אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320746231487&ssPageName=ADME:B:BODO:US:1
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות 2 מאוררים כי שקניתי את המארז שלי הוא בא עם 3 מאוררים 2 מהם עם לדים ומאוד רועשים ונראה לי גם לא כל כך מועילים הם בגודל 80 אני מחפש מאוררים שקטים מאוד אייכותיים שיעשו את העבודה ואם אפשר שגם אוכל לשלוט עליהם. חשבתי על המאורר הזה של Tt מה דעתכם עליו? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=315 תודה למי שעוזר.
-
- 10 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יש בספק כוח שלי (ANTEC TRUE POWER 430 WATT) מין חיבור כזה מוזר שנראה כמו מולקס אבל יש לו הרבה כבלים ואי אפשר לפרק אותו. (לא החיבור חשמל ללוח אם) מישהו יכול להגיד לי מזה ולמה זה משמש? זה דיי דחוף לי כי עכשיו הספק שלי כבר פתוח ואני לא יודע אם לחתוך אותו או לא.
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס מסך הנ"ל והמאוורר שמגיע איתו רועש בצורה מטורפת. אין לי בעיות רציניות של חום אבל אני מחפש להחליף את המאורר שלו כדי שיהיה יותר שקט. קראתי פה כמה המלצות מהעבר אבל רציתי לבדוק מה כדאי לקנות היום שייתן קירור טוב ושיהיה שקט. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אהלן חברים. אפעם לא נזקקתי לדרמל אז לא קניתי עכשיו אני צריך לחתוך איזה לוחית אלומיניות של 4 ס"מ על 15 ס"מ מלוחית יותר גדולה וחבל לי לקנות בשביל זה דרמל... רציתי לשאול אם יש פה מישהו מאיזור עמק יזרעאל/גליל תחתון שמוכן לתת לי לעשות חיתוך של 3-4 דקות או מוכן לחתוך לי?
-
- 12 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן לבנות מכשיר HTPC וחשבתי על רעיון מגניב למארז. חשבתי להכניס את המערכת לתוך מכשיר וידאו ושהכונן DVD יהיה ביציאה של הקלטות וכו', מה דעתכם? זה בכלל נראה לכם אפשרי? כמו כן ישבתי עם אבא שלי על זה ולא בטוח שהספק יכנס, שווה לנסות לפרק אותו ולהכניס אותו מפורק או לעשות לו בוקס מגניב ושיהיה חיצוני? כמו כן, הקירור סטוק יספיק למעבד 4200X2, אני גם במילא אעשה לו Downclock. המפרט שמתוכנן להכנס פנימה: AMD 4200X2 Asus M3A Mushkin SP 1GB (נורא זול ד"א) Seagate ST3 500GB LG GSA-GH20N Hauppauge WinTV-PVR-150 וHec 300ART לא תהיה בעיית חימום? אני גם לא מתכוון להריץ HD (לא שיש לי טלוויזיה שתומכת בזה) בגלל זה מתוכנן הDownClock. אני מתחיל להכנס למחשבה של לשים את הספק מעל המארז (ויד…
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אהלן חברים לפי די הרבה זמן בניתי קלאפר, לאחר הבניה לא הצלחתי לגרום לקלאפר לפעול כמו שצריך ולא למצוא את הבעיה, וגם לא היה לי זמן להמשיך לנסות ולמצוא אותה, אז פשוט עזבתי אותו בצד. היום כשיש זמן החלטתי לחזור אליו ולנסות לאתר את הבעיה, חשבתי שאולי אתם תוכלו לעזור לי בזה השתמשתי בתוכנית הזאת: http://www.electronicsforu.com/electronicsforu/lab/ad.asp?url=/EFYLinux/circuit/may2003/ci4-clap.pdf&title=Clap%20Switch כרגע כשאני מחבר את הקלאפר למקור מתח הלד הירוק נלדק לכמה שניות, נכבה ואז לא קורה כלום. הייתי שמח תוכלו לתת לי עצות איפה להתחיל את הבדיקה, מה לבדוק וכו'. תודה מראש דביר
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
נתקלתי במחשב החדש של Husky, למי שלא מכיר הוא אחד מפרשני Starcraft הפעילים ברשת. מכיוון שהוא נחשב כ"סלב" בסצינה הוא קיבל הכל מהכל. אני חושב שיצא לו צעצוע אך צעצוע מגניב. תהנו.
