אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים ? מה אתם מציעים לשפר ? ומקדימה השקוף הזה זה לא פרספקט זאת תהיה רשת ברזל יפה כזאת ! בצד בחלון זה יהיה פרספקט ! (אין הבדלי צבע פשוט הקובץ ככה) באיזה צבע עדיף : שחור אפור או צהוב ? בגג תהיה צורה ומאוורר באמצע ! אהההה ועוד משהו החור הזה שבפרונט של המארז יהיה בתוכו מאוורר ! יעשה על המארז הנ"ל : http://www.ksp.co.il/hmain.php (הראשון שלמעלה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש לי מארז tt soprano ורציתי לשאול אם זה יהיה כחם לקדוח ולהוסיף מאורר מתחת למארז הוא עמוד על רגליות כאלה אז זורם שם אויר
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש לי ג'ויסטיק חוטי עם חיבור גם לPC וגם לפלייסטיישן. האם אפשר להפוך אותו לג'ויסטיק אלחוטי ? אם כן באיזה שיטה מומלץ, אינפרה אדום נניח ? לא אכפת לי אם זה יעלה לי בחיבור לפלייסטיישן, גם ככה אני לא משתמש בו. עריכה: אינפרה אדום לא טוב לי כי אני צריך גם שהשלט יעבוד גם כשהמקלט שבמחשב מוסתר.
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי במתנה טלפון פנסוניק דגם kx-tg4023 שנקנה בארה״ב ומן הסתם מתאים למתח החשמלי שם שהוא 110v . מה עליי לעשות על מנת להתאימו לשימוש בארץ? להחליף שנאי? לקנות איזשהו מתאם?
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
http://img87.echo.cx/img87/6372/12fd.jpg מה עושים? ויש לי מקום לחבר מאוורר על הלוח אם אבל הוא תפוס על ידי מאוורר אחר מה עושים וחשוב שתציעו פתרונות ללא סיכונים
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
חיפשתי כבר כמה שעות ואני לא מוצא. בבקשה אם אפשר לינקים למדריכים. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי מחשב שקניתי מאייבורי והוספתי לו כרטיס מסך 9800gt xxt אבל זה לא משנה בימים האחרונים המחשב ממש חם ובדקתי וגיליתי שאייבורי הגאונים שמו את כל המאווררים מוציאי אוויר ויש לי את המארזים הרגילים האלה ופתחתי את הצד קיצור יש מאוורר 72 מילימטר מקדימה שמוציא אוויר החוצה(לאן ?!) ועוד מאוורר 45מילימטר(נראלי) שגם מוציא אוויר החוצה ועל הדלת של המארז לא קיבלתי מאורר קיצור לא נראלי שיש מקום בלוח אם לעוד מאורר ? מה לעשות ? המערכת שלי : מעבד : DualCore AMD Athlon 64 X2, 2800 MHz (14 x 200) 5600+ לוח אם MSI K9N6PGM-F/FI / K9N6SGM-V / K9N6VGM-V (MS-7309) צ'יפסט לוח אם nVIDIA nForce 6100-4xx, AMD Hammer זיכרון 2GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-4-4-10 @ 266 MHz) (3-3-3-8 @ 20…
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כבר כמה זמן חשבתי לחבר את המסגרת הדיגיטאלית שלי למארז לצורך מודינג ראיתי את הבחור הזהhttp://spritesmods.com/?art=picframe&page=3&showall=true זה פחות או יותר הרעיון. הבעיה שהוא משתמש בלינוקס. מישהו יודע איך אני עושה את אותו הדבר בwindows xp 64bit ? תודה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני מחפש לדים ultra bright 3mm (בארהיב יש רק 5mm) חיפוש לא העלה תוצאות...
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
במדריך הזה http://hwzone.co.il/guides/lcdguide/ כתוב כך פינים 18-25 בחיבור הפרללי הארקה - חוט שחור בחיבור המולקס אלו סיביות נתונים לקריאה. עליהן להיות 0 ולכן אנו מאריקים אותן. אם ברשותכם מסך עם תאורה פנימית קיימים שני פינים נוספים 15 ו-16, פינים אלו הם הפינים של התאורה. יש לחבר את פין 15 למקור המתח (חוט אדום בחיבור המולקס), ואת פין 16 לפוטנציומטר של 10ohm ומשם להארקה (חוט שחור בחיבור המולקס). ושאלתי היא לי יש מסך LCD עם 18 פינים איך אני אמור לחבר אותו???? המסך שייך לאיזה תרגומון או מילון יש לי תמונות שלו 1 המסך http://www.siz.co.il/up/jzdlnlgywhwn.jpg 2 החיבורים http://www.siz.co.il/up/m1i2mdzxmedm.jpg תודה רבה רבה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם, מהספק כוח של המחשב יוצאים בדרך כלל 4 חוטים 1 צהוב שהוא מספק 12V 2 שחורים שהם מינוס ועוד 1 בצבע אדום שהוא מספק 5V לאחרונה אני רואה ספקי כוח שמתחברים להרדיסק מסוג SATA ש-להם יש גם את המטחים שציינתי מקודם (4 חוטים) ובנוסף לזה יש עוד חוט אחד שהוא בצבע כתום כמה מטח זה מביא? ובישביל מה זה טוב?
