עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by ab14,

שמעתי מכמה הודעות מהפורום שיש כזה דבר לק שאחרי שצובעים את המארז מצפים את זה בלק אז זה יותר טוב... איפה אפשר לקנות כזה ועם זה ספריי או צריך למרוח את זה. מישהו יכול לשים פה תמונות של מארז אחרי ששמו עליו לק

2. Started by tamir.fri,

יש מישהו שעשה את זה?? איך זה יפה או שלא רואים כלום?

3. שם די עלוב לפרוייקט זה נכון אבל אין לי כרגע שם לפרוייקט..\: הצעות יתקבלו בברכה. הפרוייקט הוא בניית מארז מ-0 והנה מה שמתוכנן : בניית קוביה מנירוסטה [אני יודע שזה חומר קצת כבד אבל בכמות שאני משתמש זה ישקול בערך 3 קילו הנירוסטה עצמה וזה מגיע חינם ולכן השיקול היה] הקוביה תיבנה מפאות בעלות צלע של 35 [דהיינו כל ריבוע מה-6 שירכיבו את הקוביה יהיה במידה של 35*35]. על מנת לחסוך במשקל ומכיוון שיש לי הרבה פרספקס חופשי בבית הלכתי על נירוסטה בעובי 0.8 מילימטר שהיא מאוד לא יציבה ולכן תודבק לפלטות פרספקס בעובי 3 מילימטר על מנת לקבל יציבות. [הפרספקס יהיה מבפנים כך שלא יראו אותו חוץ מאשר בחלון] חלון רגיל [לא ריבוע אבל, כלשהי צורה עוד לא ידועה ,הצעות יתקבלו בברכה] אוורור - מאוורר אחד מקדימה…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by tulicooli,

לא ידעתי איפה לשים את זה אז שמתי את זה כאן... אז ככה בגלל שאני בונה מארז אקרילי מפרספקס... אז אני לא יודע אם צריך להאריק את רכיבי המחשב : \ נגיד את הלוח אם והספק והארד דיסק? אם כן איך אני עושה את זה? ואם אני לא יעשה את זה מה יקרה?? תודה לעוזרים אם זה לא שייך לפה תעבירו בבקשה..

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  5. Started by PuMbA,

תודה לעוזרים אני מחפש פאנל 5.25 שיכנס מקדימה של המארז מתחת לכונן סי די רום וישלוט על התאורה במחשב אם אני חושב נון אז גם אם אני קונה פאנל בקרת שליטה של מאווררים ומחבר אותו לקתודות וללדים במארז זה ישפיע אבל בדרך כלל לפאנל שליטה על מאווררים יש רק שלוש מצבים כבוי 7V או 12V אז זה לא עוזר לי אני רוצה לשלוט בתאורה על העוצמה כמו שיש בבתים מפסק של אור באיזה חדר שמסובבים והאור מתחזק ומתחלש כזה פאנל אני רוצה למחשב אם מישהו יודע ומכיר שיגיד תודה אחים שלי ..

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  6. Started by ShayGTi,

שאלה תיאורתית, יש לי כרטיס טלויזיה ישן מאוד עם סנסור ושלט, האם יש אפשרות להסב את הסנסור כך שאוכל לשלוט בעזרת השלט על כל מיני תוכנות מולטימדיה כגון ווינאמפ ומדיה פלייר? מישהו ניסה כזה דבר? ואם לא אפשרי, האם מוכרים שלטים למחשב וכמה בערך עולה עסק שכזה?

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by Psychedelic,

טוב אני מתכנן לעשות חלון עגול ...שיתחבר בחיבור H (אם יש משהוא יותר אסתטי ויותר קל לחיבור תגידו בבקשה כי זה הדבר שנראה לי הכי קל לחיבור.) זה הדלת...כמו שאתם רואים כבר צבועה בשחור.. http://img316.imageshack.us/img316/15/dscf109117ui.jpg 1. מה אני יכול לעשות עם הרשת הזאת שיש שם? זה לדעתי מכער את כל הדלת...(מוקף באדום) 2.איך אני מוריד את הצבע מהדלת? כי אחרי החלון היא בטוח תצא שרוטה... 3.אני רוצה לעשות חלון עגול. ואני רוצה לשים תאורה פנימית...ולשים על הפרספקס כזה tint של מכוניות, שרק שיש תאורה מבפנים אז יראו דרך הפרספקס 4. איך יהיה יותר קל לחתוך את הדלת שתתאים לחלון העגול?....זה נראה ממש קשה. הצעות יתקבלו בברכה! =] תודה

8. אני רוצה שהפאנל יהיה לפחות 50% צג אם לא 95%, ואני לא רוצה שזה יהיה פאן באס. ואני רוצה שזה יגיע עם לפחות 3 חיישני חום ואיזה כפתור להחלפה בין מצבים (CPU, VGA, PSU, HD) תודה מראש למי שימצא כי אני לא מצאתי.

