אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב ישן שחבר הביא לי. אני צריך לקנות HARD DISK ואני רוצה כרטיס מסך עם TVOUT אני מבקש את הדברים הכי זולים לא רוצה משהו מפוצץ המטרה היא לשים בסלון שיהיה לי לראות סרטים מהHTPC לטלוויזיה תמונות מחשב מדיה HTPC אתם יודעים. עכשיו אין לי כל כך רעינות שבתוכו אני יבנה את הHTPC שלי כאילו את הפרוייקט יש אקווריום מגבר מטוס D: אני רוצה משהו מיוחד תקפיצו ת'מוח שלכם תנו לי רעיון אני יבנה ויעשה לי גלרייה ויעדכן אותכם בהכל זה החלום שלי לעשות פרוייקט כזה . תודה,אביאל.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שאלה 1 מערכת מיזוג פועלת כאשר הטמפרטורה בחדר מגיעה מעל לטמפרטורה מסוימת וגם מתח ההפעלה מורם ושני החלונות סגורים . א.מלא טבלת אמת למערכת המיזוג ב.כתוב פונקציה למערת זו ג.ממש את המערכת באמצעות שערים ד.ממש את המערכת בעזרת מתגים שאלה 2 מנהל בנק מתכנן כספת שתעמוד בתנאים הבאים :לכספת 5 מפתחות אחד אצל המנהל ,אחד אצל הסגן,ושלושה מנהלי מחלוקות. הסגן יכול לפתוח את הכספת רק בנוכחות אחד ממנהלי המחלוקות.מנהלי המחלוקות יכולים לפתוח את הכספת רק אם שלושתם נמצאים,המנהל יכול לפתוח את הכספת לבד. א.כתוב פונקציה לוגית לפתיחת הכספת ב.שרטט מערכת למימוש פונקציה זו אני לא כזה טוב בחומר הזה אז אני חייב עזרה למה זה עבודה להגשה תודה לכל מי שיעזור .
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
יש לי את המסך הזה: הוא של המצלמה הדיגיטלית הישנה שלי שנשברה. אפשר איכשהו לחבר אותו למחשב? או כדי שיציג את מה שהמסך הרגיל של המחשב מציג או טמפרטורה? הנה ה DATA: ftp://ftp.prosoft.ru/pub/Hardware/SHARP/Displays/lcd_line_up.pdf המסך הזה נקרא sharp ls018a8gs04
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
בחנות, מבקשים על כל פין כ-18 אגורות. מישהו יודע אולי איפה אפשר לקנות כמות גדולה? תודה
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
התחלתי לעשות מודינג ראשון {HTPC} לקחתי מארז ישן מאוד חתכתי לו חלון וגם חור למאוורר אבל נתקעתי עם הלדים אני לא מצליח להדליק אותם קניתי נגדים קניתי לדים אבל כלום לא מצליח לי להידלק יש לי את כל הכלים כולל דרמל אם אפשר המלצות או תגובות על ההתחלה שלי [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
על כל פין מבקשים כ-18 אגורות . לא אכפת לי לקנות כמות גדולה. מישהו יודע איפה ניתן לקנות כמות גדולה? תודה
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
מצאתי אל פסק מסוג ADVICE VA700 שרשום עליו לא תקין והיה בו מסך אז פירקתי תמסך ורציתי לדעת אם יש מצב להשתמש בו להצגת טמפרטורות המחשב או דברים אחרים ע"י חיבורו ליציאת COM או כל יציאה אחרת ולשלוט בו ע"י תוכנה (מצורפות תמונות של המסך) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
אני חייב פרספקס ו אין לי שמץ של מושג איפו להשיג פעם האיתי ב הום סנטר ולא היה להם ו עכשו אני מחפש . בקיצור תיתנו לי חנות קרובה אזור נתניה שמוחרים בה פרספקס בעובי 3 מ"מ ומה המחיר ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן אנשים! מקווה שזה הפורום הנכון... אני צריך עזרה בבקשה לגבי הלחמת שקע 3.5 MM של אוזניות, הבעייה היא ככה: בחוט עצמו יש לי שני פלוסים ושני מינוסים זאת אומרת פלוס ומינוס לכול אוזנייה(כפול 2=שתי אוזניות) רציתי לדעת כיצד אני מלחים אותם אל השקע,בשקע עצמו יש שלושה קותבים: אחד ארוך בצבע כסף. שניים קצרים אחד בצבע זהב והשני צבע כסף. מישהו מוכן לעזור לי כיצד להלחים את החוטים?,איזה חוט לאן?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. לא מזמן רכשתי מארז חדש, מפני שבקודם לא היתה זרימת אוויר מספקת. שם הדיסקים הקשיחים התחברו עם מן 2 מסילות לצד כל דיסק קשיח, וישבו ב 'כלוב' של הדיסקים הקשיחים. במארז החדש שקניתי, לא קיימות מסילות לחיבור הדיסקים הקשיחים. במקום זה, הם יושבים בתוך ה 'כלוב', וארבע ברגים (thumbscrews) תופסים כל דיסק קשיח . מיד עם הפעלת המחשב שומעים רעש די חזק וקבוע, בלילה הוא די מפריע. בדקתי והבנתי שמקור הרעש הוא הדיסקים הקשיחים (100% שהרעש משם), או יותר נכון, הויברציה שהם יוצרים או מעבירים ישירות לכלוב עליו הם נמצאים, ואולי גם לחלק העליון יותר, העשוי גם ממתכת. אני משער שבמארזים שמחברים דיסקים קשיחים עם מן מסילות, שנמצאות בין הדיסק הקשיח לבין הגוף המחזיק את הדיסק, אין את הבעיה הזו. האם יש פ…
