עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. בהמשך למה שראיתי כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=498487.0 בהודעה של nat64x חשבתי גם אני לבנות כזה מקרן עם מסך שבע אינצ רק יש לי כמה דברים שאני לא יודע לפני שאני מתחיל ורציתי לשאול 1 האם כשאני ישים מסך שבע אינצ או כשאני ישים מסך של חמש עשרה אינצ יהיה הבדלים בגודל התצוגה שיתקבל על הקיר ללא שום קשר לעדשה שאני ישים? (כי המטרה לעשות משהוא קומפקטי) 2 ראיתי ביוטיוב שיש כאלה שעשו בלי המכשיר שיש בסרטון ועשו קופסא שמחולקת לשני חלקים חלק אחד מקור האור וחלק שני העדשה שבאמצע המסך האם זה יעיל כי אין לי את המכשיר שיש בסירטון ורציתי לבנות גם בלעדיו? 3 האם יש לכם רעיון למקור אור חלופי אבל עוצמתי שיתן תוצאות טובות במחיר יחסית זול? 4 האם כך גם מקרני וידאו עובדים או שזה…

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  2. Started by nehmia,

או קי אז אני ממש ממש רוצה לעשות מודינג למחשב יש לי שתי בעיות... אחד אין לי מושג מה לעשות.... ויש לי מלא חוטים מפוזרים במארז כמה שסידרתי עדיין הם ממש מפריעים

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  3. Started by Chura,

שלום. אני רוצה לרכוש את המארז של Gigabyte 3D Aurora אבל אני מאוד רוצה חלון... אז החלטתי לקנות אותו להכין חלון לבד הכוונה שלי היא ככה לפני : אחרי : אז אשמח אם יש מישהו שיוכל לעזור לי אישית בבית שלי או שלו, מאזור חיפה\קריות אני מאוד מאוד אשמח... בנוסף יש לי 2 קטודות אדומות (http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=953) יש לי אפשרות להפוך אותם שיעבדו במקום התאורה של הHDD ?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by HoT-DoG,

hi everyone! i'm going to buy 2 new parts for my guitar selector and an input jack i thought that modding it would be nice i thought about painting flames on it and i wanted to ask u guys to help me with "shablonot" and practicly how to do it... http://www.pbase.com/image/29873974 so take a look at the picture and pose suggestions! thx guys and i have a little problem that i cant write in hebrew correct: when i write on the keyboard גיא לי קוראים it's written on the screen as קוראים לי גיא it's pissing me off so plz help me with that too thx!!! אאאווו זה ממש מוזר בת'רד זה נראה בסדר ושאני כותב זה נראה הפוך :'(

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by cabel_guy,

שלום לכולם! אז ככה אחרי 6 שנים עם מחשב תוצרת פאקרד בל (לפני שאתם מתנפלים עלי קיבלתי אותו בחינם לא הייתה לי אפשרות לבחור ) החלטתי להחיות אותו קצת.... (אחרי שפתחתי אותו הבנתי שהוא זקוק בדחיפות לטיפול נמרץ..... טוב אז ככה היות וזה המודינג הראשון שלי אני הייתי רוצה שתעזרו לי ותראו מה אני צריך לשפר ....להוסיף.... אז נתחיל מהדבר הראשון צביעת דלת המארז 1 צביעת דלת המארז הדלת נראית ככה: החלטתי שאני רוצה לעשות אפקט מראה במחשב לכן לפי המדריכים שפורסמו בפורום התחלתי לשייף את הצבע מהדלת... את העיקרון אך לקבל את אפקט המראה הבנתי פלוס אני רוצה גם לעשות ציור כזה על הדלת ומה ששחכתי לציין אני רוצה גם להוסיף מאורר רק שאני לא יודע איפה תוכלו בבקשה לייעץ איפה אני …

