אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
חג שמח, אני קונה גיימ בוי SP יד שניה אמריקאי,המוכר אמר שהקבל המטען הוא עם חיבור שונה מהארץ עם היציאות הדקות יותר,השאלה שלי אם יש לי בבית מן מפצל שלאיו מכניסים את היציאות הדקות וממנו יוצאות יציאות לשקע שמתאים לארץ זה צריך לעבוד? או שהמטען עובד רק על 110 וצריך איזהו שנאי?
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן להביא חודש הבא מחול את הקייס המטורף ASUS VENTO רציתי לדעת קצת יותר פרטים עליו לאיזה לוחות הוא מתאים וכו האם הוא מתאים ל 478 וכאלה! ראיתי אותו לפני חודש בברצלונה והוא פשוט מדהים! דרך אגב בברצלונה הוא עולה 190יורו!
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי מערכת עם ווליום קבוע (תמיד על פול) שאני רוצה להרכיב לה ווליום. הוצאתי ממערכת ישנה של סוני את רכיב הווליום ואני כבר יודע איך הוא עובד. לרכיב הזה יש מנוע שאפשר להפעיל אותו ע"י מתח של 6 וולט, אם הופכים את כיוון המתח הוא מסתובב הפוך. אני רוצה להרכיב לו שלט שישלוט על הווליום. איך אני עושה לו עיינית שתקלוט את השלט??? תודה מראש לירון.
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להוסיף גלגלים למארז , מה אתם אומרים מומלץ ? משום מה לא ראיתי אף אחד שעשה את זה, יש סיבה מיוחדת לכך? יש לזה חסרונות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי מארז ג'נרי מכוער. אין אפילו טעם לשים תמונות. אני חייב לעשו לו חור בגג המארז ולשים מאוורר של 80 מ"מ שאמור להגיע תוך כמה ימים. עכשיו חשבתי לשלב גם פרספקס. יש לי את כל החומרים. אני רק לא סגור איזה צורה לעשות.. והאים לשים את המאוורר על הפרספקס או להשאיר לו חלק מתחתי.. הכל יתקבל בברכה. :] ציירו בצייר כל מה שיעלה לכם לראש. כי זה מעצבן אותי כמה הוא חם..
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום אני מנצל את חבר שלי Rule The PC לשחק אצלו GTA SA והמחשב מתחמם כל 10 מגיע לרמות שהמעבד ב50 ומשהו מעלות והסיסטם זון 1 ו-2 נושקים ל50. האינטל אקטיב מוניטור (תכנת ניטור חומרה של אינטל) מצפצפת וגילי לא רוצה שאני אמשיך לשחק עד שהמכונה תתקרר... האם הדרישה שלו מוגזמת? עד כמה מעלות זה בסדר להמשיך לשחק?
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
רציתי לדעת לאיזה כיוון הדיודות שבירשותי מוליכות זרם אין שום סימון מצב א: או מצב ב?:
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
כל זאת ועוד כאן: http://idlepics.idlepimps.com/home.html
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
בהמשך לאשכול הקודם שדיבר על חיישן של עכבר אופטי, נוכחתי שהשמות המדוברים ביותר כבר לא מיוצרים. חשבתי לנסות לראות באיזו מערכת משתמש שואב אבק כדי לנטר את נתוני התנועה שלו?
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
שלום יש ליש תי שאלות: האם ניתן להפוך סידירום לנגן דיסקים ברכב/בכללי? אם כן איך? האם ניתן להפוך סידירום לנגן דיסקים MP3? אם כן איך? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
יש לי ספק ישן ויש לו יציאה שרשום עלייה P14 ואני לא יודע מזה היציאה הזו מישהו יכול לעזור לי זה דחוף
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
עשיתי את הלוח כמעט בדיוק (עוד מעט אני יפרט למה כמעט) איך שהיה כתוב במדריך, בדקתי שאין שום בעיות בהלחמה, חיברתי את הכבל למחשב, הדלקתי את המחשב, נכנסתי לתוכנה uice, בחרתי ב "lirc basic device", נכנסתי ל hardware setup ולחצתי על initalize והוא לא מצא כלום, בחרתי ב com2 ושוב ניסיתי ועדיין כלום, ניסיתי לכבות את המחשב, להוציא ולהכניס את הכבל ועדיין כלום, הוא לא מזהה אותו. ההלחמות בסדר, החלקים מאריהב ובדיוק לפי המק"טים, כיווני הדיודה, הקבל, וכל החלקים האחרים בסדר, הדבר היחיד שלא הייתי סגור עליו הוא זה: בציור הזה: במקום לחבר את מה שנראה בציור כחוט "1" חיברתי את החוט שמשמאלו וזה מהסיבה שחשבתי שיש בציור טעות כי באותו חור שמסומן בציור "1" אין חוט, זו נקודה ריקה בחיבור של העכבר …
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
כנראה בסוכות אני עושה את המודינג הראשון שלי,חיתוך חלון במארז ואני שם 2 מאווררים בעלי לדים ו2 קתודות קרות בצבע כחול. בקיצור אני רוצה לדעת איפה אני יכול לראות כול מיני ציורים ש שבעצם הם יהיו החלון,ומאיזה ציור אני יקבל את אפקט התאורה הכי טוב? והשאלה השניה היא האם דיסקית רגילה יכולה לשמש אותי במקום דרמל ?[כי אין לי]
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני באמצע פרוייקט שבו עשיתי מארז מפרספקס. והMOBO יושב ישר על אחד הלוחות. היה לי סיוט לנסות להעשות חורים בדיוק במקום בלי שבלונה. בעזר השם אני רוצה לעשות עוד ועוד מארזים, ואני רוצה שיהיה לי שבלונה/הספקה של מגשים כאלה. אז אולי יש למשהו שבלונה שרטוט מדוייק שאפשר להוריד, להדפיס ולחתוך בהתאם. או שאולי מישהו יכול להציע לי דגם זול ממש שממנו אפשר להוציא? כי היה לי מארז מגעיל, אבל הוא היה מפח דק ולא הצלחתי להוצי ממנו שום דבר.
