עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Deablo,

איפה אני יכול להשיג כאלו דברים בארץ אני זוכר שהיתי באתר שאיזה שהיא חנות משהוא יודע בבקשה עזרו לי http://store.maxdy.com/hadrco.html

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  2. יש לי מסך LCD 19 אינצ' ואני רוצה לחבר אותו ללמיר של הטלויזיה אבל אין לי את אותו חיבור של הממיר על המסך מה אפשר לעשות והאם זה בכלל אפשרי תודה !

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  3. מה קורה חברס.... תיראו... יש לי מארז טראנספורמר... ולוח אם של DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D סבבה עכשיו יש אותה את התוכנה ששולטת בעיקרון על 2 מאווררים... חוץ מזה של הצ'יפסאט... קיצר למה אני חותר? שהמארז כדיודע לכם מרעיש תחת.... אם עשיתי קומבינה ש3 המאוורים המובנים ישלטו דרך התוכנה... והמאוורר של הCPU כרגיל... אז נישארו לי 2 מאווררים של 120MM שללא שליטה... אחד פועל ב 5V אז לא מרעיש והשני פועל ב12V אז מרעיש וחשוב לי השרט... עכשיו תיראו.... המאוור של ה120MM מחובר לכזה: אבל של נקבה.... כהילה ההפך חחח http://img50.imageshack.us/img50/1927/49rk1.jpg בתוך כאילו לא יודע איך לפרק... זה 2 חוטים של האוורר(אדום ושחור) הולכים לצהוב ולשחור (12V) אז.... אני רוצה לעביר את החוטי…

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  4. אני מחפש לדים ultra bright 3mm (בארהיב יש רק 5mm) חיפוש לא העלה תוצאות...

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  5. Started by liorgadidi,

שלום קניתי ערכת סליבינג. הרכתבי הכל חוץ מדבר אחד-המחבר הגדול(אני חושב atx) מה אני עושה אם אין לי את הערכה של הוצאת החוטים? אני לא יודע איך אני יכול להוציא את החוטים מהמחבר... איך אני יכול לפתור את זה? בתודה מראש ליאור .ג.

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  6. Started by ?redrum?,

קלפר זה מעגל שמחובר למנורה או לכל מעגל אחר ושמוחאים כמה מחיאות כף המעגל נדלק אם אפשר גם מקום לכנות

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  7. Started by amitbatito,

יש לי מארז tt soprano ורציתי לשאול אם זה יהיה כחם לקדוח ולהוסיף מאורר מתחת למארז הוא עמוד על רגליות כאלה אז זורם שם אויר

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  8. Started by or0126,

אני רוצה לנסות את מזלי השנה בתחרות מישהו יכול לתת לי יותר פרטים עליה למשל מה הקטגוריות של השיפוט וכדומה

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  9. Started by skywalker13,

שלום. יש לי ראוטר שאני רוצה להפוך את הנוריות שלו מצהובות לכחולות. הייתי שמח לקבל לינק לאיזה מדריך נחמד שמסביר איך עושים כזה דבר או שאם יש מישהו שניסה את זה שפשוט יכתב לי איך. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  10. Started by nimrods,

(זה ניראה לי לא כול כך קשור לכאן) האם זה אפשרי לעשות ממצלמת אינטרנט רגילה למצלמת אינטרנט אלחוטת?? ואם כן כיצד...?

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  11. Started by NETANELKOREN,

http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=fp-bk והאם יש פאנליםיותר טובים ממנו עד 200 ש"ח ואיך הפאנל ששמתי בקישור

• 12 תגובות
    • 897 צפיות
  12. נתחיל מההתחלה ..... יש לי שני מאווררים 24 V שמקבלים מת מהחשמל בבית (חיבור לשנאי פשוט מאוד ..... ) הבעיה מתחילה בגלל הרעש ... הם דולקים 24 שעות מאותה הסיבה שהם מחוברים ישירות לחשמל בבית ולא לספק הכח של המחשב. אני מעוניין לחבר אליהם שני מפסקים שיהיו בפאנל הקדמי ( זה לא משנה כעקרון ) השאלה שלי היא איך אני מחבר מפסק דו מצבי ? אם אפשר גם בציור וגם במילים .. מה לחבר למה ? לדוגמא יש לי את המפסק הזה של הדוד שמש .. נשמע לי נחמד .. תנו לי רעיונות ....

