עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by PuMbA,

כי אני יכול להזמין אותו מחו''ל במשהו כמו 200 שקל פחות או יותר ואני צריך עזרה אם הוא שווה בכלל ? ואם הוא עושה את העבודה כמו שצריך ... ואם אתם ממליצים על משהו יותר טוב ?? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  2. Started by X-ShaY,

אני רוצה לקנות קתודה קרות חשבתי על אלה: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=cckp2-30-b או על: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=ccl-30-b מה יותר שווה? עוד משהו.. יש לי מאורר 1 עם לדים - אדום,כתום,צהוב קיצור עושה גוון של אדום כדאי לקחת קתודה כחולה? או סגולה? מה יהיה יותר יפה? עריכה: אם אני יקנה כחול זה יתן לי צבע סגול יפה כזה לא?

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by composite,

שלום... אני מעוניין לקנות פאנבאס חדש, הדרישות: - כמה שיותר ערוצים. - שחור. - אם אפשר, בלי אורות. אם יש בכל זאת, האם יש דרך לנתק אותם? - שיוכל לספק למאווררים את המתח שהם צריכים. - 5.25". תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  4. יש לי פאן באס של enermax **** שאלות 1) האם חוץ מהמאווררים הרגילים במחשב כדאי גם לחבר את המאוורר של המעבד או להשאיר את החיבור ללוח? 2) יש לי שניי חיישנים אני רוצה אחד למעבד.. / הבנתי (אולי אני טועה) שצריך להדביק אותו מאחורי הלוח במיקום המעבד... א- יש פיתרון נוסף? ב- במידה ולא עם איזה סוג דבק להדביק? איזולורבנד? 3) היכן כדאי לשים את החיישן השני?

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  5. Started by Asaf.Y,

מה דעתכם? יש הצעות להמשך?

• 73 תגובות
    • 8.6k צפיות
  6. Started by SpriteSoda,

שלום חברה, אני מחפש מידע על טרנזיסטור שכתוב עליו Q4025Y5. תודה רבה רבה! החיפוש שלי לא הביא תוצאות ולכן אני פונה אליכם.

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  7. Started by dingo,

הרעיון של טלפון במחשב צץ תוך כדי שאני משחק Battlefield 2 רציתי להתקשר לחבר ובאותו זמן להישאר במשחק ולדבר עם השחקנים אז זה מה שיצא שלבי ההכנה א. היה לי טלפון גלאקסי חתכתי אותו מבלי לגעת בכרטיס שבתוכו בדיוק בצורה שהייתי צריך ב. את השפורפות ניתקתי מהמכשיר ואת הכבל שלה שמורכב מ 4 חוטים 2 שייכים למיקרופון 2 שיכיים לרמקול ועשיתי להם פנל עם 2 כניסות + כפתור ניתוק והפעלה ג. בסוף קימבנתי אותו למארז וזהו דרך אגב האיכות של שיחה בטלפון פשוט אחלה [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  8. 1. כמה חשמל צריך המנוע של הדיסקים שבHDD? כי היה לי אחד ממש ממש ישן שלא עבד... אז החלטתי לחבר אותו למחשב כדי שיסובב ת' דיסקים שבהם יהיה חור ויהיה לד מאחור שיאיר ואז זה יהיה כמו פליקר מלדים תוצרת בית וגם ממש ממש מגניב... דעתכם? 2.איך אני מקווץ את שרוול החום שקניתי? כי אני צריך לשים בעכר כי הוא עושה לי קצרים ומתכבה פעם בשעה... תודה לכולם מראש!

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  9. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם אני ראיתי שיש איזה נגד שמחברים לרב מודד שנות תמפרטורה לרב מודד מישהו יודע איזה נגד זה ומה צריך לעמוד הרב מודד אמפר אום ?

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  10. אני מעוניין לקנות 2 מאוררים כי שקניתי את המארז שלי הוא בא עם 3 מאוררים 2 מהם עם לדים ומאוד רועשים ונראה לי גם לא כל כך מועילים הם בגודל 80 אני מחפש מאוררים שקטים מאוד אייכותיים שיעשו את העבודה ואם אפשר שגם אוכל לשלוט עליהם. חשבתי על המאורר הזה של Tt מה דעתכם עליו? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=315 תודה למי שעוזר.

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  11. יש לי כונן קשיח נראה לי משנת 97 בערך ורציתי לדעת מה אני יכול לעשות איתו.. כמה חברים אמרו לי לפנות לפה,הם אמרו שאתם יכולים לעזור לי למצוא כל מני דברים מה לעשות עם הכונן הקשיח... בבקשה תעזרו לי,תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by avimw,

יש לי ג'ויסטיק של פליסטישן 1 עם רטט, יש אפשרות לחבר אותו למחשב?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  13. שלום אני חדש בנושא המודינג! לפני שבוע +- התחלתי להתעניין בזה והתחלתי לבצע מודינג על המארז שלי. אני מעוניין לקנות מאוורר לדים ורציתי לדעת אם המאוורר הזה טוב/יפה/עושה אור חזק? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_926_1614&products_id=4938 אם הוא טוב ובאמת אקנה אותו הייתי רוצה להתייעץ איתכם באיזה צבע כדאי לי לקנות? הנה המארז שלימצטער על איכות התמונה) [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by !_Evil_!,

אוקיי חשבתי שאני יתחיל להשקיע במארז שלי אהמ תקציב עד 300 שקלים חשבתי על מאוורר 80mm עם לדים מאחורי המארז שמוציא אוויר יש המלצה לסוג טוב? חשבתי גם על שתי קטודות כחולות איפה אפשר למקם אותם בדיוק שיוציא מהם את הכי טוב שלהם? יש לי מארז X-Blade תודה ;D

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  15. Started by Void,

אני מתכנן ליקנות זוג קתודות http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=950 איפה אתם ממליצים לי לשים אותן(ראו תמונה) :

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  16. טוב סיימתי את הסליבינג בשעה טובה... היה קשה בעיקר בכבל של חשמל הספק(ללוח אם). עכשיו בקשל ללוגו על דלת המארז,יצאו כמה פשלות שאני יכול לתקן(הצבע בכמה מקומות יצה מגבול הלוגו) אבל זה שטויות אני חושב שאני יסדר את זה...זאת פעם ראשונה שאני צובע משהו במחשב תהנו... נ.ב צילמתי את הסליבינג כשהו לא מסודר..בכוונה כדי להראות לכם את כול החוטים מוסלבים [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by B0o!,

פתיחתי ספק ישן שמצאתי איפה שהוא ולקחתי את המאוורר..... על המאוור אין שום מדבקה של כמה הוא צריך לקבל וכו'.... המאוורר הוא מאוורר 80מ"מ יש לו שני חוטים(אדום ושחור) שהם משוחררים ( זאת אומרת ללא כל חיבור) יש לי חיבור מולקס שאני רוצה להלחים לו אבל..... אני לא יודע לאן וכמה הוא מקבל וכו'.... !! איך אני אדע כיצד לחבר אותו למולקס?? תודה מראש לעורים !

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  18. Started by MisterL,

ראיתי את זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_947_1247&products_id=7332 ורציתי לשאול אם למישהו יש את זה..? וזה שווה בכלל? או שאני יכול לקנות משהו יותר יפה במחיר הזה..??

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  19. אני צריך למצוא חנות שמוכרת קבלים מהסוג הזה... זה דחוף לי...אני חייב אותם דחוף... בבקשה למי שיש יכולת להשיג או להגיד לי על חנות בישראל שמוכרת קבלים כאלה אני אשמח...

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  20. כפי שאני מניח ומקווה שראיתם אני מתחיל פרוייקט מודינג היה לי בירור על צביעה ויומן מודינג שלאחרונה החלטתי לא לעדכן כי אני ארוץ עם המארז ואסיים אותו כמה שיותר הר ובדרך אתעד הכל ובסוף אעלה יומן שלם. אני רוצה לשים מסך LCD בפרונט עכשיו השאלות... נכנסתי לאריהב וראיתי שני דברים: http://www.arihav.com/products/sales/index.asp?category=lcd המסך ב-105 והמסך ב-133 מה ההבדל ביניהם לעזאזל?! תודה רבה למי שיענה לי ויפרט מה ההבדל ובמה זה עוזר לי. שאלה שנייה שלי היא פשוט מאוד המסך הוא גודל 4*20 הכוונה 4 ס"מ גובה ו-20 ס"מ רוחב? או מה? מה המידות המדוייקות של זה בס"מ? [לצורך חיתוך מקום בפרונט המארז למסך]

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  21. אוקיי. המארז ייבנה מפרספקס ואין לי שום ניסיון אך יש כמו שאומרים "יש לי חלום". כמו שאתם רואים תכננתי משהו לא ממש מהפכני אך כמדומני פרקטי ואפילו קצת מגניב. # הספק ישהה לו בנוחות ב"קומה" עליונה ומופרדת, גובהה 12 ס"מ בדיוק. עם שני מאווררי 12 ס"מ מקדימה ומאחורה, מכיוון שרוחב הקומה 20 ס"מ כמו כל המארז ואורכה הוא 530 ס"מ, סביר להניח שאשים צינור בקוטר 12 ס"מ לפני ואחרי ע"מ ליצור זרימת אוויר יותר ממוקדת. # החלטתי על מידות של: 500 מ"מ גובה, 20 מ"מ רוחב, 530 מ"מ עומק. אם לדעתכם ישנו צורך להגדיל או להקטין אשמח אם תשתפו אותי. # כמובן שכל המאווררים הם של 12, לכן יש לי צורך בשלושה מאווררים עליונים, כאשר אחד מהם הוא הפאן באס ושניים הם כונן DVD וכונן קשיח בתוך מגירה…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by gavriel_e,

תקשיבו הכנתי חריטות והכנתי הכל... ואני מחפש מלא בחנויות לדים UB .. בצבע כחול ואדום.. הכי טוב זה לד כמו של עכבר אופטי (שזה גם UB) אבל אני לא מוצא מאיפה לקנות כאלה... תנו לי שמות של חנויות ואיפה הם נימצאות בדיוק.. אהה ועדיף גם שיהיו בסביבה של אשדוד.. בקשה כי אני לא יכול לחכות עוד..

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  23. כמה תמונות של המחשב, בוצע סידור כבליפ + נעשה סליבינג למספר מאווררים אך הוא הסתיים מאחר וההיט שרינק שיש לי קצת גדול.. הסידור הוא לפני הסליבינג למאווררים מאחר והוא עוד לא נגמר . מספר כבלים הוכנסו לתוך הספק על מנת שלא יפריעו לזרימת האווייר, הכבלים שבוך הספק צופו באיזולירבנד שנקרא לפלפ, הוא חסין מפני לחות וחום, הרבה טכנאים של YES ו HOT משתמשים בו על מנת לצפות חיבורים.. תשפטו אתם. [attachment deleted by admin]

24. יש לי 2 מאווררים חדשים שקניתי.. והחוטים שלהם נראים ככה.. יש לי חיבור מולקס אחד פנוי שמגיע מהספק..עם 4 פינים בתוכו... יש לי 2 מאווררים עם מולקס של ארבע עם 2 פינים בפנים..והשלוש פינים הזה.. וכרטיס מסך AGP שצריך חשמל מהמולקס.. שנראה כמו זה..(התמונות לא שלי).. איך אני מחבר את הכל? יש לי 2 חיבורים של שלוש פינים בלוח אם אבל אני רוצה המאווררים יפעלו יותר חזק..

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by BillaBang,

אז ככה: יש לי רקע במחשב של X BoX והוא נתן לי ת'השראה כרגע רק חתכתי את המארז בצורת X אבל בתיכנון עוד לצבוע אותו בשחור ואור ירוק שיצא מתוכו המפרט שיהיה במארז עוד לא ידוע תמונות ראשונות. . . עוד לא השקעתי בשיוף ולא שמתי פרספקס תגובות והצעות יתקבלו בברכה !

• 48 תגובות
    • 7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים