אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
יש לי שלוש לוחות אם משנת 96-97 ואיך לי מה לעשות איתם (על תבקשו אני ל יביא אותם לאף אחד) ויש בהם מלא רכיבים שקל להוריד בנוסף לזה יש דם ג'וקים כל מיניאז רציתי לשאול האם ניתן לעשת שימוש כל שהוא בג'וקים הבאים: 9416 A USA 4C16256DJ 9438 B USA 4C4001JDJ N341256P-15 5H606020 VT82885N VT82C42N UM61256BK-25 9236S R60567 P9218 DM74LS245N יש עוד אבל אלה הכי קל להוריד ורובם גם על תושבת אז האם ניתן לעשות בהם שימוש כל שהוא?
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
השתמשתי במקור ac (שלא יהיה יציב). ואז שמתי דיודה כדי שיהיה כיוון יחיד(בלי מינוס בגרף) אבל זה לא מצליח, הוא עדיין ממשיך לרדת ולעלות) השלב השני הוא להשים קבל, אבל אם הדיודה לא פועלת טוב אז.. באתי לשאול למה,ככה נראה הגרף והשרטוט : [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום יש לי מאורר 120MM שאני לא משתמש בו ואמרתי אולי אני ישתמש בו וזה יעזור ל2 המאוררים להוציא את האויר החם. אני מתכן לעשות את זה בדיוק מול המאורר של המעבד יוצא יותר מהר את החום. ואני גם מתכנן לקנות מאורר למעבד 8700 של זלמן. עכשיו איך אני יכול לעשות חור במארז ? איך אני יכול להדביק ריבוע שהכנתי מפרספקס כדי שהמאורר ישב עליו ואני לא יצטרך לעשות חורים במארז ? ואיך אני יכול לעשות חורים ישרים בצד המארז כדי שאני לא יצטרך רשת כל שהיא ?
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אם אני מחבר בטור 4 סוללות של 1.5V 2300 mAh - אז אני אמור לקבל סוללה אחת של 6V 2300mAh, נכון ? אז הסוללה הזאת - 6V 2300mAh כמה אמפר שעה היא תיתן (Ah) ? תודה
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך להאריך את הכבל הזה http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1879-%D7%9B%D7%91%D7%9C-%D7%95%D7%99%D7%93%D7%90%D7%95-%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-Samsung-Galaxy-S-i9000-%D7%9C%D7%98%D7%9C%D7%91%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94 לאורך של 10 METER עכשיו יש לי שני מאריכים של 5 METER שהם PL 3.5 (זכר נקבה) אבל כשאני מחבר אותם אליו הם לא עובדים (כשאני מחבר את הפלאפון לטלוייזיה ישר עם הכבל זה עובד) אם אני חותך את הכבל המאריך ואת הכבל של הוידאו ומלחים לדעתכם זה יעבוד ? ואם כן אז לאן להלחים את זה כי זה 3 חוטים ובPL 3.5 יש רק חוט אחד. תודה רבה ומקווה שזה בכלל אפשרי שקד
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
לי יש את הבקר הזה: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_158&products_id=1577 בקר זה בא עם חיישן טמפרטורה אחד והוא נקרע לי מישהו יודע איפה אפשר להשיג חיישן חדש?
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
1) מאיפה אני יכול להשיג את החיבור הסריאלי שיתחבר אל המערכת... ? הבנתי שיש לעכברים ישנים אבל אין לי עכברים ישנים! אז מאיפה חוץ מזה?? 2) האם האם מומלץ לקרר את המייצב? ואם כן- איך בידיוק? + (2 ו-3 קשורות אחת לשניה) 3) חשבתי שמוד נחמד יכול להיות להכיל את כל זה בתוך קופסת גפרורים, האם מבחינת טמפ' של המייצב זו בעיה? 4) (קשור לשאלה הראשונה)- מישהו הזכיר חיבור באמצעות הכבל של הCD-ROM לכרטיס קול (הכבל הקטן והדק).... אפשר לפרט לגבי זה? אולי זה פותר את החוסר בDSUB 9PIN?
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
-
למה תמיד עושים את החלון מארז מפרספקט?? למה אי אפשר לעשות אותו מזכוכית?? אני יודע שעם הגומיות זה בעיה כי היא עלולה להישבר אבל, לדעתכם אפשר לעשות מין מדף קטן כזה שיחזיק את החלון זכוכית? בקיצור יש לכם רעיון איך לעשות חלון מארז מזכוכית??
