אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לצבוע מארז בצבע שחור אטום לגמרי - כך שלא יבריק בכלל מה אני אמור לעשות שונה מהדרך הרגילה שבה צובעים מארז ? ניתן לוותר על שכבת ההגנה החיצונית ? (הצבע לא יישרט אם אני עושה כמה שכבות אם שיוף ביניהם) ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת... **אחרי חיפוש.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין המייצב מתח L78L00 To-92 לבין המייצב מתח שבמדריך למקלט IR? שניסיתי לשים את המייצב מתח הזה הוא גם עבד.. האם זה יכול להרוס? האם אפשר לשים אותו במקום המייצב מתח? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה קורה אנשים... יש לי 2 שאלות. 1)האם יש ממיר 12V DC ל220AC? אם כן איפה אפשר לקנות וכמה הוא אמור לעלות בערך? 2) רציתי לדעת עוד משהו קטן לא יודע אם יש לו תשובה אבל שווה לנסות. רציתי לדעת מה בתוך הפלאפון גורם לו לרשום סוללה חלשה...הכוונה מה "מודד" את כמות הסוללה ואיך? מקווה שיש לשאלה הזאת תשובה למרות שלכל שאלה יש תשובה אבל נקווה שמישהו יודע.. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שיהיה במחיר סביר משהו כמו 15 שקל ככה למטר ואם זה לא באזור אשדוד אז שיעשו משלוחים לאזור אשדוד :\ אני מצאתי בזיגזג אבל המחיר בשמייייים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מכיוון שאני גר בירושלים ולא מוצא חנויות שמוכרות קתודות (אם מישהו מכיר חנות בירושלים שמוכרת קתודוות אני ממש אשמח לדעת איפה היא נמצאת) חשבתי אולי להזמין מהאתר הזה: http://www.moddersmart.com/ האתר נראה לי בסך הכל די בטוח כי הוא תומך בפייפאל וזה... אבל יש לי בכל זאת כמה שאלות אני מקווה שתעזרו לי (בעיקר מי שקנה משם בעבר ויש לו נסיון איתם) א - הדבר הכי חשוב , הם באמת אמינים? ב- בעזרה שם יש שאלה כזאת : Do you ship internationally? והתשובה: Yes. We proudly ship internationally but require extra documentation/information in order to reduce fraud. Please be prepared to submit copies of your credit card, photo ID, and signature. You may also be required to sign a shipping wai…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל קטודה שלVANTEC ל(http://www.vantecusa.com/product-pcmods.html ממקור חיצוני עדיף בלי השנאי המקורי איזה מתח\הספק\תדירות הקטודה צריכה???
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז כמו שאמרתי אני צריך עזרה שמתי כבר פרספקס לפני כמה זמן לא מדובר על עכשיו ואני רוצה לצבוע את הדלתות והחלק העליון הפרספקס מודבק על סיליקון למי ששואל הוא בעובי 2 מ"מ כדי לא לפתוח עוד תרד אני ישאל כאן מה דעתכם על Genius SW-5.1 Deluxe Value 5 Channel Surround Sound System...
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם... מיצטער אם הכותרת שלי לא הייתה אינפורמטיבית מספיק פשוט קשה היה לי להסביר את עצמי במרווח קטן כזה. אז ככה... אני רוצה לעשות מודינג חדשני לספק הכוח שלי, זהו ספק ישן של 350 נידמה לי... פתחתי אותו כדי לבדוק את פני השטח, ובתוכו מצאתי מין פלטות מתכת כאלו שתופסות הרבה מנפח הספק. רציתי לשאול אם אפשר להסיר אותן או לפחות לחתוך אותן קצת כדי לחסוך מקום... אני מאמין שהן מיועדות לקירור מכיוון שמחוברים לתחתיהן מספר טרנזיסטורים... בקיצור אלו הפלטות: מה דעתכם? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך את הקבלים הבאים ... מאיפה אני יכול להשיג אותם ? אני מעפולה, אבל עובד ברעננה ... יש מקום קרוב שיש לו את הרכיבים הבאים וכמה הם צריכים לעלות ? הקבלים הם: 6.3V 1200uF(microF 6.3V 3300uF 25V 1500uF הקבלים הם בעלי קוטביות.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחו"ל דרמל ואני רוצה לחבר אותו לחשמל אבל יש לו חיבור של חשמל כמו של ארצות הברית הלכתי לחנות ואמרו לי האם אני צריך רק ממיר מהחיבור של חו"ל או של הארץ או שבכלל אני צריך שנאי האם ידוע לכם מה אני צריך???
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין ליישם תאורה בתוך ארון מטבח שיש לו דלת. כאשר הדלת תפתח אז חיישן תנועה HC-SR501 יזהה זאת ויגרום להפעלת פס לדים לזמן קצוב. אורך פס הלדים שנדרש הוא 5.5 מטרים. האם ניתן ליישום ללא ממסר? איזה סוגי פס לדים קיימים? (תאורה הכי לבנה שיש) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, חתכתי חלון בגג המארז שלי ואני רוצה לשים גומי לפני שאני מחבר את הפרספקס.. איזה גומי לקנות? הוא צריך להיות מאוד גמיש כי החלון הוא עיגולי כזה... ובזיגזג לוקחים 22 שקל למטר שזה המן לחתיכת גומי...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש עבור הפרוייקט שלי באלקטרוניקה, ערכת מקמ"ש (משדר מקלט), שישדר בתדר מסויים ויקלוט בתדר שונה, אם יש כזה... בכל אופן אני צריך את שם הרכיב ואם אפשר גם דפי נתונים. חיפשתי לבד ברשת ולצערי לא מצאתי שום דבר... אולי זה כי אני לא יודע לחפש בכל אופן תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תיראו, אני גר בבאר שבע, ואני רוצה לעשות הזמנה של כמה מוצרים מ- JAB TECH . העלות של המוצרים שאני רוצה לקנות בלי משלוח היא 19 דולר, ואחרי משלוח 34, בשיטת המשלוח הכי זולה. אז אני רוצה לדעת אם מישהו מעוניין לעשות איתי הזמנה משותפת כדי לחסוך בעלויות המשלוח. מישהו מעוניין? אפשר לפנות אלי באייסיקיו: 6659889 נ.ב. - למי שלא מכיר את האתר: http://www.jab-tech.com עושים משלוח לישראל!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה אני יהיה בתל-אביב בהמשך השבוע ואני רוצה לקנות לדים וכל הדברים האלה צריך עזרה עשיתי חריטה בפרספקס ואני רוצה להאיר אותה.לכן אני אשמח לשרטוט ורשימה של מה אני צריך לקנות למעגל של לדים שמחליפים צבעים בערך 4 ומעגל שתגידו לי איך להלחים איזה נגדים לקנות ובנוסף איך לחבר פנצטיומטר דבר אחרון כמה לדעתכם זה אמור לעלות
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם כל ההתקנים פועלים על מתח נמוך עד סביבות ה12 וולט או שיש חלקים שפועלים גם על מתח ממש גבוה כמו 100?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם לא מתאים לפה תעבירו אבל זה הכי מתאים שמצאתי. *כותרת* וגם כמה הוא עולה ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל מדובר בכרטיס PCI שישמש לבניית מקלט GPS במסגרת פרויקט Open Source GPS (השימוש לצרכים אקדמיים- פרויקט בטכניו. כאן יש מידע על הפרויקטן http://sidt.gpsworld.com/gpssidt/article/articleDetail.jsp?id=308273&sk=&date=&pageID=2 למי שמענין אותו). מה שאני מחפש זה כרטיס PCI שמכיל על גביו שתי רכיבים של Zarlink : GP2015 &GP2020 (אפשרי גם GP2010 במקום GP2015). בינתיים אין לי מושג איפה לחפש , מקווה שמישהו כאן יוכל לכוון אותי קצת. עדיף כמובן מקום בארץ אבל גם משהו בחו"ל יתאים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש דרך לחבר כמות גדולה של לדים (50) במעגל אחד (אחד לשני) ובאיזה נגדים וכוח להשתמש. כמו כן רציתי לדעת האם יש דרך לבנות מעגל שיגרום ללדים לרוץ+להבהב+צורות שונות בלחיצת כפתור (כמו בפנס אחורי של אופניים) תודה מראש ניר
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ראיתי בהרבה תמונות בגלריות מודינג שאנשים יצרו חור למאוורר זוהר - החור ממקום ליד הסידי והצורב, יש מקום ל-4 סידי, במחשב שלי יש שניים ועוד שני פאנלים, השאלה שלי זה איך אני יוצר בפאנלים האלו חור מדויק בלי שישברו? ואיך אני חותך בדיוק בגודל של המאוורר? תודה רבה, אם יש מדריך בעברית זה מצוין. איתי.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג לוח פלסטיק רך שאפשר לגלף אותו ומישהו יכול להסביר לי מה זה בונדו בידיוק?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבנות מגבר לאוזניות שלי זתומרת שאני אחבר חיבור אחד לאם פי 3 ותשני לאוזניות משהו קטן לא בומבסטי שיהיה קומפקטי אז בעיקרון רציתי לבנות אחד אבל לא מצאתי סרטוט או סכמה לבנות את זה אז אם יש למישהו איזה משהו כזה אז אפשר בבקשה ואם אפשר שלא יהיה מסובך מדי אלמכן זה הכרחי אם אין או שזה מסובך מדי מישהו יכול להגיד לי אם אפשרי לקנות דבר כזה בכלל וכמה זה עולה ואיפה. תודה מראש על העזרה!!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום... קניתי מכונית על שלט וכמה חוטים יצאו מהמעגל החשמלי מרוב שניסיתי להלחים ולא הצלחתי הרסתי את החיבור שאליו מתחברים החוטים... האם יש מישהו שמבין מה לעשות ויכול לעזור לי? אם כן אני יעלה תמונה של הלוח... אולי אפשרי לעשות מעקפים? אני יודע שזה לא הפורום המתאים אבל זה המקום היחיד שאני מכיר שיש אנשים רציניים... תודה מקווה שתוכלו לעזור לי...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה שלום לכולם אני מאשקלון ואני מנסה כבר שבוע להשיג כמה מוצרים למודינג שאני מתכנן...אולי מישהו יכול להגיד לי מאיפה הכי שווה לקנות עם זה מחנות או מאתר באינטרנט העיקר שיהיה זול וטוב ..לא משנה לי מאיפה ,לידע כללי בדקתי בהום סנטר - אייס - חנויות כמו עידן 88 וכו ובכל זאת לא מצאתי כלום תודה לכל העוזרים המוצרים הם: 1- פריימר - Primer(צבע בסיס בתרסיס) 2- דיסקיות לדרמל (לא מצאתי לא באייס ולא בהום סנטר יש רק סט שעולה 160 שהכל בפנים ואני לא צריך את זה בעעע) 3- רשת ברזל למודינג כמו גריל כזה לשים את זה מאחורי פרספקט תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-