עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. היי אני קונה את הפאן בס הזה https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1871 עכשיו הוא שולט ב4 מאוורריםמ (לפי מה שהבנתי) : 1. CPU 2. VGA 3. HD 4. מאוורר אחד מהמארז עכשיו אני רוצה ב4 שהוא לא ישלוט רק על אחד אלה שהוא ישלוט על כל המאווררים של המארז ביחד זאת אומרת שאם אני מוריד לאחד אז לכולם (חוץ משל הCPU , VGA וHD ) יש לי מארז עם 5 מאווררים (SuperTalent) . למישהו יש רעיון איך לבצע את זה ? תודה.

2. Started by dani,

יש לי מערכת חדשה בניה ביתית http://photos.walla.co.il/loi_gie תבלו

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  3. אני ועוד 3 חברים שלי מעונינים לקנות ביחד דרמל מקורי שלא ישרף אחרי חצי שעה איפה הכי זול לקנות? איזה דגם עדיף? עזרה בבקשה.. תודה מראש

4. Started by PhoenixBoy,

יש לי את הרכיב הזה... איך אני יודע איפה זה: IN OUT COM ??? ועוד שאלה... אם אני מקצץ רגליים של נגד רגיל זה לא יעשה בעיות נכון? ושאלה אחרונה... מה מוריד יותר מתח נגד משתנה של 500אום או של 5קילו אום?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ratzabi,

בעתיד אני רוצה לבנות צג כזה על המארז שלי. יש תוכנה שמאפשרת לרשום דרכה מה יופיע בצג, או לבחור מה הוא יראה (Temp' CPU/RPM/כל מני שטויות)?? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  6. Started by gal1,

הכותרת אומרת הכול...

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  7. Started by vini,

שלום, אני מחפש רעיונות לצורה של החלון אם למישהוא יש משהוא מקורי תגידו

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  8. Started by yotam.m,

שלום חברה מה קורה?? יש לי שאלה קטנה... יש לי פלאפון מסוג SIMENS עכשיו החיבור של המטען נשבר לי רציתי לשאול אם זה אפשרי לטעון את הסוללה ישירות מהשנאי של המטען... בדקתי והמתח הוא בדיוק 6.65V. על הסוללה יש 3 חיבורי חשמל + - ואמצעי כמובן שהוא אדמה האם אפשרי לחבר את החוטים מהשנאי ל + ול - או שזה לא יטען את הסוללה כי בתוך הפלאפון יש עוד כל מיני נגדים וחרטא שמורידים את המתח עוד...? תודה לעוזרים אם לא מובנת השאלה למרות שנראה לי שהיא מובנת אני יצרף תמונה של הסוללה ושל השנאי(דר"א השנאי הוא כמובן של הפלאפון).

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  9. קניתי מ-א.אבן אלקטרוניקה שבשדרות הר-ציון בתל אביב מקלט אינפרא אדום 38KHZ.. יש לי בעיה עם זיהוי הרגליים שלו.. לא רשום על הרכיב שום דבר ככה שאני לא יכול לחפש עליו בגוגל.. אם מישההו קנה באותו מקום או מכיר את הרכיב אני יודה לו אם יעזור לי... תודה... דודי

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  10. שלום לכם יש לי שאלה יש לי טלוויזיה מדגם ce-5488, אני לא רואה שום דבר במסך הוא נדלק אחרי כ15 דק' רואים כרבע מסך ואז הוא נכבה, מצאתי שם ptc שרוף החלפתי אותו וזה לא עזר רציתי לדעת אולי יש למישהו איזה מושג מה יכולה להיות הבעיה. או להמליץ לי מאיפה אני יכול למצוא מדריך שיכול לתת לי סכימה חשמלית של הדגם הזה\משהו דומה. תודה.

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  11. Started by Asaf.Y,

תמונות של המארז מצורפות.. תודה מראש, אסף. עריכה.. לא משנה..גם ככה אף אחד לא הגיב..

12. Started by ha_miki,

היי מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג את השבבים האלו ? ? MAX232, MAX233 , HIN232CP תודה מראש

13. Started by shronxx,

יש לי ארבעה לדים אדומים שעובדים על 2 וולט וכפי שאתם יודעים בחיבורי המולקס במחשב יש את הצהוב שהוא 12 וולט והאדום שהוא 5 וולט האם יש אזשהי דרך להפעיל את הלדים איתם על ידי חיבור נגד כלשהו או משהו כזה דרך חיבורי המולקס.....תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  14. Started by MisterL,

יש לי מארז כזה... אני מחפש עוד כל מיני דברים לשים שם... תציעו חופשי כל מה שבא לכם... ולמי שבא לו לעזור לי או שיש לו איזה רעיון אפשר לדבר..במסנג'ר\איי סי קיו כי אני לא ממש מומחה במודינג... תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  15. Started by shronxx,

יש לי מסך LCD קטן שהוצאתי ממארז פנטיום 1 ישן יש לו חיבור מאחור של 5 פינים ולמטה רשום 6K-66-GT זה נראה לי הדגם שלו הנה תמונות אני אשמח אם תגידו לי איך לחבר אותו יש לי לוח אם של ASUS דגם P4C800-E תודה מראש... [attachment deleted by admin]

16. Started by טריפ,

שלום אני רוצה לבנות מארז שקוף מפרספקט איך שלא רושמים את זה קיצר אני רוצה שתעזרו לי לבנות את זה כי אני לא יודע את המידות אני צריך שתמליצו לי על מידות למארז תודה

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  17. אני יודע שאני לא במצב להעמיד תנאים אבל בכל זאת יש כמה תנאים...\: רצוי מארז כמה שיותר גדול [גודל סטנדרטי זה המינימום] מארז לפנטיום 4 חובה..\: ומאזור המרכז...\: אני מקווה שיש כאן מישהו נדיב..\: כי יש לי את כל החומרים יש לי הכל [כולל צביעה מקצועית אבל לא של גרפיקה אלא של צבעים קבועים אבל הולך להיות משהו דה בסט] אם מישהו יש לו מארז העונה לי על הדרישות אני אשמח ואם הוא מוכן להפטר ממנו על אחת כמה וכמה. היומן מודינג יפורסם במלואו בפורום יומני פרוייקטים כאשר בין השאר יהיו הסדרי תאורה, סליבינג לספק, החלפת כל המבנה החיצוני של הספק שינוי של כ-70% מהמארז עצמו, צביעה מיוחדת ועוד הרבה...קרדיט יינתן ומחיר סמלי במקרה הצורך גם יינתן [עד 50 שקל מכייון שאני לחוץ בתקציב לפרוייקט הזה ואת הרוב…

18. Started by M7a,

זה משהו שאני מת להכין כבר מלא זמן אבל אין לי שום מושג שבעולם על אלקטרוניקה... למי יש אולי מדריך להכנת צג שמראה טמפרטורה... ע"י מסך LCD קטן, חיישן טמפרטורה וכל המסביב... תודה

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  19. Started by Kalisto,

טוב נכנסתי לפאנדסhttp://www.pandas.co.il/default.php?cPath=946&PHPSESSID=bf0ef6bb9b50453685ff9e109d0670c8 עכשיו יש שם כמה מוצרים שאני לא מבין מה תקפידם ואני ישמח אם תסבירו לי מה כל אחד מהם. לדוגמא מזה Sleeving Cables ומה השימוש שלו? מזה ROUNDED CABELS ומה השימוש שלהם? מזה UV Adapter ומה תפקידם? מזה UV Adapter ומה תפקידו? מזה Cold Cathod ומה תפקידם? מה עושים איתם בדיוק? ומזה בתאורה מה השימוש של הדברים האלו? ובמיוחדים מזה המדבקות של SUNBEAM תודה לעוזרים

20. Started by elad the master,

יש לי עכשיו הרבה לדים (56..) ואני מחפש דברים לעשות איתם..עכשיו חשבתי על לשים כמה במולקסים..אחד לכל מולקס..אז יש לי לד אחד שיתחבר ל-5V איזה נגד אני צריך..? הלד הוא לא שקוף היותר חזק..הוא הצבעוני החלש יותר..צבע אדום אם זה משנה..

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  21. Started by PuMbA,

תודה לעוזרים אני מחפש פאנל 5.25 שיכנס מקדימה של המארז מתחת לכונן סי די רום וישלוט על התאורה במחשב אם אני חושב נון אז גם אם אני קונה פאנל בקרת שליטה של מאווררים ומחבר אותו לקתודות וללדים במארז זה ישפיע אבל בדרך כלל לפאנל שליטה על מאווררים יש רק שלוש מצבים כבוי 7V או 12V אז זה לא עוזר לי אני רוצה לשלוט בתאורה על העוצמה כמו שיש בבתים מפסק של אור באיזה חדר שמסובבים והאור מתחזק ומתחלש כזה פאנל אני רוצה למחשב אם מישהו יודע ומכיר שיגיד תודה אחים שלי ..

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  22. אני מתכוון לעשות סליבנג לחוטים אז אני צריך שתמליצו לי ערכת סיוינג טובה רצוי זוהרת באור uv ... אני צריך גם מאורר 80 מילימטר (אני שם אותו מתחת לכרטיס מסך..)רצוי זוהר באור uv וחובה קטודת uv בישביל להאיר את כל העסק (צריך שתהיה עם שנאי והכל....) ואם נישאר כסף אחרי כל זה אז בכיף נ.ב הסכום הכלול של 250 שח צריך לכלול גם מישלוח!! כל המאוררים במארז שלי זוהרים באור כחול אז רצוי שתמליצו לי על דברים שמתאימים לזה בתודה שגיא

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  23. היי לכולם... חיפשתי ברשת המון זמן מדריך לבניית שלט אלחוטי לWINAMP ולשווא ... פחות מחפש את הבנייה עצמה של העין - כי יש לי חיבור IR על הבורד... אשמח לעזרה אלדר.

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  24. Started by EranS,

היי, קודם כל אני חדש ,ואני מקווה להשתלב בפורום, ואני גם חדש בכל הנושא של המודינג ,ואני רוצה לצבוע את המארז בשחור, לעשות חלון בצד של המארז ,ולשים לדים במארז ,טוב אז אני צריך המלצות לחלון (אני רוצה חלון מוכן ) ,וללדים (אני רוצה רק לדים כחולים,ואולי גם מאוורר לדים) ו.....זהו ,המארז שלי זה מארז פשוט של HEC ,טוב וזהו אז בבקשה תביאו לי המלצות לחלקים

25. Started by polsa,

איך אני יודע מה גודל המאוורר שלי ?? אם הוא שחור אפשר רק להחליף לו את פלופלו איך שקוראים לזה .. אני רוצה לחבר 10 לדים ואני לא יודע איך ולאן משהו יכול להמליץ לי על לדים חזקים אני רוצה רשימה מפורטת מה אני צריך בכדי שהלדים יפעלו ? איזה לדים וכמה יעלה לי בערך לעשות את כל זה ??

• 1 תגובה
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים