אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אני מתכונן לרכוש ערכת סלויניג לחוטים במארז שלי (הם מאוד מבולגנים) אני מוכן להשקיע 50 שקל בישביל ערכת סליוינג טובה רצוי זוהרת באור uv חובה מהחנות פנדה ביגלל שאני קונה מהם עוד מוצר ואני לא רוצה לשלם על שתי מישלוחים
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מה קורה ? אחרי שלא הצלחתי לגייס מספיק כסף לקניית מארז יפה החלטתי להרים את הכפפה ולעשות קצת מודינג למארז שלי ! ! ! ככה הוא נראה : כן, משעמם מאוד........ הנה מה שאני הולך לעשות למארז : שלב א: צביעה בשחור שלב ב: מאוורר לדים 80 מ"מ בצד המארז אני אמור לקבל לוח פרספקס ואז אני אוסיף: שלב ג: חלון במארז שלב ד: תאורה (2 מאווררי לדים, קטודה, גוף תאורה 3 לדים) שלב ה: אני מתלבט בין חריטה על חלון המארז לבין מאוורר הלדים שקיים בשלב ב.............. אני די עסוק בבי"ס ובקורס לפסיכומטרי אז יכול להיות שזה ייקח לי קצת זמן אשמח לקבל תגובות, תוספות והצעות לשיפור ! ! ! U
-
- 32 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
אז קודם כל אהלן, אני מקווה שחלק מכם מכירים אותי כבר. אז ככה את המארז אני צובע בצבע ניקל אחי שם לי אותו במכונה עם חום מי שמכיר, יש לי 2 מאווררי לדים 80 מילימטר, סלבים בצבע ירוק, פרספקס שלא חרטטי עליו כלום ככה שיראו את הסלבים היפים. אם יש לכם רעיונות אני ישמח לשמוע, מתי שאחי יחזיר לי את הדלתות של המארז אני יעלה לפורום.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעו אני רוצה לחתוך את החלק העליון של המארז שלי ואני לא יודע איזה צורה לחתוך....מישהו יכול בבקשה להביא לי תמונה או צורה כלשהי לחיתוך ושתדעו יש לי מאוורר באמצע החלק שאני רוצה לחתוך בבקשה זה דחוף תודה לעוזרים(עדים תמונה עם חדה ומעוצבת)
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מאוור שמכניס מקדימה רוח...עומד ליד ההרדיסק...עכשיו נשברה לו כנף אחת אז אני רוצה להחליף אותו הבעיה היא שהחיבור שלו הוא חיבור של חוטים שנכנסים למולקס גדול ביחד עם ההרד דיסק נראה לי למרות שהחוטים מהוורר ברורים ולא משלובים בהרד דיסק. מה אני יכול לעשות? ואיך אני מצליח לחבר עוד מאווררים אין לי עוד חיברורים כאלה של 3 פינים קטנים כאלה כמו שיש לי למאוור של המעבד והמאוורר האחורי. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הוצאתי VU METER מטייפ ישן מעוד נירא לי שנת 80 ומשהו... אבל זה לא הקטע... כך הוא נראה מקדימה: וכך מאחורה: מה שסימנתי באדום זה חיבורים למשהו שדומה ללד מקדימה(בין שני המדדים) עכשיו השאלה היא איך ולאן אני מחבר כל דבר? ואם אני אצליח לחבר אני העלה מדריך עם תמונות... נ.ב. אני מבקש סליחה על הפעם הקודמת שלא התנהגתי יפה!
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי מארז כזה... אני מחפש עוד כל מיני דברים לשים שם... תציעו חופשי כל מה שבא לכם... ולמי שבא לו לעזור לי או שיש לו איזה רעיון אפשר לדבר..במסנג'ר\איי סי קיו כי אני לא ממש מומחה במודינג... תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
:s05:ניסיתי לצבוע את המארז קניתי צבע אבל הוא יצא כמו צבע גואש חסר השתקפות וחיים. מה לעשות כדיי לעשות לצבע השתקפות טיפה?... 2.בטעות ריססתי קצת על הסידירומים וזה לא יורד...אולי כבר לצבוע את כל הסידירומים ? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על המוצרים שאני מעוניין להזמין,ואם יש תחלופות טובות יותר. 1-http://www.vantecusa.com/p_csk80.html האם אורך של החוטים מספיק ומספר ה אזיקונים יספיק? (יש לי ספק ג'נרי). 2-http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6658 3-http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9814 4-http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6652 תודה לעונים..
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
צ'לום, היום קיבלתי את ה BT הכל סבבבה ויפה יש לי שאלה אחת, הוא אמור להיות עם נטיה כזאת יאנו לא ישר? והמוד עשיתי חורים בפרספקס מולו לכניסת אויר טרי [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי ארבעה לדים אדומים שעובדים על 2 וולט וכפי שאתם יודעים בחיבורי המולקס במחשב יש את הצהוב שהוא 12 וולט והאדום שהוא 5 וולט האם יש אזשהי דרך להפעיל את הלדים איתם על ידי חיבור נגד כלשהו או משהו כזה דרך חיבורי המולקס.....תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
-
זה המארז שלי(אני אוהב אותו) אם מישהו יכול לתת לי המלצות נוספות לייפות את המארז אני אשמח
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז אני רציתי לשאול לאן אני מחבר את: זה, כך שיראה לי את השמאל והימין של הרמקולים מתי שהם מנגנים! כי אין לי משוג איפה אני מביא כזה מדריך..
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר מסך של מחשבון למחשב? ואם אפשר מדריך לזה חיפשתי ולא מצאתי אני יודע שהיה כאן כמה נושאים כאלה בבקשה עזרה.
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
עברנו לפני כמה חודשים לבית חדש אבא רוצה להזמין בחור שעובד באלומיניום לגימורים אחרונים פה של מה שנשאר.. אז זאת ההזדמנות שלי כבר לקנות אלומיניום למארז.. אני מתכוון לקחת ממנו הצעה כמה הוא יקח לי על כמות אלומיניום שתספיק לי למארז.. אם זה לא יהיה סכום גדול מידיי (אני חוסך עכשיו לרישיון לאופנוע =\) אז אני אקנה ואבנה מארז נחמד בהתאמה אישית. עכשיו החלק שאני צריך אתכם! התחלתי לעבוד על כל מיני שרטוטים של מארזים, כל מיני רעיונות ודברים נחמדים. אני רוצה שהחבר'ה היצירתיים פה יתנו רעיונות ואפילו ישרטטו דוגמאות למארזים עם רעיונות נחמדים.. נוראה התלהבתי מהפרוייקט של אריק שיש פה.. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, אולי מישהו מכיר או ראה או משהו.. אני מחפש לבנות מעגל שהוא ישלוט לי על המאווררים. כלומר כל מאוורר נשלט ע"י פוטנציומטר. אבל, ופה מגיע האבל, אני רוצה להוסיף לכל פוטנציומטר לד ככה שעוצמת הארת הלד תעיד על ההספק שהולך למאוורר. כלומר, כאשר המאוורר בכל הכח אז הלד ידלק הכי חזק, ומתי שהוא הכי חלש שגם הלד ידלק חלש. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברס עקב בעיה מעצמבנת שיש לי עם ה RIO NITRUS שלי החלטתי שאני צריך עוד מקור כוח חוץ מהסוללה הפנימית ועכשיו לשאלה איך אני לוקח 4 סוללות מחבר אותן בטור ודואג שהם יוציאו 5.4V ב 2 אמפר(זרם ישר) תודה
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שאלום אני חדש בכל העסק הזה של בנייה.. (לא ניסיתי מעולם!) פעם ראשונה שעולה לי רעיון והוא לבנות מארז מפרספקס עכשיו אין לי מיגבלה לפרספקס.. ואמ.. חשבתי לעצמי אולי יש לך רעיונות.. אשמח לשמוע עצות..
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום,קיבלתי לא מזמן מארז FULL TOWER וקניתי היום צבע ונייר משייף והכל, אוקיי עכשיו אני רוצה לצבוע אותו. מה אני אמור לעשות? צריך לשייף את המארז בשביל להוציא את הצבע הלבן ואז לצבוע כמה שכבות של הצבע?, האם צריך לשים יסוד (או סופר יסוד אחד מהשמות) על המארז ואז לצבוע אם ספריי? או פשוט להרביץ כמה שכבות ואם אפשר את הכמות במספר המדוייק וכמה זמן צריך לחכות בין כל פעם ששמים עוד שכבה. ואם אני רוצה לעשות חלון ואין לי כסף לדרמל אז קניתי מספרי פח איך עושים את זה? דרך אגב,קניתי נייר משייף מספר 2, האם הוא טוב?
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אז ככה המאווררים שלי עושים די הרבה רעש אז החלטתי לעשות משהו בנידון . אז מה שעשיתי זה ככה : לקחתי את כל המאווררים וחתכתי את החוט של ה + ( החוט האדום ) וחיברתי אותם ביחד ואז חיברתי אותם לרגל האמצעית של המפסק 3 מצבים . אחר כך חיברתי לרגל הראשונה במפסק חוט שמחובר בצידו השני ל 12V מחיבור מולקס ולרגל האחרונה חוט שמחובר בצידו השני ל 5V מחיבור מולקס . וזהו יש לי מפסק שמעביר את כל המאווררים מ 12V ל 5V . [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג את השבבים האלו ? ? MAX232, MAX233 , HIN232CP תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום חברה אני דיי הרבה זמן מגשש פה בפורום ולומד מן האנשים המנוסים בפורום המון דברים אך יש לי שאלה שלא מצאתי לה תשובה ואשמח אם אוכל לקבל עזרה מחברי הפורום שאלתי היא כזאת אני מעוניין להוסיף מן מפסק כזה שיאפשר את הפעלת הלחצן של הכיבוי והדלקה של המחשב חשבתי לעשות את זה בכך שאני יחתוך את החוט באמצע עכשיו אני יוסיף לו מין חוט כזה שיוביל אל המפסק ומהמפסק אל המשך החוט שמתחבר ללוח האם האם זה יעבוד???
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
ככה יש לי שלט שלא עובד.. ויש לו מסך LCD הבעיה היא שאין לו חיבורים כמו שיש כאן במדריך באתר... אז השאלה שלי היא כזאת האם אני עדין יכול לחבר אותו או שאני צריך מסך אחר.. אשמח אם תעזור לי.. אלעד,
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
את הרגליים עם הלדים למארז של Sunbeam מכירים ? את המארז Alien של חברת Atop מכירים ? ראיתם אותם פעם ביחד ? אני מניח שלא, כי הם לא מיועדים להיות ביחד, עד שאני באתי, כמה שינויים בפלסטיק של הרגל,+בורג לכל רגל והעניינים התחילו להסתדר. בנוסף המחבר מפלסטיק של החשמל לא נכנס בחור של המארז, אז פירקתי את המחברים של החשמל מהפלסטיק העברתי אותם בחור חוט חוט ואז הרכבתי את המחבר בחזרה, ככה עשיתי ל 4 הרגליים, ההרכבה לא הייתה קלה, אך זה יצא כל כך טוב שזה יותר טוב מהרגליים המקוריות המחורבנות של המארז ש2 מהן כבר התפרקו. אז ככה שתפסתי 2 ציפורים במכה אחת ! ולבסוף, התוצאה מהממת... אני אתן לתמונות לדבר בעד עצמן !
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-