אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
יש לי ממיר של הוט שיש לו יציאה של RS232 ויש לו גם RCA ולמסך יש רק VGA. האם יש אפשרות מVGA לRS232 או דרך אחרת? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
יש לי שרשורית / הצינור השחור של החווט / שרוול מתכווץ אני רוצה לעטוף את הכבל הגדול שמתחבר ללוח אם איך אני פותח את הפלאג ? במולוקס די פשוט.. לקפל את הפין בעזרת משהו דק ולפתוח אבל פה אני לא מוצא את השיטה בתודה מראש אבי
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
היי. אני מברר עבור אחי, בעל עסק עצמאי, אם יש כאן מישהו שמנוסה בעבודה עם מכונת CNC, לתת הדרכה פרקטית [בתשלום כמובן] על עבודה נכונה עם מכונת CNC סינית - usb controller 6090 . תודה מראש וערב טוב. ליאור.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
היי, האם יש מנורה כזאת בשוק? אשמח לדעת את השם שלה.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
איך הלוח אם הזה מתפקד בOC? אני רוצה לעשות OC קל למערכת: E6300 / E4300 לא החלטתי עדיין איזה אחד מהם ABIT IB9 GSKILL 2GB 667MHZ CL5 RAEDON X1950P מה הייתם ממליצים? לכמה אני יכול להגיע בלי שום סיכון לרכיבים? הייתם מחליפים משהו?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
אם אפשר גם לדעת דרכם תמעלות חום של כל דבר בזמן אמת?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום, יש לי חלקים שאני פשוט לא יודע את השמות שלהם ולא יודע איך להסביר..וזה חשוב לי לדעת את שמם..גם בשביל שאם ישאלו אותי במה השתמשתי ואוכל לענות ולא סתם להתמהמה, וגם אולי אוכל לחפש את החלק באריהב. אני צריך לדעת את השם באנגלית כדאי שאוכל לחפש באריה"ב, חוט עם מבודד נוסף - אדמה, ושיהיה גמיש.. (בדיוק כמו חוט RCA, רק שלא צריך את הפינים וצריך רק חוט אחד ולא שניים- כמו שזה בא בדרך כלל) אני צריך לדעת איך קוראים לתקע אוזניות-מונו, גם לא הצלחתי למצוא באריה"ב. זה הכל אם תוכלו לעזור לי יהיה מצוין, תודה.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
יש לי דרמל (מקורי) ככה שרק ריבוע או משהו בסגנון אני לא רוצה לעשות.. צריך דוגמא למשהו לא מסובך אבל גם לא כל כך פשוט.. בלי מאווררים בדלת.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות שלט חוטי למחשב. הרכיב 5 כפתורים שישלטו על המחשב כמו הקודם הבא נגן וכו' איך אני עושה את זה, יש איזה מדריך ? עדיפות לחיבור USB (מאמין שיש איזה דרייבר מתאים)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , בניתי פרויקט בעזרת התוכנה Arduino , יש לי כמה שאלות על החומרה: 1.הסבר מעמיק על הרכיב MQ6 וMQ4 וההבדל ביניהם 2. הסבר על הטרנזיסטור כמתג - קטעון רוויה ופעיל ואיזה נגד עושה את זה לפעיל ולרוויה 3.הסבר מעמיק על XBEE ( איזה שיטת תקשורת וכאלה משתמשים בו) 4. מה הזרם שצורך המנוע והזרם שצורך הסליל של הממסר
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כבל VGA שיש לו חיבור משני הצדדים וחשבתי שאולי אפשר לחבר את המחשב הנייד אל המחשב הרגיל שלי כי הוא מחובר דרך החיבור הדיגיטלי לא ה-VGA מה יקרה אם אני יחבר את הכבל הזה בנוסף לכבל שכבר מחובר לכרטיס מסך ? יראו משו על הסך של המחשב הנייד ? או שלא יראו כלום בשניהם ?
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
שלום,אני מעוניין לחבר 2 לדים(אולטרה ברייט) למולקס.. מה אני צריך לקנות?
