עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. אני אישית חושב שלדים אדומים\ירוקים\לבנים יפים בדיוק כמו לדים כחולים, אבל הרבה אנשים מתעקשים להחליף את כולם לכחולים. זה קשור לצריכת כוח או משהו? ???

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  2. שלום חברים ! מחר אני מביא פטיפון Thorens td 160 במצב כחדש אבל ללא מכסה . הפטיפון בתמונה למטה אני רוצה לעשות לו מכסה מפרספקט כמה שאלות : 1.אני רוצה פרספקט כמה שיותר שקוף , כלומר כמה שיותר דומה לזכוכית , איך קוראים לסוג כזה ? 2.עם איזה כלי עבודה חותכים אותו ? 3.עם איזה חומר מומלץ להדביק ? שיהיה חזק וגם אסטטי . תודה . עריכה : ירדתי מזה .... אני אקנה מכסה מוכן ב200 ש"ח [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  3. מה המצב חברים ...אז ככה : בשעה טובה התחלתי את הפרוייקט השלישי שלי לאחר שכבר עשיתי מוד למחשב ובניתי מארז שקוף הפרוייקט החדש נקרא THE MAZE (המבוך) המוד בעצם מבוסס על מבוך שמתפרס על כל חלקיו של המחשב בינתיים אני עומד לסיים את הדלת הראשונה אבל תמונות יבואו רק מחר כאשר אני יקנה מצלמה. בנוסף נגמרו לי דסקי החיתוך של הדרמל ורציתי לדעת איפה אני יכול לקנות וכמה זה יעלה לי תודה תמונות ----> http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=115018.0

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  4. Started by batchal,

שלום מאיפה אני יכול לקנות מסך LCD קטן בתור מודינג.. ושיהיה באזור המרכז.. עדיף חנות רצינית ולא וירטואלית.. ו........תודהה

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  5. Started by D@rk3y,

אני רוצה להוציא את הגג של המארז כדי לקדוח למאוורר, והבנתי שצריך לקדוח את הניטים ואז זה יוצא. עכשיו רציתי לדעת האם אני צריך להוציא את הHD בזמן שאני עושה את זה כדי למנוע ויברציות מיותרות, והאם צריך לכסות את הלוח אם כי עפים שבבים

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  6. Started by arcticEEE,

זה המודינג האחרון למחשב העגלה שלי, קצת השקעתי הפעם http://www.fatality-clan.net/arctic/PICT0041.JPG זאת תמונה מזווית אחת של הקייס שלי, היה קצת פלאש מצטער שימו לב למעמד של הקייס מעץ דובדבן מלא, מחזיק כבר 3 שנים, לפי דעתי אחד היפים והנדירים. וכמובן גולת הכותרת: הסמרטוט האדום שאמא שלי שמה שם אחרי שאיבדתי את החלק העליון של הקייס. אם תסתכלו היטב תבחינו בטקסטורה המדוייקת של הסמרטוט וכיצד הוא מכסה בשלמות את כל החלק העליון של הקייס, צבע השני העז שלו, וכו'.. עכשיו יש לי דילמה: http://www.fatality-clan.net/arctic/PICT0042.JPG http://www.fatality-clan.net/arctic/PICT0043.JPG מה כדאי, עם המקלדת הישנה שמתחברת בחיבור ישן ועובדת כשהמקלדת הUSB שלי לא פעילה בדוס, או בלי? תודה …

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  7. Started by doker,

שלום מצאתי את המדריך הזה http://www.aaroncake.net/circuits/vumeter.htm ויש לי שאלה זה כמו המדריך של הלדים שמתחברים לlpt והאורות רצים לפי המוזיקה ועוד שאלה אם יש לי מסך lcd ואת המעגל השני של האורות שמיתחברים לlpt אפשר לחבר את זה לאותו חיבור וזה לא יפריע אחד לשני