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי כרגע זוג רמקולים פשוטים איך מהם שולט על עוצת הקול וגם ממנו ניתן להדליק לכבות את הרמקולים. הם מחוברים ליציא של הרמקולים מכרטיס מסך. נגיד אני רוצה לחבר עוד זוג רמקולים פשוטים. האם אני יכול לעשות זאת עלידי מפצל? אם כן איפה קונים או שניתן לעשות לבד? שאלה בקשר לבניית רמקול פשוט: אני פירקתי רמקולים אז אני יכול לבנות מהדבר העגול השחור הזה (אני יודע שבאנגלית קוראים לו Dynamic נראה לי =\ )? ועוד שאלה אם נגיד אני ישתמש במפצל לחיבור זוג רמקולים נוספים (הרמקולים פשוטים אין שם שליטה על ווליום) האם ניתן איכשהו לעשות ככה שהרמקולים שלי שיש לי כגע ישלטו גם על אותו זוג שאני יחבר?
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בקר תאורה למחשב שלי ואני רוצה שהוא יהיה לא יקר כ"כ עד 200 או 250 שקל!! ושיהיה כולל את המנורות וכל מה שצריך תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש אפשרות להפעיל אותו מהספק של המחשב? ואם לא איזה אפשרות בכלל יש לי להפעיל אותו? כתוב לי עליו ככה 115V ~ AC 50/60 HZ .21/.19A המאורר הוא NMB 4715FS-12T-B50 עזרה בבקשה...
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לבנות פנל עם כפתור הדלקה וכפתור של ריסטרט למחשב! והשאלה שלי היא איזה סוג לחצן אני צריך לכל אחד מהם? N.open או N.close?? ואיפה כדאי למקם אותו? חשבתי בכניסה לחדר ככה שאני מדליק את האור אני יוכל גם להדליק את המחשב מה אתם אומרים?! תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני רציתי ללמוד לעשות אוברקלוק, אף פעם עוד לא ניסיתי , וחשבתי שעדיף שאני אתחיל מהכרטיס הישן שלי GEFORCE 2 MX, יש לי גם גיפורס 4 אמאיקס,אבל הוא לא עובד בצורה תקינה אז לא נראלי שאפשר לעשות איתו משהו... בכל אופן,אפשר לעשות אוברקלוק לכרטיס הזה? geforce 2 mx 64 mb ייצא מזה משהו? הכרטיס לא יהרס ? ואם אפשר, עד כמה אפשר לעשות את האוברקלוק? אפשרי שהוא יעבור את הגיפורס 4 טי.איי (טיטניום)?
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי רעיון אבל הוא בינוני לצבוע את הצדידם והגג של המארז כל אחד בצבע של צבא מסוים לעשות את הסמל של הצבא בעזרת סלוטייפ לשים על המארז ואז לצבוע הכל בשחור אבל זה די בינוני
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו מכיר פאן באס ל 4 מאווררים -שיתאים למארז עם דלת. כלומר כפתורים שקועים או שטוחים, פאנל דיגיטאלי ללא כפתור מסתובב. תודה טל
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
קלפר זה מעגל שמחובר למנורה או לכל מעגל אחר ושמוחאים כמה מחיאות כף המעגל נדלק אם אפשר גם מקום לכנות
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
חח לעשות איזה ספה או משו שמתחת מוברג מחשב... את האוויר החם יפלוט על הרגלים (ררררר איזה כייף בחרוף.. במקום להביא שמחה) ויוצאת זרוע שתחזיק את המסך ועוד אחת לעכבר ולמקלדת (והזרעות מתקפלות לצד כזה..) תדמינו איזה ענק זה להיות על ספה בסטאלבת לשקוע בספה ולשחק מקס פין 2 או משו כזה...
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מחפש אתרים טובים של מודינג + מדריכים לקבלת רעיון לפני התחלת המודינג.. מעוניין להתחיל מודינג ורוצה לקבל רעיונות. גם אלקטרוניקה וגם עיצוב. חיפשתי הרבה ולא מצאתי אתרים ממש טובים.. אם הנסיון שלכם אי בטו ח שאתם מכירים קצת יות טוב ממני! מחכה להמו אתרים ומדריכים..... תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
אני יודע מה יהיו התגובות שלכם (יש פה מדריך באתר,לא שלא תקנה וכו..) אני יודע שזה קשה אבל קראתי כמה ספרי אלקט' מהפעם שרציתי לעשות מפסקים למאוררים..) אני כמעט בטוח שאי אפשר אבל אולי יש כאן כמה שניסו או קראו על זה באיזשהו מקום.. תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
מה אני צריך לדעת כדי להתחיל בבנייה, אם יש מישהו שיכול להסביר לי, או להפנות אותי למדריכים אז תודה
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-