עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by guyp2,

של מסך מחשב Mag T906W המדבקה על החלק: E236805 0632 JS-B9 ER2819-AD1700A 730-102-170DTLA-AH היבואן 'אמטל' לא מוכנים למכור חלקים - ולא מצאתי כלום באינטרנט.. מישהו פה מתמחה בחיפוש חלקים באינטרנט? או מכיר איזה מעבדה לתיקון שיש בה חלקים ממסך מקולקל..? כל פתרון/רעיון יתקבל בברכה, תודה! גיא.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by eegg,

אני מחפש חיבורי מולקסים שהפינים שלהם הם זכר וגם אני מחפש משהו כמו זה

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  3. יש לי רשימה של דברים לפרוייקט החדש שלי שמסתכמים לסכום לא קטן וחשבתי לנסות את האופציה של הזמנה מחו"ל כדי לצמצם עלויות. הבעיה שלי היא שאני לא יודע מאיפה להזמין ומאיפה אקבל את המחירים הכי טובים. אשמח לקבל המלצות, תודה.

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  4. אני מקווה שזה בסדר לבקש בפורום זה. :-\ -- אני נוסע בקרוב לשם. ואני מחפש - שמות / אתרים / כתובות / מס' טלפון - של חנויות מודניג באילת (עדיף באזור קלאב הוטל) תודה.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  5. Started by SpriteSoda,

שלום חברה, אני מחפש מידע על טרנזיסטור שכתוב עליו Q4025Y5. תודה רבה רבה! החיפוש שלי לא הביא תוצאות ולכן אני פונה אליכם.

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  6. Started by gavriel_e,

תקשיבו הכנתי חריטות והכנתי הכל... ואני מחפש מלא בחנויות לדים UB .. בצבע כחול ואדום.. הכי טוב זה לד כמו של עכבר אופטי (שזה גם UB) אבל אני לא מוצא מאיפה לקנות כאלה... תנו לי שמות של חנויות ואיפה הם נימצאות בדיוק.. אהה ועדיף גם שיהיו בסביבה של אשדוד.. בקשה כי אני לא יכול לחכות עוד..

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  7. Started by GetRich,

איפה ניתן להשיג לחצנים כאלה: כמו של מכונות ארקייד... ושאלה: האם זה אפשרי לפרק מקלדת ואז לחבר אליה את הלחצנים כך שאם לחצים על לחצן זה יפרש את הלחיצה במחשב כלחיצה על מקש מקלדת?

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  8. Started by ziv123,

שלום ראיתי כאן באתר על מישהו שלקח עינית של צורב וחיבר לפנס...אפשר את הקישור שלו..?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  9. Started by bubbles,

היי, אני מחפש מגבר מסדרת GALI הידועה (SMT) העונה לדרישות הבאות: טווח תדרים לא משנה לי, העיקר שיכיל את הטווח 900-960 מגה הרץ הגבר: בין 20 ל 30 DB ספרת רחש: לא קריטי, רצוי נמוכה כמובן IP3: רצוי כמה שיותר גבוה והנתון הכי חשוב - 1DBCP: שיהיה לפחות 27-30 DB אני לא מצליח למצוא אתר בו אוכל להשוות בין המגברים לכן אשמח אפילו אם תוכלו להפנות אליי לאתר המרכז את מגברי GALI. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אם אתם בעלי מסך LCD (לפעמים גם CRT) תורידו קצת את הראש רואים את כפתור ההפעלה שלו עכשיו אני מחפש מעגל שיעבוד על אותו פרינציפ לוחצים פעם אחת - נדלק, פעם שניה נכבה מצאתי מעגל כזה אבל הוא דרש רכיבים מסובכים - אז הבנתי שזה לא ממש מתאים לי מצאתי מעגל נוסף אבל בו יש שני כפתורים אחד לON ו אחד ל OFF מבוסס על שני טרנזיסטורים NPN ו PNP שני נגדים מקור וכמובן כפתורים לא ממש הצלחתי לגרום לו לעבוד אז מה שאני מחפש עכשיו זה מין מעגל שמורכב מ 4 כפתורי PUSH וכל אחד ישנה למצב אחר OFF LOW MID HIGH בעצם אחרי לחיצת הכפתור הOUT של המעגל יעבור למתח אחר 0V 1V 2V 3V כמובן שכל מתח יסופק למעגל בנפרד כך שלא יצתרך ניגוד וכל מיני כאלה שאלה נוספת היא מה עושה הרכיב LM2576T-ADJ (חיפשתי אבל לא ממש הבנתי מ…

