עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by miki26,

שלום לפרוייקט שלי מחשב ברכב אני מעוניין לשים מתגי כיבוי/הדלקה וריסט מיוחדים אולי אני אעדיף את הכפתורים הצבאיים האלה מסוג "גע תוק" או איזשהו מתג עם עיצוב אחר עכשיו נידמה לי שהמתג של כפתורי כיבוי הדלקה וריסט של מחשב זה כפתור שינוי מצב כלומר כמו שאני יכול לשים מתכת שתחבר בין שני המגעים לרגע כאשר אני רוצה להדליק את המחשב ישר דרך הלוח אם ללא מארז(בד"כ אני נוגע עם מברג כדי לסגור לרגע מעגל)בקיצור הבנתם למה אני מתכוון... אני חשבתי שמתג ON ON זה בעצם אותו תפקיד(משנה מצב) אבל המוכר אמר שלא וזה לא יתאים אז השאלה שלי זה איך אני קורא לסוג המתג של כיבוי והדלקה במחשב (כדי לדעת מה לבקש מהמוכר ) והאם יש כאלו מתגים בחנויות אלקטרוניקה ואם יש מבחר של עיצובים כמו מתגים רגילים??

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  2. אנישים איפו אני יכול ליקנות לדים בהרצליה או רעננה לא דרך אתר תודה

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  3. זה המחשב שלי לפני כמה חודשים ועכשיו אני הולך לקנות דברים חדשים. אז ככה: 1)Thermaltake A1908 Thunderblade Red Led 80mm Fan - ארבעה מאווררים כאלו 2)Thermaltake A1716 Neon light redCathode 3) ThermalTake 80x80 Fan Grill 2 pieces 4) Thermalright SLK 947U 5)Thermaltake 80mm Smart Case Fan 2 6)Twinmos TMD7608S8E50D 256MB DDR3200 Memory- שנים כאלה בתוספת לעוד שניים שיש לי כבר

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  4. Started by dd7,

מבקש המלצה לקתודות ופאנל שליטה

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  5. Started by XGALX,

היה לי מחשב ישן משו כמו 4 שנים אולי קצת יותר..(לוח אם של אסוס) קניתי חדש ולחדש קניתי מעבדQ6600 שבא עם מאורר סטוק..את המאורר שבא עם המעבד לא הייתי צריך כי החלפתי. וניסיתי לשים אותו על המחשב הישן. הוצאתי תישן(המאורר)..ואז התברר לי שבחדש(המאורר) הרווח בין החורים לברגים גדול מידי.. מה עושים?!?!

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  6. Started by K0sTa,

http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&ftype=&p_serial=ALD-V02&other_title=0 חברה אם מישו קנה את המוצר הזה מפה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=958 האם הוא מגיע עם החיישן טמפ' שרשום שם כאופציונלי? התשובה שלכם תעשה את ההחלטה אם לקנות או לא...!! ואם יש עוד משהו באותו מחיר+\- ויותר נחמד תגידו! תודה

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  7. Started by NIRAN,

לי יש את הבקר הזה: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_158&products_id=1577 בקר זה בא עם חיישן טמפרטורה אחד והוא נקרע לי מישהו יודע איפה אפשר להשיג חיישן חדש?

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  8. שלום , עלה לי רעיון לראש לעשות מודינג למחשב שלי , לחבר את המסך lcd של המחשב נייד למחשב לחלון שיהיה משהו יפה.. אז ככה יש לי מחשב נייד ישן מאוד עם וינדוס 3.11 אני לא יודע איזה סוג המחשב אבל הוא ישן מאוד ופירקתי לו את המסך lcd ויש שם חיבור שלו עם 5 חוטים 2 לבנים ו2 אדומים ורציתי לדעת מאיפה אני יכול לחבר משם כבל שיתחב למחשב ליציאה של המדפסת או כל מה שאפשר .. אין לי את היציאה com שאני יכול לחבר אותו ללוח...יש לי פנטיום 3 במחשב הביתי. ד"א פה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=51631;start=0 זה לא אותו חיבור מה שיש לי אז אני לא יכול עם המדריך הזה.. אין לי מצלמה דיגיטלית אז אין לי שום דרך להעלות לכם את זה כרגע..

