אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין בתוכנה לתיכנון מודינג תלת מיידית אפשר גם להביא לי את הדמו או הטרייל. רק מה הבקשה הכי חשובה שלי שהקישור יהיה ישירות להורדה. כן ניסיתי את החיפוש אבל מה שהיה זה רק מודלים מוכנים מראש לאיזה תוכנה שאני מנסה להוריד ובכל דף באתר שלוכים אותי לדף אחר עד שאני חוזר להתחלה אז תודה לכל מי שיעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לבנות משהו שיוציא החוצה כמות אחידה וידועה של אנרגיה בצורת חום, כלומר מדמה ליבה. אין לי כזה ידע באלקטרוניקה אבל זה לא נראה לי משהו כל כך מסובך. חשבתי משהו שיעבוד כמו זה: http://www.overclockers.com/tips263/index02.asp הייתי רוצה לדעת איזה רכיבים אני צריך לקנות ואם זה בכלל בר ביצוע. עריכה: אנשים, זה לא כזה קשה, אני כולה רוצה לעשות תנור שיוציא מספר קבוע של וואטים.
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
האם רגליות המארז (שפורסמו עליהם סקירה כאן באתר) מתאימות גם למארזי ריידמקס? RAIDMAX Scorpio 868 THX
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אז ככה חברה בעיקרון השקעתי המון כסף בשביל המערכת מחשב שייש לי.. אבל פשוט נהייה לי חשק לאיזה שיפור במארז שלי xaser 3 super tower v2000d חוץ ממאווררים מוארים מה כבר אני יכול לעשות שיגרום לזרימת אווירר אולי יותר טובה ובכלל לגורם למחשב שלי להיראות יותר טוב חחח והחוטים אצלי כבר מסודרים ממזמןם...
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
כי לפי מדריכים ראיתי שאפשר רק עם נגד משתנה 100 אוהם וזה די סיפור בשבילי לקנות כזה כי אני מהדרום ואין כאן חנויות אלקטרוניקה אז עשיתי משלוח לבית אבל שכחתי נגד משתנה ולא שווה לי לעשות הזמנה רק בשביל פריט אחד
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
קיבלתי עכשיו הארד דיסק חדש שלי ואז ראיתי את השקית הזאת של הכדורים הקטנים האלו הרעילים.. ואז חשבתי לעצמי שאפשר לעשות עם זה משהו כי הם שקופים כאלו יפים. קיצור הרעיון זה לשים אותם בתוך חלון או משהו ולהאיר עם לדים זה יכול לצת מזה חיה. אפשר גם לקחת מקופסאות נעליים וכו'... אני מקווה שתהיה לי הזדמנות לעשות משהו כזה ואז אני אביא תמונות. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
פירקתי מסך מיומן אלקטרוני ישן יש סיכוי שאני מחבר אותו למחשב? כי אין בו את החיבורים כמו שבמדריך שיש באתר
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
לחתוך ת'צהוב באמצע ולהתנהג כרגיל?או שזה יפגע במכשיר אם הוא מקבל רק חלק מהזרם??? עריכה: צריך בבקשה תשובה בזמן הקרבו: א.אני חייב לגמור עם זה עוד היום!(נראה לי אני אשאר ער עד הבוקר עם כל ההתקנות) ב.לא מצאתי בחיפוש כאן שום דבר
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום בשביל מוד שאני עובד עליו אני צריך כבל IDE ארוך מאד {2 מטר לפחות}. מחיפושים שעשיתי לא מצאתי כזה כבל ארוך , למישהו יש ידע או רעיון כיצד להכין כזה כבל? האם ניתן לקנות את החוט ממנו עשויים כבלי IDE לפי מטר ולהכין לבד?
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
-
שלום לכולם קוראים לי בני ואני חדש פה באתר ובמודינג שהתחלתי להתענין בו לאחר שיטוט רחב מתוך שיעמום באינטרנט חוץ מזה שתמיד היה לי מין תחביב של לפרק (ולפעמים להרכיב בחזרה) כל דבר שנראה מעניין נראה לי שהתחלתי די נועז בשביל מודינג ראשון קניתי דרמל של WOLF ב140 ש"ח זול אה אני לא יכתוב איפה כי נראה לי שאסור לפרסם פה אני לא בטוח. בכל מקרה כבר חתכתי את החלון בדלת של המארז ועיגלתי את הכבלים של ה DATA בצינור שקוף וגם אני מתכנן עוד כל מיני דברים כרגע אין לי תמונות כי אני בעבודה אני ישתדל לשים אח"כ אז השאלות שלי הן: 1.איך ועים איזה לדים אני יכול להאיר את הכבלים ? 2. אותה שאלה לגבי החלון 3. ובקשר לדרמל אמרו לי בהום סנטר שאין דיסק יהלום בשביל ברזל (בכלל, לא רק אצלהם) השאלה שלי אים מישה…
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
OK אז זה העסק חברה ......אם תבדקו אם אמפרמטר מאורר שלוא מחובר לכלום ומסתובב בכוח האצבע תסימו לב שהvolt מגיע בערך ל 0.20 בקושי VOLT. עכשיו זה לא מספיק רגיש לשום ממסר שאני מכיר .....ווהרעיון הוא שאני רוצה לבנות מתג מסיבובי המאורר...אז אני חושב שצריך לבנות איזשהו מגביר זרם...... עכשיו לבעייה......אין לי מושג באלקטרוניקה!!!! איך עושים משהו כזה עזרה תתקבל בברכה!
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
מישהו אולי יכול לעשור לי אני צריך לבנות מריץ של 3 מנורות שיריץ אותם כמו רמזור חיפשתי בהמון מקומות ולא מצאתי
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
עזרה במודינג שעשתי עם מסך LCD (פרטים בפנים) התקנתי את מסך LCD עם בקר HD44780 הכל טוב ויפה... אבל המחשב והתוכנות שהורדתי של הLCD לא מזהות אותו..... חיברתי הכל טוב והוא דולק במצב אתחול אבל עוד הפעם יש בעיה עם הזיהוי.... אחים שלי פלייז תעזרו לי אני נואש...:-\ קישור שאיתו נעזרתי בבניה של המסך: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=lcdguide תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חברה צריך מדריך לlcd עיקרון שיראה טמ' ולא שטויות אחרות תודה לעוזר שבת שלום שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום, אני מעוננין לדעת כמה זמן יחזיקו 5 לדים מחוברים לסוללת 9 וולט.... תודה.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
השגתי מאוור גדול וקטלני עכשיו איך אני מחבר אותו לספק שלי (זהו מאוורר שמקרר ארונות חשמל ממוחשבים) *במידה ואני צריך לשנות חיבור תדריכו אותי איך עושים זאת.... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
בביקורת "סליבים אולטרה ושאר ירקות" נסקר PSU Modding Tool Kit אני משער בתור קולורבי, לא מצאתי איפה אפשר לקנות אותו, (חיפשתי במספר חנויות מחשבים ואצל הירקן). האם קיבלתם את הקיט מחנות בארץ או מחו"ל ?
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
שלום!!! אני מקווה שזה המקום הנכון כי כתוב אלקטורניקה אז ככה יש לי בעיה במגעים ביציאה של האוזניות במיני דיסק ואין לי מושג איך לתקן את זה אם למישהו יש רעיון אז פליזז עזרו לי.... תודה
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלומות, נגמר לי מלאי הפרספקס ואני פשוט לא מוצא איפה יש לקנות. בדקתי בטמבוריות ליד הבית, בדקתי בחנויות היצירה ליד הבית, בדקתי באופיס דיפו, בדקתי בהום סנטר, ובשום מקום אין. מישהו מכם יכול להפנות אותי לחנות שמוכרת, עדיף במחירים סבירים עד זולים, לוחות פרספקס באזור ת"א-חולון או שעושה משלוחים לאזור? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
איפה קונים באיזור מרכז ת"א לדים ונגדים?, צריך סוג מיחד של חוטים או שאפשר חוט של רמקול או משהו? אייסי 300-476-817 תודה מראש על כל עזרה!
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
מקלט IR זו לא בעייה לבנות אבל איך לבנות שיתאים למכשיר פלאפון האם ישנה תוכנה מיוחדת?
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
איפה יש חנות שאני יכול לתת לה סכמה והיא תחזיר לי מעגל מודפס? תודה לעונים עדיפות לאיזור דרום
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
כולם מכירים את המוד הזה של לדים מעל המקלדת בפינות שמאירות על המקלדת כמו זרקורים קטנים כאלה? אז חשבתי למה לא לקחת את זה צעד אחד קדימה ולעשות את זה אבל לפי עוצמת האור בחדר, הרי אין טעם שהלדים יפעלו אם יש תאורה בחדר, אז למה לא לעשות שעוצמת הלדים תהיה לפי עוצמת האור בחדר? פיתרון של מפסק O\I זה סתם פשוט מידי, אין פה תיחכום במיוחד... אחרי שעושים את זה אפשר לקחת את זה למקומות אחרים, מעבר למקלדת, להאיר את המארז לפי עוצמת האור בחדר וכו'... הידע שלי באלקטרוניקה ובתיכנון מעגלים מקביל לידע שלכם במצב החסה בשטחים אז אשמח לדעת אם זה אפשרי, מסובך מידי, פשוט מידי, או אם כבר עשו את זה ואני בכלל לא מקורי..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 שלטים ankitek wireless controllers fo 3do וחיפשתי דרך לחבר אותם למחשב אני יודע למשל שיש ממיר usb לשלטים של ps2 אבל לזה לא מצאתי ממיר ולא מצאתי סירטוטים של הפינים או שום מידע מועיל אולי לאחד מכם יש איזה רעיון להציעה לי זה השלטים http://www.tuvgm.com/3do/pages/4_3.php בלינק יש תמונה של החיבור זה נראה כמו חיבור של העכברים הישנים או כמו חיבור שלך מסך זה שלטים של מכשיר שנקרא 3do זה כמו ps של פעם זה גם עובד על דיסקים אבל ממש ישן
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-