עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. טוב בשנאי שיש לו רשום: input: 100-240V ~ 1.7A (1,7A) 50-60Hz output: 18.5V (18,5V)_ _ _ _ 3.5A(3,5A) 65W הנייד הוא : Hp Pavilion Ze4949EA שאלה עכשיו צריך שנאי מתח עליו כאשר אני טס לקנדה - ארה"ב ?? או לא? כי אני לא ממש מבין בזה? אם לא אז מה אני כן צריך לקנות אם לא אז איזה שנאי לקנות? כמו שאני יודע המתח שם זה 100-110V לא?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  2. Started by jeyjey,

אני צריך חיבורי מולקס זכר ונקבה בשביל פרויקט, מאיפה אפשר להשיג/לקנות?

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  3. Started by Vass,

רק התחלתי עם המכשיר ושאני מנסה להעלות תוכנה חדשה לוקח לו בערך שעה הוא רושם לי compiling sketch... ונתקע בחצי לא מגיב אחרי שעה הוא אומר לי שהוא סיים ואני לא מבין מה הבעיה בדקתי הפורטים מתאימים שניהם com3 והלוחות גם מתאימים בתוכנה רשום uno אז מה הבעיה תודה לעוזרים זה נראה ככה: http://www.siz.co.il/my/oogtzzm3kgty.png http://www.siz.co.il/my/zmzixmemjwd2.png לא משנה הסתדרתי השתמשתי במחשב אחר למרות שאני לא יודע מה הבעיה בשלי

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by tavor21,

אני בונה את המקלט לשלט אבל אני לא יודע אם מה שיש לי זהה לזה שיש במדריךך

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  5. Started by efergan7,

שלום יש לי מסך LCD של נוקיה 3310 ומצאתי המון מדריכים איך לחבר אותו בחרתי במדריך הזה בגלל שהוא לא מסובך ואין הרבה חלקים http://www.mods4you.de/index.php?action=modds&zeige=4&code=Tm9raWEgMzMxMCBMQ0QgYW4gTFBU אני רוצה לדעת אם אני יכול לבטל את הלדים ואיזה קבל צריך? קרמי? אם אני אחבר קבל אלקטרוליטי שהמינוס יהיה בחיבור 18 -25 זה בסדר? רשום 1,0 uF ויש לי 1uF 50V יש הבדל? סליחה על החפירה אבל שאלה אחרונה האם להלחים את החבורים 18-25? או לחבר לאן שאני רוצה את המינוס

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by kodinover,

כמה אמפר נותנים סוללות AA ו AAA ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by srulikg,

שלום. האינטרנט שלי נופל לפעמים והטכנאי של בזק אמר לי שהכבל שמוביל לראוטר הוא כבל דק שלא יכול לעמוד במהירות 100 מגה וצריך להחליף אותו בכבל עבה. איזה איש מקצוע יכול לעשות את זה?

8. Started by The TrCkeR,

יש לי ספק כוח FSP 235W, וכשאני בודק את היציאות שלו ע"י VOLTAGE METER הוא מראה לי שהכול תקין חוץ מהיציאות ש ה-12V וה-5V. מהיציאה של ה5V יוצאים 5.20V ומהיצאה של ה-12V יוצאים ה-11.50V. פתחתי את הספק וכיוונתי איזה נגד משתנה שם והצלחתי לגרום לייציאה של ה-12V להוציא 12V, אך בזמן שהנגד הנ"ל הגביר את יצאת המתח של ה-12V הוא מהצד השני הנמיך את יצאת ה-5V מ5.20V ל-4.30V, ייתכן שנגד מסוים בלתי משתנה נהרס ועלי להלחים אחד חדש במקומו? אם כן אילו נגדים יכולים להוות בעייה בנושא? תודה לכל העוזרים,

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  9. Started by mikichi,

די מפליא אותי שלא מצאתי פה מדריכים בסיסיים באלקטרוניקה.. ועוד יותר הפליא אותי שלא מצאתי כלל באינטרנט(בעברית..) אז חשבתי להתנחם בספר שמסביר אלקטרוניקה בסיסית.. חישובית והיכרות עם מגוון רכיבים ואופן פעולתם. משהו מומלץ?

10. Started by -casper-,

שלום אני רוצה לקנות מד טמפ' אך אני לא ידוע איפה לקנות? ואני גם לא ידוע איך לחבר אותו וכ'ו.. המד טמפ' במקרה הזה הוא לא למחשב.. אני צריך שימדוד לי את הטמפ' בכלוב של התוכית שלי... ככה שאני לא יכול לחבר אותו להרבה דברים נוספים ושיצאו ממנו הרבה כבלים.. אז מה אני צריך לעשות ואיך אני עושה את זה? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  11. Started by tzolerguy,

האם יש אפשרות להכין כזה מתאם?? מ GAMEPORT ל USB ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by overload,

מה שונה במבנה של הלד הכחול שעושה אותו מיוחד? אני יודע שהוא לא בנוי כמו לד רגיל כי: http://www.pcarena.org/index.asp?subject=viewNews&sg=main&id=519

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. רק השבוע הגיע אליי הבקר UNO 3 אנדרואינו, הבקר הגיע עם ערכה בסיסית של רכיבים. לאחר מספר ניסיונות ודפיקות על השולחן למה לא מצליח להתקין ושמערכת ההפעלה סוף סוף תתחבר אליו, הצלחתי לעשות זאת. כמו כן מההתלהבות בחנתי בידיים כל חלק ורכיב שהגיעו בערכה וממש לא יכלתי לחכות ולהתחיל לבנות מעגל ראשוני. כמו הרבה המלצות ומדריכים, כולם בחרו על מעגל להדלקת לד כמובן שעשיתי זאת אבל זה לא סיפק אותי, רציתי לעשות משהו יותר מורכב והנה הפרטים למעגל שעשיתי: רציתי לעשות הפעלה של לד באמצאות חיישן אור - PHOTOCELL, שישלוט על 2 לדים ולכל לד יש טווח זיהוי מתחים אחרים ראו שרטוט שעשיתי, במידה ויש לכם שאלות על מעגל זה, אשמח לעזור לכם. http://i1031.photobucket.com/albums/y374/orenfafa/Adruino/Control…

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  14. Started by Cereal Killer,

שלום חברים, אני מחפש פרובים לאוסילוסקופ שלי (tektronix tds1002), איפה יש פרובים במחירים סבירים? האם אפשר לקנות תחליפיים או שאני חייב להצמד למקוריים? מה הפרמטרים שחשובים לי בבחירת תחליפיים? תודה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  15. Started by m.k,

מישהו נתן פה פעם לינק על איזה מדריך (אני חושב באתר) שמראים בו את כל הראשי חיתוך ואת כל ראשי השיוף כדי לעשות מודינג. מישהו יכול להביא לי את הלינק הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  16. מצאתי אל פסק מסוג ADVICE VA700 שרשום עליו לא תקין והיה בו מסך אז פירקתי תמסך ורציתי לדעת אם יש מצב להשתמש בו להצגת טמפרטורות המחשב או דברים אחרים ע"י חיבורו ליציאת COM או כל יציאה אחרת ולשלוט בו ע"י תוכנה (מצורפות תמונות של המסך) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  17. יש לי מערכת עם ווליום קבוע (תמיד על פול) שאני רוצה להרכיב לה ווליום. הוצאתי ממערכת ישנה של סוני את רכיב הווליום ואני כבר יודע איך הוא עובד. לרכיב הזה יש מנוע שאפשר להפעיל אותו ע"י מתח של 6 וולט, אם הופכים את כיוון המתח הוא מסתובב הפוך. אני רוצה להרכיב לו שלט שישלוט על הווליום. איך אני עושה לו עיינית שתקלוט את השלט??? תודה מראש לירון.

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  18. שלום, אני מנסה לבנות מעגל בקרה לתריס חשמלי. אני מעונין שהוא יכנס כולו בתוך קופסה 55 סטדנרטית, מאחורי המתג הרגיל של התריס. 1. אני מחפש ממסר לפאזה שיחבר אותה לאחד משלשה אפשרויות: NO (בשגרה), לכיוון טרמינל UP או לטרמינל DOWN. אני יכול להרכיב כזה ממסר מזוג SPDT אולם זוג ממסרים תופס הרבה מקום, לכן אני מנסה לחסוך בשטח ולחפש רכיב אחד שעושה את העבודה. האם תוכלו להמליץ על רכיב מתאים שבו ניתן לממסר לאחד משלשה מצבי יציאה ? אני מניח שזרם המנוע של התריס אינו מתקרב ל-20A. 2. אני מעונין להשתמש בהזנת הפאזה כדי לייצר מתח ישר לבקר אשר ישלוט על הממסר הנ"ל. האם תוכלו להמליץ על ממיר קומפקטי ? משהו שעובד בסגנון מטען של סלולרי. ניתן להניח שזרם ההפעלה של הסליל בממסר יהיה בסביבות 100 עד 200 מילי…

19. Started by VOLCANO.,

שלום יש לי מחשב ישן שחבר הביא לי. אני צריך לקנות HARD DISK ואני רוצה כרטיס מסך עם TVOUT אני מבקש את הדברים הכי זולים לא רוצה משהו מפוצץ המטרה היא לשים בסלון שיהיה לי לראות סרטים מהHTPC לטלוויזיה תמונות מחשב מדיה HTPC אתם יודעים. עכשיו אין לי כל כך רעינות שבתוכו אני יבנה את הHTPC שלי כאילו את הפרוייקט יש אקווריום מגבר מטוס D: אני רוצה משהו מיוחד תקפיצו ת'מוח שלכם תנו לי רעיון אני יבנה ויעשה לי גלרייה ויעדכן אותכם בהכל זה החלום שלי לעשות פרוייקט כזה . תודה,אביאל.

20. Started by Men7a,

שלום , אני מעוניין לקנות מאורר 120 עם לדים זוהרים UV , וגריל מעניין כזה ויפה!!! [אשמח אם תיתנו לי יותר מכמה אפשרויות] אין לי מסגרת תקציב , ככה שאני מחפש משהו איכותי שקט וטוב!! חרשתי את זאפ ,נועה וסקי פיסי לא מצאתי דברים מעניינים....

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  21. יש לי פה כמה סוגים יש לי אחד שרשום עליו "1MQA" משהו כזה 2 שרשום עליהם"10KA" 2 שרשום עליהן "100KA" ואחד שרשום עליו "B203" אחד שרשום עליו "B104" אחד שרשום עליו "B2K" אחד שרשום עליו "B1K" באיזה מהם אפשר להשתמש כבקר ולשלוט על מהירות מאווררים?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by albert13,

אני קונה השבוע לדים והייתי רוצה מדריך לאיך לחבר אותם ואיך הם עובדים בכללי תודה עוזרים

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  23. אני רוצה לקנות דרמל אבל 600 שקל זה קצת גדול עלי אז שמעתי שיש חיקוי של וולף שעולה איזה 120 שקל עכשיו בתחלאס הוא טוב? אני יכול לעשות איתו את הדברים הבאים: חלון בצד המארז בצורה כל שהיא חלון למעלה חורים למאורר וגם לעשות חריטה על פרספקט? או שהדרמל הזה של וולף לא יעשה את העבודה כמו שצריך.? סקיצה של מה שאני רוצה בערך יש כאן.. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=117697.0 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  24. Started by tomy669,

שלום לכולם.. ברשותי מחשב ישן פנטיום 3 מעבד 1000 זיכרון 512. רציתי לדעת מה אפשר לעשות עם מחשב כזה, למה הוא יכול לשמש? האמת שמותקן עליו וינדוס וכל הדברים הכי בסיסיים ואני רוצה להקטין אותו כמה שאפשר.. אם יש למישהו רעיונות אשמח אם תשתפו אותי, תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  25. Started by idanmarko,

שלום לכולם. אני מנסה לקבל מידע nה arduino למחשב בעזרת מודול gps. gps :u blox neo-6m Data Sheet: https://www.google.co.il/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CCsQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.u-blox.com%2Fimages%2Fdownloads%2FProduct_Docs%2FNEO-6_DataSheet_(GPS.G6-HW-09005).pdf&ei=BsUUUvqoKIbm4QT6moGgCQ&usg=AFQjCNFQPsbBHHdHBNAz-EcYSB5T-bkWFA&sig2=72SnC3TA4PbFJTQICJ0zjQ&bvm=bv.50952593,d.bGE ניסיתי כל מיני תצורות חיבור לדוגמא עבדתי עם software serial והתחברתי לפינים הדיגיטלים ולחלופין עבדתי עם הפינים 0,1 המיועדים למידע סיריאלי. כמו כן הורדתי כל מיני סוגים של קודים מוכנים ובכל מקרה אינני מצליח לקבל מידע שדומה למה שאני…

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.