עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. שאלה ראשונה: באיזה גדלים מגיעים מסכי LCD? שאלה שנייה: כמה בערך עולה כל גודל? שאלה שלישית: מה צריך בשביל לחבר מסך LCD למחשב?תוכנה?צ'יפ?קבלים?כבלים? שאלה רביעית: יש לכם אולי שרטוט לאיך לחבר? שאלה חמישית: בתור אחד חסר בסיס בנושא אני אוכל להסתדר?

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  2. Started by kobi122,

הדגם הוא TA350DC http://www.nidec.com/ta350dcm/ta350dcm.htm

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  3. איפה יש חנות שאני יכול לתת לה סכמה והיא תחזיר לי מעגל מודפס? תודה לעונים עדיפות לאיזור דרום

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  4. Started by hmjmvhcvh,

אני מעוניין לבנות מעגל שיפעל בצורה כזאת במצב שיש 11.30v שהוא ישנה נגד מסויים ל5ohm ובמצב שיש 13.50v הוא משנה ל30ohm בדרך אני צריך שהוא ישנה עוד פעם אחת (אם אפשר יותר זה מעולה) לפחות את אותו "נגד" לדוגמה ב12.50v הוא ישנה ל20ohm זה לא אמור להיות מעגל מסובך במיוחד פשוט יש לי בלאק אאוט בקטע של מעגלים בסגנון כזה תודה אנשים

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  5. Started by et_gershon,

אוקיי יש לי שאלה יש לי חלון במחארז וזה לא ממש אסתטי לראות את כל הכבלים השיוצאים מהספק שלא ממש מסודרים מה אני יכול לעשות בעניין ועוד שאלה כמה וולט יוצא מכניסות ה-usb כי מישהו אמר שיש לי usb שלא מחובר כלום ומה הוא יכול לעשות עם זה אז אמרו לו פונס ושייעשה את זה מנגד+לדים עכשיו השאלה מה הזרם שיוצא משם בשביל שיהיה אפשר לבחור את הנגד הנכון

• 10 תגובות
    • 907 צפיות
  6. Started by FrozenLips,

היי אני מחפשת מסך OLED צבעוני קטן, בעדיפות מסך בגודל של 15X30mm~. היכן ניתן להשיג מסכים כאלה בכמויות קטנות? (בעדיפות עם controller הומני כלשהו ועדיף בכלל עם איזה אמצעי תקשורת סטנדרטי פחות או יותר ) תודה פרוזן

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  7. הכותרת זה הכל תודה מראש

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  8. המראה המשעמם של המקלדת והעכבר נמאס אז התחלתי לעבוד על מוד למקלדת ולעכבר שהוא!.... מוד למקלדת!!!!!! *פרוק כל המקלדת ! *הכנת מבנה למקלדת מפרספקס ! *החלפת הלדים של המקלדת ע"י לדים אחרים חשבתי על כחול...וגם חשבתי לעשות תאורה לכל המקלדת בצבע כחול או שכל קבוצת מקשים תיהיה בצבע שונה וגם להוסיף כפתור ON ו OFF כדי שאני יוכל להדליק תתאורה מתיי שמתחשק לי בעיקר בלילה...!!!! *בניית כפתורים שטוחים מפרספקס לפחות אני ינסה לעשות את זה במקרה הכי גרוע אני ישים תכפתורים המקוררייים של המקלדת....! **על זה אני עוד לא סגור אבל אני רוצה להוסיף 2-3 מאווררים קטנים זוהרים למקלדת לאיוורור של האצבעות ...***עוד חושב על זה*** *** והשלב הסופי אחרי שאני יעשה בהצלחה מה שאני רוצה לעשות חיבור המלקדת והפעלתה…

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  9. Started by wrecker,

אני רוצה לבנות מארז HTPC למחשב נייד, עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול לחבר מאווררים חיצוניים שיוכלו לקרר אותו כי הוא גם ככה די מתחמם שאני שם אותו על השולחן .. שאלה שניה זה אם אני משאיר את המסך סגור המחשב מתחמם יותר? או שזה לא קשור (אם הייתי יכול הייתי מוריד את המסך לגמרי) דבר שלישי, יש אפשרות לעשות כפתור הדלקה חיצוני? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  10. Started by House M.D.,

