אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת אם זה אפשרי לבנות נגן mp3 או אפילו כל נגן אחר ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי קתודה + 4 מאווררים , שמתי לב שלא פעם המחשב פשוט נופל לאחר זמן ממושך של עבודה ... הסקתי שזה קשור לעומס של המאווררים .... האם יש אפשרות לחבר ספק נוסף , או איזהשהוא שנאי שיהיה מיועד רק למאוורים ?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המדריך לקוח מהאתר: ********http://www.gideontech.com********** אני סך הכל תירגמתי את הקטעים החשובים ושמתי פה (8 1)בואו נגיד שיש לכם ספק כוח של 300 W ואתם רוצים לחבר אליו עוד הרבה מאווררים קטודות או מה שזה לא יהיה... אז אתם בבעיה כי אז הוא יקרוס כנראה :-\ 2)בואו נגיד שאתם סתם רוצים לחבר עוד ספק כוח (בלי המחשב) בשביל סיבות אחרות ומשונות.... 3)או אפילו לבדוק ספק כוח ישן (לא כולם יעבדו לכם אם תחברו אותם למחשב החדש שלכם). מה עושים ??? אז ככה בחיבור החשמל הגדול שיוצא מהספק (המלבן הגדול) ושמחברים אותו למחשב צריך לקצר שתי פינים מסויימים כדי שהוא יעבוד...(ראה תמונה). איך מקצרים!? פשוט מאוד צריך כבל חשמל רגיל או אפילו לחתוך מספק ישן כבל... (ראה תמונה). קיימת עוד אופציה ש…
-
- 18 תגובות
- 14.9k צפיות
-
-
לפני הכל.. אבקש מכולם לעמוד דקת דומייה לזכר ה MX500 שנפטר עקב החלפת הלד מאדום לכחול. *דקת דומייה* אוקיי, שבו. הפעם אני מביא לכם את פרוייקט ה M.I.B (ראשי תיבות Man In Blue). עכבר הכי פשוט והכי זול ב60 שקל של מיקרוסופט ששמו Microsoft Optical Mouse. מה שבעצם עוללתי לו זה החלפת הלד (האור) מאדום חזק לכחול חזק. לצערי אין לי תמונות של שלב העבודה כי הייתי צריך את המצלמה..ובשביל לצלם דרך המחשב אני צריך את העכבר... הנה התוצאות:
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחותי הגאונה הזאת ניתקה את המסך מהמחשב ואיכשהו עיקמה 5 פינים היא לא הסתפקה בזה והמשיכה לנסות לחבר וככה הפינים הלכו לעולמם....(נשברו) יש מה לעשות בנדון? אפשר להלחים אולי מחבר חדש? מוכרים את זה בכלל? *מישהו אמר לי פעם שמתי שדבר כזה קורה עדיף כבר לקנות מסך חדש כי התיקון יעלה כמעט חצי ממסך חדש הוא צדק?
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מישהו יודע איך לחבר לוח מקשים של טלפון למנעול חשמלי ולעשות שרק אם אני אלחץ על 1234 למשל, הוא יפתח לי את המנעול? מישהו יודע איך לעשות שמה שאני כותב על לוח המקשים יוצג על מסך של מחשבון? תודה ענננננננננקית לעוזרים!
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
-
-
check this one out : http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/cig-01.html Funniest s*** I've ever seen ...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=2475&cat=174&page=1 הסתכלתי בג'אב-טק וראיתי את הדבר הזה... "כרטיס מולקס" ככה לפחות אני קורא לזה... זה מן מפצל מולקס מ-1 לשלושה יציאות והוא מורכב כמו כל כרטיס. וכך אפשר לחבר מאחורה דברים למחשב כדי לבדוק אם הם פועלים במקום לפתוח את המחשב כל פעם... אז חשבתי לעצמי.. למה לשלם 15 ש"ח לא כולל משלוח (למרות שכרגע אין אפשרות למשלוח לישראל) כשאפשר להכין את זה לבד וזה הרבה יותר כיף! אז אני מדריכון קטנטן... תמונה: בעקרון זה די פשוט להכין דבר כזה... מצרכים: 1. מתכת PCI שלא צריך... אני בספק אם למישהו אין כזו. 2. מולקס זכר 3. x3 מולקס נקבה 4. חוטים בצבעים: אדום, שחור וצהוב. חצי מטר אדום, חצי מטר צהוב ומטר שחור. 5 …
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב, אני מודה שאני לא מלך המודינג או משהו כזה אבל אני די מבסוט מהעובדה שהצלחתי להכניס את המחשב שלי לוידאו הישן הזה 8)(מכוער ככל שיהיה), ממה שאני לא מבסוט, כמו שאפשר לראות בתמונה, שמאחר ושעשיתי את את תקע החשמל בצד הוא לא מצליח להיכנס לארון. רציתי לדעת, לפני שאני עושה שינויים מרחיקי לכת במארז אם למישהו יש רעיון מקורי שאולי יוכל לעזור, משהו שלא כולל את לקיחת הספק אחורה או שינוי של מיקום הספק (כי אין מקום אחר). בתודה מראש, רן. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
מחפש כבל מאריך לחיבור חשמל ללוח אם (המחבר הגדול) של ספק ATX או אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות מחברים כאלה כדי להכין לבד? אילן.
