עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. היסתכלי במעגל הזה ואני מעוניין ליבנות אותו: http://www.elecdesign.com/Files/29/2476/Figure_01.gif עכשיו יש לי מספר שאלות: 1. איך אני יכול לחבר את המעגל הזה למחשב על מנת שיראה לי את הטמפרטורה על פני ה-7segment? 2. ומה זה אומר ה-4MHz...אני צריך לחבר לו תדר של 4MHz ואם כן איך אני יכול לחבר לו את התדר הנידרש?

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  2. Started by גוגומגוג,

שלום אני רוצה להוסיף גלגלים למארז , מה אתם אומרים מומלץ ? משום מה לא ראיתי אף אחד שעשה את זה, יש סיבה מיוחדת לכך? יש לזה חסרונות ? תודה.

3. Started by approx,

מה הוולט של הUSB ????

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  4. Started by fuck off,

יש לי מארז ג'נרי מכוער. אין אפילו טעם לשים תמונות. אני חייב לעשו לו חור בגג המארז ולשים מאוורר של 80 מ"מ שאמור להגיע תוך כמה ימים. עכשיו חשבתי לשלב גם פרספקס. יש לי את כל החומרים. אני רק לא סגור איזה צורה לעשות.. והאים לשים את המאוורר על הפרספקס או להשאיר לו חלק מתחתי.. הכל יתקבל בברכה. :] ציירו בצייר כל מה שיעלה לכם לראש. כי זה מעצבן אותי כמה הוא חם..

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  5. יש לי ספק ישן ויש לו יציאה שרשום עלייה P14 ואני לא יודע מזה היציאה הזו מישהו יכול לעזור לי זה דחוף

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  6. אני רוצה לבנות macro ring למצלמה שלי. צריך לדים לבנים חזקים שמאירים בעוצמה למרחק של לפחות 30cm . האם למישהו יצא פעם לעבוד עם משהו דומה או יודע איפה אפשר לקנות כאלו?

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  7. Started by oren__levi,

שלום, יש לי מסך LCD מלפטופ ישן (המסך תוצרת LG דגם LP141X3) השאלה שלי מתחלקת לשתיים: 1. האם יש דרך לחבר את המסך הנ"ל ל-LPT ולהציג עליו כל מיני דברים כמו שניתן לעשות עם מסכי ה-LCD הקטנים (2 שורות, 4 שורות) 2. האם יש דרך להפוך את המסך הנ"ל למסך רגיל לכל דבר ועניין- כלומר חיבורו לכרטיס מסך סטנדרטי. יש לי את ה-DATA SHEET של המסך אך לצערי אין Application Noptes או משהו שיתן כיוון. תודה מראש על העזרה אורן

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  8. חברה אני זוכר שפירסמו פה את המדריך לתאורת לדים במולקס בעזרת נגד ולד ואני מחפש את זה כבר שעה ללא הצלחה.. מישהו יכול למצוא לי את זה... תודה מראש n0fo

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  9. Started by Rule The Pc,

שלום אני מנצל את חבר שלי Rule The PC לשחק אצלו GTA SA והמחשב מתחמם כל 10 מגיע לרמות שהמעבד ב50 ומשהו מעלות והסיסטם זון 1 ו-2 נושקים ל50. האינטל אקטיב מוניטור (תכנת ניטור חומרה של אינטל) מצפצפת וגילי לא רוצה שאני אמשיך לשחק עד שהמכונה תתקרר... האם הדרישה שלו מוגזמת? עד כמה מעלות זה בסדר להמשיך לשחק?

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  10. לקחתי 2 לדים ממחשב ישן: ברצוני לחבר אחד מהם או שניהם למחשב שלי, השאלה שלי היא כזאת: האם אני יכול לחבר אותם כמו שהם ללוח האם או שאני אצטרך לחתוך את החוטים ולחבר אותם ישירות לספק ? תודה.

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  11. Started by julbo,

אני בונה מארז למחשב משהו קטלני במיוחד. כשיהיה תמונות אני יעלה. בנתיים אני הורס חומר בנסיונות. אני רוצה לצבוע אותו בשחור ואני לא בטוח איך לתפעל את זה. אמרו לי כל מיני דברים כמו: צריך צבע מיוחד, צריך לשייף, רק ספרי, רק עם אייר בראש, צריך להוסיף חומר מיוחד וכאלו ואחרים. אני כבר לא יודע מה הנפצו"ת ומה מציאות. מישהו יכול להבהיר לי את העניין?

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  12. Started by carman6,

מכירים דרמל חובבני יענו- לא למקצועיים? גג 200 שקל?

