אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני רוצה להחליף את הדלת של המארז שלי בפרספקס, אבל אני מנסה למצוא דרך שבא אפשר לחבר את הדלת ככה שגם יהיה ניתן לפתוח אותה, אבל שההרכבה תהיה כרוכה בכמה שפחות פגיעה בחומר עצמו. תודה לכל מי שיוכל לתת רעיונות...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו אוליי יודע או מכיר איזה נוסחה לחישוב השראות של סליל בעל ליבת פריט אני צריך ליבנות סליל בעל ערך של 0.24mh ואם אני יבנה סליל כזה באמצעות ליבת אויר אז הסליל יוצא פשוט ענק לכן אני צריך להוסיף לו פריט בשביל להקטין את גודלו תודה
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום! יש לי שאלה. נתקלתי באתר הבא: http://www.i-hacked.com/content/view/216/94/ ,שמראה כיצד ניתן לבנות נגן MP3 משלך(האמת שהוא פשוט מראה איך למדפט(מודיפיקציה) נגן עלוב וזול למשהו טוב יותר,אבל עדיין). הנגן אמור לפעול עם זיכרון פלאש(A JumpDrive Sport) שמגיע רק עד קיבולת של 1GB.האם ישנה אפשרות כלשהיא לחבר בין מספר זכרונות? אגב אני רק רוצה לציין שאלקטרוניקה זה לא בדיוק הצד הכי חזק שלי,או בקיצור אני ניוב בן ניוב .
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
הזמנתי את זה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.14962 אני חושב שיש לו קונקטור של מאוורר של מחשב , יש דרך לחבר את זה למתאם כלשהו ואז לחשמל ביתי?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הסיבות והתנאים לביצוע הפרויקט לאחר שלוח המחשב המשני בן ה-7 שבק חיים ובנוסף הנייד הסלוני בקושי מעלה Ynet, החלטתי לקחת את רכיבי המחשב שנותרו לבניית HTPC חזק מספיק למשחקים, אלגנטי (קריטי) שיעבור את אישור האישה למיקום בסלון וכמובן שיהיה מתוכנן נכון מבחינת קירור ומינימום תחזוקה מונעת למחשב שעובד 24/7. בחירת מארז לאחר שסקרתי וראיתי את רוב המארזים הקיימים בשוק בכל הגדלים הגעתי למסקנה שמארזי low profile מתמזגים יפה יותר עם המכשירים הנמצאים בסלון כגון מגבר, ממירים, מזנון ועוד. ...ועל מנת שהמארז יתאים לדרישותיי הגבוהות אאלץ להוציא מהמחסן את ציוד הבטיחות, דיסק צד, מקדחה/ים, מקדח משחזת, מקדח כוס 115, שופין וכו'. קניתי מארז (LP) נמוך עם שלט IPPON Q4 בעל נוכחות אלגנטית. מינימום תחזו…
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
כותרת. פשוט לא מצאתי בזאפ קט' לזה, אשמח אם מישהו יגיד לי לאיזה קט' זה שייך. (כאילו אחרי כלי עבודה...).
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום רב, לאור ה"דיון" הלא מוצלח הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=249515.msg2200398#msg2200398 החלטתי להעביר גרסה לייט שלו לפה. אולי מישהו יענה לי... יש לי פאן באס של ואנטק ואני רוצה לחבר את המאווררים שבמארז אליו, רק שלהם יש חיבור מולקס ולו יש ארבעה חיבורים קטנים המורכבים משלוש פינים צמודים. האם יש מתאם או שפספסתי פה משהו? תודה רבה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
הם באים הגודל הזה לפי מה שאני יודע רק במארזים מסויימים של TT יש כאלו יותר קטנים שמצאתי באייבי אבל מעוניין בכאלו (בעל קוטר ראש של 15 מילימטר בערך) מישהו מכיר איפה ניתן לרכוש?
