אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי מאוורר שהיה פעם מחובר לקירור סטוק של אינטל לסוקט 478, לדעתי הוא יקרר מעולה את הכרטיס מסך שלי שהוא עם קירור פסיבי . הבעיה היא ששני המקומות בלוח אם של המאווררים תפוסים, אחד של המעבד והשני של המארז אז יש לי עוד המון חיבורי מולקס, הבעיה היא שהמאוורר הזה שאני רוצה לחבר הוא מתחבר ללוח אם. איך אפשר לחבר אותו למולקס, איך להפוך אותו למולקס? אני יודע שצריך לחתוך את החיבור הנוכחי שלו ולחבר את החוטים לכבל MOLEX אני לא יודע מה לחבר ולאיפה הנה תמונה של המאוורר עם החיבור שתראו איזה צבעים החוטים שלו http://img44.imageshack.us/img44/6526/p1000281f.jpg
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
אבקש ממכם להוסיף את החנות יור-גום שיושבת בדרום תל אביב ברחוב י.ל פרץ לרשימה שלכם בסטיקי, יש להם מלא גומי מכל הסוגים. מחירים זולים! הייתי ויצאתי מרוצה תודה.
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
חברה שלום לכולם אני מאשקלון ואני מנסה כבר שבוע להשיג כמה מוצרים למודינג שאני מתכנן...אולי מישהו יכול להגיד לי מאיפה הכי שווה לקנות עם זה מחנות או מאתר באינטרנט העיקר שיהיה זול וטוב ..לא משנה לי מאיפה ,לידע כללי בדקתי בהום סנטר - אייס - חנויות כמו עידן 88 וכו ובכל זאת לא מצאתי כלום תודה לכל העוזרים המוצרים הם: 1- פריימר - Primer(צבע בסיס בתרסיס) 2- דיסקיות לדרמל (לא מצאתי לא באייס ולא בהום סנטר יש רק סט שעולה 160 שהכל בפנים ואני לא צריך את זה בעעע) 3- רשת ברזל למודינג כמו גריל כזה לשים את זה מאחורי פרספקט תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-
-
איך אני מעביר זרם מהספק למנורת הלד..? או במילים אחרות איך מחברים את המולקס לספק? ..? תמונות יעזרו לי (.. גם ציורים!) אני יודע מה אתם חושבים.. ... אבל תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-
-
? רציתי לשאול מה זה הדבר הזה : ?Vantec Sleeving Kit (5colors)? הייתי רוצה לעשות שיהיה לי סרקולציה טובה במארז ואני רוצה להחליף את כבלי הIDE האפורים הרגילים בדקים ולכן אני שואל היכן ניתן להשיג במרכז הארץ במחיר סביר ??? ?
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
High Speed Cutter מספר 196 ו Tungsten Carbide Cutter מספר 9901. יש להם חנות און ליין? חיפשתי בEbay אין את מה שאני מחפש.
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה (אם בכלל) אפשר להשיג פילטר אלומיניום למארז (כמו בתמונה)? אני מחפש פילטר כזה למארז חדש שאני בונה, ואני צריך פילטר של 120mm. תודה מראש....
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום רב אין לי שום השכלה בעולם האלקטרוניקה אבל תמיד התענינתי והסתקרנתי מהתחום. בכל מקרה החלטתי שאני רוצה לבנות משדר רדיו AM פשוט, חרשתי על האינטרנט , ואכן יש הרבה סכמות למשדרים פשוטים אבל ההסברים על דרך פעולתם היא כללית במקרה הטוב, אז נכנסתי קצת לתאוריה, למדתי איך עובד מתנד רגיל ואיך לבנות אותו - Colpits Oscillator ואיך לבנות מגבר לאות קול שמגיע ממיקרופון SIMLPE TRANSISOR AMPLIFIER אבל אני לא מצליח להבין איך אני גורם במעגל לשני האותות להתרכב לצורה של אות AM : SignalOut = (A+Mcos(w_m*t))*sin(w_c*t) w_m היא תדירות גל הקול ( מוכפל ב 2 PI) w_c תדירות הגל הנושא כלומר מה שאני צריך זה דרך לישם את הנוסחא הרשומה בצורה הפשוטה ביותר (כלומר עם קבלים נגדים וטרנזיסטורים בלבד) בהיתן ש…
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
האם כל ההתקנים פועלים על מתח נמוך עד סביבות ה12 וולט או שיש חלקים שפועלים גם על מתח ממש גבוה כמו 100?
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
תראו אני התחלתי לבנות "בית תאורה" מלדים,ובמהלך העבודה שחקתי קצת עם לד,עכשיו להפעתי כעשיתי איתו מעגל(אם איזה שני בטריות לא משנה...)הוא האיר רק במצב אחד ??? האם יש חשיבות,לאיזה מתח אני מחבר כל צד של הלד,כלומר משנה אם הימני יהיה + או - (כמובן שהשמאלי יהיה בההתאם...)??? :-[או שאין חשיבות בדומה למאווררים וכו'...
-
- 12 תגובות
- 979 צפיות
-
-
נתקלתי במחשב החדש של Husky, למי שלא מכיר הוא אחד מפרשני Starcraft הפעילים ברשת. מכיוון שהוא נחשב כ"סלב" בסצינה הוא קיבל הכל מהכל. אני חושב שיצא לו צעצוע אך צעצוע מגניב. תהנו.
