אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
-
ב"ה שלום חברים יקרים שלי, מה שלומכםםם ? (עמיקו וחבריו חחח) המזגן היה זקוק להחלפת חוט שאחראי על הטמפרטורה בקרה וכו'... כי כל חצי שעה ופחות הוא היה כבה והנורה של ה POWER היתה מהבהבת (למרות שאני אישית חושב שזה קרה כי השנאי כבר היה גמור) אז פירקתי אותו אני רוצה לבדוק את השנאי אם לא תקין (שנאי אני מתכוון החלק הגדול הלוח שכל החוטים מתחברים אליו) איך אני יכול לעשות זאת ? יש לי עוד שנאי של מזגן בדיוק אותו הדבר שגם הוא לא עבד שחיברנו כנראה גם הוא לא תקין אבל חשבתי לבדוק אולי החלק של השנאי הגדול באחד מהם טוב ונעשה החלפה ויעבוד במקום לקנות חדש ב 1000 שח... יש על השנאי עצמו שכבה רבה של דבק כזה שמוצרים חשמלים פולטים למי שמכיר ... ועל השני ממש אין ונראה טוב יחסית ! אשמח לקב…
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=26685 אם אחבר לזה ראוטר, מחשב(עד 550W), מסך מחשב, מסך טלויזיה, XBOX360, רמקולים, ממיר טלויזיה ופה ושם אשתמש בשאר השקעים (לא משהו דרסטי, מטען לפלאפון וכו'). זה אומר להחזיק היטב? או שרצוי לפצל את כל זה לכמה שקעים? הדירה נבנתה בסביבות שנות ה2000, אם זה משנה משהו..
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות מאורר 120 עם לדים זוהרים UV , וגריל מעניין כזה ויפה!!! [אשמח אם תיתנו לי יותר מכמה אפשרויות] אין לי מסגרת תקציב , ככה שאני מחפש משהו איכותי שקט וטוב!! חרשתי את זאפ ,נועה וסקי פיסי לא מצאתי דברים מעניינים....
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
iakovl resurrects from the dead and gives u MK2 כמו שרוב האנשים פה יודעים (מי שעוד זוכר את הימים שבהם הייתי פעיל בפורום ולא "פעיל" בצבא) היה לי את MK1 שנכשל אפשר להגיד לקראת הסוף בגלל חוסר באמצעים לבניה (אני שונא את טבריה) ואז הגיע הצבא אז הכל נפסק אבל!!! אני חיי שוב.... אני כרגע ב16!!! יום של חופשה מהצבא מה שאומר MOD, MOD TILL U BLEED ולכן אני מודיע על התחלתו של MK2 עיקר הפרויקט הוא בניית מארז מסיבי מעץ והמטרה של כל המארז היא... שקט!!! כמה שיותר כרגע אני לא אוסיף הרבה אני כרגע עובד על SKETCHUP חביב למארז שאני אעלה ביום הקרוב (אל תצפו ליותר מדי, זה הפעם הראשונה שאני משתמש בתוכנה) כל מה שיש לי להגיד זה צפו להמשך וגם... אם מישהו יודע, איך אני עושה אנימציה דרך הSKETCHUP, …
-
- 210 תגובות
- 27.4k צפיות
-
-
1. איזה עובי פרספקס לקחת ? איזה לוקחים בדרך כלל ? 2. איזה עובי פרספקס לקחת אם אני רוצה לעשות חריטה ? 3. כדי שרק החריטה תיהיה מוארת איך אני מציב את הלדים ? 4. הצעות לחריטה יפה ;D
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז החלטתי להסיר את המתכת שמכסה את חורי האיוורור במארז בשאיפה להפחית את רעש המאווררים למינימום הבעיה ניגמרו לי דיסקיות החיתוך מהמוד האחרון שלי.... אני מחפש דיסקיות חיתוך למתכת(מארז) במחיר סביר באיזור הקריות\חיפה מישהו שמע על מבצע טוב שיש באחת החנויות או שיש חנות זולהה שהוא נוהג לרכוש בה בדרך כלל ? ואם כן ראיתי כל מיני דגמים בסטיקי על איזה אתם ממליצים? תודה מראש מורן
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של Emachines והלך לו הלוח אם. הטכנאי אמר שלוח חדש יעלה 340$ ואני לא הולך להשקיע כזה סכום על מחשב בן 3.5 . קיצר חשבתי אולי אני יכול לחבר את המסך שלו למחשב ולתפקד כמסך נוסף? יש לו מסך WS מעולה, וזה יהיה גדול. זה אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לעשות כמה שינויי מודינג במארז הקיים שלי אך מכיוון שאין לי את הכלים הדרושים ואת הידע הנחוץ, אני פונה אליכם. רציתי לדעת האם מישהו יהיה מוכן לעשות זאת, תמורת תשלום כמובן? חשוב שזה יהיה מישהו מאיזור מרכז הארץ בעל ניסיון רב בתחום המודינג. ניתן לפנות אלי בהודעות פרטיות או במייל, תודה!
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום נתקלתי פה במשהו מעניין: http://imall.iteadstudio.com/open-pcb/pcb-prototyping/im120418001.html 10 יחידות, גודל לוח 5x5cm, ב-10$.. כל כך זול לייצר Custom PCB משל עצמי?
