אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אז ככה קניתי לפני שנתיים +/- את המארז הנל: http://www.thermaltake.com/xaserCase/xaser3/v1000d.htm אחרי שנתיים +/- ממש נמאס לי ואני רוצה לעשות בו שינויי (הגיע הזמן באמת) הדבר הראשון שאני רוצה לשנות זה את הצבע הכחול המציק שלו, הצבע שאני רוצה זה צבע שחור (בגלל שהמקלדת המסך והעכבר הם בצבע שחור) אז הייתי רוצה לדעת איך אני צובע את המארז שלי בצבע שחור אם הפקת המראה (כמו במארז Antec Sonata) אם יש גם מדריך כיצד לעשות את זה אני ישמח מאוד בתודה Dragon
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מודינג למארז שלי בין השאר אני רוצה גם לצבוע את המארז שלי יש לי את הקומפיוקייס הוא כאמור לבן ואני רוצה לצבוע אותו שיהייה כמה שיותר מעניין לא בצבע שיהייה מט כזה אני רוצה לקבל גם אפקט מראה קל לא מאוד חזק אבל מן מטאליות וברק כזה איך אני עושה את זה? מישהו יכול לתת לי מדריך באיזה חומרים להשתמש, באיזה ניירות שיוף, ובאיזה צבעים? תודה
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
כתבתי כבר בסביבות ה10 פעמים מחדש את הקוד בכל וריאציה שלו ומשום מה אני לא מצליח להפעיל אותו, ניסיתי לקחת כמה קודים כתובים ולשנות אותם לפי מה שאני צריך(ע"פ סוג המקלדת והLCD שלי) אבל לא הולך לי כ"כ אני משתמש במקלדת 2 שורות(2X16) מסוג M1632 מקלדת 4X4(זאתי שיש בה גם את A,B,C,D בנוסף למספרים ולסימנים) ובמפענח מקלדת 74922 אשמח אם מישהו יוכל לענות לי ולעזור לי לתקן את הקוד שלי, הוא עובד כמובן קומפילציה אבל לא פועל, הLCD מציג את השורה הראשונה בה כתוב "קוד:" ובשורה השניה מספרים אקראיים שהם בד"כ שורה של 5 אחדים או 5 פעמים 2, אחרי 10-15 שניות של ההצגה הזאת המסך כל הLCD מתמלא במספר 2 משום מה, כל 2 השורות. הקוד אמור בסה"כ לקרוא את המקשים שהוקשו במקלדת ולהציג על הLCD. זה הקוד: #include …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך תפסתם את הפלסטיק הזה שהוא לא יזוז בזמן שקדחתם ? ועוד משהו.. הכבלים שמחברים איתם.. כמה הם עולים ? וכמה עולים הסוויצ'ים גם ? ( בערך כמובן )
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
טוב קודם כל אני נוב רציני בחשמל אבל אני יכל לעשות כמעט הכל[ומה שלא אני אז אבא שלי] בתנאי שיהיה מובן ...אז לבעיה: יש לי לד ממנו יוצאה שני כבלים של 3 פינים, אני מחבר אתזה לקופסא כחולה שהיא מתאמת בין ה3 PIN ל2PIN, ה2NIP שיוצאה מהצד השני מחובר שני כבלים אורכים בשחור ואדום השחור הולך לחיבור הזה שמחברים לספק[4PIN] האדום מתחבר למתג עכשיו במתג יש גם חוט צהוב שהחוט הצהוב מחובר ל4PIN מה שמחברים לספק שמחוברים אליו החוט השחור. עד עכשיו זה עבד טוב אבל אחישהו הכבל הצהוב[במחובר למתג] יצאה לי. עכשיו אני זה לא עובד[לא ממש ניסתי אבל לא נראה לי שזה יעבוד] חשבתי על 3 אפשריות: א. לחבר את החוט האדום לצהוב ישירות ב. לחבר את החוט הצהבו ישרות ל4PIN [זה שנמתחבר לספק] ג. להלחים את החוט הז…
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום,ברצוני לקנות מטען USB לרכב (לטעינת האייפון ומכשירים אחרים)האם כל מטען USB יתאים או שיכול להיות בעיות של מתחים? וגם אותה שאלה לגבי מטען קיר. תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי ב 2004\2\20 יום הולדת, אז סבתא שלי החליטה לקנות לי דרמל עד 300 שקל. קודם כל איזה הייתם ממליצים לי עד 300 ש"ח ואיפה לקנות אותו? (רק בארץ באיזור המרכז ) ואני רוצה קצת הסבר על דרמלים , כי יש לי תיכנון למודינג ואני לא יודע להישתמש בדרמל :-\ !! !! עריכה ------------------------ איך משתמשים בדרמל? באיזה ראש כדי להשתמש למתכת? תודה מראש לעוזרים Install
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכןלם יש לי שאלה מאוד חשובה : ההורים שלי נוסעים לארצות הברית הייתי רוצה לדעת אם שווה לי לקנות דרמל בארצות הברית ואם כן מה הדגם המדויק???????????????