• 10 תגובות
    • 897 צפיות
  13. Started by moked,

יש לי מחשב P4,שאני משתמש בו כמן htpc. חבר שלי העלה רעיון להכניס אותו לתוך מארז של DVD ישן שאני לא משתמש בו(הוא ישן והוא די רחב). הבעיה שלי היא איך לסדר שכרטיסי הPCI לא "יבלטו" החוצה מן המארז,מכיוון שאני הולך להניח את לוח האם. מישהו יודע האם ישנם כבלים אשר מתחברים בצד אחד של הPCI ובצד השני ניתן לחבר כרטיס ,או שיש פתרון זמין אחר?

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  14. Started by Saari,

התחלתי להתעסק קצת בלדים פה ושם, ואני מנסה לבנות אלמנט תאורה, הזמנתי מEBAY את הדברים הבאים. 20 לדים אדומים, ירוקים, לבנים, כחולים וצהובים (סה"כ 100 לדים של 3MM). בנוסף קיבלתי נגדים ל-5V ו-12V (בסה"כ 200 נגדים, 100 ל-12V וחלוקה לשני צבעים וכנ"ל לגבי ה-5V). האלמנט שאני מנסה לבנות אמור להתחבר ל-USB. עכשיו מה שעשיתי זה חיבור בטור (אני צודק בשם ?), קניתי משטח הלחמה, הכנסתי משהו כמו 6 לדים בצבע אדום ובסוף חיברתי נגד 5V וחיברתי את ה-USB, התוצאה ? רק הלד שאליו מחובר הנגד פועל, השאר החליטו לנוח. עשיתי פה משהו שגוי ?

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  15. אני רוצה להכין מקלט אינפרא אדום אבל לא מצאתי מאריך ליציאה של ה-9 פינים. אולי אפשר במקום זה לחבר את המעגל ליציאה פראללית? אם כן איך? הנה אתר שאולי יכול לעזור לכם לתת לי תשובה: http://b.domaindlx.com/obaid/pport/parallel_port.asp

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  16. Started by Drek Boy,

טוב יש לי רעיון אבל אין לי הרבה ידע באלקטרוניקה אז חשבתי שתוכלו לעזור לי בזה. חשבתי לקחת את השפיץ הזה של המד חום שאם אני לא טועה זה כמו נגד שמשתנה לפי החום לא?! טוב חשבתי שאפשר לשים את המד הזה עם מקור מטח וטרנזיסטור ככה שאם המד יגיד שיש כך וכך חום (אומים) נגיד 40 מעלות אז זה יספיק כדי לפתוח את הטרנזיסטור. הטרנזיסטור יתחבר לעוד חלק(לא רכיב, חלק מעגלי) שאני לא בדיוק יודע איך מרקיבים אבל אני יודע שזה אפשרי; הוא יתחבר לחלק עם קבל ונגד בטור ועוד טרנזיסטור. המטרה היא שהקבל יתמלא לאט עם הנגד וכשהטרנזיסטור יפתח את הטרנזיסטור השני הקבל יתרוקן לאט בכך שהוא יפעיל את המאוורר נגיד ל2-3 דקות. וכל כל פעם שהמעלות יעברו נגיד את ה40 אז המאוורר יעבוד ל2-3 דקות. זה חוסך רעש ולא דורש ממך אישי…

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  17. Started by eliil1,

אני רציתי ללמוד לעשות אוברקלוק, אף פעם עוד לא ניסיתי , וחשבתי שעדיף שאני אתחיל מהכרטיס הישן שלי GEFORCE 2 MX, יש לי גם גיפורס 4 אמאיקס,אבל הוא לא עובד בצורה תקינה אז לא נראלי שאפשר לעשות איתו משהו... בכל אופן,אפשר לעשות אוברקלוק לכרטיס הזה? geforce 2 mx 64 mb ייצא מזה משהו? הכרטיס לא יהרס ? ואם אפשר, עד כמה אפשר לעשות את האוברקלוק? אפשרי שהוא יעבור את הגיפורס 4 טי.איי (טיטניום)?

