אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
איו מצב שהמחשב שלכם יהיה חם..!!...שימו אותו גם באפריקה..!!..במדבר... או בקיצור...כנסו לפה: http://www.peteredge.orcon.net.nz/casepics.htm
-
- 9 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות צג LCD ואני רוצה לדעת אילו בקרים נתמכים. מי שיכול לעשות לי רשימה יבורך
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
יש לי מע' קרור מים למחשב שהמים מקוררים ע"י פריזר שפרקתי ממקרר ישן . הפריזר מופעל ע"י RELAY שמפעיל 220V אם עובר 12V ממחבר של מאוורר על הלוח . ה"מאוורר" מופעל ע"י SPEEDFAN בהתאם לטמפ' שקבעתי לחיישן הSYS (הוא הרבה יותר יציב מהCPU ולא מפעיל הרבה את הפריזר כמו של הCPU ). כל העסק נמצא בתוך קופסת שקע חשמלי שמודבקת מאחור למארז. היא מקבלת מתח משקע החשמל וכבל הפריזר מחובר אליה. קניתי (4 שקל) נורת חיווי של 220V , כי אני רוצה לדעת מתי יש מתח בשקע (שפירושו פריזר פועל), ולא באופן עקיף ל 12V . תלשתי את ציפוי הפלסטיק מחוט טלפון והשחלתי על ה"רגליים" של הנורה , וחיברתי לשקע (+ ופזה) . וגם דרימלתי פתח מתאים. כדי שאראה את החיווי ממקום מושבי , צריך שה"אור" יבלוט מעבר לצד המארז. אז …
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
עריכה : אם אני לוקח 6 מנורות 12 V ומחבר אותם לספר כוח שמוציא 12 V לא צריך נגד נכון ? + אם אני לוקח מאוורר + מנורת לד 12 V גם צריך נגד ?
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
יש בספק כוח שלי (ANTEC TRUE POWER 430 WATT) מין חיבור כזה מוזר שנראה כמו מולקס אבל יש לו הרבה כבלים ואי אפשר לפרק אותו. (לא החיבור חשמל ללוח אם) מישהו יכול להגיד לי מזה ולמה זה משמש? זה דיי דחוף לי כי עכשיו הספק שלי כבר פתוח ואני לא יודע אם לחתוך אותו או לא.
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
תיראו, אני גר בבאר שבע, ואני רוצה לעשות הזמנה של כמה מוצרים מ- JAB TECH . העלות של המוצרים שאני רוצה לקנות בלי משלוח היא 19 דולר, ואחרי משלוח 34, בשיטת המשלוח הכי זולה. אז אני רוצה לדעת אם מישהו מעוניין לעשות איתי הזמנה משותפת כדי לחסוך בעלויות המשלוח. מישהו מעוניין? אפשר לפנות אלי באייסיקיו: 6659889 נ.ב. - למי שלא מכיר את האתר: http://www.jab-tech.com עושים משלוח לישראל!
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
380 ש"ח מקורי בACE,אבל נעזוב את זה עכשיו לשאלה! איזה ראשים אני צריך לקנות בשביל חיתוך? כי מה שקיבלתי איתו כבר בזבזתי;D
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני מחפש PCI RISERS מהסוג הפשוט שאוכל לקנות כאן בישראל. למי שלא יודע זה משהו כזה: http://www.inpc.kiev.ua/Riser.htm מישהו ראה אחד כזה בארץ? הם בכלל ניתנים להשגה?
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום!!! הבנתי שזה אפשרי לחבר צג PS1 למחשב ולא מצאתי מדריך.... :-\ אז ככה שזה לא סגור שאני יקנה אחד ולא ידע איך לחבר אותו (דרך אגב מוכרים בבאג ב 299 שח) אז אם מישהו יוכל להפנות אותי למדריך (עדיף בעברית) אני ישמח...!!! והאם בכלל שווה להשקיע בו ולא בצג LCD רגיל ... ??? תודה !!!!
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות אם הספק הזה של מחשב נייד (כתוב עליו שהמתח שלו הוא 18.5 V) כל הצעה נחמדה תתקבל.. תודה מראש ניר [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה (אם בכלל) אפשר להשיג פילטר אלומיניום למארז (כמו בתמונה)? אני מחפש פילטר כזה למארז חדש שאני בונה, ואני צריך פילטר של 120mm. תודה מראש....
