עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. אמ לאבא שלי יש מין מכשיר שהוא דומה לדרמל רק יותר גדול אני רציתי לדעת אם יש אפשרות להשתמש איתו במקום דרמל . ואיזה דיסקית אני אצטרך לפרספקס? ולדלת של המחשב?

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  2. Started by ShowstoppeR,

כל הכבלים שיש למכירה הם ארוכים מידי אז חשבתי אולי יש דרך לקצר אותם. לקחתי כבר מיותר שהיה לי ופתחתי אותו וקיבלתי חושך בעיניים. אם מישהו ניסה את זה בעבר והצליח תגיבו פה כי זה ממש מעניין אותי ואני צריך כבלים קצרים (20-30ס"מ)

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  3. Started by Crash5,

שלום לכם, אני מעוניין לעשות כמה שינויי מודינג במארז הקיים שלי אך מכיוון שאין לי את הכלים הדרושים ואת הידע הנחוץ, אני פונה אליכם. רציתי לדעת האם מישהו יהיה מוכן לעשות זאת, תמורת תשלום כמובן? חשוב שזה יהיה מישהו מאיזור מרכז הארץ בעל ניסיון רב בתחום המודינג. ניתן לפנות אלי בהודעות פרטיות או במייל, תודה!

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  4. חבר'נ קראתי את האשכול הנעוץ של מסכי LCD אבל הבנתי שבפלאפונים זה שונה יש לי את המכשיר הזה ויש לו שמונה חיבורים אם משהוא מכיר את שם המכשיר או יש למשהוא קישור למדריך איך לחבר את זה למחשב אשמח מאוד עוד שאלה קטנה יש לי מכשיר גיים בוי עם מסך לא צבעוני וכשפתחתי אותו יש רצועה של חוטים ובתחילתם יש ריבוע שחור קטן שכתוב עליו 7460 אם אני זוכר נכון זה הבקר שלו או שהבקר זה משהוא יותר גדול בתמונה מוקף באדום

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  5. יש את חוק אוהם שקראתי אליו, אני לא מבין משהו אחד. נגיד יש לי מקור מתח של 12V ויש לי לד שצורך עד 1.5 V אז איזה נגד אני צריך? לפי הנוסחא יוצא 8! מה 8? רק 8 אוהם לא הגיוני... 12=v 1.5=I R=? 12/1.5=8... איך זה הגיוני...? אוהם= וולט=אמפר?

• 10 תגובות
    • 958 צפיות
  6. הנה איך שזה היה (התמונה היא עם הדלת של המארז אבל עדיין אפשר לשים לב כמה בלאגן) והנה איך שזה עכשיו (קצת יותר מסודר) איך? אם למישהו יש הצעות לשיפור שיכתוב אגב הכבל שמונה פינים שגלגלתי למעלה מעל הספק הוא פשוט ארוך מדיי ועדיף שזה ככה מאשר שזה מטייל לי במארז השאלה שלי היא : יש לי מארז TT SOPRANO יש לו בדלת כמו שאתם רואים מאוורר 8 סנטימטר האם יש אפשרות לעשות חור כזה בדלת ולהוסיף עוד אחד של 8 או של 12 והאם זה ישפר משהו? אם כן יש איזהשהוא מדריך ? והאם הוספה של מאוורר בתוך המארז שיזרוק אוויר תשפר את הסירקולציה ואם כן איפה עדיף להשים אותו ?

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  7. Started by shiran,

שלום אני השבוע קונה מחשב ואני רציתי לשאול איזה מאוררים ומודים כדי לקנות שיהיו יפים ומכל מיני צבעים ואני קונה מארז tower המחשב הוא מ logicpc הבקש את עזרתכם תודה

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  8. Started by y_a_n_i_k,

השאלה הזאת לא מכוונת למודינג, היא ממכוונת יותר לקניית דראמל, וכיוון שאני יודע שרבים מעושי המודינג משתמשים באחד כזה, מצאתי לנכון לשאול פה. אני מחפש דראמל לקניה, צריך הצעות לקניה באזור חיפה.

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  9. Started by dbzu,

שלום לכולם.... לאחר שניסיתי לבנות את הכבל ולא הלך אז חשבתי על רעיון אחר מאורר לפאלפון שלי יש לי nokia n73 עכשיו כל שיעור ספורט (יש לנו את המורה הכי רצחני בכל בית ספר הוא חושב שאנחנו יכולים לעשות מה שהוא עושה) חם בטירוף אז חשבתי לבנות מאורר שיתחבר ליציאה של החשמל או של ה usb שיש לnokia n73 למישהוא יש רעיון איך לחבר את זה ? הנה תמונה של הכבל : [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  10. Started by ASHER 6800,

? רציתי לשאול מה זה הדבר הזה : ?Vantec Sleeving Kit (5colors)? הייתי רוצה לעשות שיהיה לי סרקולציה טובה במארז ואני רוצה להחליף את כבלי הIDE האפורים הרגילים בדקים ולכן אני שואל היכן ניתן להשיג במרכז הארץ במחיר סביר ??? ?

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  11. שלום, ראיתי בהרבה תמונות בגלריות מודינג שאנשים יצרו חור למאוורר זוהר - החור ממקום ליד הסידי והצורב, יש מקום ל-4 סידי, במחשב שלי יש שניים ועוד שני פאנלים, השאלה שלי זה איך אני יוצר בפאנלים האלו חור מדויק בלי שישברו? ואיך אני חותך בדיוק בגודל של המאוורר? תודה רבה, אם יש מדריך בעברית זה מצוין. איתי.