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יש לי מאורר עם מולקס 3 פינים (שחור צהוב ואדום) ורציתי לדעת מה זה כל חוט
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
380 ש"ח מקורי בACE,אבל נעזוב את זה עכשיו לשאלה! איזה ראשים אני צריך לקנות בשביל חיתוך? כי מה שקיבלתי איתו כבר בזבזתי;D
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
היום השתמשתי בפעם הראשונה בדרמל וחתכתי מקום למאורר 120mm בגג במארז אני רוצה שתגידו לי איך החיתוך יצא לי.. אני יודע שהוא לא יצא כל כך טוב ומה שחשוב לי זה איך אני יכול לתקן אותו מבלי לפגוע בגודל החור שעשיתי (את השבלונה למאורר לקחת מפה מהמדריך לקדיחת חורי איוורור במארז) התמונות: http://www.pbase.com/baluta/case טל.
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יש בספק כוח שלי (ANTEC TRUE POWER 430 WATT) מין חיבור כזה מוזר שנראה כמו מולקס אבל יש לו הרבה כבלים ואי אפשר לפרק אותו. (לא החיבור חשמל ללוח אם) מישהו יכול להגיד לי מזה ולמה זה משמש? זה דיי דחוף לי כי עכשיו הספק שלי כבר פתוח ואני לא יודע אם לחתוך אותו או לא.
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
איך היא בעצם עובדת,איך מתקבל הצבע הסגול? צבעו את המנורה חחחח... תודה.
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
יש לי מע' קרור מים למחשב שהמים מקוררים ע"י פריזר שפרקתי ממקרר ישן . הפריזר מופעל ע"י RELAY שמפעיל 220V אם עובר 12V ממחבר של מאוורר על הלוח . ה"מאוורר" מופעל ע"י SPEEDFAN בהתאם לטמפ' שקבעתי לחיישן הSYS (הוא הרבה יותר יציב מהCPU ולא מפעיל הרבה את הפריזר כמו של הCPU ). כל העסק נמצא בתוך קופסת שקע חשמלי שמודבקת מאחור למארז. היא מקבלת מתח משקע החשמל וכבל הפריזר מחובר אליה. קניתי (4 שקל) נורת חיווי של 220V , כי אני רוצה לדעת מתי יש מתח בשקע (שפירושו פריזר פועל), ולא באופן עקיף ל 12V . תלשתי את ציפוי הפלסטיק מחוט טלפון והשחלתי על ה"רגליים" של הנורה , וחיברתי לשקע (+ ופזה) . וגם דרימלתי פתח מתאים. כדי שאראה את החיווי ממקום מושבי , צריך שה"אור" יבלוט מעבר לצד המארז. אז …
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
היי יש לי gamepad של מיקרוסופט הוא כבר בן איזה 7-8 שנים הנה תמונה: עכשיו יש לו יציאה של 15 פינים ולי אין כזאת במחשב רק במחשב הישן והרקוב שלי יש כזה יציאה עכשיו מה אני עושה איתו???? הנה תמונה של היציאה:
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להשיג לי מעגל של FM Radio Bug אני חייב להשיג מעגל כדי לבנות אחד כזה. אבל תשיגו לי בבקשה מעגל שבאמת אפשר לבנות... עם פירוט חלקים והכל תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
מה קורה אחים שלי אני מחפש אתרים עם תמונות בשביל לחפש תמונה יפה ואז לחתוך אותה על דלת המארז עם הדרמל שלי תודה לכל העוזרים ואם יש לכם תמונה מיוחד להציע אז היא תתקבל בברכה תודה מתן
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אהלן חברים. אפעם לא נזקקתי לדרמל אז לא קניתי עכשיו אני צריך לחתוך איזה לוחית אלומיניות של 4 ס"מ על 15 ס"מ מלוחית יותר גדולה וחבל לי לקנות בשביל זה דרמל... רציתי לשאול אם יש פה מישהו מאיזור עמק יזרעאל/גליל תחתון שמוכן לתת לי לעשות חיתוך של 3-4 דקות או מוכן לחתוך לי?
-
- 12 תגובות
- 978 צפיות
-
-
זה המחשב שלי לפני כמה חודשים ועכשיו אני הולך לקנות דברים חדשים. אז ככה: 1)Thermaltake A1908 Thunderblade Red Led 80mm Fan - ארבעה מאווררים כאלו 2)Thermaltake A1716 Neon light redCathode 3) ThermalTake 80x80 Fan Grill 2 pieces 4) Thermalright SLK 947U 5)Thermaltake 80mm Smart Case Fan 2 6)Twinmos TMD7608S8E50D 256MB DDR3200 Memory- שנים כאלה בתוספת לעוד שניים שיש לי כבר
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
-
שלום. אז ככה, ישנם כמה סטיקים המיועדים שכל אחד יציג את מסך שולחן העבודה שלו,מקום העבודה וכו'. ודווק מה שיותר מעניין אתי,הוא לראות את כלי העבודה שיש לכולם ;D ;D ;D, להיתרשם ולקנא. הכלים שלי - http://picasaweb.google.com/DareDevil.mail בארגז 1 יש כל מני כבלים,ספקים,אקדח של דבק חם,חוטי חשמל ומוצרי אלקטרוניקה. בארגז השני עוד מלחמים,ברגים,ומברגים למינהם. יש לי גם קומפרסור,אקדח צבע (זה שעובד עם הקומפרסור),מקדחה,מברגה ועוד כמה כלים נוספים,שלא היה לי כוח לצלם. אז מה איתכם?, תתחילו לצלם את הכלים שלכם. (מצפה לסטיקי ;D) MuTaTiOn.
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-