עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. קודם כל כדי להקדים את כל אלה שיבואו לכתוב "תריץ חיפוש כבר דיברנו על זה" - חיפשתי, עברתי על כל הת'רדים שדנו בנושא, ניסיתי כמעט את כל התוכנות שהוצעו (יש כמה שלא הצלחתי למצוא) ואף אחת מהן לא עבדה. אוקי, בחזרה לנושא, יש לי (ולעוד הרבה אנשים מסתבר) כרטיס טלוויזיה שבא עם שלט (לי יש lifeview FlyTV Prime 30), בגלל שבשביל הטלוויזיה אני לא משתמש בשלט של הכרטיס (אלא בשלט של יס) אין לי מה לעשות איתו, כולנו יודעים שאם מחברים שלט בcom אז אפשר לתכנת אותו לשלוט על כל מיני פונקציות בעזרת winlirc ותוכנות כאלה, אבל השלט שלי מתחבר לכרטיס טלוויזיה ולכן התוכנות האלה לא עובדות... השאלה היא האם יש איזשהי תוכנה שכן עובדת עם השלט הזה? (השימוש העיקרי יהיה לשלוט בwinamp)

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  2. אז ככה: יש לי רכיב שעובד על 5V (שהוא לוקח ממולקס) ומחובר ע"י מתג(פיזי). אני רוצה שתהיה לי את האופציה לכבות ולהדליק את הרכיב ע"י תוכנה ולא ע"י המתג הפיזי. אז עלו לי 2 רעיונות: 1. יש איזשהי יציאת 5V לא מהספק אלא מהלוח שאני יכול להשתמש בה למטרה זו? 2. אם לא, איך אני משתמש ביציאה אחרת בכדי לשלוט בקלות על הרכיב? (כלומר מעגל מבוסס RELAY) תודה.

3. Started by Emms12,

היי! אני מחפש סרטוט לחיישן טמפרטורה שמתחבר למחשב. למישהו יש מושג איך עושים את זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  4. Started by tzolerguy,

שלום לפי מדריך פה באתר חיברתי לי מסך LCD עם בקר HD44870 דרך LPT למחשב והוא עובד והכל טוב ויפה עכשיו יש לי במחשב שתי כרטיסי מסך GEFORCE 6600 GT במערך SLI והייתי רוצה לדעת כיצד אני יכול להציג את הטמפ שלהם על המסך LCD תודה מראש גיא צולר

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  5. שלום אני חדש פה =) היתה לי בעיה שאני לא יכול לשלוט בעוצמת השמע של האוזניות שלי ללא דרך לשנות את זה ב WINDOWS. החלטתי שאני פותר את הבעיה הזהו! חשבתי אל לפתור אותה ומצאתי פיתרון מאד חמוד: ברמקולים הכי פשוטים שאפשר לקנות ב 30-50 שח ישנו מגבר פנימי וממנו ישנה יציאה לאוניות. אז מצאתי רמקולים כאלו אצלי בארון שבוא זרוקים כל החלקים הישנים של המחשב או הזבל הישן. פתחתי את הרמקולים ניתקתי את החלק אשר פועל כמגבר וחתחתי את החוטים של הדינמו. לאחר מכן השתמשתי ב CD ROM ישן - פירקתי אותו והישתמשתי בברזל שלו כתחתית. לקחתי את הפנל של המארז (כזה שמורידים אותו כדי להתקין CD ROM במחשב) לאחר הרכבה מאולתרת יצאה משיהו נחמד. את החוט של ה-AUDIO מעבירים דרך המחשב לגב שלו ומחברים לפיצול של AUDI…