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
היי מה קורה זה שוב אני. הפעם אני ממחפש לעשות מודינג קל שאני יכול לעשות אני בן 14 וחצי אז אל תתינו לי דברים ממש מסובכים זה פעם ראשונה שלי ואני רוצה לעשות מודינג יפה אם יש לכם אפשרות לתת לי לעשות מודינג לדברים הבאים: לא חייב כולם אפשר אחד הגה + הילוכים + מעצור יד + גז +ברקס (דוושות) רמקולים 4 רמקולים גדולים וסאב מקלדת / עכבר ps2 שלט ps2 אשמח אם תעזרו לי בתודה מראש ותודה רבה שי בן יהודה
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה אולטרה למחשב כלומר קטודה אבל אני לא יודע איפה לקנות ואני רוצה שיזהר לי ויעשה לי יפה כזה איפה אתם ממליצים לקנות במקום זול יחסית ובאזור המרכז? בבקשה תגובות! : אגב מישהו מכיר את החברה pccool? יש להם תגובות טובות בzap הנה http://www.zap.co.il/ratestore.asp?siteid=1161&PID=291879109 הנה מה שאני רוצה לקנות: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=cck-10-b
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
האם קיים פאנל שליטה לשישה מאווררים אשר נכנס במפרץ של כונן הדיסקטים? אם כן, אז איפה ניתן לרכוש אותו? בתודה, DanyL
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
http://www.io.com/~n5fc/batt_warn.htm שלום לכולם ברצוני לבנות מעגל זה אך יש לי כמה שאלות, 1.את הלוח המודפס הזה, הוא לא בדיוק הדפיס אלא חתך את החתיכות נחושת הלא נחוצות ושם על החתיכות הנחוצות (מוליכים) בדיל, האם זה נכון? אם כן יש למישהו מדריך נחמד שיעזור לי לעשות כך? 2.ברשותי סוללה של 7.2V 500mAh מסוג NiMH ועוד רשום עליה 2/3NP,איך אוכל להתאים מעגל זה כדי שיתאים לה? הכוונה איזה נגד יתאים לפה כי לא מצאתי הוראה איך לחשב מה אני צריך. 3.אם יש לכם מדריך אחר למשהו קומפקטי וקטן שיכול למדוד ולהזהיר לגביי סוללה חלשה מסוג NiMH אשמח לקבל קישור אליו
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר לד למולקס (12V ) איזה נגד אני צריך ליקנות ?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אחרי הרבה זמן שלא נגעתי במחשב (יותר נכון במה שהולך בפנים) עשיתי קצת ניקוי אבק וסוף סוף סיימתי את הסידור כבלים שהתחלתי לפני המון זמן התמונות לא באיכות הכי טובה, צילמתי עם פלאפון... לא מצאתי מה לעשות עם הכבלים האלה, אז השארתי אותם על הרצפה של המארז... העפתי את הצמה שבאה מהספק אל מאחורי הלוח אם איכשהו הצלחתי להעיף גם את הכבלים של הסידירום אל מאחורי הלוח אם... בהתחלה חשבתי לשים כבל SATA מסולסל, אבל מתברר שכבר דחפתי אותו מאחורה בפעם שעברה שניקיתי את המחשב... לקחתי גם את הזמן וניקיתי קצת גם את השולחן... הסאב של הALTEC מעלה אבק בצד
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
-
מה השם של הכפתורי הפעלה והריסט וכל זה... כאילו הכפתור עצמו והכבלים, ומאיזה חנויות ניתן לרכוש את זה?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
כתוב במדריך שצריך כבל 4,7 uF capacitor מצאתי רק כבל 470 בהשג יד יכול ליהיות שהם דומים ?!? כי רכיב הir שנמצא במדריך נמצא יחד עם הכבל 470 על אותו מעגל שממנו פירקתי אותו.. חח עם מישהו מבין את כוונתי שיחזיר לי תשובה ותודה מראש
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
-
~כותרת~ אגב אני כל הזמן מתבלבל, מה זה מולקס זכר ומה זה מולקס נקבה? (ז"א מה מהם מי?)
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
כנסו עוד היום ל- WWW.ARISTOCK.CO.IL רכיבים אלקטרונים זיווד אלקטרוני ציוד הלחמה ציוד בדיקה כלי עבודה ציוד לפרוייקטים לתלמידי אלקטרוניקה והנחות משמעותיות
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי קצת בעיות יש לי שרטוט מה שאתם רואים זה אפקט לגיטרה לא משנה זה בואו נגיד מגבר שמשנה קצת את הצליל של מה שנכנס אליו עכשיו יש לי בעיה בזיהוי כמה רכיבים רשום JRC4558 קניתי את הרכיב אבל לא בדיוק יודע איפה למקם אותו עכשיונ מופיעים 2 משולשים עם + - שהם בעצם מגברים אבל איך בדיוק אני מחבר אותם והאם זה קשור ל 4558 מה זה איפה שמופיע VCC איפה שיש 777 מה זה מסמל בשרטוט רשום 473 ו 220 מה אלה המספרים האלה? ועוד שאלונת קטנטונת איפה בדיוק אני מחבר למעגל הזה את מקור המתח וכמה מתח בדיוק? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
האם אני יכול לבנות מיזה מפט' למעבד?? תודה לעוזרים..! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-