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by ariel-ro,

שלום ברצוני לעשות מוד קטן למארז(מפרט מלא בצד) ברצוני להוציא את כלוב ההארד דיסקים ולעשות סידור כבלים בלי להוציא כסף על זה דבר ראשון איך אני מוציא את הכלוב הזה?? הוא מחובר עם ניטים כאלה ואני לא יודע איך להוציא אותם, מישהו יכול להגיד לי איך להוציא את הניטים האלה? ואחרי שהוצאתי את הכלוב צריך לשים את ההארד דיסקים איפה שהכוננים(DVD) איך אני עושה את זה? ההארד דיסק יותר קטן מהכלוב כוננים! ובנוסף רציתי לעשות סידור כבלים למארז, אבל אני לא מצליח עם הספק הזה ועם המארז הזה! יש יותר מידי חוטים ואני לא מצליח "להחביא אותם" מישהו יכול להגיד לי איך עושים את זה? מצורפות תמונות של המארז. כמה הערות על התמונות: אני יודע שיש שם פלופי לא מחובר, פשוט אין לי את החלק הקדמי במארז שמחסה את ה…

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  7. Started by shainov,

שלוום לכולם. המארז המדובר הוא SVIKING ואני רוצה לשם התחלה לעשות בחלון שלו חור למאורר 120 מ"מ שיוציא אוויר ישירות מהCPU לאחר מכן חשבתי לעשות שני חורים למעלה אשר יוציאו אוויר גם כן/יכניסו הכול תלוי בעצות שלכם. כמו כן המארז הוא SVIKING MIDI TOWER ואנא זרקו רעיונות/עצות/תמונות..האם יש מישהו שעשה כבר מודינג למארז הנ"ל?? אם כן אני רוצה להתייעץ בנוגע לכמה דברים. הסיבה למודינג היא היערכות לאוברקלוק די עצבני..וגם משחק תפקיד בהנמכת הטמפ' של החומרה באופן משמעותי ביותר.. מה צריך..והאם צריך בקר מאוררים..כלים..הכול. תודה למגיבים.

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  8. Started by dd7,

היכן אני יכול להשיג את דברים הבאים (אם אפשר קישור). 1. קיט ציפוי לכבלים uv כמו זה: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=slv-o-uv במחיר יותר שפוי... 2. ספריי uv 3. מכירים תצבע שזוהר במקלטים.. היכן ניתן להשיג אותו? 4. איזה כלים צריך בשביל חריטה לחלון ומדריך כל שהוא לחריטה. תודה רבה רבה...

9. ניסיתי את המרדיך שבאתר אבל לא הצליח. http://img146.imageshack.us/img146/2008/1il9.jpg http://img139.imageshack.us/img139/4427/2kb4.jpg

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by O.G.D 2k5,

שלום אני מנסה לעשות מודינג לעכבר אופטי של מיקרוסופט אבל אין מלמטה בורג לפתיחה אז איך אני יכול לפתוח בלי לשבור???

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  11. Started by HFDO5,

אני יודע שהעלו את הנושא הזה פה מלא פעמים וכל פעם אמרו שצריך בקר מיוחד אבל נראה לי שבמסך הזה יש לי את הבקר שלו מובנה למסך.. ולא מתחבר לכרטיס מסך במחשב הנייד זה היה מחשב נייד 386 IBM המסך הוא איזה 10" שחור לבן יש לי מדבקות עם פרטים עליו: LRS1751-R1AE LS0350LG ZD-03-0235 זה היה מסך של מחשב IBM PERSONAL SYSTEM/2 L40 SX אם תרצו אני אוכל להעלות תמונות שלו והכל אבל זה ייקרה רק עוד שבועיים (סוגר שבת) למישהו יש מושג אם אפשר לעשות עם המסך משהו? מוד לחיבור למחשב.. משהו מעניין?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. כמה שאלות אני ינסה לתמצת קניתי FAN-ATIC"-5 Port Military Switch Baybus Lamptron LED Acrylic Case Footsteps רגליות מוארות וכמו כן יש לי cooler master musketeer 2 עכשיו אני רוצה לשלוט בכול התאורה דרך המפסקים של Lamptron לכול אחד מהחלקים האחרים יש מפסק ששולט על התאורה לבד איך אני מעביר הכול אליו מה אני צריך ? אם זה יעזור אני יוסיף תמונות תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by nivezrati,

