אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי כבר זרם של 3V ואני רק צריך לדעת איך אני עושה את המעגל עצמו..... אני רוצה ששני לדים יהבהבו לסרוגין..
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
שלום לכם, לאחר התלבטות בין כמה חנויות החלטתי לרכוש מנעה מחשבים את האביזרים הבאים: 2 קתודות UV לייזר לד (3 מנורות) כבלים זוהרים UV מצלמת אינטרנט. עשיתי הזמנה מרוכזת,אבל....... הופתעתי מהשיחה של נציג השירות: "אין לנו כרגע שום דבר ממה שציינת במלאי,זה יכול לקחת כחודש עד שאני אזמין,תרצה לבטל או להשאיר את ההזמנה?" במילים האלו בדיוק אחד לאחד,אני הייתי בשוק,אמרתי לו למה כתוב אז באתר שיש במלאי ואתה אומר שאין? מילא מוצר אחד אבל הכול ???? אומר לי כן מצטער יש חוסר במלאי. לאחר בירור מעמיק עם כמה גורמים שעובדים עם החנות הזו,מסתבר שמנהל החנות מפרסם דברים על ימין ועל שמאל שבכלל אין וזה חלק משיטת השיווק שלו לדחוף דברים אחרים. לדוגמא: חבר שלי הזמין כרטיס מסך 7600 החדש. כמובן נחשו מה-אזל המ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי דוושה למכונת תפירה, שבתוכה הקבל נשרף, מצאתי אצלי קבל עם אותם נתונים אבל אני לא בטוח שאפשר להשתמש בו במקום הישן. הישן הוא מדגם Rifa pme 271m 0.1uf 250v וההחדש הוא uTx HQX 0.1uf (k) x2 v250
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם.! אז ככה יש לי אינטרקום שאני צריך לחבר אותו דגם הטלפון אינטרקום: elvox art 870 דגם האינטרקום כניסה: commax dr-201d ------ חיבורים בטלפון האינטרקום: 1,2,3,4/5,6,7,8 חיבורים באינטרקום כניסה: 1,2,3,4 ------ עכשיו אני צריך שתעזרו לי ותגידו לי לאן אני מחבר כל אחד מהם ואיזה צבעי חוטים תודה לעונים.! (:
-
- 1 תגובה
- 4.3k צפיות
-
-
בניתי מטריצת לדים 9*6 שמחוברת ישירות לארדואינו . לעשות כל מיני צורות ושטויות כאלו הצלחתי אבל אין לי שום רעיון איך לכתוב את הקוד שמריץ מילים על המסך (הצלחתי להריץ אות אחת אבל לכתוב מילה כבר הסתבכתי). יש רעיונות לכיוון כל שהוא בנושא ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
איך אני מודד את התנגדות המעגל? לחבר במקביל או בטור? ובמד זרם שלי יש אפשרות למדוד התנגדות, זה אומר שאם אני מחבר את המד ישירות לנגד, הוא מראה לי את אוהם שלו? או שאי אפשר לחבר אותו ישר לסתם נגד, וצריכים לחבר אותו למעגל שלם ולראות את ההתנגדות של כל המעגל? ובאפשרות של המד בקשר להתנגדות יש לי: 2000k 200k 20k 2000 200 למה לכוון את המד, אם אני רוצה למדוד את ההתנגדות הגסה ביותר? וסליחה שאני מציף את הפורום בהרבה שאלות. תודה
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
אני מעוניין בתוכנה לתיכנון מודינג תלת מיידית אפשר גם להביא לי את הדמו או הטרייל. רק מה הבקשה הכי חשובה שלי שהקישור יהיה ישירות להורדה. כן ניסיתי את החיפוש אבל מה שהיה זה רק מודלים מוכנים מראש לאיזה תוכנה שאני מנסה להוריד ובכל דף באתר שלוכים אותי לדף אחר עד שאני חוזר להתחלה אז תודה לכל מי שיעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
אני צריך שהמנוע ידחוף עגלה במשקל 20 ק"ג (כמה הספק אני צריך?) איפה אני יכל לקנות מנוע כזה? עדיף יד שניה. מה סדר גודל של מחיר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היה אחד שראיתי מישהו מ TMS אבל לא מצאתי אם יש עוד אשמח ללינק תודה
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
יש בתוך הספק של המחשב שנאים קטנים השאלה שלי אם אני יכול להשתמש בהם במגעל רגיל? ואיך אני יודע מכמה לכמה הם ממירים?
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
חיטטתי בארונות של אבא שלי.. ומצאתי שם מחשב פנטיום 1 ... על המארז היה (נוסטלגיה למי שזוכר "לחצן טורבו" חחח ) מסך קטן וחמוד ואמרתי שאני חייב אותו... הוא היה מחובר בכבלים כמו שמחברים את לחצן הON במחשב.. (אבל בפנטיום 1 לא לשכוח) ועכשיו איך אני מחבר אותו למחשב שלי?? ואיך אני שולט עליו כדי שהוא יקרא טמפ' של המעבד?? (לא היה על המסך הזה במדריך ) תמונות 1. http://img262.imageshack.us/my.php?image=031pz8.jpg 2. http://img142.imageshack.us/my.php?image=032tb6.jpg מקווה שתעזרו לי foty123
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום לכם... האם מישהו יודע היכן אני יכול למצוא מסרקים להלחמה?!? (פינים...) תודה מראש, עודד ב.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אמ.. איפה נתחיל? אז ככה, עכשיו הסתובבתי באינטרנט ונכנסתי כהרגלי לMETKU. שם היה קישור לזה. לפי מה הבנתי זה אתר של METKU ויש אפשרות לאכסן עליו פרויקטים כאוות נפשכם. אתם יכולים גם סתם לנצל את זה בתור שרת לתמונות. יש שם גם פרוייקטים שאפשר ללמוד מהם. בקיצור, נחסוך במילים הנה: http://www.allthemods.com/ ד"א, זה לא רק של מחשבים יש שם גם אופנועים ומחסנים וה-כ-ל!
