עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. ראיתי פה לא מזמן איזה קישור שמישהו שם לאיזה אתר ישראלי עם גרילים יפים אבל אני לא מוצא אותו. מישהו אולי יודע ?

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  2. Started by ofek_golan,

ניסיתי כל הזמן ולא מצליח לי כלום [attachment deleted by admin]

3. Started by Drek Boy,

חשבתי לקנות לעצמי דרמל נורמלי במקום לנסות לאלתר כל מיני דברים בשביל לחתוך מתכת ופרספקס ורציתי לדעת מהו מחיר סביר לדרמל? http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=VR395PY זו הצעה טובה? או שזה חרא כמו כל האגף של המחשבים בוואלה?

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  4. Started by fuck off,

אתמול הייתי אצל שכן שלי והוא הביא לי חצי מהמחסן שלו. בין כל הדברים שקיבלתי היה חצי בקבוק של משחה טרמיט כמה מאווררים ועוד מלא דברים אחרים וגם ספריי צבע. עכשיו אני רוצה לצבוע ת' מארז ואני רוצה לשאול אם זה מספיק שאני אשייף את המארז ואצבע שכבה אח ואז אני אשייף שוב ואצבע שניה ואז אותו דבר עם לקה? או שני צריך שכבה של מעבר בין בצבע למארז המשוייף?

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  5. Started by f_b_i,

האם יש למישהו מושג אם יש תוכנה או פלאג אין שתומך WINDOWS MEDIA PLAYER שאני יוכל לראות את שם השיר בLCD. אני יודע שיש לWINAMP אבל זה לא עוזר לי. ועוד יותר טוב אם יש לMEDIA CENTER. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  6. Started by evil spirit,

מה צריך... מארז חדש? או עוד דברים?

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  7. Started by sisco,

מה אומר הסימן שמחבר את 18-25 לLCD, יענו הפירמידה ההפוכה שמורכבת משלושה קוים. ולאילו רגלים של הפנציומטר אני מחבר? (יש לו שלוש רגלים).

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  8. Started by Orsolomon,

למחוק טעות בפורום

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  9. Started by Bashash,

אני ממש צריך הצעות למוד שאני רוצה לעשות למארז. כבר התחלתי ופירקתי אותו לגמרי. צבעתי בצבע מאט שחור את הבפנים ועכשיו אני רוצה רעיון לחוץ. חשבתי על צבע כחול מאחורי הרשת ברזל שתישאר שחורה. הרשת והצבע מאחוריה יוצרים אשליה ממש יפה. אבל יש גם את האפשרות של צהוב, לבן.... אני ממש לא יודע מה אני יעשה... תנו לי רעיונות. תודה לכולם!!!

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  10. Started by Dmoney,

ברצוני לקנות קתודה ולהפעיל אותה סתם ככה בחדר..בלי שום קשר או חיבור למחשב, אלא חיבור ישירות לחשמל. האם זה אפשרי..? *מעולם לא התעסקתי בזה ואפילו לא ממש ראיתי קתודה, חשבתי להשתמש בשנאי לצורך העניין.. תגובות, רעיונות נוספים או כל דבר אחר יתקבלו בברכה. 10x

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  11. Started by yarkoni,

אוקי עדיין לא עשיתי שום מוד ואני מתכנן את המוד הראשון שלי מתכנן לצבוע את המארז אז רציתי לשאול כמה דברים [אני יודע שיש מדריך אבל לא עוזר לי] אני רוצה להוריד צבע למארז ורציתי לדעת להתחלה להשתמש ב P100 ? לצבוע להשתמש ב P600 לצבוע ואז לגימור ב P1200 ולצבוע שוב פעם אחרונה ? בערך ככה זה בסדר?

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  12. Started by Orel123456,

שלום לכולם, אשמח לעזרתכם במציאת קונקטור מתאים לחיישנים שצירפתי בתמונה תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  13. אני מתכוון להכין מארז (HTPC) שיתאים לריהוט בבית שלי ואני מתכנן להכין אותו מפרספקס (את הדפנות) שיחזיק את הכל ומבחוץ דיקט בציפוי עץ, כמו שאמרתי- כדי שיתאים לנוף, במארז עצמו יהיו שלושה מאווררים: אחד בדופן שליד המעבד- יכניס אויר ומעל המאוורר של המעבד חריצים כדי שהאויר החם ייצא. השני מעל הספק כוח (ספק מפורק- בלי בית)- שיוציא אויר. השלישי ליד הHD שיכניס אויר וגם ייתן אויר חדש לספק. כמובן (או שלא), אני מתכוון למאווררי 80 מ"מ. אז מה אתם אומרים ? נ.ב. הציפוי עץ נשאר בכל מקרה השאלה היא האם לעשות מפרספקס או ממשהו אחר- מעדיף כמה שיותר זול....

