אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
הרבה פעמים מעגלים שונים נמצאים בכל מיני הודעות שונות ואחר כך קשה מאוד למצוא אותם לדוגמה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=495125.msg4240799#msg4240799 ההצעה שלי אומרת שכל מגעל אלקטרוני יכנס לתרד הזה תחת כותרת מתאימה וכו' אני בהחלט מצפה לראות פה מגעלים כמו TIP31 מדריז מקלט IR מדריך לריאובאס קישור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=80577.0 וכו', בניגוד לתרד של ריכוז דיונים ומדריכים לפי נושאים תרד זה יכיל אך ורק מעגלים אלקטרונים משמע סדר בבלגן.. מי בעד ומי נגד??
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
המארז שלי הוא Compucase 6A19 אני רוצה לסרטט צורה פשוטה על הדלת, אבל אני לא יודע איך, כי אם אני אדפיס זה יצא קטן מדי, וביד אני די עקום.. יש רעיונות? בנוסף הוצאתי את הפאנל פלסטיק ואני רוצה לשים פרספקס אבל אני לא יודע איך לחתוך את המקום לדיסקים ולUSB והכל, יש רעיונות? תודה
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי קצת בעיות יש לי שרטוט מה שאתם רואים זה אפקט לגיטרה לא משנה זה בואו נגיד מגבר שמשנה קצת את הצליל של מה שנכנס אליו עכשיו יש לי בעיה בזיהוי כמה רכיבים רשום JRC4558 קניתי את הרכיב אבל לא בדיוק יודע איפה למקם אותו עכשיונ מופיעים 2 משולשים עם + - שהם בעצם מגברים אבל איך בדיוק אני מחבר אותם והאם זה קשור ל 4558 מה זה איפה שמופיע VCC איפה שיש 777 מה זה מסמל בשרטוט רשום 473 ו 220 מה אלה המספרים האלה? ועוד שאלונת קטנטונת איפה בדיוק אני מחבר למעגל הזה את מקור המתח וכמה מתח בדיוק? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
שלום במגוון אתרים, אני רואה את הכבל הזה חוזר על עצמו, מתי צריך אותו? http://www.electrodragon.com/?product=usb-to-ttl-converter-module-cp2102 כלומר, אני מבין את הרעיון שהוא ממיר מ-USB ל-Serial TTL, אבל אני מחפש דוגמאות בהן הוא שימושי - דברים ספציפיים שאפשר לעשות איתו.. תודה רבה card
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, יש לי פרויקט להגיש בנושא : מערכת עקיבה סולרית (בכלל למי שיש מוכן אני מוכן אפילו לשלם בעד העבודה חח) ואני צריך מידע לרכיבים הבאים בעברית... אם מישו יכול לתת לי אתר או משו שיש בו את כל המידע על הרכיבים פשוט צריך לרשום על הרכיב לסכם עליו מה הוא עושה וכו... אלה הכי חשובים ודחופים לי : Spst plc וכל השאר שאני צריך MotorDc Potentiometer lm324 uln2003a ldr
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. קיבלתי את המאוורר הזה ואני מעוניין לחבר אותו לדופן המארז. חיתוך ריתוך והגנות זאת לא הבעיה. הבעיה היא שהוא צורך 12 וולט DC. לאן אני מחבר אותו בדיוק והאם יכולה להיות בעיה במידה וספק הכח ישן (בן 4). הנה 2 תמונות שימחישו קצת ויתנו קצת פרטים. תודה תודה! עוד שאלה קטנה, אם אני רוצה להוסיף נורות לד, אני צריך לחבר אותן במקביל או בטור?
-
- 9 תגובות
- 928 צפיות
-
-
השתמשתי במקור ac (שלא יהיה יציב). ואז שמתי דיודה כדי שיהיה כיוון יחיד(בלי מינוס בגרף) אבל זה לא מצליח, הוא עדיין ממשיך לרדת ולעלות) השלב השני הוא להשים קבל, אבל אם הדיודה לא פועלת טוב אז.. באתי לשאול למה,ככה נראה הגרף והשרטוט : [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אז כך חשבתי לעצמי עד כמה יהיה יפה המחשב שלי עם אני יבנה את כולו מפספקט שקוף עם הרבה תאורה מאוררים שקטים והקרור גז וכו בכול מקרה לי אישית ניראה סוף הדרך במיוחד שכבר רעיון יש לי..רק הבעיה היא כלים יצירתיות לא חסרה אבל אולי תוכלו להסביר לי איזה חלקים אני צריך כדי להרכיב את המארז מבחינת חומר..ואיזה חלקים בשביל לחתוך וכו וכו וההכי חשוב מחיר שלהם ואיפה אני יכול למצוא אני ישמח לעוזרים ורשמיה יותר מפורטת תקבל בשימחה תודה...
-
- 9 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! ככה השאלה שלי די ראיתי אצל אנשים כל מיני מודינג מוזרים.. והאחד המוזר שהדליק אותי וסיקרן אותו זה המודינג הזה (לא לא החלון אלא מה שיש בפנאל הראשון) מה זה הדבר הזה שנמצא בפנאל הראשון (איפה שהכונן סי-די) מישהו מוכן להסביר לי מה הדבר הזה עושה? ואיך בונים אותו? בתודה אלעד
-
- 9 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם אפשר להחליף את התאורת רקע של הLCD שמעתי פעם שיש בין המסך לפנל - איזה שקף ירוק, ואם אני אחליף אותו - אז אני אקבל את הצבע שאני רוצה זה נכון? יש עוד דרכים - כגון תקיעת לדים בצדדים?
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
קיבלתי היום סוף סוף את המסך LCD 128X64 עם בקר של KS0108, קצת מבועס מהגודל הפיצי שלו, אבל זה המסך הגרפי שיכול להתאים למפרצי פלופי. הנה הDataSheet של המסך: http://www.lcdmodkit.com/sheet/lkg128064d2ds01.pdf לפי אחד האתרים הסכמה הבאה אמורה להיות מתאימה למסך: http://www.skippari.net/lcd/ks0108.html העם הסכמה הזאת מתאימה? ומה הרכיבים הכוללים במעגל?
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
לי יש הארד דסיק של 20GB ואני הייתי מאוד שמח אם זה היה אפשרי לעשות בוא חיבור USB...... האם זה אפשרי איך שהוא??? איתן
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
קניתי עכבר חדש, ויש לי עכבר מיותר.. אין לי כ'כ מה לעשות איתו משהו יכול לתת לי מדריך איך לעשות לו אור כחול? או שתמליצו לי על מודינג טוב לעכבר+מדריך. תודה.
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אנישים איפו אני יכול ליקנות לדים בהרצליה או רעננה לא דרך אתר תודה
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי שנאי מתח שחתכתי לו את הקצות ויש לי מינוס ופלוס.... אפשר לשחק אם השנאי, עם הכמות וולט, 3 4.5 6. 9. ו- 12. אני מכון את השנאי ל- 3 ואז אני מכניס אותו לכבל מאריך ואז יש קצר, מן פיצוץ כזה... ואז החשמל בבית נופל... לאחר מכן יש ריח שרוף מהמאריך.. אני חוטף מזה התקף לב למה זה קורה? מה הבעייה?
-
- 9 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מעגל מאוד פשוט שמאפשר לדבר ב skype בעזרת הטלפון. הבעיה היא שבסירטוט מצויין שאני צריך 2 קבלים של 3.3 מיקרו-פארד אבל לא רשום של כמה וולט. המעגל משתמש בבטריה של 9 וולט ולכן חיפשתי קבל בסביבות המתח הזה אבל פשוט אין, הכי קרוב זה 25 וולט. הזמנתי אפילו במיוחד מאריהב כמה חלקים כדי שיביאו לי את הקבל הזה אבל הם שלחו לי במקום מה שביקשתי קבל של 100 וולט (אמרו שאין להם של 9). ניסיתי להשתמש בקבלים של ה 25 וולט אבל המעגל לא עובד אז רציתי לשאול, כדי שאני יהיה בטוח לפני שאני נוסע לאלסקה כדי לקנות קבלים כאלה, האם המעגל באמת לא אמור לעבוד עם קבלים כאלה או שיותר סביר שיש בעיה אחרת במעגל? תודה מראש, רן.
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פרספקס, ורוצה לדעת גם מה המחיר הנורמלי. אם למישהו יש חנויות טובות באיזור המכרז (במיוחד רמת-גן והסביבה) אני מעוניין לקבל שם או טלפון. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
למה תמיד עושים את החלון מארז מפרספקט?? למה אי אפשר לעשות אותו מזכוכית?? אני יודע שעם הגומיות זה בעיה כי היא עלולה להישבר אבל, לדעתכם אפשר לעשות מין מדף קטן כזה שיחזיק את החלון זכוכית? בקיצור יש לכם רעיון איך לעשות חלון מארז מזכוכית??
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אחד מהפריטים הנ"ל gatewatch: http://www.aerocool.com.tw/aerocool-files-v3/peripheral/gatewatch/gatewatch.htm L.I.S2: http://www.short-media.com/review.php?r=264&p=1 יתרונות של ה gatewatch לפי דעתי הם שהוא קורא את הנתונים שלו דרך חיישנים לעומת ה lis שקורא מהלוח...(גם פה זה קצת בעיתי כי אני לא יודע עד כמה אני יכול לסמוך על ה gatewatch שיעשה את העבודה הזאת) יתרונות של ה lis 2 הם : בעיקרון הlis 2 יותר חמוד מבחינה ויזואלית יש בו מלא שטויות וזה נחמד השאלה אם הוא שווה את זה ומתעלה על ה gatewatch בקיצור אני דיי מבולבל וצריך עזרה אם אתם יכולים לעזור לי..:\
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש לי שאלה.. האם ניתן לבנות טיסן ביתי? אם כן כיצד? (אשמח לקבל שירטוטים..) בתודה אלעד..
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
1) מאיפה אני יכול להשיג את החיבור הסריאלי שיתחבר אל המערכת... ? הבנתי שיש לעכברים ישנים אבל אין לי עכברים ישנים! אז מאיפה חוץ מזה?? 2) האם האם מומלץ לקרר את המייצב? ואם כן- איך בידיוק? + (2 ו-3 קשורות אחת לשניה) 3) חשבתי שמוד נחמד יכול להיות להכיל את כל זה בתוך קופסת גפרורים, האם מבחינת טמפ' של המייצב זו בעיה? 4) (קשור לשאלה הראשונה)- מישהו הזכיר חיבור באמצעות הכבל של הCD-ROM לכרטיס קול (הכבל הקטן והדק).... אפשר לפרט לגבי זה? אולי זה פותר את החוסר בDSUB 9PIN?
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
כפי שאני מניח ומקווה שראיתם אני מתחיל פרוייקט מודינג היה לי בירור על צביעה ויומן מודינג שלאחרונה החלטתי לא לעדכן כי אני ארוץ עם המארז ואסיים אותו כמה שיותר הר ובדרך אתעד הכל ובסוף אעלה יומן שלם. אני רוצה לשים מסך LCD בפרונט עכשיו השאלות... נכנסתי לאריהב וראיתי שני דברים: http://www.arihav.com/products/sales/index.asp?category=lcd המסך ב-105 והמסך ב-133 מה ההבדל ביניהם לעזאזל?! תודה רבה למי שיענה לי ויפרט מה ההבדל ובמה זה עוזר לי. שאלה שנייה שלי היא פשוט מאוד המסך הוא גודל 4*20 הכוונה 4 ס"מ גובה ו-20 ס"מ רוחב? או מה? מה המידות המדוייקות של זה בס"מ? [לצורך חיתוך מקום בפרונט המארז למסך]
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי, אני מחפש בכל חור נוזל UV, לא "מעורבב". יש לי מים מזוקקים ויש לי את התוספים אני רק צריך את הדיו, בפעם האחרונה שקניתי, קניתי את ה"תוספים" של ZALMAN והם לא אולטרה, ויש לי 3 מנורות, אז קצת חבל :\ יש למישהו מושג איפה יש? או לפחות איפה לחפש, איזה סוג חנות או משהו, כי בנתיים אין לי ממש הצלחה... בתודה, אלון :]
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
האם הAccelero Twin Turbo של AC הוא בעצם אותו גוף קירור כמו S1 rev 2 אבל עם 2 מאווררים עליו ? או אם נשאל את זה אחרת, אם אני מוריד מהTWIN TURBO את הפלסטיק עם שני המאוווררים אני אקבל ביצועים זהים לS1 בלי מאוורר ?
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-