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
לאחותי יש מחשב כבר 3 שנים לפחות עכשיו היא אחרי פורמט לקחנו את המחשב לבדיקה אצל חבר טוב שלנו שהוא חבר של אבא שלי הוא טוען שזה רק מגעים אני לפי דעתי זה ספק שמפעיל את המחשב כול שעה שעיים חצי שעה זה לא יכול להיות וירוס אז לדעתכם להחליף ספק? כמה עולה כיום ספק סטנדרטי? ישמח אם תוכלו להגיב ולייעץ לי בבקשה מה לעשות בכבוד רב eliran23
-
- 9 תגובות
- 946 צפיות
-
-
המארז שלי הוא Compucase 6A19 אני רוצה לסרטט צורה פשוטה על הדלת, אבל אני לא יודע איך, כי אם אני אדפיס זה יצא קטן מדי, וביד אני די עקום.. יש רעיונות? בנוסף הוצאתי את הפאנל פלסטיק ואני רוצה לשים פרספקס אבל אני לא יודע איך לחתוך את המקום לדיסקים ולUSB והכל, יש רעיונות? תודה
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום במגוון אתרים, אני רואה את הכבל הזה חוזר על עצמו, מתי צריך אותו? http://www.electrodragon.com/?product=usb-to-ttl-converter-module-cp2102 כלומר, אני מבין את הרעיון שהוא ממיר מ-USB ל-Serial TTL, אבל אני מחפש דוגמאות בהן הוא שימושי - דברים ספציפיים שאפשר לעשות איתו.. תודה רבה card
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
כשאני קורא את המדריך ורואה את התמונת מה שנמצא בתמונות בתוך המחשב ומסתכל בתוך המחשב שלי הכל ממש שונה! אני לא יודע איפה ואיך ולאן לחבר חוטים של המאווררים ... מישהו מוכן לנסות לעזור לי דרך אייסיקיו שלב אחר שלב...אני יודה לו מאוד! אייסיקיו 178801680 מסנגר : commander01_gav@hotmail.com תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 946 צפיות
-
-
מצטער על כל השאלות, פשוט קטודות זה דבר חדש בשבילי. אני רוצה לקנות קטודה שתהיה בתוך המארז, השאלה שלי זה כמה קטודות צריך למארז של ANTEC? או למארז של SUPERTALENT? (פשוט לא החלטתי עדיין איזה מהם אני קונה). מה חשוב שיהיה בקטודה? האם מפסק זה דבר נחוץ? האם צריך שהיא תרצד לפי המוסיקה? איפה צריך למקם את הקטודה בתוך המארז? מה זה אותו DUAL INVERTER? ובשביל מה הוא נחוץ? מה ההבדל בין קטודה קרה ללא קרה? האם קטודה מתחבר בחיבור מולקס רגיל? האם היא לא מחממת את המארז והמעבד? האם ספק 400W יספיק לקטודה כלשהי? על איזה קטודה אתם ממליצים במחיר של עד 120 ש"ח לקטודה אחת... איזה חברה נחשבת לטובה ואמינה? ואיזה קטודה מפיצה את האור הכי נעים למראה. בבקשה תענו לי על כל השאלות הללו. בתודה פליקס.
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
הרבה פעמים מעגלים שונים נמצאים בכל מיני הודעות שונות ואחר כך קשה מאוד למצוא אותם לדוגמה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=495125.msg4240799#msg4240799 ההצעה שלי אומרת שכל מגעל אלקטרוני יכנס לתרד הזה תחת כותרת מתאימה וכו' אני בהחלט מצפה לראות פה מגעלים כמו TIP31 מדריז מקלט IR מדריך לריאובאס קישור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=80577.0 וכו', בניגוד לתרד של ריכוז דיונים ומדריכים לפי נושאים תרד זה יכיל אך ורק מעגלים אלקטרונים משמע סדר בבלגן.. מי בעד ומי נגד??
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני זקוק לרב מודד שיהיה לו דיוק לפחות של 1mV ולפחות 1mA וכמובן שיהיה מסוגל למדוד גם מתחים הרבה יותר גדולים עכשיו הדיוק מאוד מאוד חשוב אני חייב רב מודד שיהיה מאוד מדויק תודה , אפשר להזמין גם מחו"ל .
