עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Crash5,

שלום לכם, אני מעוניין לעשות כמה שינויי מודינג במארז הקיים שלי אך מכיוון שאין לי את הכלים הדרושים ואת הידע הנחוץ, אני פונה אליכם. רציתי לדעת האם מישהו יהיה מוכן לעשות זאת, תמורת תשלום כמובן? חשוב שזה יהיה מישהו מאיזור מרכז הארץ בעל ניסיון רב בתחום המודינג. ניתן לפנות אלי בהודעות פרטיות או במייל, תודה!

• 9 תגובות
    • 940 צפיות
  2. Started by lior12,

יש לי מאורר עם מולקס 3 פינים (שחור צהוב ואדום) ורציתי לדעת מה זה כל חוט

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  3. 1. האם אני יכול בעזרת מפצל מולקס לחבר מספר קתודות לאותו חיבור? 2. מה המידות המדוייקות של קתודה? 3. האם קתודה מאירה מתחילתה ועד סופה או שיש בקצוות איזה פלסטיק או משהו? תודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 940 צפיות
  4. Started by The Ripper,

אני החלטתי להחליף את הרגלים של המארז (טאוור וכבד) כי בקרוב אני מתקין עליו את הנינג'ה ומדי פעם אני מסובב את המארז כך שאני רוצה למנוע אתה הרעידות והחריקות שלא יהרס הלוח. מה שראיתי באייס ובהום-סנטר הם גלגלים אפורים (יש גם עם מעצור) אבל אם נתעלם מהעובדה שהם מכוערים, הבעיה היא שאני מחפש משהו מגומי רך יותר, מישהו מכיר?

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  5. Started by aivengo,

http://uzidesign.com/index1.htm זה של שטרודל מהפורום.

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  6. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים. אפעם לא נזקקתי לדרמל אז לא קניתי עכשיו אני צריך לחתוך איזה לוחית אלומיניות של 4 ס"מ על 15 ס"מ מלוחית יותר גדולה וחבל לי לקנות בשביל זה דרמל... רציתי לשאול אם יש פה מישהו מאיזור עמק יזרעאל/גליל תחתון שמוכן לתת לי לעשות חיתוך של 3-4 דקות או מוכן לחתוך לי?

• 12 תגובות
    • 939 צפיות
  7. אז בוא נתחיל מזה שלפני הרבה זמן נכנסתי לפורום , וישר נדלקתי על הקטע של המודינג .. חודש אחר כך התחלתי להשיג חומרים כמו סכין מיוחד כזה שחותך ברזל [ לא דרמל ] ולוח פרספקס , ואחר כך עוד שני מאוורים לדים .. ורק היום התחלתי לחתוך את המארז בצורה שרציתי [ מרובע רגיל , רק שבאמצע יש עיגול עם ארבע חצי כאלה לצדדים ] קיצור אני יעלה תמונה , וזה ייצא משהו פצצתי אני מקקווה והיום בגלל שיום שבת וזה אז אני לא יכול לעשות חורים בפרספקס כדי שיהיה למאוור איך להכניס אוויר, קיצור אני יעלה תמונות , תאחלו לי בהצלחה !

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  8. שלום לכולם, קיבלתי (בשעה טובה) את ה Stellaris LaunchPad אני רוצה להתחיל לשחק קצת עם קוד אבל ניסיתי להוריד את סביבת הפיתוח שהבנתי שהיא נקראת StellarisWare אבל שאני בא להוריד מבקשים ממני U.S. Government export approval: נראה לי קצת מפחיד השאלות שם, חברה (שאין לי) מטרת עבודה וכו' השאלה שלי אם אני בכיוון ואת זה צריך באמת לפיתוח על הלוח הזה? ועוד כמה שאלות: האם יש Shild לאינטרנט? ומישהו יכול לתת לי הסבר קצר על הפינים שם ?

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  9. קניתי היום מקלט (את הלד שקולט את השידור מהשלט) עכשיו הוא ניראה שונה מבתמונה שבמדריך ורציתי לדעת אם מישהו יכול לעזורלי לגלות מה כל רגל עושה צרפתי תמונות, הן לא כל כך ברורות אבל אני מקווה שהן עוזרות איך שהוא... מה שכתוב מממממש בקטן על המקלט זה 313 19 TK 2838 ממש תודה למי שיכול לעזור [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  10. Started by spooky,

הרצתי חיפוש אבל לא מצאתי ואני זוכר שהיה פה פעם איזה מדריך מישהו מוכן להביא לי קישור אליו בבקשה

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  11. Started by arkadur,

קראתי את המדריך לבניית לדים, ונתקעתי! 1. למה צריך את הפרספקט? 2. לאן בדיוק אני מחבר את הלדים? (לצד השני של השוקולד?) 3.האם זה באמת חזק? דחוף! אני באמצע המודינג!

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  12. Started by wons,

מה הזרם שצורכים הלדים אולטרה ברייט? קצת קשה לי להאמין שהם באמת צורכים 25-30 מיליאמפר יש אולי תשובות אחרות?

