עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by BEN903,

מחר מביא את החלקים הבאים 2 Thermaltake HardDisk Cooler A2376 1 Thermaltake Big Typhoon CL-P0114 4 Thermaltake Cooper memory heat spreader A1989 1 Arctic Silver 5 Thermal Compound A2150 היא טובה גם לכרטיס מסך 6800 ?? ואני עושה הזמנה מחר גם ל: Thermaltake NEON2 UV A1721 1 Thermaltake XR-CABLE SATA UV 60CM BLUE 2 Thermaltake XR-CABLE ATA UV60CM GREEN 1 Thermaltake XR-CABLE FLOPPY UV 45CM ORANGE 1 איך זה בשביל התחלה למודינג פנימי לSHARK כסוף שלTT ??? השלב הבא חלון שקוף ניתן להשיג פרספקט בכל זגגיה או זה משהו מיוחד ????? וואי אני מת להשיג מצלמה ולצלם :xyxthumbs:

• 11 תגובות
    • 892 צפיות
  2. ה-X זה XCONTROLLER של TT מצטער מראש על האיכות בעיות בPAINT בתמונה המצולמת עדיין אין את הקונטרולר אבל אתם יכולים לדמיין אותו [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 892 צפיות
  3. Started by liranmo,

אם אני קונה מהאתר http://www.lsdiodes.co.il לדים, אני מזמין בערך 60 לדים מכל צבע 10, אז אני מקבל איתם 60 נגדים? והאם הקניה בטוחה משם?

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  4. Started by parlov,

כבר מזמן חשבתי לקנות דרמל. ופתאום ראיתי את זה מה אתם אומרים שווה או לא מגיע ל3000 סל"ד (לא רע אני חושב)פלוס מגיע עם 87 אביזרים השאלה האם הדיסקיות של דרמל יתלבשו על זה? http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1274873

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  5. Started by barzanger,

אני הולך לעבוד על פרוייקט חדש משו יותר רציני מהאחרון אחד מהדברים שאני רוצה זה PAINT JOB על רמה הייתי בתערוכת מכוניות שנה שעברה והיה שם רובוט כזה שצובע לפי תמונה של מחשב (החברה מישראל היא הציגה את המכונה שלהם בתערוכה בגני התערוכה) מישהוא יודע את שם החברה או חברה אחרת שיכולה לעשות עבודה דומה? צירפתי סרטון שצילמתי של המכונה אבל את המספר שלהם שכחתי כל מי שטוב בגוגל ויכול לעזור בחיפוש קטן אני אשמח http://www.youtube.com/watch?v=DD37ofZJQCg

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  6. Started by XGALX,

אני רוצה לקנות מין כבלים זוהרים משו כזה: Thermaltake XR-Cable Floppy UV 45cm Orange (אני לא מבין בזה כלום) אני לא יודע איזה כבלים אני צריך גודל סוג וכו' תקציב 80-100 שקל (כמה שיותר פחות) תנו כמה אפשרויות זה המפרט של המחשב: TMS: לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים 1 NZXT Lexa Aluminum No PSU ¤626 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 125 1 ספק כוח 1 Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 399 קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤ 49 1 קירור לקשיחים1 Thermaltake Cyclo HD Fan A2427 ¤ 44 קירור לזיכרונות 1 Thermaltake Cyclo Memory Cooling CL-R0023 ¤ 49 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤446 קשיחים למחשבים שו…

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  7. Started by AdarShalev,

היי. קוראים לי אדר ואני כתבת של ynet. אני מנסה לחפש חובב מודינג או שניים שיהיו מוכנים להתראיין טלפונית בקצרה בנושא. אפשר להשיג אותי ב-shalev.adar!@gmail.com. תודה!

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  8. Started by Electrobunny,

שלום לכולם ..... לפני כמה זמן מסך ישן שבראשותי הפסיק לעבוד ......הוא משמיעה "טיקים בילתי פוסקים ולא מראה כלום" אני חושש שאיזה ממסר בפנים נשרף או משהו כזה... השאלה שלי היא האם אפשר לנצל את המסך בדרך אחרת כגון חלקים מסוימים בתוכו.. ( אני יודע שזה מסוכן לתקן אותו ) ...או שפשוט כדי להיפטר מימנו..... מישהו מאיזה פורם הציע אקווריום אבל אני בטוח שיש איזה חלקים ביפנים שאפשר לעשות איתם משהו......

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  9. Started by eegg,

אני רוצה לקנות בקר מאוורים מינימום שלוש מאוורים עד כ200 שח חשבתי על הvantec nexus שעולה 180 ולפי הביקורת באתר הוא דיי טוב וגם בא עם שתי קטודות או חשבתי גם על הzalman שעולה 150 ויש לו 4 מאוורים ו2 מפסקים מה לדעתכם יותר טוב

10. Started by ?redrum?,

קלפר זה מעגל שמחובר למנורה או לכל מעגל אחר ושמוחאים כמה מחיאות כף המעגל נדלק אם אפשר גם מקום לכנות

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  11. פעם היה באתר הזה ציור כזה שאפשר להדפיס אותו ואז לדעת איפה צריך לעשות חורים. מישהו יודע איפה זה נמצא ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  12. אני רוצה להכין מקלט אינפרא אדום אבל לא מצאתי מאריך ליציאה של ה-9 פינים. אולי אפשר במקום זה לחבר את המעגל ליציאה פראללית? אם כן איך? הנה אתר שאולי יכול לעזור לכם לתת לי תשובה: http://b.domaindlx.com/obaid/pport/parallel_port.asp

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  13. Started by gabza,

שלום חברה, אני מעוניין לקנות מקדח 120 מ"מ בשביל לקדוח חור למאורר, איפה אפשר להשיג מקדחים בגודל כזה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  14. Started by OCer,

שלום לכולם אני משתמש בספק 12V 2A והזרם הוא הרבה יותר ממה שאני צריך, איך אני מגביל את המתח שיוצא מהספק? (לסביבות 1A)

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  15. Started by Drek Boy,

טוב יש לי רעיון אבל אין לי הרבה ידע באלקטרוניקה אז חשבתי שתוכלו לעזור לי בזה. חשבתי לקחת את השפיץ הזה של המד חום שאם אני לא טועה זה כמו נגד שמשתנה לפי החום לא?! טוב חשבתי שאפשר לשים את המד הזה עם מקור מטח וטרנזיסטור ככה שאם המד יגיד שיש כך וכך חום (אומים) נגיד 40 מעלות אז זה יספיק כדי לפתוח את הטרנזיסטור. הטרנזיסטור יתחבר לעוד חלק(לא רכיב, חלק מעגלי) שאני לא בדיוק יודע איך מרקיבים אבל אני יודע שזה אפשרי; הוא יתחבר לחלק עם קבל ונגד בטור ועוד טרנזיסטור. המטרה היא שהקבל יתמלא לאט עם הנגד וכשהטרנזיסטור יפתח את הטרנזיסטור השני הקבל יתרוקן לאט בכך שהוא יפעיל את המאוורר נגיד ל2-3 דקות. וכל כל פעם שהמעלות יעברו נגיד את ה40 אז המאוורר יעבוד ל2-3 דקות. זה חוסך רעש ולא דורש ממך אישי…

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  16. Started by or0126,

אני רוצה לנסות את מזלי השנה בתחרות מישהו יכול לתת לי יותר פרטים עליה למשל מה הקטגוריות של השיפוט וכדומה

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  17. Started by skywalker13,

שלום. יש לי ראוטר שאני רוצה להפוך את הנוריות שלו מצהובות לכחולות. הייתי שמח לקבל לינק לאיזה מדריך נחמד שמסביר איך עושים כזה דבר או שאם יש מישהו שניסה את זה שפשוט יכתב לי איך. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  18. Started by Mimon Cohen,

מדוע מכשירי חשמל מיטלטלים המוחזקים ביד , נדרשים ליהיות בעלי תקע עם 2 פינים בלבד , כלומר ללא הארקה ?

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  19. Started by NETANELKOREN,

http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=fp-bk והאם יש פאנליםיותר טובים ממנו עד 200 ש"ח ואיך הפאנל ששמתי בקישור

• 12 תגובות
    • 890 צפיות
  20. אני מחפש לדים ultra bright 3mm (בארהיב יש רק 5mm) חיפוש לא העלה תוצאות...

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  21. Started by jeyjey,

יש לי לד UB והוא מאיר יותר מדי חזק... יש אפשרות לעשות שהוא יאיר חלש יותר? (עם נגד או משהו)

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  22. שלום לכולם יש ברשותי פאלם מסוג Palm M515 תמונות : http://images.google.co.il/images?ndsp=18&um=1&hl=iw&q=Palm+M515&start=90&sa=N יש לי בישבילו כבל USB שמיתחבר למחשב .. אני רוצה להפוך רק את המסך שלו (מסך טאצ' 3.2") למוניטור של המעלות והמתחים של המחשב .. איך אני עושה זאת בלי לפרק אותו ? הינה דוגמא http://il.youtube.com/watch?v=7s2qIVPzyDA

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  23. Started by מאפיונר,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7584 איך זה ומה הוא עושה הוא מראה טמפ? שולט על המאווררים? האם זה יותר מידי בלגן של חוטים? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  24. שלום בשביל מוד שאני עובד עליו אני צריך כבל IDE ארוך מאד {2 מטר לפחות}. מחיפושים שעשיתי לא מצאתי כזה כבל ארוך , למישהו יש ידע או רעיון כיצד להכין כזה כבל? האם ניתן לקנות את החוט ממנו עשויים כבלי IDE לפי מטר ולהכין לבד?

25. אני צריך קודם לשייף אותו? ואם כן אז עם מה ואיזה סוג צבע זה?

• 2 תגובות
    • 890 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.