אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
סוף סוף גמרתי לסדר חוטים באתי לסגור ת'מארז,כמובן עם הנאחס שלי...יש שני מאווררים שלא "מקשיבים" למתג שלהם(זה שתיים שמחוברים כאחד...),כל השאר ילדים טובים ודווקא שתי אלא נדלקים רק ישירות(מולקס...). פעם שעברה,מה שקרה הוא שכשעברתי עם אזיקונים החוט שלהם המשוורול נקרע,מה שגרם דרך אגב לביטול כוח מוחלט לכל המחשב ולפניקה רצינית, עכשיו עברתי על הכל ואין שום חתך,אני לא מבין כל כך למה זה קורה,לא נראה לי הגיוני שמתג יהרס... help needed! ד"א,לעלות תמונות טיפים,הסברים וכו'?(תגידו I ככן,אם יהיו 5 ככה אני אעלה...)
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
אם אני קונה לדוגמה את הלדים האלו- http://cgi.ebay.com/ebaymotors/24-LED-BLUE-Flexible-Strip-Waterproof-Car-Light-Bulb-/280729278408?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item415cc4d7c8#ht_2631wt_932 אני יכול לחבר את זה ישירות לחיבור צהוב ושחור של המולקס במחשב? או שיהיה בעיה עם זה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה לא מזמן קניתי את המוצר הבא: 3.5mm Audio FM Transmitter קישור: http://www.ebay.com/itm/321287359374?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 המוצר עובד אבל הוא מעצבן, האות FM שהוא שולח מאוד מאוד חלשה והרבה פעמים בזמן נהיגה אני שומע הפרעות לכן רציתי לשאול: איך אפשר להגדיל \ לחזק את טווח השידור של האות מבלי לפגוע באיכות המוסיקה? חשבתי אולי אפילו לקנות אנטנה חיצונית כמו זה: http://www.ebay.com/itm/3-5mm-FM-Radio-Antenna-for-Mobile-Cell-Phone-8-5cm-21cm-/151096391409?pt=US_Other_Cell_Phone_Accessories&hash=item232e0bf6f1 אבל איך אפשר לחבר את זה למוצר? מצרף תמונות של המעגל עצמו
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי 2 פוטנציומטרים של 500 אוהם ואני רוצה לחבר כל אחד למאוורר של 12V איך אני עושה את זה? תודה,
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס ATI x300SE, PCI-E. יצרן לא ידוע. יש על הכרטיס 2 קבלים שכתוב עליהם: FZ59 1500 6.3V ( הם כסופים, מהסוג החדש של הקבלים, ויש עליהם תבליט של האות K) הקבלים התפוצצו. איפה אני יכול להשיג קבלים כאלה כדי להחליף? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איך אפשר להכין אורגן אורות פשוט מאוד שאני אומר פשוט אני מתכוון אפילו לא צריך שזה יהיה לפי הקצב אלא שידלקו 5 נורות אחת אחרי השני למשל או אפילו בסדר אקראי.. _________ 0 1 2 3 4 5 _________ קודם 0 נדלק אחר כך 1 אחר כך 2 וכך אלה.. פשוט אחד אחרי השני.. איך אפשר לעשות את זה?
