עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Mindistortion,

חיפשתי ושוב חיפשתי ושוב חיפשתי אך לא מצאתי תמדריך על הגיויסטיק בחיפוש. איך אני מרכיב שלט ג'ויסטיק PS2 למחשב בלי מתאם ראיתי פה פעם מדריך כזה....

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  2. Started by pc student,

חברה קניתי ספריי בסיס בצבע אפור על הבקבוק כתוב primer gray האם זה צבע בסיס והאם אפשר לצבוע עליו?

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  3. Started by ziv124,

כן אני יודע שיש הרבה כאלה וזה לא יקר 120 שקל.. אני עדיין רוצה לבדוק וזה להכין לבד בשביל הכיף וזה לא נראה מי יודע מה מסובך.. יש לי לוח סולארי קטן גודל 10 ס על 10 בערך.. מה אני צריך כדאי להגדיל את התפוקה שלו אם היא לא מספיקה לתפוקה שיכולה להטעין טלפון.. מהסגנון של דברים כאלה http://www.usbid.co.il/product1039.aspx

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  4. Started by beni100,

אני מעונין לקבל מידע על היציאות (דגיטל ואנלוג DI/O) הכניסות הדיגיטליות, והכניסות האנלוגיות (Analog in) על מסך המחשב המחובר לבקר. אני כתבתי ב SETUP, את הפקודה הבאה : (Serial.begin(9600, ןב VOIDLOOP וע"מ לקרוא את התוכן : Serial.println(sensorPin); Serial.println(sensorValue/2); Serial.println(AnalogOut); ופותח את Serial Monitor. אני מקבל מספרים רצים. הכניסה האנלוגית ב A1 (שמשתנה) מקבל כל הזמן "55", במשתנה הפנימי (sensorValue/2=sensorPin/2) אני מקבל מספר משתנה, כאשר אני מחלק אותו ב - 2 התוצאה מתחלקת ב 2. וביציאה האנלוגית D8, אני מקבל כל הזמן 8. שאלות: 1. האם יש תוכנת המרה מ Serial שממומלצת שנותנת תוצאות ברורות? 2. האם יש דרך לקבל גם מידע על ערכי …

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  5. אהלן לכולם אני מעוניין להתחיל להיכנס לעולם הזה...ראית הרבה דברים ממש מעניינים שהכנינו עם ה ארדואינו... הידע שלי כרגע הוא PHP ברמה של פונקציות לולאות וכו'(לא מחלקות) כמו כן יש לי ניסיון ב C # -אך לא נגעתי בשפה כ 5 שנים ככה שאני מאמין שללמוד CPP או JAVA זה עניין של מספר ימים בודדים בשבילי באלקטרוניקה אין לי כמעט ידע... אשמח לקבל מידע מהמומחים כאן. מה כדאי ללמוד, מה כדאי לקנות?(לוח זול כדי להתחיל לשחק) ואילו דברים אוכל ליצור איתו? בקיצור...איך אני מתקדם מכאן בבקשה, איזה לוח קונים? זול..מה אוכל לעשות,איך אתקדם וכו' וכו' , אשמח אם מישהו יקח על עצמו אותי כפרוייקט וישאיר לי מייל שיוכל לענות לי בזמנו החופשי אשמח לכל עזרה חברים

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  6. שלום אנשים אני מחפש כבל USB עם מספק ON\OFF ככה שאני לא צריך כל שניה לחבר ולנתק את הדיסק הקשיח החיצוני שלי ... האם מישהו יכול לתת לי לינק למוכר ?? הא מישהו רוצה לעשות לי כזה ככבל בבית ואני אשלם לו על זה ? האם יש לכם כל קצה חוט אני אשמח לעזרה חן

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  7. Started by liranmo,

שמעתי על חנות בנתניה אבל שכחתי איפה זה בדיוק. מישהו יכול לתת לי עוד חנויות אתרי אינטרנט ?

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  8. Started by ziv_ew,

היי, אני רוצה לבנות קליפ של FREETRACK שישב על האוזניות שלי בזמן שאני משחק. משהו שהולך לפי ההוראות האלה בערך http://www.crashdome.net/Portals/0/Blog/Files/4/12/FreeTrackHowTo.pdf איפה אני יכול לקנות ציוד כזה?

