עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by kkffiirr,

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320746231487&ssPageName=ADME:B:BODO:US:1

2. יש את חוק אוהם שקראתי אליו, אני לא מבין משהו אחד. נגיד יש לי מקור מתח של 12V ויש לי לד שצורך עד 1.5 V אז איזה נגד אני צריך? לפי הנוסחא יוצא 8! מה 8? רק 8 אוהם לא הגיוני... 12=v 1.5=I R=? 12/1.5=8... איך זה הגיוני...? אוהם= וולט=אמפר?

• 10 תגובות
    • 949 צפיות
  3. Started by idan1836,

מישהו יודע איך לחבר פוטנציומטר למאוורר (לחוט הצהוב-12V) , אבל לפוטנציומטר יש 6 פינים כאלה.. ולא 2.

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  4. Started by zombie,

יש אפשרות לשפר אותו או לעשות משו למארז שלו? הצעות? אולי יש לי שימוש במאוורר מאחוריי המעבד..הוא ממש חזק לפי מה שהבנתי... הצעות? הינה וידיאו של המחשב כולל פנים המארז וגוף הקירור המשונה ( )[attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  5. Started by free fraek,

כדי לקבל מקסימום אור במארז... יש לי צ'אקרה 3052

• 12 תגובות
    • 948 צפיות
  6. Started by nice,

אני מחפש PCI RISERS מהסוג הפשוט שאוכל לקנות כאן בישראל. למי שלא יודע זה משהו כזה: http://www.inpc.kiev.ua/Riser.htm מישהו ראה אחד כזה בארץ? הם בכלל ניתנים להשגה?

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  7. Started by shronxx,

יש לי מסך LCD קטן ואני רוצה לחבר אותו למחשב יש לו 16 רגליים כלומר כניסות והדגם שלו הוא: DMF-50544

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  8. אני מרגיש קצת מפגר לשאול דבר כזה פשוט אחרי שאנשים כבר התחילו לתפוס ממני בפורום... מה לעשות אני יודע לעבוד עם הידיים אבל הידע שלי באלקטרוניקה שואף לאפס... אבל לא משנה... מי שעוקב אחרי הפרוייקט שלי בפורום יומני פרוייקטים יבין על מה מדובר. אז ככה. השאלה הבאה מתרכזת באחת המטרות של המוד שהיא הסתרת הכוננים האופטיים. הדרך המקובלת והפשוטה היא פשוט להדביק פאנל על הדלת הקיימת וכל פעם שרוצים לפתוח את הכונן לוחצים על הפאנל שלוחץ על הכפתור מתחתיו. אני רוצה למקם מחדש את הכפתורים. בערך כמו בתמונה הבאה למי שלא הבין העיגולים הכחולים זה הכפתורים בשביל זה אני יצטרך 2 מיקרוסוויצים שאותם אני הולך להוציא מאיזה כונן CD ישן שהיה זרוק אצלי בבית. את הכונן פתחתי ממש לפני כמה דקות וזה מה שראיתי…

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  9. Started by lior12,

יש לי מאורר עם מולקס 3 פינים (שחור צהוב ואדום) ורציתי לדעת מה זה כל חוט

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  10. Started by y_a_n_i_k,

השאלה הזאת לא מכוונת למודינג, היא ממכוונת יותר לקניית דראמל, וכיוון שאני יודע שרבים מעושי המודינג משתמשים באחד כזה, מצאתי לנכון לשאול פה. אני מחפש דראמל לקניה, צריך הצעות לקניה באזור חיפה.

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  11. אורח
    Started by אורח,

אוקי אני ראיתי מדריך מצויין לבניית חומרת ניטור טמפרטורת המחשב והשאלה שלי היא היכן אני יכול לקנות את הערכה הזאת: http://www.virtual-hideout.net/images/temp01.jpg http://www.virtual-hideout.net/images/temp01a.jpg הנה המדריך: http://www.virtual-hideout.net/guides/temp_lcd/index.shtml בבקשה אם מישהו יכול לומר לי מאיפה אוכל לקנות... תודה מראש, יהב.

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  12. קניתי היום מקלט (את הלד שקולט את השידור מהשלט) עכשיו הוא ניראה שונה מבתמונה שבמדריך ורציתי לדעת אם מישהו יכול לעזורלי לגלות מה כל רגל עושה צרפתי תמונות, הן לא כל כך ברורות אבל אני מקווה שהן עוזרות איך שהוא... מה שכתוב מממממש בקטן על המקלט זה 313 19 TK 2838 ממש תודה למי שיכול לעזור [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  13. שלום, יש לי את הכרטיס מסך הנ"ל והמאוורר שמגיע איתו רועש בצורה מטורפת. אין לי בעיות רציניות של חום אבל אני מחפש להחליף את המאורר שלו כדי שיהיה יותר שקט. קראתי פה כמה המלצות מהעבר אבל רציתי לבדוק מה כדאי לקנות היום שייתן קירור טוב ושיהיה שקט. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  14. Started by The Ripper,

אני החלטתי להחליף את הרגלים של המארז (טאוור וכבד) כי בקרוב אני מתקין עליו את הנינג'ה ומדי פעם אני מסובב את המארז כך שאני רוצה למנוע אתה הרעידות והחריקות שלא יהרס הלוח. מה שראיתי באייס ובהום-סנטר הם גלגלים אפורים (יש גם עם מעצור) אבל אם נתעלם מהעובדה שהם מכוערים, הבעיה היא שאני מחפש משהו מגומי רך יותר, מישהו מכיר?

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  15. Started by tulicooli,

האם אני יכול להוסיף דלת למארז אם כן איך??? איסיקיו 174724290

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  16. אני מעוניין להוסיף עוד מאווררים בכדי ליצור סירקולציית אוויר גדולה יותר וטובה יותר בשביל זה אני כנראה יצטרך לחתוך 'ריבועים' מהמארז בכדי להוסיף מאווררים האם הדבר הזה כדאי? מישהו ניסה את זה פעם? בכל מקרה, מדובר במארז הזה http://www.newegg.com/Product/ShowImage.aspx?CurImage=11-294-003-04.jpg&Image=11-294-003-15.jpg%2c11-294-003-03.jpg%2c11-294-003-04.jpg%2c11-294-003-05.jpg%2c11-294-003-06.jpg%2c11-294-003-07.jpg%2c11-294-003-08.jpg%2c11-294-003-09.jpg%2c11-294-003-10.jpg%2c11-294-003-11.jpg%2c11-294-003-12.jpg%2c11-294-003-13.jpg%2c11-294-003-14.jpg%2c11-294-003-16.jpg%2c11-294-003-02.jpg&S7ImageFlag=0&WaterMark=1&Item=N82E16811294003&Depa=1&Desc…

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  17. אז ככה עשינו סדר בבית ומצאתי מן שלט כזה של CREATIVE ואין לי מושג למה הוא שייך ואני חושב לעשות איתו משהו למחשב מישהו יודע עם אפשר לעשות איתו משהו ולמה הוא שייך בכלל? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  18. Started by midnight8,

אני רוצה לחבר לרדיו דיסק פשוט של אוטו רמקולים של מחשב (אל תנסו לשכנע אותי לא לעשות את זה פתחתי על זה מספיק דיונים) איך אני עושה את זה אמרו לי שצריך לחתוך את היציאה הנורמאלית שמתחברת למחשב ולאמפי3 להפריד את החוטים ל?+ ו - ואז לדחוף מאחורה למקומות שלהם אני לא יודע אם ככה זה עובד אם אפשר קצת עזרה בנושא הזה דרך אגב את הרמקולים אני יחבר עם ממיר מתח כזה :http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=499

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  19. בזמן האחרון אני חושב הרבה אל הקירור של המחשב ואל איך שהכבלים מסורים בטוח המארז וניסיתי לסדר שהם קצת ככה זה נירה ליפני: ] וככה אחרי שניסיתי לסדר קצת: עכשיו השאלה שלי היא כזאת עם כדי לנסות ולשדר עוד קצת הוא שזה מספיק ?! תודה רבה *מתנצל על שגיאות הכתיב

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  20. Started by ranyr,

אני רוצה להפעיל קטודה שלVANTEC ל(http://www.vantecusa.com/product-pcmods.html ממקור חיצוני עדיף בלי השנאי המקורי איזה מתח\הספק\תדירות הקטודה צריכה???

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  21. הנה איך שזה היה (התמונה היא עם הדלת של המארז אבל עדיין אפשר לשים לב כמה בלאגן) והנה איך שזה עכשיו (קצת יותר מסודר) איך? אם למישהו יש הצעות לשיפור שיכתוב אגב הכבל שמונה פינים שגלגלתי למעלה מעל הספק הוא פשוט ארוך מדיי ועדיף שזה ככה מאשר שזה מטייל לי במארז השאלה שלי היא : יש לי מארז TT SOPRANO יש לו בדלת כמו שאתם רואים מאוורר 8 סנטימטר האם יש אפשרות לעשות חור כזה בדלת ולהוסיף עוד אחד של 8 או של 12 והאם זה ישפר משהו? אם כן יש איזהשהוא מדריך ? והאם הוספה של מאוורר בתוך המארז שיזרוק אוויר תשפר את הסירקולציה ואם כן איפה עדיף להשים אותו ?

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  22. איך היא בעצם עובדת,איך מתקבל הצבע הסגול? צבעו את המנורה חחחח... תודה.

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  23. High Speed Cutter מספר 196 ו Tungsten Carbide Cutter מספר 9901. יש להם חנות און ליין? חיפשתי בEbay אין את מה שאני מחפש.

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  24. Started by MrTwig,

serial port 'com3' already in use. try quitting any programs that may be using it לפעמים זה עושה לי את הERROR הזה ולפעמים לא כשאני מנסה להעלות תוכנות, אני מנסה להחליף לCOM אחר אבל לפעמים זה עובד ולפעמים לא. . . מה הבעיה בדיוק ואיך אפשר לסדר את זה?

25. שלום לכולם, קיבלתי (בשעה טובה) את ה Stellaris LaunchPad אני רוצה להתחיל לשחק קצת עם קוד אבל ניסיתי להוריד את סביבת הפיתוח שהבנתי שהיא נקראת StellarisWare אבל שאני בא להוריד מבקשים ממני U.S. Government export approval: נראה לי קצת מפחיד השאלות שם, חברה (שאין לי) מטרת עבודה וכו' השאלה שלי אם אני בכיוון ואת זה צריך באמת לפיתוח על הלוח הזה? ועוד כמה שאלות: האם יש Shild לאינטרנט? ומישהו יכול לתת לי הסבר קצר על הפינים שם ?

• 2 תגובות
    • 946 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.