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
יש לי מאורר עם מולקס 3 פינים (שחור צהוב ואדום) ורציתי לדעת מה זה כל חוט
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
איך אני מעביר זרם מהספק למנורת הלד..? או במילים אחרות איך מחברים את המולקס לספק? ..? תמונות יעזרו לי (.. גם ציורים!) אני יודע מה אתם חושבים.. ... אבל תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-
-
איך היא בעצם עובדת,איך מתקבל הצבע הסגול? צבעו את המנורה חחחח... תודה.
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
עריכה : אם אני לוקח 6 מנורות 12 V ומחבר אותם לספר כוח שמוציא 12 V לא צריך נגד נכון ? + אם אני לוקח מאוורר + מנורת לד 12 V גם צריך נגד ?
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
קניתי היום מקלט (את הלד שקולט את השידור מהשלט) עכשיו הוא ניראה שונה מבתמונה שבמדריך ורציתי לדעת אם מישהו יכול לעזורלי לגלות מה כל רגל עושה צרפתי תמונות, הן לא כל כך ברורות אבל אני מקווה שהן עוזרות איך שהוא... מה שכתוב מממממש בקטן על המקלט זה 313 19 TK 2838 ממש תודה למי שיכול לעזור [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
High Speed Cutter מספר 196 ו Tungsten Carbide Cutter מספר 9901. יש להם חנות און ליין? חיפשתי בEbay אין את מה שאני מחפש.
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
serial port 'com3' already in use. try quitting any programs that may be using it לפעמים זה עושה לי את הERROR הזה ולפעמים לא כשאני מנסה להעלות תוכנות, אני מנסה להחליף לCOM אחר אבל לפעמים זה עובד ולפעמים לא. . . מה הבעיה בדיוק ואיך אפשר לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
מה ההבדל בין המייצב מתח L78L00 To-92 לבין המייצב מתח שבמדריך למקלט IR? שניסיתי לשים את המייצב מתח הזה הוא גם עבד.. האם זה יכול להרוס? האם אפשר לשים אותו במקום המייצב מתח? תודה.
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אהלן, סוף סוף אני וחבר קנינו דרמל והחלטתי להתעלל קצת בSAMURAI שלי... קודם כל צבעתי את הספק בשחורת עשיתי בו חור ושמתי פלסטיק שקוף בגוון כחול, יצא נחמד (פרספקט כנראה היה עבה מדי אז השתמשתי בפלסטיק דק). העפתי את הכוורת (גריל) מדקימה ושמתי פילטר HOME-MADE (אין תמונות לצערי). התקנתי מגנט בדלת + כירסמתי את הפלסטיק שמחזיק אותה במקום כך שהיא נסגרת ונפתחת בקלות (גם אין תמונות) בעתיד מתכנן לקנות מאוורר EXHAUST + לעשות חור מעלמעלה ולשין מאוורר + גריל נחמד. נ.ב ותתעלמו מהפילטר על הביג טייפון, שמתי אותו כי הוא עושה את העבודה, בינתיים. נ.ב2 הזלמן NBF47 נראה סקסי למדיי + עושה את העבודה.
