אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
שלום למישהו יש איזו סכמה שבה מפורטים רכיבים לבניית Buck converter? אני יודע איך הרכיב בנוי ואני גם מכיר את המשוואות איך לחשב שהוא יעבוד בcontinuous mode אבל השאלה אם למישהו יש סכמה מוכנה של איזה ערכי סליל/קבל ואיזה טרנזיסטור לקחת בשביל שהרכיב יעבוד (ובאיזה תדירות מיתוג)? הממיר אמור לקבל מתח כניסה של 5-10 וולט בערך...למרות שהערך לא קריטי...הזרם שהוא יספק לא משנה. תודה בכל מקרה!
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לי מנוע של הרדדיסק רציתי לדעת איך אני יכול לעשות שהוא יסתובב בלי הפבקה כי עכשיו זה עושה שתי סיבובים ומפסיק
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
ריאתי הרבה מקלטי IR שיש להם תוכנה אבל לא ראיתי שום מדריך סביר למשהו פשוט כמו חמישה כפתורים שמפעילים כמה תוכנות ושולטות עליהם מכירים משהו ?
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני צריך שמישהו יכין לי גרילים בצורת האות "B" כמו שמופיעה במארז ה-xspider של צ'נברו... מוכן לשלם כמו שתבקשו. נ.ב- מחפש גם היטשרינקים באופן דחוף(בעיקר כאלה קטנים מ-10 מ"מ, אבל כל מה שיש לכם טוב) מי שיש לו שייפנה אליי, אין לי אפשרות להגיע לחנויות בת"א מי שכבר הכין תגובה. נדב
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני צריך מעגל לבניית מגבר לרמקולים שיש לי: שני רמקולים של 460WATT ועוד 2 של 200WATT ואני רוצה לחבר אותם למחשב...תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
-
יש לי סוללה(של ה psp slim), שרשום עליה 1200 mAh. הבנתי שהמונח mAh אומר מיליאמפר שעה. מזה אומר בדיוק? זה אותו דבר כמו mA בלי האות h? אשמח להסבר. תודה
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי את המדריך הזה: http://www.gideontech.com/content/articles/205/1 ורציתי לדעת אילו רכיבים אני צריך לקנות כדי לראות את פעילות הארד דיסק ואיזה מד מתח אני צריך, כמה וולט ? תודה מראש, אוהד כהן.
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל לעשות למארדז ישן שלי מודינג אבל איך להתחיל ואיזה מדריכים הכי בסיסיים וקלים?
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום אני מחר קונה מההום סנטר את הדרמל של וולף עכשיו יש לי כמה שאלות: 1.) איך אני יודע איזה מהירות לקבוע למכשיר לחתוך דברים? לכל ראש יש את המהירות שלו? אם כן איפה אני יכול למצוא רשימה של כל ראש והמהירות המתאימה? 2.) האם לכל חומר יש מהירות משלו? (כגון: פרספקט, פח וכדומה..) 3.) אם אפשר טיפים מאנשים שעובדים עם הדרמל ביום יום ולמדו טיפים שישפרו את העבודה עם הדרמל (קראתי מדריכים כבר אבל תמיד טוב עוד ידע ) 4.) מישהו יודע במדויק את המספרים של הראשים שאני מקבל באריזה? 5.) האם מישהו יודע מה זה חבילה של פירזול? כאילו מה אני יכול לעשות עם זה? 6.) האם יש דבר כזה שאומר נגיד ככל שהמהירות גדולה יותר זה טוב יותר? או רע יותר? וככל שהמהירות קטנה יותר זה טוב יותר או רע יותר? תודה ר…
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
שלום מצאתי את המדריך הזה http://www.aaroncake.net/circuits/vumeter.htm ויש לי שאלה זה כמו המדריך של הלדים שמתחברים לlpt והאורות רצים לפי המוזיקה ועוד שאלה אם יש לי מסך lcd ואת המעגל השני של האורות שמיתחברים לlpt אפשר לחבר את זה לאותו חיבור וזה לא יפריע אחד לשני
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מארז ... יש מידות והכל.. אבל מאיזה חומר לבנות אותו? חשבתי על PVC ואם אתם ממליצים עליו אז על איזה עובי? או אולי מפרספקט? מה ההבדל בינהם? אשמח לקבל תמונות של שני החומרים..
