אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע כמה מתח הם לוקחים הירוקים החמודים במקלדת? חח תודה מראש אחים
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
חבר'ה שמעתי שיש אפשרות לקנות קופסא עם כל החלקים לבניתת מכשיר CNC איפה אפשר להשיג דבר כזה וכמה עולה?? תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
האם הוספת מאווררים מתחת ל-VF700 יורידו טמפ' ? http://img228.imageshack.us/img228/6676/vantecspectrumfancardvfch6.jpg חשבתי לאלתר משהו כמו ה-Vantec Spectrum לקחת 2 מאווררים 80mm לחבר אותם ביחד ואז למקם אותם מתחת לכרטיס מה אתם אומרים יוריד כמה מעלות ?
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לא הבנתי את העניין של הפוטנציומטר בשביל מה הוא ואיך מחברים אותו אשמח לפירוט, את שאר המדריך הבנתי וכבר חילקתי למספרים (אחלה מדריך!)
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל פרוייקט של התקנת נעילה לחדר באמצעות RFID. הדלת היא דלת פשוטה ללא מנעול קיים, וזו לא הכניסה לבית, לכן כל כך חשוב לי שהאבטחה תהיה בשמיים. כל הקיטים שמצאתי ברשת אמורים להחליף את כל מנגנון הנעילה של הדלת (כל הבריח) וזה מעבר למה שאני צריך. אני חושב לקנות את קורא ה-RFID וה-controller, ולחבר אותם למנגנון מכני כלשהו שאני אאלתר ואתקין על הדלת והקיר שלידה. הבעיה היא שהניסיון שלי באלקטרוניקה כרגע לא מדהים, ואני לא בטוח איך לגשת לזה (כמובן שאני מוכן להשקיע את כל הזמן הנדרש בשביל ללמוד את מה שצריך). המטרה העיקרית שלי היא ללמוד, ופחות חשוב לי שהדלת תהיה חסינה לניסיונות פריצה, וכל העסק גם לא חייב להיראות אסתטי. מישהו פה התעסק פעם עם משהו דומה? יש איזשהו רכיב נעילה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדריך ריאובאס בת'רד "תחרות מדריכים" ישנם שתי קבלים האחד 0.1 מיקרו-פאראד והשני 10 מיקרו-פאראד למה צריך אותם במעגל הזה?
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש לי מאוורר של 220v ומזרים זרם של 0.14A אני רוצה לחבר אותו לנגד משתנה על מנת להישטלת לו על המהירות אני יודע לחבר נגד משתנה למאורר של 120 מ"מ שמיתחבר יש ל-12V זה לא בעיה הבעיה פה שהמאורר מתחבר ישר ל-220v ואני צריך עזרה בהרכבת נגד משתנה
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום אני חייב עזרה בתרמיסטור אם מישו כאן יכול לעזור לי : > אני אפצה אותו אפילו אני צריך את זה פשוט לעכשיו אשמח אם תעזרו כאן או תשאירו סקייפ יותר טוב.
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אפשר? המקלדת היא microsoft multimedia ואם אי אפשר אז אפשר איך שהוא להכין את האותיות בעיברית ואנגלית? יש אפשרות?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב HTPC שיספיק לי לראות סרטים ומוזיקה לא יותר מזה יש לי כבר מארז של וידאו שאני רוצה לשים בו הכל אבל אני לא יודע אם זה יספיק ויש לי מחשב P3 עם 256 זיכרון ו20 ג'יגה זה יספיק ??? מה אני עוד צריך ,איזה כרטיס מסך יתאים ,והאם אני צריך סידי ישן שיש בו כפתורים של הרצה כדי להפעיל דיסקים מבלי להפעיל את המחשב???
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם שוב.. היום הגיע המערכת RF מאי ביי ואני לא רוצה לעשות טעויות אז תעזרו לי להתאים למערכת שנאי בבקשה http://www.ebay.com/itm/12V-8-Channel-Way-Relay-Output-RF-Remote-Control-Switch-/130545242235?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e651a507b זו המערכת באי בי וזה המפרט: Receiver: 1.Channel: 8 CH Control 2.Working voltage:12V 3.Working current:≤10mA 4.Working frequency: 315MHz / 433MHz ( optional) 5.Working temperature: -20â ~ 70 â 6.Alarm volume:105dbm 7.Panel chipset:PICI6F630 8.Types: Toggle, Momentary, Latched, Toggle+ Momentary 9.Decode: Learning code 10.Output current: ≤10A 11.Color:White 12.Dimension: 2.83” x 1.18” x 3.77”(L*W*H) אני יכול ל…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני קראתי קצת באינטרנט על הבקר ובערך על השפה הדרושה לתיכנות הבקר. חיפשתי מקור ופירוט לכל הפקודות כתיבה של ארדואינו אבל לא ממש מצאתי בנוסף לזה רציתי לדעת אם פקודות הכתיבה של שפת C++ הם אותם פקודות של ארדואינו האאם אפשר לקבל הפניה לקישור לכל הפקודות של ארדואינו? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי לדים UB 3V... ואני לא ממש מבין באלקטרוניקה.... יש לי בבית נגדים 470 אום ורציתי לדעת אם שני המעגלים הבאים זהים... ואם לא אז למה?.... פשוט יש לי בניה שאני צריך לעשות ואני לא יכול יכול לבנות אז זה שעל כל לד יהיה נגד ואני לא יכול לבנות מעגל בטור. אני צריך להגיע למצב כזה.... אם זה אפשרי....