• 33 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. Started by Shumy2,

אז ככה . היום שימנתי את המאורר 120 מ"מ בדלת (זלמן) והוא הפסיק לעבוד משום מה . לא משנה, במילא רציתי להחליף אותו.. אז יש לי כמה שאלות. יש לי עכשיו חורים בדלת (כמו בתמונה המצורפת ). 1. כדאי לי לקדוח במקום החורים (כלומר לשים עיגול ריק ועליו מאוורר ? 2. אם כן , כדאי לשים רשת ? 3. איך שמים רשת ? 4. על איזה מאוורר 120 מ"מ אתם ממליצים ? 5. איך מפרקים את המאורר על ההיטסינק על המאורר בלי לגרום נזק ? מצורפות תמונות... לא ידעתי בדיוק אם זה אובר קלוקינג וקירור או מודינג אז פרסמתי בשניהם. לינקים לתמונות למטה כי לא יכלתי להעלות את זה כמו שצריך לפה.. http://img490.imageshack.us/img490/1998/pict00385ob.jpg http://img490.imageshack.us/img490/7779/pict00370pf.jpg http://img49…

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  7. איך אני יכול לדעת כמה וואט מהספק כוח שלי בשימוש? המפרט בקישור בצד, והספק ג'נרי..300 וואט אם אני זוכר נכון..אולי אפילו 250. אני רוצה להוסיף מאוררים, אבל אני לא יודע אם הספק יוכל להחזיק אותם..כי תקציב לספק אין לי כרגע... אז מישהו יודע אם יש איזשהיא תכנה או שאני יכול לבדוק איכשהו כמה כל רכיב צורך ולפי זה לדעת אם אני יכול להוסיף עוד מאוררים?

• 18 תגובות
    • 8.6k צפיות
  8. יש לי פשוט במארז 8 מאוררים שמחוברים עם חיבור מולקס ואני רוצה לקנות בקר מאווררים אבל הוא מגיע עם חיבורי 3 פין:\ האם יש מעביר כלשהו? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  9. Started by avimw,

מישהו במקרה יודע איך משנים את הצבע מאדום לכחול?? שמעתי עד דבר כזה, חבר שלי מצא מדריך על זה אבל ברוסית :\

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by shronxx,

אני מעוניין לקנות לדים בכמות של בערך 30 או 40 לדים במחיר הזול ביותר בבקשה אם אתם יכולים תנו לי אתרים להזמנת לדים מחו"ל או מהארץ זה לא משנה.... תודה מראש לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  11. Started by intel suck,

מישהוא יודע איפה בראשל"צ או בסביבה אפשר ללמוד מודינג???

12. Started by Pro modder,

הינה התכנון שלי למארז של Gilo העונה לשם Robo Mines אתם מוזמנים להביע את דעתכם.. התוכנית הולכת כך: "טופ המארז" לחתוך את הריבוע הפנימי ב TOP של המארז ולהחליפו לפרספקס שקוף שצבוע מצד אחד בשחור. לקדוח בפרספקס חור 80 מ"מ למאוור LEDS כחול ולחרוט שני פסים מהצד הצבוע של הפרספקס, אחר כך שמים לדים כחלים אל מנת לקבל אפקט של תעלות אור כחולות. דלת שמאלית לחתוך חלון בהתאם לשרטוט, לשים גומי שחור כרומי (ניראה כמו גומי רגיל אבל יותר דק ובעל גוון שחור כרומי), ופרספקס אפור כהה שקוף. מתחת לחלון לשים פתחי אוורור מפלסטיק, ולעשות להם ציפוי כרום. עוד מתחת לחלון, לצבוע שלושה פסים בגוונים שונים של כחול. (לפי השרטוט) חלק אחרון- רגליים למארז זה לא ממש רגליים זה משטח למארז. המשטח יוכ…

• 14 תגובות
    • 930 צפיות
  13. אז ככה...את המולקסים הצלחתי להוציא ולעשות סליבינג...עכשיו החיבור החשמל הראשי מהספק ללוח אם...(הכי גדול וצסובך) אני פשוט לא מצליח להוציא אפילו חיבור אחד בו.....כבר יומיים.... יש איזו שיטה או משהו...ממש מעצבן... לא יודע איפה או באיזה צד לדחוף את הסיכה... תעזרו לי בבקשה .. תודה

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  14. Started by elad the master,

אפשר בכלל לפתוח אותו ? או שצריך רק להוציא את הרגליים של המולקס ולחבר..? איך אני יכול לשים בתוכו לד ? *יש לי כבר נגד ולד *6 ואני רוצה לשים בתוך כמה מולקסים..מישהו עשה את זה פה ?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by Vatos-Locos,

לסקר אין שום קשר בדרך זו או אחרת לחברת האלפקה inc.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by sroolik,

כחלק מפרוייקט שאני מקווה להתחיל אני רוצה להחליף את המולקסים הלבנים של הספק המולקסים ירוקים השאלה שלי היא: איך אני מוציא את החוטים מהראש של המולקס ואיך אני מחבר בחזרה לראשים החדשים ? תודה !!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by avimw,

שלום לכולם אני חדש פה ובעניין המודניג והפורום הזה ממש פצצה! החלטתי להשתמש בדמדריך לעשות דלת במארז ואיפה לעזזל אפשר לקנות את פלטת הפרספקס תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי לכולם... חיפשתי ברשת המון זמן מדריך לבניית שלט אלחוטי לWINAMP ולשווא ... פחות מחפש את הבנייה עצמה של העין - כי יש לי חיבור IR על הבורד... אשמח לעזרה אלדר.

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  19. Started by Gilo2005,

אז ככה יש לי אהרד דיסק ישן שעושה המון רעש והרעש מעצבן אותי רצח אז רציתי לדעת איך אני יכול להשתיק את הרעש הזה? כי אם לפתוח את האהרד דיסק א זהוא ידפק? מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזו אם הרעש?

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Pro modder,

באמת מוד ראוי להערכה. http://www.freezefreaks.de/ נמצא ב- projects/11th commandment/worklog מה אתם חושבים?

21. Started by Bug2000,

האם קיימת חיה כזאת בארץ ?? בדקתי בהום סנטר (אין להם בכלל פרספקס חחח) ובכל חנויות בניה למינהם בסביבה ואין לאף אחד פרספקס בצבע שחור. האם למישהו יש מושג איפה יש ? תודה.

• 45 תגובות
    • 6.5k צפיות
  22. Started by asaorgad,

אני חדש פה מישהו יכול להסביר לי איך אני שם לדים ואיפה שמים אותם בלוח ואיפה קונים את החלקים של הלדים אני אוטיסט אני צריך גם תמונות בלי הרבה הסברים על חשמל רק איפה תוקעים את זה בלוח כדי שזה יפעל ולא יעשה בעיות? אם צריך חלקים מיוחדים אז איך קוראים להם ואיפה קונים? ואם אפשר בבקשה גם מחיר... תודה.

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. שלום לכולם. יש לי לוח אם gigabyte k8n-sli . הציפסט שלו הגיע עד 70 מעלות(הצלבתי עם 3 תוכנות:speedfan,everest sandra)בפורום חומרה מישהו אמר לי שזאת בעיה נפוצה בלוחות האלה וגם להם זה 70 מעלות וזה בסדר. אני חושב שזה עדיין מוזר. הורדתי תוכנה MB5 - mother board 5 והטמפ' ירדה ל מינוס 21 מעלות. מוזר לחלוטין!!!! ראו תמונה מצורפת!!! אימתתי את זה גם עם תוכנת speedfan. מה זה אומר מינוס 23 מעלות? זה מסוכן? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  24. Started by maximn,

שלום, מאיפה אפשר להשיג פרספקס באיזור המרכז? ומה זה מחירים סבירים בשבילו?

25. אני מתכוון לעשות סליבנג לחוטים אז אני צריך שתמליצו לי ערכת סיוינג טובה רצוי זוהרת באור uv ... אני צריך גם מאורר 80 מילימטר (אני שם אותו מתחת לכרטיס מסך..)רצוי זוהר באור uv וחובה קטודת uv בישביל להאיר את כל העסק (צריך שתהיה עם שנאי והכל....) ואם נישאר כסף אחרי כל זה אז בכיף נ.ב הסכום הכלול של 250 שח צריך לכלול גם מישלוח!! כל המאוררים במארז שלי זוהרים באור כחול אז רצוי שתמליצו לי על דברים שמתאימים לזה בתודה שגיא

• 1 תגובה
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים