אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
קניתי מפסק מחול ועכשיו on-off-on אז כשאני מנסה להזיז אותו לצד שמאל הוא חוזר לאותו צד
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
http://uzidesign.com/index1.htm זה של שטרודל מהפורום.
-
- 7 תגובות
- 995 צפיות
-
-
יש לי מארז ג'נרי. מזמן, לפני כ3/4 שנה עשיתי חור בדלת בשביל מאוורר 120 מ"מ. עכשיו יש לי רעיון אחר לחלון בדלת הבעיה היא שיש כבר את החור הזה שאני צריך לסגור או למלא או לא יודע מה לעשות איתו. כאילו מה שיש זה תמונה זה מספר 1. ומה שאני רוצה לעשות זה תמונה מספר 2. תנו רעיונות או משהו. פתוח להצעות של פחות מ50 ש"ח, כי ב200 אני קונה מארז חדש. עריכה: עלו לי עוד 2 רעיונות שאני אישת לא ממש אהבתי. תגידו מה אתם חושבים. זה 3 ו-4. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות צג LCD ואני רוצה לדעת אילו בקרים נתמכים. מי שיכול לעשות לי רשימה יבורך
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר חיפושים רבים לפילטר לדלת צד של ה CM690 שלי, לא מצאתי - התייאשתי והחלטתי להכין אחד. לאחר שפסלתי את האופציה של כל הסמרטוטים והמגבות למינהם מכיוון שהצבע שלהם יבלוט בצד דלת המארז, עלה לי הרעיון לשימוש בבד שמשמש בתיק לאיחסון דיסקים(ראה תמונה), הבד כמובן נושם והגודל שלו מתאים בדיוק למאורר 120mm. דעתכם? (מיותר לציין כמובן שהרעש של המאורר צנח לגמרי...) העטיפה המקורית: לאחר התאמה למאוורר: על הדלת צד: (כמו שאתם רואים לא מתחתי כמו שצריך את הבד, ולכן נוצר לי שקע בבד, תלמדו מהטעויות שלי ;D)
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי (בשעה טובה) את ה Stellaris LaunchPad אני רוצה להתחיל לשחק קצת עם קוד אבל ניסיתי להוריד את סביבת הפיתוח שהבנתי שהיא נקראת StellarisWare אבל שאני בא להוריד מבקשים ממני U.S. Government export approval: נראה לי קצת מפחיד השאלות שם, חברה (שאין לי) מטרת עבודה וכו' השאלה שלי אם אני בכיוון ואת זה צריך באמת לפיתוח על הלוח הזה? ועוד כמה שאלות: האם יש Shild לאינטרנט? ומישהו יכול לתת לי הסבר קצר על הפינים שם ?
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
בעקרון אני רוצה לפתוח חלון במארז, עכשיו חשבתי על דבר כזה: אל תשימו לב לציור, אלא למאוררים הצהוב זה הדופן, הלבן זה החלון שאני יפתח מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום אני מחפש עבור הפרוייקט שלי באלקטרוניקה, ערכת מקמ"ש (משדר מקלט), שישדר בתדר מסויים ויקלוט בתדר שונה, אם יש כזה... בכל אופן אני צריך את שם הרכיב ואם אפשר גם דפי נתונים. חיפשתי לבד ברשת ולצערי לא מצאתי שום דבר... אולי זה כי אני לא יודע לחפש בכל אופן תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... **אחרי חיפוש.
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
האם כל ההתקנים פועלים על מתח נמוך עד סביבות ה12 וולט או שיש חלקים שפועלים גם על מתח ממש גבוה כמו 100?
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לעשות כמה שינויי מודינג במארז הקיים שלי אך מכיוון שאין לי את הכלים הדרושים ואת הידע הנחוץ, אני פונה אליכם. רציתי לדעת האם מישהו יהיה מוכן לעשות זאת, תמורת תשלום כמובן? חשוב שזה יהיה מישהו מאיזור מרכז הארץ בעל ניסיון רב בתחום המודינג. ניתן לפנות אלי בהודעות פרטיות או במייל, תודה!
-
- 9 תגובות
- 994 צפיות
-
-
מדובר בוולף. הוא תיאר את זה ככה: המנוע מסתובב באיטיות (מוגזמת) וכשאני מסתכל מהחורי איורור אני רואה ניצוצות (לא יודע אם היו גם לפני שהאיטיות החלה, לא הסתכלתי כ"כ אז) זה התחיל פתאום.. הוא לא נפל והוא לא נרטב. על 1 הוא לא עובד בכלל על 2 הוא עושה חצי סיבוב עם קונטרה ומפסיק על 3 מסתובב כמו על חצי על 4 מסתובב כמו על 1 על 5 עדיין מסתובב כמו על 1 על 6 עדיין מסובב כמו על 1 על MAX זזה כמו על 2 יש הצעות מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אנחנו מתחילים פרוייקט בבית הספר --> קובייה אלקטרונית ורציתי לדעת בערך כמה עולה מברג וויראפ ומאיפה אפשר למצוא אותו במחיר זול יחסית... תדה לעונים
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני צריך את הקבלים הבאים ... מאיפה אני יכול להשיג אותם ? אני מעפולה, אבל עובד ברעננה ... יש מקום קרוב שיש לו את הרכיבים הבאים וכמה הם צריכים לעלות ? הקבלים הם: 6.3V 1200uF(microF 6.3V 3300uF 25V 1500uF הקבלים הם בעלי קוטביות.
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
קודם כל מדובר בכרטיס PCI שישמש לבניית מקלט GPS במסגרת פרויקט Open Source GPS (השימוש לצרכים אקדמיים- פרויקט בטכניו. כאן יש מידע על הפרויקטן http://sidt.gpsworld.com/gpssidt/article/articleDetail.jsp?id=308273&sk=&date=&pageID=2 למי שמענין אותו). מה שאני מחפש זה כרטיס PCI שמכיל על גביו שתי רכיבים של Zarlink : GP2015 &GP2020 (אפשרי גם GP2010 במקום GP2015). בינתיים אין לי מושג איפה לחפש , מקווה שמישהו כאן יוכל לכוון אותי קצת. עדיף כמובן מקום בארץ אבל גם משהו בחו"ל יתאים.
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
תיראו, אני גר בבאר שבע, ואני רוצה לעשות הזמנה של כמה מוצרים מ- JAB TECH . העלות של המוצרים שאני רוצה לקנות בלי משלוח היא 19 דולר, ואחרי משלוח 34, בשיטת המשלוח הכי זולה. אז אני רוצה לדעת אם מישהו מעוניין לעשות איתי הזמנה משותפת כדי לחסוך בעלויות המשלוח. מישהו מעוניין? אפשר לפנות אלי באייסיקיו: 6659889 נ.ב. - למי שלא מכיר את האתר: http://www.jab-tech.com עושים משלוח לישראל!
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב פנטיום (קראתם טוב. נפלאות הלינוקס ), שיש לו ספק מאוד מרעיש. אני מעוניין להחליף אותו בחדש, אך אבוי - כל הספקים שמוכרים הם ספקי ATX, ובוודאי לא יתאימו ללוח המיושן שם. יש למישהו רעיון כיצד מחברים בכל זאת ספק חדש, או היכן משיגים ספקים ישנים של AT? תודה, - אורן
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח חיצוני ישן של MAXTOR שבל החום הרב הדיסק הגיע לטמפרטורות קיצוניות ודבר זה גרם לירידה בביצועים ולבעיות. חיפשתי דרך לקרר אותו אחד מהם היה מאוורר. נזכרתי שיש לי ספק כוח ישן בבית בעל מאוורר, התחלתי לפרק את תכולת הספק כשפתאום עלה לי רעיון להשתמש בו על מנת שיצור תעלת אוויר. לאחר הרהורים רבים וחשיבה על העניין כמו איפה למקם את הדיסק ואת הספק, הנחתי אותו בתחתית כך שהאוויר החם יעלה למעלה וישאב החוצה ע"י המאוורר בנוסף פירקתי את צלעות הקירור של הספק וחיברתי אותם לדיסק לשם ביצועי קירור טובים יותר. רק נשאר לי למצוא ספק למאוורר, לאחר חיפושים בבית מצאתי ספק תואם וכשר כל העבודה ערכה כיומיים והניבה תוצאות נהדרות הטמפרטורה של הדיסק ירדה וכך הביצועים השתפרו אני מרוצה [מאוד שמח…
-
- 8 תגובות
- 993 צפיות
-
-
טוב - אז אפשר לקחת כבל\סיב אופטי, "לקלף" אותו - לתקוע לד בצד אחד, וזהו הכבל לא יתפרק כאשר נקלף אותו? אפשרי?
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכם... מיצטער אם הכותרת שלי לא הייתה אינפורמטיבית מספיק פשוט קשה היה לי להסביר את עצמי במרווח קטן כזה. אז ככה... אני רוצה לעשות מודינג חדשני לספק הכוח שלי, זהו ספק ישן של 350 נידמה לי... פתחתי אותו כדי לבדוק את פני השטח, ובתוכו מצאתי מין פלטות מתכת כאלו שתופסות הרבה מנפח הספק. רציתי לשאול אם אפשר להסיר אותן או לפחות לחתוך אותן קצת כדי לחסוך מקום... אני מאמין שהן מיועדות לקירור מכיוון שמחוברים לתחתיהן מספר טרנזיסטורים... בקיצור אלו הפלטות: מה דעתכם? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היי יש לי gamepad של מיקרוסופט הוא כבר בן איזה 7-8 שנים הנה תמונה: עכשיו יש לו יציאה של 15 פינים ולי אין כזאת במחשב רק במחשב הישן והרקוב שלי יש כזה יציאה עכשיו מה אני עושה איתו???? הנה תמונה של היציאה:
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
עריכה : אם אני לוקח 6 מנורות 12 V ומחבר אותם לספר כוח שמוציא 12 V לא צריך נגד נכון ? + אם אני לוקח מאוורר + מנורת לד 12 V גם צריך נגד ?
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD קטן ואני רוצה לחבר אותו למחשב יש לו 16 רגליים כלומר כניסות והדגם שלו הוא: DMF-50544
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
היי כולם. לא כתבתי פה הרבה זמן למה היה לי בעיות אינטרנט. הקיצר קיבלתי קצת כסף ועכשיו יש לי 170 אחרי החזרת חובות להוריםפ. הקיצר יש לי במחשב של אחותי חלון וקטודה כחולה, רציתי לקנות כמה מוצרים חדשים ועדיף תאורה אבל בדוגרי כל דבר יפה שלדעתכם ייכנס במחיר זה טוף. אני רציתי אולי לנסות לעשות מחשב UV הקטע שאין לי מושג אם במחיר הזה אני יוכל לעשות משהו כזה. הקיצר אם מישהו יכול לתת לי קישורים לכל מיני מוצרים,ומחירים, או אפילו להכין לי כמו מפרט של מחשב UV חח זסה היהי ממש טוב. הכי חשוב שיהי כמה שיותר זול ושייכהס במחיר ואםפ אפשר הכל מחנות אחת זה הכי טוב אבל גם חלק ממקום אחד וחלק מאחר גם ס22ה. תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני בונה קייס למחשב והחלטתי שיהיה בו דלת. מה עדיף שיראו קצת את הצירים אבל זה יהיה ממש חזק. או שהצירים יהיו בפנים אבל זה יוצר כמה בעיות: זה יצור מרווח בין החלקים (הדלת והקייס) ובנוסף זה יהיה פחות יציב וחזק. אז מה עדיף???
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-