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני מנסה כבר הרבה זמן ללהוציא את המנגנון של השעון המעורר משעון אבל תמיד זה מתפרק..... אני מנסה להוציא את זה ואז נגיד לעשות שבמקום שזה יעשה את הצלצול אני יוכל לקבוע שבזעה מסויימת זה יעשה משהו אבל כמובן בכמות הולטים של הזמזם... 1אז איך אני בדיוק מוציא את המנגנון הזה או שלמישהו יש הצעות אחרות? 2 משהו שפחות קשור יש לי מפסק מנעול עם מפתח כמובן תנו לי בבקשה הצעות למה אפשר "לנעול" איתו
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חריטה אבל אני לא יודע איזה... :\ מישהו יכול להציע לי משהו פשוט לא ממש מסובך לעשות הינה המחשב שלי החריטה תבוא בפרספקס מקדימה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה....זה הפרוייקט הראשון והיחיד שלי בינתיים אבל כבר אני בשלבים של פרוייקט נוסף.... תמונות יהיו רק מחר כשאני אקבל חזרה את המצלמה מאבא שלי אבל בינתיים קבלו פירוט: חתכתי חלון בצד חתכתי למעלה חלון קניתי מאווררים שיהיו בשני החלונות....80 מ"מ למעלה ו-120 בצד הכנתי פאנל אורות עם שני מפסקים לשליטה צבעתי את המארז בכחול (הצבע האהוב עליי) אני עכשיו בשלבים של הרכבת שני המאווררים וסידור תאורה למחשב מחר אני אביא תמונות של מה שעשיתי בינתיים וכל פעם כשאני אעשה עוד משהו אני אעדכן בתמונות
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
קודם כל תודה ל ASAFY על מקום האיחסון לכל התמונות אז הכל התחיל כשקיבלתי NF7-S חדש.... אחרי מספק משחקים איתו, גיליתי שהוא לא נותן לי פוסט ב 230, 220, 210 וכו.... אחרי זה ניסיתי עוד כמה ביוסים ונתקעתי בבאסים שונים ומשונים.. וכמובן עם כל הביוסים(תודות ל SUBX 8) ) בבאסים שונים ומשונים ובמתחים לא מהעולם הזה קיבלתי תקיעות(יעני אין POST) על ימין ועל שמאל... וכל פעם פתחתי את המארז, הוצאתי את הג'מפר של ה CMOS, שמתי אותו במקום ליד, אחרי מספר שניות החזרתי וכו'... עד שבסוף נמאס לי !! החלטתי שאני בונה: מתג ל CMOS אז זה מה שנצטרך: מלחם בדיל משחת הלחמה(מומלץ, אפשר גם בלי) שלושה חוטי חשמל היט שרינק איזולירבנד(מומלץ, אפשר בלי) קונקטור 3 פינים(שטוח, לא כזה של מאוורר עם בליט…
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לאחר שהמלחם האחרון שקניתי התפוצץ לי בפנים החלטתי ללכת על משהו איכותי הפעם. ראיתי תמונות של ה Soldering gun והמחיר שלו היה בערך פי 2 מהמלחם הרגיל. מה שמעניין אותי זה האם הוא עובד כמו האקדח דבק חם, כלומר האם הוא "יורה" את הבדיל והוא נהיה ישר טיפות ולא צריך להסתבך יותר מדי כמו במלחם הרגיל. או שפשוט הידית שלו כזאת ? אני צריך להלחים חוטים קטנים כאלה לLCD, ועם המלחמים ה"רגילים" אני לא מסתדר . בקיצור אני צריך המלצה למלחם טוב שעושה את העבודה ! (שיש לו ווסת מתח וכו'). תודה :-* הנה כמה תמונות :
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מס' שאלות בקשר למודינג של מארז שאני הולך להתחיל בימים הקרובים. קודם כל המארז שלי הוא Raidmax Scorpio ( בצבע שחור ) אני יודע שאין הכי הרבה מה לעשות בו כי הוא כבר מארז ממודר, אבל בכל מקרה אני מצאתי דיי הרבה דברים לעשות לו! השאלות שלי הם : 1) אני רוצה לחתוך את הפח של מארז אבל אני מפחד להרוס את הצבע המבריק והיפה שבא איתו ממס' סיבות - אני מפחד שברגע שאני יחתוך הצבע יתקלף, וגם בנוסף הוא יקבל סריטות, מה אני יכול לעשות בנושא ? ואיך עם קורה משהו כזה אני מתקן את זה האם אני צריך להשתמש בספריים כלשהם ? והאם יש אפשרות למנוע מראש תהתקלפות ? ( בקשר לשריטות אני יודע שאני עושה את זה מהצד השני וזה לא משנה אבל עדיין אני רוצה לדעת מה לעשות עם יש לי סריטה בצבע ? ) 2) האם יש…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בניתי ךפני כמה זמן מארז שקוף אבל אני לא סובל את הצורה שהוא נראה !!! הוא כזה משעמם ואין בו ממש סדר ! רציתי שתציעו תמונות לחריטה , דרכים לעשות גרילים מפספקט וכ'ו כי אין איפה לקנות וכל מיני דברים אחרים ! http://www.pictor.co.il/Content/CM/CMSharedMembersLogin.asp?AID=3o119586&pw=053968578
