עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by The Ripper,

מחפש חומרים אקוסטיים לא דליקים: - משטחי וויניל - לדיכוי וויברציות, בעיקר לדפנות המארז. - משטחי ספוג אקוסטי - עדיף במבנה תבנית ביצים, להדבקה על משטחי הוויניל. - ספוג אקוסטי עבה - להכנת בלוקים, למילו חללים כמו "5.25 פנויים. איפה ניתן להשיג וכמה זה צריך לעלות? תודה.

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  2. Started by JSK,

שלום, אני עומד לקנות את המארז Sunbeam Transformer, ורציתי לרכוש לו קתודה או שתיים כחולות. אז דבר ראשון, כמה קתודות צריך כדי להאיר את כל המארז (כל החלל הפנימי)? דבר שני, איפה אפשר לקנות קתודות כחולות איכותיות אבל במחיר זול יחסית? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  3. אני רוצה לחבר חולן שצד שקוף למארז שלי ... איפה אני יכול להסיג אחד כזה ?

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  4. Started by IlanF,

יש לי מפצל USB לגרסה 1.1 כזה: יש דרך לגרום לו לעבוד כמו מפצל USB 2.0? או שבכלל עדיף לקנות מפצל חדש?

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  5. Started by MasterDK,

מה המתח היוצא ממחבר DSUB 9 PIN ? זה המחבר של העכברים השינים למי שלא יודע. מה המתח שמה? 5V?

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  6. Started by Rstech,

יש לי כבל סאטא צהוב זוהר ככל הניראה עכשיו אמרתי לעצמי אם כבר אז כבר מה אני צריך בשביל שיזהר? יש לי קדוטה אדומה מאוור עם לד כחול ואדום ומאוורר זלמן שלי הוא עם עם לד כחול אף אחד מהם לא גורם לזהור וכילמה? תודה.

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  7. יש הרבה רעיונות (אומנם לא שלי אבל אין להרבה אנשים כאלה דברים) הרעיונות הם ככה, מד סל"ד שיראה עד כמה המעבד עמוס. הכנת פנל שליטה למאוררים כולל מד וולטמטר ונגד משתנה לכל אחד. מד הספק (הרי כולנו רוצים לדעת כמה המחשב שלנו צורך) כמו כן הכנה לקירור מים. כפתור הדלקה בצורת סוויצ' לרכב. ואולי בעתיד הרחוק יותר מסך מגע קטן בקדמת ופאנל. השאלות, האם כל המדי סלד עובדים באותה צורה? איפה אפשר להביא תוכנה לדבר כזה? הבנתי שיש אחד ביצור סדרתי, מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  8. Started by דור28,

אני רוצה להתקין HD הבעיה היא שלא תמיד הוא יהיה מאוזן [ מדובר בשולחן מתכוונן] אם עדיף להתקין אותו בעמידה [עם סיבוב]?? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  9. Started by aviran_n,

עברנו לפני כמה חודשים לבית חדש אבא רוצה להזמין בחור שעובד באלומיניום לגימורים אחרונים פה של מה שנשאר.. אז זאת ההזדמנות שלי כבר לקנות אלומיניום למארז.. אני מתכוון לקחת ממנו הצעה כמה הוא יקח לי על כמות אלומיניום שתספיק לי למארז.. אם זה לא יהיה סכום גדול מידיי (אני חוסך עכשיו לרישיון לאופנוע =\) אז אני אקנה ואבנה מארז נחמד בהתאמה אישית. עכשיו החלק שאני צריך אתכם! התחלתי לעבוד על כל מיני שרטוטים של מארזים, כל מיני רעיונות ודברים נחמדים. אני רוצה שהחבר'ה היצירתיים פה יתנו רעיונות ואפילו ישרטטו דוגמאות למארזים עם רעיונות נחמדים.. נוראה התלהבתי מהפרוייקט של אריק שיש פה.. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  10. Started by Cereal Killer,

אהלן, משעמם לי והחלטתי שלא בא לי לנתר מהקירות. אני מחפש רעיון למוד ל932HAF. ביינתים חשבתי להכניס לדים אדומים למאווררים הלא לדיים שלו (יש מקום ללדים ותעלות לכבלים, השאלה זה איך כל העניין יראה על מאורר שחור ולא שקוף). יש למישהו רעיונות חוץ מזה?