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני צריך עצה לקניית דרמל... בגלל שמחירי הדרמל בארץ די גבוהים החלטתי לקנות את זה בחו"ל... ובשיטוטיי באתרי המכירות נתקלתי במוצר הזה: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00006JSPB/ref=pd_luc_mri/102-5322817-9670510?%5Fencoding=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&v=glance מה אתם אומרים...? מציאה...? אני יודע שאני לא זקוק לכל הערכה אבל כל הערכה ביחד (כולל את המאריך הגמיש) עולה 75$ (340 ש"ח בערך)...! אגב זה יבוא מותאם לארה"ב ואני אצטרך לקנות מתאם מתח כדי שיתאים לישראל - זה יפגע בביצועים...? ובכן, מה אתם אומרים? לקנות או לא לקנות...?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כמו שרשמתי אתמול אני חדש ומעוניין להתחיל ללמוד על הרכיב. רציתי לדעת אם יש המלצות מאיפה כדאי לקנות (אתר,חנות ebay וכו') וגם איך כדאי (מכל חנות את הזול ביותר, או עדיף חנות ספציפית להזמין ממנה את כל הרכיבים) ראיתי את הקיטים למתחילים ואני לא מעוניין בזה - רוב הקיטים מגיעים עם חלקים שאני לא מעוניין בהם כרגע התחום שיותר מעניין אותי עכשיו הוא : רכיב אדרואינו מטריצה חיישני IR (לטלויזיות ומזגנים) תקשורת נתונים (wifi ו בלוטוס) לדים נגדים חיישנים (טמפרטורה, לחות) מפסקים למתח של 9v (אני יודע שהארדואינו נותן 5v , אני צריך שיקבל 5 מהאדרואינו ויוציא 9V באמצעות סוללה נוספת או חיבור ספק) אלה החלקים שלבנתיים אני מחפש אשמח אם למשהו יש רעיון לעוד רכיבים שכדאי לי לבנתיים לרכוש.. איפה …
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ידית מסוג TCP שעליה מחובר הראש 2 ואז מוברג כיסוי הראש הקודם היה מסוג PTM 7 אני מחפש ראש חדש. ראיתי את זה- הוא נראה דיי מתאים אבל לא הבנתי אם ה PTM זה הסוג של הראש או הצורה הכללית שלו. אז ראיתי את התמונה הזו. השאלה שלי היא כזו כל ראש TCP יתאים למלחם שלי? מה הצורה הכי טובה? האם גם ראש TCPS יתאים? האם ראש TCP תואם לראש TC201? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
חבר'ה משהוא נותן לי במתנה אפשרות לקנות רכיבים אלקטרונים ב200 ש"ח ורציתי לשאול אותכם איזה רכיבים בדרך כלל משתמשים למודינג חוץ מלדים ונגדים כמובן על איזה עוד חלקים הייתם ממליצים לי לקנות מפסקים וכו' רעיונות יתקבלו בברכה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך LCD 20X4 שקניתי דרך אתר ישראלי בארץ מסך בצבע ירוק מסך רגיל אני רוצה עוד LCD 20X4 אבל עם תאורה כחולה יש איזה אתר ישראלי או חנות בארץ ???
