אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
יש לי SunBeam Samurai Silver וחשבתי להוציא את החלקים מבפנים ולקדוח לו חור למאוורר למעלה!! עכשיו יש לי שבלונה שהורדתי מהאתר עם המידה המדויקת של המרחקים של החורים לברגים והכל יש לי מקדח כוס של 8 והשאלה אם אני יכול לעשות את החור למאוורר(עם המקדח כוס) עם מברגה של 14.4V וזה לא יוריד את האיכות או היופי??? תודה לעוזרים ועצות יתקבלו בברכה!!
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
הוא יכול?, ואם כן, מה ההשלכות?, תודה, אבי..
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
בהמשך לאשכול הקודם שדיבר על חיישן של עכבר אופטי, נוכחתי שהשמות המדוברים ביותר כבר לא מיוצרים. חשבתי לנסות לראות באיזו מערכת משתמש שואב אבק כדי לנטר את נתוני התנועה שלו?
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי מארז MIDI ואחרי שמישהו ראה את המחשב שלי אמר לי שאני חייב להחליף מהר את המארז אחרת הוא פשוט יעלה באש. בתוך המארז יש מעבד AMD 2000 וספק שלא יושב מעליו אלא בצד בצמוד למעבד עצמו ואין מאוורר בקופסא אז האם אני יכול (במקום לקנות קופסא חדשה) לעשות חור במארז ולחבר את הספק בלמעלה (כלומר מעל הקופסא) ולהוסיף מאוורר שיכניס אוויר לתוך הקופסא ?
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד את הגרילים האלה ככה שיהיה פשוט חור אחד גדול... איך אני עושה את זה? והם אני יכול לעשות את זה כאשר המחשב מורכב בפנים בלי שהרכיבים בפנים יפגעו? תודה מראש, ניר.
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת פירוט איפה הכניסות והיציאות (ולהתאים ביניהם, כמו כן רכיב זה שיך לעכבר ואני רוצה להפוך אותה להגה למשחק,מס' רכיב 330073-02C21.) או להביא לי אתר שיעשה את זה. :s05: אף אחד לא עונה!
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
תגידו יש אפשרות להעביר לגיים בוי תוכנה בעזרת קבל מהמחשב כדי שיהיה אפשר לשים בו שירים ???
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
רציתי לקנות מארז מדגם CM 690 II Plus Black ATX Case ( מה ההבדל בין Plus ל- (Advanced) ) ? ואז באה לי רעיון לקחת מארז ישן (עדיף בצבע שחור) ולקדוח מלמעלה חור למאורר 140 מ"מ (המאורר מלמעלה תפקידו להכניס אויר / להוציא אויר) ? ולקדוח את הניטים שבשלד המארז ולשנות שהספק הייה למטה והלוח הייה למעלה אפשר לשנות את המיקום של הפח מאחורה איפה שכול היציאות + הפח מהצד שלוח-אם יושב עליו (הברגים הקטנים הצהובים) הדבר הזה אפשרי ? או שחבל על הזמן שלי ? תודה
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי שאלה כמה בערך עולה מסך lcd HD4478 עם תאורה ותמיכה בעברית ואם אתם יכולים להגיד לי מכיר לכל גודל (לא הגדולים, הסטנדרטים)
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
עשיתי את הלוח כמעט בדיוק (עוד מעט אני יפרט למה כמעט) איך שהיה כתוב במדריך, בדקתי שאין שום בעיות בהלחמה, חיברתי את הכבל למחשב, הדלקתי את המחשב, נכנסתי לתוכנה uice, בחרתי ב "lirc basic device", נכנסתי ל hardware setup ולחצתי על initalize והוא לא מצא כלום, בחרתי ב com2 ושוב ניסיתי ועדיין כלום, ניסיתי לכבות את המחשב, להוציא ולהכניס את הכבל ועדיין כלום, הוא לא מזהה אותו. ההלחמות בסדר, החלקים מאריהב ובדיוק לפי המק"טים, כיווני הדיודה, הקבל, וכל החלקים האחרים בסדר, הדבר היחיד שלא הייתי סגור עליו הוא זה: בציור הזה: במקום לחבר את מה שנראה בציור כחוט "1" חיברתי את החוט שמשמאלו וזה מהסיבה שחשבתי שיש בציור טעות כי באותו חור שמסומן בציור "1" אין חוט, זו נקודה ריקה בחיבור של העכבר …
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
חלקיכם בטוח מכירים את זה אבל בטוח יש פה כאלה שלא!! הוא עבד על זה כ"כ הרבה זמן ואחרי יום הוא יזרוק את זה לפח :screwy: אתם הייתם מכניסית תמחשב שלכם לדבר הזה??
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני צריך לבנות מעגל שקולט אור במשך 10-20 שניות ושידליק לד בסיום . תודה
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
ואווו כמה זמן לא כתבתי בפורום אני מקווה שמישו יכול לעזור לי.. אני רוצה לבנות מעגל אשר מכיר מספר עמודות של +- 7 לדים אשר ידלקו לפי עוצמת האות בתחום תדרים מסויים. הכוונה הינה לבנות מעגל בו ישנם נגיד 7 עמודות של 10 לדים אשר כל עמודה "אחראית" על תחום אחר של תדרים והלדים ידלקו לפי העוצמה של הסאונד באותו תחום.. ככל שהעוצמה יותר גדולה יותר לדים ידלקו (הלדים יהיו בצבעים שונים) ממש כמו הצגים של מערכות סטריאו שרואים עמודות קופצות לפי המוסיקה. הכוונה היא שהמעגל יתחבר ליציאת האודיו מכרטיס הקול ולא ממקרופון או משו... וכמובן יקבל מתח של 5 או 12 וולט... אם למישו יש מושג איך אני יכול לבנות דבר כזה אני אשמח לקצת עזרה צרפתי תמונה של מה שאני מנסה לעשות מ-WMP כדי לעזור להמחיש.... מ…
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
הנה כמה רעיונות למודינג לימי הקיץ המשעממים. http://www.mivzakon.co.il/fun/b.aspx?b=173 לדעתי המנוע V8 אדיר - מקווה שהפרופלור לא מסתובב . . .