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
אהלן אנשים! מקווה שזה הפורום הנכון... אני צריך עזרה בבקשה לגבי הלחמת שקע 3.5 MM של אוזניות, הבעייה היא ככה: בחוט עצמו יש לי שני פלוסים ושני מינוסים זאת אומרת פלוס ומינוס לכול אוזנייה(כפול 2=שתי אוזניות) רציתי לדעת כיצד אני מלחים אותם אל השקע,בשקע עצמו יש שלושה קותבים: אחד ארוך בצבע כסף. שניים קצרים אחד בצבע זהב והשני צבע כסף. מישהו מוכן לעזור לי כיצד להלחים את החוטים?,איזה חוט לאן?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הוצאתי 2 מאווררים מספקים מקולקלים ואני רוצה להרכיב אותם במארז. הבעיה היא ש ששניהם 12V וצריכים להתחבר לחוט הצהוב של המולקס ויש לי רק מולקס אחד פנוי. איל אני גורם לשניהם לפעול ומפצל את החוט הצהוב במולקס ל2? או שאולי בכלל לא חייב לפצל? מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מעוניין להתחיל להתעסק במודינג. בקרוב אני קונה מחשב חדש, האחים שלי יקבלו את הנוכחי שלי ואני יקבל את הישן שלהם. לכן יש לי מארז לשחק איתו ) אשמח ללינקים לטוטריאלים לחתיכת חלונות וכאלה.. ורשימת כלים שצריכים. אם יש כבר באתר דביק או משהו לא מצאתי אז אני מתנצל מראש. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איך נקרא הנגד הרגיל כמו בתמונה למטה משהו יכול למצוא לי נגד של 85 OHM באריהב [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
ראיתי משהו שנקרא freaduino uno מה ההבדל בינו לבין ארדואינו uno רגיל?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני שוקל לרכוש סוללה סולרית להפעלה והטענה במתחים שונים אני מנסה לגלות מהי הנוסחה לחישוב זמן הפעולה הצפוי מסוללה חיצונית ( עם הנייד שלי) - ללא הסוללה הפנימית שלו. לפי הבנתי , החישוב הוא חילוק (השוואה) פשוט על סמך W/h של הסוללה הפנימית והחיצונית , והכפלה בזמן שהפנימית מספקת. למשל : נחשב את ה W/h לשתי הסוללות : פנימית 4500mAh * 7.2V = 32.4W/h . מספקת 3.33 שעות (צריכה של כ 10W/h) חיצונית 11,200mAh * 3.7V = 41.44W/h . ( ונדרש ממנה , כמו מספק הכח המקורי - 12V 3A ) אז הערכת הזמן היא ( 32.4 / 41.44 ) * 3 = 1.279 * 3 = 4.26 שעות או למשל, לגבי מכשיר ביציאת ה USB 5V / 1A , נקבל צריכה מקסימלית של 5 W/h, שזה זמן של כ 8שעות . וזאת ללא קשר לספק הכח האוריגינלי או נתוני מתח והוולט של…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/Capacitor-ESR-Inductance-Resistor-Meter-LC-meter-/111153753001?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19e147aba9 חסרונות צפויים כלשהם של ה ESR Meter-ים מהסוג הזה ? או המלצה לאחד אחר טוב יותר במחיר דומה ? יש שם כמה שהם יותר זולים וכמה שגם יודעים לבדוק טרנזיסטורים (נחמד אבל לא משנה לי), אבל אהבתי שבאחד הזה יש טרמינל נוח לחיבור התנינים ל probe, ולא פינים דקים 2.54 שלא נראה לי שישמרו על איכות מגע טובה (שלא תעוות את המדידות) כשכל הזמן תוקעים בהם רגליים של קבלים בגדלים שונים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מחפשת מישהו מאזור ב"ש, קרית גת, אשקלון, אשדוד (או משהו בכיוון), שיוכל לעזור לי בתחום (בתשלום כמובן), אני סטודנטית למדעי המחשב ואני פשוט רוצה להשתמש בארדואינו לפרוייקט גמר שלי. אשמח לקבל למייל שלי מייל עם פרטים במידה ומישהו פה מעוניין... galhd@yahoo.com ד"א אם אתם לא מהאזור שציינתי ואתם תותחים זה גם רלוונטי תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יזה נגד אני צריך להשתמש בלד הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_375&products_id=5157
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
קוד הבקר כפי שמופיע על גבי ה-LCD (ה-LCD כולל 14 פינים+שני חיבורי תאורה (A,K) ובעל אפשרות תצוגה של 16x2) GWMTDC229
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כבר המון זמן איפה אני יכול לקנות את הלד איפרא אדום הזא - OSRAM SFH485P חיפשתי באתר הזא - http://lsdiodes.com/shop/ , ואין להם את הלד IR הזא. אחרי זה מצאתי את הלד הזא באתר של אריהב, http://www.arihav.com/indexheb.asp תרשמו בחיפוש SFH485P , ומצאו את הלד IR, אבל! זה לא בדיוק אותו הדגם, רשום שם SFH485 P-2, ואני מחפש SFH485P. יש הבדל בין הלדים IR האלו? או שהם אותו דבר מבחינה טכנית ואיפה אפשר בעוד מקומות למצוא את הלד הזא? תודה רבה לעונים, זה מאוד חשוב
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=164833.0 בלינק הנ"ל דובר על מעגל שאמור להדליק שורת לדים אחרת כל פרק זמן ומצא חן בעייני הרעיון רק אני צריך את השירטוט יש למישהו את השירטוט???
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
האם ברגליים של מקלט IR: האם vcc זה vs? האם Vout זה out? תודה...
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-