אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
אנישים איפו אני יכול ליקנות לדים בהרצליה או רעננה לא דרך אתר תודה
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
זה המחשב שלי לפני כמה חודשים ועכשיו אני הולך לקנות דברים חדשים. אז ככה: 1)Thermaltake A1908 Thunderblade Red Led 80mm Fan - ארבעה מאווררים כאלו 2)Thermaltake A1716 Neon light redCathode 3) ThermalTake 80x80 Fan Grill 2 pieces 4) Thermalright SLK 947U 5)Thermaltake 80mm Smart Case Fan 2 6)Twinmos TMD7608S8E50D 256MB DDR3200 Memory- שנים כאלה בתוספת לעוד שניים שיש לי כבר
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן לבנות מכשיר HTPC וחשבתי על רעיון מגניב למארז. חשבתי להכניס את המערכת לתוך מכשיר וידאו ושהכונן DVD יהיה ביציאה של הקלטות וכו', מה דעתכם? זה בכלל נראה לכם אפשרי? כמו כן ישבתי עם אבא שלי על זה ולא בטוח שהספק יכנס, שווה לנסות לפרק אותו ולהכניס אותו מפורק או לעשות לו בוקס מגניב ושיהיה חיצוני? כמו כן, הקירור סטוק יספיק למעבד 4200X2, אני גם במילא אעשה לו Downclock. המפרט שמתוכנן להכנס פנימה: AMD 4200X2 Asus M3A Mushkin SP 1GB (נורא זול ד"א) Seagate ST3 500GB LG GSA-GH20N Hauppauge WinTV-PVR-150 וHec 300ART לא תהיה בעיית חימום? אני גם לא מתכוון להריץ HD (לא שיש לי טלוויזיה שתומכת בזה) בגלל זה מתוכנן הDownClock. אני מתחיל להכנס למחשבה של לשים את הספק מעל המארז (ויד…
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
היי יש לי דרמל של רוקסן ויש לי אליו התקן של רוטר ואני לא יודע מה השימושים שאני יכול לעשות בעזרת התקן הנ"ל . תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
איך היא בעצם עובדת,איך מתקבל הצבע הסגול? צבעו את המנורה חחחח... תודה.
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/830 מזה בידיוק? איך זה עובד? לאן מחברים את זה? כמה חשמל זה צורך (ני מאמין שפחות ממאורר סטנרדתי אבל עדיין)??
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
-
במסגרת נסיונותי הדי נואשים להתקין גוף קירור לכרטיס המסך (ואפילו פתחתי על זה ת'רד בפורום אוברקלוק) גרמתי לאחד הרכיבים ליפול מהכרטיס... אני לא מבין בגדול באלקטרוניקה אבל אבא שלי אומר שזה קבל. הכרטיס היה כמובן מחוץ למחשב כשזה קרה ומן הסתם גם לא החזרתי אותו, צירפתי כאן קישור לתמונה שמראה איזה רכיב נפל, בתמונה הוא עוד ישנו כי היא נלקחה לפני זה אבל סימנתי את מה שנפל. חשבתי מחר לקחת את הכרטיס לאיזה מעבדת טלוויזיות או משהו כדי שילחימו לי אותו בחזרה עם הכלים המתאימים, לדעתכם, מה הסיכוי שהוא יפעל אח"כ? הנה הלינק לתמונה: http://img362.imageshack.us/img362/6767/missingpartxu9.jpg
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
קיבלתי היום סוף סוף את המסך LCD 128X64 עם בקר של KS0108, קצת מבועס מהגודל הפיצי שלו, אבל זה המסך הגרפי שיכול להתאים למפרצי פלופי. הנה הDataSheet של המסך: http://www.lcdmodkit.com/sheet/lkg128064d2ds01.pdf לפי אחד האתרים הסכמה הבאה אמורה להיות מתאימה למסך: http://www.skippari.net/lcd/ks0108.html העם הסכמה הזאת מתאימה? ומה הרכיבים הכוללים במעגל?
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
לי יש הארד דסיק של 20GB ואני הייתי מאוד שמח אם זה היה אפשרי לעשות בוא חיבור USB...... האם זה אפשרי איך שהוא??? איתן
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לפרוייקט שלי מחשב ברכב אני מעוניין לשים מתגי כיבוי/הדלקה וריסט מיוחדים אולי אני אעדיף את הכפתורים הצבאיים האלה מסוג "גע תוק" או איזשהו מתג עם עיצוב אחר עכשיו נידמה לי שהמתג של כפתורי כיבוי הדלקה וריסט של מחשב זה כפתור שינוי מצב כלומר כמו שאני יכול לשים מתכת שתחבר בין שני המגעים לרגע כאשר אני רוצה להדליק את המחשב ישר דרך הלוח אם ללא מארז(בד"כ אני נוגע עם מברג כדי לסגור לרגע מעגל)בקיצור הבנתם למה אני מתכוון... אני חשבתי שמתג ON ON זה בעצם אותו תפקיד(משנה מצב) אבל המוכר אמר שלא וזה לא יתאים אז השאלה שלי זה איך אני קורא לסוג המתג של כיבוי והדלקה במחשב (כדי לדעת מה לבקש מהמוכר ) והאם יש כאלו מתגים בחנויות אלקטרוניקה ואם יש מבחר של עיצובים כמו מתגים רגילים??
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום , יש לי מארז COMPUCASE 6A19 , אחלה מארז רק מה הוא מאוד משעמם וזו הבעיה שלו- הבז' יכול לשגע באנונימיות שלו, אז החלטתי לעשות עם זה משהו, עכשיו אני ממש לא מודר מקצועי ואני ממש לא בעל כלים בבית, אז הלכתי לחנות פשוטה של כלי בי"ס וקניתי ספריי צבע אדום וטושים שחורים לשקפים: התוצאות לפניכם: אודה אם תגיבו אם הצביעה והבחירת צבעים יפה או מזעזעת (בכל זאת, קצת צעקני) וגם צירפתי כמה תמונות של בתוך המארז- תגידו לי אם זה נחשב צפוף ואם יש מה לשפר מבחינת סידור חוטים ואם כן , איך? (אגב התעלת אוורור לא מכוונת למעבד, אז הוצאתי אותה ותקעתי שם בצורה חובבנית מאוד את המאוורר סטוק של המעבד (שהוחלף בSF בצרוף עם SLK948U כפי שרואים בתמונות) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
עשיתי ציור יפה על המארז ואני רוצה לחתוך אותו יש לי גקסו אבל אני ידוע שזה יצא לי ממש מעפן אז אני רוצה ללכת לאיזה מישהו מקצועי שעושה את זה לאן אני צריך ללכת?..... מסגריה, נגר, פחח??? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
האם יש דרך לשלוט על מהירות האוורר בעזרת החוט הצהוב, כמו שהלוח אם עושה...? :DJsmile:
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
איך אני מעביר זרם מהספק למנורת הלד..? או במילים אחרות איך מחברים את המולקס לספק? ..? תמונות יעזרו לי (.. גם ציורים!) אני יודע מה אתם חושבים.. ... אבל תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מה הזרם שצורכים הלדים אולטרה ברייט? קצת קשה לי להאמין שהם באמת צורכים 25-30 מיליאמפר יש אולי תשובות אחרות?
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום , עלה לי רעיון לראש לעשות מודינג למחשב שלי , לחבר את המסך lcd של המחשב נייד למחשב לחלון שיהיה משהו יפה.. אז ככה יש לי מחשב נייד ישן מאוד עם וינדוס 3.11 אני לא יודע איזה סוג המחשב אבל הוא ישן מאוד ופירקתי לו את המסך lcd ויש שם חיבור שלו עם 5 חוטים 2 לבנים ו2 אדומים ורציתי לדעת מאיפה אני יכול לחבר משם כבל שיתחב למחשב ליציאה של המדפסת או כל מה שאפשר .. אין לי את היציאה com שאני יכול לחבר אותו ללוח...יש לי פנטיום 3 במחשב הביתי. ד"א פה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=51631;start=0 זה לא אותו חיבור מה שיש לי אז אני לא יכול עם המדריך הזה.. אין לי מצלמה דיגיטלית אז אין לי שום דרך להעלות לכם את זה כרגע..