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  13. *כותרת* [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  14. Started by Odedb52,

שלום לכם... קראתי את המדריך שבאריהב (http://www.arihav.com/products/display/LCDInstallation.pdf, ראיתי שם שאני צריך מחבר 25 פין זכר... עכשיו, לפי מה שאני מבין, (תקנו אותי אם אני טועה) צריך לחבר אותו מאחורה (לחיבור המדפסת).... איך אני בדיוק מביא את המסך לתוך המחשב?!? הרי זה מתחבר מאחורה בחוץ... אני צריך כבל מאריך לתוך המארז או משהו??? תודה מראש, עודד ב.

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  15. Started by MightYaad,

פירקתי מגבר לשם מודינג של HTPC כזה ובדרך ראיתי שיש לו נגדי משתנים אז פירקתי אותם: עכשיו יש לי שניים של 100K ואחד של 250K איך אני יכול לחבר אותם למאוורר למשל כי יש להם איזה 6 רגליים. ולאיזה עוד שימושים אני יכול להשתמש בהם

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  16. אני רוצה להוריד את הגרילים האלה ככה שיהיה פשוט חור אחד גדול... איך אני עושה את זה? והם אני יכול לעשות את זה כאשר המחשב מורכב בפנים בלי שהרכיבים בפנים יפגעו? תודה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  17. כנראה בסוכות אני עושה את המודינג הראשון שלי,חיתוך חלון במארז ואני שם 2 מאווררים בעלי לדים ו2 קתודות קרות בצבע כחול. בקיצור אני רוצה לדעת איפה אני יכול לראות כול מיני ציורים ש שבעצם הם יהיו החלון,ומאיזה ציור אני יקבל את אפקט התאורה הכי טוב? והשאלה השניה היא האם דיסקית רגילה יכולה לשמש אותי במקום דרמל ?[כי אין לי]

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  18. Started by eegg,

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  19. Started by hnona,

http://img190.exs.cx/img190/6388/lcdscreen29yj.jpg מצטער שאני מציק פשוט אני חדש בזה!

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  20. אחרי שעבדתי בחופש קניתי כמה דברים נישארת עם בעך 500 שקל אני רוצה לעשות מודינג וזה המודיגנ הראשון שלי אני כתבתי בפורום ואמרו לי שהטמפ' של המעבד שלי סבירות וקצת גבוהות http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=87543.0 אז אני קירור יותר חזק וגם שקט מצד שני כי יש לי מאוורר ג'נרי מעצבן שמרעיש ומארז די מעאפן http://www.pbase.com/baluta/image/34573638יש לי תקציב של 500 שקל בערך אני רוצה לדאוג לקירור יותר טוב ויותר שקט לקנות מאווררים וכל זה אולי גם מארז פשוט לבן אם יכנס לי בתקציב. אין לי דרמל בבית יש לי רק מסור ג'יגסו. יש מבצע עכשיו בהום סנטר על הדרמל ואני לא יודע אם לקנות. על המעבד יש לי מאוורר סטוק שקיבלתי עם המעבד. יש לי מאווררים ג'נרים ואת הblower של cooler …

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  21. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מתכנן להביא חודש הבא מחול את הקייס המטורף ASUS VENTO רציתי לדעת קצת יותר פרטים עליו לאיזה לוחות הוא מתאים וכו האם הוא מתאים ל 478 וכאלה! ראיתי אותו לפני חודש בברצלונה והוא פשוט מדהים! דרך אגב בברצלונה הוא עולה 190יורו!

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  22. שלום יש ליש תי שאלות: האם ניתן להפוך סידירום לנגן דיסקים ברכב/בכללי? אם כן איך? האם ניתן להפוך סידירום לנגן דיסקים MP3? אם כן איך? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  23. Started by dany_tab,

שלום, אני רוצה לבנות mono vu meter כזה של 10 לדים אני ישמח אם מישהו יוכל להשיג לי את המעגל של זה.

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי מאוורר של CM, גודל לא כזה חשוב, אבל יש בו לדים וכל זה.. אני קונה כזה דבר: http://www.xoxide.com/cocasoackit.html ואני רוצה כאילו גם לחבר את זה ללדים שיש במאוורר, אז איזה כבל אני צריך לשלב שרק הלדים פעלו כמו המוזיקה ולא המאוורר עצמו .. אפשרי ?

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  25. Started by eladh16,

שלום אנשים טובים. מצאתי בבית מכשיר חשמלי כולשהו ואין לי מושג למה הוא משמש. סתם מתוך סקרנות, מזה הדבר הזה ומה הוא עושה? עוד תמונה

• 3 תגובות
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.