אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי מסך LCD שניי שורות אם תאורה אחורית ואני לא רוצה לקחת סיכון ולחבר כי מסך אחד כבר דפקתי אז כניתי עוד אחד מאותו הדגם המסך הוא סתנדרטי עם 16 פינים כולל 2 פנים לתאורה הפנים אצלי פשוט ממוקמים אחרת אני מבין קצת באלקטרוניקה אבל אני מעדיף לקבל הסבר ממישהו שמבין יותר ממני ואם אפשר לקבל גם סירטוט להרכבת הדאטה מהLPT למסך תודה לכול העוזרים . pixelsight מצורפת דיאגרמת פינים בפורמט zip ואני לא מצליח להפעיל את התוכנות שיש לכם באתר [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לא הבנתי מה תפקידם של כל קבל ונגד במעגל זה... מה זה ה-LM317? אני יודע, זה מתחרות המדריכים אבל אין לי מושג מה כל קבל ונגד עושה ומה תפקידו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השעלה איזה נגד אני צריך כדי שהוא יפעל כמו שער NOT ניסיתי 100 קילואום ו 47 קילואום והוא עדיין לא עובד נכון.
-
- 18 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
כמה הוא עולה בערך ופשוט משתמשים בו כמו בספריי רגיל? או שצריך כמה שכבות?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את המסך pvc160205agn קניתי אותו ואמרו לי שאני יכול להשתמש פה וגם ראיתי פה בפורום מישהו השתמש עם המסך הזה מישהו יודע אם אני יכול להשתמש איתו ואיך אני מחבר אותו(זה כמו במדריכים?) תודה
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
אני רוצה לחבר מאוורר למחשב, האם יש הבדל בין חיבורו ל5V לבין 12V? אני יודע שהזרם הדרוש הוא 0.14A=I אז ההבדל הוא רק בהספק שהוא יקבל? עכשיו אני רוצה גם לחבר אותו לנגד משתנה-פוטנציומטר(כך שאוכל לשנות את ההספק הנכנס באופן ידני) איזה נגד עליי לבקש בחנות?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני צריך להלחים את החוט לבפנים או סתם לדחוף לקוות שזה לא יפול?
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
1. לפי מה שהבנתי יש מפל מתח של 3V על הנגד אבל האם זה אותו מפל מתח ב-9V וב-5V?! 2. אם ככה.. אז אני לא יכול לחבר שני נגדים בטור כאשר המתח המסופק הוא 5V?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני צריך חיבורי מולקס זכר ונקבה בשביל פרויקט, מאיפה אפשר להשיג/לקנות?
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שמעו אני הלכתי להום סנטר לקנות צבע בסיס.. היה להם פריימר לבן.. או משהו כמו צבע בסיס 'לקה' שקוף.. מה לקנות? שניהם עולים 15 שקלים.....
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
קניתי היום ספריי פלורסנטי (UV) אני וחבר שלי רוצים לרסס איתו את הכלובים של הכוננים האופטיים הרצפה ואת התקרה ואת הRear וה Front של המארז. רציתי לדעת אם בריסוס על ברזל יראו את הצבא של הUV - ז"א שאם ארסס ספריי UV בצבע צהוב יהיה לשלדה גוון צהוב\תהיה צהובה כאילו היא רוססה בספריי רגיל? והאם זה מוליך חשמל? (הספריי)
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היום המחשב ניכבה ובעקבות העבודה על הגג המחשב פועל ללא גג אז ראיתי עשן עולה למעלה. אחרי בדיקה נימצא שאחד מהרכיבים בארוגייט שלי עלה באש =\ איך שחיברתי את האורגייט לבדיקה הוא עבד רגיל לשניה ואז התחילו גיצים מאיזור הרכיב הזה ואז התחילה אש שישר כיביתי וניתקתי את כבל החשמל =\ עכשיו זה נזק פיזי ככה שאחריות לא תקפה (אני חושב =\) יש לי פה תמונות של הארוגייט מפורק והרכיב השרוף אם מישהו יכול לעזור לי אפילו בזיהוי הרכיב הזה כדי שאני אוכל לקנות חדש ולהחליף יהיה סבבה!!! תמונות:
-
- 10 תגובות
- 916 צפיות
-
-
בעיקרון בקשר ללדים כבר החלטתי ורק רציתי לשאול אם מישהו כבר קנה מהם לדים ויכל לומר לי אם הם חזקים?מכיוון שלא מצויין כמה mcd יש להם. בנוסף ללדים אני רוצה להזמין מהם גם נגדים 470ohm ואני לא יודע מה לבחור ומה המחיר שלהם פה,צירפתי תמונה ואני רואה גם שיש שם נגדי 1w שזה יותר מידי בשבילי..ובמיוחד אלו בתקן הצבאי שמנסיון עולים הרבה יותר בגלל עמידותם והאיכות שלהם. וגם המלחם שהיה לי נפח את נשמתו לכן אני צריך אחד חדש ומכיוון שאני עצלן ומזמין משם בכל מקרה החלטתי לקנות גם מלחם,צירפתי תמונה של פירוט מוצר האים הוא בסדר והאם הוא יתאים לי??(התמונה השניה) ודבר אחרון אני צריך לקנות גם heatshrink (שרוול מתכווץ) ותהיתי באיזה קוטר אני צריך לקנות (גם מאריהב) 3.5mm?4?יותר? תודה מראש [attachment de…
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם אני יכול לחבר 20 לדים (במקביל) למולקס אחד... כי אני יודע שלכל לד יש מספר A והספק נותן מספר A מוגבל לחיבור ה 12V במולקס... דרך אגב מדובר על לדים UV ו UB תודה עידכון: שאלה: יש לי עוד שאלה: האם אני יכול לחבר נגיד 5-10 לדים לשנאי רגיל? , אני צריך לעשות משהו מיוחד או שלחבר במקביל רגיל ואז לשנאי? והאם השני נותן בדיוק את סוג המתח שהלדים צריכים? (מבחינת AC - DC ) תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר לכרטיס הP3 הזה את הRAM הזה איך????? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני ממש לא יודע כלום באלקטרוניקה יותר נכון איך להישתמש בטרנזיסטורים אני מבין בארך שצריך להזרים חשמל ל בסיס וזה סוגר את האמיתור והקולקטור ביחד תקנו אותי אם אני טועה.
