אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון אני חושב הרבה אל הקירור של המחשב ואל איך שהכבלים מסורים בטוח המארז וניסיתי לסדר שהם קצת ככה זה נירה ליפני: ] וככה אחרי שניסיתי לסדר קצת: עכשיו השאלה שלי היא כזאת עם כדי לנסות ולשדר עוד קצת הוא שזה מספיק ?! תודה רבה *מתנצל על שגיאות הכתיב
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום מה ההבדל בין הנורות הבאות: א. 15W - 6V ב. 15W - 12V לכאורה המתח שונה, אבל ההספק זהה. מה ייקרה במציאות ? יהיה הבדל בעוצמת האלומה ? אני בונה פנס מסויים, ומנסה להחליט באיזה סוללה להשתמש תודה
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום!!! הבנתי שזה אפשרי לחבר צג PS1 למחשב ולא מצאתי מדריך.... :-\ אז ככה שזה לא סגור שאני יקנה אחד ולא ידע איך לחבר אותו (דרך אגב מוכרים בבאג ב 299 שח) אז אם מישהו יוכל להפנות אותי למדריך (עדיף בעברית) אני ישמח...!!! והאם בכלל שווה להשקיע בו ולא בצג LCD רגיל ... ??? תודה !!!!
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני רוצה מאוד לבנות פאנבאס אבל אני לא יודע איפה לקנות את החלקים שאני צריך בבאר שבע... החלקים שאני צריך הם: פוטנציומטר מפסק 3 מצבים לדים(לא קשור לפאנבאס אבל סתם רוצה..) חיבורי מולקס נקבה מי שיודע איפה אפשר לקנות את החלקים או לפחות חלק מהם אני ישמחח!!! תודה מראש!!!
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אוקי אני ראיתי מדריך מצויין לבניית חומרת ניטור טמפרטורת המחשב והשאלה שלי היא היכן אני יכול לקנות את הערכה הזאת: http://www.virtual-hideout.net/images/temp01.jpg http://www.virtual-hideout.net/images/temp01a.jpg הנה המדריך: http://www.virtual-hideout.net/guides/temp_lcd/index.shtml בבקשה אם מישהו יכול לומר לי מאיפה אוכל לקנות... תודה מראש, יהב.
-
אהלן, ראו בבקשה את התמונה שצירפתי. זהו הרד דיסק נייד WD Elements SE 1TB שהקונטורלר שלו בדרך לשבוק חיים (לא ניתן להתחבר דרך ה-USB, יש הודעות שגיאה למכביר). פירקתי אותו מעטיפתו החיצונית, ואני מנסה להתחבר דרך החיבורים האחרים, אבל הם נראים לי לא סטנדרטיים - מישהו יכול לעזור ולומר כיצד מתחברים לאלה המוקפים באדום? (האיקס הכחול - לא ניתן להשתמש בחיבור זה כי הוא דפוק). תודה!
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום, חתכתי חלון בגג המארז שלי ואני רוצה לשים גומי לפני שאני מחבר את הפרספקס.. איזה גומי לקנות? הוא צריך להיות מאוד גמיש כי החלון הוא עיגולי כזה... ובזיגזג לוקחים 22 שקל למטר שזה המן לחתיכת גומי...
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי (בשעה טובה) את ה Stellaris LaunchPad אני רוצה להתחיל לשחק קצת עם קוד אבל ניסיתי להוריד את סביבת הפיתוח שהבנתי שהיא נקראת StellarisWare אבל שאני בא להוריד מבקשים ממני U.S. Government export approval: נראה לי קצת מפחיד השאלות שם, חברה (שאין לי) מטרת עבודה וכו' השאלה שלי אם אני בכיוון ואת זה צריך באמת לפיתוח על הלוח הזה? ועוד כמה שאלות: האם יש Shild לאינטרנט? ומישהו יכול לתת לי הסבר קצר על הפינים שם ?