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני מתכנן פרויקט חדש, בניית קוקפיט להגה G25. אני רוצה לעשות את השלדה של הקוקפיט מצינורות PVC, הצינורות יחזיקו מעמד או שעדיף כבר לבנות כלוב ממתכת?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין לוחות אלונימניום עלפי מידה ובעובי של 5 עד 8 מילימטר. מישהו יודע אולי מהיכן אני יכול להזמין?
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
http://www.mnpctech.com/GalDeuce.html או אולי איפה יש להשיג מדבקות כאלו. לא מדהים?
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות למחשב משהו כמו בתמונה עם כמה דרגות (12v, 10v,8v,5v) כדי לשקט ווטוב זה יהיה על לוח מעגלים עם כמה שפחות חוטים עליו ויהיה חיבור מולקס זכר וכמה מחברי שלוש פין לכל דרגה. צריך לדעת איזה נגדים לשים בשביל 10ולט, 8ולט או מספרים דומים שיעזרו תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי, לאחרונה התחדשתי בטלוויזיית LED של סוני בגודל 46", רסיבר, רמקולים (סטליטים) ואיך לא - מחשב HTPC חדש. בעקבות כל ההתחדשויות החלטתי לעשות מספר שינויים בחדר. בהתחלה החדר נראה כך: במצב זה היו לי החסרונות הבאים: 1. מרחק צפייה מהטלוויזיה גדול 2. מיקום המיטה היה בעייתי למיקום נכון של הרמקולים. (הקדמיים והסנטר ליד הטלוויזיה, אבל לאחוריים לא היה מקום הגיוני. במיוחד אם מתחשבים בעובדה שכל החלונות בחדר נפתחים לתוך "כיס" בקיר, מה שמאוד מגביל את המיקומים בהם אפשר לתלות את הרמקולים על הקירות...) לאחר מחשבה, רציתי לשנות את החדר לצורה הזו: אחרי הזזת הרהיטים התברר שפשוט בלתי נסבל להיכנס לחדר שכשני צעדים לאחר הכניסה מונח "קיר" (הצד של הארון), אז עברתי לתצורה הזו: בצו…
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להשיג כמה יחידות של ראשי שיוף לדרמל? לפי מה שהבנתי בחנויות כמו הום סנטר יש רק חבילות שלמים של ראשים שעולים 100+ אני צריך כמה יחידות רק של ראשי שיוף... ד"א אני מראשון לציון תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, קיבלתי מחו"ל מסך מקורי של CrystalFontz למי שרוצה לדעת זה דגם 632 כחול. השאלה שלי זה אם אפשר לגרום לו להראות את הווליום שהווינאמפ מנגן בו עכשיו, להציג אחוזים בצורה גרפית כאילו
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי, אני מחפש בכל חור נוזל UV, לא "מעורבב". יש לי מים מזוקקים ויש לי את התוספים אני רק צריך את הדיו, בפעם האחרונה שקניתי, קניתי את ה"תוספים" של ZALMAN והם לא אולטרה, ויש לי 3 מנורות, אז קצת חבל :\ יש למישהו מושג איפה יש? או לפחות איפה לחפש, איזה סוג חנות או משהו, כי בנתיים אין לי ממש הצלחה... בתודה, אלון :]
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי מעגל מסויים שעובד הבעיה שכנראה שיש לו כל מיני הפרעות בגלל שהוא עושה בעיות אבל לעיתים רחוקות ובזמנים שונים מישהו יודע דרך איכותית מאוד להתגבר על הפרעות כל דרך שהיא
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כתוב שכשצובעים את המארז אז צריך קודם לנקות אותו משומנים ולכלוך. אז השאלה שלי היא האם צריך לנקות אותו עם חומר כולשהו? או שפשוט עם סמרטות ומים? תודה מראש, שניר.
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, עלתה לי מחשבה לראש.. אני מתכוון לצבוע את המארז שלי ללבן, הכוונה היא לקבל צבע לבן מט בחוץ ולבן מבריק מבפנים...(לא קריטי..) כמובן שהמארז יפורק לחלקים הקטנים ביותר אבל אני מאוד אשמח לקבל הסבר/הדרכה איך לבצע את הצביעה/באיזה כלים להשתמש על מנת להגיע לתוצאה מוגמרת שתהיה מושלמת... אם זה דורש איש מקצוע או סוג של חנות שצובעת בצבעים איכותיים אין לי בעיה גם להשקיע הרבה כסף. רק שיהיה מיוחד ושהגימור יהיה ברמה גבוהה כאילו יצא מהחברה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-