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  11. אני הולך לעשות את הפרויקט מודינג הראשון שלי. הפרויקט יהיה בעצם יצירת מחשב "לינוקסי" מחשב ללינוקס (פרטים בעוד כמה זמן) בקיצור יש לי כמה שאלות בשביל ההתחלה שאני אדע איך לתכנן את העשייה שאלה ראשונה,יש לי מאורר קטן של כרטיס מסך ישן,רציתי לדעת אם אפשר להאריך את החוט שלו,וזה לא יזיק הוא נראה ככה: רציתי לדעת אם אני יכול פשוט לחתוך ולהוסיף מפסק או להאריך או להוסיף נורה הקטע שאני רוצה לשים כאלה לדים כמו שאנשים עושים בצדי המאורר שיאירו ואני חשבתי אולי לחבר את זה למתח שהמאוור מחובר אליו וראיתי גם בכמה אשכולות שיש בעיות עם כל הלדים והספקים ורציתי לדעת איך אפשר ליצור מן גוף תאורה קטן וחלש שהוא נסתר.. לא צריך להאיר את כל המארץ אלה ממש ממש קטן... פשוט יש לי מקום ערום מעל הצור…

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  12. Started by alergic,

המחשב שלי הוא P4 3.0 FSB 533 אם GEFORCE 6600 ואני צריך מאוורר חזק אך שיהיה שקט ככל האפשר(גם בעומס הציעו לי את BIG TYPHOON של THERMALTAKE אך ראיתי כמה מאווררים יותר חזקים רציתי לשאול אם לקחת את ה TYPHOON או שיש לכם הצעה אחרת. מחכה לתגובה מהירה אני רוצה לקנות היום 29/5/06 טווח הכסף הוא עד 300-400 אם יש הצעה יותר יקרה תשימו אותה ליד הרגילה ואני אבחר. עוד דבר אם מישהו יכול להסביר לי איך יודעים שהוא שקט ? על מה מסתכלים?

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  13. Started by -neo-,

שלום לכל פורום אלקטרוניקה ומודינג! אז ככה - יש לי 2 שאלות: 1. יש אפשרות להכין גריל בעצמי למאוורר? 2. יש אפשרות להוסיף דלת למארז שאין בו דלת? ברור ששניהם אפשריים תאורטית, השאלה היא כמה אני יסתבך איתם........ תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  14. Started by Ori The Man,

יש אפשרות לעשות שלט למחשב? יש לי אינפרא אדום מחובר למחשב (שדרכו אני מעביר דברים לפאלפון) יש דרך לעשות שמתי שאני לוחץ נגיד על להדליק את הטלוויזיה זה בעצם ידליק את המחשב? אפשרי לעשות את זה עם שלט של hot?

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  15. Started by roei_b,

אני רוצה לעביר/להעתיק את כניסות הUSB מהחלק האחורי לקדמי.. איך אני עושה את זה?? תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 842 צפיות
  16. Started by nadavvin,

אני מודה שהכותרת שבחרתי גרועה, אתם מוזמנים להציע חדשה. (גם הפורום לא ממש מתאים אבל לא מצאתי מתאים יותר). ------ לאור רצון שלי להתקדם מבחינה טכנולוגית מצד אחד ולאור חוסר רצון שלי לקנות מוצרים חדשים בעלי תוכנה שתגביל אותי, ולאור התפתחויות בתחום החומרה הפתוחה כמו אופן מוקו, חשבתי למה שלא נעודד פעילות של קידום חומרה חופשית. למשל אפשר לקחת קיט של חומרה פתוחה מסוימת, למשל הנגן הזה שהייתי קונה אם היה ניתן: http://www.positron.org/projects/juicebox/ ולעשות יום/כנס באיזה חברה/מקום בעל ציוד מעבדה מתאים, ההרשמה תעשה הרבה לפני הכנס לצורך קנית הרכיבים, והזמנת רכיבים מיוחדים, כמו המעגלים המודפסים עצמם (בלי הרכיבים) מה שיאיץ את בנית הערכה.. ובנוסף אפשר שיהיה חדר של מתקדמים (או מפגש דיון…

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  17. Started by דנדן,

מה קורה מודרים. התחדשתי בדרמל מבית יונדאי. מגיע עם ראש גמיש, 60 אביזרים ומנוע 210 וואט. הוא במבצע 150 לכל מי שמעוניין. השלב הבא הוא מודינג שאתחיל בעוד כמעט חודש. והייתי רוצה לדעת איזה ראשים וכו' לקנות. אני אעבוד על פרספקט ומתכות כמו המערכת הזאת. וכמובן ננסה לדחוס לשם את הכל. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  18. תודה לכל מי שיעזור.. אסף.

• 12 תגובות
    • 842 צפיות
  19. היי,לאחרונה אני קורא על הרבה אנשים המחפשים רשתות של רמקולים במטרה למודינג. ובכן, אתמול יצאתי לסופר ובמקרה נתקלתי ברשת כזאת.. המוצר עצמו זהו מכסה[מרשת שחורה] לסיר בישול...אני חושב שאפשר להשיג את המכסה הזה בכמה גדלים מקווה שעזרתי למי שחיפש ... אסף.

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  20. Started by dor-eli,

יש לי שאלה מאיפה אני יכול לקנות חוט מולקס כזה ומאיפה אפשר לקנות גם לדים ונגדים עם מישהו מכיר חנות מסביבות ראשון או חולון שיגיד לי בבקשה תודה.....

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  21. Started by dor-eli,

מאיפה אני יכול להשיג מסך lcd באיזה מכשירים יש כזה דבר?

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  22. אני רוצה לדעת מה אני אצטרך מהמאוורר כדי להפוך אותו למאוורר לדים.. קודם כל, צריך לבצוע בצבע מיוחד או שגם שחור רגיל יהיה בסדר? פשוט אין לי כוח לצביעות >< השאלה השניה והיותר חשובה היא באיזה לדים להשתמש? אני גם רוצה לדחוף לסליבים כחולים של ספק לדים, האם זה ישפיע? ואיזה לדים להשתמש? רצוי כחולים UB? (לא יכול להשיג כחולים רגילים)

• 10 תגובות
    • 841 צפיות
  23. Started by ShowstoppeR,

אהלן, אולי חלק מכם מכירים את האתר הבא: www.mnpctech.com זה מן חנות למכירת ציוד למודינג, ויש שם אחלה דברים. היום יצרתי קשר עם האיש מכירות שלהם והכל הלך טוב ויפה עד ששאלתי אותו כמה יעלה לי משלוח לישראל וקיבלתי תשובה שהפילה אותי מהכיסה וגרמה לי לוותר לרגע על הפרוייקט שלי. 130$ בעבור המשלוח בלבד. אז וויתרתי על החנות הנ"ל ועכשיו אני פונה אליכם לקצת עזרה. החלקים שרציתי הם: http://www.mnpctech.com/moddersmesh.html http://www.mnpctech.com/MnpctechBilletFanGrill.html http://www.mnpctech.com/Vandal_Resistant_Switch.html http://www.mnpctech.com/FanDuct.html http://www.mnpctech.com/TurbineFanMod.html http://www.mnpctech.com/UChannel.html http://www.mnpctech.com/120mmRadiatorFanGrill.…

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  24. Started by croetro,

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4761 מישהו יודע אם זה מגיע עם זוג תופסנים אחד? מאוורר? משחה טרמית למעבד?

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  25. Started by idani1983,

האם ניתן להפוך ספק כוח ישן למעין טרנספומטור שימיר לי 220 ל 100 וולט תודה

• 6 תגובות
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.