עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by thedj,

קיבלתי 4 מסכי LCD של SEIKO 40X2 L4042 של SII חיפשתי המון זמן דפי מידע ומצאתי רק את אלו: http://www.eio.com/dotmatrixlcd.pdf (בעמוד 2) http://www.iweil.com/devices/lcd%20drivers/seiko%20manual.pdf (עמודים 34-37) אני לא מבין את הסידור של החיבורים פה, הנה תמונות: זה המסך: ואלו החיבורים מקדימה: ומאחור: ולמי שלא רואה (אף אחד כי זה מהמצלמת אינטרנט) ציירתי בצייר: 1. איך לעזאזל המספור של החיבורים הולך פה?! בצבע הכחול או בירוק הבהיר? ניסיתי לפי המדריך פה לפי שני הצבעים ושניהם לא מראים את אות הבדיקה.. אני כמעט בטוח שהמסך כן פועל בפרללי (HD משהו משהו) אם מישהו יכול להראות לי את הסדר של החיבורים אני אנסה שוב.. 2. מישהו יכול להסביר לי למה כשאני מחבר 5 וולט …

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  2. שלום, יש לי עכשיו פילטרים מהברזל הזה שיש על הרמקוליפ בטייפ, עכשיו הוא מתמלא באבק ואני לא יכול להוריד את כל האבק עם שואב, יש לכם איזה שהם הצעות מה אפשר לעשות? תודה, אלי.

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  3. Started by derey1derey1,

שלום מבקש רעיון לקבלת יציאה בת 30 שניות לאחר לחיצה ריגעית בכניסה תודה

4. Started by mark1994,

לילה טוב לכולם שמעו קיבלתי לא מיזמן את המארז החדש שלי אבל אין לי כוח לעביר לשם את כל התחולה של המארז שלי טוב לעינין אני מיתלבט איזה קתודות ליקנות ל Tempest שלי שיהיה יפה ועם אדום משתלב עם כחול תודה לעוזרים =] עריכה: תגידו גם איזה מודינג אפשר לעשות ל Tempest =]

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  5. Started by skullfacer,

האם מתיי שאני יצבע עם ספריי תמאורר זה יוכל לגרום להורדת RPM? האם זה יאט או יפגע במאורר תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  6. Started by eladh777,

שלום לכולם. כמה לד אינפרה אדום צורך? מתח וזרם?

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  7. Started by devilh,

יש לי הארדיסק מקולקל. אני רוצה לשים אותו על הקיר-ושהוא יסתובב(סתתם-שיהיה מגניב) פתחתי את המכסה החיצוני ככה שהפלטה תיהיה בטווח ראיה חיברתי את הדיסק למולקס-קיוויתי שזה יסתובב(יש לי רצועה של הספק שיוצאת מחוץ למחשב) אבל הוא מסתובב רק לכמה שניות ניסייתי לשים מתח ישירות על המנוע של ההארדיסק-וזה נראה שזה ממגנט אותו-אבל לא גורם לו להסתובב(יש 4 חיבורים שאפשר לחבר למנוע עצמו) מה אני צריך לעשות כדי שהוא ימשיך להסתובב כל הזמן? (בטח קשור לחיבורי ה-IDE שלו....)

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  8. אהלן, נתקלתי במכשירים שמתחברים לUSB וצורכים הרבה זרם, יש להם 2 חיבורי USB שבעצם הם מושכים זרם מ2 פורטים במקביל. האם עצם החיבור של 2 פורטים במקביל יכול לגרום לבעיות ? האם כל פורט USB מיוצב בפני עצמו ? אם כן, בטוח תהיה סטייה מסויימת של מתחים (התקן מאפשר סטיה של 5% מ5v הרי) שתגרום לזרימה של זרם מפורט USB אחת לשני, אך האם זה מהווה בעיה ?

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  9. תודה מראש..

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  10. Started by MacGyver,

שלום! אני מחפש את התמונה של הראש של היטמן..(שמסתובבת פה תמיד....) איתן

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  11. Started by infer73,

טוב ככה, עוד איזה יומיים בערך (בתקווה,אולי קצת יותר) אני אמור לקבל מארז חדש עכשיו ברוח חגיגית זו, אני רוצה לעשות קצת כיף על חשבון המארז הישן שלי וגם להתנסות בקצת דברים חדשים אז חשבתי על לעשות חלון ואם אולי אפילו ייצא לי יפה,אולי אני אעשה אחד גם במארז החדש (זה בטח יהיה מכוער ממש...) טוב בכל מקרה, אז מישהו יכול להסביר לי איך עושים חלון למארז? או להביא איזשהו מדריך טוב? (אפשר גם באנגלית,אבל עדיף שלא) עריכה: אם למישהו יש עוד רעיונות טובים על איך אפשר להתעלל במארז הישן שלי,שיעלה אותם כאן

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  12. אהלן חבר'ה... בשביל הפרויקט מודינג שלי אני מתכנן לבנות לייטבאס ועדיין לא הצלחתי למצוא שרטוטים באף מקום אם מישהו יכול לעזור לי להכין (או למצוא לי שרטוט או סכמה) לייט באס של 4 ערוצים (האמת שלא חובה אבל רצוי) אני צריך ערוץ אחד של 3.5V (שכולל 2 לדים) ערוץ אחד של 2V (שכולל 2 לדים) ערוץ אחד לקטודה וערוץ אחד לאלמנט תאורה משולב עם 4-5 לדים הלדים שאני משתמש בהם הם: כחול 3ממ 5000MCD מתח: 3.2-3.8 זרם:30ma אדום 5ממ 5000MCD מתח: 1.8-2.2 זרם: 30ma מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  13. בזמן האחרון החלטתי לחבר עוד כ4 רמקולים למחשב, אני מעוניין לבנות מפצל לכניסת אודיו פשוטה לגמרי, שיכיל 6 חיבורי אודיו, מי שיכול לתת לי שרטוטים, תמונות, רעינות, וכו..., תודה רבה לו, אני אודה לו מאוד, תודה רבה, שהמצב רק ישתפר, אבי

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  14. Started by SaarD,

שלום אני בונה מחשב חדש עם רדיאטור משולש של דנגר דן (או טרמוצ'יל לא יודע מה עדיף) על הגג של המחשב ואני זקוק למישהו שיודע לחתוך את המארז (לקדוח) חורים ל 3 מאווררים של הרדיאטור אשמח אם אקבל הצעות מחיר או אפילו עזרה בחינם (אם יש איזה בן אדם טוב שמוכן לעזור)

• 11 תגובות
    • 913 צפיות
  15. Started by aviram20,

היי הספק שלי יושב בתחתית המראז והכבלים של ה 4 פין שמתחברים ללוח בנוסף ל24 מאוד קצרים איפה אוכל להשיג כבל הארכה כזה? אם אפשר בארץ.. בחו''ל או מאיביי לא עוזר לי תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  16. יש לי רכב יחסית ישן, לאונה פשע 92... ואני רוצה לבנות דיימר , עמם, לתאורת פנים... יש למישהו איזה תרשים של כזה דבר? או שיכול לבנות לי כזה דבר..? תודה רבה..

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  17. אם אני קונה מסך lcd תווים...והוא בא עם תאורה פנימית...יש מצבשאני משנה את צבע התאורה לכחול או משהו בעזרת לד?? אפשרי??

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  18. Started by aviram20,

יש לי ספק 400 W ממנו יוצאיםכול מני חוטים פין 20 מלוקסים ושאר חיבורים יש חוט שיוצא ממנו בצבע צהובשחור שבאמצע יש חיבור מלוקס ובסוף יש חיבור 3 פינים זה כמובן למאורר השאלה שלי היא כזאת אם אחבר שתי מאוררים לחיבור אחד של ה3 פינים כאילו משתי מאוררים אני יוציאי חיבור אחד זה בסדר? לא יעשה בעיות ? יעבדו כרגיל? לא יהיה עומס על הספק? תודה לעונים אבירם

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  19. שכחתי איזה חוט מחברים לאיזה חוט. תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  20. חברה יש לי חור במארז בגלל מוזינג לא מוצלח הגודל של החור שתי אינץ' אני צריך שתאמרו לי איך לסתום ואל תאמרו לי לקנות מארז כי אין לי הרבה כסף וההורים לא רוצים להוציא כסף על שטויות אוקי עזרה חברה

• 12 תגובות
    • 912 צפיות
  21. Started by wons,

מהשעמום של שבועיים לפני הגיוס. החלטתי לנסות לצרוב כמה מיקרובקרים. לאחר שמשלוח הדוגמיות הגיע בניתי את הצורב שכמה חבר'ה בכיתה שלי השתמשו בו והסירטוט (בסירטוט לא מופיעים חלק מהדקי ההזנה אבל הוספתי אותם בלוח שלי): והינה התוצאה המוגמרת: ועכשיו לשאלה - בדקתי את כל החיווטים וכולם טובים ועדיין התוכנה KEIL לא מזהה את הצורב כשאני אומר לה להתחבר לצורב ... למישהו יש ניסיון עם הצורב הזה? .

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  22. Started by eegg,

אני מתחיל בבנית מארז די מכלום הוספתי את הלינק לסקטץ שלי ב sketchup http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=other&file=comp1.skb רק שתדעו המארז יהיה ברובו שחור מט או מבריק יהיו 2 ספקים 1 בשביל הלוח אם,כוננים ודברים חיוניים והספק השני יהיה בשביל תאורה ומודינג אני אנסה להשיג אלמינום והכול יהיה מחובר בבברגים או ב ניטים. גם כל התאורה תהעשה עי" לדים ורובם אדום שחור ואדום ושאני לא אשכח ששכתי לצייר את ה הארד דרייבס שיהיו לפני המאוורים הקדמיים ואת המאוורים האחורנים ותחתונים וכולם 120

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  23. Started by romanklein,

שלום , היום סוף סוף קניתי פרספקס לחלון שאני הולך לעשות. עכשיו אני מתלבט איך להאיר את המארז- 2 קטודות או 14 לדים UB. רציתי לשאול מה עדיף? ועוד שאלה קטנה-אם מה קודחים פרספקס? הפרספקס שקניתי הוא בעובי 4מ"מ(בהרבה יותר עבה וחזק מהמארז) והבחור שחתך לי אותו אמר שאני יכול לקדוח אם מקדח ברזל רגיל ואין סיכוי שהפרספקס יתופצץ-יש אמת בדבריו?? תודה,לכולם

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  24. Started by [NOS],

בניתי מד טמפ' קטן ממד חום אלקטרוני כזה.. השאלה את אני יכול לספק לו חשמל מהמחשב? אתם יודעים, זה פועל על סוללה קטנה ועגולה

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  25. Started by fuck off,

מזמן לא הייתי בפורום עקב זה שלא לי אינטרנט.. (כןכן הורים מניאקים) ועכשיו לנושא, יש לי כזה מתג אבל עם 6 רגליים.. אין לי מושג איך ולאן אני מחבר מה... אני רוצה לבנות משהו בסגנון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=79625.0 אבל רק 2 מצבים... אז חשבתי להעביר את המינוס דרך המתג... אבל אין לי מושג לאיזה רגליים לחבר.. אז לשאלות: א. מה עושה כל רגל? ב. אם הרעיון אמור לעבוד טוב?

• 6 תגובות
    • 912 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.