קודם כל אני אף פעם לא עשיתי שום מודינג למחשב אז תכבדו את זה בבקשה ותסבירו לי כמו למתחיל. במארז שלי , היה פעם מקדימה לוח כזה שעליו מורכות 2 יציאות אודיו ושני כניסות USB , הלוח הזה נשרף והוצאתי אותו בגלל אי שימוש . עכשיו במקום שבו היה את הלוח יש שני חורים קטנים וחור אחד מרובע גדול שהיה של ה USB , אותו כיסיתי בסלוטייפ שחור ככה שלא יבלוט אבל בחורים הקטנים רציתי לשים שני לדים. יש לי חבילה של 20 לדים כתומים פשוטים. חיברתי את הלדים והדבקתי עם דבק מגע מאחורה, והם יציבים הבעיה שאני לא יודע לאיפה לחבר אותם. בספק עצמו, בחיבורי ה מולקס יש 5V לפי מה שידוע לי שזה לא מתאים ללדים. איפה לחבר אותם? בלוח אם אי אפשר כי הלדים של הדיסק קשיח וההפעלה מחוברים שם

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  11. Started by yakovkz,

שלום לכולם. אני מעוניין להדליק שלושה לדים בצבעים: כחול ירוק ואדום. מקור החשמל הוא ספק כוח של מחשב ויציאת חמש וולט של חיבור סאטה (אדום ושחור) איך אני יכול להדליק את שלושתם ביחד בלי שחלקם ידלקו ויאירו בעוצמה טובה וכמובן מבלי שישרפו? אם יש צורך בנגדים איזה ערכים תודה. אם אפשר גם שרטוט חשמלי זה יעזור לי מאוד.

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  12. Started by ytoledano,

שלום. אני רוצה לבנות משהו שיוציא החוצה כמות אחידה וידועה של אנרגיה בצורת חום, כלומר מדמה ליבה. אין לי כזה ידע באלקטרוניקה אבל זה לא נראה לי משהו כל כך מסובך. חשבתי משהו שיעבוד כמו זה: http://www.overclockers.com/tips263/index02.asp הייתי רוצה לדעת איזה רכיבים אני צריך לקנות ואם זה בכלל בר ביצוע. עריכה: אנשים, זה לא כזה קשה, אני כולה רוצה לעשות תנור שיוציא מספר קבוע של וואטים.

13. Started by 4x4,

שלום אני חדש פה בפורום ובכלל במודינג יש לי מספר שאלות : 1) איזה מסך לקנות? 2) מאיפה ? 3) איך לחבר את המסך ראיתי מדריכים והם לא אומרים לי כלום? 4) מה עוד צריך חוץ ממסך?

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  14. Started by eegg,

אני מחפש מקום בארץ או בחול אם הם עושים משלוחים לארץ חוץ מאיביי אני רוצה לקנות פלטייר 12ולט בשביל כמה פרויקטים תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  15. אז ככה: יש לי רכיב שעובד על 5V (שהוא לוקח ממולקס) ומחובר ע"י מתג(פיזי). אני רוצה שתהיה לי את האופציה לכבות ולהדליק את הרכיב ע"י תוכנה ולא ע"י המתג הפיזי. אז עלו לי 2 רעיונות: 1. יש איזשהי יציאת 5V לא מהספק אלא מהלוח שאני יכול להשתמש בה למטרה זו? 2. אם לא, איך אני משתמש ביציאה אחרת בכדי לשלוט בקלות על הרכיב? (כלומר מעגל מבוסס RELAY) תודה.

16. Started by infer73,

טוב ככה, אני רוצה לבנות פאן באס של 12/7/0 אבל כל זה לא חשוב, בכל מקרה, רציתי לדעת אם אני קונה מחברי מולקס (גם זכר וגם נקבה) ופינים מתאימים, האם אפשר להכניס אותם פנימה עם פלייר או דרך אחרת שלא צורכת קנייה של מכשיר מיוחד להכנסת הפינים? פשוט אני מעוניים לבנות פאן באס שנוח להוציא ולחבר ולהעביר ממארז למארז (כי אני אולי מעוניין למכור אותו לחבר שלי ולכן אני רוצה שהוא יתחבר דרך חיבור מולקס לספק,ולא עם הלחמה)

• 9 תגובות
    • 906 צפיות
  17. אז ככה, ברשותי פאנל התאורה Sunbeam Chameleon, אחלה פאנל, עושה מעולה את מה שהוא יועד לעשות. אבל מה, יש לו חסרון אחד. הכבלים של הלדים שלו קצרים, מה שגורם לפשרה בעניין סידור החוטים במארז. אחרי בירור בחנות האלקטרוניקה הקרובה, והבנה שקונקטורים מתאימים להכנת כבל מאריך אני לא אמצא, ישבתי וחשבתי מה מה אפשר לעשות עם הכבלים הסוררים. אז ככה, מצרכים להכנת כבל מאריך לפאנל Sunbeam Chameleon: 1 כונן אופטי תקול \ חסר שימוש, לצורך לקיחת פינים מחיבור הIDE מאחורה (או כל רכיב עם חיבור IDE זכר, או אפילו לקנות קונקטור כזה ) 1 כבל USB לפרונט פאנל. בידוד מתכווץ, לצרכי אסתטיקה בלבד. הסבר מפורט לא נראה לי צריך פה, כי התמונות שוות יותר ממילים. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  18. Started by K0sTa,

אני רוצה לשים 2 קטודות רגישות לבאס בחדר. הכל טוב ויפה אבל איך אני מחבר אותם לא דרך ספק כוח ישירות למתח ביתי רגיל זה אפשרי? תודה

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  19. Started by 114508534,

היי אני זקוק לדפי נתונים של שני הצ'פים האלו כמו כן אני מחפש גם דף נתונים על הצג HITACHI LCD עם שני הצ'יפים האלו .

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  20. Started by PuMbA,

תודה לעוזרים אני מחפש פאנל 5.25 שיכנס מקדימה של המארז מתחת לכונן סי די רום וישלוט על התאורה במחשב אם אני חושב נון אז גם אם אני קונה פאנל בקרת שליטה של מאווררים ומחבר אותו לקתודות וללדים במארז זה ישפיע אבל בדרך כלל לפאנל שליטה על מאווררים יש רק שלוש מצבים כבוי 7V או 12V אז זה לא עוזר לי אני רוצה לשלוט בתאורה על העוצמה כמו שיש בבתים מפסק של אור באיזה חדר שמסובבים והאור מתחזק ומתחלש כזה פאנל אני רוצה למחשב אם מישהו יודע ומכיר שיגיד תודה אחים שלי ..

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  21. מחפש הסברים על עבודה עם קארבון יודע כבר מחירים של יריעות ואפוקסי ויודע איפה להשיג. צריך רק הסברים על התהליך עצמו. תודה למי שיודע או יכול לתת קישורים

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  22. Started by eli_xXx,

שלום לכולם, יש לי מקלדת G15 ואני רוצה להכין מוד למסך שלו... ובLCD STUDIO זה אפשרי עכשיו מצאתי תמונה של מישהו שיצר מוד למסך בתוכנה הזאת שזה בדיוק כמו שאני צריך.. ניסתי לחפש את מי שיצר ולא מצאתי. זה המוד: ניסתי ליצור לבד בתוכנה אבל לא הצלחתי בכלל. אשמח אם מישהו יוכל להכין את זה עבורי ואם מישהו יכול ללמד אותי איך לעבוד בתוכנה אני אשמח.. תודה, ושבת שלום! נ.ב: אני מקווה שכתבתי בפורום המתאים

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  23. יש לי את החיבור שמתחבר ללוח אם(3 PIN) ואני רוצה להפוך אותו לSPDIF כמו בתמונה כך שאוכל לחבר אותו למערכת למישהו יש מושג כיצד הם מחברים? [br]פורסם בתאריך: 29.07.2007 בשעה 00:43:39 הקפצה :s05:[attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  24. Started by can_not_lose,

האם משהו יודע איפה ניתן לקנות צג LCD ציבעוני (שמתחבר סירילית או USB) ? האם משהו יודע איפה ניתן להשיג צג LCD פשוט (סיריאלי או USB) ?

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  25. Started by yakirsh4,

אני רוצה לקנות כבל HDMI מאיבי אבל כבר קרה לי פעמיים שהזמנתי כבל HDMI (זול) והוא היה זבל והתקלקל תוך שבוע אז רציתי לדעת איך אני יכול לדעת איזה כבל איכותי ואיזה לא?

• 5 תגובות
    • 905 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.