אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
חלקיכם בטוח מכירים את זה אבל בטוח יש פה כאלה שלא!! הוא עבד על זה כ"כ הרבה זמן ואחרי יום הוא יזרוק את זה לפח :screwy: אתם הייתם מכניסית תמחשב שלכם לדבר הזה??
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
טוב הכנתי אינדיקטור לזרימת מים ורציתי להכין מעגל כך שקשה לא תיהיה זרימה נגיד ל30 שניות אז המחשב יכבה איך אני עושה את זה? אני יודע שאני צריך טרנזיסטור, קבל, נגד ואולי ממסר אני לא בטוח. מישהו יכול להגיד לי במדויק איך להכין כזה מעגל? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכל המבינים והסוסים בפורום הזה! תראו בניתי, בעזרתו האדיבה של Chronick (רשמתי נכון?), מפרט לחבר שלי. עכשיו יש לו עוד תקציב והוא רוצה להוסיף קירור טוב ולא רועש מדיי. אני ישר חשבתי על קירור מים כי זה אחלה של קירור ושקט מאוד. המחשב לא יעבוד במצב של OC רק שתדעו. עשיתי חיפוש בפורום אבל הוא לא ממש עוזר (כל מילה שיש בה - 'מים' הוא רושם לי אותה). אז על איזה קירור מים הייתם ממליצים לי בתקציב של עד 500 ש"ח. תודה מראש לכל העוזרים/ות
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
http://europe.hercules.com/images/Wallpapers/9800/wal_9800_1024768.jpg
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
הרגע קיבלתי קתודה בצבע סגול שנשלטת גם ע"י קול היא ממש חלשה גם אם אני מגביר את הפוטנציומטר זה לא משנה אז חשבתי שהיא אולטרא סגול אבל היא לא מאירה שום דבר כגון חולצה לבנה ,דברים לבנים אחרי.. בנתיים אין לי תמונות.. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
ראיתי באתר ביקורת על פאנל ששולט בעוצמת האור במארז לפי RGB, ודיי נדלקתי על הרעיון. אני מעוניין לעשות כזה דבר (לקנות 3*3 לדים מכל צבע ולחבר בכמה מקומות במארז), עם פוטנציומטרים. שקלתי לשים קודם נגדים של 470 אום ואחריהם פוטנציומטר, השאלה איזה צריך? יש הבדלים בניהם?
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
כנראה בסוכות אני עושה את המודינג הראשון שלי,חיתוך חלון במארז ואני שם 2 מאווררים בעלי לדים ו2 קתודות קרות בצבע כחול. בקיצור אני רוצה לדעת איפה אני יכול לראות כול מיני ציורים ש שבעצם הם יהיו החלון,ומאיזה ציור אני יקבל את אפקט התאורה הכי טוב? והשאלה השניה היא האם דיסקית רגילה יכולה לשמש אותי במקום דרמל ?[כי אין לי]
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
חג שמח, אני קונה גיימ בוי SP יד שניה אמריקאי,המוכר אמר שהקבל המטען הוא עם חיבור שונה מהארץ עם היציאות הדקות יותר,השאלה שלי אם יש לי בבית מן מפצל שלאיו מכניסים את היציאות הדקות וממנו יוצאות יציאות לשקע שמתאים לארץ זה צריך לעבוד? או שהמטען עובד רק על 110 וצריך איזהו שנאי?
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
*כותרת* [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
הם באים הגודל הזה לפי מה שאני יודע רק במארזים מסויימים של TT יש כאלו יותר קטנים שמצאתי באייבי אבל מעוניין בכאלו (בעל קוטר ראש של 15 מילימטר בערך) מישהו מכיר איפה ניתן לרכוש?
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הרגליים של הפוטנציומטר הם כמו הרגליים של מפסקי ה on/off כאילו אם מחברים אותם באותה צורה.. כי אני רוצה לבנות פאן באס... עכשיו במקום המפסקי on/off רציתי לדעת אם במקומם אני יכול לחבר פוטנציומטר... תודה מראששש
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים. מצאתי בבית מכשיר חשמלי כולשהו ואין לי מושג למה הוא משמש. סתם מתוך סקרנות, מזה הדבר הזה ומה הוא עושה? עוד תמונה
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
חברה אני זוכר שפירסמו פה את המדריך לתאורת לדים במולקס בעזרת נגד ולד ואני מחפש את זה כבר שעה ללא הצלחה.. מישהו יכול למצוא לי את זה... תודה מראש n0fo
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
לפני כמה זמן בניתי מסך עם המדריך של האתר עכשיו יש לי בעיה פירקתי את הזכוכית ועכשיו אני לא מצליח לחזק את זה אם זה לא ממ חזק לא רואים טוב מה אני יכול לעשות תודה
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
-
לקחתי 2 לדים ממחשב ישן: ברצוני לחבר אחד מהם או שניהם למחשב שלי, השאלה שלי היא כזאת: האם אני יכול לחבר אותם כמו שהם ללוח האם או שאני אצטרך לחתוך את החוטים ולחבר אותם ישירות לספק ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני עושה חלון במחשב ואני רוצה לדעת אם לצבוע לפני החיתוך או אחרי?
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חלון למארז וחשבתי על לצבוע את המאווררים שיש לי לצבע בולט (כמו כחול או משהו כזה). אבל רציתי לדעת קודם אם אני אצבע את המאווררים בצבע בספריי רגיל הם יכולים להיפגם?
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש רעיונות לצורה של החלון אם למישהוא יש משהוא מקורי תגידו
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
מספק הכח שלי יוצאים חמישה חיבורים (כמו אצל כל אחד אחר אני מתאר לעצמי) החיבור המלבני ללוח האם החיבור הריבועי ללוח האם חיבור לכונן דיסקטים חיבורי מולקס ועוד חיבור אחד לבן שמורכב מארבעה חוטים... הוא נראה כמו החיבורים ללוחות האם הממש ישנים של פנטיום 1 וכאלה... הוא סתם מפריע לי... אפשר לוותר עליו? אילו מתחים הוא נותן? אולי יהיה אפשר לנצל אותו... אם אתם לא מבינים למה אני מתכוון תגידו אני אתן תמונה או משהו
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-