עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by TaMiRoNoV,

שלום, יש לי 2 רמקולים שבעקרון אמורים להיות מותקנים במכונית, אבל רציתי סתם להכין רמקולים בבית. הרמקולים הם של חברת audio gos כל אחד מהם 150 וואט והתנגדותו 4 אום. אני יודע שהמתח הדרוש בשביל שהם ייפעלו הוא כ-12V. הבעיה היא שאיני יודע ממש איך לחבר אותם למחשב. יש לי כבר את אותו הכבל המחבר אותם לשקע האוזניות, הבעיה היא שהן לא מספקת מספיק מתח בשביל הפעלת רמקול בגדול כזה. יש לי גם ממיר מתח מ-220V ל-12V שמתחבר לשקע הביתי, שהוא אמור לספק את המתח, הנה תמונה להמחשה: האם ככה החיבור צריך להתבצע ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by דור 1111,

כיצד ניתן להפוך ספק מחשב למטען ? אשמח לכל תשובה או תגובה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by danieln9,

שלום חברי קנה את הפן באס וחיברנו לזה מאווררים עכשיו הבעיה היא שלאף אחד מהמאווררים יש את הכבל בקרה אז מה לעשות האם יש דרך לחבר את הכבל בקרה למשהו?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by guy124,

ראיתי בכמה פורומים פרוייקטים שבהם העבירו את החוטים של הספק אל מאחורי הלוח אם וזה מה שבעצם רציתי לדעת : איך עושים את זה לעזאזל ??? תודה !

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  5. Started by dany_tab,

שבלונות למארז - מהיכן משיגים? הלינק במדריך שאלות נפוצות לא טוב

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  6. Started by popaii,

לא יודע אם זה לאלקטרוניקה אבל זה נראה לי הפורום הכי קשור... היי, אני מחפש ממסר פחת פשוט לאזור ה5A-10A ואני רואה שבאיביי יש דברים במחירים נורמליים (ללא עלות שילוח) ,השאלה שלי היא אם אתם מכירים אולי מוצרים בארץ במשהו פחות מ100-150 ש"ח. אם לא, אשמח אם תספרו מה המחיר הזול ביותר שאתם מכירים. תודה.

• 3 תגובות
    • 4.3k צפיות
  7. אם למישהוא יש כאן מדריך או אתר שיסביר לי איך אני בונה גלאי מתכות או מידע אישי תודה

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by ziv124,

יש לי פליקר- מי שלא יודע זה הדבר המהבהב הלבן של המועדונים, עכשיו השאלה שלי זה איך אני יכול לגרום לזה להבהב לפי קצב השיר או רק בעליות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני ממש ממש צריך מקום ליקנות מפצל ל SOUND שלי לכרטויס קול. יש חנות טובה ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by xxdinsinxx,

שלום, דבר ראשון אני מלא זמן קורא פה בפורום ונורא נהנה [= ודבר שני,אני רוצה לתכנן מעגל שהוא בעצם כמו מפסק שפועל לפי קול. אני רוצה שברגע שיהיה קול מסויים (עוצמה מסויימת נגיד) אז המעגל ישחרר '1' ויפעיל את המעגל. (שאר המעגל יהיה מעגל לדים מהבהבים(הם כבר פועלים,אני פשוט לא מצליח להפעיל אותם לפי קול)) תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  11. http://www.electronics.up.co.il

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  12. Started by dbzu,

אני רוצה לגרום לשנאי אחד להתפצל ולהוציא את אותו המתח לכמה ראשים שיצאו ממנו.... פשוט יש לי כמה אפקטים לגיטרה ובמקום לקנות שנאי אחד לכל אפקט רציתי לחבר את כולם עם שנאי אחד... יש אפשרות לעשות דבר כזה מוכרים כאלה דברים .... מישהוא יודע איך אני יכולל לפצל את המתח לנגיד 6 יציאות ושכל אחד יתן לי בערך 200ma ו 9v איזה שנאי אני צריך ואיך אני עושה את זה??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by xgamer,

אני צריך לשלוח הודעה מוקלטת אל רשימת כתובות, ולקבל מידע מהם (מה הם לחצו - איזה מספרים). השירותים הנ"ל עולים יקר ולא מתאימים לי במדוייק. חשבתי על לקחת טלפון קווי, לחבר למחשב ובאמצעות תוכנה שאפתח או שאמצא אוכל להתממשק. הם מישהו מכיר תוכנה כזו? ברמת העיקרון צריך לשלוח לה רשימת מספרי טלפון, קובץ לכל מספר ואת הפידבק היא תשמור לי ב DB. האם יש API כלשהו להתממשק עם הטלפון? כיוון מאיפה להתחיל יתקבל בברכה. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by eegg,

ראיתי באיזה פורום שמקקרים שתיה עם פלטייר peltier ורציתי לדעת איפה מוכרים בארץ?

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  15. אני אמור לקבל את ה Pi השבוע. האם השנאי הזה (שנלקח מסמסונג גלקסי אס 2), מתאים עבור ה Raspberry Pi? רשום עליו: 5V----0.7A (שאין לי מושג מה זה אומר, אבל זה מה שרשום) תודה

16. Started by דור 1111,

כיצד ניתן להפוך ספק מחשב למטען עד כמה שידוע לי זה אפשרי.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by DJPOWER,

אני רוצה להטעין מצבר אם שנאי ואני לא צריך שהוא יטען תוך 6-7 שעות אפשר גם יום שלם(24 שעות) האם שנאי 2-1.5 אמפר יתאים אם כן כמה הוא עולה בערך?? תודה מראש יונתן

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  18. אוקי קוראים לי עמית אוחיון אני חדש כאן, שמעתי שהתמיכה שלכם מצויינת אז החלטתי לפנות אליכם לעזרה הבעיה שלי היא כזו: אני מחבר לכרטיס מסך שיש לו מן כניסה שחורה כזאת שאליה אני מחבר כבל קטן עם 3 יציאות (אדום-צהוב-לבן) ואת הממיר\מכשיר DVD אני מחבר את הכבל הקטן הזה עכשיו, הכל מחובר כולל החשמל והכל אך אני לא יכול לראות את התצוגה על המסך. אמרו לי אתה צריך תוכנה.. איזה תוכנה? והאם באמת אני צריך תוכנה?.. תודה מראש, עמית

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  19. אהלן ברשותי מגבר של גיטרה ויש לו בעיה שמתרידה אותי כבר הרבה זמן, אין "קלין" למגבר, הכוונה היא שהוא לא מוציא צליל נקי, הייתי שמח לדעת ממה הבעיה יכולה להגרם ? אני מודע לזה שיש המון רכיבים על המעגל של המגבר אבל מה הדבר הראשון שכדאי שאני יבדוק במגבר. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by rabbit,

אחרי שחיברתי את המסך עם כבל של מדפסת איך אני אמור לחבר אותו?? הרי היציאה של המדפסת היא מחוץ למארז מאחורה.. ואני רוצה שזה יהיה מבפנים שלא יראו כבל של מדפסת מסתובב בחוץ איך זה אמור להתחבר?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  21. אני רוצה להוציא את כונן הדיסקטים כבר הרבה זמן ולאחרונה חשבתי על פיתרון ל"חור" שישאר לאחר שאני יוציא את הכונן: לחתוך חתיכת פח וחתיכת פרספקס (מהשאריות כמובן... ) בגודל של החור, לשים את הפרספקס מעל הפח , לעשות בשניהם 2 חורים למפסקים (אחד לקטודות ואחד עם 3 מצבים: 1) מעל הלדים לתאורה. 2) מעגל אורגן אורות. 3) כיבוי.), 3 חורים ללדים שיראו מה פועל ומה לא ולשים בין הפרספקס לפח שקופית שתגיד מה כל דבר עושה. אבל בשביל זה אני צריך לחתוך חלקים מאוד קטנים, מה שעם הדרמל נראה לי בילתי אפשרי (כמובן שללדים אני יעשה חור פשוט עם מקדחה..), יש לכם אולי הצעות אייך אפשר לעשות זאת עם הדרמל? בתודה מראש, DanyL, דני ליסיאנסקי.

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  22. Started by LIDOR_13,

שלום, הזמנתי מלחם גז מאייבי לפני יותר מ-3 שבועות,ועדיין לא קיבלתי אותו... זה המלחם: http://www.ebay.com/itm/400336898857?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 יכול להיות שהוא נתקע במכס? תודה.

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  23. Started by re5pect,

אחרי כל התהליך של בניית החלון. האם יש תחליף כלשהו לגומי?

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  24. שבת שלום, יש לי רמקולים ניידים לפלאפון, עכשיו החלפתי את הסוללה הקטנה המקורית לסוללה של מכשיר סלולרי של מוטורולה מכיון שהיא יותר חזקה והמערכת תפעל יותר זמן. חיברתי את המערכת לסוללה על ידי החיבור מינוס פלוס. בסוללה נשארו עוד 2 פינים שכנראה מיועדים להעברת מידע כל שהוא על הסוללה. המערכת פועלת כמו שצריך עד שלפעמים המערכת פתאום מתנתקת והפיתרון היחיד הוא לחבר אותה למטען. מספיק שנייה אחת והמערכת עובדת כרגיל. חשבתי אולי חיבור של קבל או כל רכיב אלקטרוני אחר ישמור על המתח עד שהסוללה תתרוקן. כי להסתובב עם מטען USB או משהו בסיגנון זה לא נוח אפילו אם זה מצבר 9V נייד. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by eladhor7,

כמה זרם מראה האופציה שבמודד זרם -20m dca. אם האופציה הזאת קיבלתי 3.40 זרם במכשיר חשמלי מסוים, והשאלה שלי היא, האם זה 3.40 אמפר או מילי אמפר,? אשמח לתשובה , פשוט אני מתבלבל קצת

• 3 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.