אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
אז.. גיליתי שpcb זה אלגנטי, נוח, קומפקטי וטוב. הו כן, קשה מאוד להכין אותו בבית וצריך מלא כימיקלים יקרים ומסוכנים. אז כאן נכנסת השאלה שלי: האם יש אתר שאני יכול לתת להם layout מאחת התוכנות, הם ידפיסו לי את המעגל וישלחו? (אני מתכוון, רק את החיבורים ואת החורים, כמובן שאת הרכיבים אני אשים בעצמי)
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
אני צריך להכין מבוא לאלקטרוניקה, אז אני רוצה להוסיף את החלקים הללו למין מילון קטן אני צריך לדית איך קוראים להם, ומה תפקידם העיקרי... תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 960 צפיות
-
-
כמה לדים כחולים רגים צורכים בmA? אני עושה אלמנט תאורה למארז שלי
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
התחלתי לתכנן תיאורטית את המודינג הראשון שלי ונזכרתי ב-iPod מהדור הראשון הבלתי שמיש שזרוק לי בארון. עכשיו, האם ישנה אפשרות לשלב את המסך LCD הזה במודינג שלי ע"י החיבור הסטנדרטי שיש במדריך באתר כך שגם התאורה הלבנה שלו תפעל, או שהוא עובד אחרת?
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
-
איך מתבצע התשלום שמה? בכרטיס אשראי? או שיש דרכים אחרות? אלה שקנו משם כבר איך הלדים טובים?
-
- 7 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... בשביל הפרויקט מודינג שלי אני מתכנן לבנות לייטבאס ועדיין לא הצלחתי למצוא שרטוטים באף מקום אם מישהו יכול לעזור לי להכין (או למצוא לי שרטוט או סכמה) לייט באס של 4 ערוצים (האמת שלא חובה אבל רצוי) אני צריך ערוץ אחד של 3.5V (שכולל 2 לדים) ערוץ אחד של 2V (שכולל 2 לדים) ערוץ אחד לקטודה וערוץ אחד לאלמנט תאורה משולב עם 4-5 לדים הלדים שאני משתמש בהם הם: כחול 3ממ 5000MCD מתח: 3.2-3.8 זרם:30ma אדום 5ממ 5000MCD מתח: 1.8-2.2 זרם: 30ma מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
-
היום קניתי תמארז הזה מ-ksp איך הוא קניתי אותו ב-390 שח רציתי לדעת איך הוא מקרר ואיך הוא בכללי?!!?! והעם הוא מארז טוב!?
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות להפוך חיבור מאוורר מ4 פינים ל3 פינים אם יש מתאם כזה(בלי שאני יצתרך לחתוך) אם לא אז אך אני חותך ויוצר שהוא יהיה 3 פינים(אם זה אפשרי בכלל)
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שמעו שוטטתי קצת באינטרנט ונתקלתי במארז htpc מדהים שאני מאוד מעוניין לקנות אותו, הדגם שלו זה SST-LC-11, אני מצרף גם תמונה. הלכתי לגוגל אבל לא מצאתי שום תוצאה בישראל, יש לכם מושג איפה מוכרים אותו בישראל? וחוץ מזה מה דעתכם על המארז הזה? (דף מוצר שלו : www.silverstonetek.com/products-lc11.htm) (סקירה שלו : http://www.modthebox.com/review374_2.shtml ) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
-
לכבוד החגים קנו לאבא שלי מקדחה חדשה ורציתי לדעת אם אפשר להשתמש בה בתור דרמל??
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
תראו תתמונה הלדים דולקים אבל לא מהבהבים למה? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני לא ממש בטוח שזה קשור לפורום הזה... אבל ראיתי אלקטרוניקה אז חשבתי ששווה לנסות... אז ככה... יש לי שני ספקי כוח... אחד נמצא בשימוש והשני לא... השאלה שלי אם אני יכול לחבר אותם? איך זה ישפיע על המחשב? והאם זה יסכן לי משהו?
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
כמה מתח/זרם ניתן לקבל מיציאת אודיו? והאם המתח משתנה עם התדר או שנשמרת איזושהי רמה קבוע של מתח בתדר משתנה? (הכוונה אם הפיק קבוע) תודה. :-*
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
פירקתי פלאפון מותטורולה (לא יודע את הדגם אבל ישן) והוצאתי לו את המסך עכשיו איך מחברים אותו? יש לי כבל מדפסת מלחם הכל! אבל אני לא יודע איזה חוט מחברים לאן אם אפשר תביאו לי שרטוט אני יבין (דרך הגב באמצע יש 7 חוטים לא מחוברים לכלום ובצדדים יש סכ"ה 9 מחוברים) אם אפשר גם תגידו לי מאיפה להתחיל (איזה חוט ראשון) תודה קובי. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום יש מדריכים ודרכים באינטרנט ללמוד אלקטרוניקה ורובוטיקה?לעבודות ביתיות וכאלה
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם , נגיד יש לי צורה כלשהיא שאני רוצה לחרוט על פרספקס (לדוגמא דרקון כמו שיש למטה או משהוא בסגנון..) אז איך אני מסרטט את מה שאני רוצה על הפרספקס ? לוקח את הצורה שאני רוצה ואז מה אני עושה ? (חורט על התמונה ומתחת לזה יש את הפרספקס עם הדרמל ?) תודה רבה לכלמי שיעזור , או שינסה
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור למודינג בכלל.. אבל לא ידעתי לאיזה פורום אפשר להכניס את זה. יש לי מקלדת אלחוטית והיציאה שלה זה ראש ירוק כזה (PS/2), לראש USB. אפשרי ?
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש לי שני מנועי DC 4.5V וולט ואני מחבר אותם למכונית לחבר אותם במקביל או בטור ? ושחיברתי בשתי הצורות זה נסע אבל עשה מין גיצים כאלה ראיתי שלמנועים מסוג כזה מחברים קבל 1PF איך לחבר אם צריך ? אני מחבר אותם ל4.5 וולט כמובן .
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
היי! שאלה מוזרה.. אפשר לשים משחה טרמית על זיכרונות??? או שרק את המדבקות?
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
איך הסירקולציה שלי? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
טוב חברים סוף סוף סיימתי את המודינג למארז קודם תראו תמונה של לפני... זה הזמן להביא את המראה!!!!!!!!! מה שהוספתי בעצם בחלק השני זה את המאוורר למעלה וכל התמונה!
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אז ככה : אני רוצה כבר זמן מה להתחיל להתעסק בארדואינו , יש לי : ידע בסיסי באלקטרוניקה, בחשמל , ובתכנות [C] . - אני במגמת אלקטרוניקה . השאלה שלי אם כדאי לי להתחיל להתעסק בארדואינו או ללמוד בנתיים עוד . ממה שהבנתי הדגם המומלץ הוא זה : http://www.ebay.com/itm/UNO-R3-2012-Development-Board-MEGA328P-ATMEGA16U2-With-USB-Cable-For-Arduino-/230981135338?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35c78c6bea אם אני מתחיל אז להזמין אותו ? ואיזה "אביזרים" כדאי לי גם להביא?
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-