אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני שוקל רכישת דרמל זול (100 ש"ח מינוס) לפרויקט שלי. אני לא אשתמש בו הרבה (פעם-פעמיים בשנה למשך יום). העיקר שיהיה זול מאוד ומוכן לשימוש. קניה בי-ם או באינטרנט. תודה, Zzzz
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
חיברתי 2 מפסקי תאורה שלהם יש נורת סימון כאשר המפסק מחובר. וישנה בעיה מיכוון שכאר מדליקים מפסק אחד נדלקות 2 נוריות הסימון בשני המפסקים למרות שרק אחד מהם דולק/מופעל. למי יש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אפשר לקחת מקדחה רגילה ולחבר לה ראש של דרמל? ולעשות מודינג איתה: כגון חימתוך המארז יישור פינות שנחתכו לא ישר וכו' ? תודה על העזרה, דני
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין במקלט מיניאטורי על צ'יפ שמסוגל לקלוט אות ממרחק של מאות מטרים או קילומטר שניים ולתת אינדיקציה שהאות נקלט. המטרה: שליטה בעזרת משדר תואם מרחוק בפונקציה .ON/OFF אני לא סגור בקשר לפרטים כמו תדר, העברת נתונים נוספים בין משדר למקלט וכדומה. כרגע אני פתוח להצעות. המגבלות היחידות הם: גודל - צ'יפ, יתכן עם כמה רכיבים תומכים מסביב. טווח - לא משהו של עשרות מטרים, לפחות מאות מטרים, רצוי קילומטר לפחות. מחיר - משהו שאוכל להרשות לעצמי, ובקיצור כמה שפחות ושיענה על הדרישות. תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מעשנים?הפסקתם? יופי... אם יש לכם נרגילה במקרה או צינור של נרגילה פשוט תגזרו אותו מכל צד בקצה שלו אחרי זה תקחו סלוטייפ שקוף תעטפו טיפה בכל קצה שהצינור לא יפתח...אחרי תקחו תצינור ותכניסו לתוכו את החוטים שנמצאים במארז ...של הספק כוח וכו' וככה לא תצטרכו לקנות "גרביונים" לחוטים ...ככה לפחות אני קורא לזה וסתם יוסיף לכם קצת יופי במארז...!
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש דרך כלשהי לחבר דיסק קשיח USB ואני לא מתכוון לקנות משהו
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך REDAON 9200 של GIGABYTE ניקיתי את האבק שעל הגוף קרור בכרטיס מסך, ובשביל זה נאלצתי לפרק את המאוורר אחרי שניקיתי והכל חיברתי בחזרה חיברתי לחשמל ואז נהייה רעש מוזר מהמאוורר אני חושב שאולי נכנס בתוכו אבק ממש למנוע שלו יש דרך לסדר את זה? בתודה מנור
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
טוב, אני מודה שאני לא מלך המודינג או משהו כזה אבל אני די מבסוט מהעובדה שהצלחתי להכניס את המחשב שלי לוידאו הישן הזה 8)(מכוער ככל שיהיה), ממה שאני לא מבסוט, כמו שאפשר לראות בתמונה, שמאחר ושעשיתי את את תקע החשמל בצד הוא לא מצליח להיכנס לארון. רציתי לדעת, לפני שאני עושה שינויים מרחיקי לכת במארז אם למישהו יש רעיון מקורי שאולי יוכל לעזור, משהו שלא כולל את לקיחת הספק אחורה או שינוי של מיקום הספק (כי אין מקום אחר). בתודה מראש, רן. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
עריכה שנייה: אתם לא באמת צריכים לקרוא את כל מה שכתבתי מתחת לזה P= רק, האם המעגל הזה יעבוד ? (יש סיכוי טוב תכיוונתי את הלדים לכיוון הלא נכון תתעלמו מזה): עריכה: עשיתי קצת בירורים והבנתי שהכי חכם יהיה במקרה של 4 לדים ומעלה לשים אותם בטור עם נגד קטן ככל האפשר בשביל לא ליצור מתח אינסופי כל לד נוסף לחבר במקביל ללד אחר... אז ככה. יש לי 12 לדים (3 מ4 צבעים שונים) ו40 נגדים (10 של 100 אום, 10 של 500 אום, 10 של 1K ו10 של 2k). עכשיו הרעיון שלי הוא להוסיף בתחתית המארז שאני בקרוב קונה (כשלFoxPc יהיה את כל הרכיבים במלאי) לדים. המארז הוא NZXT Alpha Black. ניסיתי לחפש אבל לא כל כך הצלחתי, אני חושב שאני אצטרך לחבר את זה לחיבור Molex אבל אני ממש לא בטוח. חיבור Molex זה הזה עם…
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היום משום מה נזכרתי שיש לי פאלם דיי ישן מלפני 3 שנים M100 חמוד ניסיתי להפעיל אותו והוא קצת מת.. מחר אני אפתח אותו (יש לו את הרגים המשושים כך שלא היה ברשותי היום את המברג הנכון) נראה מה גורם לו לא לפעול (לא זה לא הסוללות) עכשיו השאלה זה האם כדאי לי להשתמש בו למחשב (בתוך מסך קטן) או לשלוח את הפאלם לתיקון? אחרי הכל זה מסך דיי גדול רק שהוא שחור לבן, מסך נגע כל שאפשר לעשות איתו הרבה דברים.. אז מה אתם ממליצים ? :s07:
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
כי שמתי לב שהיא משתמשת בלדים רגילים, אבל אני רוצה לשים שם אחד כחול שצורך 3V.. השאלה אם הוא ידלק בכלל?
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
בפרוייקט המודינג הראשון שלי לקחתי מארז ג'נרי פשוט ועשיתי לו: חלון בגג בצורה של Crop Circle שמתי מאוורר 80 מ"מ תאורה כחולה חלון מרובע פשוט בצד עם תאורה כחולה 120 מ"מ וכדי "לנקות" את החור למאוורר עשיתי חיפושי מתכת עם טקסטורה... יצא ב"ז (המבין יבין) צבעתי את כל המארז בכחול אחיד חלק בניתי שני פאנלים קדמיים עם תאורות לכונני 5 אינץ (יש 2 פנויים) שיפרתי את זרימת האוויר ועשיתי סליבינג. המודינג הזה גמור יש לי בבית מארז ג'נרי נוסף שקניתי יש לי בבית פרספקס יש לי צבעי מקצועי חינם (חבר של אבא שלי) יש לי דרמל ובכלל יש לי כמעט הכל אבל אין לי רעיון ואני לא רוצה לעשות סתם מודינג אקראי כמו שעשיתי בנוכחי שלי יש למישהו רעיונות מקוריים ויפים למודינג? (וברי ביצוע)
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני מכין מפרט של מחשב רוצח שיחזיק לכמה שנים טובות, ומאחר ואני עם אותו מחשב כמה שנים טובות, בחרתי בקירור מים(להשוויץ, שיראו אותו) ויש את הפאנל הקידמי של gatewatch, http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_145&products_id=7755 עכשיו, בגלל שיש קירור מים וחלק מהפאנל מיועד למאווררים, האם זה יהיה ביזבוז, או שזה משתלם(אחרי הכל, הוא יתריע אם המערכת מים תחליט לשבות פתאום)
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה לבדוק בנייה של מכשיר דרך הנחיות של אתר באנגלית. אני לא מבין גדול במונחים באנגלית ואשמח אם מישהו יודע מה המונח המקביל בעברית והיכן ניתן למצוא/לקנות רכיבים כאלו באזור המרכז: 1. 12VDC Negative Ion Generator 2. Reed Switch 3. Neo-Dymium Magnet 4. Heat Shrink Tubing or Electrical Tape תוד'ה!
