עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. טוב נתחיל בזה, שהרכבתי מאוורר חדש על המחשב [ מאוורר של ספק ], שמרעיש כמו מנחת מטוסים, בצורה שאי אפשר לתאר, חשבתי על רעיון, והרעיון היה פאן באס... בעזרת אבא שלי [ חוש יצירתי רצח ], בניתי פאן באס מכפתור של מעלית, חחחחיחיחי המעבד היה 51 מעלות במנוחה, עכשיו הוא 45 מעלות... בקרוב אני משיג נורות לכפתור, והכפתור יהיה מואר... קבלו תמונות: חשבתי על לחתוך את הדלת צד של המחשב, ולהרכיב שם חלון פרספקס, ובעתיד להרכיב קטודות וכו'... חשבתי על עוד משהו, נכון המכסה הזה שעשיתי עליו פאן באס? נשארו לי עוד 2 כאלה, יענו חדשים, חשבתי לקחת אחד מהם, לחתוך לו מלבן באמצע המכסה, לשים לו חתיכת פרספקס, ומאחוריה לתקוע איזו קטודה יפה כזאת... איך יצא? בינתיים רק הלחצן השמאלי פועל, כנראה מחר או…

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  2. רציתי להתייעץ אתכם לגבי התקנה חדשה של מאוררים וכבילה. האם כדאי להתקין מאוררים(עם לדים בצבע אדום) , וכבלים בצבע כחול כגון: http://www.frozencpu.com/products/16297/cab-862/MaxFinder_Triple_Braided_8-Pin_12V_EPS_Motherboard_Extension_Cable_-_50cm_-_Blue_MF-OBL-C08-50.html או שעדיף לעשות את הכל בצבע אחיד? מה לדעתכם יפה יותר?

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  3. Started by nehmia,

חרטטי איזה דרקון סקסי בסטייל הכל על פרספקס קניתי לדים חוטים נגדים וכל מה שצריך ועכשיו הכל טוב ויפה עד שנתקלתי בבעיה קשה ....איך מחברים את הלדים לפרספקס...בעיקרון יש כבר "מפרצים" ללדים במסביב של הפרספקס... אבל איך אני מחבר את הלד שלא יזוז בלי שיפריע לאור לעבור?

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  4. Started by WhatUp,

מישהו יכול להסביר בצורה מפורטת מזה לעזאזל מודינג על כל פרטיו אבא שלי מבין אותי

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  5. Started by DJPOWER,

רציתי לדעת האם אפשר לחבר 2 ספקים ואני לא שואל סתם בשביל ידע אני רוצה לחבר... אם אפשר תגובות מאנשים שמבינים ואולי אפילו עשו את זה תודה מראש DJ POWER 8)

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  6. ניסיתי לבנות את המקלט....חיברתי אותו והוא לא פועל.... עכשיו לקחתי לד אדום ULTRA BRIGHT..ו(לא IR..) ושמתי אותו על הלוח בלחמות ובכל מקום..הוא דולק(חזק..) HELP? איתן

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  7. שלום, יש לי מחר מבחן באלקטרוניקה מחר על התמונות שצירפתתי חומר המבחן כיתה יב'. התמונות הם על של פרויקט אני בונה וצריך להסביר על הרכיבים וכל זה (אני לא מבין בזה חייב את עזרתכם) אם מישהו יוכל להסביר בפירוט את הרכיב ותפקידיו מדובר על הרכיבים שמודגשים בצהוב , שהם אותו הדבר כעקרון.. התמונות: יש תרשמים מלבנים , הפרוייקט תורידו רווחים משו מה הפורום חוסם את זה : (בין ה // לפני אחרי ה הנקודה הראשונה ולפני ה נקודה השניה) http:/ /www. siz.co .il/my/ejwft0fnymtz.jpg http:/ / www. siz.co .il/my/2mqwgfdzlomj.jpg

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  8. Started by HydroIT,

קניתי לא מזמן, כחלק מהמוד שלי, מתג ON/OFF ונגד משתנה. עובדים מעולה, רק ש... זה נראה תעשייתי יותר מדי. יש דרך אולי לייפות את זה? כיסוי מסוג שהוא?

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  9. Started by RGod,

המאוור היה מחובר בחיבור מולקס רגיל ועשה קצת רעש ,עשיתי שיעבוד על 5 וולט ,אבל הוא חלש מדי .....איך אני עושה שיעבוד ב 7 וולט :s05: תודה

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  10. שלום ! האם ניתן איכשהו ליצור חיבור בין הג'וסטיק של גיימקיוב למחשב? (אני יודע יש מדריכים של פס' , אבל החיבורים שלהם שונים) תודה

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  11. Started by yakovkz,

שלום לכולם יש למישהו דפי מידע מפורטים מפורטים מפורטים על אינפרא אדום העוסקים בחשמל ובאלקטרוניקה, איך קובעים את המרחק וכו. דרך אגב אני צריך את המידע הזה לפרוייקט שלי באלקטרוניקה והאם יש אפשרות לדוגמה אם יש 4 משדרים ו 4 מקלטים שהמשדרים עומדים בשורה והמקלטים גם כן אז אם משדר מספר 1 משדר אות שרק מקלט מספר 1 יקלוט? אם אפשר הסבר זה יעזור מאוד. תודה מראש יעקוב

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  12. Started by Unix,

שלום לכולם. ברשותי המעבד: pentuim E2160 עשיתי לו אוברקלוק... הגעתי איתו עד ל-3.2GHZ. ויציב בבדיקות מאמץ,הוא מגיע לטמפרטורה של 65 60 במאמץ. ברשותי הקירור therlmaltek V1. יש אפשרות להנמיך את הטמפרטורה?

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  13. Started by sh_bmw,

שלפתי ממחשב נייד ישן את מסך הLCD שלו בשלמותו, דגם המסך הוא Mitsubishi AA11SB6C-ADFD צריך את עזרתכם בנסיון למצוא איך להפעיל את המסך הזה, תודה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  14. מה אני יכול לעשות להם? העכברים האופטים אלו העכברים של מיקרוסופת שעולים 60 שקל +-... ואני רוצה לדעת מה אפשר לעשות? אני חשבתי על להחליף לדים או משו בסגנון.. או אםילו להכניס את הממשק האופטי לעכבר אחר. או לקופסא. או בכלל לעצב לזה קייס בצורת עכבר..

15. עריכה שנייה: אתם לא באמת צריכים לקרוא את כל מה שכתבתי מתחת לזה P= רק, האם המעגל הזה יעבוד ? (יש סיכוי טוב תכיוונתי את הלדים לכיוון הלא נכון תתעלמו מזה): עריכה: עשיתי קצת בירורים והבנתי שהכי חכם יהיה במקרה של 4 לדים ומעלה לשים אותם בטור עם נגד קטן ככל האפשר בשביל לא ליצור מתח אינסופי כל לד נוסף לחבר במקביל ללד אחר... אז ככה. יש לי 12 לדים (3 מ4 צבעים שונים) ו40 נגדים (10 של 100 אום, 10 של 500 אום, 10 של 1K ו10 של 2k). עכשיו הרעיון שלי הוא להוסיף בתחתית המארז שאני בקרוב קונה (כשלFoxPc יהיה את כל הרכיבים במלאי) לדים. המארז הוא NZXT Alpha Black. ניסיתי לחפש אבל לא כל כך הצלחתי, אני חושב שאני אצטרך לחבר את זה לחיבור Molex אבל אני ממש לא בטוח. חיבור Molex זה הזה עם…

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  16. Started by tom123,

יש לי טרקטורון.. קיצר אני רוצה לעשות כמו פה עכשיו כמה שאלות.. 1. הלדים שפה מוכרים באריהב חזקים מספיק? (אני רוצה ירוק) http://www.arihav.com/products/led/index.asp 2. האם זה זולל מהמצבר? (מצבר 12V אבל קטן לא כמו אוטו) 3. מה עוד אני צריך לקנות.. להרכיב בטור או מקביל? ועוד הסברים אני צריך על התהליך.. תודה

• 9 תגובות
    • 881 צפיות
  17. שלום , יש לי משאבה מסוג Danger Den 12v-d4 , שצורכת 18 וואט בחיבור 12 וולט, ואני מעוניין לחבר לה פוטנצימטר על מנת לשלוט על העוצמה שלה. האם תוכלו להמליץ לי על אחד מוכן (רק לקנות) בזול עדיף בלי פאנל , סה"כ אני מתעצל לחפש בחנויות אלקטוריקה ולחבר לבד, אני מעדיף שזה יראה מקצועי ולא מאולתר כמו שאר העבודות שלי....חחח.. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  18. כן כן אחרי הרבה זמן אני שב ומעדכן אותכם בקצת תמונות אני חושב שזה יותר מתאים ליומני פרויקטים אבל אני לא בטוח וגם הפרויקט עוד לא הושלם במלואו חיבורי החשמל מהמקלדת ללדים: לחץ על הקישור הבאה להגדלה: http://213.8.161.147/motyp.co.il/Moding2/7.jpg ככה זה נראה בצד השני: המפסק והלד: מחברים את זה ככה: שני החלקים מופרדים: ככה זה נראה מבחוץ: שימו לב מתי שהאור לא פועל הלד הרגיל האדום דולק מתי שזה כן פעיל אז הלדים האחרים פועלים איך זה? ואגב אני עדיין מחפש להזמין דרך האינטרנט לדים UV וטוש UV

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  19. Started by sahargt,

הייי אני רוצה לפרק כמה חלקים מה מארז שיש לי אני רוצה להחליף את המאורר מה הפנאל הקדמי וגם את המגירה של 1.44 GIGABYTE ALUMINIUM 3D AURORA 570 סתי היום לפרק ואני לא מצליח משהו יודע איך? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  20. שלום חברים הייתי מעוניין לדעת האם ניתן לחבר צג LCD לחיישנים ברכב , לדוגמא חיישן טמפרטורה , חיישן מהירות וכ'ו או שיש צורך במחשב שינוט את המידע לצג .

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  21. Started by yakirsh4,

אני רוצה לקנות כבל HDMI מאיבי אבל כבר קרה לי פעמיים שהזמנתי כבל HDMI (זול) והוא היה זבל והתקלקל תוך שבוע אז רציתי לדעת איך אני יכול לדעת איזה כבל איכותי ואיזה לא?

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  22. Started by XGALX,

היה לי מחשב ישן משו כמו 4 שנים אולי קצת יותר..(לוח אם של אסוס) קניתי חדש ולחדש קניתי מעבדQ6600 שבא עם מאורר סטוק..את המאורר שבא עם המעבד לא הייתי צריך כי החלפתי. וניסיתי לשים אותו על המחשב הישן. הוצאתי תישן(המאורר)..ואז התברר לי שבחדש(המאורר) הרווח בין החורים לברגים גדול מידי.. מה עושים?!?!

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  23. Started by nir_ofer,

אני רוצה לקנות דרמל של דרמל ואני לא יודע אם לקנות את הנטען או לא. הנטען ניראה לי יותר נוח אבל זה בטח סמאטוחה שלמה עם הטעינות. בקיצר מה אתם חושבים?? וגם מה ההבדל בין הערכה של ה40 חלקים וה20 חלקים והאם ציר גמיש זה דבר הכרחי? איפה כדאי לקנות? נ.ב. בצעתי חיפוש יסודי בפורום ואין תשובות לשאלות האלו

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  24. Started by zaq1,

מישהוא יודע איך ? אני מתכוון שיצא מהכרטיס מסך dvi ויכנס למסך bnc . במקרה שאי אפשר אז d-sub ל- bnc . תודה

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  25. Started by tamos,

ראיתי פה את המדריך באתר ואני לא מבין משהו למי אני פשוט לא יכול לחבר את ה+ וה- של המאורר למפסק רגיל וזהו? שם שמים לי נגדים בלאגנים זה אפשרי או שזה מזיק למאורר?

• 8 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.