אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לבנות מכשירי קשר רק שלא מצאתי מעגל....אם למשהו יש זה מאוד יעזור לי... תודה מראש עומר..
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
-
אני על סף קניית צמד קתודות למחשב שלי ויש לי התלבטות בין קתודות כחולות לבין UV. מצד אחד, יש לי לוח מסדרת הLANParty של DFI שהרבה חלקים שלו רגישים לUV וכמו כן הכבלים שמגיעים איתו, ולכן פולטים אור כשמוקרנת עליהם קרינת UV וזה נראה מדהים, אבל מצד שני אני לא מעוניין באור הסגול שמפיצות קתודות הUV. מה שכן, אני מאוד מעוניין באור כחול וזה בעצם מה שהקתודות הכחולות יתנו לי, גם ראיתי שחלקים על הלוח והכבלים גם כן מגיבים לאור הכחול של קתודה רגילה (אמנם פחות מUV) ככה שזה דיי משנה את המאזן לטובת הקתודות הכחולות. מה אתם מציעים לי לקנות? (בהנחה שאני לא רוצה אחת כחולה ואחת UV ושיש לי מארז עם חלון, מאורר 80ממ שקוף בחלון, 120ממ שקוף מאחור וTt TB כחול מקדימה.) תודה.
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
הי מישהוא יודע איפה קונים ראשים ודיסקיות לדרמיל כי יש לי אותו כבר איזה 3 שנים וכמעט נגמרו לי הדסקיות וכמה ראשים נשברו לי ? ? ? תודה אורי
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
היי, רציתי להתייעץ אתכם לגבי רעיון כלשהו לחיבור מסוים של לדים ללחצנים. אני מעוניין לבצע חיבור של לחצנים (PUSH BUTTONS) למיקרו בקר, כך שבכל לחיצה עליהם המיקרו יבצע פעולה, וידליק את אחד הלדים בהתאמה. השאלה שלי היא מה הדרך הטובה ביותר לבצע חיבור זה. סתם לדוגמא: לחיצה על PUSH BUTTON 1 תדליק את לד 1, 2 ידליק את 2 וכן הלאה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבצע פרויקט קטן הבעיה הגדולה שלי היא מקום הפרויקט נהסופי צריך להיכנס למארז מוכן שהוא יחסית קטן,ככה שמבחינת מידות הם הכי מתאמים לי עכשיו זה הפרוקיט הראשון שלי עם ארדואינו. ככה שיש לי כמה שאלות: 1) הם יש לו בק מתח ככה שאנייכול לחבר אותי שירות לסולות. 2) האם נימצא פתרון מוכן לחיבור ל 2 סוללות של 1.5V במקום לחבר אותו לסוללה של 9V שלא מחזיקה הרבה מעמד. יום טוב יוסי
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם ניתן להשתמש בכניסה בשם ir cir של ממשק אינפרה אדום שיש לי על הלוח אם k8nf-9. אם לא אז אני יבנה על בסיס הסיריאל פורט.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
יש לי כמה מושגים שאני לא מצליח להבין מההסברים שנותנים באתר השמח עם תוכלו לעזור לי 1. ההבדל בין int ל const int 2. מה boolian אמור לעשות 3. המושג long תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
חיברתי בטעות את מכשיר הגי פי אס ( GV 590), אשר פועל על 5 וולט ,ישירות לשקע מצת הרכב והמכשיר לא עובד ולא מטעין. יש מה לעשות או שהלך המכשיר .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת בבקשה איך משנים את החיבור של המאוורר מחיבור שמתחבר ישירות לספק כוח לחיבור ישיר ללוח אדם על מנת שאני יוכל לשלוט עליו במיוחד בימים החמים האלו. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות כזה דבר. http://www.siz.co.il/up/kv2mlg2ifm2n.jpg אבל שיהיו בו 6 נורות. מה אמורים להיות הנגדים? איך אני קובע את זה? אתם יכולים להסביר לי?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
הי, יש לי strip led עם נקודות הלחמה "שטוחות" בלי מחברים שאפשר להלחים אליהם את הכבל. השאלה שלי היא : איך כדאי להלחים את הכבל(18AWG)
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בשיטוטים בפורומים על מודינג מצאתי את התמונה הבאה: האם זה לא מוד הספיידי של אחד מחברי הפורום בין המחשבים על השולחן?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי שאלה יש לי טלוויזיה מדגם ce-5488, אני לא רואה שום דבר במסך הוא נדלק אחרי כ15 דק' רואים כרבע מסך ואז הוא נכבה, מצאתי שם ptc שרוף החלפתי אותו וזה לא עזר רציתי לדעת אולי יש למישהו איזה מושג מה יכולה להיות הבעיה. או להמליץ לי מאיפה אני יכול למצוא מדריך שיכול לתת לי סכימה חשמלית של הדגם הזה\משהו דומה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
ראיתי באריהב אל המסך Display TFT Module (176*220) מישהו יכול להזביר איך זה בא זה מוכן לחיבור אז שצריך להלחים ולתכנת
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לבנות משהו שיוציא החוצה כמות אחידה וידועה של אנרגיה בצורת חום, כלומר מדמה ליבה. אין לי כזה ידע באלקטרוניקה אבל זה לא נראה לי משהו כל כך מסובך. חשבתי משהו שיעבוד כמו זה: http://www.overclockers.com/tips263/index02.asp הייתי רוצה לדעת איזה רכיבים אני צריך לקנות ואם זה בכלל בר ביצוע. עריכה: אנשים, זה לא כזה קשה, אני כולה רוצה לעשות תנור שיוציא מספר קבוע של וואטים.
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
התחלתי לעשות מודינג ראשון {HTPC} לקחתי מארז ישן מאוד חתכתי לו חלון וגם חור למאוורר אבל נתקעתי עם הלדים אני לא מצליח להדליק אותם קניתי נגדים קניתי לדים אבל כלום לא מצליח לי להידלק יש לי את כל הכלים כולל דרמל אם אפשר המלצות או תגובות על ההתחלה שלי [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מן מיני מקרר, מיני בר קטן. בקיצור צידנית קטנה עם אמצעי קירור משהו שיגיע ללפחות 6 מעלות. אני מעוניין לקרר פחיות שתייה. יש לי ידע בסיסי באלקטרוניקה למישהו יש מדריך?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, חשבתי לקנות קטודה נחמדה, יש משהו שצריך לשים לב אליו שקונים קטודה? הבנתי שחייבים מתאם כדי שהוא יעבוד? אגב לאן הקטודה מתחברת? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=950&catcode=96 או אם יש לך המלצות אחרות, בגבול ה80 שקל. תודה, אור. יש לי מארז אקספיידר כסוף אם זה משנה - הקטודה צריכה להיות כחולה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר שלי נוסע לארה"ב לשבועיים ורציתי לדעת אם יש שם חנויות (ניו יורק או וושינגטון) בסגנון DX (כמובן שלא באותה כמות המלאי של המוצרים) אה וכם אשמח לחנות עם אתר כמובן שאוכל לראות מה יש להם אני יודע שיש שם B&H אבל זה לא אלקטרוניקה אלא מחחשביםוציוד מקצועי בעיקר מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול באיזה מהירות מסתובבים מאווררי ה 120מ"מ לרוב?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם השגתי מארז של וידיאו לקחו ממנו את כל החלקים מבפנים אז חשבתי במקום מסך LCD לשים 7 seg שיראה טמפרטורה מישהוא בבקשה מוכן לעזור לי למצוא סכמה של מעגל כזה שלא יהיה מסובח מידי אם אפשר תודה אילון
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
הזמנתי מהבחור הזה מדבקות למארז , אחלה של דבר זה נוח זה יפה לאללה וזה הגיע מהר (תוך שבוע) אפשר גם לדבר איתו וליצור מדבקות מותאמות אישית http://www.shatteredweb.com מומלץ ביותר
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חלון במארז באיזה עובי של פרספקס כדאי להשתמש? טל
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום..נהרס לי רסיבר של kenood krf 7030d והרכיב שאני חושד בו זה stk//עכשיו השאלה שלי אם אני מזמין חלק כזה מה המיספק הקטן למעלה oh13 אומר?זה חשוב?או לר משנה?תודההה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-