אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אז הגענו לרבע יממה של מודינג... אל תשכחו שנגיע בעזרת השם ל-24, אני אכין פרק מיוחד לכבוד יממה שלמה של מודינג! אבל עד אז... הנה המדריך של השבוע, וגם המדריך שאני מפרסם בתחרות המדריכים. למה זה טוב? זה מאוד נוח לאנשים המכינים HTPC, או סתם אנשים שרואים סרטים במחשב/שומעים מוזיקה ולא מעוניינים להיות תלויים בלגש למחשב על מנת לעבוד שיר, להגביר או להחליש את הווליום וכד', ולכן היום אנחנו מכינים מקלט אינפרא אדום למחשב! דבר חשוב ששכחתי להגיד - אפשר לשלוט עם כל שלט על המקלט הזה. אני אישית השתמשתי בשלט ישן של וידאו מה אנחנו צריכים: - IR Receiver Module (מק"ט באריהב: PL-IRM0101-3 IR MODULE) - מייצב מתח LM7805 (מק"ט באריהב: LM7805CT MC7805CT TO-220) - קבל אלקטרוליט…
-
- 96 תגובות
- 19.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש חיישן לחץ, שבעת ישיבה על משטח שהחיישן מתחתיו, זה יעביר את המידע. האם החיישן הבא מתאים, או שהוא מופעל על ידי לחץ נקודתי? http://www.ebay.com/itm/1pcs-x-Arduino-FSR400-Pressure-Sensor-Resistance-Force-Sensitive-Resistor-/400458889778?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5d3d35ba32 תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
*המוד הוא רק לדגמים שבאים עם הצינור הסגול שמחובר לדלת* מתחילים בלהוציא את הצינור הסגול ואת הגריל פלסטיק שבצד השני. גילית שהחור מתאים בול למאוורר 80מ"מ וכל מה שצריך זה ברגים ארוכים עם אומים. מסדרים את המאוורר ככה שאפשרת להבריג 3 ברגים (אי אפשר להבריג 4, אבל 3 זה מספיק) מחזקים את האומים ויש לכם מאוורר על הדלת. קל פשוט וללא קידוחים. אני התקנתי מאוורר לדים ירוק של TT, הם גם באים עם ברגים ארוכים ואומים התוצאה לפניכם: פה אתם יכול לראות איפה צריך להשחיל את הברגים: פה אפשר לראות את ההברגה: הערות, טענות ובקשות לעוד תמונות יתקבלו בברכה
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה רק מד טמפרטורה כזה ולא מה שמוכרים הפנלים עם ה USB וכל הקישקושים איפה אני קונה בארץ דבר כזה
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
כתבתי תוכנה שרצה בסדר. לחצתי על לחצן ה RESET ולא ראיתי הבדל/השפעה. האם אפשר לקבל הסבר מה בדיוק השימוש בלחצן זה?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני צריך למדוד הספק של מחשב נייד לאורך זמן, ביחס לפעילות של תוכנה מסוימת על אותו מחשב. אני מחפש רב מודד (או מכשיר אחר) שיאפשר לי למדוד את ההספק ולראות את זה בצורה ברורה במחשב. המטרה היא כמובן לאפשר יכולת ניתוח של הנתונים לאורך זמן ולא רק לראות את ההספק הנוכחי. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
זה החלון הראשון שלי מה אתם חושבים עליו http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/l/i/o/n/0/3/2/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200404212257378309/200408162143135876/HPIM0047.JPG
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני זוכר שיש איזה 2 חוטים בצמה שלו שמתחברת ללוח שאם מחברים אותם אפשר להדליק אותו ללא מחשב תודה לעוזרים!
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
העלתי מקודם דיון מקדים לפורום אלקטרוניקה ומודינג על שאני הולך להכין ספק כוח משתנה. הנה הסכמה שלו,למי שביקש בזמנו לראות אותה! הקופסא של הספק תהיינה MULTIMETER סובייטי ישן,אשר...עברו עליו כמה דברים.מד התנגדות 10K אום לתוך 220V... בקרוב תמונות של הפלטה והקופסא!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
וונטק נקסוס 201 בצבע כסף עכשיו בפנדה במחיר 109ש"ח ושני מאוררי קולר מסטר אחד אם לד ניאון כחול ואחד אם אדום מוצרים טובים?? :) :)
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מנסה לטעון תוכנית בסיסית לכרטיס arduino duemilanove ( סיני) ומקבל את ההודעה - avrdude: stk500_getsync(): not in sync: resp=0x00 2. עובד עם מערכת הפעלה XP, סביבת ארדואינו 1.5.5, נבחר כרטיס arduino duemilanove or diecimilia , נבחר COM1 3. עם החיבור לכרטיס נורית אדומה מהבהבת כל הזמן. מישהו יכול לעזור ???
