אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם...! מצאתי אתמול מחשב ישן והחלטתי לחלץ ממנו את המאורר שישב על צלעות הקירור של הCPU ואת המאורר מספק הכוח... (מצורף תמונה) הבעיה היא כזאת לשניהם אין חיבור מולקס ככה שאין לי לאן לחבר אותם... רציתי לדעת האם ישנה דרך לשנות להם את החיבור כך שאני יוכל להשתמש בהם והאם אין סיכון בליקיחת רכיבים ישנים למחשב חדש...? תודה!!! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
הרגע קיבלתי קתודה בצבע סגול שנשלטת גם ע"י קול היא ממש חלשה גם אם אני מגביר את הפוטנציומטר זה לא משנה אז חשבתי שהיא אולטרא סגול אבל היא לא מאירה שום דבר כגון חולצה לבנה ,דברים לבנים אחרי.. בנתיים אין לי תמונות.. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
האם ניתן להפוך ספק כוח ישן למעין טרנספומטור שימיר לי 220 ל 100 וולט תודה
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
-
שלום לכל פורום אלקטרוניקה ומודינג! אז ככה - יש לי 2 שאלות: 1. יש אפשרות להכין גריל בעצמי למאוורר? 2. יש אפשרות להוסיף דלת למארז שאין בו דלת? ברור ששניהם אפשריים תאורטית, השאלה היא כמה אני יסתבך איתם........ תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
חבר'ה היה לי מחשב נייד והוא התקלקל הלוח האם נשרף מסיבות שאינם ידועות לי בכל אופן פרקתי אותו לגורמים וחשבתי אולי אפשר לחבר את העכבר שלו למחשב הבייתי זה כמו משטח שמזוהה על ידי האצבע (טוב אתם יודעים על מה אני מתכוון) והשאלה האם צריך שבשיל זה בקר או משהוא או סתם לחבר את זה למחבר כמו של עכבר (שגם את זה אני לא יודע איך לחבר מה לחבר למה) ועוד משהוא את המסך פרקתי לגמרי והבקר נמצא על הלוח אם כנראה הוא מולחם מלמטה ואין לי אפשרות להוציא אותו שאלתי אם יש משהוא חלופי שאפשר להשיג\לקנות על הבקר כתוב כך בתמונה שנמצאת עליו רואים שהוא של ATI שורה ראשונה RAGE MOBILITY-M1 שורה שניה 216M1SBBGA52 שורה שלישית G00707.1 שורה רביעית 5090608.MI שורה חמישית 0033AA שורה שישית TAIWAN תודה מראש ל…
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LCD מלפטופ ישן (המסך תוצרת LG דגם LP141X3) השאלה שלי מתחלקת לשתיים: 1. האם יש דרך לחבר את המסך הנ"ל ל-LPT ולהציג עליו כל מיני דברים כמו שניתן לעשות עם מסכי ה-LCD הקטנים (2 שורות, 4 שורות) 2. האם יש דרך להפוך את המסך הנ"ל למסך רגיל לכל דבר ועניין- כלומר חיבורו לכרטיס מסך סטנדרטי. יש לי את ה-DATA SHEET של המסך אך לצערי אין Application Noptes או משהו שיתן כיוון. תודה מראש על העזרה אורן
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי Data Sheet שכנראה יתאים למסך שברשותי, אבל אני לא ידע מה לחפש. זה הלינק http://www.datasheetpro.com/108994_download_LTM10C273_datasheet.html זה יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
ברוב כונני התקליטורים הפשוטים, יש חיבור לאוזניות, ווליום ועצור ונגן. האם זה אפשרי להמיר את החיבור של הכונן מהכונן לכרטיס קול למשהו שיוכל להתחבר לרמקולים? והאם יש מצב להשתמש בממיר כלשהוא כדי לחבר את הכונן לתקע החשמל במקום לחיבור המולקס? תודה
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רעיונות לצורה של החלון אם למישהוא יש משהוא מקורי תגידו
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
קודם כול אני מקווה שזה קשור לכאן (לדעתי זה קשור לכאן כי זה יותר אלקטרוניקה מאשר ציוד הקפי) אבל אם לא בבקשה תעבירו לציוד הקפי. עכשיו... יש לי ג'ויסטיק עם חיבור GAME (אני חושב שככה קוראים לזה) ויש לי לוח אם P35 ואין לו את החיבור הזה, האם אפשר לקנות או לבנות שנאי מחיבור GAME לUSB? תמונות למטה... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
עשיתי מוד לספק ישן חלון, לד,חיבורים , כפתור וצבע חתכתי משולש ועל הפרספקס יש שיוף בצורה של ברק ואז החלון נראה כמו שלט של מתח גבוה. כפתור פשוט למעלה פירוק חיבורי מולקס 20 פין וכו הוספת חיבורים של 3.4/5/12 וולט וגם חיבור אדמה וצבעי בשחור מבריק עוד לא סיימתי יש לי עוד להוסיף כמה לדים וגריל למאוור הנה כמה תמונות אני אוסיף עוד http://img128.imageshack.us/my.php?image=img20231lf.jpg http://img45.imageshack.us/my.php?image=img20175dq.jpg
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי מאוורר 80mm שאלה הפרטים שלו: V:12 A:0.16 לפי חישוב פשוט יוצא 75 OHM עכשיו האם זה החישוב הנכון? ואם כן זה 75 או 75K (כי שאלו אותי על זה בחנות ולא ידעתי לענות)? בעיקרון איזה נגד משנתה אני צריך.
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם! חשבתי להחליף במארז את הכבלים לכבלים עגולים שזוהרים! רציתי לשאול נגיד אני רוצה קונה כבלים בצבע אדום כחול וירוק...אז האם כל כבל יזהר בצבע שלו בעזרת אותה קתודה UV? או שצריך לכל צבע קתודה UV משלו...? המידה וכן נגיד אני קונה קתודה UV ירוקה...מה יקרה לצבעים אדום וכחול? הם לא יזהרו? או שיזהרו בצבעים אחרים? אשמח לקבל תשובה!
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
איך בונים את זה פעם ראיתי איפושהוא אבל לא זוכר איפה מישו יכול להסביר בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
יש לי בלוק קירור מים של TT שיש לי כבר איזה שנה והוא אכל אחושרמוטה לכלוך (לא בטוח אם זה קורוזיה או לא)... עכשיו אני רוצה לשייף אותו כדי להוריד את השכבות העליונות לפחות... הבלוק הוא מנחושת איזה ניירות שיוף אני צריך להשתמש והאם יש טכניקה מסויימת שכדאי לי להשתמש בה בשביל הלאפינג?
-
- 10 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי שאלה מאיפה אני יכול לקנות חוט מולקס כזה ומאיפה אפשר לקנות גם לדים ונגדים עם מישהו מכיר חנות מסביבות ראשון או חולון שיגיד לי בבקשה תודה.....
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שמתי מאורר על החלון, עכשיו אני לא יודע איך לחבר לו חשמל, אם אני יחבר לו מקור מתח מתוך המחשב אני לא יצלח לפתוח את דלת המארז ניסיתי לשים מין חיבור מולקס 2 ראשים....אבל זה עושה לי קצר כשאני מנתק את המגע בין מקור המתח (12וולט מהמחשב)....מה לעשות????
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
יש לי מערכת מוזיקה 12V ובקיצר אני רוצה מעגל פשוט שיגיד לי כמה נשאר מהסוללה ויהיה על לדים בטור או שיגיד לי בערך מספרי על צג 7 סגמנט ואם אפשר גם מעגל קטן שאני יחבר בין המצבר למטען ושיסיים להטעין עד הסוף תידלק נורה וההטענה תיפסק. תודה מראש למומחים
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אם אני יקצץ רגל אחת של הרכיב LM317 לא יקרה לו כלום נכון?
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
-
שלום לכולם..! טוב אז ככה אני רוצה לבנות מעטן נייד לפלאפון התחלתי לתכנן בצייר ועכשיו סיימתי אני יעלה לפה את הקובץ ותגידו לי אם עשיתי את זה טוב ואם לא אז תגידו לי איך מה מה לעשות..??!?!? תודה אחים שלי..! NiMrOdS
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש בידי אוזניות אל חוטיות מדגם לא הכי מוכר (עלו כ160 ש"ח) והם סבבה והכל...הייתי רוצה לשדרג אותם.. החלפתי את הרמקולים לרמקולים איכותיים אך הדבר לא שיפר את איכות הסאונד, מה שמביא אותי למסקנה שהמקלט כנראה לא מספיק איכותי (ולכן גם המחיר)... לכן: הייתי רוצה להחליף את המקלט למקלט יותר איכותי (או אולי גם את המשדר), אבל איפה אני קונה ואיך אני עושה וכו אני לא ממש יודע.. מי שיודע ומוכן להסביר אני חושב שיש סיכוי טוב שאני אבין (יש לי סבלנות ונסיון כזה או אחר בתחום)... תודה לעוזרים.. נ.ב: עדיף הערות בונות ולא מהסוג "לק תקנה ב 500-1000 שקל אוזניות..זה לא הכיוון שאני מחפש למרות שאני מודע אליו..
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות איתה? אפשר להגיד שהיא כמעט חדשה כי היא משנת 2000 והשתמשתי בה מקסימום 10 שעות.... זה מה שנקרא made in japan..... לא חשבתי שהיא תתקלקל.... הצעות?(אל תחשבו שההצעות מתייחס למכירה, התכוונתי למודים אבל אם מישהו רוצה לקנות הוא מוזמן)
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-