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
380 ש"ח מקורי בACE,אבל נעזוב את זה עכשיו לשאלה! איזה ראשים אני צריך לקנות בשביל חיתוך? כי מה שקיבלתי איתו כבר בזבזתי;D
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני מחפש צבע יפה שיתאים ללוח אם שלי והלוח אם רגיש לקרני UV והוא בחלקו צהוב ובחלקו לבן אז איזה צבע של קתודה תוכל להתאים לי ואיזה סוגים אולי כאן אפשר למצוא משהו? http://www.pccool.co.il/html/index.asp?c=10&sc=29
-
- 9 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש לי מע' קרור מים למחשב שהמים מקוררים ע"י פריזר שפרקתי ממקרר ישן . הפריזר מופעל ע"י RELAY שמפעיל 220V אם עובר 12V ממחבר של מאוורר על הלוח . ה"מאוורר" מופעל ע"י SPEEDFAN בהתאם לטמפ' שקבעתי לחיישן הSYS (הוא הרבה יותר יציב מהCPU ולא מפעיל הרבה את הפריזר כמו של הCPU ). כל העסק נמצא בתוך קופסת שקע חשמלי שמודבקת מאחור למארז. היא מקבלת מתח משקע החשמל וכבל הפריזר מחובר אליה. קניתי (4 שקל) נורת חיווי של 220V , כי אני רוצה לדעת מתי יש מתח בשקע (שפירושו פריזר פועל), ולא באופן עקיף ל 12V . תלשתי את ציפוי הפלסטיק מחוט טלפון והשחלתי על ה"רגליים" של הנורה , וחיברתי לשקע (+ ופזה) . וגם דרימלתי פתח מתאים. כדי שאראה את החיווי ממקום מושבי , צריך שה"אור" יבלוט מעבר לצד המארז. אז …
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום. אז ככה, ישנם כמה סטיקים המיועדים שכל אחד יציג את מסך שולחן העבודה שלו,מקום העבודה וכו'. ודווק מה שיותר מעניין אתי,הוא לראות את כלי העבודה שיש לכולם ;D ;D ;D, להיתרשם ולקנא. הכלים שלי - http://picasaweb.google.com/DareDevil.mail בארגז 1 יש כל מני כבלים,ספקים,אקדח של דבק חם,חוטי חשמל ומוצרי אלקטרוניקה. בארגז השני עוד מלחמים,ברגים,ומברגים למינהם. יש לי גם קומפרסור,אקדח צבע (זה שעובד עם הקומפרסור),מקדחה,מברגה ועוד כמה כלים נוספים,שלא היה לי כוח לצלם. אז מה איתכם?, תתחילו לצלם את הכלים שלכם. (מצפה לסטיקי ;D) MuTaTiOn.
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
הי חבר שלי מהבסיס רצה ללמוד איך להפוך את המחשב שלו ליפה אז יום א' אחד כשיצאתי מהבית לכיוון הבסיס לקחתי גם את כלי המודינג שלי כשהגעתי לבסיס המחשב שלו כבר היה על השולחן המלוכלך שלי (בטך תראו בתמונות) ואז ישבנו חיפשנו מה לעשות ואיך ואז התחלנו לעבוד לא צילמתי את כל השלבים כי אני בדרך כלל לא מצלם מה שאני עושה כי אני לא חושב על זה קיצר אני מבלבל לכם את המוח יאלה תמונות מונות תמונות... ] ועכשיו לפקספקס
-
- 9 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אז בוא נתחיל מזה שלפני הרבה זמן נכנסתי לפורום , וישר נדלקתי על הקטע של המודינג .. חודש אחר כך התחלתי להשיג חומרים כמו סכין מיוחד כזה שחותך ברזל [ לא דרמל ] ולוח פרספקס , ואחר כך עוד שני מאוורים לדים .. ורק היום התחלתי לחתוך את המארז בצורה שרציתי [ מרובע רגיל , רק שבאמצע יש עיגול עם ארבע חצי כאלה לצדדים ] קיצור אני יעלה תמונה , וזה ייצא משהו פצצתי אני מקקווה והיום בגלל שיום שבת וזה אז אני לא יכול לעשות חורים בפרספקס כדי שיהיה למאוור איך להכניס אוויר, קיצור אני יעלה תמונות , תאחלו לי בהצלחה !
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
בעקרון אני רוצה לפתוח חלון במארז, עכשיו חשבתי על דבר כזה: אל תשימו לב לציור, אלא למאוררים הצהוב זה הדופן, הלבן זה החלון שאני יפתח מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אז ככה הבאתי מחשב ישן מחבר.........והחלטתי שאני בונה לו מארז קטן .....ושיהיה שקוף עכשיו קניתי פרספקט ושדיברתי עם המוכר הוא אמר לי שזה מאוד מסוכן לחתוך אותו כי הוא עלול להישבר.הבנתי שיש כמה דרכים לחיתוך פרספקט שהטובה מבין כולם היא דרמל ... אין ברשותי להשיג כרגע דרמל לכן האופציות שנשארו לי זה מקדחה , וג'קסון....... אז עם מישהו יודע לחתוך הוא ללמד הוא טיפים לחתוך את הפרספקט ממש לא יעזור עם תגידו לי לקנות דרמל כי אין לי אמצעים לזה כרגע אז בכל דרך אחרת שאפשרית...אשמח להצעות בתודה טל
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-