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  14. Started by Gosha,

אני מתכנן את המודינג שלי כבר כמה ימים וקראתי בכמה מדריכים ליצירת אפקט בוהק (כמו מראה) וכתוב שם שצריך ספריי Premier. במדריך שקראתי צבעו את המארז בפריי שחור וה-Premier שהוא השתמש בו היה אפור. אני רוצה לצבוע את המארז באדום - איזה Premier אני צריך? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  15. Started by Vladgi,

הדלת הזו לדוגמא? http://www.logicpc.co.il/Data/Items/COOLING%20&%20MODDING/CASE%20MODS/1486.jpg היא תתאים למארז הזה או למשל כל דלת אחר שנמכרת מוכנה עם חלון,אם אפשר המלצות לדלת מוכנה ממקום אחר.. תודה עריכה:אגב זה חלון מוכן או קיט להכנה שלו?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  16. לחתוך ת'צהוב באמצע ולהתנהג כרגיל?או שזה יפגע במכשיר אם הוא מקבל רק חלק מהזרם??? עריכה: צריך בבקשה תשובה בזמן הקרבו: א.אני חייב לגמור עם זה עוד היום!(נראה לי אני אשאר ער עד הבוקר עם כל ההתקנות) ב.לא מצאתי בחיפוש כאן שום דבר

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  17. Started by tomy669,

שלום לכולם.. ברשותי מחשב ישן פנטיום 3 מעבד 1000 זיכרון 512. רציתי לדעת מה אפשר לעשות עם מחשב כזה, למה הוא יכול לשמש? האמת שמותקן עליו וינדוס וכל הדברים הכי בסיסיים ואני רוצה להקטין אותו כמה שאפשר.. אם יש למישהו רעיונות אשמח אם תשתפו אותי, תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  18. Started by Kitt0s,

אני מחפש חנות אלקטרוניקה שתצרוב לי קובץ HEX (או asm) על PIC16F84.. באזור המרכז (כפ"ס וכאלה..) יכול להיות שזה אפשרי באחת החניות באזור שדרות הר ציון בתל אביב? עוד לא יצא לי לטייל שם ולשאול.. אין לי טעם לבנות לעצמי צורב בשביל שימוש של פעם/פעמיים...

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  19. Started by Warped,

שלום, אני צריך רכיבים אלקטרונים מסויים למעגל מודפס. חיפשתי אותם בכמה חנויות ולא הצלחתי למצוא. יש איזה חנות שכדאי לי לבקר בה, או איזה חנות מקוונת מומלצת? הרכיבים הם: IC: MN3007 MN3101 Diodes: RD11EB תודה מראש

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  20. http://img79.imageshack.us/my.php?image=fanssetting2lg.jpg אלו מתחברים לחשמל אם אני מחבר אותם ככה הם יעבדו באותה מהירות ויקבלו כולם חשמל של 230v ? http://img92.imageshack.us/my.php?image=fanssetting29dp.jpg אם אני מחבר ככה את המאוורים הם יעבוד הריבוע הוא המולקס ?

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  21. Started by Stanly,

אוקי אני מנסה עכשיו לבנות מאריך למטען של הפלא שלי (כיוון שהדיבורית כבר לא מתאימה לי למכשיר, אז לפחות שתטעין לי את המכשיר, יש לי ספיקר אז אני מסודר). לזכר של המטען (החלק שמחדירים למכשיר בכדי להטעין) יש מתכת בקוטר החיצוני ויש מתכת בקוטר הפנימי עכשיו אני צריך לדעת מה מחבר לארקה ומה מעביר את המתח. הפעולה עצמה לא צריכה להיות מסובכת, בסכ"ה יש להלחים קצת וזהו, אם למישהו יש לינק על החומרה של הפלא זה יעזור לי מאד.

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  22. Started by ychamp,

אני חושב על להפעיל חלק מאוורר עם LED של מחשב בלי המחשב אבל האספקת חשמל לא פועלת מחוץ למחשב מישהו יכול לתת לי מדריך או משהו איך להפעיל אספקת חשמל בלי המחשב? ??? ???

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  23. היי חבר'ה! שמעו כבר עשיתי שבלונה של להבות אבל נשאר לי רק לקנות ספריי. אני חשבתי ללכת על אדום ולצבוע הכל רגיל באדום כי זו פעם ראשונה שאני עושה מודינג כלשהו למחשב. ראיתי שמישהו פה כתב שעושים פס מכל צבע ואז זה יוצא טוב, אבל לא ממש הבנתי מה אני צריך לעשות בעת הצביעה... אני אודה לכם אם תדריכו אותי איך לצבוע ב-2 או 3 צבעים (אדום וכתום או אדום,כתום וצהוב). תודה מראש לכל העוזרים/ות

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  24. Started by K0sTa,

חברה אני צריך משהו ממש פשוט, זה גומי U או גומי H ? אני אישית חושב שזה H אבל שואל כדי להיות בטוח... תודה

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  25. אז כך מה קורה קודם כול?? דבר שני אני רוצה לשלוט מתי הלוח יקבל חשמל מה20 פינים ומתי לא! (על תשאלו למה חח אין כוח להסביר!! ) בקיצור חשבתי על רעיון ורציתי לדעת עם זה אפשרי דרכם.. עם אני יחתוך את כול החוטים השחורים!! (חוטי אדמה בצמה של הספק ) מתוך ה20 פינים! ויחבר אותם ביחד! לחוט אחד! ומשם יחבר למפסק פשוט ומהמפסק אני יחבר שוב לחוט בודד שאליו אני יחבר את כול החוטים השחורים אל הלוח!! כאילו זה משנה עם כול החוטי אדמה מחוברים לחוט אחד? או שצריך שכול חוט יהיה לו את החוט שלו? חברה עזרה.. עם הרעיון הזה לא טוב איך אני שולט מתי הלוח יקבל חשמל ומתי לא? פשוט אני רוצה לחבר כמה דברים לספק אחד! ומתי שהספק ידלק אני רוצה שרק משהו אחד ידלק ולא גם הלוח! מקווה שהנבתם.. יחיאל

• 7 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים