עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. העניין הוא אני רוצה מסך קטן של איזה 2 שורות. ואני לא יודע היכן אני משיג דבר כזה. שאני לא פתאום יקנה מסך LCD ואז אני יגיע לכאן לנסות לחבר והבקר לא מתאים. איך אני יודע איזה לבחור? מה מי מו... חנויות אלקרוניקה באיזור לא חסר. אני רוצה משהו זול ופשוט עם תאורה פנימית. יש משהו ספציצי שאני יכול לבקש ? או שאני צריך לבקש באופן כללי מסך LCD 2xX??? אותו הדבר לגביי VFD אני רוצה יותר מסך כזה.... איך לבקש מה לבקש? מה יכולה להיות עלות של 2X16 כזה....?

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  2. שלום בקשר למדריך של MaCr0T על הפאן באס http://hwzone.co.il/guides/fanbus_2/4/ יש מלבד הנגדים של 1000 אום גם נגדים של 300 אום הייתי מעוניין למה הם משמשים..? (האם הם נועדו להפיל עליהם את המתח הנמוך-ע"יהמפסק-ואז ה1000 אום מתנתקים)...?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  3. Started by ElemenTal,

סמתי לב שזה המאוורר היחידי שבאמת שומעים אותו. שחררתי אותו מהדלת והוא הפסיק לעשות רעש, הצמדי אותו לדלת וזה חזר. והבנתי שהרעש זה בגלל זרימת האוויר דרך חורי הדלת. בהוצאת אוויר זה לא עושה את זה, מענין למה, אלה רק בהכנסת אווירר. קיצר אם אני אחתוך את זה ובמקום אסים גריל כזה אז לא יהיה את הרעש. במקורי זה הרבה חורים צמודים, פה זה עיגולים - אתם חושבים שפה האוויר יזרום מבלי ליצר רעש ?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  4. Started by za-david,

אפשר לשים כרטיס מסך אחד של NVIDIA בלוח אם שיש בו CROSSFIRE לשני כרטיסי ATI? פשוט יש לי כרטיס מסך של NVIDIA על המחשב הנוכחי והוא יחסית טוב ואני רוצה לקנות מחשב חדש ולהעביר אותו ועל הלוח אם שאני רוצה למחשב החדש יש CROSSFIRE

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  5. Started by Pure-Gold,

זה מיקרו-בקר שיודע לדבר עם USB. יש מישהו שהשתמש עם הבקר הזה בעבר ? בעקרון מה שאני רוצה להכין איתו זה דבר מאוד פשוט, מעגל קטן שבעזרת תוכנה אני אכבה ואדליק לדים וכמו כן אקבע את העוצמה שלהם. את החלק של התוכנה אני אכתוב ב CSharp מצאתי איזו תוכנית הדגמה. מה שאני צריך זה תכנון של המעגל.

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  6. Started by Shoko,

שלום לכולם אבא שלי צריך דרמל עם רגלית שלוחצים עם הרגל זה יעבוד (בזמן שהוא עובד) הוא עובד בענף התכשיטנות ויש לו כל מיני סוגים וגדלים שהם הרבה יותר יקרים מהדרמלים שראיתי פה בפורום בל הם עם מנוע חיצוני גדול שתלוי. אשמח אם תמליצו על אחד טוב. כמו כן יש לו כבר את כל הראשים בשביל העבודה שלו (מקדחים , הדבר הזה עם היהלום וכו') אז לא צריך ערכה

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  7. Started by ElemenTal,

אני לא מתמצא בזה בכלל, ואני לא מקיר שום דגם, ואני לא מקיר שום מקום לבדוק אפילו מתוך רשימה (אפילו בזפ אין קטגוריה כזאת) אני לא צריך משהו מיוחד, כמו שלמשל קראתי ביקורת באתר על אחד שנותן אפשרות שליטה נפרדת בכל ערוץ. אני רק צריך שיהיה מצב דלוק/מכובה והיבהוב לפי קצב המוזיקה, ועדיף עם חיבור לכרטיס קל ולא מיקרופון (כי ניראה לי מיקרופון זה יהיה פחות מדויק.. לא ?) תקציב - אין לי מושג מה תווך המחירים, אז תתנו כמה הצעות ותגידו מה בערך התווך בין היקרים לזולים ואני אתן את התקציב שלי. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  8. Started by dbzu,

שלום לכולם השגתי מארז של וידיאו לקחו ממנו את כל החלקים מבפנים אז חשבתי במקום מסך LCD לשים 7 seg שיראה טמפרטורה מישהוא בבקשה מוכן לעזור לי למצוא סכמה של מעגל כזה שלא יהיה מסובח מידי אם אפשר תודה אילון

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  9. אריסטוק אלקטרוניקה - ענק האלקטרונקה מס' 1 בישראל כנסו לכתובת: WWW.ARISTOCK.CO.IL ספקי כוח אדפטורים ממותגים ל: מכשירים אלקטרוניים, ציוד תקשורת, צגים, ומחשבים ניידים מאווררים: AC DC במגוון מידות ומתחים מהמלאי זיווד אלקטרוני: קופסאות פלסטיק ארונות תקשורת סוללות וחידוש סוללות לדים - LEDS - בעוצמות אור חזקות ומידות שונות. רכיבים אלקטרוניים - פאסיבים ,אקטיבים אלקטרומכנים. כל זאת ועוד.... WWW.ARISTOCK.CO.IL

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  10. Started by eladh16,

שלום אני מחפש כבר המון זמן איפה אני יכול לקנות את הלד איפרא אדום הזא - OSRAM SFH485P חיפשתי באתר הזא - http://lsdiodes.com/shop/ , ואין להם את הלד IR הזא. אחרי זה מצאתי את הלד הזא באתר של אריהב, http://www.arihav.com/indexheb.asp תרשמו בחיפוש SFH485P , ומצאו את הלד IR, אבל! זה לא בדיוק אותו הדגם, רשום שם SFH485 P-2, ואני מחפש SFH485P. יש הבדל בין הלדים IR האלו? או שהם אותו דבר מבחינה טכנית ואיפה אפשר בעוד מקומות למצוא את הלד הזא? תודה רבה לעונים, זה מאוד חשוב

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Rstech,

יש לי כבל סאטא צהוב זוהר ככל הניראה עכשיו אמרתי לעצמי אם כבר אז כבר מה אני צריך בשביל שיזהר? יש לי קדוטה אדומה מאוור עם לד כחול ואדום ומאוורר זלמן שלי הוא עם עם לד כחול אף אחד מהם לא גורם לזהור וכילמה? תודה.

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  12. Started by eladh16,

שלום מאיפה אני יכול לקנות מסנן IR ?? אני רוצה חתיכה קטנה של מסנן IR כדי לשים על עינית מצלמת הרשת שלי, בשביל איזה משהו שאני בונה. כמו שמוצג כאן בתמונה של מישהו שהוא קנה מסנן IR ושם אותה על המצלמה

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  13. יש לי מסך LCD קטן עם חיישן טמפ' (של טרמלטק) שלא הגיע עם חיבור לספק כוח אלא עם מקום לסוללה קטנה כזאת כמו של שעונים (של 1.5V). הוא זולל לי סוללות בהיסטריה, איך אני יכול לחבר אותו לספק של המחשב בלי שישרף? איזה נגד צריך וכו'... תודה.

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  14. אז ככה, ה-DVD הנייד התקלקל (החיבור נהרס איפה שזה מתקפל כל הזמן, עברו שנתיים אין מה לעשות) ככה שזה לא מראה תמונה אלה קווים שבורים של תמונות. לתקן אני לא הולך, אז חשבתי על כיוון אחר. להוציא את המסך מהמכשיר ולסדר אותו שיהיה פעיל כמסך בפני עצמו למקור וידאו אחר. השאלה האם זה אפשרי בצורה כלשהי? הנה תמונה (איכות סלולארי מצטער) http://img361.imageshack.us/img361/5589/dsc070004gg5.jpg

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  15. Started by E-rAzOr,

לא יודע למה אבל החיבורים של הספק עיצבנו אותי אז החלטתי לעשות חיבורים חדשים.... זה מה שיצא נישאר רק לצבוע את הספק וזהו. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  16. שלום, מצאתי אתר שמתעסק במיקרו-בקרים ונותן הסבר טוב איך אפשר להתחיל להשתמש בהם. יש שם דוגמא לאיך אפשר לעשות פרויקט שמשתמש ב USB כדי לתקשר עם המחשב כך שניתן לשלוט דרכו בכל מיני מערכות. בקיצור, נראה לי שזה יכול לעניין כל מי שמבין קצת באלקטרוניקה. http://www.lirtex.com/heb

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  17. Started by DoroZ,

מישהו יודע איפה אני יכול להשיג? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. איזה רכיב אני מחבר בין מאוורר לבין פוטנציומטר על מנת שה פוטנציומטר לא יתחמם . כשחיברתי בניהם לנסיון עם שנאי של 6V 350MA גם כן הוא מתחמם, רק כשאני מוריד להכי פחות מהירות הוא מתחמם, אבל ההיפך הוא לא מתחמם.. בתודה .

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  19. Started by eladh1992,

שלום. מכיוון שלא מצאתי את הלד אינפרא אדום מסוג osram SFH485P בארץ, אז אני עכשיו רוצה להמזין אותו מחנות מכוונת בחול. אני רוצה שתמליצו לי על חנות מחול טובה, זולה ובעיקר אמינה שיש לה את הלד אינפרא אדום osram SFH485P והיא עושה משלוחים לארץ. תודה

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  20. ראיתי פה פעם נייר להדפסה עם הגדלים המקוררם של המאווררים להדפסה 120 ממ ו80ממ עשיתי חיפוש ולא מצאתי אם מישהו יכול להביא אני יודה לו מאוד! כי זה ממש דחוף לי A4 תודה טל

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  21. Started by blinkybill,

יש לי מסך של מוטורולה E1000 עם איזה בקר ועם איזה תוכנה אוכל להשתמש בו? יש למישהו איזה מדריך למסך הזה? כי אני לא מצאתי... תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  22. מה נשמע חברה ? קיבלתי המלצה מאיש אלקטרוניקה ואודיופיל לא קטן להחליף את שתי הקבלים האלו 50V 10000 uf עכשיו הוא המליץ לי על החברה הזאת Nippon Chemicon ואני לא יודע אם http://www.lion.co.il/hindex.html או http://talmir.co.il/index.asp עובדים עם Nippon Chemicon אז אשמח מהמומחים המלצה על חברה איכותית במיוחד של קבלים תודה

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  23. Started by SUB-ZIRO,

חיפשתי בפורום וראיתי מדריך להכנת בלוק מים מגוף קירור אבל שם ראיתי שבשביל לסגור את הברזלים הוא הלחים ורציתי לשאול אם אני אסגור את זה עם סילקון זה ימס\יהרס\ידלוף??? כמובן מלמעלה יהיה סגירה מוחלטת תודה רבה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  24. Started by re,

שלום איזה לדים הכי כדי לקנות ומישהו יכול להביא לי קישור לקניה שלהם מהאתר ebay עם שליחה לארץ תודה

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  25. Started by alonezer,

יש לי ממיר של הוט שיש לו יציאה של RS232 ויש לו גם RCA ולמסך יש רק VGA. האם יש אפשרות מVGA לRS232 או דרך אחרת? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים