אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין לרכוש את המארז הזה : http://www.ashafpc.co.il/site/index.asp?proID=998 אך מכיוון שאין בארץ אותו עם גרילר קדימי בצבע אחר.. חשבנו לצבוע אותו... הפירוק של הלמעלה פשוט ועם קליפסים, מישהו יודע לגבי הלמטה ? עכשיו, צביעה עם ספריי תתן תוצאה חלקה ? או שיהיו גבשושיות ויראו שזה צבע או משו ?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הזמנתי מאווררים מאיביי למארז אבל אני רוצה לצבוע את המאוורר , ראיתי מדריכים והכל אבל הסוגיה היא שמישהו זרק באחד הדיונים ש"צביעת המאוורר מכבידה עליו ועלולה להוציא אותו מאיזון וידה ידה ידה ידה ותהרוס אותו" אני לא מסכים , ורציתי לשמוע את דעתכם או מהנסיון שלכם : אם אני צובע כמו שצריך בשכבה אחידה ודקה ולא מגיע צבע לחלקים המכאנים לא צריכה להתעורר בעיה נכון? לצורך העניין זה הצבע :
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המשטח הוא פלסטיק שבמקור חלק ומבריק אך הוא נשרט לי וזה נראה מכוער.. תהיתי אם אני יכול לקחת צבע ספריי רגיל, לצבוע מחדש, אולי להוסיף ציור ולכסות בלכה יש שלבי הכנה לפני? אולי צריך ללטש את המשטח לפני? אשמח לטיפים והמלצות
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן... קניתי לא מזמן סט של עכבר ומקלדת חדשים אז החלטתי למדמד את הישן שלי.. הנה התמונות..... (לא צילמתי את מהלך העבודה... Sorry... ): Comments Please!..... עודד ב.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני בונה מארז למחשב משהו קטלני במיוחד. כשיהיה תמונות אני יעלה. בנתיים אני הורס חומר בנסיונות. אני רוצה לצבוע אותו בשחור ואני לא בטוח איך לתפעל את זה. אמרו לי כל מיני דברים כמו: צריך צבע מיוחד, צריך לשייף, רק ספרי, רק עם אייר בראש, צריך להוסיף חומר מיוחד וכאלו ואחרים. אני כבר לא יודע מה הנפצו"ת ומה מציאות. מישהו יכול להבהיר לי את העניין?
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום.. לאחרונה דלת המארז שלי עברה מודינג ובמהלך החיתוך היא נשרטה בכמה מקומות. אחרי הצביעה עדיין ניתן לראות את השריטות. מה עליי לעשות ואיך עליי לצבוע בשביל שהצביעה תיהיה נקיה ללא שריטות?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
יש לי סט Microsoft Wirless Laser 6000, המקלדת באה עם מקשים שקופים למחצה, האותיות באנגלית בצבע שחור ורואים אותן מעולה אך האותיות בעברית הן בצבע ירוק@כחול בהיר ולא רואים אותן כלכך טוב, למזלי הן שקועות ולכן אני יכול לצבוע אותן בקלות, השאלה באיזה סוג צבע להשתמש (שיהיה עמיד ואיכותי כאילו שהמקלדת היתה כך תמיד)? רוב תודות
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לצבוע את האקסבוקס שלי (Xbox360) בצבע שחור ואין לי שום ידע קודם במודים אז יש טיפים עצות משהו שכדי לי לזכור?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם זה בטוח לצבוע את החלק אלומיניום שמחזיק את לוח האם כשצובעים מארז ? האם ה40 מעלות מהלוח מספיקים כדי לגרום להמסה כלשהי של הצבע ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
זה המארז שלי.... על איזה צבעים אתם ממליצים לצבוע אותו? אני חשבתי על את המארז ואיפה שיש אפור - כחול ממש כהה ואיפה שיש לבן שזה כולל גם את הפלופי, ואת הכיסויים של הסידירומים (אני הולך לעשות אותם STEALTH) - בזהב עדין אוד - שילוב של זהב וכסף וכשאתם נותנים רעיון, תייחסו אותו גם לצבע של הפס המבריק (זה שבין האפור ללבן), וללחצנים בצד המארז
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לצבוע את המארז שלי אבל יש לי מדבקות עם החברות עליו ואני רוצה לשמור אותם למישהו יש פתרון??
