עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. תעזאו לי למצוא LCD מ5אינץ עד 8 אינץ למארז שלי עד 400 שקל ואם יש לכם מסך ואתם רוצים למכור אותו אז גם בסדר לא אכפת לי לקנות מחול רק מאתר מאובטח תודה

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  2. Started by GetRich,

שלום, אני מחפש מפסק כזה: אם למשהוא ידוע איפה אני יכול לקנות כזה באיזור הצפון, אני אודה לו מאוד!

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  3. Started by sagi_10,

שלום לכולם. אני מתכנן עכשיו משהו דיי פרוע למחשב שלי...אני לא אגלה לכם יותר מדי...רק שיהיה מעורב בו ליזר ירוק 50MW 8) . אני קראתי בפורומים בחול שבטריות איכותיות וחזקות יכולות לתת הבדל של שמים וארץ בליזרים... ולכן אני מחפש המלצה לבטריות נטענות איכתויות בתקציב של עד 100 שח ללא מטען ! אני זקוק רק לזוג בטריות אבל גם 4 יכול להיות נחמד ! נ.ב אני קראתי בפורומים בחול שה- Energizer e2 Lithium הם בטריות מעולות ! מה אתם אמורים עליהם ?

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  4. שלום , קראתי ת'מדריך על חיתוך חלון אבל הוא לא ממש מובן כל הגומי H הזה וכל השיט הזה חח לא מדבר אלי S: דברו איתי צעד צעד ממה כדי להתחיל בכלל.. איזה כלי אני צריך ? ואם ונגיד לקחתי דיסקיט .. זה לא יעקם לי את הפח ?

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  5. Started by SpLiNtEr,

Hi. אז ככה. אני באמצע תכנון מארז,ואני צריך לדעת איך אני ''מדביק'' תמונה על המארז. דוגמא - http://my.area.co.il/album/27349_57427.jpg אני רוצה שהתמונה הזאת תיהיה על דלת המארז שלי (זו היא דוגמא),איך אני עושה זאת? MuTaTiOn.

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  6. כיצד מתחבר מסך כזה או כל אחד אחר http://www.arihav.com/products/sales/SNP.asp?id=46&DataBaseTable=Sales למחשב? תביאו בבקשה דוגמאות לאיך החיבור נראה או תמונות כי אני לא ממש מבין בשמות.. אולי בשביל לקצר את החפירות : ;D 1. זה מתחבר לכ. מסך? או שזה לא קשור..? 2. ללוח אם ישן (P3) זה יתאים?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  7. השגתי מאוור גדול וקטלני עכשיו איך אני מחבר אותו לספק שלי (זהו מאוורר שמקרר ארונות חשמל ממוחשבים) *במידה ואני צריך לשנות חיבור תדריכו אותי איך עושים זאת.... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  8. Started by mokisho,

האם יש מישהוא שיודע לעשות מוד ללוח האם הזה כדי שיוכל לתמוך במעבד קורנו

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  9. יש לי מתח USB 5.8 Volt עכשיו אני רוצה לחבר 3 לדים אליו עם פוטנציומטר... הנה כזה דבר... עכשיו המעגל הזה בסדר? לדים UB פוטנציומטר B100K יהיה בסדר? או עדיף B50K? כי זה מה שיש לי... ואיזה נגד כדאי לשים? יש לי כל מיני נגדים אז אם יהיה אפשר להגדיר טווח של נגד +- איפה אפשר לחרוג זה יהיה טוב... תודה לעוזרים..!

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  10. שלום, יש לי 3 רמקולים כאלה של מערכת ורציתי לעשות מאחד מהם סאב וופר(אני לא בטוח בשם של זה)כדי שתוכלו להסביר לי אני רוצה לעשות מהרמקול את הדבר הזה שמשמיע רק בום בום בום בלי קול,אתם בטח חושבים שאני :screwy: אבל זה מאוד נחמד כי אני אוהב טראנסים וזה נשמע יותר טוב שיש אחד שכל הזמן עושה לך בום ברקע!! תודה ומקווה שתבינו ולא תהרגו אותי! חחח NiGhT-FiRe

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  11. Started by Electric Boom,

אני מעוניין להתחיל לבנות מעגילם מורכבים,אני מאוד אודה למי שיתן לי טוטוראיל לאיך להתחיל להסתכל על סכמות.

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  12. Started by The Modder,

אז ככה, צבעתי את הגג של המארז לצבע שחור הבעיה היא שהצביעה לא יצאה אחידה, ניסיתי לעשות שכבה נוספת אך ללא הצלחה. http://yop.co.il/files/qbxya0fk8m.jpg http://yop.co.il/files/pmslufd707.jpg דבר שני הוא שניסיתי לעשות חור במארז מקדימה כדי להוריד את הרשת הזאתי, תראו בתמונה וזה לא ממש הצליח, מה אפשר לעשות כדי לתקן את זה? כדי שזה יראה יפה? http://yop.co.il/files/2a182927bk.jpg מצטער על האיכות, התמונות בקישורים עקב גודלן. תודה.