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני בונה קייס למחשב והחלטתי שיהיה בו דלת. מה עדיף שיראו קצת את הצירים אבל זה יהיה ממש חזק. או שהצירים יהיו בפנים אבל זה יוצר כמה בעיות: זה יצור מרווח בין החלקים (הדלת והקייס) ובנוסף זה יהיה פחות יציב וחזק. אז מה עדיף???
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
מה קורה אחים שלי אני מחפש אתרים עם תמונות בשביל לחפש תמונה יפה ואז לחתוך אותה על דלת המארז עם הדרמל שלי תודה לכל העוזרים ואם יש לכם תמונה מיוחד להציע אז היא תתקבל בברכה תודה מתן
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
איו מצב שהמחשב שלכם יהיה חם..!!...שימו אותו גם באפריקה..!!..במדבר... או בקיצור...כנסו לפה: http://www.peteredge.orcon.net.nz/casepics.htm
-
- 9 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להזמין כזה: http://www.xoxide.com/secblucat.html אני רואה שרשום לי Secondary משמע זה השני (יש כאלה שהם Dual Ready) אבל כרגע בגלל שנישאר לי 15 שקל בויזה אז אני רוצה לנצל את זה. אז השאלה שלי היא האם אני יצליח לחבר את זה או שאני צריך לקנות את ה-Dual Ready ?
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לעשות כמה שינויי מודינג במארז הקיים שלי אך מכיוון שאין לי את הכלים הדרושים ואת הידע הנחוץ, אני פונה אליכם. רציתי לדעת האם מישהו יהיה מוכן לעשות זאת, תמורת תשלום כמובן? חשוב שזה יהיה מישהו מאיזור מרכז הארץ בעל ניסיון רב בתחום המודינג. ניתן לפנות אלי בהודעות פרטיות או במייל, תודה!
-
- 9 תגובות
- 968 צפיות
-
-
http://www.arihav.com/products/sales/SNP.asp?id=43&DataBaseTable=Sales למישהו יש אותו? הוא טוב? איך בא הפאנל שלו? אסטטי? איך אפשר לחבר אותו למחשב? 20X4 זה מספיק? נכנס שם לוח אם,מעבד,ספק? אפשר לכתוב איזה שיר מושמע עכשיו ושורה אישית? עם איזה תוכנה זה עובד?
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
הנה איך שזה היה (התמונה היא עם הדלת של המארז אבל עדיין אפשר לשים לב כמה בלאגן) והנה איך שזה עכשיו (קצת יותר מסודר) איך? אם למישהו יש הצעות לשיפור שיכתוב אגב הכבל שמונה פינים שגלגלתי למעלה מעל הספק הוא פשוט ארוך מדיי ועדיף שזה ככה מאשר שזה מטייל לי במארז השאלה שלי היא : יש לי מארז TT SOPRANO יש לו בדלת כמו שאתם רואים מאוורר 8 סנטימטר האם יש אפשרות לעשות חור כזה בדלת ולהוסיף עוד אחד של 8 או של 12 והאם זה ישפר משהו? אם כן יש איזהשהוא מדריך ? והאם הוספה של מאוורר בתוך המארז שיזרוק אוויר תשפר את הסירקולציה ואם כן איפה עדיף להשים אותו ?
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
יש אפשרות לשפר אותו או לעשות משו למארז שלו? הצעות? אולי יש לי שימוש במאוורר מאחוריי המעבד..הוא ממש חזק לפי מה שהבנתי... הצעות? הינה וידיאו של המחשב כולל פנים המארז וגוף הקירור המשונה ( )[attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם.... לאחר שניסיתי לבנות את הכבל ולא הלך אז חשבתי על רעיון אחר מאורר לפאלפון שלי יש לי nokia n73 עכשיו כל שיעור ספורט (יש לנו את המורה הכי רצחני בכל בית ספר הוא חושב שאנחנו יכולים לעשות מה שהוא עושה) חם בטירוף אז חשבתי לבנות מאורר שיתחבר ליציאה של החשמל או של ה usb שיש לnokia n73 למישהוא יש רעיון איך לחבר את זה ? הנה תמונה של הכבל : [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
תיראו, אני גר בבאר שבע, ואני רוצה לעשות הזמנה של כמה מוצרים מ- JAB TECH . העלות של המוצרים שאני רוצה לקנות בלי משלוח היא 19 דולר, ואחרי משלוח 34, בשיטת המשלוח הכי זולה. אז אני רוצה לדעת אם מישהו מעוניין לעשות איתי הזמנה משותפת כדי לחסוך בעלויות המשלוח. מישהו מעוניין? אפשר לפנות אלי באייסיקיו: 6659889 נ.ב. - למי שלא מכיר את האתר: http://www.jab-tech.com עושים משלוח לישראל!
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני רוצה לצבוע מארז בצבע שחור אטום לגמרי - כך שלא יבריק בכלל מה אני אמור לעשות שונה מהדרך הרגילה שבה צובעים מארז ? ניתן לוותר על שכבת ההגנה החיצונית ? (הצבע לא יישרט אם אני עושה כמה שכבות אם שיוף ביניהם) ?
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
בעיקרון בקשר ללדים כבר החלטתי ורק רציתי לשאול אם מישהו כבר קנה מהם לדים ויכל לומר לי אם הם חזקים?מכיוון שלא מצויין כמה mcd יש להם. בנוסף ללדים אני רוצה להזמין מהם גם נגדים 470ohm ואני לא יודע מה לבחור ומה המחיר שלהם פה,צירפתי תמונה ואני רואה גם שיש שם נגדי 1w שזה יותר מידי בשבילי..ובמיוחד אלו בתקן הצבאי שמנסיון עולים הרבה יותר בגלל עמידותם והאיכות שלהם. וגם המלחם שהיה לי נפח את נשמתו לכן אני צריך אחד חדש ומכיוון שאני עצלן ומזמין משם בכל מקרה החלטתי לקנות גם מלחם,צירפתי תמונה של פירוט מוצר האים הוא בסדר והאם הוא יתאים לי??(התמונה השניה) ודבר אחרון אני צריך לקנות גם heatshrink (שרוול מתכווץ) ותהיתי באיזה קוטר אני צריך לקנות (גם מאריהב) 3.5mm?4?יותר? תודה מראש [attachment de…
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו ניסה לעשות את זה ,אם כן מה היו התוצאות? תודה . ;D
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
ניסיתי להוסיף לד לעכבר שלי וכנראה עשיתי משהו לא טוב והוא לא מגיב.... הלד האדום פועל הכל נראה כשורה אבל הוא לא מזיז את המצביע... אני לא יודע אם קיצרתי את העכבר או את הסלוט שאליו נכנס העכבר במחשב... ומה אפשר לעשות עכשיו...?
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
חברה שלום לכולם אני מאשקלון ואני מנסה כבר שבוע להשיג כמה מוצרים למודינג שאני מתכנן...אולי מישהו יכול להגיד לי מאיפה הכי שווה לקנות עם זה מחנות או מאתר באינטרנט העיקר שיהיה זול וטוב ..לא משנה לי מאיפה ,לידע כללי בדקתי בהום סנטר - אייס - חנויות כמו עידן 88 וכו ובכל זאת לא מצאתי כלום תודה לכל העוזרים המוצרים הם: 1- פריימר - Primer(צבע בסיס בתרסיס) 2- דיסקיות לדרמל (לא מצאתי לא באייס ולא בהום סנטר יש רק סט שעולה 160 שהכל בפנים ואני לא צריך את זה בעעע) 3- רשת ברזל למודינג כמו גריל כזה לשים את זה מאחורי פרספקט תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
טוב - אז אפשר לקחת כבל\סיב אופטי, "לקלף" אותו - לתקוע לד בצד אחד, וזהו הכבל לא יתפרק כאשר נקלף אותו? אפשרי?
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
היי חברים אני צריך קישור למסך מגע , בגודל 15.4 בישביל מחשב נייד.. אין הגבלת תקציב , רצוי בחיבור USB ..... אפשרות לקניה מאיביי יש חיה כזאת ? תודה לעוזרים.....
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-