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
דבר ראשון רציתי לציין שזה אחלה אתר זהו הפרויקט הראשון שלי (יום אחרי שראיתי את האתר התחלתי) טוב אז נתחיל- מטרת הפרויקט זה בעיקר לנסות את כל מיני דברים שיש באתר וכמובן לעשות את המחשב יותר יפה בינתים צבענו את המארז בצבעים שחור ואדום (יש לנו גם ספרי כסף אבל הוא לא ממש מועיל) את האש אני ציירתי בעזרת שבלונה-יצא לא משהו כרגע המחשב עם פאנל קידמי כימעט מושלם , גג- הצבע בסדר גמור רק צריך איזה דמות או ציור או דוגמא שיהיה יותר יפה ה"דלתות" הצדדיות דורשות צביעה מחדש האש יצאה לא כמו השבלונה אז צריך רעיון חדש חוץ מזה שדלת אחת לא משויפת ולכן הצבע מיתקלף בקלות שם (לומדים מטעויות, זה מה שקורה שאין כוח להמשיך לשיף) מה נוסיף?: מערכת איוורור לא ברור עם ניקנה את כל המערכת (עם הבקר…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום המסך שלי לבן והמארז שלי שחור ?!@#, לכן אני מעונין לצבוע את המסך בשחור. אני מתכוון לצבוע את המסך באמצעות ספריי שחור, האם הספריי במידה והוא יחדור לחורי האוורור שבצידו האחורי של המחשב יכול לגרום להרס המסך? מישהו ניסה לעשות דבר כזה פעם?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב תראו יש לי סמסונג 514 כזה שאין לו פאנלים אבל אני עם מברג פצפון צליח לפתוח את ה"פאנל"ואת האנטנה והבטריה עכשיו צבעצי אותם אבל בצורה גרוע והצבע יורד מהר והכל כי זה גם היה צבע שאיתו צבעתי מחשב... עכשיו אני רוצה לדעת: 1.איזה צבע לקנות לפלאפון(או צבעים) 2. באיזה צבע לצבוע כל חלק 3. מאיפה אני משיג לקה ברמה טובה שהצבע גם לא יירד בקלות וגם יהיה יפה כזה כמו פאנלים רגילים וגם שיהיה כמו מראה כזה יפה 4. אם יש לכם עוד הצעות איך לעשות תפאלפון יותר יפה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב הפלאפון שלי היה מושחת ביותר אני מתכוון כאילו שייפו אותו. אז החלטתי ליצבוע אותו, בוא נגיד לא היה לי מה להפסיד. אז אחרי שתיי שכבות בסיס (פריימר) ושתי שכבות צבע שחור עלום שם של מכוניות התוצאות למטה טוב בעיות שקלטתי: ריח מוזר. אני מנחש שהוא יעלם אחרי כמה זמן. איפה שהמקשים יושבים היתמלא בצבע לכן המקשים מרגישים טיפה שונה שלוחצים עליהם ואם מנסים להוריד את זה עושים יותר נזק (סתכלו בתמונה על 7) האזור של הבטריה לא מחליק את הבטריה כמו פעם... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
http://www.metku.net/mods/uv_drawing/drawing.jpg זה יכול להזיק לכרטיס ואיפה אני יכול לצייר בדיוק?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לצבוע את המארז שלי. בנוס אני רוצה גם לצייר עליו משהו שיש עליו יחסית פרטים קטנים שצריכים צביעה יותר מדויקת אז אני צריך דרך לצבוע את זה אבל לרסס את הספריי לא יהייה לי טוב איך אני יכול לצבוע? יש עוד דרכים? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כבל 24 מוסלב והייתי רוצה לצבוע חלק מהחוטים בצבע שונה. (הכל שחור) יש למישהו טיפים? אני אישית חשבתי לכסות את הכבלים שאני לא רוצה לצבוע ואז להשתמש בספריי.. http://skypc.co.il/pl_product~NZC24P~189~0.htm
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי פוקסוקון דיאבוליק גיימינג (תמונה בלינק) http://www.hltechnology.com/image/diabolic.jpg מורכבים עליו כוננים אופטיים לבנים וזה ממש מכער אותו. אז מה שאני רוצה לעשות זה לצבוע את הכוננים בשחור שיתאימו למארז אבל אני רוצה שתאמרו לי באיזה סוג צבע אתם משתמשים ושלא יחדור לכונן ויהרוס אותו או משהו :
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לצבוע את כלובי הכוננים (HDD&Optical Drives) בספריי UV השאלה שלי האם זה יראה במידה טובה בתנאי תאורת UV טובים (מקס' 2 קטודות) או שזה יהיה מעין קשקוש שלא יראה.. תודה (:
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לצבוע מחשב נייד מדגם thinkpad של IBM, הכיוון שלי הוא לבן מבריק (סגנון מקינטושים) מי שמכיר את הלפטופים של IBM יודע כי הגימור של החלק האחורי של המסך (הכיסוי עצמו) הוא לא בדיוק חלק ולא בדיוק מרגיש כמו פלסטיק ולכן אין לי מושג באיזה סוג צבע הכי כדאי להשתמש ובאיזה טכניקה. אם יש למישהו המלצות, אשמח לשמוע. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לצבוע את המאוורים במארז שלי לצבע אחר. איך לצבוע? בספריי? באקרילי? יש דברים שאני צריך לכסות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-