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה על בניית מארז מעץ.....האם זה בסדר כלומר אני יודע שעץ מבודד וזה קצת ייגרום לבעיית חימום אבל אני ייתן קצת פרטים ותבינו למה אני לא חושב שזה אמור להפריע. שיפצתי מחשב ישן שהיה לי או יותר נכון שידרגתי והתקנתי עליו XP (היה 98) המפרט כרגע הוא: פנטיום 3 800MHZ עם 512MB SDRAM לוח אם אני לא יודע איזו חברה במדוייק...דיסק קשיח 1 של 20GB של WD עליו מערכת ההפעלה ועוד אחד של היטאצ'י 40GB ריק לחלוטין...אז חשבתי לבנות מארז מעץ משני בחינות. 1) הוא מבודד מרעש ככה שיהיה שקט. 2) הוא יפה וזמין לי (דוד שלי בעל נגריה) המחשב הזה עד היום היה עם מאוורר אחד מכניס מקדימה אוויר וזהו והוא לא ממש מיתחמם אז חשבתי שאם אני ישם כמה מאווררים נגיד 3 או 4 זה ייפתור את בעיית החום וזהו.. האם כדאי …
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
-
הכנתי מוד lcd לפי המדריך באתר חיברתי אותו למחשב ולא הופיע כלום על המסך. התחלתי לשחק עם החוטים של המתח וזה גרם למסך להבהב ולהראות ריבועים בכל מינני מקומות. בכל מקרה זה לא מראה את המסך אתחול. מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות דרמל (יחסית) זול באזור צפת(צפון)? רצוי שגם יהיה להם אתר אינטרנט וזמין במלאי.. תודה
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
במסגרת נסיונותי הדי נואשים להתקין גוף קירור לכרטיס המסך (ואפילו פתחתי על זה ת'רד בפורום אוברקלוק) גרמתי לאחד הרכיבים ליפול מהכרטיס... אני לא מבין בגדול באלקטרוניקה אבל אבא שלי אומר שזה קבל. הכרטיס היה כמובן מחוץ למחשב כשזה קרה ומן הסתם גם לא החזרתי אותו, צירפתי כאן קישור לתמונה שמראה איזה רכיב נפל, בתמונה הוא עוד ישנו כי היא נלקחה לפני זה אבל סימנתי את מה שנפל. חשבתי מחר לקחת את הכרטיס לאיזה מעבדת טלוויזיות או משהו כדי שילחימו לי אותו בחזרה עם הכלים המתאימים, לדעתכם, מה הסיכוי שהוא יפעל אח"כ? הנה הלינק לתמונה: http://img362.imageshack.us/img362/6767/missingpartxu9.jpg
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך להאריך את הכבל הזה http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1879-%D7%9B%D7%91%D7%9C-%D7%95%D7%99%D7%93%D7%90%D7%95-%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-Samsung-Galaxy-S-i9000-%D7%9C%D7%98%D7%9C%D7%91%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94 לאורך של 10 METER עכשיו יש לי שני מאריכים של 5 METER שהם PL 3.5 (זכר נקבה) אבל כשאני מחבר אותם אליו הם לא עובדים (כשאני מחבר את הפלאפון לטלוייזיה ישר עם הכבל זה עובד) אם אני חותך את הכבל המאריך ואת הכבל של הוידאו ומלחים לדעתכם זה יעבוד ? ואם כן אז לאן להלחים את זה כי זה 3 חוטים ובPL 3.5 יש רק חוט אחד. תודה רבה ומקווה שזה בכלל אפשרי שקד
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היי אני רוצה לחבר את הכרטיס מסך שלא יהיה מחובר ישירות ללוח אם אלא ישב בצד לשם כך אני צריך קבל שיחבר בין הלוח אם לכרטיס מסך...מישהו מכיר כזה קבל? תודה יצחק
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
יש לי שני רכיבים MCF528CVF66 של מוטורולה לפי גוגל זה מעבד של משהו השאלה שלי מה אפשר לעשות עם שני הרכיבים האלה איך מחברים אותם ולמה הם משמשים? ???
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני מחפש צבע יפה שיתאים ללוח אם שלי והלוח אם רגיש לקרני UV והוא בחלקו צהוב ובחלקו לבן אז איזה צבע של קתודה תוכל להתאים לי ואיזה סוגים אולי כאן אפשר למצוא משהו? http://www.pccool.co.il/html/index.asp?c=10&sc=29
-
- 9 תגובות
- 933 צפיות
-
-
כשאני קורא את המדריך ורואה את התמונת מה שנמצא בתמונות בתוך המחשב ומסתכל בתוך המחשב שלי הכל ממש שונה! אני לא יודע איפה ואיך ולאן לחבר חוטים של המאווררים ... מישהו מוכן לנסות לעזור לי דרך אייסיקיו שלב אחר שלב...אני יודה לו מאוד! אייסיקיו 178801680 מסנגר : commander01_gav@hotmail.com תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היום השתמשתי בפעם הראשונה בדרמל וחתכתי מקום למאורר 120mm בגג במארז אני רוצה שתגידו לי איך החיתוך יצא לי.. אני יודע שהוא לא יצא כל כך טוב ומה שחשוב לי זה איך אני יכול לתקן אותו מבלי לפגוע בגודל החור שעשיתי (את השבלונה למאורר לקחת מפה מהמדריך לקדיחת חורי איוורור במארז) התמונות: http://www.pbase.com/baluta/case טל.
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אז ככה הבאתי מחשב ישן מחבר.........והחלטתי שאני בונה לו מארז קטן .....ושיהיה שקוף עכשיו קניתי פרספקט ושדיברתי עם המוכר הוא אמר לי שזה מאוד מסוכן לחתוך אותו כי הוא עלול להישבר.הבנתי שיש כמה דרכים לחיתוך פרספקט שהטובה מבין כולם היא דרמל ... אין ברשותי להשיג כרגע דרמל לכן האופציות שנשארו לי זה מקדחה , וג'קסון....... אז עם מישהו יודע לחתוך הוא ללמד הוא טיפים לחתוך את הפרספקט ממש לא יעזור עם תגידו לי לקנות דרמל כי אין לי אמצעים לזה כרגע אז בכל דרך אחרת שאפשרית...אשמח להצעות בתודה טל
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
לאחותי יש מחשב כבר 3 שנים לפחות עכשיו היא אחרי פורמט לקחנו את המחשב לבדיקה אצל חבר טוב שלנו שהוא חבר של אבא שלי הוא טוען שזה רק מגעים אני לפי דעתי זה ספק שמפעיל את המחשב כול שעה שעיים חצי שעה זה לא יכול להיות וירוס אז לדעתכם להחליף ספק? כמה עולה כיום ספק סטנדרטי? ישמח אם תוכלו להגיב ולייעץ לי בבקשה מה לעשות בכבוד רב eliran23
-
- 9 תגובות
- 933 צפיות
-
-
הרעיון של לבנות מארז יושב בצד הרבה זמן ביגלל הבעיה שהייתה לי להשיג לוחות אלומיניום, אתמול אבא שלי אמר שכימעט בטוח שהוא יכול להביא לי מחבר שלו (עזבו פרטים ) כעת אני בשלבי תיכנון המארז כדי לדעת בערך כמה חומר אני צריך ולקבל תמונה של איך כל העסק יראה בסוף. עכשיו אני צריך את עזרתכם, אני רוצה לשלב במארז חלק אחד או שניים (דמיינו משהו בסדר גודל של הכלוב לסידירומים או קצת פחות) שינוע על מסילה ויאפשר שליפה שלו מהמארז. חשבתי כבר על מסילות כמו של מגירות וכאלה.. אבל זה פשוט לא משתלב טוב.. אני רוצה משהו שיראה יותר מקצועי.. אני רוצה שהמסילות יגרמו לכמה שפחות רעש מרעידות (אתם יודעים.. רטט של 2 חומרים אחד על השני.. הזמזום המעצבן..) אם יש לכם רעיונות איך אני יכול להכין / להשיג משהו ש…
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-