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  13. Started by dvirb,

אהלן חברים לפי די הרבה זמן בניתי קלאפר, לאחר הבניה לא הצלחתי לגרום לקלאפר לפעול כמו שצריך ולא למצוא את הבעיה, וגם לא היה לי זמן להמשיך לנסות ולמצוא אותה, אז פשוט עזבתי אותו בצד. היום כשיש זמן החלטתי לחזור אליו ולנסות לאתר את הבעיה, חשבתי שאולי אתם תוכלו לעזור לי בזה השתמשתי בתוכנית הזאת: http://www.electronicsforu.com/electronicsforu/lab/ad.asp?url=/EFYLinux/circuit/may2003/ci4-clap.pdf&title=Clap%20Switch כרגע כשאני מחבר את הקלאפר למקור מתח הלד הירוק נלדק לכמה שניות, נכבה ואז לא קורה כלום. הייתי שמח תוכלו לתת לי עצות איפה להתחיל את הבדיקה, מה לבדוק וכו'. תודה מראש דביר

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  14. Started by dbzu,

שלום לכולם! פעם ראיתי אתר שיש בו אפשרות לשים את הצבעים של הנגד ואז הא אומר לי את מספר האוהמים שלו ואת השם שלו מישהוא מכיר את האתר?

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  15. אז ככה עשינו סדר בבית ומצאתי מן שלט כזה של CREATIVE ואין לי מושג למה הוא שייך ואני חושב לעשות איתו משהו למחשב מישהו יודע עם אפשר לעשות איתו משהו ולמה הוא שייך בכלל? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  16. Started by free fraek,

כדי לקבל מקסימום אור במארז... יש לי צ'אקרה 3052

• 12 תגובות
    • 938 צפיות
  17. איך היא בעצם עובדת,איך מתקבל הצבע הסגול? צבעו את המנורה חחחח... תודה.

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  18. Started by roei_b,

איך אני מעביר זרם מהספק למנורת הלד..? או במילים אחרות איך מחברים את המולקס לספק? ..? תמונות יעזרו לי (.. גם ציורים!) אני יודע מה אתם חושבים.. ... אבל תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  19. Started by Pro modder,

הינה התכנון שלי למארז של Gilo העונה לשם Robo Mines אתם מוזמנים להביע את דעתכם.. התוכנית הולכת כך: "טופ המארז" לחתוך את הריבוע הפנימי ב TOP של המארז ולהחליפו לפרספקס שקוף שצבוע מצד אחד בשחור. לקדוח בפרספקס חור 80 מ"מ למאוור LEDS כחול ולחרוט שני פסים מהצד הצבוע של הפרספקס, אחר כך שמים לדים כחלים אל מנת לקבל אפקט של תעלות אור כחולות. דלת שמאלית לחתוך חלון בהתאם לשרטוט, לשים גומי שחור כרומי (ניראה כמו גומי רגיל אבל יותר דק ובעל גוון שחור כרומי), ופרספקס אפור כהה שקוף. מתחת לחלון לשים פתחי אוורור מפלסטיק, ולעשות להם ציפוי כרום. עוד מתחת לחלון, לצבוע שלושה פסים בגוונים שונים של כחול. (לפי השרטוט) חלק אחרון- רגליים למארז זה לא ממש רגליים זה משטח למארז. המשטח יוכ…

• 14 תגובות
    • 938 צפיות
  20. זה המחשב שלי לפני כמה חודשים ועכשיו אני הולך לקנות דברים חדשים. אז ככה: 1)Thermaltake A1908 Thunderblade Red Led 80mm Fan - ארבעה מאווררים כאלו 2)Thermaltake A1716 Neon light redCathode 3) ThermalTake 80x80 Fan Grill 2 pieces 4) Thermalright SLK 947U 5)Thermaltake 80mm Smart Case Fan 2 6)Twinmos TMD7608S8E50D 256MB DDR3200 Memory- שנים כאלה בתוספת לעוד שניים שיש לי כבר

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  21. Started by Dijkstra,

נתקלתי במחשב החדש של Husky, למי שלא מכיר הוא אחד מפרשני Starcraft הפעילים ברשת. מכיוון שהוא נחשב כ"סלב" בסצינה הוא קיבל הכל מהכל. אני חושב שיצא לו צעצוע אך צעצוע מגניב. תהנו.

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  22. Started by tulicooli,

האם אני יכול להוסיף דלת למארז אם כן איך??? איסיקיו 174724290

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  23. Started by aviram20,

היי חברים אני צריך קישור למסך מגע , בגודל 15.4 בישביל מחשב נייד.. אין הגבלת תקציב , רצוי בחיבור USB ..... אפשרות לקניה מאיביי יש חיה כזאת ? תודה לעוזרים.....

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  24. Started by MATTAN,

מה קורה אחים שלי אני מחפש אתרים עם תמונות בשביל לחפש תמונה יפה ואז לחתוך אותה על דלת המארז עם הדרמל שלי תודה לכל העוזרים ואם יש לכם תמונה מיוחד להציע אז היא תתקבל בברכה תודה מתן

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  25. High Speed Cutter מספר 196 ו Tungsten Carbide Cutter מספר 9901. יש להם חנות און ליין? חיפשתי בEbay אין את מה שאני מחפש.

• 2 תגובות
    • 938 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.