עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. בבקשה אני צריך מדריך או כל חומר על איך עושים את החיתוך הזה חוץ מהשימוש ב CNC או משהו כזה בתודה רבה רבה מראש אלירן ..... התמונה נלקחה מהאתר הכי שווה של המודינג

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  2. Started by samwow14,

הי , אני מחפש חומר מבודד למארז , למניעת וויברציות רעשים נלווים מהמאווררים וכו, מעין ספוג כגון http://www.acoustiproducts.com/en/acoustipack_precut.asp אבל במחיר שפוי האם יש המלצות ?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  3. Started by disi,

נמצא ברשותי כרטיס TV של FLY VIDEO הכרטיס מגיע עם עינית אינפרא אדום לשליטה על התחנות ועל הוידאו האם ישנה אפשרות דרך העינית יהיה אפשר לשלוט על כל המחשב בעוצמת הווליום או להעביר שיר וכדומה ז"א לא רק בזמן הפעלת התוכנה של TV אלא בכל מצב בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  4. Started by dany_tab,

שלום, יש לי ספק כוח ממחשב ישן ואני רוצה לשמש אותו לצורכי אלקטרוניקה שהוא יהיה מקור המתח. איך אני מפעיל אותו כשהוא מחוץ למחשב?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  5. מעשנים?הפסקתם? יופי... אם יש לכם נרגילה במקרה או צינור של נרגילה פשוט תגזרו אותו מכל צד בקצה שלו אחרי זה תקחו סלוטייפ שקוף תעטפו טיפה בכל קצה שהצינור לא יפתח...אחרי תקחו תצינור ותכניסו לתוכו את החוטים שנמצאים במארז ...של הספק כוח וכו' וככה לא תצטרכו לקנות "גרביונים" לחוטים ...ככה לפחות אני קורא לזה וסתם יוסיף לכם קצת יופי במארז...!

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  6. שלום. מארז מסוג Corsair 800D, שיש בצבע קצת פיצוצים.... כיצד אוכל לתקן זאת? איזה צבע עלי לרכוש, ומאין? בנוסף על כך - בעקבות טמטום טהור, נשארו באחורי המארז שאריות הדבק מהמדבקות שבהם השתמשו לסידורי הכבלים. ואני לא מצליח כל כך להוריד את זה על ידי שטיפה במים או שימוש במטלית לחה. האם יש הצעות איך נפתרים משאריות הדבק האיום הזה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by asi666,

שלום אני מתחיל בתחום הארדואינו, התקנתי את התוכנה (1.5.8.) ובכל פעם שאני מנסה לקמפל את הסקטש' (גם את הדוגמאות המגיעות עם התוכנה) עולה לי השגיעה הבאה: Arduino: 1.5.8 (Windows 8), Board: "Arduino Uno" avr-g++: error: C:\Users\Admin\AppData\Local\Temp\build6686623784589788295.tmp\Blink.cpp -o C:\Users\Admin\AppData\Local\Temp\build6686623784589788295.tmp\Blink.cpp.o: No such file or directory avr-g++: fatal error: no input files compilation terminated. שגיאת קומפילציה. This report would have more information with "Show verbose output during compilation" enabled in File > Preferences. אני לא יודע מה צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה, אשמח לעזרה

8. וכמה עולה פרספקס ? עידכון: איפה אפשר לקנות ברגים יפים וארוכים (בשביל לבחר פרספקס) כמו אלו http://www.pcextreme.net/reviews/sunbeam_acrylic_case/7.jpg תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אהלן יש לי שני רמקולי סראונד של 8ohm, שני פרונט גדולים (אני לא סגור על הערך ohm שלהם כי אין להם מדבקה אבל דיי בטוח שזה 8 אוהם לפי מה שהבנתי ממי שהביא לי אותם) וסנטר אחד של 4ohm. אני מעוניין לחבר אותם לרסיבר שקיבלתי שדורש 8ohm. האם לדעתכם זה יהווה בעיה? או האם העובדה שהסנטר בלבד הוא ב4ohm לא תעמיס יותר מדיי על הרסיבר? מצורפות תמונות של הדברים למטה (משום מה המערכת לא איפשרה לי להעלות חלק מהתמונות אז עשיתי קולאז' שיהיה ברור ). תודה רבה לעוזרים ולעונים!

10. Started by yotam.m,

אהלן צריך עזרה במציאת שנאי 24V 105VA למנוע של שער חשמלי (אלו הנתונים המקוריים). אני מניח שהמונח VA מתייחס ל-W? האם יש חברה מומלצת? נתונים נוספים שאני צריך לשים לב אליהם? כל עזרה\קישור לאחד האתרים הגדולים יהיה עזרה גדולה. תודה

11. ברשותי ספק כוח שהמאוורר שבו הפסיק להסתובב (ניסיתי לשמן אבל לא הצלחתי אפילו לפתוח את המאוורר) יש לי גם מאוורר בחיבור מולקס. הייתי רוצה לדעת איזה חוטים צריך לחשוף במולקס כדי לחבר לספק? אם אפשר הסבר עם תמונה זה יעזור מאוד. תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Aviv943,

אני צריך לקבל 24 וולט. יד לי שתי בטריות צבאיות של 12 וולט. אם אני מנסה לחבר אותן בטור נוצר קצר והבטריות נשרפות. למה זה? כלומר, אם אני לוקח חוט חשמל ומחבר אותו למינוס. לוקח עוד חוט מחבר בין הפלוס של הסוללה הראשונה למינוס של השניהב אח''כ לוקח עוד חוט ומחבר לפלוס של הסוללה השניהנוצר קצר ששורף את הבטריה. למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by freee,