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי מגרסה מגניבה וחמודה מארה"ב, כתוב עליה מאחוריה שהיא עובדת ב 110V ודורשת 1.8A. זה מה שמצאתי, ניחשתי ששיש בטח מנוע קטן יותר בפנים שעובד על 12 או 24 וולט מקסימום. יש לי פה תמונה של הלוח: הדבר הראשון שזיהיתי בינתיים זה את הפיוז שנקרא T5A/125V ורציתי לדעת על מה עוד כדאי להסתכל, בשביל לדעת מה עוד אפשר להחליף. [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
בוידאו הזה: http://vimeo.com/8481771 לינק חלופי: http://www.thebestcasescenario.com/?q=node/446
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם האם מישהו מכיר אפשרות של חיבור ידני של חוטים בין ה IDE ל USB אני יודע שאפשר לקנות מתאם מוכן השאלה איך הם מחברים במתאם {חוץ מהמולקס} את חוטי הנתונים ב USB 4 פינים וההרדיסק 40\80 פינים האם יש איזה שירטוט לחיבור כזה ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אשמח לתרשים לספק כוח מעבדתי. כלומר, ספק כוח עם שני פוטנציומטרים: אחד למתח ואחד לזרם. ראיתי גם אנשים ששמו בזה מדד אלקטרוני (לא מולטימטר שלם, מסך lcd קטן עם יכולת מדידה. אפשר קישור גם לזה?
-
- 2 תגובות
- 4k צפיות
-
-
יש לי תקלה בטלויזיה LCD. האחריות הסתיימה לפני שבועיים בדיוק אבל הספק לא מוכן לשלוח טכנאי /לתקן ללא עלות . התקלה היא שהצבעים בטלויזיה השתבשו, בחלק מהמקרים רואים הכל לבן מאוד, בהיר מאד ובחלק מהמקרים רואים מאוד כהה . תצוגה מרוחה כזה. (תלוי בהגדרות תצוגה ששיניתי ידנית לאור התקלה ) ממה לדעתכם נובעת התקלה ? האם יש משהו זול שאפשר לעשות? האם שווה לתקן ? מצרפת דוגמא איך רואים את התמונה...
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
יש למסך כניסה של VGA ו DVI 17" 1280*1024 אם זה עוזר במשהו לממיר יס יש SCART OUT S VIDEO [RCA] OUT חשבתי על דבר כזה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.8453 יש לכם רעיון זול וטוב אחר ? דרך אגב אם אתם מכירים כרטיס טלויזיה בגרושים תגידו , אני לא צריך פה איכות מטורפת רק שיעשה את העבודה ויהיה אמין .
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כותרת.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אחר צהריים טובים! מצאתי היום בבוידם רמקולים חדשים של פאנסוטיק דגם EAB-T50 והבעיה שבשום מקום באינטרנט לא מצאתי מידע על הרמקולים האלה. אני מעוניין לחבר אותם לעוד זוג נוסף באוטו, מישהו יודע איך אני עושה זאת? ידע באלקטרוניקה ובחשמל יש ולפי מה שהבנתי הכל עובד על 12V. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי את הערכה של SPARKFUN - ARDUINO FLEX KIT ופתחתי והפעלתי את הלדים ויפה והכל. אבל אין לי מושג מאיפה ללמוד עוד, אני לא מוצא אתרים שמלמדים טוב ואם אני צריך לקנות גם ג'וק ודברים כאלו. תודה מראש, עודד
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי מארז CM690, ומי שמקיר יש למעלה כניסת SATA. אבל זה בכלל לא שימושי. אז הוצאתי אותו ויש לי שם חור. החור לא מפריע לי אבל חשבתי לסים שם משהו. ראיתי אצל משהו שיש לו שם בפתור on/off למאוורר, אבל מה זה נותן לי לכבות להדליק מאוורר בודד. לכן חשבתי: האם אני יכול לחבר כמה לדים לכפתור אחד ? אני יודע שככה אני לא אוכל לשלוט בכל אחד בנפרד - אני לא צריך את זה. כל מה שאני רוצה זה שהם יהיו מחוברים ללחצן שליטה אחד בעל 3 מצבים on/off/on - כבוי/דלוק/לפי מוזיקה. אז 2 שאלות: 1. עכשיו אני בדיוק בכיתה י' אבל לא בחרתי את מגמת האלקטרוניכה (אם הייתי מגלה את המודינג לפני, הייתי לוקח את המגמה), כך שאין לי שום ידע בזה, אבל האם בעזרת תרשים אני אוכל פשוט להכין את זה כמו תוכי ? פשוט לעשות את מה שכתוב…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי בבית כבלים של HOT. הוספנו בבית עוד כמה נקודות לאנטנה ועכשיו לא רואים טוב בחלק מהתחנות בחלק מהטלויזיות, ובחלק אחר מהטלויזיות רואים "מושלג". איזה מגבר אני צריך בשביל שיראו טוב בטלויזיות? תודה
-
- 10 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
הי. אני באיזור שאני לא יכול להשיג מתאמים,כבל 3PIN ל-4PIN, אז הייתי רוצה לדנות מעגל כזה. האם אפשרי?, יש מדריך מסויים? MuTaTiOn.
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש פה את כל הנתונים של המסך http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=26206&item=3862346729&rd=1&ssPageName=WD1V אני חושב על הכיוון של לקנות אותו השאלה איך מוצאים מדריך לחבר אותו למחשב.. תודה
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-