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  18. חיפשתי כבר כמה שעות ואני לא מוצא. בבקשה אם אפשר לינקים למדריכים. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  19. Started by N N C,

שלום, בתקופה האחרונה החלטתי שאני רוצה לעשות שיפוץ "קל" ללפטופ שלי, כאשר שני התכנונים הראשיים הם צביעת הלפטופ [על זה כבר דיברתי כאן, אבל עדיין לא יצא לפועל] והשני הוא תיקון הסוללה. נתחיל מהשני כי זה קצת יותר חשוב. אני מחפש מקום שמוכר סוללות ליתיום, לא סוללות של לפטופים, אלא ממש את התאי ליתיום [מצורפת תמונה] : בנוסף מצורף מדריך למי שמעוניין גם לשפר את הסוללה שלו במינימום עלות: http://www.summet.com/blog/2007/02/17/laptop-battery-refill/ אוקיי ועכשיו לחלק של המודינג שכולם אוהבים פה. כמו שציינתי בכמה פוסטים אחורה אני מתכנן לצבוע את הלפטופ שלי ונראה שהקיץ סוף סוף יהיה לי זמן לזה, מן הסתם אני לא מתכנן לצבוע ישירות על הפלסטיקה המקורית אלא לקנות אחת חלופית ולצבוע עליה, ולכ…

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  20. Started by Oranl,

היי, מעולם לא התעסקתי במודינג משום סוג ואני צריך קצת ייעוץ. אני מעוניין לצבוע את פנים המארז CM690 שלי לצבע שחור. משהו שיצא כמו בתמונה.. הבנתי שאפשר לעשות את זה במוסכי פחחות וצבע שם יש צביעה מקצועית? איפה אפשר לעשות את זה, האם מישהו עשה את זה וכמה זה אמור לעלות? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  21. אני חדש פה כפי שאתם רואים....ראיתי כתבה במעריב ונדלקתי...גם לפני זה נדלקתי אבל עכשיו אני רוצה לעשות משהו בנידון... אני רוצה להתחיל לבנות כאלה דברים יפים....יש הרבה רעיונות...אבל אין ידע מספיק... אני לא מבין בחומרה של המחשב לא יודע איך לפרק ולבנות מחשב....וזה בטוח ידע בסיסי להתחיל לעשות מודים יפים... אז אפשר מאמרים כל מיני שרטוטים כתבות....כל מה שיש לכם אבל בעברית... לא נראה לי שאני יסתבך יותר מידי אם קצת עזרה... ואיזה מחשב אתם ממליצים לקנות לפירוק?! יאאלה תעזרו תודה!

• 13 תגובות
    • 896 צפיות
  22. Started by liav25,

יש לי ג'ויסטיק חוטי עם חיבור גם לPC וגם לפלייסטיישן. האם אפשר להפוך אותו לג'ויסטיק אלחוטי ? אם כן באיזה שיטה מומלץ, אינפרה אדום נניח ? לא אכפת לי אם זה יעלה לי בחיבור לפלייסטיישן, גם ככה אני לא משתמש בו. עריכה: אינפרה אדום לא טוב לי כי אני צריך גם שהשלט יעבוד גם כשהמקלט שבמחשב מוסתר.

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  23. Started by aleXtazi,

השאלה בכותרת..

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  24. יש לי רעיון אבל הוא בינוני לצבוע את הצדידם והגג של המארז כל אחד בצבע של צבא מסוים לעשות את הסמל של הצבא בעזרת סלוטייפ לשים על המארז ואז לצבוע הכל בשחור אבל זה די בינוני

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  25. Started by fuck off,

הוצאתי VU METER מטייפ ישן מעוד נירא לי שנת 80 ומשהו... אבל זה לא הקטע... כך הוא נראה מקדימה: וכך מאחורה: מה שסימנתי באדום זה חיבורים למשהו שדומה ללד מקדימה(בין שני המדדים) עכשיו השאלה היא איך ולאן אני מחבר כל דבר? ואם אני אצליח לחבר אני העלה מדריך עם תמונות... נ.ב. אני מבקש סליחה על הפעם הקודמת שלא התנהגתי יפה!

• 0 תגובות
    • 895 צפיות

דיונים חדשים בפורומים