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
http://www.hardforum.com/showpost.php?p=1030774264&postcount=127
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
-
-
קיבלתי ממש עכשיו את המאוורר המפלצתי הזה ואני ישים לכם את התוצאות של לפני ואחרי לפני זה יש לי מעבד BARTON 2500@3200 שרץ יציב למדי... עוד מאוורר מכניס אוויר ועוד שניים שמוציאים אוויר... ספק עם 2 מאווררים. מארז 1030B עם מאוורר מקורי של AMD... במהירות 2500 50\37 57\41 הראשון הוא במצב רגיל IDLE לצורך העניין... השני אחרי כמה דקות טובות של PRIME95 כמובן הנמוך יותר (37 ו 41 זה טמפרטורה כללית) אחרי זה עם OC ל 3200 קיבלתי 53\39 60\42 שוב הראשון זה IDLE עם OC ל 3200 השני הוא אחרי כמה דקות טובות של PRIME95 עכשיו התוצאות עם ה POLO המפלצתי הזה... תוצאות עם OC בלבד... לא טרחתי אפילו להוריד חזרה ל 2500 חחחחחחח 43\30 47\32 בתכלס שיפור של 13 מעלות למעבד בעבודה מאומצת ועוד 10 מעלות לטמפרטור…
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום . יש לי שעלה בקשר למולקסים , זה לא משנה לאין אני יחבר אותם ? לדוגמא : יש לי מולקס אחד חופשי מהצורב אז אני יוכל לחבר אליו מאורר ? (הכוונה שלי הכל יפעל לא משנה איזה מולקס אני יחבר אליו ? ישירות מהספק או מהחיבור הנוסף של המולקס?) (העיקר שיגיע זרם..)?
-
- 8 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני מתחיל בבנית מארז די מכלום הוספתי את הלינק לסקטץ שלי ב sketchup http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=other&file=comp1.skb רק שתדעו המארז יהיה ברובו שחור מט או מבריק יהיו 2 ספקים 1 בשביל הלוח אם,כוננים ודברים חיוניים והספק השני יהיה בשביל תאורה ומודינג אני אנסה להשיג אלמינום והכול יהיה מחובר בבברגים או ב ניטים. גם כל התאורה תהעשה עי" לדים ורובם אדום שחור ואדום ושאני לא אשכח ששכתי לצייר את ה הארד דרייבס שיהיו לפני המאוורים הקדמיים ואת המאוורים האחורנים ותחתונים וכולם 120
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אנישים איפו אני יכול ליקנות לדים בהרצליה או רעננה לא דרך אתר תודה
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות תאורה לחריטה שעשיתי אני רוצה לשים 6 לדים UB 2 X אדום 2 X ירוק 2 X כחול איזה שנאי אני צריך כדי לחבר את הכל ל 220V? איך עדיף לי לחבר את זה? טורי או מקבילי? ואיזה נגדים אני צריך.. אם בכלל? ואם כבר.. למישהו יש המלצות איפה לקנות לדים UB באיזור הקריות / חיפה? תודה
-
- 9 תגובות
- 945 צפיות
-
-
בביקורת "סליבים אולטרה ושאר ירקות" נסקר PSU Modding Tool Kit אני משער בתור קולורבי, לא מצאתי איפה אפשר לקנות אותו, (חיפשתי במספר חנויות מחשבים ואצל הירקן). האם קיבלתם את הקיט מחנות בארץ או מחו"ל ?
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
מה קורה אנשים... יש לי 2 שאלות. 1)האם יש ממיר 12V DC ל220AC? אם כן איפה אפשר לקנות וכמה הוא אמור לעלות בערך? 2) רציתי לדעת עוד משהו קטן לא יודע אם יש לו תשובה אבל שווה לנסות. רציתי לדעת מה בתוך הפלאפון גורם לו לרשום סוללה חלשה...הכוונה מה "מודד" את כמות הסוללה ואיך? מקווה שיש לשאלה הזאת תשובה למרות שלכל שאלה יש תשובה אבל נקווה שמישהו יודע.. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שלושה מאווררי 120 עם לדים כחולים (שהגיעו עם ה 3D Aurora שלי). הבעיה היא שבלילה הם מאירים חזק וזה מפריע. השאלה שלי היא האם יש דרך נוחה לשלוט בהם, כך שאוכל להדליק אותם במהלך היום ולסגור אותם בלילה? ואם לא אז איך לכבות אותם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-