עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. רציתי לדעת אם אני יצליח להפוך די וי די רגיל לנייד כמובן שאני יוסיף מסך וכ'ו אבל מה שיותר מעניין אותי זה אם יהיה אפשר לחבר אותו לסוללת ליטיום או אפילו למצת באוטו.... תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  2. אני רוצה לקנות בקר תאורה למחשב שלי ואני רוצה שהוא יהיה לא יקר כ"כ עד 200 או 250 שקל!! ושיהיה כולל את המנורות וכל מה שצריך תודה מראש

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  3. דבר ראשון אני חייב לציין שזה דברים שצריכים להיות ברמה נורמלית, לא שתראו לי איזה פרוייקט ברמה של aliyanyn כי אין לי את הידע והחוש לדברים כאלה דבר שני אני עצלן רצח אז תשתדלו דברים פשוטים ומהירים חח :> דבר שלישי, חומרים רגילים שאפשר למצוא בכל חנות ולא איזה שילוב כימי של מרכיבים שנמצאים רק בקצה של הר האופימפוס (זה בכלל הר?) o_0 www.vl.rehost.co.il/case-front.jpg הנקודה היא שהוא כרגע סתם חסר צרוה חתוך מחורר וכו.. (: במקומות שיש חור (החור הגדול העליון שהוא בעצם ברוחב של 5.25 ובגובה של שני 5.25 + 3.5 והחור התחתון שהיה בו פאנל קדמי שניהם עם רשת... העניין הוא שזה סתם חסר צורה השיטה הקלה ביותר שחשבתי עליה זה להגדיל את החור התחתון, ולעשות גם על החור העליון וגם על התחתון גומי עבה …

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  4. Started by eliil1,

אני רציתי ללמוד לעשות אוברקלוק, אף פעם עוד לא ניסיתי , וחשבתי שעדיף שאני אתחיל מהכרטיס הישן שלי GEFORCE 2 MX, יש לי גם גיפורס 4 אמאיקס,אבל הוא לא עובד בצורה תקינה אז לא נראלי שאפשר לעשות איתו משהו... בכל אופן,אפשר לעשות אוברקלוק לכרטיס הזה? geforce 2 mx 64 mb ייצא מזה משהו? הכרטיס לא יהרס ? ואם אפשר, עד כמה אפשר לעשות את האוברקלוק? אפשרי שהוא יעבור את הגיפורס 4 טי.איי (טיטניום)?

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  5. המראה המשעמם של המקלדת והעכבר נמאס אז התחלתי לעבוד על מוד למקלדת ולעכבר שהוא!.... מוד למקלדת!!!!!! *פרוק כל המקלדת ! *הכנת מבנה למקלדת מפרספקס ! *החלפת הלדים של המקלדת ע"י לדים אחרים חשבתי על כחול...וגם חשבתי לעשות תאורה לכל המקלדת בצבע כחול או שכל קבוצת מקשים תיהיה בצבע שונה וגם להוסיף כפתור ON ו OFF כדי שאני יוכל להדליק תתאורה מתיי שמתחשק לי בעיקר בלילה...!!!! *בניית כפתורים שטוחים מפרספקס לפחות אני ינסה לעשות את זה במקרה הכי גרוע אני ישים תכפתורים המקוררייים של המקלדת....! **על זה אני עוד לא סגור אבל אני רוצה להוסיף 2-3 מאווררים קטנים זוהרים למקלדת לאיוורור של האצבעות ...***עוד חושב על זה*** *** והשלב הסופי אחרי שאני יעשה בהצלחה מה שאני רוצה לעשות חיבור המלקדת והפעלתה…

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  6. Started by ViPeRT,

שלום לכולם צרפתי תמונה של 2 רכיבים ורציתי לדעת מה הם ואיך בודקים אותם תודה מראש

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  7. Started by ETB,

אני רוצה להכין ראו-באס לארבע מאוררים, שני מאוררים ג'נרים של 120 בהספקשאלו הנתונים שלהם 0.18A ו 2.16W, ושני מאוררים 80 ג'נרים 0.14. ולפי החישוב שלי כל שני המאוררים של ה120 מ"מ צריכים פוטנציומטר של 66 KOhm ושני המאוררים השניים צריכים של 85 KOhm. אני צודק? והאם זה יכול לגרום נזק למאוררים ולספק בארבעתם בפוטנציומטר של 100 או 50 Kohm? כי אני כבר מבולבל, ראיתי במדריך של Bit-Teck שצריך לראו באס 50, ובטרד של ווטוס מלפני שבועיים שצריך 100, אז איזה פוטנציומטר מומלץ?