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
קיבלתי ממש עכשיו את המאוורר המפלצתי הזה ואני ישים לכם את התוצאות של לפני ואחרי לפני זה יש לי מעבד BARTON 2500@3200 שרץ יציב למדי... עוד מאוורר מכניס אוויר ועוד שניים שמוציאים אוויר... ספק עם 2 מאווררים. מארז 1030B עם מאוורר מקורי של AMD... במהירות 2500 50\37 57\41 הראשון הוא במצב רגיל IDLE לצורך העניין... השני אחרי כמה דקות טובות של PRIME95 כמובן הנמוך יותר (37 ו 41 זה טמפרטורה כללית) אחרי זה עם OC ל 3200 קיבלתי 53\39 60\42 שוב הראשון זה IDLE עם OC ל 3200 השני הוא אחרי כמה דקות טובות של PRIME95 עכשיו התוצאות עם ה POLO המפלצתי הזה... תוצאות עם OC בלבד... לא טרחתי אפילו להוריד חזרה ל 2500 חחחחחחח 43\30 47\32 בתכלס שיפור של 13 מעלות למעבד בעבודה מאומצת ועוד 10 מעלות לטמפרטור…
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
קניתי היום מקלט (את הלד שקולט את השידור מהשלט) עכשיו הוא ניראה שונה מבתמונה שבמדריך ורציתי לדעת אם מישהו יכול לעזורלי לגלות מה כל רגל עושה צרפתי תמונות, הן לא כל כך ברורות אבל אני מקווה שהן עוזרות איך שהוא... מה שכתוב מממממש בקטן על המקלט זה 313 19 TK 2838 ממש תודה למי שיכול לעזור [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 982 צפיות
-
-
המארז שלי הוא Compucase 6A19 אני רוצה לסרטט צורה פשוטה על הדלת, אבל אני לא יודע איך, כי אם אני אדפיס זה יצא קטן מדי, וביד אני די עקום.. יש רעיונות? בנוסף הוצאתי את הפאנל פלסטיק ואני רוצה לשים פרספקס אבל אני לא יודע איך לחתוך את המקום לדיסקים ולUSB והכל, יש רעיונות? תודה
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אז.. גיליתי שpcb זה אלגנטי, נוח, קומפקטי וטוב. הו כן, קשה מאוד להכין אותו בבית וצריך מלא כימיקלים יקרים ומסוכנים. אז כאן נכנסת השאלה שלי: האם יש אתר שאני יכול לתת להם layout מאחת התוכנות, הם ידפיסו לי את המעגל וישלחו? (אני מתכוון, רק את החיבורים ואת החורים, כמובן שאת הרכיבים אני אשים בעצמי)
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
חברה אני מחפש חנות מחשבים שאני יוכל לקנות שם ספק כוח של OCZ וקיט סליבים במוצ"ש באזור ת"א - נתיניה
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע עם זה קשור לפורום הזה אבל שאלתי היא האם אפשר להרכיב מחשב מבוסס אתלון 64 במארז של פנטיום 2 האם המארז עצמו יתאים למעבד "חם" כמו האתלון ולא יגרום לחימום יתר. אותה שאלה לגבי אתלון XP.שאלתי נוגעת רק לנתוני הקירור ולא לגבי ספק המתח. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני מתחיל בבנית מארז די מכלום הוספתי את הלינק לסקטץ שלי ב sketchup http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=other&file=comp1.skb רק שתדעו המארז יהיה ברובו שחור מט או מבריק יהיו 2 ספקים 1 בשביל הלוח אם,כוננים ודברים חיוניים והספק השני יהיה בשביל תאורה ומודינג אני אנסה להשיג אלמינום והכול יהיה מחובר בבברגים או ב ניטים. גם כל התאורה תהעשה עי" לדים ורובם אדום שחור ואדום ושאני לא אשכח ששכתי לצייר את ה הארד דרייבס שיהיו לפני המאוורים הקדמיים ואת המאוורים האחורנים ותחתונים וכולם 120
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
יש לי שלוש לוחות אם משנת 96-97 ואיך לי מה לעשות איתם (על תבקשו אני ל יביא אותם לאף אחד) ויש בהם מלא רכיבים שקל להוריד בנוסף לזה יש דם ג'וקים כל מיניאז רציתי לשאול האם ניתן לעשת שימוש כל שהוא בג'וקים הבאים: 9416 A USA 4C16256DJ 9438 B USA 4C4001JDJ N341256P-15 5H606020 VT82885N VT82C42N UM61256BK-25 9236S R60567 P9218 DM74LS245N יש עוד אבל אלה הכי קל להוריד ורובם גם על תושבת אז האם ניתן לעשות בהם שימוש כל שהוא?
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-