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  9. טוב, אז בשעה טובה סיימתי את המקלט IR.. קניתי את הדיודה החדשה (הקודמת נשברה לי) וסיימתי את זה. עכשיו.. התוכנה קולטת את הדברים (PLAY PAUSE וכו') אבל זה נעשה בשלבים, ואחרי שעברתי את האמצע צריך ללחוץ ממש מהר, לעזוב לכמה שניות וללחוץ שוב. ה"LED" הירוק שבצד מהבהב בטירוף כשאני לוחץ על כפתור. אבל מה שחשוב מהחלק של הקליטה, זה שזה קולט (מהבהב מהר) גם ממרחק, וגם מכיוונים שונים. הבעיה היא, שאחרי שאני מסיים לכוון את הפעולה זה לא ככה: למשל, PLAY בווינאמפ. זה אמנם עושה את זה, אבל רק בזווית מאוד מסויימת שקשה מאוד לתפוס. אני לא מבין, זה קורה בגלל שהשלט מאוד ישן או מה? כי זה בכל זאת קולט את זה מצויין באתחול.

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  10. איך היא בעצם עובדת,איך מתקבל הצבע הסגול? צבעו את המנורה חחחח... תודה.

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  11. Started by MATTAN,

מה קורה אחים שלי אני מחפש אתרים עם תמונות בשביל לחפש תמונה יפה ואז לחתוך אותה על דלת המארז עם הדרמל שלי תודה לכל העוזרים ואם יש לכם תמונה מיוחד להציע אז היא תתקבל בברכה תודה מתן

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  12. Started by eegg,

אני מתחיל בבנית מארז די מכלום הוספתי את הלינק לסקטץ שלי ב sketchup http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=other&file=comp1.skb רק שתדעו המארז יהיה ברובו שחור מט או מבריק יהיו 2 ספקים 1 בשביל הלוח אם,כוננים ודברים חיוניים והספק השני יהיה בשביל תאורה ומודינג אני אנסה להשיג אלמינום והכול יהיה מחובר בבברגים או ב ניטים. גם כל התאורה תהעשה עי" לדים ורובם אדום שחור ואדום ושאני לא אשכח ששכתי לצייר את ה הארד דרייבס שיהיו לפני המאוורים הקדמיים ואת המאוורים האחורנים ותחתונים וכולם 120

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  13. Started by SHAKED286,

שלום לכולם ברצוני לבנות א תהבקר מאוררים הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=80577.0 אבל אני רוצה לשנות בוב כמה דברים ואני לא יודע איך אז אם מישהו מוכן לתת לי את המעגל הזה אחרי שהאו ערך אותו אנ ייהי מאוד מרוצה אז נה המה שאני רוצה לשנות בו : 1. שלכל למאורר יהיה מפסק שמבטל אותו 2. לבטל את המפסק שמבטל את כולם (אין בו צורך לפי 1) ועוד דבר אני רוצה לדעת כמה וואט אני יכול לשים בכל אחד מהם כי אולי אני יעשה ל2 מאוררים בכל פוטנציומטר תודה רבה לכולם ושבוע טוב אני ישמח לקבל עזרה שקד

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  14. Started by ClubCaliber,

אבקש ממכם להוסיף את החנות יור-גום שיושבת בדרום תל אביב ברחוב י.ל פרץ לרשימה שלכם בסטיקי, יש להם מלא גומי מכל הסוגים. מחירים זולים! הייתי ויצאתי מרוצה תודה.

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  15. שלום לכם, ישבתי שיפרתי ושירטטתי וכעת אני מבקש חוות דעת אחרונה אם לא שכחתי משהו ואם הכל נראה סביר. המעגל מתוכנן ל5V DC ושני רגלי הבקרה משמאל למעלה יקבעו איזו שורה תהבהב. קצב ההבהוב יקבע ע"י הפוטנציומטר המחובר ל MC1455 שהוא תואם CMOS ל 555. Top_Gun, Big Foot, מישהו אחר שבעניינים, תנו איזו מילה. תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  16. יש לי מע' קרור מים למחשב שהמים מקוררים ע"י פריזר שפרקתי ממקרר ישן . הפריזר מופעל ע"י RELAY שמפעיל 220V אם עובר 12V ממחבר של מאוורר על הלוח . ה"מאוורר" מופעל ע"י SPEEDFAN בהתאם לטמפ' שקבעתי לחיישן הSYS (הוא הרבה יותר יציב מהCPU ולא מפעיל הרבה את הפריזר כמו של הCPU ). כל העסק נמצא בתוך קופסת שקע חשמלי שמודבקת מאחור למארז. היא מקבלת מתח משקע החשמל וכבל הפריזר מחובר אליה. קניתי (4 שקל) נורת חיווי של 220V , כי אני רוצה לדעת מתי יש מתח בשקע (שפירושו פריזר פועל), ולא באופן עקיף ל 12V . תלשתי את ציפוי הפלסטיק מחוט טלפון והשחלתי על ה"רגליים" של הנורה , וחיברתי לשקע (+ ופזה) . וגם דרימלתי פתח מתאים. כדי שאראה את החיווי ממקום מושבי , צריך שה"אור" יבלוט מעבר לצד המארז. אז …

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  17. Started by ETB,

קיבלתי היום סוף סוף את המסך LCD 128X64 עם בקר של KS0108, קצת מבועס מהגודל הפיצי שלו, אבל זה המסך הגרפי שיכול להתאים למפרצי פלופי. הנה הDataSheet של המסך: http://www.lcdmodkit.com/sheet/lkg128064d2ds01.pdf לפי אחד האתרים הסכמה הבאה אמורה להיות מתאימה למסך: http://www.skippari.net/lcd/ks0108.html העם הסכמה הזאת מתאימה? ומה הרכיבים הכוללים במעגל?

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  18. Started by gal1,

עשיתי ציור יפה על המארז ואני רוצה לחתוך אותו יש לי גקסו אבל אני ידוע שזה יצא לי ממש מעפן אז אני רוצה ללכת לאיזה מישהו מקצועי שעושה את זה לאן אני צריך ללכת?..... מסגריה, נגר, פחח??? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  19. Started by 114508534,

היי יש לי דרמל של רוקסן ויש לי אליו התקן של רוטר ואני לא יודע מה השימושים שאני יכול לעשות בעזרת התקן הנ"ל . תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  20. Started by 1_Nike_1,

1) מאיפה אני יכול להשיג את החיבור הסריאלי שיתחבר אל המערכת... ? הבנתי שיש לעכברים ישנים אבל אין לי עכברים ישנים! אז מאיפה חוץ מזה?? 2) האם האם מומלץ לקרר את המייצב? ואם כן- איך בידיוק? + (2 ו-3 קשורות אחת לשניה) 3) חשבתי שמוד נחמד יכול להיות להכיל את כל זה בתוך קופסת גפרורים, האם מבחינת טמפ' של המייצב זו בעיה? 4) (קשור לשאלה הראשונה)- מישהו הזכיר חיבור באמצעות הכבל של הCD-ROM לכרטיס קול (הכבל הקטן והדק).... אפשר לפרט לגבי זה? אולי זה פותר את החוסר בDSUB 9PIN?

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  21. אז ככה עשינו סדר בבית ומצאתי מן שלט כזה של CREATIVE ואין לי מושג למה הוא שייך ואני חושב לעשות איתו משהו למחשב מישהו יודע עם אפשר לעשות איתו משהו ולמה הוא שייך בכלל? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  22. Started by eegg,

אני מחפש חיבורי מולקסים שהפינים שלהם הם זכר וגם אני מחפש משהו כמו זה

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  23. שלום, יש לי פרויקט להגיש בנושא : מערכת עקיבה סולרית (בכלל למי שיש מוכן אני מוכן אפילו לשלם בעד העבודה חח) ואני צריך מידע לרכיבים הבאים בעברית... אם מישו יכול לתת לי אתר או משו שיש בו את כל המידע על הרכיבים פשוט צריך לרשום על הרכיב לסכם עליו מה הוא עושה וכו... אלה הכי חשובים ודחופים לי : Spst plc וכל השאר שאני צריך MotorDc Potentiometer lm324 uln2003a ldr

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  24. Started by card,

שלום במגוון אתרים, אני רואה את הכבל הזה חוזר על עצמו, מתי צריך אותו? http://www.electrodragon.com/?product=usb-to-ttl-converter-module-cp2102 כלומר, אני מבין את הרעיון שהוא ממיר מ-USB ל-Serial TTL, אבל אני מחפש דוגמאות בהן הוא שימושי - דברים ספציפיים שאפשר לעשות איתו.. תודה רבה card

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  25. שלום יש לי מאורר 120MM שאני לא משתמש בו ואמרתי אולי אני ישתמש בו וזה יעזור ל2 המאוררים להוציא את האויר החם. אני מתכן לעשות את זה בדיוק מול המאורר של המעבד יוצא יותר מהר את החום. ואני גם מתכנן לקנות מאורר למעבד 8700 של זלמן. עכשיו איך אני יכול לעשות חור במארז ? איך אני יכול להדביק ריבוע שהכנתי מפרספקס כדי שהמאורר ישב עליו ואני לא יצטרך לעשות חורים במארז ? ואיך אני יכול לעשות חורים ישרים בצד המארז כדי שאני לא יצטרך רשת כל שהיא ?

• 3 תגובות
    • 990 צפיות

דיונים חדשים בפורומים