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי לדים 3MM UB ואני מעוניין להחליף את אלה שבמקלדת ... האם אני צריך להתעסק עם נגדים או שפשוט להוציא את הישנים ולהלחים את החדשים? איתן
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הוא של American tele communication דגם: xk- 500 יצרן: xinkewei electronic factory ארץ יצור: סין תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שעבדתי בחופש קניתי כמה דברים נישארת עם בעך 500 שקל אני רוצה לעשות מודינג וזה המודיגנ הראשון שלי אני כתבתי בפורום ואמרו לי שהטמפ' של המעבד שלי סבירות וקצת גבוהות http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=87543.0 אז אני קירור יותר חזק וגם שקט מצד שני כי יש לי מאוורר ג'נרי מעצבן שמרעיש ומארז די מעאפן http://www.pbase.com/baluta/image/34573638יש לי תקציב של 500 שקל בערך אני רוצה לדאוג לקירור יותר טוב ויותר שקט לקנות מאווררים וכל זה אולי גם מארז פשוט לבן אם יכנס לי בתקציב. אין לי דרמל בבית יש לי רק מסור ג'יגסו. יש מבצע עכשיו בהום סנטר על הדרמל ואני לא יודע אם לקנות. על המעבד יש לי מאוורר סטוק שקיבלתי עם המעבד. יש לי מאווררים ג'נרים ואת הblower של cooler …
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
חברה.... היום הייתי בהום סנטר... וראיתי את הדרמל של WOLF והוא היה במבצע 99.99 ש"ח...! אני קניתי את שלי (גם כן WOLF) ב170 ש"ח אז כל מי שאין לא עדיין דרמל.... שירוץ לקנות! זה כולל 99 חלקים... ! אתם בטח אומרים מה זה לא יכול להיות בטח סתם "חרא" של דרמל.... אז ת'אמת להגיד לכם אחרי שעשיתי איתו את המודינג הראשון שלי... הוא פשוט עושה עבודה מצויינת!... ביי ביי תהנו!
-
- 60 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
http://www.electronics.up.co.il
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
עריכה: המשך בראש הדף השני, הצג מגיב למחשב אבל כותב שטויות.. כנראה בעיה באופציות, תודה הודעה מקורית: אוקי אז חיברתי את הLPT למחשב, חיברתי אותו ל0 ו5V בספק כוח הוא מראה ריבועים ריבועים - עד כה הכל נראה תקין בביוס הוא מוגדר בתור EPP ו378 התוכנה LCD SMARTIE לא רצתה לעלות בגלל שאמרה שיש בעיה עם הדרייברים של ה I\O אז הורדתי מהמדריך LCD באתר את הדרייבר סבבה התוכנה עולה, אני קובע לה "פירללי" נדמה לי שהמסך זה 2X16 אז זה מה שקבעתי רושם תוכן טקסט (מסמן ב ENABLE) ולוחץ אישור על הבדיקה הגרפית בתוכנה באמת הכל נראה תקין (רואים את הטקסט זז) אבל המסך LCD לא מגיב! מה עושים? תודה.
-
- 10 תגובות
- 942 צפיות
-
-
(התלבטתי אם זה לפורום הזה, אם לא, תעבירו למקום הנכון) אז ככה: הספק שלי רועש מאוד, עד כדי כך שאני בקושי יכול לישון כשהמחשב דלוק... הספק הוא של THERMALTAKE מדגם W0035 כלומר 410W SILENT PUREPOWER PASSIVE PFC. יש לו מאוורר 120 מ"מ בתחתית שמוציא המון רעש. הדבר הראשון שחשבתי לנסות זה לעטוף את כל הספק בספוג אקוסטי, אבל יש לי 2 חששות: 1. התחממות מוגברת מאוד של הספק שתגרום לשריפתו. 2. התחממות מתונה של הספק שתגרום להאצת מהירות המאוורר(מהירות המאוורר נשלטת ע"י חיישן חום), שתגרום לפליטת רעש נוסף האופציות האחרות שחשבתי שאולי יש לי הן: 1. להחליף את מאוורר הספק למאוורר אולי טיפה שקט יותר. 2. לנסות לחבר את המאוורר על 7V. זה לא יגרום לשריפת הספק?? הבעיה היא שהספק עוד באחריות…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-