אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מצאתי מערכת אזעקה ואני רוצה לחבר אותה, אני רואה שיש שם פורטים בצד בשביל החיישנים, ואבל אני לא יודע איפה לחבר כל דבר ואיפה הולך החשמל... אני מצרף תמונה מתחת זה הלוח של המערכת, ומה שאני מחזיק ביד זה חיישן... אני ישמח אם מישהוא יודע להסביר איפה לחבר מה או שיש איזה דיאגרמה שמסבירה את זה.. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבנות מגבר לאוזניות שלי זתומרת שאני אחבר חיבור אחד לאם פי 3 ותשני לאוזניות משהו קטן לא בומבסטי שיהיה קומפקטי אז בעיקרון רציתי לבנות אחד אבל לא מצאתי סרטוט או סכמה לבנות את זה אז אם יש למישהו איזה משהו כזה אז אפשר בבקשה ואם אפשר שלא יהיה מסובך מדי אלמכן זה הכרחי אם אין או שזה מסובך מדי מישהו יכול להגיד לי אם אפשרי לקנות דבר כזה בכלל וכמה זה עולה ואיפה. תודה מראש על העזרה!!!
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף מסך ל HTPC ,המסך ישמש אותי בעיקר לארגון או לבחירת מוסיקה ולא מעבר. (אני לא רוצה להדליק סתם את המקרן). הייתי רוצה לקבל המלצות למסך כזה. תודה
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
כל הכבלים שיש למכירה הם ארוכים מידי אז חשבתי אולי יש דרך לקצר אותם. לקחתי כבר מיותר שהיה לי ופתחתי אותו וקיבלתי חושך בעיניים. אם מישהו ניסה את זה בעבר והצליח תגיבו פה כי זה ממש מעניין אותי ואני צריך כבלים קצרים (20-30ס"מ)
-
- 8 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש ברשותי מערכת 5.1 על הבאס יש את השליטה לרמקולים הקדמיים האחוריים הבאס והרמקול המרכזי (שכחתי את שמו) (כל הרמקולים נשלטים על ידי פנציומטרים) שאלתי היא האם אני יכול לעשות מקלט אינפרא אדום שיוכל לשנות את עוצמת הקול או שיש איזה מקום שיכול לעשות לי את זה תודה
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
http://www.arihav.com/products/sales/SNP.asp?id=43&DataBaseTable=Sales למישהו יש אותו? הוא טוב? איך בא הפאנל שלו? אסטטי? איך אפשר לחבר אותו למחשב? 20X4 זה מספיק? נכנס שם לוח אם,מעבד,ספק? אפשר לכתוב איזה שיר מושמע עכשיו ושורה אישית? עם איזה תוכנה זה עובד?
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני צריך את הקבלים הבאים ... מאיפה אני יכול להשיג אותם ? אני מעפולה, אבל עובד ברעננה ... יש מקום קרוב שיש לו את הרכיבים הבאים וכמה הם צריכים לעלות ? הקבלים הם: 6.3V 1200uF(microF 6.3V 3300uF 25V 1500uF הקבלים הם בעלי קוטביות.
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש לי כמה לוחות שהתחילו לעשות בעיות עם זיכרון, סטיקי הזיכרון נבדקו במחשבים אחרים ונמצאו תקינים. האם יתכן שלמשל קבל דפוק, או רכיב אחר שקשור לסלוט גורם לו להיות בעייתי? הבעייה מתבטאת בכך שאם יש זיכרון בסלוט המדובר, המחשב לא יגיע לPOST ויתן את צפצוף הרוורס המפורסם
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני קראתי את המדריך של ה lcd הבנתי הכל חוץ מ... איך אני אמור לחבר לחיבור lpt כשהוא חיצוני למארז ושהמתח הוא בתוך המחשב מהספק יכול להיות שאני מחמיץ כאן משהו מקווה שתעזרו תודה מראש *אני יודע שיש הרבה שאלות בנושא אבל אף אחד לא שאל את זאת
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני רוצה לצבוע מארז בצבע שחור אטום לגמרי - כך שלא יבריק בכלל מה אני אמור לעשות שונה מהדרך הרגילה שבה צובעים מארז ? ניתן לוותר על שכבת ההגנה החיצונית ? (הצבע לא יישרט אם אני עושה כמה שכבות אם שיוף ביניהם) ?