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה זה אחלה אתר ואני רציתי לדעת כיצד אני יכול לצבוע מאוורר בלי לפגוע בו כך שהוא ימשיך לעבוד בצורה מסודרת?
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות צג LCD ואני רוצה לדעת אילו בקרים נתמכים. מי שיכול לעשות לי רשימה יבורך
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
הכוונה היא רק החוט? הנה תמונה (הכי טובה שמצאתי) איפה ניתן לקנות את זה באזור השרון? (ואל תגיבו "vantec sleeving kit")
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
קצת קשה למצוא שם למוד, הוא בלי שום theme, סתם אילטורים ורעיונות שצצים מכל מיני דברים, אז לעניינו : המצלמה היא מצלמת אינטרנט\דיגיטלית UMAX Astrapix 380 משום מה החלון הזה שמסתכלים ממנו על מה שרוצים לצלם קצת עקום, אז יוצא שאני מצלם משהו ובכלל יוצא שצילמת 10ס"מ שמאלה :-\ אז לא משנה, אין מה לעשות. אוקי, בלי יותר מדי דיבורים, הנה התמונות עם הסבר על מה אתם רואים: (מצטער על האיכות, suck it up זה מה יש ) התחלתי את המוד, לפני בערך חודש, בקניית 4 לדים מחנות, חיתוך חלון בספק, פרספקט, והתוצאות לפניכם: במציאות זה נראה הרבה יותר יפה, אני ינסה להשיג מצלמה יותר נורמלית בקרוב... המשכתי עם ההזמנה מ lsdiods, 4 לדים אמבר, 4 לדים אדומים, 4 לדים כחולים, ו4 ירוקים (ועוד כמה …
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כזכור, בשנה שעברה ערך עיתון 'מעריב' תחרות מודינג לקראת חג הפורים, והשנה התחרות חוזרת - ובגדול! עיתון 'מעריב' ואתר NRG עורכים גם השנה את תחרות "מחשבים בתחפושת" ואתם מוזמנים לשלוח את הפרויקטים שלכם ולזכות בפרסים מדהימים. אם חשבתם שהפרסים בשנה שעברה היו שווים את ההשקעה בפרויקט מודינג עצבני, הרי שהשנה הרף עלה הרבה יותר גבוה, ויחד איתו עלתה גם איכות הפרויקטים הרבים אותם זכינו לראות במהלך השנה שחלפה, ועדות לכך תוכלו למצוא בקלות בגלרית המודינג שלנו. על מנת להשתתף בתחרות, עליכם לשלוח תמונה של פרויקט המודינג שלכם לכתובת הדוא"ל online@maariv.co.il, או בדואר רגיל לכתובת: מעריב, מוסף עסקים און ליין, רחוב קרליבך 2, תל אביב, מיקוד 67132. כמו בשנה שעברה, הפרויקטים הטובים ביותר יפורס…
-
- 74 תגובות
- 7k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם אפשר לחבר 2 ספקים ואני לא שואל סתם בשביל ידע אני רוצה לחבר... אם אפשר תגובות מאנשים שמבינים ואולי אפילו עשו את זה תודה מראש DJ POWER 8)
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לנו להגיש פורייקט בגרות השנה קיצור אני צריך לשרטט מעגל שמעתי על התוכנה ewb 5 אבל לא מצאתי אותה בשום אתר מישהו יודע? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מארז של ריידמקס,אני בקרוב אמור לקבל את הספק באטרפליי של tt הבעיה שיש לי חלק שמחזיק את הספק כח ומונע ממני לראות את החלק היפה של הספק עם החלון. לכן אני רוצה פשוט לחתוך ריבוע פשוט שיראו את החלק הזה של הספק. עם איזה מכשיר עלי להשתמש??? מצטער על איכות התמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-