אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
טוב יש לי אינטרנט במהירות גילשה של 5 מגה, ושמתי לב שבזמן האחרון הראוטר מתחמם מהרגיל מה שגורם לו להפסיק לעבוד לעיתים קרובות ואז בשרות לקוחות אומרים לנתק מהחמשמל ולחבר וגם אז הוא לא שורד הרבה זמן... ראיתי כאן פרויקט של מישהו שחיבר מאורר לראוטר אני רוצה לעשות דבר דומה רק יש לי בעיה שאין לי שום ידע באלקטרוניקה אז אני לא יודע איך לחבר את המאורר לראוטר... המאורר שיש לי כבר הוא Mini Kaze Ultra 4cm Silent Fan של SYTCHE עם חיבור 2PIN ו יש לו ADAPTOR ל3PIN... איך אפשר לחבר דבר כזה לראוטר?
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
מחפש אתרים טובים של מודינג + מדריכים לקבלת רעיון לפני התחלת המודינג.. מעוניין להתחיל מודינג ורוצה לקבל רעיונות. גם אלקטרוניקה וגם עיצוב. חיפשתי הרבה ולא מצאתי אתרים ממש טובים.. אם הנסיון שלכם אי בטו ח שאתם מכירים קצת יות טוב ממני! מחכה להמו אתרים ומדריכים..... תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD 19 אינצ' ואני רוצה לחבר אותו ללמיר של הטלויזיה אבל אין לי את אותו חיבור של הממיר על המסך מה אפשר לעשות והאם זה בכלל אפשרי תודה !
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
http://img87.echo.cx/img87/6372/12fd.jpg מה עושים? ויש לי מקום לחבר מאוורר על הלוח אם אבל הוא תפוס על ידי מאוורר אחר מה עושים וחשוב שתציעו פתרונות ללא סיכונים
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש לי מחשב שקניתי מאייבורי והוספתי לו כרטיס מסך 9800gt xxt אבל זה לא משנה בימים האחרונים המחשב ממש חם ובדקתי וגיליתי שאייבורי הגאונים שמו את כל המאווררים מוציאי אוויר ויש לי את המארזים הרגילים האלה ופתחתי את הצד קיצור יש מאוורר 72 מילימטר מקדימה שמוציא אוויר החוצה(לאן ?!) ועוד מאוורר 45מילימטר(נראלי) שגם מוציא אוויר החוצה ועל הדלת של המארז לא קיבלתי מאורר קיצור לא נראלי שיש מקום בלוח אם לעוד מאורר ? מה לעשות ? המערכת שלי : מעבד : DualCore AMD Athlon 64 X2, 2800 MHz (14 x 200) 5600+ לוח אם MSI K9N6PGM-F/FI / K9N6SGM-V / K9N6VGM-V (MS-7309) צ'יפסט לוח אם nVIDIA nForce 6100-4xx, AMD Hammer זיכרון 2GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-4-4-10 @ 266 MHz) (3-3-3-8 @ 20…
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
נתחיל מההתחלה ..... יש לי שני מאווררים 24 V שמקבלים מת מהחשמל בבית (חיבור לשנאי פשוט מאוד ..... ) הבעיה מתחילה בגלל הרעש ... הם דולקים 24 שעות מאותה הסיבה שהם מחוברים ישירות לחשמל בבית ולא לספק הכח של המחשב. אני מעוניין לחבר אליהם שני מפסקים שיהיו בפאנל הקדמי ( זה לא משנה כעקרון ) השאלה שלי היא איך אני מחבר מפסק דו מצבי ? אם אפשר גם בציור וגם במילים .. מה לחבר למה ? לדוגמא יש לי את המפסק הזה של הדוד שמש .. נשמע לי נחמד .. תנו לי רעיונות ....