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות צג LCD ואני רוצה לדעת אילו בקרים נתמכים. מי שיכול לעשות לי רשימה יבורך
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
הנה איך שזה היה (התמונה היא עם הדלת של המארז אבל עדיין אפשר לשים לב כמה בלאגן) והנה איך שזה עכשיו (קצת יותר מסודר) איך? אם למישהו יש הצעות לשיפור שיכתוב אגב הכבל שמונה פינים שגלגלתי למעלה מעל הספק הוא פשוט ארוך מדיי ועדיף שזה ככה מאשר שזה מטייל לי במארז השאלה שלי היא : יש לי מארז TT SOPRANO יש לו בדלת כמו שאתם רואים מאוורר 8 סנטימטר האם יש אפשרות לעשות חור כזה בדלת ולהוסיף עוד אחד של 8 או של 12 והאם זה ישפר משהו? אם כן יש איזהשהוא מדריך ? והאם הוספה של מאוורר בתוך המארז שיזרוק אוויר תשפר את הסירקולציה ואם כן איפה עדיף להשים אותו ?
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אוקי אני ראיתי מדריך מצויין לבניית חומרת ניטור טמפרטורת המחשב והשאלה שלי היא היכן אני יכול לקנות את הערכה הזאת: http://www.virtual-hideout.net/images/temp01.jpg http://www.virtual-hideout.net/images/temp01a.jpg הנה המדריך: http://www.virtual-hideout.net/guides/temp_lcd/index.shtml בבקשה אם מישהו יכול לומר לי מאיפה אוכל לקנות... תודה מראש, יהב.
-
שלום לכולם.... לאחר שניסיתי לבנות את הכבל ולא הלך אז חשבתי על רעיון אחר מאורר לפאלפון שלי יש לי nokia n73 עכשיו כל שיעור ספורט (יש לנו את המורה הכי רצחני בכל בית ספר הוא חושב שאנחנו יכולים לעשות מה שהוא עושה) חם בטירוף אז חשבתי לבנות מאורר שיתחבר ליציאה של החשמל או של ה usb שיש לnokia n73 למישהוא יש רעיון איך לחבר את זה ? הנה תמונה של הכבל : [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום, חתכתי חלון בגג המארז שלי ואני רוצה לשים גומי לפני שאני מחבר את הפרספקס.. איזה גומי לקנות? הוא צריך להיות מאוד גמיש כי החלון הוא עיגולי כזה... ובזיגזג לוקחים 22 שקל למטר שזה המן לחתיכת גומי...
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD קטן ואני רוצה לחבר אותו למחשב יש לו 16 רגליים כלומר כניסות והדגם שלו הוא: DMF-50544
-
- 7 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי (בשעה טובה) את ה Stellaris LaunchPad אני רוצה להתחיל לשחק קצת עם קוד אבל ניסיתי להוריד את סביבת הפיתוח שהבנתי שהיא נקראת StellarisWare אבל שאני בא להוריד מבקשים ממני U.S. Government export approval: נראה לי קצת מפחיד השאלות שם, חברה (שאין לי) מטרת עבודה וכו' השאלה שלי אם אני בכיוון ואת זה צריך באמת לפיתוח על הלוח הזה? ועוד כמה שאלות: האם יש Shild לאינטרנט? ומישהו יכול לתת לי הסבר קצר על הפינים שם ?
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
בעקרון אני רוצה לפתוח חלון במארז, עכשיו חשבתי על דבר כזה: אל תשימו לב לציור, אלא למאוררים הצהוב זה הדופן, הלבן זה החלון שאני יפתח מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני בונה קייס למחשב והחלטתי שיהיה בו דלת. מה עדיף שיראו קצת את הצירים אבל זה יהיה ממש חזק. או שהצירים יהיו בפנים אבל זה יוצר כמה בעיות: זה יצור מרווח בין החלקים (הדלת והקייס) ובנוסף זה יהיה פחות יציב וחזק. אז מה עדיף???