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  8. אני מחפש לדים ultra bright 3mm (בארהיב יש רק 5mm) חיפוש לא העלה תוצאות...

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  9. Started by jeyjey,

יש לי לד UB והוא מאיר יותר מדי חזק... יש אפשרות לעשות שהוא יאיר חלש יותר? (עם נגד או משהו)

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  10. Started by aleXtazi,

השאלה בכותרת..

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  11. אני מעוניין להמשיך את המודינג שלי ומתוכנן לחלק עליון משהו כזה: מקדימה\מאחורה: -------- \ / __\ /__ כמובן שזה סגור מקימה ומאחורה. למעלה וקדימה ואני כבר יעשה חורים וכל מה שאני צריך לבד. השאלה האם לעשות את זה מפח או פרספק.. ומהיכן אפשר להזמין דבר כזה (אזור פ"ת)... יש לכם רעיונות אחרים? למעלה יהיה בין השאר שני מאווררים 120 אז זה צריך להיות חזק.

12. Started by Oranl,

היי, מעולם לא התעסקתי במודינג משום סוג ואני צריך קצת ייעוץ. אני מעוניין לצבוע את פנים המארז CM690 שלי לצבע שחור. משהו שיצא כמו בתמונה.. הבנתי שאפשר לעשות את זה במוסכי פחחות וצבע שם יש צביעה מקצועית? איפה אפשר לעשות את זה, האם מישהו עשה את זה וכמה זה אמור לעלות? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  13. טוב אז קניתי דרמל של HYUNDAI לפני שלוש ימים - ואתמול והיום חתכתי איתו עם הציר הגמיש - ואני די מרוצה מאיך שהוא חתך ומהחלקים שקיבלתי איתו (חוץ מזה ששברתי 2 דיסקיות על שטויות - אבל זה היה באשמתי...) והיום באמצע שאני חותך עם הציר הגמיש פתאום אני רואה שהדסקית שעל הציר לא מסתובבת. ואז עצרתי את הדרמל וראיתי שהפלסטיק השחור הזה יצא מהמקום , הנה תמונה שתבינו אותי יותר . ואיפה שסימנתי את הפס הלבן משם הוא יצא . וגם המסמר הארוך שבפנים נופל ... עכשיו אני כשאני שם את המסמר הזה שוב בפנים ודוחך אותו ממש קרוב ואז מסובב את הראש של הצד השני(איפה שמכניסים את הדיסקית) אז זה עובד. אבל הבעיה שכל רגע הפלסטיק שוב נופל... וגם אני לא מבין למה זה קרה- לא קיפלתי את הציר ועבדתי בעידינות... אתם…

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  14. חבר'ה קניתי את כל החלקים חיברתי את זה כמו התרשים ( למרות שהסתבכתי הרבה כי בניתי את זה עם מתריצה אם יש לכם על הדרך איזה מאמר איך להשתמש עם הדבר המסובך הזה אני אשמח) ו.... 1. חייב לד פנס כדי שזה יעבוד לפי המוזיקה כי חברתי לד רגיל והוא מידי פעם נדלק לא תמיד ואין שום הבהוב או דולק או כבוי? 2. בתרשים אני חייב לחבר בין C2 Q1 וR3 או שאני יכול לחבר ישירות את C2 וR3 בלי לחבר את Q1 ? 3. איך אני מחבר את המינוס של האודיו ושל הזרם בתרשים המינוס יוצא משני מקומות Q1 וQ2 הם מתחברים ומתוך שנייהם יוצא מינוס לזרם ומינוס לאודיו איך אני עושה זאת? זה התרשים שאני מדבר עליו http://www.siz.co.il/my.php?file=kv2mlg2ifm2n.jpg אם לא עובד http://www.siz.co.il/up/kv2mlg2ifm2n.jpg תודה רבה …

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  15. Started by imber,

איפה אפשר למצוא קאטודות לבנות (שמוציאות אור לבן ) בארץ?