-
- 13 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
שלום לכם אנשים.. יש לי מעבדים ישנים של סוקט 478 775 ועוד סלרונים שונים אני רוצה לקחת אחד לחבר אותו ל 5V של ה USB וכך לגרום למעבד להתחמם לטמפ' של 50 או 60 מעלות איך אפשר לעשות את זה?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי מגבר JVC RX-5032V אחד האחים שלי (עוד לא ידוע מי זה ) שיחק איתו מאחורה ושינה את הVoltage Selector ל110---240 וולט במקום מה שהוא היה צריך להיות 127---220 וולט....מתי שחיברתי אותו לחשמל והדלקתי אותו כנראה נשרף שם פיוז (היה מן אור כזה מהמגבר). עכשיו, כל פעם שאני מחליף פיוז ואני מנסה להדליק את המגבר - הפיוז נשרף. עכשיו רציתי לשאול אם למישהו יש מושג מה הבעייה והאם שווה להשקיע תיקון על המגבר הזה...הוא בכלל מגבר טוב? לפי מה שאני חושב (למרות שאני לא כ"כ מבין באלקטרוניקה) הרכיב של הVoltage Selector נפגם (מבפנים כמובן..) אותו דבר אמר לי גם איזה בחור שמתקן מגברים וכו' אבל הוא לא בן אדם אמין...לכן אין לי מושג אם הוא (ואני) צודק... תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה. אני משחק פריסבי [למוגבלים: צלחת מעופפת] ויש צלחת שנקראת: "פלאש פלייט" בקיצור זאת צלחת שכאילו בלמטה שלה יש חלק כזה שמסוססים אותו אז נדלק לד ולאורך הצלחת יש סיבים אופטיים וזה מאיר את הצלחת, אז אני רוצה להחליף את הלד בלד יותר חזק ובצבע שעדיין אין! אחרי התבוננות קצרה ראיתי שהסיבים אופטיים מחוברים איכשהו ללד, יש שתי אפשריות: 1) כל הסיבים מודבקים לראש של הלד, 2) חור קטן בראש של הלד וכל הביבים מוכנסים אליו. השאלה שלי היא איך אני יכול להדביק סיבים אופטיים ללד? לעשות בלד חור קטן [קשה מאוד לביצוע] או לחמם קצת את הסיבים ולהדביק ללד [אם בכלל זה אפשרי]. תודה לעוזרים... אם חשוב לכם תמונות תגידו...
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי את המארז הזה (כבר הרבה זמן) ואני רוצה לעשות לו הרבה מודינג. רציתי לקבל טיפים לגבי הכבלים איך אפשר שכמה שפחות יראו אותם ? ומה אפשר להוסיף לו דברים נחמדים כמו מסך שיגיד לי טמפרטורות של כל מיני רכיבים וכמה זמן המחשב דולק... ראיתי בעבר הרחוק דברים כאלו אם אני לא טועה זה מסך LCD קטן כזה נכון ? קיצור אני רוצה שיהיה יפה ומסודר מאוד. יש לכם רעיונות בשבילי ?
-
שלום לכם, אני צריך המלצה לחניות מכוונות לציוד מודינג מגוון ככל שניתן (מפסקים, גרילים, לדים, גומי, ובקיצור כמה שיותר) בארה"ב עם מחירים סבירים. החנות לא חייבת לבצע משלוחים לארץ מכיוון שיש לי קרובים בארה"ב וכמו כן לא חייבת לכבד כרטיסי אשראי מהארץ תודה ניר
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי מתאם שמעביר מחיבור USB לחיבור העגול הקטן הזה של המקלדת/עכבר... רציתי לדעת אם אפשר ליצור משהו דומה למתאם הזה רק שיהיה הפוך, מהחיבור הרגיל לUSB.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , לצערי אין לי כרגע כרטיס אשראי בנלאומי ואני מחפש חנות אינטרנטית ישראלית שמוכרת OPAMP עשיתי חיפוש ולא מצאתי , מצאתי אחת שמוכרת LM358 אבל הוא די גרוע למטרה של קדם מגבר סטיראו . זה לא קדם לפטיפון או למיקרופון , פשוט הגברה של LINE LEVEL לפני מעגלי ההגברה . ההגברה תיהיה פי 5 .
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני היום פירקתי מיקרוגל ולקחתי לו את לוח הבקרה וכמה סנסורים ומנורות ולקחתי גם את המגנטרון ואת הקבל המחובר אליו ורציתי לדעת מה עושה המגנטרון ומה אני יכול לעשות איתו
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי חבר'ה רציתי לדעת עם יש לדים שמגיבים לסאונד (כמו קתודות ) עם כן כמה עולה לד ואיפו אפשר לקנות?
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני רוצה להסיר את כלוב ההארד דיסק במארז NZXT Lexa BlackLine ולהעביר את ההארד דיסק לכלוב העליון.. את הכלוב אני חושב שקל להסיר, אני רואה שהוא מחובר בכמה ברגים ואני מבין שרק צריך להבריג אותם החוצה ולמשוך את הכלוב החוצה? הבעיה היא שההארד דיסק מוחזק על המסילה של הכלוב בעזרת 2 פלסטיקים שצמודים אליו והוא לא ניכנס לאף מסילה בכלוב העליון..(יש את המקומות הגדולים יותר שמתאימים לצורבים וכו' ויש את החלק הקטן שמיועד לקוראיי דיסקטים(לא זוכר מספרים של גדלים ) מישו יודע אם מקבלים עם המארז מתאם או פלסטיקים גדולים בכדיי להשכיל את ההארד דיסק בכלוב העליון? הינה כמה תמונות שייעזרו להבנה סימנתי באדום את הכלוב שאני רוצה להסיר והחץ הכחול מסמן את מיקומו החדש של ההארד דיסק http://img3.imagesh…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הינה: תגידו אם משהו לא נכון שאני ישנה: http://www.siz.co.il/up.php?file=n2jlzwkrzolt.bmp כל לד צורך 3V וזרם של 0.02mA כל נגד משתנה יצא לי 225Ohm 300mW
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלומות, יש רעיונות לשיפור ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במדריך מבקשים את הדיודה 1N4148... יש לי שקית עם כמה דיודות.. אני לא מבין גדול באלקטרוניקה הדיודה היחידה שהצלחתי לזהות היא 1N4001 שלא ניראלי תתאים יש בשקית עוד כמה דיודות שקופות עם פס צהוב וחלק עם פס שחור הדיודה היחידה שהיה כתוב עליה משו מלבד 1N4001 היו כתובים עליה 3 ספרות 784 למישו יש מושג איך מזהים את הדיודיות ?!?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
-
קודם כל, לא ידעתי היכן בדיוק לפתוח את הנושא, אם זה לא מתאים אשמח להעביר אותו מקום. אני בנאדם שלא אוהב לשבת ולעבוד במחשב עם חושך. גם כי אני לא רואה את המקשים וסביבת העבודה, וגם כי המסך בוהק מידי (אם אוריד את הבהירות, אז בכלל לא אראה דבר). מצד שני, לאחרונה די נמאס לי לשבת עם אור מלא בחדר. רציתי לשאול אם מישהו מכיר פתרון שיאיר פחות או יותר את סביבת המחשב העליונה(מסך, מקלדת, עכבר ובכללי את השולחן) ושלא יהיה גס מידי, כך שישתלב היטב. ראיתי כבר לדים מאחורי 3 מסכים, שזה נראה פתרון נחמד.. אבל יש לי מסך אחד בגודל 23 אינץ (שנקנה הודות לחברי הפורום) ואני לא יודע איך זה יראה, ואם יספיק ממש. אם מישהו מכיר פתרון, אשמח לשמוע (אור לבן/צהוב/כחול)
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
העקרון פעולה שנאי תלוי בשדה מגנטי אבל כמה השדה הזה יכול להשפיע על הסביבה למשל אם אני ישים אותו ליד טלויזיה זה ישפיע עליה?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מוד קצרצר ופשוט (כשעה עבודה) מקלדת שלמה מקורית -------------------------------------------------------------------------------- פרוק ראשוני של הכרטיס האלקטרוני -------------------------------------------------------------------------------- מפורקת -------------------------------------------------------------------------------- מנורת USB -------------------------------------------------------------------------------- מנורה קצוצה -------------------------------------------------------------------------------- הלחמה של הכרטיס האלקטרוני מקדימה לזוג חוטים פלוס מינוס -------------------------------------------------------------------------------- ה…
-
- 28 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי מארז של Thermaltake מדגם Xaser III V1000C ( בלי חלון ) אני מעוניין לקדוח בדלת חלון בגודל מסוים ( שאתם תמליצו לי ) ועל החלון לשים איזה שני מאווררים נחמדים אם אפשר לקבל בבקשה עצות בקשר ל: 1.איך ליצור את החלון הנ''ל + מידות + חומר ממנו החלון עשוי ? 2.באילו כלים כדאי להשתמש ליצירת החלון + איך להשתמש בהם כמובן ? 3.האם ישנה מגבלת רוחב או עומק של המאווררים שאני יכול לשים על החלון ? ( כל מאוורר שהוא 80 מ'מ ואם כן אני חושב בכיוון של SmartCaseFan2 4.איך ליצור את החורים למאווררים וכמובן באילו כלים להשתמש ואיך? אני מקווה שלא העמסתי יותר מידי בהודעה זו בקשר למודינג שברצוני לבצע ... תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-