שלום, אני תלמיד בכיתה י"ד והמעגל שאני צריך עליו הסבר הוא מעגל תאורה בחשיכה. אם מישהו יכול להסביר לי איך הרכיב שם lm323 עובד ולמה ככה מחוברים הנגדים אני ישמח מאוד כי אני צריך את זה לפרויקט. התמונה: http://www.1giga.co.il/file/94glt7ue37 תודה לעוזרים! *מנהלים אם ההודעה לא קשורה לפה אנא בבקשה להעביר ולא למחוק תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אז ככה אני רוצה לבנות את התאורה האחורית של המסך... איזה כרטיס כדאי לי לקנות[כמובן שיהיה כמה שיותר זול אבל לא להתפשר על נוחות!] ולגבי החנות-מצאתי אתר שמוכר כרטיסים ועוד כמה דברים: http://www.4project.co.il מכירים? הזמנתם משם?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by roei_b,

אאאאאאאאאאאאאאאאאז זאת הסקיצה האחרונה- איך היא? הצעות, שיפורים, הערות והמלצות! תודה מראש! עריכה: דרך אגב, בשרטוט לא רואים (שכחתי לצייר) אבל יש למאוור מפסק וללדים מפסק... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  16. רק תחלון עצמו.....יש דבר כזה?..... אני ראיתי מארז עם חלון בצד של SPL NEON007 ב130 שקל בלי ספק.... שווה נכון?

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  17. היום התחלתי לבנות את הראו פאס לפרוייקט שלי, ולא רציתי שהוא יראה בנאלי ופשוט. אז החלטתי לעשות חלונות קטנים בפנל הקידמי, ובתוך ארבעת חלונות העגולים הקטנים מפרספק מחוספס יעבור הפוטנציומטר, ומאחורי החלון יהיה תאורה אדומה שתאיר את החלונות. אז זה מה שעשיתי היום: חתכתי את ארבעת החורים בפנל על ידי דרמל, ושוייף עם ניירות שייוף במספרים שונים, חתחכתי פרספקט בקוטר טיפה יותר גדול, עגלתי אותו על ידי חיבור למחזיק של בדוסקיות לדרמל, ושייוף על שופין. הדבקתי עם דבק חם . עם שתי פוטנציומטר של 100ohm. עכשיו התיכנון להמשך הוא לחבר לפנל מין ר' שתרחיק את הפוטנציומטר מהפנל, כי השייבה שמצמידה הפוטנטיומטר לפנאל משש גדול, אפילו יותר מהכפתור. ומאחורי הפוטנציומטר לחבר שני מאוררים של 40 מ"…

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  18. Started by mironbre,

שלום רב! הרבה זמן לא פרסמתי כאן יומני פרוייקטים. אני כרגע רוצה להתחיל לעבוד על פרוייקט של מארז חיצוני למס' הארד-דיסקים במקביל. השאלה שלי היא - האם קיימים בשוק הישראלי פלקסיגלסים בצבעים נוספים,פרט לשקוף? הרצויים בשבילי הם כחול-ים ושחור. אם כן,האם מישהו יכול לרמוז לי איפה אני יכול לקנות כאלו באזור תל אביב? תודה רבה מראש. מירון

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. שלום יש לי לוח של GigaByte שכולל הרבה כניסות USB, ומתוכן, 2 הן USB3. אותן 2 שהן USB3, נגישות רק מהחלק האחורי של המחשב. (הן מולחמות על הלוח, ביחד עם שאר השקעים שמגיעים built-in על הלוח) הא יש דרך להביא את 2 ה-USB3 האלה (או לפחות אחד מהם) קדימה, ל-Front של המחשב? לא בצורה של להתחיל לעשות מודינג לפלסטיק, אלא יותר אולי בצורה של איזה פלסטיק מוכן שנכנס לתוך מקום של כונן 1.44, ואז מעביר את ה-USB3 בעצם קדימה.. יש לציין שאין לי על הלוח את הפינים שמאפשרים לקחת USB3. יש רק של USB2, והרבה, חלקם אפילו לא מנוצלים עדיין. זה אומר שאם אעביר USB3 אחד או שניים קדימה, אעשה את זה "י לקחת את אחת הכניסות שקיימות מאחור, ואז להעביר אותה קדימה.. תודה card

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  20. Started by eegg,

רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בזה כמו בונדו על מתכת ופלסטיק?

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  21. Started by shimon1,

אני רוצה לשים מאוור לד 90 MM בחלון הפרספקס ואני צריך שבלונה מדוייקת לקדיחה של החורים. אם אפשר גם ציור או תמונה יפה של דרקון לחריטה... תודה

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  22. Started by m-o-r,

יש לי סרטוט של מעגל מה הדרך הכי טובה לעצב אותו על הלוח??? יש אוליי תוכנה?

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  23. Started by Dr__MIKO,

היי יש לי בעיה כללית מישהו יכול לעזור לי לבנות משדר שיכול לשדר לכמה מקלטים בצורה כזאת שיוכל להפעיל כל אחד מהם בצורה שונה? (אני מניח שהוא פשוט יוכל לשדר בטווח של תדרים ולכל מקלט יהיה התדר שלו...) אני יודע שזה כאב ראש רציני אבל עדיין... יש למישהו רעיונות?

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  24. שלום לפני 7 שנים הפלייסטישן 3 שלי מת ולאחרונה מצאתי אותו בניקיונות פסח וחשבתי האם אפשר להוסיף את כונן הבלו-ריי של הפלייסטישן למחשב? ובכך אוכל להרוויח גם כונן בלו-ריי במחשב. תודה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.