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המספק הזה: http://www.ebay.com/itm/3-x-Mini-Toggle-Switch-DPDT-On-Off-On-High-Quality-/250753947795?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a62199893#ht_1429wt_698 לדים שיתחברו עם מולקס איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
אני בונה מארז למחשב משהו קטלני במיוחד. כשיהיה תמונות אני יעלה. בנתיים אני הורס חומר בנסיונות. אני רוצה לצבוע אותו בשחור ואני לא בטוח איך לתפעל את זה. אמרו לי כל מיני דברים כמו: צריך צבע מיוחד, צריך לשייף, רק ספרי, רק עם אייר בראש, צריך להוסיף חומר מיוחד וכאלו ואחרים. אני כבר לא יודע מה הנפצו"ת ומה מציאות. מישהו יכול להבהיר לי את העניין?
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
http://europe.hercules.com/images/Wallpapers/9800/wal_9800_1024768.jpg
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
ברשותי מארז RAIDMAX STORM. למארז מאוורר מואר מקדימה, מאוורר מואר על הדלת והתקנתי גם JET 4 שלו יש שני לדים (אחד אדום מאחורה ואחד לבן שמשגע את השכל כי הוא רק מהבהב מקדימה). השאלה שלי היא האם ואיך אפשר לשלוט על התאורה בלבד של המאווררים? אני מחשיב את עצמי לא רע בתחום החומרה, אבל די חדש בכל עניין מודים וכיו"ב, כך שאני מודע לזה ששאלתי היא חובבנית למדי. בכל זאת, אשמח לקבל תגובות ענייניות. תודה
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
פירקתי מגבר לשם מודינג של HTPC כזה ובדרך ראיתי שיש לו נגדי משתנים אז פירקתי אותם: עכשיו יש לי שניים של 100K ואחד של 250K איך אני יכול לחבר אותם למאוורר למשל כי יש להם איזה 6 רגליים. ולאיזה עוד שימושים אני יכול להשתמש בהם
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני מניח שזה דיי גובל בפרסום אבל אני לא עושה את זה למטרות רווח אלה מנסה לקדם את הקהילה. מדובר באתר שמציע תחרות אונליין למחשבים על בסיס חודשי. כל חודש נבחרים 64 מארזים (נכון לעכשיו) ימתקיימת תחרות בשיטת ההצלבה (1על1) סה"כ יש 6 סיבובים כאשר המנצח נקבע ע"י כמות הקולות שהוא מקבל מחברי האתר. כל אחד יכול להירשם. כל מה שנדרש הוא להירשם לאתר ולהעלות תמונות של הפרוייקטים שלכם. במידה והפרוייקט גמור יש לסמן אותו כ ready for battle. לאחר מכן תגידו לכל מי שאתם מכירים לבוא לאתר ולהצביע למחשב שלכם. ה 64 מארזים שקיבלו הכי הרבה קולות יעברו לשלב הבא ויזכו להשתתף בתחרות החודשית. יש פרסים ל 8 מקומות ראשונים (פרסים כספיים ל 3 המקומות הראשונים) כל הפרטים באתר http://modshop.net נכון לעכשיו אני…
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מאוורר של CM, גודל לא כזה חשוב, אבל יש בו לדים וכל זה.. אני קונה כזה דבר: http://www.xoxide.com/cocasoackit.html ואני רוצה כאילו גם לחבר את זה ללדים שיש במאוורר, אז איזה כבל אני צריך לשלב שרק הלדים פעלו כמו המוזיקה ולא המאוורר עצמו .. אפשרי ?
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LCD מלפטופ ישן (המסך תוצרת LG דגם LP141X3) השאלה שלי מתחלקת לשתיים: 1. האם יש דרך לחבר את המסך הנ"ל ל-LPT ולהציג עליו כל מיני דברים כמו שניתן לעשות עם מסכי ה-LCD הקטנים (2 שורות, 4 שורות) 2. האם יש דרך להפוך את המסך הנ"ל למסך רגיל לכל דבר ועניין- כלומר חיבורו לכרטיס מסך סטנדרטי. יש לי את ה-DATA SHEET של המסך אך לצערי אין Application Noptes או משהו שיתן כיוון. תודה מראש על העזרה אורן
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-