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  11. Started by yotam.m,

אהלן, יש לי בעיה קטנה שהאור בחדר שלי ממוקם מחוץ לחדר מה שעשוי להרגיז לא מעט אנשים חשבתי על משהו בכיוון הזה: http://www.ebay.com/itm/New-3-Ways-ON-OFF-220V-240V-Light-Digital-Wireless-Wall-Switch-Remote-Control-/370643718861?pt=UK_Gadgets&hash=item564c1652cd על פניו נראה פשוט, חיבור השחור והאדום הקרובים זה לזה ל-220V ואת השחור העליון ביותר לשאר הצבעים במידת הצורך. הצורך שלי הוא אך ורק להדליק ולכבות את המנורה של החדר ככה שלא יעשה שום שימוש בשאר החוטים ולא כזה המעמיס על המוצר. האם יכולות לצוץ לי בעיות מסוימות? אולי עם טיב המוצר? האם אופן החיבור כל כך פשוט כפי שתיארתי אותו?

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  12. אני הולך לבנות מחשב שלם במארז יחסית קטן (גודל וידיאו או DVD לצורך העניין), הקטע שאני רוצה לשים ספק קטן, ולא ספק סטנדרטי, אז אחרי כמה חיפושים בגוגל, מצאתי משהו כזה: http://www.mini-box.com/PW60-DC-DC-power-supply?sc=8&category=13 הבעיה שהם לא שולחים לישראל, אז אם יש מישהו שיכול לעזור למצוא ספקים קטנים כאלה, או לחילופין, למצוא ספק סטנדרטי יותר קטן ממה ששמים במחשב רגיל - אני יודע שיש גדלים יותר קטנים פשוט לא מצאתי. בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  13. אהלן חבר'ה, זה שוב בעניין הפרוייקט שלי - המגבר. אני צריך עזרה במציאת קונקטורים למעגל מודפס (חיבור כבלים ללוח), הראשון זה לחיבור חשמל (35V ולפחות 7A לכל פין) בעל 3 פינים. הדרישה המיוחדת היא שאני אוכל להלחים משני הצדדים (הלוח הוא דו צדדי) וזאת הסיבה שאני לא יכול להשתמש ב terminal block עם ברגים, כי הבית מונע ממני להלחים בצד העליון. חשבתי על החיבור שיש לכרטיסי מסך לחשמל 6 פינים ואני אשתמש בכל זוג פינים ביחד. הבעיה שאני לא מוצא אחד שחור. הקונקטור השני הוא כמו שיש בכרטיסי קול הישנים ואני מאמין שבכרטיסי מסך החדשים חיבור SPDIF IN עם שני פינים, דק כזה. תודה ויום טוב

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by nsxr51,

רצית לדעת אם מישהו מכיר איזשהו רכי אלקטרוני שמשמש בעצם כמו מפסק ברגע שאני נותן לו 5 וולט הוא מחבר לי (מקצר) בין שתיי רגלים וברגע שאני מנתק ממנו את המתח(5 וולט) הוא מנתק לי את החיבור ..

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by דודו כהן,

היי אני מחפש כבר כמה זמן מחבר לפס לד בלי הלחמה שבקצה השני יש לו כבל שני גידים מישהו יודע אולי איפה אפשר להשיג מומלץ ברשת תןדה מראש לעוזרים

16. Started by yotam.m,

אהלן צריך עזרה במציאת שנאי 24V 105VA למנוע של שער חשמלי (אלו הנתונים המקוריים). אני מניח שהמונח VA מתייחס ל-W? האם יש חברה מומלצת? נתונים נוספים שאני צריך לשים לב אליהם? כל עזרה\קישור לאחד האתרים הגדולים יהיה עזרה גדולה. תודה

17. Started by roeesnir,

אני צריך ספק כזה: AC IN - 100-240V 50/60Hz 19W DC OUT 12V 1.3A. מצאתי באיביי את אלו: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290372975267 ואת זה: http://www.ebay.com/itm/12V-DC-1-3A-15W-Regulated-Switching-Power-Supply-/300632204706?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item45ff1365a2 או את זה: http://www.ebay.com/itm/1-Switching-Power-Supply-NES-15-12-12V-1-3A-78x51x28mm-/140338496531?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20acd38413 מה ההבדלים בניהם? איזה כדאי לקנות? תודה.

• 8 תגובות
    • 982 צפיות
  18. Started by Le-Fay,

אני מניח שזה לא בדיוק המקום המתאים להודעה הזו... אבל תאלצו לסלוח לי, אני אוהב את HWzone וחוץ מזה לא ממש הצלחתי למצוא פורום אלקטרוניקה ישראלי שמכבד את עצמו (חוץ מהפורום של ישראל וויל אולי). בקיצור, הסיפור הוא כזה: אני מחפש מי שהו עם ידע (ורצוי גם מכשירים) קצת יותר מבסיסי באלקטרוניקה. בניתי את ה modularEEG שמתואר בקישור הבא: open EEG project - Modular EEG סיימתי את כל ההלחמות, והתחלתי לבדוק את המכשיר. נורת הביקורת דולקת כמו שצריך ואפילו מדדתי מתחים במקומות שונים והם תקינים. עם זאת אני לא מצליח לתכנת את ה AVR. אני מחפש מישהו שיוכל לעזור לי לבדוק את המכשיר ולמצוא מה לא בסדר בו. בתשלום במידת הצורך.

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  19. Started by nimrods,

שלום לכולם קניתי מצלמת סמסונג sid-450 למעגל סגור ואני רוצה לחבר אותו לכרטיס טלויזיה שלי במחשב ואי לא מצלח אני צריך עזרה תודה מראש לכול העוזרים..! (למצלמה יש חיבורים של אנטנה ולשקה לחשמל +12v) תמונות אם יעזור לכם המצלמה: המשדר: עוד תמונות: תודה רבה..!

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  20. Started by reiematza,

אני בניתי את המקלט לי המדריך שפורסם האתר וקשחיבקתי למחשב התוכנה לא קלטה שום דבר. אני חיברתי את המקלט לא בעזרת חיבור רגיל אלה הדבקתי את הקבלים למקומם האם זו יכולה להיות הסיבה? אני גם בדקתי שאין מגה בין ההלחמות אז בבקשה תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  21. Started by eladhor7,

שלום, אני חדש כאן בנושא ואני צריך עזרה. אני זקוק לנגד שהיתנגדותו 40 אוהם. 1. כמה נגדים אני צריך ואיזה בדיוק הסוגים? 2. איך להרכיב את הנגדים?, מה כאילו לקנות לוח קטן שיתאים? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  22. שלום, אני רוצה לעשות קירור למעבד ואני מחפש דבק שאוכל להדביק את המאורר להיט סיניק אם ניתן לקבל לינק עוד יותר טוב תודה

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  23. קניתי מחו"ל דרמל ואני רוצה לחבר אותו לחשמל אבל יש לו חיבור של חשמל כמו של ארצות הברית הלכתי לחנות ואמרו לי האם אני צריך רק ממיר מהחיבור של חו"ל או של הארץ או שבכלל אני צריך שנאי האם ידוע לכם מה אני צריך???

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  24. Started by alon091,

שלום לכולם, פירקתי את אחד מחיישני המשקל של משקל אדם דיגטלי (מצ"ב תמונה). מישהו יודע איך אני יכול למדוד מתח משתנה או התנגדות משתנה מהחיישן הזה בהתאם למשקל או העומס שמשנה. אציין כי ניסיתי למדוד מתח (כאשר הוספתי סוללה) או התנגדות בין כל זוג חוטים ולא קיבלתי איזשהו פרמטר משתנה (מתח או התמגדות) בתלות בעומס (קיבלתי רק התנגדות קבועה של 1k). מישהו יודע כיצד ניתן להפיק התנגדות או מתח משתנה מהחיישן המצ"ב. תודה לכולם. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  25. שלום לכולם, יצאתי אהבל וכנראה דפקתי לעצמי את המטען של מבשרת השיניים החשמלית שלי, היות ולא השתמשתי בשנאי שממיר ממתח אמריקאי לישראלי הוא היה מחובר לחשמל כמה שעות טובות, הטעין את המברשת אך בשלב מסוים הפסיק לעבוד. מה הסיכוי ששרפתי אותו? האם מישהו מכיר מקום שמסוגל לתקן מטען כזה בירושלים/ת"א? האם יש טעם לקנות שנאי מתח מתאים ולנסות להטעין או שמה שעשיתי השמיד אותו באופן וודאי? כתוב עליו 100-120V AC 50-60hz 2W

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים