אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש מתכנת עדיף מאזור צפון למספר פרויקטים (בתשלום)
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
ניסיתי לחבר את הגיימפד של הסוני לפי המדריך של תום אבל לא הלך... כנראה הדיודות דפוקות או משהו... אז אני רוצה לנסות מעגל אחר... איזה פין של היציאה הפראללית נותן 5 וולט?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
סליחה אם שאלו את זה כבר אבל חיטטתי באתר ולא מצאתי תשובה. יש לי מארז coolermaster אלומניום ואני רוצה לעשות חור למאוורר 120 מ"מ בדופן. אני קצת ידיים שמאליות והמארז עלה לא מעט כך שאני מעדיף לתת את המארז למישהו מקצועי. מישהו מכיר בעלי מקצוע באיזור ת"א שיכולים לעשות את העבודה?
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה במגעים של הכרטיס קול בכניסה של הרמקולים. רק כאשר מרימים קצת למעלה את החיבור יש תגובה. מה אפשר לעשות במצב כזה? ???
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני ראיתי שיש איזה נגד שמחברים לרב מודד שנות תמפרטורה לרב מודד מישהו יודע איזה נגד זה ומה צריך לעמוד הרב מודד אמפר אום ?
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם...מחפש מקדחי כוס למתכת.. כל מה שמצאתי ברשתות הגדולות (ACE הוםסנטר וכו'..) הייה רק לחומרים רכים כמו פלסטיק.. אני מעוני לקדוח במארז... תודה!
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
לפעמים אנו מעוניינים להפעיל מאווררים (במארז המחשב, או בכל מקום אחר) במתח נמוך כדי למנוע רעש. המתח הנמוך שבו אפשר להפעיל מאוורר סטנדרטי הוא די מוגבל, כי יש מתח מסויים שבו המאוורר לא יתחיל להסתובב בכלל. לפעמים מתח "ההתנעה" גדול בהרבה ממתח הפעולה שאנו מעוניינים שבו יסתובב המאוורר. לדוגמה המאוורר שנדרשתי למצוא לו פתרון, פועל במתח נומינלי של 12V, מתחיל להסתובב מ7V, אך לאחר ש"הותנע", מסוגל להסתובב גם ב3.3V. כיוון שהרעש שהוציא ב7V היה די משמעותי, רציתי להפעיל אותו במתח 4V. הוא יועד לקרר גוף קירור זעיר שהתחמם יותר מדי, אבל לא היה צורך בזרימת אויר משמעותית. לכן בניתי את המעגל הזה: הסבר: חלוקת המתח בין R1/R2 קובעת מתח של 4V על המאווורר המחובר לאמיטר הBC547 במצב פעולה מתמשך. א…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את העכבר הלבן הרגיל הזה שיש לכולם שפירקתי את הגלשני גומי אז ראיתי שיש 2 ברגים ו2 קליפסים איך אני מפרק את הקליפסים מבלי שהם ישברו לי< תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אני מעוניין לבקר על שלוש רכיבים חשמליים בעלי 3 מצבי פעולה (עבודה במצב 1, עבודה במצב 2, OFF). ניתן לשלוט ברכיבים אלו באמצעות מתן VCC קבוע ופעם חיבור לפין 1 (GND1) שמפעיל את הרכיב במצב עבודה 1 ופעם להפעיל פין 2 (GND2) שמפעיל אותו במצב עבודה 2, מצב נוסף הוא מצב OFF בו אף אחת מהאדמות לא מחוברת. (הVCC כל הזמן מחובר, המשחק הוא בין הGND1, GND2, OFF). כעת, קיימים שלושה רכיבים כאלו. השאלה שלי היא כזאת: איך אני יכול לשלוח מילה בינארית דרך הCOM ולקבל אותה במיקרו-בקר ולפי הגדרות קודמות של מילים, הבקר ידע באיזה פין להוציא "1" לוגי או "0" לוגי"? המיקרו הוא או AT162 או AT328. בתודה מראש, עמי.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מארז כזה... אני מחפש עוד כל מיני דברים לשים שם... תציעו חופשי כל מה שבא לכם... ולמי שבא לו לעזור לי או שיש לו איזה רעיון אפשר לדבר..במסנג'ר\איי סי קיו כי אני לא ממש מומחה במודינג... תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
מה הדרך הנוחה וטובה לחתוך את המארז כדי להוסיף מאווררים מישהו יכול לתת לי פירוט?
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
זה מערכת נגיד של מאורר אחד... עכשיו יש לי גם לד וגם מאורר של 5V! האם התרשים נכון? הריבוע האדום זה המולקס... והריבוע הירוק זה מפסק 3 מצבים. שמתי לב שאם המאורר דורש 5 וולט אז לא ניתן להפעיל את שניהם בו זמנית אם מתח וולט כזה ולכן צריך מתח גבוה יותר! לכן אני ישתמש ב- 12 וולט בחוט הצהוב... איזה נגד אני צריך להשים ואיפה צריך להשים אותו... תודה
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
שלום, יאני עובד עם Arduino UNO ו - Ethernet sheild אני מעוניין להוציא ממנו חיבור Serial (RS232) , כדי להתחבר לבקר אחר איך אני עושה את זה ? הבנתי שפינים 0,1 זה Rx,Tx אני רוצה להתחבר לבקר בפקודות At command ולקבל ממנו תגובות נניח - at!csq? הבקר יענה לי 99,99 ואני אני אדע שאין קליטה ויפעיל LED זה הרעיון הכי בסיסי, *** ברמת העיקרון אני לא צריך את הethernet shield - אם הוא מפריע ומסבך... תודה ,
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי מאוורר של SUNON שמגיע עם יציאה למולוקס, אני רוצה לשלוט על מהירות המאוורר הזה אבל עקב יציאה למולוקס אני לא יכול. המאוורר הזה מגיע עם 2 חוטים, אחד שחור והשני אדום. יש לי מאוורר נוסף עם חיבור ל-CPU ובו יש יציאה של שלושה חוטים: כחול, אדום ושחור שבסופו יש יציאה לחיבור שלושה פינים על לוח האם. האם אני יכול לחתוך את היציאה של השלושה פינים ולשים על ה-SUNON שיש בו רק 2 חוטים? אולי יש לכם עיצה אחרת לסידור המצב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אהלן ! האם מישהו יודע מאיפה לקוח פרטי יכול להזמין או לקנות בלוקים של קצף חצי-קשיח לדיפון ? כמו מהסוג שחלק משתמשים כדי להשתיק מארזים, לדפן מזוודות וכו'... זה בא הרבה פעמים עם הארד דיסק או מתחת ללוח אם חדש בקופסא. תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
אם יש משהו יכול להמליץ על סביבת פיתוח לARM-pcDuin לחלונות -7 כמוכן חינמית !! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
היי. לאחותי יש וידאו בחדר שלה וחשבתי שאפשר לקחת מחשב ישן שיש לנו בבית (מלפני 5-6 שנים) ולהכניס את המחשב פנימה. אני כמובן מתכוון לצבוע את המארז, אבל מה שיותר מעניין אותי זה כפתורים וחיבורים. מאחורה יש רק חיבורי תצוגה לא מעניינים, ומקדימה הכניסה של הקלטות וכמה כפתורים. רציתי לשאול האם אני אהיה חייב לחתוך תמארז מאחורה ולשים כיסוי אחר במקומו או שיש דרך אחרת לארגן שהחיבורים של כל הדברים יסתדרו שם ? אם אני חייב לחתוך תמארז, איך אני אחרי זה מחבר אליו חתיכת מתכת חדשה עם חורים שאני צריך ? אותו הדבר מקדימה, אני צריך שיהיה לי כפתורי הדלקה וכיבוי, ואני גם נורא רוצה שהCD רום יישב במקום של הכניסת קלטות. אגב אין לי כלים מיוחדים לעבודה ואני לא חושב שבשביל דבר ראשוני כזה אני אקנה ציוד מתא…
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
אני מחפש מקום שמוחר קונקטורים +חוטי סיליקון ולא פלסטיק טיפה יותר איכותיים והקונקטורים שאני מחפש הם של אודיו כאילו aux שאפשר להלחים אליו את הכבלים כי הכבלים שקונים היום הם זבל אז אני רוצה להכין לבד קונקטוקים אני צריך 1 של אוקס +2 של בננה איזור המרכז
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של אביט דגם NF7 ואני רוצה לעשות לו VOLTMOD לצ'יפסט ולזיכרונות !!! אני רוצה תגובות של אנשים שעשו את זה אם ההבדלים ביכולת OC גדולים ?? ושמישהו יביא לי תמונה של אך אני עושה את זה או שאיזה מישהו נחמד שעשה את זה יזמין אותי אליו ויעזור לי לעשות את זה... אין לי בעיה גם לשלם למישהו שעשה את זה כבר כדי שיעשה לי... :-* בקיצור עזרה... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
-
שלום רב, אני מתכוון להתחיל לעשות מודינג ובהתחלה אני מתכוון לצבוע את המארז שברשותי... אז הנה אני שולח לכם הודעה ורוצה לשאול אותכם איזה צבעים הכי מתאימים למארז הבא: אז מה דעתכם? איזה צבעים הכי מתאימים לכל חלק של המארז? נ.ב. בכוונה צימלתי בשחור לבן כדי שלא תדעו באיזה צבעים הוא צבוע כדי שתאמרו לפי דעתכם איזה צבעים הכי מתאימים לו... >..<"
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי מפזר חום עם צג דיגיטלי מחברת myubi. בהתחלה המפזר התנהג וחימם בסדר גמור, לא היו תלונות. לאחר כחודש ימים המפזר התחיל להתנהג מוזר. להחליף טמפרטורה כול דקה או מוריד מעלות או מעלה מעלות, אי אפשר להשתמש בו יותר. האם זה תקין בכלל? מה יכולה להיות התקלה? הניחוש שלי שהוויסות של הטמפרטורה שלו נפדק לחלוטין. אשמח לעזרה בבקשה, תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחבר שלי מחשב ישן ויש לנו בבית DVD שכבר לא פועל של LG עכשיו אני רוצה לדעת. את חלקי המחשב אני יודע להכניס ולחבר בפנים אבל איך אני יכול אחרי זה לחבר אותו לטלוויזיה הרי אין לי כרטיס טלוויזיה. צפיתי בגלריות מודינג ולא הבנתי. אני רוצה לדעת איך אני יחבר את הHTPC לטלוויזיה ויוכל לראות את כל מה שיש לי במחשב ולצפות בסרטים שאני מקרין מהמחשב בטלוויזיה D:
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום, אני חושב לחדש מוד ובתכנון צריך להיות גימור של אלומיניום מוברש. מישהו יודע איך אני יכול להשיג צבע כזה בהנחה שאני משתמש בפח של מארז? (חשוב שהוא לא יהיה מראתי)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אני יודע לתכנת בשפה גבוהה , אבל ידע באלקטרוניקה ממש אין לי. רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות ארדואינו ואם כן איזה? בהתחלה חשבתי רק להכיר את המערכת ומכוון שאני רוצה להמשיך ולעשות עם זה כמה פרויקטים בעתיד אני רוצה לוח טוב עם הרבה רכיבים שאוכל להתחיל לשחק איתם ולראות מה קורה שם. בהתחלה חשבתי על בנייה של מנעול לדלת אבל לפי מה שראיתי ביוטיוב כל הקופסאות שם נראות ממש גדולות ומסובכות. אין בעיה של מחיר ואני מעדיף לקנות מהארץ יש למישהו לתת לי כיוון? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-