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  9. Started by Kalisto,

שלום! אני מתכון לעשות מודינג בפעם הראשונה למחשב שלי. אני רוצה לצבוע אותו (כי הוא לבן) ואני רוצה לעשות חלון. עכשיו רציתי לשאול ממה עדיף להתחיל? לעשות חלון או לצבוע??? תודה לעוזרים!

• 43 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by psycho killer,

אני רוצה לבנות מחשב HTPC שיספיק לי לראות סרטים ומוזיקה לא יותר מזה יש לי כבר מארז של וידאו שאני רוצה לשים בו הכל אבל אני לא יודע אם זה יספיק ויש לי מחשב P3 עם 256 זיכרון ו20 ג'יגה זה יספיק ??? מה אני עוד צריך ,איזה כרטיס מסך יתאים ,והאם אני צריך סידי ישן שיש בו כפתורים של הרצה כדי להפעיל דיסקים מבלי להפעיל את המחשב???

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  11. Started by -Blaze-,

טוב, אז ככה, יש לי 200 שקל ואני רוצה לעשות מודינג. מה שאני רוצה לעשות זה: 1) להחליף את הדלת של המארז בפרספקס (לא לפתוח חלון, להחליף את כל הדלת! 2) לשים מאווררים עם לדים (המארז הזה לא מקורר בגרוש!!!) 3) לעשות עוד כל מיני דברים מגניבים (תביאו הצעות!) ועשכיו זה מה שאני צריך לדעת - 1) כמה עולה בערך מטר על מטר של פרספקס? 2) כמה ייעלה לי מאוורר לד טוב (ושקט! זה ממש חשוב לי!) 3) האם זה בכלל רעיון טוב להחליף את כל הדלת בפרספקס? יש לציין שהמודינג ייעשה על המחשב הישן של אחותי ולא על שלי.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by psycotix,

שלום רב, אני מחפש צג LCD למארז (עבור פרוייקט מודינג שאני מתחיל לעשות). הגודל -צריך שיתפוס שני ''5.25 במחשב. מצאתי באתר של CrystalFontz צג שנראה לי סביר - http://www.crystalfontz.com/products/634bracket/index.html השאלה - היכן ניתן להציג בארץ צג כזה או דומה? אשמח לעזרתכם.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Little_AKA_Or,

בתחילת החופש הגדול התחלתי להתעניין בקירור מים ותיכננתי את המוד שכרגע אני עובד עליו. אחרי קריאת הרבה מאמרים החלתי לבנות מערכת קירור מים ביתית. במסגרת בניית קירור המים קניתי משאבת אטמן טבולה עם הספק 1200 ליטר לשעה, ראדיאטור 17X20 ס"מ של פיאט פונטו וקניתי חתיכות נחושת למעבד ולכרטיס המסך. כמו כן התחלתי בחיתוך דלת המארז שיצאה דיי בסדר, למרות שאני רוצה לשייף ולצבוע מחדש וכמובן לשים גומי U בשביל לטשטש את החיתוך (המארז שלי הוא HEC 619U אם אני לא טועה). ברגע שאבא שלי ימצא זמן נלך ביחד לחבר שלו שיש לו כרסומת ונכרסם את הנחושת בשביל להכין את הבלוקים. כמו כן נקפוץ לזיגזג או לפנדס בשביל לקנות משחה טרמית, מאוורר 120, קטודה (או קטודות) UV וסליבינג. אני אעבור גם בהום סנטר ואקנה את הצנ…

14. Started by elad the master,

יש לי עכשיו הרבה לדים (56..) ואני מחפש דברים לעשות איתם..עכשיו חשבתי על לשים כמה במולקסים..אחד לכל מולקס..אז יש לי לד אחד שיתחבר ל-5V איזה נגד אני צריך..? הלד הוא לא שקוף היותר חזק..הוא הצבעוני החלש יותר..צבע אדום אם זה משנה..

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  15. Started by x-pac,

תראו אני חדש במודינג ולא היה לי רעיון חדיש אז עשיתי מודינג קלאסי (לדעתי) 1 פתיחת חלון צד 2 גריל במאוורר 3 קטודה כחולה של Sunbeam וזהו תגיבו.. ונ"ב התמונות לא באיכות טובה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Kitt0s,

אני זוכר שהיה דיון ממזמן שהוזכר בו מקדח כזה.. הוא נראה ככה: הוא יעיל בחיתןך פלסטיק (פרספקס).. איפה אפשר למצוא אותו? (הום סנטר/אייס?)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by sagi_10,

יש לי מאתיים ש"ח שאני רוצה להוציא על המארז היפה שלי אני מחפש דברים כמו ערכות סליוינג וכו וכ"ו אז תתנו לי הצעות לדברים יפים (מאוד)שישפרו את מראה המארז ורצוי גם שיעזרו בקירור המארז (תמונה של המארז תצורף עוד 10 דקות)

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by tamir.fri,

אני רוצה גריל/מסנן אבק שכמה שפחות יפריע למאוורר ושלא יגרום למאוורר להרעיש ושיחסום אבק (בקטנה לא חוסק אבק רציני) אז חשבתי על הרשת שיש בחלונות שחרקים ויתושים לא יכנסו (ליתר דיוק ראיתי בפרוייקט אחד פה באתר) האם זה רעיון טוב?? יש לדעתכם משהו שאני צריך לדעת לפני שאני אכין את הגריל הזה?? האם זה באמת יהיה יחסית יעיל נגד אבק ולא ירעיש ויפריע למאוורר?? למי שעוד לא הבין אני מדבר על רשת שבנויה ממלבנים של מילימטר על 2 מילימטר עם חוטים דקים אבל חזקים.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. רק תחלון עצמו.....יש דבר כזה?..... אני ראיתי מארז עם חלון בצד של SPL NEON007 ב130 שקל בלי ספק.... שווה נכון?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  20. Started by Kalisto,

טוב נכנסתי לפאנדסhttp://www.pandas.co.il/default.php?cPath=946&PHPSESSID=bf0ef6bb9b50453685ff9e109d0670c8 עכשיו יש שם כמה מוצרים שאני לא מבין מה תקפידם ואני ישמח אם תסבירו לי מה כל אחד מהם. לדוגמא מזה Sleeving Cables ומה השימוש שלו? מזה ROUNDED CABELS ומה השימוש שלהם? מזה UV Adapter ומה תפקידם? מזה UV Adapter ומה תפקידו? מזה Cold Cathod ומה תפקידם? מה עושים איתם בדיוק? ומזה בתאורה מה השימוש של הדברים האלו? ובמיוחדים מזה המדבקות של SUNBEAM תודה לעוזרים

21. ככה אז...לקחתי שני מאווררים קטנים בגודל ששמים על כרטיס מסך....הכנסתי אותם במקום המקום של הדיסקטים +עוד כזה מקום פנויי,יצא ככה שזה ממש ניכנס והתאים בול במסגרת...עכשיו המוד שלי הוא כזה...שני מאווררים שמכניסים אויר למארז +שני לדים כחולים על כול מאוורר....עכשיו נתתי למעגל גם מפסקון קטן ON|OFF....עכשיו הלחמתי ועשיתי את המעגל...בדקתי בעזרת טרונספורמטור וזה פעל מצויין...ברגע שאני מרים את המפסק המאווררים מתחילים לפעול ביחד עם שני נורות "לד" כחולות. את המעגל בסוף שני הקצבות חיברתי למולקס זכר....ל12V וכמובן אדמה.עכשיו כשהפעלתי את המחשב המתג היה על ON אז הכול פעל מצויין...עכשיו רציתי לסגור את המאווררים וכשהורדתי את המתג אז הוא סגר לי את כול המחשב.... זאת הבעיה בעצם....עכשיו השאלה הא…

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  22. Started by Morishani,

בא לי לעשות פרוייקט מודינג, אז אהממ, תקציב אין, אבל תקציב למארז יש, מקסימום בערך 200. הלוח אם הוא mATX כל השאר רגיל, יש לכם רעיונות? בעיקרון מה שאני חושב עד עכשיו זה *חלון שיהיה לרוחב הדלת, ז"א מהמרכז לצדדים וכמו בטלויזיות - 16:9~. *הפיכת הכלוב של הHDים כדי שיהיה יותר נוח *צביעת המארז (שחור?) למישהו יש רעיונות? (ולא פאן באס וכאלה :\)

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  23. יש לי מסך LCD 19 אינצ' ואני רוצה לחבר אותו ללמיר של הטלויזיה אבל אין לי את אותו חיבור של הממיר על המסך מה אפשר לעשות והאם זה בכלל אפשרי תודה !

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  24. המכשיר הזה יכול לעזור לי למשהו במודים או בחיתוך או בשיוף? אם בכלל .... קוראים לו PROXXON ככה הוא ניראה : תודה..

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  25. Started by roc,

דרך אגב אם קורא משהו לכרטיס או לכל דבר אחר הפורום ואני לא אחראים לזה היה לי מאוד משעמם אז עשיתי מוד לכרטיס מסך שיש לי בבית,Radeon7000. אז ככה: מצרכים - כרטיס מסך (עדיף לעשות על ההכי טוב שיש בבית ) דבק סטיק או דבק מגע מאורר 80מ"מ וספרי צבע - איזה צבע שאתם אוהבים ולעבודה: לוקחים את הכרטיס מסך ומניחים אותו במקום שלא אכפת לכם שיתלכלך כשצובעים אותו: לאחר הצביעה מחכים כחצי שעה לשעה עד שהצבע יבש-אני החלטתי לצבוע בצבע כסף תוצאה: לאחר מכן לוקחים מאורר 80 מ"מ ודבק סטיק או כל דבק אחר: ומדביקים את המאורר על הליבה בצורה הכי טובה שאפשר מבלי שהמאורר ייפול תוצאה סופית:

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים