עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. פירקתי מחשב נייד ואני מעוניין לחבר את המסך שלו למחשב רגיל האם זה אפשרי ואיך אני מתאם כבל?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. ??

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  3. Started by night-fire,

חחחחח תציעו לי שם חדש!!! אממ הכל התחיל לפני כמה חודשים שנמאס מהמארז הישן והמכוער(אפילו יותר מכוער מאלו של פנטיום 2!!) אחד מכוער של קומפאק.. קיצר הנה תמונות,תציעו לי איך לשפר ועוד ועוד... האאא כן דרך אגב,האור שאתם תראו בתמונות,הוצאתי את החלק של העבר עם החוט של ה-usb במקום לבנות תאורה חחחחחחח... אם תפתחו עכבר אתם כבר תראו איזה חלק לקחתי (לקחתי הכל חחח): בקרוב תמונות של המחשב בפנים!!! אשמח לקבל הארות והערות לשיפור!!!! תודה NiGhT-FiRe

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. חתכתי 4 סינקים מסינק אחד שחבר הביא לי (תודה ) השתמשתי במדבקה דו צדדי לא רגילה. לפני שניסתי את "מזלי" על הכרטיס לקחתי מצית עם סינק שמתי את המדבקה וכיוונתי לכיוון שלה לא נשרפה ולא קרה לה כלום, רק העבירה את החום לסינק ככה שהיא בול לתפקיד חתכתי מדבקות בגודל הסינקים הדבקתי והצמדתי לזכרונות אין לי צילום של הסינק לפני אבל יש בערך אחרי חיתוך אחרי הדבקת המדבקה ועל הכרטיס מקווה שיבוא בעתיד קירור מים ולא נצטרך את זה *הכרטיס הינו Asus Radeon 9600xt

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by DJPOWER,

אני רוצה לחבר שני ספקים על פי המדריך הזה http://www.picard.demon.co.uk/atx/ עכשיו זה משנה איזה כבלים שחורים אני מחבר??? תודה מראש יונתן 8)

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  6. Started by VIPERANAF,

סתם שיעמם לי ולא היה לי עוד מה לעשות עם הכסף שקיבלתי ליומלדת אז ביבזתי אותו על מוצרי מודינג כמובן הנה כמה תמונות תמונה מבחוץ כזה כשהדבל נאון דולקים דולק הגריל שקניתי של TT

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by A.z,

אני רוצה לחבר 3 לדים למחשב איזה נגדים אני צריך בשביל שאני יוכל לקחת חשבמל מהספק תודה מראש

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  8. אני צריך מאורר שישמש אותי ל OC אבל גם יהיה שקט השקט הוא מאוד חשוב איך המאורר הזה של TT ? http://www.thermaltake.com/dcfans/ComboCool/a2013silentCat9/SilentCat9.htm הוא באמת שקט כמו שהם מציינים שם ? למישהו יש המלצה אחרת ?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  9. Started by LinKinG,

היתה לי מדפסת HP PhotoSmart 7550 והיא התקלקלה והתיקון שלה עולה כמו חדשה אז זרקתי וקניתי חדשה ויותר טובה עכשיו לקחתי ממנה את כל הפאנל בקרה שזה כולל מסך LCD צבעוני בגודל 2 אינץ' בערך איך אני יכול לחבר אותו למחשב יש שימוש שנאי יכול לעשות בו? הוא מיע עם חיבור קטן נקבה של 8 פינים ועוד פס מידע כזה (המסך)

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  10. Started by d-undertaker,

אני לא רוצה שיהיה 12V 7V ומכובה אני רק רוצה 12V ומכובה אז אני חייב נגדים? אז זה אמור להיות שונה מהמדריך יענו בקשר למפסק עם 3 רגליים אני צריך להביא אחד עם 2?

• 13 תגובות
    • 907 צפיות
  11. שלום, רציתי לבנות סאב-וופר קטן כזה אבל אני צריך תרשים והסברות מפורטות... עשיתי חיפוש וראיתי מלא אנשים שבנו אבל לא הבנתי כלום... אפשר עזרה? תודה!!!

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by night-fire,

שלום, בעיקרון התחלתי עכשיו לשפץ את המודינג הישן שלי (מודינג הרמקול) אממ תאמת יש לי את הרעיון הראשון עשיתי אבל את השני לא היה לי זמן: אוקי הרעין הראשון הוא לפרק עכבר ולקחת את החלק הקטן הזה מבפנים (הכל,כולל החוט),לחבר במקום שרוצים ולחבר את החוט למחשב וכאשר המחשב עולה גם הלד נדלק כי הוא בעצם מזוהה כעכבר חחח... אני ישים תמונות למי שרוצה.. אוקי הרעיון השני שלי הוא במקום לפרק עוד עכבר לקחת את ההאור ולפזר אותו ככה (כמו בתמונה): אממ מי שלא הבין את הקטע: שממים סלוטים בינהם מחברים במראות שמכנות את האור לעבר הסלוט השני כככה שהאור יהיה בכל הסלוטים ולא רק איפה ששמנו את הלד. הערות והארות יתקבלו בברכה. NiGhT-FiRe

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  13. Started by Kino,

שמי רועי אני בן 12 ואני רוצה להתחיל לעשות מודינג בגיל יחסית צעיר.. אני רוצה לעשות מוד בשביל להעסיק את עצמי, מוד פשוט, אבל לא צביעה... בלי לדים... אפשר לומר מודינג פשוט.. אממ, בשביל שיהיה כיוון, מארז שקוף, קוביה או שילוב של שניהם ביחד ^^ תודה מראש, רועי.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by AA123,

משיו יכול להגיד לי מזה ה Transferite paper שמשתמשים איתו לצביעת המארז ? או אולי איך קוראים לו בעברית? [שפה שהמוכר יבין ] [נראה ככה: ]

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  15. Started by luXi,

מישהו יודע כמה מתח הם לוקחים הירוקים החמודים במקלדת? חח תודה מראש אחים

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  16. אני רוצה לבנות על מטריצה שורה של לדים כחולים ושורה של לבנים עכשיו השאלה היא-----> איך אני יכול לעשות שבעזרת מתג אני יחליף בין השורות של הלדים ... אם אפשר בבקשה סירטוט. נ.ב אני יודע שצריך להשתמש במפסק 3 מצבים... תודה

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  17. Started by Ran B,

שלום לכולם. אז רציתי להתחיל בפרוייקט לחלון לגג של המארז שלי. לכן כמובן הכנתי לעצמי את כל הפליירים, מברגים במזוודה שלי, כל החומרים מוכנים. יש לי פרספקס עם קידוח של מאוורר כבר מהמארז הקודם והכל מוכן ומזומן. מכיוון שהגג שלי מחובר בניטים למארז (מבאס) הרצתי חיפוש בפורומים על מנת לדעת איך להוציא ניטים, ומצאתי תשובה שאנשים רשומים לקדוח את הניטים החוצה ויש ניסיון של מישהו שקדח עם הדרמל באמצעות הראש קידוח שלו. לכן פרקתי את המארז והוצאתי ממנו את כל כל הרכיבים (כעת המחשב שלי מחובר על הריצפה, כי המארז למטה בכוונה לשיפוצים). לאחר שכל החלקים בחוץ הרכבתי את הראש קידוח על הדרמל. וניסתי לקדוח את הניטים, אך ללא הצלחה :'(. ככה ישבתי איזה חצי שעה על ניט אחד, מה לא עשיתי לו על מנת שיצ…

• 9 תגובות
    • 18.4k צפיות
  18. Started by d-undertaker,

אם כן איך הסחורה ואם היו בעיות..

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by urinka,

הי חבר שלי מהבסיס רצה ללמוד איך להפוך את המחשב שלו ליפה אז יום א' אחד כשיצאתי מהבית לכיוון הבסיס לקחתי גם את כלי המודינג שלי כשהגעתי לבסיס המחשב שלו כבר היה על השולחן המלוכלך שלי (בטך תראו בתמונות) ואז ישבנו חיפשנו מה לעשות ואיך ואז התחלנו לעבוד לא צילמתי את כל השלבים כי אני בדרך כלל לא מצלם מה שאני עושה כי אני לא חושב על זה קיצר אני מבלבל לכם את המוח יאלה תמונות מונות תמונות... ] ועכשיו לפקספקס

• 9 תגובות
    • 935 צפיות
  20. טוב לפני כמה זמן פירקתי שלושמה מחשבים ישנים עכשיו מה שיש לי זה שתי מעבדים אחד I486 DX2 והשני נראה לי פנטיום 1, שלוש לוחות אם, כרטיס מסך, כרטיס רשת, כרטיס קול, שלושה ספקים והארד אחד של 8 גיגה WD. מה ניתן לעשות מהמחשבים האלה אם ניתן לעשות משהוא. יש הצעות?

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  21. Started by M0P,

אממ שלום שאלה כזאת כמה מאווררים אני יכול לחבר לחיבור מולקס נקבה אחד ?

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  22. טוב, אז בידי iPod בלתי שמיש בגלל בעיית בטריה. חשבתי לעצמי, שכמו שניתן לקחת מאוורר מאיזה ספק ממחשב ישן, ולחבר את חוטי האדום-שחור שלו עם האדום-שחור של חיבור המולקס - ניתן גם לחבר את שתי כבלי הבטריה הדקים של הiPod (גם הם שחור-אדום) לחיבור מולקס רגיל. אז מה אתם חושבים, האם זה אפשרי? הספק שלי לא יקרוס מחיבור של מכשיר אלקטרוני קטן אליו? צירפתי תמונות של הכבלים.

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  23. Started by Gosha,

התחלתי לתכנן תיאורטית את המודינג הראשון שלי ונזכרתי ב-iPod מהדור הראשון הבלתי שמיש שזרוק לי בארון. עכשיו, האם ישנה אפשרות לשלב את המסך LCD הזה במודינג שלי ע"י החיבור הסטנדרטי שיש במדריך באתר כך שגם התאורה הלבנה שלו תפעל, או שהוא עובד אחרת?

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  24. Started by dids22,

תראו אני לא משהו באלקרוניקה ורציתי לדעת ולבין קצת יותר קראתי את הסטיקי אבל עדין לא כתוב שם הרבה אז אפשר איזה מדריך או אולי ספר מומלץ(בעברית)

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  25. Started by jeyjey,

שלום קראתי את המדריך באתר ויש לי שאלה הפינים שצריכים להתחבר להארקה, אפשר לחבר את כולם לאותו כבל שחור במולקס? http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=lcdguide3.php עריכה: עוד משהו לא ברור לי, בציור יש נגד משתנה 100ohm שמתחבר לפין 16 ומתחת לטבלה כתוב לחבר את 16 לנגד משתנה 10ohm. איזה נגד אני צריך?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.