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-
-
במדריך הזה http://hwzone.co.il/guides/lcdguide/ כתוב כך פינים 18-25 בחיבור הפרללי הארקה - חוט שחור בחיבור המולקס אלו סיביות נתונים לקריאה. עליהן להיות 0 ולכן אנו מאריקים אותן. אם ברשותכם מסך עם תאורה פנימית קיימים שני פינים נוספים 15 ו-16, פינים אלו הם הפינים של התאורה. יש לחבר את פין 15 למקור המתח (חוט אדום בחיבור המולקס), ואת פין 16 לפוטנציומטר של 10ohm ומשם להארקה (חוט שחור בחיבור המולקס). ושאלתי היא לי יש מסך LCD עם 18 פינים איך אני אמור לחבר אותו???? המסך שייך לאיזה תרגומון או מילון יש לי תמונות שלו 1 המסך http://www.siz.co.il/up/jzdlnlgywhwn.jpg 2 החיבורים http://www.siz.co.il/up/m1i2mdzxmedm.jpg תודה רבה רבה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני חדש פה כפי שאתם רואים....ראיתי כתבה במעריב ונדלקתי...גם לפני זה נדלקתי אבל עכשיו אני רוצה לעשות משהו בנידון... אני רוצה להתחיל לבנות כאלה דברים יפים....יש הרבה רעיונות...אבל אין ידע מספיק... אני לא מבין בחומרה של המחשב לא יודע איך לפרק ולבנות מחשב....וזה בטוח ידע בסיסי להתחיל לעשות מודים יפים... אז אפשר מאמרים כל מיני שרטוטים כתבות....כל מה שיש לכם אבל בעברית... לא נראה לי שאני יסתבך יותר מידי אם קצת עזרה... ואיזה מחשב אתם ממליצים לקנות לפירוק?! יאאלה תעזרו תודה!
-
שלום, יש לי מאורר סטאר והמנורה "מגמגמת", אמרו לי לקנות פלטת לד חדשה. אצל היבואן זה עולה 100 ש"ח. השאלה האם יש כזה שאפשר לקנות יותר זול בחנות או באליאקפרס? האם מישהו החליף כזה בעבר? מצאתי מנורה לד באליאקםרס היא מתאימה?
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
-
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
-
(זה ניראה לי לא כול כך קשור לכאן) האם זה אפשרי לעשות ממצלמת אינטרנט רגילה למצלמת אינטרנט אלחוטת?? ואם כן כיצד...?
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
חיפשתי כבר כמה שעות ואני לא מוצא. בבקשה אם אפשר לינקים למדריכים. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את הספריי הזה ורציתי לדעת מה אתם אומרים עליו? האם הוא טוב לצביעת ברזל? מארז? פלסטיק? האם הוא צובע טוב? האם מישהו מכיר אותו בכלל וניסה אותו והשתמש בו? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כבר כמה זמן חשבתי לחבר את המסגרת הדיגיטאלית שלי למארז לצורך מודינג ראיתי את הבחור הזהhttp://spritesmods.com/?art=picframe&page=3&showall=true זה פחות או יותר הרעיון. הבעיה שהוא משתמש בלינוקס. מישהו יודע איך אני עושה את אותו הדבר בwindows xp 64bit ? תודה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מחפש שותף או שותפה ( ) מאזור ראשל"צ לפרוייקט לכל המעוניין : imdjx@mail.co.il בעיקרון זה ככה... חברה מסויימת הציע לי סכום נכבד בתמורה למארז מעוצב אני מחפש שותף כדי לעשות מוד רציני ביותר והרווח הייה 50-50 המארז הייה למחשבי פנטיום 4 וצריך שהייה בו לפחות 4 מאווררים. ספק של לפחות 400 והוא צריך להיות בצבע כסף או כל צבע בהיר מי שחושב שהוא מודר טוב ומי אזור ראשל"צ מוזמן להיצטרף אלי אבל אני כבר אומר שההוצעות היו עלינו ולבקשת אחראי הפורום אני לא יכול להוסיף בקשר לכסף בקיצור שלחו לי מייל מי שרוצה זמן העבודה המוקצב הוא עד 25-01-05
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי כרגע זוג רמקולים פשוטים איך מהם שולט על עוצת הקול וגם ממנו ניתן להדליק לכבות את הרמקולים. הם מחוברים ליציא של הרמקולים מכרטיס מסך. נגיד אני רוצה לחבר עוד זוג רמקולים פשוטים. האם אני יכול לעשות זאת עלידי מפצל? אם כן איפה קונים או שניתן לעשות לבד? שאלה בקשר לבניית רמקול פשוט: אני פירקתי רמקולים אז אני יכול לבנות מהדבר העגול השחור הזה (אני יודע שבאנגלית קוראים לו Dynamic נראה לי =\ )? ועוד שאלה אם נגיד אני ישתמש במפצל לחיבור זוג רמקולים נוספים (הרמקולים פשוטים אין שם שליטה על ווליום) האם ניתן איכשהו לעשות ככה שהרמקולים שלי שיש לי כגע ישלטו גם על אותו זוג שאני יחבר?