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
הינה התכנון שלי למארז של Gilo העונה לשם Robo Mines אתם מוזמנים להביע את דעתכם.. התוכנית הולכת כך: "טופ המארז" לחתוך את הריבוע הפנימי ב TOP של המארז ולהחליפו לפרספקס שקוף שצבוע מצד אחד בשחור. לקדוח בפרספקס חור 80 מ"מ למאוור LEDS כחול ולחרוט שני פסים מהצד הצבוע של הפרספקס, אחר כך שמים לדים כחלים אל מנת לקבל אפקט של תעלות אור כחולות. דלת שמאלית לחתוך חלון בהתאם לשרטוט, לשים גומי שחור כרומי (ניראה כמו גומי רגיל אבל יותר דק ובעל גוון שחור כרומי), ופרספקס אפור כהה שקוף. מתחת לחלון לשים פתחי אוורור מפלסטיק, ולעשות להם ציפוי כרום. עוד מתחת לחלון, לצבוע שלושה פסים בגוונים שונים של כחול. (לפי השרטוט) חלק אחרון- רגליים למארז זה לא ממש רגליים זה משטח למארז. המשטח יוכ…
-
- 14 תגובות
- 975 צפיות
-
-
בעיקרון בקשר ללדים כבר החלטתי ורק רציתי לשאול אם מישהו כבר קנה מהם לדים ויכל לומר לי אם הם חזקים?מכיוון שלא מצויין כמה mcd יש להם. בנוסף ללדים אני רוצה להזמין מהם גם נגדים 470ohm ואני לא יודע מה לבחור ומה המחיר שלהם פה,צירפתי תמונה ואני רואה גם שיש שם נגדי 1w שזה יותר מידי בשבילי..ובמיוחד אלו בתקן הצבאי שמנסיון עולים הרבה יותר בגלל עמידותם והאיכות שלהם. וגם המלחם שהיה לי נפח את נשמתו לכן אני צריך אחד חדש ומכיוון שאני עצלן ומזמין משם בכל מקרה החלטתי לקנות גם מלחם,צירפתי תמונה של פירוט מוצר האים הוא בסדר והאם הוא יתאים לי??(התמונה השניה) ודבר אחרון אני צריך לקנות גם heatshrink (שרוול מתכווץ) ותהיתי באיזה קוטר אני צריך לקנות (גם מאריהב) 3.5mm?4?יותר? תודה מראש [attachment de…
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום מה ההבדל בין הנורות הבאות: א. 15W - 6V ב. 15W - 12V לכאורה המתח שונה, אבל ההספק זהה. מה ייקרה במציאות ? יהיה הבדל בעוצמת האלומה ? אני בונה פנס מסויים, ומנסה להחליט באיזה סוללה להשתמש תודה
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
יש את חוק אוהם שקראתי אליו, אני לא מבין משהו אחד. נגיד יש לי מקור מתח של 12V ויש לי לד שצורך עד 1.5 V אז איזה נגד אני צריך? לפי הנוסחא יוצא 8! מה 8? רק 8 אוהם לא הגיוני... 12=v 1.5=I R=? 12/1.5=8... איך זה הגיוני...? אוהם= וולט=אמפר?
-
- 10 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אז ככה יש לי תמאורר הזה: אתם רואים את המאורר, את החיבורים, זה עתיק, עכשיו השאלה שלי זה איך אני מחבר את זה למחשב שלי, לאן לחבר בדיוק את שני החיבורים תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אהלן, ראו בבקשה את התמונה שצירפתי. זהו הרד דיסק נייד WD Elements SE 1TB שהקונטורלר שלו בדרך לשבוק חיים (לא ניתן להתחבר דרך ה-USB, יש הודעות שגיאה למכביר). פירקתי אותו מעטיפתו החיצונית, ואני מנסה להתחבר דרך החיבורים האחרים, אבל הם נראים לי לא סטנדרטיים - מישהו יכול לעזור ולומר כיצד מתחברים לאלה המוקפים באדום? (האיקס הכחול - לא ניתן להשתמש בחיבור זה כי הוא דפוק). תודה!
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-