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  13. Started by Stanly,

אוקי אני מנסה עכשיו לבנות מאריך למטען של הפלא שלי (כיוון שהדיבורית כבר לא מתאימה לי למכשיר, אז לפחות שתטעין לי את המכשיר, יש לי ספיקר אז אני מסודר). לזכר של המטען (החלק שמחדירים למכשיר בכדי להטעין) יש מתכת בקוטר החיצוני ויש מתכת בקוטר הפנימי עכשיו אני צריך לדעת מה מחבר לארקה ומה מעביר את המתח. הפעולה עצמה לא צריכה להיות מסובכת, בסכ"ה יש להלחים קצת וזהו, אם למישהו יש לינק על החומרה של הפלא זה יעזור לי מאד.

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  14. ערב טוב , קניתי מחשב חדש לאחי ...עכשיו הוא רוצה תאורה למארז אז קניתי לו את הגוף הזה : http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=569 לפי מה שהבנתי מהמוכר כל מה שצריך זה לחבר אותו ליציאה של הספק כח (כמו חיבור של דיסק קשיח וכו'..) הבעייה היא כשפתחתי את הקופסא ראיתי להפתעתי שיש כמה חיבורים וגם קופסאת מפצל ל-2 גופים ... אני נואשת ... ניסיתי לחבר ככה רק את החיבור שאמור להגיע לספק אבל זה לא עובד . למישהו כאן אולי יש ניסיון עם גוף התאורה הזה ?? הבעייה שקניתי את המחשב את המחשב ליד הבית ואת הגוף בראשון כשהייתי שם במקרה וזה בעייה בשבילי לחזור לשם עכשיו בגלל המרחק . ויש לי אח קטן שחופר ...

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  15. Started by tulicooli,

ילד אחד רוצה שאני יחתוך לו את המארז!!! ואני לא יודע כמה כסף לקחת ממנו אני רוצה שלו יהיה שווה ולי יהיה שווה... כל דיסקית עולה 2.25 ש"ח ולמארז זה בערך 2-3 דיסקיות ועוד השירות כמה??

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  16. Started by VanGuard,

יש לי כבל שבשני קצוותיו יש קונקטור SVIDEO עם 4 פינים. אני רוצה להפוך קונקטור אחד ל-RCA כדי שאוכל לחבר לטלוויזיה ישנה. לכך אני זקוק לסכימת חיבור החוטים שלא הצלחתי למצוא באינטרנט. האם אתם מכירים אתר או שיש לכם קישור או שאולי אתם יכולים להסביר לי כאן איך לעשות את זה? תודה מראש, ואדים.

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  17. אוקיי אני מתכוון להתחיל בקרוב פרויקט מודינג ראשון. עכשיו קניתי חבילה של לדים וקתודה Thermaltake Neon Light RGB http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23412 עכשיו אני רוצה לדעת איך אני בדיוק מחבר אותם אין לי בדיוק ניסיון באלקטרוניקה חוץ מפעם שהיית בקרן קרב אבל עבר הרבה מאז חח..

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  18. Started by Moty_p,

כדי שאני יהיה יכול לקבל רעיונות חדשים ולעשות בבית השמח לכל מידע וקישור שהוא

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  19. Started by liorgadidi,

שלום. אני מחפש מה לעשות לפאנל שלי... ואני לא מוצא. יש לי את המארז: xpider2 ואני רוצה להשלים את הפרויקט שלי במודינג שלו. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  20. Started by seladlev,

האם סטיה של 0.4 וולט תביא לשינויים דראסטים בביצוע הלד הלד אמור להיות ב 3 וולט במקור תודה

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  21. Started by nimrods,

איפה אני יכול לקנות לדים באזור המרכז?? חיפשתי במלא מקומות ולא מצאתי חנות שיש שם בדוק?? תודה..!

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  22. קניתי מארז שחור אבל הסידי שלי והצורב לבנים (מהמארז הישן) איך אני צובע אותם?

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  23. איך אני מחבר קתודות ומאוררים למארז??? אני די נוב

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  24. Started by ychamp,

אני חושב על להפעיל חלק מאוורר עם LED של מחשב בלי המחשב אבל האספקת חשמל לא פועלת מחוץ למחשב מישהו יכול לתת לי מדריך או משהו איך להפעיל אספקת חשמל בלי המחשב? ??? ???

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  25. שלום, אולי אתם זוכרים את המוד הזה: בעקבות החום שהכרטיס פולט המאורר התחתון לא מחזיק שם, היה מחובר עם דבק חם.. אני לא רוצה לכער את הסינק עם סופר מרגים, יש רעיון איך לחבר? אגב רעננתי משחה טרמית היום לכל מי שיש כרטיס כמו שלי אל תעשו את זה !! סיוט!!! לא משנה זה הוריד לי 4 מעלות בלי המאורר חח תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.