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  16. היי כולם, לאחרונה הבנתי שכל החלק הקדמי שמוקדש לכוננים במארז שלי לא ממש נחוץ ואני די מעוניין להיפתר ממנו. עם כניסת כונני SSD כבר לא צריך מקום לדיסק קשיח שכן הם מאוד קטנים ואפשר לדחוף אותם בכל מקום בלי בעיה, הדבר השני זה שאני לא משתמש בצורב כמעט בכלל, וגם אם כן אז יש לי כונן חיצוני, וגם עברתי דירה והמקום מועט אז זה רעיון טוב להקטין את המארז. מדובר בחלק הקדמי של הכוננים כמו שאמרתי וניתן לגלח משם 20 סמ בערך. המארז שלי אגב זה מארז זול מאוד שקניתי ב100 שח, משהוא ממש זבל אבל עובד טוב. עכשיו לחלק הקצת יותר בעייתי, אני מאוד בעד מודינג והייתי רוצה לעשות את זה בעצמי, אבל אין לי כלים מתאימים, כן יש לי מקדחה ודברים פשוטים, אבל אין לי מסור ודרמל, למישו יש רעיון מה אני יכול לעשות? בעיקר…

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  17. בנגן MP3 של חבר שלי נפל המפסק (אפשר לראות בתמונה בצד ימין שיש חורים פנויים למפסק כמו השניים האחרים). זה מפסק צידי, ניתן לראות דוגמא של שני המפסקים השכנים לו. מאיפה ניתן להשיג מפסק כזה? רצוי בארץ (אני לא עומד קנות סטוק של 50 כאלו מאיביי) תודה

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  18. כותרת...תודה.

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  19. שלום בסוכות אני מתכוון לעשות את המודינג הראשון שלי,חלון במארז, יש לי שאלה מכיוון שיש לי בעיה,אני אל יודע באיזו צורה לעשות את החלון הבאתי צילום של המארז שלי,אולי תסמנו בצייר איפה לחתוך.... מאוורר עם לדים+קתודות,איפה אני יכול להשיג באיזור המרכז כי ממה שהבנתי יש רק תחנות הזו PCCOOL בחיפה וזה נורא רחוק ולא מסכימים לי להזמין,אז אם אפשר עזרה תודה. שאלה אחרונה,מישהו יכול להביא תמונה של קליפסים שאיתם ניתן לחבר את הפרספקס לדלת המארז,ועוד משהו שאלה קצת מטומטמת חחח איך אני מסמן את הציור של החלון על דלת המארז,היא שחורה ?.....

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  20. Started by moked,

יש לי מחשב P4,שאני משתמש בו כמן htpc. חבר שלי העלה רעיון להכניס אותו לתוך מארז של DVD ישן שאני לא משתמש בו(הוא ישן והוא די רחב). הבעיה שלי היא איך לסדר שכרטיסי הPCI לא "יבלטו" החוצה מן המארז,מכיוון שאני הולך להניח את לוח האם. מישהו יודע האם ישנם כבלים אשר מתחברים בצד אחד של הPCI ובצד השני ניתן לחבר כרטיס ,או שיש פתרון זמין אחר?

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  21. אני צריך קודם לשייף אותו? ואם כן אז עם מה ואיזה סוג צבע זה?

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  22. Started by TheShadow,

חח לעשות איזה ספה או משו שמתחת מוברג מחשב... את האוויר החם יפלוט על הרגלים (ררררר איזה כייף בחרוף.. במקום להביא שמחה) ויוצאת זרוע שתחזיק את המסך ועוד אחת לעכבר ולמקלדת (והזרעות מתקפלות לצד כזה..) תדמינו איזה ענק זה להיות על ספה בסטאלבת לשקוע בספה ולשחק מקס פין 2 או משו כזה...

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  23. Started by adi518,

אני צריך מישהו שיבנה לי במחיר סביר, כבל משורוול (SLEEVED) 24 pin במקום הכבל שהגיע עם הספק כח שלי. אני צריך כבל באורך 30 ס"מ עם צד אחד חשוף (ללא קונקטור,רק פינים נקבה) וצד שני עם קונקטור 24-pin נקבה. אני מדבר על משהו ברמה כמו PSYCHO SLEEVE ו LUTRO0. יש תותחים כאלה אצלנו בארץ או שלא כל כך ? תודה לעוזרים, אחלה פורום !

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  24. ובנוסף אעיפה אפשר לקנות חוטי EL באזור רמת-גן תל אביב

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  25. Started by IME3,

מחפש פילטר אבק לקדימה של המארז למישהו יש רעיון המארז הוא אנטק 900 בעקרון אני יכול אפילו למצוא איזה משהו ולחתוך אותו בדיוק בגודל המתאים שיתאים מקדימה איפה שני המאווררים ששואבים אוויר לתוך המארז איפה אני יכול למצוא מין רשתות/מסננים כאלו מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.