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לדעת מאיפה אני יכול להשיג לדים בכמות ובכל מיני צבעים ותישתדלו לא מאתרים אלה מחנויות וכל השאר! תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה רק מד טמפרטורה כזה ולא מה שמוכרים הפנלים עם ה USB וכל הקישקושים איפה אני קונה בארץ דבר כזה
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אז ככה, במחשב שלי יש מאורר של שרת שעובד על 220V. אני רוצה לבנות לו בורר מהירות. תודה מראש לכל העונים.
-
- 13 תגובות
- 951 צפיות
-
-
קניתי בקר מאוורים אבל כשאני משתמש בו הלדים במאוורים flashing עם פחות מתח והם flash יותר מה לעשות
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע אל חנויות אלקטרוניקה בחולון אני רוצה לקנות לדים ועוד כמה דברים מישהו יודע משו?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם האוורור הבא (תמונה) הכי טוב שאפשר להפיק מ6 מאווררים? נ.ב. א. בציור יש 5 מאווררים אבל יש לי 6 ב. אל תתיחסו לקו שבתחתית תתחשבו כאילו הוא לא קיים... תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לשם מטרה לבניית פרויקט אשמח לקבל עזרה בקשר לארדואינו ומנוע סרבו. אין לי ניסיון לכן אשמח לדעת מה לקנות המטרה שלי היא לגרום למספר של רובי מים פשוטים (עובדים לפי מנגנון של משאבה עם לחץ אוויר, הכל פשוט) לעבוד לבד ביחד כל כמה שניות בלי שאדם יצטרך ללחוץ על ההדק בכל פעם אשמח לקבל עזרה בקשר למה לקנות ואיזה סוג, הבנתי שיש כמה מנועי סרבו תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה התחלתי פרויקט על מארז חדש (פרויקט ראשון) וחיפשתי גריל מגניב ולא מצאתי משהו שאהבתי אז עשיתי משהו ואני רוצה לדעת אם אני יוכל לעשות את זה בבית עם הדרמל שלי או שזה מסובך מידי ועדיף ללכת למחרטה וכמה +- זה יעלה לי שם ואם יש משהו שצריך לשפר בסרטוט או לשנות הנה תמונה: תודה...
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי מחר מבחן באלקטרוניקה בנושא סלילים, דיודות ומגברים, אני לא יודע כלכך טוב את החומר ולא מצאתי מידע באנטרנט.. אני אשמח אם מישהו יסביר לי בקצרה, או יתן לי לינק לאיזה אתר שיכול לעזור לי ללמוד.. תודה מראש ניר
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות כמו פה http://metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/rottaflekti/index_eng רק בלי המאורר אני רוצה רק את הלד הוצאתי 3 לדים ממקלדת ישנה הם יכולים לעזור לי? ואיך אני עושה את זה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב ככה, אני רוצה לבנות פאן באס של 12/7/0 אבל כל זה לא חשוב, בכל מקרה, רציתי לדעת אם אני קונה מחברי מולקס (גם זכר וגם נקבה) ופינים מתאימים, האם אפשר להכניס אותם פנימה עם פלייר או דרך אחרת שלא צורכת קנייה של מכשיר מיוחד להכנסת הפינים? פשוט אני מעוניים לבנות פאן באס שנוח להוציא ולחבר ולהעביר ממארז למארז (כי אני אולי מעוניין למכור אותו לחבר שלי ולכן אני רוצה שהוא יתחבר דרך חיבור מולקס לספק,ולא עם הלחמה)
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי קתודה שמחוברת דרך מולקס עכשיו אני רוצה למצוא חיבור מולקס ישר לתוך השקע בקיר כלומר בלי ספק שיגשר ביניהם האם הדבר קיים? האם הדבר בכלל ניתן להכנה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-