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות פאנל עם לדים הבעיה היא שאני לא יודע להגיד למוחר איזה סוג לדים אני צריך החוטים אצלי במולקס מחובר לחוט הצהוב ולחוט השחור אז שאני הולך לחנות אלקטרוניקה מה אני צריך להגיד להם? עכשיו אני יודע שצריך גם נגדים איז מה אני צריך להגיד למוחר שיביא לי לדים_____ ונגד_____ תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבעיה הזאת : יש לי מתחי(0-5) TTL שיוצאים מבקר. מתחים אלו צריכים להגיע אל צרכן כלשהו שמקבל מתחים בטווח 3.6 - 17 וולט .. באותו יחס.. כלומר 0V מהבקר יגרום ל3.6V לצרכן.. 5V יגרום ל17V לצרכן. כלומר אני צריך לבנות מנוף מתחים בין הבקר לצרכן. אני יודע שצריך להשתמש בשיטת PWM אבל אני לא יודע איך זה אמור להשתלב במעגל.
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני עובד על איזה משהו במסגרת שירותי הצבאי ואני צריך לחשוב על שיטת שידור לבניית משדר ראה דוגמא גוייסטיק ומקלט שזה המוצר שיהיה אפשר להצפין את זה , כמובן לא רדיו ולא אינפרה אדום . רעיונות . תודה
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לעשות סליבינג לכל הכבלים במחשב .. אז רציתי לדעת מה המחירים שנעים ? אני רוצה לעשות לכל הכבלים של הספק כוח + למאווררים (: ומאיפה אני יכל להשיג אחד טוב אבל שיהיה בצבע UV כחול או ירוק .. או שחור בלי UV ואם אפשר מדריך איך לעשות את זה כמו שצריך D: עריכה: ראיתי את זה: http://www.xoxide.com/modsmart-supremesystemsleevingkit-white.html ניראה לי יספיק, מה אתם חושבים ? אין לי הרבה כבלים (ספק של 650W של FSP). החנות הזו אמינה ? אפשר להזמין ממנה ? + מאיפה אני יכל להשיג קטודה כחולה / אדומה בזול ?
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע בערך מקלדת ועכבר אל-חוטיים של LOGITECH דגם CORDLESS DESKTOP EX 100, זה הכל סבבה וזה.... אבל אני רוצה שהטווח של זה יהיה יותר רחוק... אני מבין קצת באלקטרוניקה ויכול לעשות דברים בחשמל עם צריך... אבל אין לי מושג מה אני צריך לעשות והאם זה בכלל אפשרי... אני חשבתי לקנות עוד חיישן ולחבר אותו ליד המיטה וממנו להעביר כבל עד לreceiver וככה כאילו שיהיו לו שני חיישנים... אפשרי? איך עושים? ואם לא מה אפשר לעשות? תודה! שלומי
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
עם דסקיות 420,של וולף לא מהדגם החדש הישן יותר זה הכחול,כי היתי צריך לעבוד במהירות הכי גובה למה זה לא חתך כלום ונתקע במהירויות יותר נמוכות.
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
קודם כל, אני מבקש סליחה מהמנהלים אם אנוכי עובר על כלשהו חוק... אם כן, אנא תקנו אותי ואל תמחקו\תנעלו נושא זה או תזהירו אותי.. אובכן לנושא.... זה: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3056184&refid=6 נקרא דרמל? כדי לקנות את זה? זה טוב? איכותי?
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי הרבה גופי קירור ואני רוצה לחתוך אותם בעזרת הדרמל ולעשות קירור לסטיקים של הזיכרון השאלה שלי האם כדאי לחתוך אותם ולעשות כמין קופסה כזאת שהקוצים האלו של גופי הקירור כלפי מעלה ודפנות הקופסקא יהיו צמודים לזיכרונות
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני רוצה להוציא את הגג של המארז כדי לקדוח למאוורר, והבנתי שצריך לקדוח את הניטים ואז זה יוצא. עכשיו רציתי לדעת האם אני צריך להוציא את הHD בזמן שאני עושה את זה כדי למנוע ויברציות מיותרות, והאם צריך לכסות את הלוח אם כי עפים שבבים
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום US $56.92 17% OFF|Steady Gophert CPS 3010II 300W Digital DC Power Supply CPS 3010 Adjustable 0 30V 5V 12V 15V 24V 0 10A Lockable 110V/220V|Switching Power Supply| - AliExpress https://banggood.app.link/oeTLWHgClbb מה דעתכם על המוצרים האלו. תודה
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מידות של מאוורר של 80 מ''מ כי אני בונה באיזה פרוייקט חלון פרספקס קטן (ראה פרוייקט "מחשבפון") אז אני צריך מידות כי אני עושה חלון שיהיה גדול ב-10 ס''מ מכל כיוון תודה ומחכה לתשובה
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
סרט להגנה על חתכים אם יש למישהוא קצת שארית אשמח לקחת / לקנות - צריך כ 50 ס"מ תודה!
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-