שבוע טוב לכולם אני מתכנן להוסיף פרספקס מסביב לצג LCD שבמארז שלי הוא היה בגודל של שני מפרצי 5.25 אני גם אחתוך את הדלת של המארז ואוסיף פרספקס עם חריטה של ציור מסוים שעוד לא בחרתי יש לי מספר שאלות אליכם 1. איך אנ ייכול להיות עיקבי בעומק החריטה בפרספקס? 2. האם פרספקס בעובי של 4 מ"מ יתאים? 3.האם יש כלי אחר חוץ מדרמל שיכול להתאים לי? 4.האם יהיה נחמד להוסיף עוד צבע לחריטה אבל שיהיו באותו לוח פרספסק ולא שניים? 5. לגבי הפנאל הקידמי שלי אני אשמח לקבל רעיונות לעצב אותו .. זכרו זה גודל של שני מפרצים של כוננים ובאמצע ייהיה צג LCD 20X4 תווים שהוא מוכן כבר.. אני יותר שואל לגבי עיצוב מסביב אולי לדים? אפשר האיר את הפרספס באמצעות לד? 6. איכן יהיה הכי מתאים למקם את החריטה בדלת? סליחה על הה…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by elad13net,

שלום לכולם! אני חדש פה.. ובכלל שנושא הזה של מודינג.. אולי זה ישמע לכם קצת מוזר אבל השגתי נגד מחנות של אלקטרוניקה שמצוייר עליו 4 פסים (מימין לשמאול) זהב חום/בורדו אדום כזה ככה וירוק ככה... עכשיו ביקשתי מהבן-אדם שעובד בחנות נגד של 430 אוהם.. והוא אמר לי שאין כזה הכי קרוב לזה זה 450 אז אמרתי לו 12 V והוא אמר לי אז שזה 4.3 אוהם... אז לקחתי.. והרכבתי כבר חצי מערכת... ועכשיו השאלה שלי אם זה לא נגד של מתח גבוהה מידי? בתודה לכל מי שיעזור לי.. ושיהיה לו בהצלחה בהמשך

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  15. Started by nimrods,

שלום לכולם..! טוב אז ככה אני רוצה לבנות מעטן נייד לפלאפון התחלתי לתכנן בצייר ועכשיו סיימתי אני יעלה לפה את הקובץ ותגידו לי אם עשיתי את זה טוב ואם לא אז תגידו לי איך מה מה לעשות..??!?!? תודה אחים שלי..! NiMrOdS

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  16. היי עבר המון זמן מאז שממשתי שרטוט כזה ולכן אשמח לעזרה במימוש השרטוט הזה על לוח פסי נחושת המון המון תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by kkffiirr,

אני מנסה ליצור מעגל PWM לשליטה על עוצמת תאורת לד הרכבתי את המעגל הבא, ביציאה חיברתי סקופ כדי למדוד על בטוח מה אני מקבל, וגל מרובע בכניסת הPWM פרמטרי הבדיקה: מתח כניסה 12VDC , גל כניסה ריבועי 1kHz 5VAC+2.5VDC Duty Cycle=50% . תוצאות: שיניתי בסקופ 1 – 100Hz שיניתי בסקופ 2 – 100kHz סקופ 3 – 1kHz מתח כניסה 0VDC. מה הבעיה במעגל?

• 38 תגובות
    • 5.6k צפיות
  18. Started by yariz123,

שלום לכולם אני בניתי מעגל וברצוני שיזהה כאשר מישהו מתקשר לקו הטלפון שחיברתי למעגל(לא חשוב מי מתקשר) עכשיו השתמשתי ברכיב 8841AE ובחיבור הנל המצורף (רק במקום שני הקבלים בכניסה של 100n שמתי קבלים של 10n לפי דפי היצרן) הבנתי שברגע שמתקבלת שיחה נכנסת רגל CD צריכה לרדת ל0 לוגי הבעיה היא שהיא בכלל לא מתחילה ב 1 לוגי(כלומר 5V) האלה ב0 מישהו יכול לעזור לי אולי חיברתי משהו לא בסדר אם זה משנה אז הקו טלפון בבית שלי הוא של HOT ויש לו שיחה מזוהה קו הטלפון יוצא מסוג של מודם כזה של HOT למי שמכיר תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 4.1k צפיות
  19. Started by אלעד6,

יש לי לדים UB 3V... ואני לא ממש מבין באלקטרוניקה.... יש לי בבית נגדים 470 אום ורציתי לדעת אם שני המעגלים הבאים זהים... ואם לא אז למה?.... פשוט יש לי בניה שאני צריך לעשות ואני לא יכול יכול לבנות אז זה שעל כל לד יהיה נגד ואני לא יכול לבנות מעגל בטור. אני צריך להגיע למצב כזה.... אם זה אפשרי....

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  20. שלום לכולם אני בונה פוריקט הדוגם ומתריע על רעידות בקצב מסוים כגון רעידות של גוף ועוד עצמיים מחפש חיישן איכותי וטוב אין הגבלה למחיר תודה

21. Started by SALT,

אני כבר תקופה מחפש משהוא שישלוט לי על המאווררים תקציב עד 500 ש"ח ( גמיש ) אין לי מוסג בכלל על מה ללכת כל המידע שאספתי נמצא ב גוגל תומונת כאשרי מריצים חיפוש על "FAN CONTROLLER" יש לי מארז 900 של אנטק http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MjM= יש לו 4 מאווררים - לכולם חיבור מולקס עם אפשרות לשינוי מהירות (ממש לא פרקטי לפתוח את המארז כל יום לפני השינה) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. צריך כמה תמונות אחדות לא יותר,הסיבה שאולי אני יעשה אחד גם.(יש לי כמות לא קטנה של פרספקס ציבעוני בבית,בחלקים לא הכי גדולים אבל נסתדר) אגב איך כותבים פרספקס באנגלית ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכולם אני ממש חדש בפורום הזה ובכלל באתר הזה... קודם כל רציתי להגיד שזהו אחד האתרים היותר טובים שראיתי ושאני חושב שאני יבלה בו הרבה זמן... עכשיו לבעיה... אני רוצה להרכיב אלמנט תאורה על-פי המדריך ואני לא ממש מבין באלקטרוניקה וחישובים :-[ רציתי לדעת איזה סוג של LED לקנות וגם איזה סוג של נגדים לקנות, אשר יתאימו ל-LED... ההרכבה עצמה לא נראת לי מסובכת אז ככה שאני יכול לבצע אותה אך אין לי מושג איך להתחיל לחשב מתחים... תודה רבה!!!

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=164833.0 בלינק הנ"ל דובר על מעגל שאמור להדליק שורת לדים אחרת כל פרק זמן ומצא חן בעייני הרעיון רק אני צריך את השירטוט יש למישהו את השירטוט???

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  25. אני מחפס חנות שמוכרת חומרים ליציקה על בסיס מתכת רכה או פלסטיק. בשיטות קצר באינטרנט מצאתי שני חומרים שמאוד קל ליצוק אותם ליציקה ונורא קל לעבוד איתם. ראיתי שני מוצרים כאלו. הראשון זה כדורי פסלטיק שנמסים בחום, ואז הופך לנוזל ואפשר לצקת אותו לתבנית. והחומר השני זה שתי בקבוקונים שמכילים שני חומרים אקרילים שונים, ושמארבבים אותם הם מתקשים ביציקה. הנה האתר של החומר השני: http://www.alumilite.com/line.cfm חיפסי במלא חנויות תחביבים ואומנות והציאו לי רק חומרים גבס או חומרים דומים בחוזק שלהם, ואני צריך שהחומר היצוק יהיה חזק. ניראה לי שאני ימצאה בחנות לבניית דגמים מניטורים, הכוונה לחיילי אופרת והפלסטיק הקטנים, שאנשים מכינים בעצם. מישהו מכיר אולי חנות כזאת? או בכלל חנות שמחזיקה חומר מה…

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים