אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
איפה אני משיג לוח תצוגה כזה?? http://casemodblog.com/gallery/showphoto.php?photo=33&cat=545
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
ברשותי רסיבר Sherwood RX4109 שקיבלתי. כשחיברתי אותו לחשמל הוא עובד אבל התחיל לעשות ריח שרוף. מיד הוצאתי אותו מהחשמל. כתוב מאחורה: 230v 50hz 330w זה אומר שהוא אמור לעבוד בחשמל הישראלי לא? יש למישהו מושג למה זה קורה ומה מהפיתרון? ככה זה נראה מבפנים:
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו כאן עשה את המוד? איך התצוגה נראית כשהיא מחוברת לכ. מסך ללא C-Sync? אני ממש מעוניין לעשות את המוד אבל לפני שאני מוציא את הכסף אני רוצה לדעת שיש טעם.
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
http://img190.exs.cx/img190/6388/lcdscreen29yj.jpg מצטער שאני מציק פשוט אני חדש בזה!
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מיני בר עים שלושה ברזים וצג דיגטלי החימום לא עובד לי ובצג הוא כותב EROR מיתחת ללחצן הפעלת החימום יש לציין שגם הנורות שמראות שזה מחמם לא פועלות? מה הבעיה מישהו יודע? תודה
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
אני עוקב אחרי דיון של בחור מחול על מוד שלם והרכבת מערכת קירור מים שהוא עושה למערכת שלו.. רק לסבר את האוזן, המחשב השני של בחור מחשב עם לוח שהוא מרובע מעבדים - שכל אחד מהם הוא אופטרון מרובע ליבות. אחד הפרויקטים היותר פסיכיים שראיתי בחיים.. תהנו: Project: PrometheusCU
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי פרוייקט מסוים שאני עובד עליו ואני רוצה להשתמש ברכיב הבא אם מישהו יוכל לתת לי עזרה במה התפקיד שלו ואיך להשתמש בו יש לי רקע בדברים אני אבין הסברים תנסו בבקשה לפרט כמה שיותר זה יעזור לי מאוד. תודה רבה לכל מי שיעזור שם הרכיב MAX 2981 מצורפים המפרטים ומה ההבדל בינו לבין MAX2986 תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
יש לי עכבר G9 והכיסוי שאני משתמש נהיה דביק התחלת לגרד אותו אבל הוא כבר לא נעים למגע. רציתי לדעת איזה צבע אני יכול לשיים עליו כדי שיהיה נעים או פתרון אחר בנושא. חיפשתי קצת לקנות כיסוי אחר וזה יוצא כ40+ שקל לכיסוי חדש. תודה מראש. g9 logitech grip http://www.google.co.il/imgres?start=98&sa=X&biw=1680&bih=925&tbm=isch&tbnid=RCYAuKY35SQGjM:&imgrefurl=http://reviews.logitech.com/7061/5092/logitech-g9x-laser-mouse-reviews/reviews.htm&docid=WwLt0EOnVOOglM&imgurl=http://www.logitech.com/assets/17698/17698.png&w=270&h=250&ei=e5_hUc_KD4zasgb7lIGgDw&zoom=1&ved=1t:3588,r:18,s:100,i:58&iact=rc&page=4&tbnh=174&tbnw=131&…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי מישהו יודע פחות או יותר כמה יעלה לי לפתח בקר על בסיס ארדואינו למערכת מכנית קטנה ע"י חברה גדולה בטווח של חודשיים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רעיונות לצורה של החלון אם למישהוא יש משהוא מקורי תגידו
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום זהו המארז שלי, כנראה כבר מכירים, די מפורסם פה באתר, אני רוצה לעשות עוד תאורה, להוסיף בפאנל הקדמי למטה ובכל מקום אחר, אשמח לשמוע הצעותיכם לא הצלחתי להקטין את התמונות כדי להשים כאן, אבל בכל מקרה אתם יותר ממוזמנים לברק באלבום שלי: http://www.hwzone.co.il/gallery/albun30
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
אני שוקל לבנות מסך לדים ויש לי כמה שאלות השימוש הוא לצורך הצגת אנימציות לפי קצב המוזיקה / לפי קירבה (ישמש כשולחן שכשמניחים עליו כוס הלדים באותו איזור נדלקים) קודם כל הדרישות 1. המסך צריך להיות בנוי מקוביות 2.5*2.5 ס"מ ומורכב מלדים RGB 2. המסך צריך להיות מודולארי ובנוי מיחידות עצמאיות שמחוברות לארדואינו שלי (עם יכולת להוספת יחידות) 3. המסך צריך להיות עם מיקרופון כדי לפעול עצמאית (ללא מחשב) לפי המוזיקה ועם אופציה להעביר תוכניות ולשאלות 1. איך אני מחבר את הלדים ל shift register . ניסיתי לחבר לדים רגילים בצורה הזאת וזה עובד כל עוד אני שולט על לד אחד בלבד אבל אם אני רוצה לשלוט על שני לדים לדוגמא A1 ו B2 נדלקים לי ארבעה לדים כמו באיור הבא מה הצורת חיבור הנכ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי זוג מאווררים על הקירור של המעבד מסוג scythe slip stream 1600rpm אני רוצה לשים עליהם נגדים משתנים כדי להוריד את המהירות שלהם במצבים שאני רוצה שקט כמו שאני הולך לישון. אני צריך לדעת איזה גודל התנגדות אני צריך בשבילהם ואיך לחבר אותם עברתי פה בחיפוש קטן בפורום אבל לא ראיתי משהו שיעזור לי ראיתי שאלות דומות אבל לא היה ערכים לנגדים. או לחלופין הציעו לי פתרון של בקרי pwn בקר כזה יכול לתת לי מענה ? ואם אפשר עזרה איך לחבר את זה ( למאווררים יש 3 חוטים , ואני צריך לחבר שני מאווררים לבקר)
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
אני צריך מאורר שישמש אותי ל OC אבל גם יהיה שקט השקט הוא מאוד חשוב איך המאורר הזה של TT ? http://www.thermaltake.com/dcfans/ComboCool/a2013silentCat9/SilentCat9.htm הוא באמת שקט כמו שהם מציינים שם ? למישהו יש המלצה אחרת ?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
היי אני מבצע צריבה גם של תוכנה חדשה וגם של תוכנות שפעלו בעבר, נראה שהצריבה בוצעה והכל תקין אבל בפועל כשאני נכנס ל serial monitor אני לא רואה את השינויים בתוכנה והוא לא מגיב לקבלת נתונים מהמקלדת. ללחצנים הוא מגיב כמו שצריך והשעון שרץ בתוכנית עובד בסדר. האם יש איך לתקן? איפוס יותר רציני מהריסט הרגיל?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לעשות חלון צד שקוף למארז שיש לי (P100) איזה חלקים אני צריך בשביל זה ואיפה אפשר להשיג?, אני חדש בתחום עזרה תתקבל בברכה . תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
אני משתמשת במנוע צעד לפרוייקט והוא לגמרי לא מסתובב הפוך אלא רק לצד אחד- מישו יודע מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
זה נכון שאף אחד מכם עדיין לא השתמש בחיבורי מולקס מוארים? אם כן יופי ,דרך אגב אני אזדקק לנגד?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
רציתי לדעת לאיזה כיוון הדיודות שבירשותי מוליכות זרם אין שום סימון מצב א: או מצב ב?:
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לכם רעיונות מקוריים לפרויקטים מגניבים עם ארדואינו?
-
- 1 תגובה
- 16.8k צפיות
-
-
1. אני רוצה לצבוע את המארז שלי בשחור אבל עם אפקט מראה. עכשיו הייתי בהום סנטר וראיתי שיש ספריי שחור רגיל ויש ספריי שחור לרכב(סוג של פח/מתכת) איזה מהם עדיף לצביעת מארז? 2. חובה להשים צבע יסוד(פרמייר) לפני צביעת מארז או שלא? 3. איפה קונים בונדו כי בהום סנטר ואייס(עם אוטו דיפו) לא מצאתי? 4. איפה לקנות דבק דו צדדי דק כמו בתמונה הבאה: 5. איפה ניתן להשיג דבר כזה: תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני נמצא עכשיו בלימודים של י"ד ואני צריך לעשות הפרויקט גמר,עכשיו חשבתי על אחד אבל אני צריך לדעת עליו כמה דברים אני מקווה שחלק מהאנשים כאן אולי יוכלו לעזור לי אז ככה,הפרוייקט הוא ככה,יש ג'וייסטיק שמסובב מצלמה על מנוע צעד,בנוסף יש ליד המצלמה או עם המלצמה (עוד לא בדקתי את הנושא) קרן אינפרה אדום,עכשיו כל אדם או חפץ שחותך את האפרה אדום המצלמה תצלם אותו ותשלח את התמונה למסך ה LCD (שגם אותו אני עדיין לא יודע איפה יהיה) השאלה... 1)האם אפשר לעשות דבר כזה? 2)איך כדי שהמצלמה תשלח את התמונה לצג הLCD? תודה רבה לעוזרים!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
1.אז ככה אני צריך לחבר ריליי לארדואינו-כדי להפעיל את הריליי אני חייב לתת לו 3.5 וולט ... הבעיה עכשיו היא,כשאני מחבר אותו דרך הארדואינו(דרך 5 וולט-מה שהבקר נותן) (ללא טרנזיזטורים ודברים אחרים) המתח שהוא מקבל הוא פחות מ 3.5 וולט... יש למישהו פתרון לבעיה שלי -איך אני מעלה המתח לריליי בכדי שיעבוד? 2.שאלה נוספת-אם אני מחבר 6 וולט ,0.5 אמפר לבקר ארדואינו-הוא יעבוד לי?או שהבקר שלי יישרף? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ואני רוצה לעשות חריטה ואני לא יודע איזה תמונה כדי ומאיפה אני משיג תמונות כאלה. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום לכם סקרנות טכנית, כיצד נראה המעגל האלקטרוני לבחירת הזנת ה USB HUB מהמחשב או מספק חיצוני. תודה ישראל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-