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום וברכה, אני מנסה ליצור מערכת הקלדה חד-ידנית באמצעות מקלדת אקורדית. האם מישהו יודע כיצד למפות במקלדת QWERTY רגילה (מערכת הפעלה חלונות - אך בלית ברירה, גם לינוקס יעבוד) יותר ממקש אחד לאות אחת. נאמר קומבינציה של "אבג" במקלדת הסטנדרטית שתניב את האות "ז"? לחלופין, מאחר ואין לי מושג ירוק באלקטרוניקה. האם מישהו יכול לבנות את המקלדת בלינק שלהלן? http://chorder.cs.vassar.edu/spiffchorder/2010-03-leather בתודה מראש שחר
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מקווה שפתחתי את האשכול בפורום הנכון. כמו שכתבתי בכותרת, משהו מכיר FPGA או בקר כלשהו שמתוכנת ע"י צריבת תוכנה אליו הכתובה בשפת VHDL (שפה לתיאור חומרה)? חשוב להזכיר שלא יהיה יקר מדי, כלומר, אל תציעו לי FPGA מסוג ALTERA DE2 כי זה יקר. תודה לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מצאתי את זה באריהב :DB9 FEMALE SOLDER DBS-F09GWTA האם זה מחבר 9 פין מתאים להלחמה כדי להכין את המקלט?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אני רוצה להאיר את המרפסת ב3 פסי לד (עם דימר) של 1.5מ' כל אחד. אותם אני אשחיל בתוך פרופיל מוגן מים. אשמח לעזרה כי קצת הלכתי לאיבוד... פסי לד - ממה שחפרתי קצת, נראה לי שמה שמתאים לי זה גליל לד של 3528 עם צפיפות של 120 לד למטר (כדי שלא יראו נקודות). אני בכיוון? יש יתרון ל24V לעומת 12V? איזה דרייבר אני צריך? עם זרם קבוע? או מתח קבוע? הכוונה שלי היא לקנות עמעם של גויס, אותו לחבר לקופסא מוגנת מים במרפסת, שבתוכה יהיה הדרייבר (עם דימר). כלומר העמעוום יהיה כל 220V AC של הבית. תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם מחפש תשובה עקרונית.איך מבצעים \משדרגים\בונים כניסת auxבמעגל חשמאלי של מגבר במערכת סטריאו מיני.כל זאת על מנת לשמוע מוסיקה דרך המערכת. במערכת אין את הכניסה.יש למערכת גם דיסק ,גם טייפ.החיבורים לרמקולים זה חיבורים של פלוס ומינוס בחוטים . יש יציאת אוזניות בלבד. יש לי חוש חש לבצע נושא זה לבד ואני "חייב" לנסות לעשות זאת לבד. נכון אין לי סכמה אבל יש עיקרון.אם מישו יכול לתת כוון ואולי איזה סכמה איך זה מחובר ואיך העקרון ,אודה לכם מאוד
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
היי שלום חברים, רכשתי 3 ספוטים שקועי תקרה (osram) 6.5w כל ספוט הגיע עם דרייבר יעודי שלו( 27-42v 150ma) בנוסף רכשתי גדג'ט נחמד שנקרא LED EMERGENCY DRIVE) שמיועד להפוך גופי לד שבאים עם דרייברים לתאורת חירום. הנסיון הראה שגוף אחד כזה כמו שקניתי מחזיק על הסוללת גיבוי הזאת כ4 שע' ברצף. היום וסוללת גיבוי כזאת דיי יקרה, הייתי רוצה לחבר את 3 הגופים אליה במקביל. השאלה מה אני עושה עם הדרייברים. האם אני יכול לחבר את 3 הדרייברים שקיבלתי במקביל ע"מ להפוך את כל ה3 לתאורת חירום או שעלי לרכוש דרייבר מתאים גדול יותר או האם קיים פתרון אחר?
-
- 1 תגובה
- 6.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי xbox ישן לא בשימוש שסתם צובר אבק במחסן. בנוסף יש לי שני מחשבים פועלים שגם הם לא בשימוש. חשבתי לקחת רכיבים מהם, להכניס ל-XBOX ולתת להורים שלי כ-HTPC. אני חושב שהבעיה הכי גדולה שלי היא ספק הכוח, הספקים שיש בשני המחשבים לא יכנסו ל-XBOX.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בניתי שעון מדלגלגים JK , עכשיו בניתי אותו שיגיע מ00:00 עד 23:59 והוא ממשיך לעלות , אני אני אמור לאפס אותו אחרי השעה 23:59 ?
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
בסרטוט זה המעגל שיש לי הכשיו , זה 4 מעגלים חשמליים נפרדים ודיודות שגורמות למעגלים לא לידלק אם הפלוס או המינוס לא מהמעגל שלהם. יש דרך ליצור את זה עם רכיב כלשהו ולא עם 4 מקורות מתח? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות חיפשתי כזאת מידע באינטרנט אבל לא מצאתי מידע מרוכז 1)עד כמה צריך לזה ידע(אני לומד אלקטרוניקה כמגמה ואני די טוב בזה) 2)כמה בערך עולה (יש לי כמה ריכיבים שאולי אפשר לוותר כמו מטריצה לדים כמה ג'וקים,ועוד רכיבים שהספיקו לאחי עד י'ד) 3)האם צריך לזה תכנות (אני יודע קצת JAVA ,אחי יודע את כל השאר וגם JAVA) תודה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-