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
רציתי לקנות מארז מדגם CM 690 II Plus Black ATX Case ( מה ההבדל בין Plus ל- (Advanced) ) ? ואז באה לי רעיון לקחת מארז ישן (עדיף בצבע שחור) ולקדוח מלמעלה חור למאורר 140 מ"מ (המאורר מלמעלה תפקידו להכניס אויר / להוציא אויר) ? ולקדוח את הניטים שבשלד המארז ולשנות שהספק הייה למטה והלוח הייה למעלה אפשר לשנות את המיקום של הפח מאחורה איפה שכול היציאות + הפח מהצד שלוח-אם יושב עליו (הברגים הקטנים הצהובים) הדבר הזה אפשרי ? או שחבל על הזמן שלי ? תודה
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם ... מצאתי את זה http://gaussmarkov.net/layouts/bsiab2/bsiab2-perf.png יש לי גם את הרשימה של החלקים .. עכשיו יש לי כמה בעיות... כתוב שם in אבל מאיפה בידיוק יוצאים 2 הקבלים ל in ואת ה out לא מצאתי אם מישהוא יוכל להסביר לי איפה שניהם נמצאים ועוד יותר טוב אם מישהוא יוכל לערוך את התמונה בצייר ולמתוח 4 קוים של מאיפה יוצאים ה in וה out. רציתי גם להוסיף לד למעגל ... איזה נגד אני צריך לשים?? עכשיו יש לי עוד בעיה אחת.... אני רוצה כשהמעגל יהיה כבוי ה in וה out ימישכו לפעול... כדי שהמעגל ימשיך... הבנתי שאני צריך כפתור על 6 פינים שיוצטים ממנו כמה עולה כפתור כזה בדרך כלל ואיך קוראים לו??
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במשדר שבניתי לפי המדריך באתר. עכשיו ככה המשדר עובד התוכנה מזהה אותו (uICE) אבל כול פעם שאני לוחץ על כפתור בשלט שהגדרתי הוא מפעיל לי כול מיני כפתורים שונים כולל זה שלחצי והגדרתי אותו ניסיתי כול מיני סוגים של שלטים וזה עדיין לא עובד מה יכולה להיות הבעייה בתודה מראש בסוף הסתדרתי ועם עוד מישהו הסתבך באותה בעייה אז אני פשוט שמתי קצת אזולירבנד על העינית של המקלט וזה פטר את הבעייה
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנות לשליטה על מסך LCD שמחובר דרך USB. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, מכיוון שאני לא מבין בתחום (אני מתכנת) באתי לשאול אותכם כמה שאלות. אני מעוניין לבנות (או שמישהו יבנה לי ) מעגל חשמלי עם מצלמה זעירה פשוטה (בסיסית ביותר) אני יודע מבחינת תיכנות נטו כיצד לבצע זאת , אולם אין לי מושג איך זה עובד באלקטרוניקה .... עד כמה זה מסובך? הרעיון הוא לצלם רק ברגע נתון , לפי אלגוריתם מסויים שכתבתי. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חשבתי על זה לאחרונה, ורציתי לשאול מה אני צריך לקנות או שאני יכול לבנות לבד ואיזה ציוד אני צריך ומה עולה כמה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
מישו יודע איפה אני יכול בארץ להשיג גרילים שנראים טוב?? כמו נגיד הגרילים של סאן בים עם חיתוך לייזר?? או כמו הגרילים שראיתי באינטרנט שיש בחול שהם צבעוניים כאלה...צבועים ביד?? יש כאלה בכלל בארץ?? או שיש רק את הפשוטים העגולים...אם כן אז איפה אני יכול להשיג בארץ?? מעדיף באזור המרכז... ובקשר ללדים... באתר הזה www.lsdiodes.com יש מידע על הלדים...מישו מוכן להסביר לי מה זה forward voltage ומזה reverse voltage ומה ההבדל ביניהם?? תודה מראש לכל העוזרים...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תשמעו הורדתי תתוכנה אתמול וזה ואני לא מבין אני רוצה להוריד תמהיהרות בנייתםעד שאני יקנה או יכין פאב בס אז מישבו בבקשה יכול לעזור לי אם התוכנה אני רק רוצה להוריד את המהירות שיהיה פחות רעש תודה