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  12. Started by ClubCaliber,

אבקש ממכם להוסיף את החנות יור-גום שיושבת בדרום תל אביב ברחוב י.ל פרץ לרשימה שלכם בסטיקי, יש להם מלא גומי מכל הסוגים. מחירים זולים! הייתי ויצאתי מרוצה תודה.

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  13. Started by mosheva,

שלום!!! הבנתי שזה אפשרי לחבר צג PS1 למחשב ולא מצאתי מדריך.... :-\ אז ככה שזה לא סגור שאני יקנה אחד ולא ידע איך לחבר אותו (דרך אגב מוכרים בבאג ב 299 שח) אז אם מישהו יוכל להפנות אותי למדריך (עדיף בעברית) אני ישמח...!!! והאם בכלל שווה להשקיע בו ולא בצג LCD רגיל ... ??? תודה !!!!

• 8 תגובות
    • 956 צפיות
  14. Started by MATTAN,

מה קורה אחים שלי אני מחפש אתרים עם תמונות בשביל לחפש תמונה יפה ואז לחתוך אותה על דלת המארז עם הדרמל שלי תודה לכל העוזרים ואם יש לכם תמונה מיוחד להציע אז היא תתקבל בברכה תודה מתן

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  15. אני מעוניין להוסיף עוד מאווררים בכדי ליצור סירקולציית אוויר גדולה יותר וטובה יותר בשביל זה אני כנראה יצטרך לחתוך 'ריבועים' מהמארז בכדי להוסיף מאווררים האם הדבר הזה כדאי? מישהו ניסה את זה פעם? בכל מקרה, מדובר במארז הזה http://www.newegg.com/Product/ShowImage.aspx?CurImage=11-294-003-04.jpg&Image=11-294-003-15.jpg%2c11-294-003-03.jpg%2c11-294-003-04.jpg%2c11-294-003-05.jpg%2c11-294-003-06.jpg%2c11-294-003-07.jpg%2c11-294-003-08.jpg%2c11-294-003-09.jpg%2c11-294-003-10.jpg%2c11-294-003-11.jpg%2c11-294-003-12.jpg%2c11-294-003-13.jpg%2c11-294-003-14.jpg%2c11-294-003-16.jpg%2c11-294-003-02.jpg&S7ImageFlag=0&WaterMark=1&Item=N82E16811294003&Depa=1&Desc…

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  16. Started by Pitzinyelo,

האם כל ההתקנים פועלים על מתח נמוך עד סביבות ה12 וולט או שיש חלקים שפועלים גם על מתח ממש גבוה כמו 100?

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  17. Started by yitzy,

היי אני רוצה לחבר את הכרטיס מסך שלא יהיה מחובר ישירות ללוח אם אלא ישב בצד לשם כך אני צריך קבל שיחבר בין הלוח אם לכרטיס מסך...מישהו מכיר כזה קבל? תודה יצחק

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  18. Started by lior12,

יש לי מאורר עם מולקס 3 פינים (שחור צהוב ואדום) ורציתי לדעת מה זה כל חוט

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  19. בזמן האחרון אני חושב הרבה אל הקירור של המחשב ואל איך שהכבלים מסורים בטוח המארז וניסיתי לסדר שהם קצת ככה זה נירה ליפני: ] וככה אחרי שניסיתי לסדר קצת: עכשיו השאלה שלי היא כזאת עם כדי לנסות ולשדר עוד קצת הוא שזה מספיק ?! תודה רבה *מתנצל על שגיאות הכתיב

• 8 תגובות
    • 956 צפיות
  20. Started by kkffiirr,

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320746231487&ssPageName=ADME:B:BODO:US:1

21. Started by ranyr,

אני רוצה להפעיל קטודה שלVANTEC ל(http://www.vantecusa.com/product-pcmods.html ממקור חיצוני עדיף בלי השנאי המקורי איזה מתח\הספק\תדירות הקטודה צריכה???

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  22. היי יש לי gamepad של מיקרוסופט הוא כבר בן איזה 7-8 שנים הנה תמונה: עכשיו יש לו יציאה של 15 פינים ולי אין כזאת במחשב רק במחשב הישן והרקוב שלי יש כזה יציאה עכשיו מה אני עושה איתו???? הנה תמונה של היציאה:

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  23. קניתי היום מקלט (את הלד שקולט את השידור מהשלט) עכשיו הוא ניראה שונה מבתמונה שבמדריך ורציתי לדעת אם מישהו יכול לעזורלי לגלות מה כל רגל עושה צרפתי תמונות, הן לא כל כך ברורות אבל אני מקווה שהן עוזרות איך שהוא... מה שכתוב מממממש בקטן על המקלט זה 313 19 TK 2838 ממש תודה למי שיכול לעזור [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  24. שלום, יש לי את הכרטיס מסך הנ"ל והמאוורר שמגיע איתו רועש בצורה מטורפת. אין לי בעיות רציניות של חום אבל אני מחפש להחליף את המאורר שלו כדי שיהיה יותר שקט. קראתי פה כמה המלצות מהעבר אבל רציתי לבדוק מה כדאי לקנות היום שייתן קירור טוב ושיהיה שקט. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  25. Started by The Ripper,

אני החלטתי להחליף את הרגלים של המארז (טאוור וכבד) כי בקרוב אני מתקין עליו את הנינג'ה ומדי פעם אני מסובב את המארז כך שאני רוצה למנוע אתה הרעידות והחריקות שלא יהרס הלוח. מה שראיתי באייס ובהום-סנטר הם גלגלים אפורים (יש גם עם מעצור) אבל אם נתעלם מהעובדה שהם מכוערים, הבעיה היא שאני מחפש משהו מגומי רך יותר, מישהו מכיר?

• 7 תגובות
    • 955 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.