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם צרפתי תמונה של 2 רכיבים ורציתי לדעת מה הם ואיך בודקים אותם תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי מארז tt soprano ורציתי לשאול אם זה יהיה כחם לקדוח ולהוסיף מאורר מתחת למארז הוא עמוד על רגליות כאלה אז זורם שם אויר
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי במתנה טלפון פנסוניק דגם kx-tg4023 שנקנה בארה״ב ומן הסתם מתאים למתח החשמלי שם שהוא 110v . מה עליי לעשות על מנת להתאימו לשימוש בארץ? להחליף שנאי? לקנות איזשהו מתאם?
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מה קורה חברס.... תיראו... יש לי מארז טראנספורמר... ולוח אם של DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D סבבה עכשיו יש אותה את התוכנה ששולטת בעיקרון על 2 מאווררים... חוץ מזה של הצ'יפסאט... קיצר למה אני חותר? שהמארז כדיודע לכם מרעיש תחת.... אם עשיתי קומבינה ש3 המאוורים המובנים ישלטו דרך התוכנה... והמאוורר של הCPU כרגיל... אז נישארו לי 2 מאווררים של 120MM שללא שליטה... אחד פועל ב 5V אז לא מרעיש והשני פועל ב12V אז מרעיש וחשוב לי השרט... עכשיו תיראו.... המאוור של ה120MM מחובר לכזה: אבל של נקבה.... כהילה ההפך חחח http://img50.imageshack.us/img50/1927/49rk1.jpg בתוך כאילו לא יודע איך לפרק... זה 2 חוטים של האוורר(אדום ושחור) הולכים לצהוב ולשחור (12V) אז.... אני רוצה לעביר את החוטי…
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו מכיר פאן באס ל 4 מאווררים -שיתאים למארז עם דלת. כלומר כפתורים שקועים או שטוחים, פאנל דיגיטאלי ללא כפתור מסתובב. תודה טל
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש מצב לגלות מה הקוד של שלט מסוים אם משדרים אל המעגל IR האם יש תוכנה שיודעת לעשות את זה ?
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
התחלתי להתעסק קצת בלדים פה ושם, ואני מנסה לבנות אלמנט תאורה, הזמנתי מEBAY את הדברים הבאים. 20 לדים אדומים, ירוקים, לבנים, כחולים וצהובים (סה"כ 100 לדים של 3MM). בנוסף קיבלתי נגדים ל-5V ו-12V (בסה"כ 200 נגדים, 100 ל-12V וחלוקה לשני צבעים וכנ"ל לגבי ה-5V). האלמנט שאני מנסה לבנות אמור להתחבר ל-USB. עכשיו מה שעשיתי זה חיבור בטור (אני צודק בשם ?), קניתי משטח הלחמה, הכנסתי משהו כמו 6 לדים בצבע אדום ובסוף חיברתי נגד 5V וחיברתי את ה-USB, התוצאה ? רק הלד שאליו מחובר הנגד פועל, השאר החליטו לנוח. עשיתי פה משהו שגוי ?
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-