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  8. Started by guy124,

שלום ! קניתי קתודה מחנות מחשבים שהיא לא נראת ממש כמו הקתודות הרגילות אלה יש מסביבה מן צינור זכוכית ובשני הצדדים שלה יש פלסטיקים שאחד מהם הוא בקר וספק כוח. על הצד עם הבקר יש מן גלגלת בצד שלידה מצויר כמו פס כזה של ווליום עם תו מוסיקלי שמסביבו יש כאילו קרני אור. רציתי לדעת אם זה אומר שיש לקתודה שלי את ה- SOUND ACTIVATED כי יש לי 3 חוטים שיוצאים ממנה ו-2 מהם זה של הספק וה-3 אני לא יודע של מה אז בבקשה תעזרו לי זה חשוב כי ביום שבת סיימתי לבנות את המארז השקוף שלי (אני יעלה תמונות) ואני רוצה שהקתודה תתאים יפה למארז . תודה

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  9. אני רוצה לעשות מיזרקה של מים שיהיה לה יציאה למערכת סטריאו כמו חיבור של אוזניות שכאשר אני יחבר אותה למערכת אז המיזרקה תתחיל לעבוד בתדר של הצלילים כאילו שהיא תשמש כמו אורגן אורות רק בלי אורות אלא מיזרקה (שהמים יקפצו לפי הקצב של המוזיקה)....כל מי שיש לו רעיונות סכמות משהו אני יודה לו מאוד...תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  10. אם אפשר בצפון (חיפה ..), כי המבחר בדובים וכו' ממש עלוב ומכוער.. ואין לי כח להזמין מחול ואני לא יודע גם איפה.. תודה!

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  11. Started by lollipop15,

שלום, יש לי כמה שאלות בנוגע לדברים שונים ואשמח לעזרה בנושא: 1. מישהו יכול לתת לי קישור לאתר שמוכר מתאם בין חיבור של כונן אופטי slimline של נייד לחיבור ide? זה יכול להיות גם אתר בחו"ל, העיקר שהוא שולח לארץ. 2. מאורר של ZALMAN דגם ZM-OP1, לא הבנתי האם הוא יכול לשמש כמאורר לכל דבר או שהוא חייב להיות עם קירור לכרטיס מסך שלהם? 3. למישהו יש ניסיון בחיבור מתאם שמאפשר שימוש בכרטיס זכרון פלאש מסוג CF כHD? אני חושב להשתמש בזה בשביל HTPC... איך הביצועים שלו? כל מידע יעזור כאן. 4. לא הבנתי משהו בקשר למסך LCD של PS1, אני מבין שהוא צריך כרטיס מסך מיוחד, השאלה היא אם אפשר לחבר אותו לכרטיס מסך פשוט שמתאים לו ובנוסף לזה לעבוד עם כרטיס מסך רגיל בלי בעיות? אם כן, מישהו יודע איפה אפשר לקנות …

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  12. יש לי שאלה כי אני רוצה לעאשות כזה דבר יש כזאת אפשרות לעשות מערכת בקרת תאורה במארז? כמו נגיד ביי באס למאווררים? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  13. Started by nighthawk_ok,

בעקבות כך שהמעבד שלי שווק חיים (יותר נוח כנראה פגעתי בו) - הוא לא עובד בכל מקרה, אני מחפש רעיונות מה אפשר לעשות איתו (נראה לי לזרוק לפח זה בזבוז לא?) אז מה היתם עושים עם מעבד (אי אפשר לשים אותו במחשב, הוא לא עובד, אז זה רק ליופי) ?

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  14. Started by shuy,

במה הוא השתמש, בצמיג? (מישהו אולי יודע לקרוא רוסית?) http://www.modmag.net/forum/viewtopic.php?t=181 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  15. Started by dbx22,

חשבתי על זה לאחרונה, ורציתי לשאול מה אני צריך לקנות או שאני יכול לבנות לבד ואיזה ציוד אני צריך ומה עולה כמה? תודה.

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  16. Started by albert13,

אני רוצה להתחיל לעשות למארדז ישן שלי מודינג אבל איך להתחיל ואיזה מדריכים הכי בסיסיים וקלים?

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  17. Started by Red-AnGel,

שלום אני מחר קונה מההום סנטר את הדרמל של וולף עכשיו יש לי כמה שאלות: 1.) איך אני יודע איזה מהירות לקבוע למכשיר לחתוך דברים? לכל ראש יש את המהירות שלו? אם כן איפה אני יכול למצוא רשימה של כל ראש והמהירות המתאימה? 2.) האם לכל חומר יש מהירות משלו? (כגון: פרספקט, פח וכדומה..) 3.) אם אפשר טיפים מאנשים שעובדים עם הדרמל ביום יום ולמדו טיפים שישפרו את העבודה עם הדרמל (קראתי מדריכים כבר אבל תמיד טוב עוד ידע ) 4.) מישהו יודע במדויק את המספרים של הראשים שאני מקבל באריזה? 5.) האם מישהו יודע מה זה חבילה של פירזול? כאילו מה אני יכול לעשות עם זה? 6.) האם יש דבר כזה שאומר נגיד ככל שהמהירות גדולה יותר זה טוב יותר? או רע יותר? וככל שהמהירות קטנה יותר זה טוב יותר או רע יותר? תודה ר…

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  18. עיקמתי את הברזל כך שהמאוורר ישב מול הכרטיס מסך ולא מתחתיו [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  19. קניתי לפני שבוע בערך מקלדת ועכבר אל-חוטיים של LOGITECH דגם CORDLESS DESKTOP EX 100, זה הכל סבבה וזה.... אבל אני רוצה שהטווח של זה יהיה יותר רחוק... אני מבין קצת באלקטרוניקה ויכול לעשות דברים בחשמל עם צריך... אבל אין לי מושג מה אני צריך לעשות והאם זה בכלל אפשרי... אני חשבתי לקנות עוד חיישן ולחבר אותו ליד המיטה וממנו להעביר כבל עד לreceiver וככה כאילו שיהיו לו שני חיישנים... אפשרי? איך עושים? ואם לא מה אפשר לעשות? תודה! שלומי

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  20. לפי מה שהבנתי זה גלי קול והאוזן האנושית שומעת בין 20H ל 20,000H האם זה נכון??? יש לי מכשיר שקולט תדר של 49MH ואני רוזה לשדר לו את התדר הזה כשאני משדר לו הוא אמור להמשיך את זרימת החשמל ואיך אני משדר לו עם רמקול בתדר גבוה של 49MH ???? תודה לכל מי שעוזר ולפי מה שנראה לי זה הפורום הכי טוב לשאול אם לא אז תעבירו

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  21. Started by MuGi,

אני צריך המלצות לגבי חלון. באינטרנט רצות המון גרסאות של חלון מרובע רגיל וזה מכוער ברמות על. אני מחפש חלון בצורה פחות קונבציונאלית. (מקבילית נחשב פחות קונבנציונאלי לא צריך לרוץ רחוק מידי) http://www.virtual-hideout.net/reviews/CoolerMaster_CM690/images/main.jpg הינה תמונה של הדלת אתם יכלים לסמן ולהלעות או לכתוב מה לדעתכם כדי. בקשר למאוררים. לא אכפת לי שתורידו את שניהם תורידו אחד תשאירו שניהם.

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  22. Started by eegg,

יש לי טרנספורמר ורציתי לדעת אם ה זלמן ZM-MFC1 מתאים למארז ובמיוחד לדלת ולמחברים הtool less

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  23. Started by albert13,

אני קונה השבוע לדים והייתי רוצה מדריך לאיך לחבר אותם ואיך הם עובדים בכללי תודה עוזרים

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  24. Started by YK24,

שלום קניתי לשני שנה LCD תצוגה של 4X20 הכל מחובר מצויין רק שזה לא עובד שאני מחבר מתח אני מקבל שתי שורות של בקרה (כמו שצריך להיות) אבל לעבוד זה לא עובד מה אפשר לעשות ? תודה

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  25. Started by avimw,

טוב אז ככה יש לי איזה פנל של מערכת לררכב ויש לו LCD ורציתי לחבר אותו למחשב לפי המדריך הזה.. אבל איזה סוג LCD http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=lcdguide

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.