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש ברשותי מלחם חדש,ויש לי כמה שאלות. קודם כול אין לי מושג איך קוראים לחומרים אז תסלחו לי... כמו שהבנתי כדי להלחים בצורה טוב צריך את המתחת(בדיל נכון?)וגם כמו מין נוזל שאם אני לא טועה נקרא משהו בסגנון של FLIX או משהו כזה,תקנו אותי אם אני טועה. מאיפה אתה קונה את החומר? כמה הוא עולה? ואיפה ניתן לקנות אותו? שאלה שנייה:] : איכן ניתן לקנות לדים ונגדים שיתאימו לחיבור לספק? ואיך אני מחבר אותם לספק? שאלה שלישית: איכן ניתן לקנות רשת לסידור כבלים,כלומר כזאת שעותפת צמה עבה של כבלים של הספק? תודה רבה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
אהלן D: מממ אני רוצה לבנות מערכת לשליטה עם המאוורים + לד לכול מפסק [ ביחד 4 מאווררים ] מממ אח'כ אני פשוט מחבר את המאוורר לרגל של המפסק לאן שמחובר הלד . ככה אני עושה X 4 אין לי מושג מה ההספק של המאווררים , אני לא רוצה לשנות מהירות ולא כלום אני רק רוצה On/Off וכשזה ON הלד דולק . השאלה שלי אם אני צריך גם לשים נגד למאוורר למרות שאני לא רוצה להוריד את מהירותו ולא לשנות שום דבר . המאווררים הם של Antec 900 עם מתג מהירות מובנה , היציאה של החשמל היא Molax . והאם הנגד הבא : 4.65Kohm יתאים לי לבנייה הזו . הלד הוא לד פשוט 5mm בצבע שקוף אשר מפית אור כחול . אם עשיתי משו לא בסדר אנא תקנו אותי . תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
אחרי שעבדתי בחופש קניתי כמה דברים נישארת עם בעך 500 שקל אני רוצה לעשות מודינג וזה המודיגנ הראשון שלי אני כתבתי בפורום ואמרו לי שהטמפ' של המעבד שלי סבירות וקצת גבוהות http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=87543.0 אז אני קירור יותר חזק וגם שקט מצד שני כי יש לי מאוורר ג'נרי מעצבן שמרעיש ומארז די מעאפן http://www.pbase.com/baluta/image/34573638יש לי תקציב של 500 שקל בערך אני רוצה לדאוג לקירור יותר טוב ויותר שקט לקנות מאווררים וכל זה אולי גם מארז פשוט לבן אם יכנס לי בתקציב. אין לי דרמל בבית יש לי רק מסור ג'יגסו. יש מבצע עכשיו בהום סנטר על הדרמל ואני לא יודע אם לקנות. על המעבד יש לי מאוורר סטוק שקיבלתי עם המעבד. יש לי מאווררים ג'נרים ואת הblower של cooler …
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אוקי שתי שאלות..אבל לפני בשביל שיהיה נוח בואו נציב משתנה קטן: ממ"כ = מפסקים\מתגים\כפתורים :) הראשונה היא האם יש אתר או משהו שאפשר לראות סוגים שונים של ממ"כ? והשנייה היא היכן בארץ אפשר לקנות ממ"כ ?האם יש חנות שכוללת את כל הסוגים? חחחחח..תודה מראש לעונים..
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
הלכתי וראיתי כמה פרויקטים ב"יומני פרויקטים" המארזים שהם עושים שם פשוט מטורפים!.. וזו הוצאה של הרבה כסף... אז רציתי לשאול.. אתם מוכרים את המארזים האלה אחר כך למישהו במחיר כפול או משהו? כי אני רואה השקעות מטורפות על המארזים האלה.. ועם ההשקעה הפיזית.. זו גם השקעה כספית לא קטנה...
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
עם מדריכים למודינג? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
טוב הכנתי אינדיקטור לזרימת מים ורציתי להכין מעגל כך שקשה לא תיהיה זרימה נגיד ל30 שניות אז המחשב יכבה איך אני עושה את זה? אני יודע שאני צריך טרנזיסטור, קבל, נגד ואולי ממסר אני לא בטוח. מישהו יכול להגיד לי במדויק איך להכין כזה מעגל? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני חייב תמונות יפות של דרקונים אבל ממש יפות כי אני רוצה לעשות חריטה חיפשתי בגוגל וכאלה אבל לא ממש מצאתי משהו חזק ביותר אני יודע שאתם תעזרו לי תודה לכל מי שיעזור לי מי שיעזור לי בעצם יהיה שותף בDragon Project תודה
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש לשם כך איזו תוכנה או שעושים את זה דרך הביוס או מה?
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מאוורר של CM, גודל לא כזה חשוב, אבל יש בו לדים וכל זה.. אני קונה כזה דבר: http://www.xoxide.com/cocasoackit.html ואני רוצה כאילו גם לחבר את זה ללדים שיש במאוורר, אז איזה כבל אני צריך לשלב שרק הלדים פעלו כמו המוזיקה ולא המאוורר עצמו .. אפשרי ?
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-