אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
יש לי מערכת פלטת DJ פיוניר 400 ומיקסר 400 הבעיה היא שאני עוזב לארה''ב והמערכת מתאימה רק לוולטים של אירופה( ישראל (230V)) (אין סוויץ' של הוולט) האם יש מכשיר שאני יוכל לקנות כדי להתאים את הוולטים שאני מקבל בתקע של ארה''ב ל230V שיתאים לפלטה? אשמח לפתרונות נוספים.
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 פסי תאורה, כאשר כל פס תאורה מופעל ע"י 3 סוללות רגילות של 1.5V. פס התאורה נמצא בגינה שלידו יש לי מתח של 12V שמפעיל תאורת גינה. האם יש דרך לחבר את פס התאורה למתח של ה-12V? תודה,
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם! בזמן האחרון אני קצת עסוק במטרה לשפר את המראה של המחשב הישן שלי (Modding), אני בקרוב הולך לקנות מחשב חדש אז אני מתעלל קצת בישן. מפרט: (למרות שלא מתוכנן שינוי חומרתי כלשהו) CPU: Intel Pentium IIIE, 600 MHz 4.5 x 133 Motherboard: MSI MS-6199VA 2 ISA, 5 PCI, 1 AGP, 3 DIMM System Memory 384 MB SDRAM Video Adapter: GeForce2 MX 100/200 64 MB Audio Adapter: Creative SB PCI128 (Ensoniq ES1371) Sound Card Storage Disk Drive WDC WD205AA 19 GB, IDE Optical Drive: ATAPI CD-ROM 50X CD-ROM Optical Drive: SONY CD-RW CRX220E1 52x/24x/52x CD-RW (איך אני מסתדר עם מחשב כזה אלוהים רק יודע (: ) בתכנון יש הרבה מטרות להשיג, אבל העיקריות מביניהם: 1. חיתוך חלון במארז, בצ…
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלפתי ממחשב נייד ישן את מסך הLCD שלו בשלמותו, דגם המסך הוא Mitsubishi AA11SB6C-ADFD צריך את עזרתכם בנסיון למצוא איך להפעיל את המסך הזה, תודה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
-
הזמנתי מהבחור הזה מדבקות למארז , אחלה של דבר זה נוח זה יפה לאללה וזה הגיע מהר (תוך שבוע) אפשר גם לדבר איתו וליצור מדבקות מותאמות אישית http://www.shatteredweb.com מומלץ ביותר
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
כותרת מצאתי את זה: http://www.coolaler.com/forum/showthread.php?t=123334 אבל זה בשפה זרה,וראיתי שם שלא סתם חיברו את החוט הצהוב ממקום למקום אלא לעוד מכשיר, הייתי שמח לדעת מה זה. תודה רבה לכולם!
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
השאלה שלי האם אפשרי לעשות דבר כזה? אני מתכוון לקחת מחשב ישן ולנסות לחבר לו מסך של DVD נייד על מנת שאני אוכל לצפות בו בסרטים\ אינטרנט וכו.. האם אפשרי? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
איפה יש חנות שאני יכול לתת לה סכמה והיא תחזיר לי מעגל מודפס? תודה לעונים עדיפות לאיזור דרום
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי את המעגל של המקלט אינפרא אדום ואני רוצה לעשות שכל פעם שאני ילחץ בשלט ידלק במקלט לד. האם זה אפשרי ואם כן כיצד? מצ"ב המעגל. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
מעשנים?הפסקתם? יופי... אם יש לכם נרגילה במקרה או צינור של נרגילה פשוט תגזרו אותו מכל צד בקצה שלו אחרי זה תקחו סלוטייפ שקוף תעטפו טיפה בכל קצה שהצינור לא יפתח...אחרי תקחו תצינור ותכניסו לתוכו את החוטים שנמצאים במארז ...של הספק כוח וכו' וככה לא תצטרכו לקנות "גרביונים" לחוטים ...ככה לפחות אני קורא לזה וסתם יוסיף לכם קצת יופי במארז...!
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
לקטע של מודים וזה כי סבבה קראתי את על המודים שלמעלה וכול זה אבל לא הבנתי איך נגיד אנ ייכול לשים את זה למחשב נגיד שיתן יותר חשמל אמ נגיד סתם למעבד ואפשר גם חנויות של מודים ולא את הקטודות וזה אלה מודים למהרה וכול זה בקיצר המטרה שלי זה לאיזה היפרו 5 : בבקשה לרציניים בלבד
-
- 9 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום חברה מה קורה?? יש לי שאלה קטנה... יש לי פלאפון מסוג SIMENS עכשיו החיבור של המטען נשבר לי רציתי לשאול אם זה אפשרי לטעון את הסוללה ישירות מהשנאי של המטען... בדקתי והמתח הוא בדיוק 6.65V. על הסוללה יש 3 חיבורי חשמל + - ואמצעי כמובן שהוא אדמה האם אפשרי לחבר את החוטים מהשנאי ל + ול - או שזה לא יטען את הסוללה כי בתוך הפלאפון יש עוד כל מיני נגדים וחרטא שמורידים את המתח עוד...? תודה לעוזרים אם לא מובנת השאלה למרות שנראה לי שהיא מובנת אני יצרף תמונה של הסוללה ושל השנאי(דר"א השנאי הוא כמובן של הפלאפון).
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מקלדת G15 ואני רוצה להכין מוד למסך שלו... ובLCD STUDIO זה אפשרי עכשיו מצאתי תמונה של מישהו שיצר מוד למסך בתוכנה הזאת שזה בדיוק כמו שאני צריך.. ניסתי לחפש את מי שיצר ולא מצאתי. זה המוד: ניסתי ליצור לבד בתוכנה אבל לא הצלחתי בכלל. אשמח אם מישהו יוכל להכין את זה עבורי ואם מישהו יכול ללמד אותי איך לעבוד בתוכנה אני אשמח.. תודה, ושבת שלום! נ.ב: אני מקווה שכתבתי בפורום המתאים
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום, יש לי מצלמה Xiaovv 1080P USB כזאת: עד עכשיו השתמשתי בסוללת גיבוי להפעלת מצלמה שהספיק לי למספר ימים עד הייתי צריך להטעין סוללה מחדש. החלטתי להעביר מצלמה לזינת חשמל רצופה. יש לי כבל USB וקניתי מפסק בנוסף בשביל הפעלה/כיבוי פשוט. זו המצלמה שאני רוצה להציב על גבי ארון אבל לא יודע איך יותר טוב לקבע אותה במקום שלא תזוז. מארז שלה מתחמם ואני חשבתי אולי נמכר קונטיינר שעשוי מחומר שמקרר כמו אלומיניום ואופציונלית מאפשר זרימת אוויר. יש דבר כזה? גם מבחינת בטיחות... אם אני אטוס לחו"ל לחודש ואשאיר מצלמה מופעלת... יש מצב שמצלמה תעלה באש עקב עומס חשמל? או אם מגן יתר מתח או ממיר פנימי במטען …
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
טוב אז החלטתי להסיר את המתכת שמכסה את חורי האיוורור במארז בשאיפה להפחית את רעש המאווררים למינימום הבעיה ניגמרו לי דיסקיות החיתוך מהמוד האחרון שלי.... אני מחפש דיסקיות חיתוך למתכת(מארז) במחיר סביר באיזור הקריות\חיפה מישהו שמע על מבצע טוב שיש באחת החנויות או שיש חנות זולהה שהוא נוהג לרכוש בה בדרך כלל ? ואם כן ראיתי כל מיני דגמים בסטיקי על איזה אתם ממליצים? תודה מראש מורן
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
הדגם הוא TA350DC http://www.nidec.com/ta350dcm/ta350dcm.htm
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה רבה לכולם. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
http://www.hardforum.com/showthread.php?t=780322 תודה לפיסי ספוט שהאירו את עייני למוד היפיפה הזה!
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
כמו שראיתם( או שלא ראיתם זה לא ממש משנה ) כיסיתי את הפאנל הקדמי של המחשב עם איפוקסי, התחלתי לשייף אותו וירדה ממנו השכבה העליונה והוא לא מסכים לרדת עוד בגובה אני צריך להמשיך לשייף עד שאני יצליח להחליק את כל החורים (מין הסתם...) וכלום לא קורה הלכתי היום לקנות נייר שיוף קניתי 24 וזה גם בקושי מזיז לו הדבר היחיד שמזיז לו זה הדרמל אבל אי אפשר להגיע איתו לתוצאה שאני רוצה יש פה אולי מישהו שמכיר דרך טובה לשייף שפכטל איפוקסי אולי לרכך אותו איך שהו או משהו תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי רכיב שעובד על 5V (שהוא לוקח ממולקס) ומחובר ע"י מתג(פיזי). אני רוצה שתהיה לי את האופציה לכבות ולהדליק את הרכיב ע"י תוכנה ולא ע"י המתג הפיזי. אז עלו לי 2 רעיונות: 1. יש איזשהי יציאת 5V לא מהספק אלא מהלוח שאני יכול להשתמש בה למטרה זו? 2. אם לא, איך אני משתמש ביציאה אחרת בכדי לשלוט בקלות על הרכיב? (כלומר מעגל מבוסס RELAY) תודה.
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
צבעתי במארז שלי את שני הדלתות לכסוף נוצץ עשיתי 2 שכבות של צבע אחד לבן ועליו הכסוף בשביל מראה מושלם עכשיו דלת אחת יצאה מושלמת ואחת יצאה לא כולכך טוב כי בהתחלה עשיתי קרוב בטעות ופתאום נגמר הצבע וכו ועכשיו שצבעתי טוב יש מלא סימנים וכו מדובר במארז CM690 ובקרוב אני יעלה תמונה בנתיים הדלתות יושבות בחוץ בשביל להתייבש מה אתם אומרים אפשר לעשות עם הדלת שלא יצאה טוב זאת דווקא הדלת שיושבת מול המערכת זאת השמאלית ודווקא זאת שיצאה מושלמת בצד שלא רואים הימיני תודה לעוזרים :]
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
פירקתי כמה לדים מאיזה טלפון ישן, היה גם LCD אבל הבקר היה מולחם על הלוח, אז ויתרתי עליו. לקחתי כמה לדים, בעקרון בשביל לעשות את המוד של המולקסים הזוהרים.. אבל איך אני יודע אם הוא של 5V? האם יש דרך לבדוק? נדב.
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר לאתר... שאלה ראשונה האם מישהו יכול להסביר לי את ההבדל בין החוטים שמוצעים שם למחירה: http://www.lsdiodes.com/resistors/ והאם משהו פה יודע כמה זמן לוקח למשלוח להגיע לארץ?? ועוד שאלה, מישהו יודע איפה אני יכול לקנות ראשים/מחזיקים ללדים יפים בכל מיני צורות, צבעים וחומרים. תודה
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-