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  9. Started by Ran B,

טוב, אחרי שהחלטתי בצער רב לנסות לעבור לווינאפ, עד עכשיו השתמשתי במיוזיק מאצ', שלפי דעתי תוכנה הרבה יותר טובה, אבל בכל זאת, רציתי אקולייזר בLCD, אז לקחתי את ה"אומץ" לתכנת את הפקודות לתצוגה שלי בתוכנה JalCDs, היא די "מסובכת" אני יותר רגיל לקלות של LCDsmartie, פה לא הבנתי איך אני יכול לבדוק איך זה נראה על המסך מה שעשיתי בלי לשמור ואז להלחיף קובץ של התצוגה ואז להחזיר לקובץ ששמרתי ואז לראות איך זה, בLCDsmartie פשוט לחצתי על apply (אם ככה רושמים..), ואז זה הראה לי מה עשיתי.. אז למי שיש תשובה איך אני פותר את הבעיה הזאתי אני גם אשמח. אבל הבעיה הכללית היא האקולייזר, עשייתי שברגע שהווינאפ ינגן זה יקפוץ למסך של הווינאפ, אז ה"פאק" הקטן הוא שמסך עשיתי אותו ל5 שניות, אז כל 5 שנ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by L1ron,

אנחנו עושים פרויקט בבית ספר וצריך להגיש לשבוע הבא, קיבלתי חוט מבודד ארוך , אנחנו צריכים להרכיב נגדים על המטריצה , וללפף במבודדים. בעצם לקחת את החוט מבודד ושתישאר רק ה"מעטפה שלו" בלי החוט הברזל" יש לי את כל הציוד - קאטר,שפיץ פלאייר , תנין בננה וכו'. מישהו יכול לעזור לי איך אני מוציא רק את מעטפת החוט ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. דברו איתי באיסיקיו או פה 333146688

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  12. ענקית השבבים נעזרת באחד מהמודולים הקטנים ביותר שיצרה אי פעם על מנת לספק לנו לוח פיתוח פשוט ונגיש עבור עידן האינטרנט של הדברים לכתבה: http://hwzone.co.il/קטן-זול-ומפתיע-הכירו-את-הארדואינו-החדש/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Blinker,

טוב אז הוצאתי מסך LCD עם בקר מתוך DVD נייד מסך 7" רחב (ממש סקסי כזה) למישו יש מדריך או משו להפנות אותי לאיך מחברים את זה ובאיזו תצורה לדעתי הוא עובד בחיבור COMPOSITE לאחר כמה ניסוי הצלחתי לחבר אותו בעזרת כבל RCA בודד (הצהוב הזה) אבל התצוגה דילגה כמו מטורפת כלפי מטה לפי מה שהבנתי זאת בעיית סנכרון השאלה היא מה אני עושה עם זה ? על הבקר לא כתוב ללא דגם ולא כלום רק WTC-10 E148151 בעת החיפוש בגוגל העלה דברים לא קשורים תודה לכולם תמונות : ושוב תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by elad the master,

יש לי עכשיו הרבה לדים (56..) ואני מחפש דברים לעשות איתם..עכשיו חשבתי על לשים כמה במולקסים..אחד לכל מולקס..אז יש לי לד אחד שיתחבר ל-5V איזה נגד אני צריך..? הלד הוא לא שקוף היותר חזק..הוא הצבעוני החלש יותר..צבע אדום אם זה משנה..

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  15. Started by יעקב_י,

אני באמצע פרוייקט שבו עשיתי מארז מפרספקס. והMOBO יושב ישר על אחד הלוחות. היה לי סיוט לנסות להעשות חורים בדיוק במקום בלי שבלונה. בעזר השם אני רוצה לעשות עוד ועוד מארזים, ואני רוצה שיהיה לי שבלונה/הספקה של מגשים כאלה. אז אולי יש למשהו שבלונה שרטוט מדוייק שאפשר להוריד, להדפיס ולחתוך בהתאם. או שאולי מישהו יכול להציע לי דגם זול ממש שממנו אפשר להוציא? כי היה לי מארז מגעיל, אבל הוא היה מפח דק ולא הצלחתי להוצי ממנו שום דבר.

16. היי חבר'ה, איך אני גורם ל LED ה- IR שקיבלתי בערכה לשדר מידע דיגיטאלי מהארדואינו? אשמח לתיאור/סכמה חשמלית. הצלחתי לקלוט מידע מהחיישן אינפרא ע"י כך ששידרתי לו מהשלט של הטלויזיה. תודה ליאור

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by avi-shay,

יש לי hp דגם dv6565us אני כרגע בארה"ב קניתי אותו פה ורציתי לדעת מה אני יכול לשפר בו אני רוצה בעיקרון כרטיס מסך יותר חזק ובלוטוט . . . אם יש עוד כמה דברים שאני יכול לשפר בו אז אני אשמח אם תמליצו לי עליו כי פה זה ממש גרושים . . . תודה לעוזרים גם בחו"ל אתם פורם מס' 1 !!!

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  18. Started by moked,

יש לי מחשב P4,שאני משתמש בו כמן htpc. חבר שלי העלה רעיון להכניס אותו לתוך מארז של DVD ישן שאני לא משתמש בו(הוא ישן והוא די רחב). הבעיה שלי היא איך לסדר שכרטיסי הPCI לא "יבלטו" החוצה מן המארז,מכיוון שאני הולך להניח את לוח האם. מישהו יודע האם ישנם כבלים אשר מתחברים בצד אחד של הPCI ובצד השני ניתן לחבר כרטיס ,או שיש פתרון זמין אחר?

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  19. גיסי הביא לי מחשב שאותו הוא רוצה להרכיב לבת שלו. במחשב הוספתי זיכרונות, HDD הוחלף, בוצע ניקוי אבק ייסודי וסידור כבלים, חיזוק ברגים והוספת מאוורר שקט נוסף... אבל לא על זה רציתי לדבר אתכם. בנוסף אמרתי שאם זה מחשב שני בבית (לבת הגדולה יש מחשב משלה), למה שהוא לא יהיה באמת שלה :-) מארז גנרי ללא שום טוויסט: http://imageshack.us/photo/my-images/338/20120629201231.jpg/ סט קטן של שלושה לדים מותאם לעבודה עם מתח 12V: http://imageshack.us/photo/my-images/31/20120629201152.jpg/ הכנת מחבר לדים למחשב: http://imageshack.us/photo/my-images/406/20120629201140.jpg/ המכסה בחוץ, השם רשום והסוללה של המברגה טעונה: http://imageshack.us/photo/my-images/577/20120629204644.jpg/ אפשר לחורר: http://i…

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  20. Started by Paranoid,

אני מחפש מארז שיהיה לו עיצוב יפה.. שיהיה לו איוורור טוב ולא משנה לי עם דלת או בלי דלת וכאלה. העיקר שיהיה יפה וטוב...המלצות? (לא חובה מסקיי פיסי אני יכול גם לקנות במקום אחר..)

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  21. 1. איזה טווח טמפרטורות (מאיזה טמפרטורה להתחיל עד איזה טמפרטורה מקסימלית למאמץ) יש לכרטיס 7600GS של EVGA 2. המאוורר האחורי שלי עובד ב2800RPM והמאוורר של המעבד עובד ב2500 האם כדאי להחליף למאוורר נורמלי?

22. Started by J0n1,

יש לי Data Sheet שכנראה יתאים למסך שברשותי, אבל אני לא ידע מה לחפש. זה הלינק http://www.datasheetpro.com/108994_download_LTM10C273_datasheet.html זה יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  23. אני צריך לקנות מאוורר 120 מ"מ ע"מ להחליף את המאוורר שנמצא על הZalman 7700 שלי... ראיתי את הSFDB היכן ניתן להשיג מאוורר שכזה?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  24. האם יש חנות מכוונת לקניית רכיבים אלקטרונים כגון : קבלים , נגדים וסלילים ( בגדלים שונים ). המטרה היא לבנות קרוסאובר למערכת סאונד לרכב .... על פי קטלוג יצרן .

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  25. Started by frog007,

יש לי רעיון לאיזה פרוייקט כלשהו הייתי רוצה לדעת אם אתם חושבים שזה אפשרי. אני מעוניין לקחת Gps ולנצל את המסך שלו ואת יכולת הטאצ' שלו כדי להתמש בו כמסך נוסף למחשב. ככה שאני יוכל לשלוט על המחשב מרחוק (עם חוט או בלי חוט) על ידי ה - Gps עצמו. תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.