עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by MuGi,

אני צריך המלצות לגבי חלון. באינטרנט רצות המון גרסאות של חלון מרובע רגיל וזה מכוער ברמות על. אני מחפש חלון בצורה פחות קונבציונאלית. (מקבילית נחשב פחות קונבנציונאלי לא צריך לרוץ רחוק מידי) http://www.virtual-hideout.net/reviews/CoolerMaster_CM690/images/main.jpg הינה תמונה של הדלת אתם יכלים לסמן ולהלעות או לכתוב מה לדעתכם כדי. בקשר למאוררים. לא אכפת לי שתורידו את שניהם תורידו אחד תשאירו שניהם.

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  2. Started by albert13,

אני רוצה להתחיל לעשות למארדז ישן שלי מודינג אבל איך להתחיל ואיזה מדריכים הכי בסיסיים וקלים?

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  3. Started by פ י נ י,

אני חדש פה,, ונהנה לקרוא את האתר, התחלתי לעשות מודינג למארז ישן מודינג ראשון שלי אני מקווה לסיים תוך יום או יומיים, את התמונות אני יפרסם בכייף באתר,,, שיהיה לכולנו בוקר טוב וסוף שבוע רגוע.

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  4. שלום ברשותי מארז Lian Li PC-7W אלומיניום. מעוניין במוד מאוורר תקרה (במראה ליאן לי מקורי) בנוסף ברשותי ספק ישן תקול וספק חדש, מעוניין בהחלפת תוכן הספק חדש לתוך מארז הישן כולל הסליבינג של הישן ובכבילה מחדש - מוסתרת, ללא כבלים מיותרים, עבודה מקצועית נקיה ואסטתית. ודלת מסתירה של דלת הכונן בסגנון דלת שקיימת במארז ליאן לי מקורי מדגם אחר. והחלפת הפאנל של הפלופי לחלופי של הCD שקיים. המוד מאוורר תקרה קיים בליאן לי, אני מניח שגם את דלת כונן הCD שניהם לא קיימים בארץ, בדקתי עם היבואן, ולא מצאתי בebay. אם אפשר הערכת מחיר גסה תודה

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  5. נכון יש את החיבורים בצד ימין (שזה של המסך..) ויש בצד שמאל , אז מה הם(הכבל של המדפסת יענו)?

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  6. Started by fuck off,

אני מעוניין לררכוש מסך גראפי עם בקר KS0107, עכשיו אין לי מושג איך לחבר אותו לפרללי כי לפי המדריך באתר זה לא מתאים כי כתוב שם שמפין 18 עד 25 לחבר ל0. אבל פה קכות שזה צריך להיות התאורה: אם יש למישהו שירטוט אני אשמח מאוד. נ.ב. שווה לקנות מסך כזה ברזולוציה 128X64 ב25$?

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  7. אני מעוניין ליישם תאורה בתוך ארון מטבח שיש לו דלת. כאשר הדלת תפתח אז חיישן תנועה HC-SR501 יזהה זאת ויגרום להפעלת פס לדים לזמן קצוב. אורך פס הלדים שנדרש הוא 5.5 מטרים. האם ניתן ליישום ללא ממסר? איזה סוגי פס לדים קיימים? (תאורה הכי לבנה שיש) תודה רבה

• אהבתי!
    • 1 תגובה
    • 857 צפיות
  8. Started by lollipop15,

שלום, יש לי כמה שאלות בנוגע לדברים שונים ואשמח לעזרה בנושא: 1. מישהו יכול לתת לי קישור לאתר שמוכר מתאם בין חיבור של כונן אופטי slimline של נייד לחיבור ide? זה יכול להיות גם אתר בחו"ל, העיקר שהוא שולח לארץ. 2. מאורר של ZALMAN דגם ZM-OP1, לא הבנתי האם הוא יכול לשמש כמאורר לכל דבר או שהוא חייב להיות עם קירור לכרטיס מסך שלהם? 3. למישהו יש ניסיון בחיבור מתאם שמאפשר שימוש בכרטיס זכרון פלאש מסוג CF כHD? אני חושב להשתמש בזה בשביל HTPC... איך הביצועים שלו? כל מידע יעזור כאן. 4. לא הבנתי משהו בקשר למסך LCD של PS1, אני מבין שהוא צריך כרטיס מסך מיוחד, השאלה היא אם אפשר לחבר אותו לכרטיס מסך פשוט שמתאים לו ובנוסף לזה לעבוד עם כרטיס מסך רגיל בלי בעיות? אם כן, מישהו יודע איפה אפשר לקנות …

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  9. יש לי שאלה כי אני רוצה לעאשות כזה דבר יש כזאת אפשרות לעשות מערכת בקרת תאורה במארז? כמו נגיד ביי באס למאווררים? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  10. Started by icebreak,

http://www.xfalcon.atmotect.com/index_files/Page1404.htm זה היה פעם XBOX...

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  11. שלום לכולם, ראיתי את המדריך הזה: http://www.gideontech.com/content/articles/205/1 ורציתי לדעת אילו רכיבים אני צריך לקנות כדי לראות את פעילות הארד דיסק ואיזה מד מתח אני צריך, כמה וולט ? תודה מראש, אוהד כהן.

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  12. Started by eegg,

יש לי טרנספורמר ורציתי לדעת אם ה זלמן ZM-MFC1 מתאים למארז ובמיוחד לדלת ולמחברים הtool less

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  13. הבאיו לי מאוור של ספר + בלוק קירור ענקי! עכשיו המאוור בעל שלוש חוטים שחור אגום ולצהוב ובעל מתח של 12V איזה חוט הוא הוא RPM? ולאיפה ניתן לחבר אותו על מנת לבדוק האם הוא עובד? האם יש מקום על הלוח אם חוץ מחביור של המאוור של הספק שיש לי עכשיו?

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  14. Started by minishay,

שלום לכולם, הודעה ראשונה - נעים מאוד אני מחפש סנסורים עם מודול בלוטות' למערכת שתהיה מבוססת על טלפון סלולרי. סנסור ראשון - רכיב שישדר טלמטריה פשוטה שאפשר לתרגם למרחק (לדוגמא עוצמת קליטה, זמן שידור אות וכו') חזרה אל המקלט (טלפון סלולרי). סנסור שני - Beacon בלוטות' שיודע לעבוד ב Multipoint - להתחבר לכמה התקנים במקביל. עקרונית אני מעדיף רכיבים שאפשר לעבוד איתם לשיבוץ במעגלים אבל היות ומדובר רק בסנסורים עבור המערכת לא אכפת לי גם אם הם יהיו מוצרי מדף. מישהו מכיר חברה/יבואן/חנות אלקטרוניקה שמתעסקת ברכיבים מסוג זה? תודה!! שי

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  15. Started by J0n1,

יש לי HD לא בשימוש (של מחשב נייח), אני יכול לרכוש לו מארז עם חיבור USB? כמה זה עולה? תודה... עריכה: מצאתי את זה http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=3081 יש משהו עם ספק כוח פנימי? ז"א שאני אוכל לחבר אותו רק למחשב.... כי אז זה כבר לא כ"כ נייד

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  16. Started by albert13,

אני קונה השבוע לדים והייתי רוצה מדריך לאיך לחבר אותם ואיך הם עובדים בכללי תודה עוזרים

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  17. Started by YK24,

שלום קניתי לשני שנה LCD תצוגה של 4X20 הכל מחובר מצויין רק שזה לא עובד שאני מחבר מתח אני מקבל שתי שורות של בקרה (כמו שצריך להיות) אבל לעבוד זה לא עובד מה אפשר לעשות ? תודה

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  18. Started by LuIgI,

אני שמתי לב שיש פה באתר מדבקות להורדה... אבל כל הקטע של ההורדות איך להגיד "נדפק" אז אם הוריד את זה אני ישמח שיצור איתי קשר באי סי קיו:166706954 **ואני ישמח לדעת איך להדביק את המדבקות, איך זה עובד.. תודה מראש, יניב. [אני חייב עזרה ממש דחוף אני מוקצב בזמן]

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  19. Started by ofird,

סרט להגנה על חתכים אם יש למישהוא קצת שארית אשמח לקחת / לקנות - צריך כ 50 ס"מ תודה!

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  20. יש איזה מדריך בעניין של לדים שנדלקים לפי המוזיקה ושם כתוב שצריך רכיב בשם TIP31 ושאלתי היא האם רכיב זה הוא רכיב מייצב מתח MC 7805CT? ואם זה לא אותו הרכיב מה אני צריך לומר למוכר כדי לקנות ממנו את הרכיב TIP31? תודה מראש לעונים

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  21. אני אישית חושב שלדים אדומים\ירוקים\לבנים יפים בדיוק כמו לדים כחולים, אבל הרבה אנשים מתעקשים להחליף את כולם לכחולים. זה קשור לצריכת כוח או משהו? ???

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  22. Started by Void,

אני רוצה לעשות חלון בגג בכולו יענו ישאר כל צד 3 ס"מ מתכת... עכשיו מה העובי של הפרספקט צריך ליהיות? מה המחיר? ובאיזה מכשיר הכי מומלץ להשתמש לחיתוך מדוייק?

• 9 תגובות
    • 856 צפיות
  23. Started by n.L,

יש לי כמה שאלות.. אני הולך לבנות אלמנט תאורה לפי המדריך באתר ורציתי לדעת: האם יש כמה סוגים שונים של לדים UB? האם יש עוצמות שונות ואם כן איזה עוצמה מומלצת להשתמש בשביל להאיר חזק את המארז?(באיזה עוצמת לדים השתמשו במדריך) קיימים לדים UB בצבעים צהוב וכתום?

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  24. Started by sh_bmw,

קניתי מסך LCD 4X20, והמסך תומך עברית. עכשיו, אני מחפש תוכנה שתוכל לשלוח לו מידע גם בעברית כדי שאוכל לנצל את זה שהמסך יכול להציג עברית.... מישהו מכיר משהו? או יכול לעזור לי? תודה, שחר.

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  25. Started by doker,

שלום אני רוצה לבצע חיתוך בדופן של השולחן שלי לעשות מעין חלון ברגל רחבה של השולחן. אני רוצה לשים על קצוות העץ או פס בגוון עץ או פס U יש למישהו המלצות לינקים למשהו דומה או מקומות שמוכרים?

• 0 תגובות
    • 856 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.