניתן לגעת) באותם מצבים כמו C1 חוצ מהם מתחמם גם סליל L1 (סליל קטן אם ליבה מפריט) בצורה שלא ניתן לגעת לא בו ולא בצד השני של הכרטיס איפה שהוא נמצא …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-