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום ! האם ניתן איכשהו ליצור חיבור בין הג'וסטיק של גיימקיוב למחשב? (אני יודע יש מדריכים של פס' , אבל החיבורים שלהם שונים) תודה
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
-
Im using this calculator for the led below plz help me to calculate the resistor i need for one single led. im using 3-1.5V C batterys . i just dont know what to write in voltage drop [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי עכבגר שהכבל שלו נהרס אבל יש לי עכבר אחר,אני יכול לתקן את זה אבל חשבתי שאם יש איזשהו רובוט או משהו יצירתי יותר שניתן לבנות בעזרת החיישנים במעגל וכ"ו..
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמה קטנה ויש לה בטריה שנראת ככה: http://sizmedia.com/my.php?i=mn1utjeyyxyz.jpg חלשה מאוד אני רוצה לשים לה בית בטריה חדש כמו זה: http://sizmedia.com/my.php?i=xoyqa0dnkjdz.jpg האם זה אפשרי??
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
השנה אני כיתה יב' ואנחנו עושים פרוייקט גדול כותבים תוכנה והכל ממש גדול בסדר גודל של הנדסאים..( אל תפחדו לתת פרוייקט קשה מדי ) עכשיו אנ יוחבר שלי חשבנו לבנות שער שניפתח כמו שיש בכניסה למקומות עבודה אבל יש מאגר של מספרי טלפון ואנחנו מתקשרים מהמספר שלנו לטלופון של השער ואם יש את המספר שאנחנו מתקשרים ממנו במאגר של המספרי טלפון שבשער אז השער ניפתח... ואנחנו גם נוסיף לו חיישן שכשיש אור אז השער תמיד פתוח ומכמות מסויימת של אור הוא נסגר ומתחיל לפעול עם המספרי טלפון.. כמו שיש שערים בקיבוצים שבלילה מתחיל לעבוד אבל אנחנו לא שלמים עם ההחלטה תנו לי עצות לפרוייקטי טובים ... תודה מראשש אחים שלי
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני ראיתי שזה נראה כמו מן אולטרה כזה וקראתי שזה מקרר את המחשב שלך או משהו כזה מישהו יכול להסביר לי מה זה?
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי שתי מאוררים שרציתי לחבר למחשב מהספק יוצא חוט בצבע צהוב שחור של 12 V ובסופו יש חיבור אחד של פין 3 במאורר יש גם פין 3 וזה מתחבר ועובד הבעיה היא שאני רוצה לחבר שתי מאורריםםם לפיין הזה אם אני יחתוך את שתי החיבורים ויחבר אותםפ ביחד צבע בצבע ואחבר להם רק חיבור של פין 3 אחד כאילו שמחיבור פין 3 אחד אני יחבר שתי מאוררים אמור להיות עם זה בעיה לספק? זה יעשה בעיות משהו ? יש לי ספק 400 W מה אומרים ?
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
ניסיתי לבנות את המקלט....חיברתי אותו והוא לא פועל.... עכשיו לקחתי לד אדום ULTRA BRIGHT..ו(לא IR..) ושמתי אותו על הלוח בלחמות ובכל מקום..הוא דולק(חזק..) HELP? איתן
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי דרמל, ויש לי את הדיסקיות. הדרמל מבית Wolf. עכשיו יש לי בעיה, אין לי את הבורג שאמור להתברג על התושבת הארוכה מאלומניום. זה בורג קטן, מה אני יכול לעשות? אני לא יכול לחתוך אם אין לי את הבורג הקטן הזה. :-[
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני שונא את המסך שלי. אני לא שונא את המסך עצמו כמו שאני שונא את הזוועה שניורון החליטו לעשות למארז של מסך LCD טוב. אז חשבתי להחליף את כל המארז החיצוני (כל הפלסטיק) במארז של מסך אחר. האם זה אפשרי? במה יש להתחשב? ביקורות חובה!
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-