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים החלטתי שאני רוצה להתחיל ללמוד לעשות מודינג (של יופי בעיקר) וראיתי שאחד הדברים הכי חשובים הוא דרמל, וחשבתי לעצמי, טוב , אני יתחיל כשייצא לי להשיג דרמל... היום, בצירוף מקרים מגניב למדי גיליתי שיש לאבא שלי דרמל, יותר נכון לסבא שלי ז"ל, היה לו והוא נפטר ככה שעכשיו זה אצל אבא שלי, גיליתי את זה כי ביקשתי מאבא שלי משהו לשייף איתו אבן מסוימת שרציתי לעשות את משהו והוא אמר לי שיש לו משה, ואז שראיתי את זה הבנתי שזה דרמל בכל מקרה, הבנתי שמסוכן לעבוד עם חיתוך של דרמל אם לא יודעים איך לעשות את זה, לכן רציתי לשאול האם יש מדריך ל"איך לעבוד עם דרמל" בפורום, כי באתר אין.. תודה רבה מראאש =]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים! שאלה קטנה באלקטרוניקה. יש לי רכיב אלטרה עם קוד צרוב עליו, השאלה שלי היא אם יש אפשרות כל שהיא להוריד את הקוד הזה למחשב ו/או לשכפל אותו לרכיב אלטרה אחר? כרגע אין לי מולי את הpart number שלו אבל יהיה לי מחר אם זה משנה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי ולתת לי קישור להיכן ניתן לרכוש בארץ *מאריך לכבל 3 או 4 פינן למאווררי מארז? זקוקה גם למפצל כזה (אם יש בישראל בכלל) ועוד שאלה: יש לי בקר מ אוררים KAZE MASTER PRO, איתו יש 6 חוטי חיישנים לטמפרטורה, להכין אני אמורה להצמיד אותם? אם אני רוצה חיישן אחד לכרטיס המסך, אז לאן עלי להצמיד את החיישן? יש לי ASUS 780TI DC2OC הכי חשוב לי זה אזור ה VRM'S של הכרטיס... אז היכן יהיה הכי אידיאלי (מבלי לפרק את גוף הקירור)) הכדי לנטר את הטמפ שלהם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות משדר FM ואני רוצה לדעת עד איזה טווח אני יכול לשדר בלי אישור מיוחד ושזה יהיה חוקי... משהו יודע מה הטווח???
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום , כל יום צצות שאלות כגון: "פירקתי מסך מהמד לחץ דם של סבא שלי, האם אני יכול לחבר אותו למחשב?" והתשובה היא כן, בתנאי ואתה יודע לבנות ולתכנת בקר שיכול לגרום לתוכנה שבמחשב לתקשר עם המסך. במידה שאין לך את הידע לא ניתן לחבר שום מסך למחשב ללא בקר מתאים. בלינק הבא יש רשימת תוכנות והבקרים הנתמכים: http://www.ocinside.de/go_e.html?http://www.ocinside.de/html/lcd_display/lcd_software_download.html אם מצאתם מסך עם בקר נתמך ניתן לחבר אותו למחשב. לרוב השם של הבקר מופיע על הרכיב הכי גדול שעל המעגל של המסך, אם אין מעגל בכלל והמסך "ערום" אז שוב חוזרים להתחלה ודרוש בקר. המסך ההכי נפוץ הוא המסך עם הבקר HD44780 ומדריך לחיבור שלו מופיע באתר: http://hwzone.co.il/guides/lcdguide…
-
- 2 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
-
לפני כמה חודשים טובים החלטתי להתפרע על המארז ולאחר מודינג בחלקו לא יפה החלטתי שאני פותח את כל הגג של המארז .. הייתי חכם וחתכתי אותו ובעצם רק החלק של הגג ( הצדדים ) שנפתסים במארז נשארו . בזמנו רציתי לשים חלון שקוף ולא הבנתי שזכוכית אי אפשר לקדוח .. שאלתי היא מה אוכל לעשות ? זה לא אסטתי ככה .. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, חסרים לי נגדים לבניית מקלט IR. מצאתי בארון נגדים באותו הערך שאני צרים אבל הנגדים האלה קצת יותר גדולים פיזית מהאלה שנאבדו לי. האם יש לזה השפעה כל שהיא בהתנגדות או שאני יכול להשתמש בהם במקום הנגדים שאני צריך.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-