-
- 7 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום הייתי קצת לא עדין עם Raspberry Pi שלי והפלתי לו איזה רכיב מהלוח.. החלטתי לנסות להחלים אותו למרות שזאת הפעם הראשונה שלי, וחשבתי שיצא לי דווקא די טוב, אבל עדיין המכשיר לא עבד (רק נדלקה מנורה אדומה ולא ראו כלום במסך) אז חשבתי שאולי לא הלחמתי טוב, וניסיתי להלחים טוב, ונראה לי שעשיתי רק נזק ובסופו של דבר גם שבתי לרכיב הזה את הרגל.. ניסיתי להלחים לרגל איזה ג'אמפר ונראה לי שגם אם הייתי מצליח, הרכיב הזה כל כך התחמם שהוא בטח לא יעבוד כבר אני עדיין לא מבין גדול אז קשה לי לזהות מה זה, ולהזמין את זה מאיביי כדי לנסות להחלים שוב.
-
- 27 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מחפש חנות מחו"ל באינטרנט כדי לקנות ציוד למודינג ושהיא שולחת לארץ ועדיף חנות עם ניסיון אישי ומקבלת פייפל תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום!! יש לי מפסק עם שני מצבים בלבד.. ושלוש רגלים.. מה לחבר למי כדי שיהיה מצב חזק וחלש למאורר? תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בטח לא הבנתם מה אני רוצה, אז ככה, יש לי מאוורר שצריך 12V 0.14A ומה שאני רוצה לעשות זה לחבר לו פחות מתח כדי שהוא יפעל יותר לאט. בשביל שזה יהיה יותר ברור תחשבו על דוושה של אוטו. ככל שלוחצים עליה יותר חזק הגלגל עושה יותר סיבובים. אז מה שאני רוצה זה לעשות אותו דבר למאוורר- לדוגמא איזה כפתור מסתובב (כמו של ווליום) שאפשר לכוון באמצאותו את המתח שילך למאוורר ולפי זה את המהירות של המאוורר (יש לי רעיון בראש לעשות משהו יפה...) הסבר די צולע, מקווה שהבנתם.
-
- 31 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
חברים שלום. לאחרונה קיבלתי את המשדר ומקלט כמו זה http://www.ebay.com/itm/315Mhz-WL-RF-transmitter-and-receiver-link-kit-for-Arduino-ARM-MCU-/110950888589?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19d530348d הרעיון הכללי הוא שליטה, נגיד במנורה, בצורה אלחוטית, דרך הארדואינו. ומכאן הגיעו כמה שאלות... קודם כל לא ממש מצאתי לזה דפי נתונים ומכאן שאני לא ממש מבין איך אני מתקשר\ משדר לגלאי אך השאלה היותר חשובה היא, אם יש לי כמה מקלטים, איך אני יכול לקבוע לאיזה לשדר? ז"א איך אני יכול לקבוע כתובת לכל מקלט בנפרד? אם יש מצב שאני אצטרך מקלטים קצת אחרים אז אני אשמח להצעות. ראיתי גם מוצר יותר מוגמר שמגיעה ישירות עם ממסר כדוגמת: http://www.ebay.com/itm/1CH-RF-Wireless-Relay-Remote-Control-Contro…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי HD לא בשימוש (של מחשב נייח), אני יכול לרכוש לו מארז עם חיבור USB? כמה זה עולה? תודה... עריכה: מצאתי את זה http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=3081 יש משהו עם ספק כוח פנימי? ז"א שאני אוכל לחבר אותו רק למחשב.... כי אז זה כבר לא כ"כ נייד
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי פה כמה סוגים יש לי אחד שרשום עליו "1MQA" משהו כזה 2 שרשום עליהם"10KA" 2 שרשום עליהן "100KA" ואחד שרשום עליו "B203" אחד שרשום עליו "B104" אחד שרשום עליו "B2K" אחד שרשום עליו "B1K" באיזה מהם אפשר להשתמש כבקר ולשלוט על מהירות מאווררים?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הי, ראיתי כמה פוסטים דומים אבל מחפש עזרה בנושא. יש לי רקע מלפני הרבה מאוד שנים באלקטרוניקה, יודע להלחים וזקוק לעזרה במשהו (שלדעתי) פשוט. יש לי מכשיר אבטחה שמוציא התראה קולית בהתאם לתזוזה, הבעיה היא שההתראה מאוד חלשה ובעיקר לא אפקטיבית. יש למכשיר יציאה לאוזניה. אני מעוניין להוסיף למכשיר תאורת לד בולטת שתידלק בכל פעם שהמכשיר נותן התראה (תדירות מאוד נמוכה). המכשיר הוא נייד כך שאם אפשר לעשות את התאורה באופן כזה שתקבל את המתח מיציאת האוזניה. 4-6 לדים יספיקו עבור העניין. האם זה אפשרי? אם כן, האם אפשר לקבל הנחיות לחיבור לדים כזה? תודה מראש,
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים לפי די הרבה זמן בניתי קלאפר, לאחר הבניה לא הצלחתי לגרום לקלאפר לפעול כמו שצריך ולא למצוא את הבעיה, וגם לא היה לי זמן להמשיך לנסות ולמצוא אותה, אז פשוט עזבתי אותו בצד. היום כשיש זמן החלטתי לחזור אליו ולנסות לאתר את הבעיה, חשבתי שאולי אתם תוכלו לעזור לי בזה השתמשתי בתוכנית הזאת: http://www.electronicsforu.com/electronicsforu/lab/ad.asp?url=/EFYLinux/circuit/may2003/ci4-clap.pdf&title=Clap%20Switch כרגע כשאני מחבר את הקלאפר למקור מתח הלד הירוק נלדק לכמה שניות, נכבה ואז לא קורה כלום. הייתי שמח תוכלו לתת לי עצות איפה להתחיל את הבדיקה, מה לבדוק וכו'. תודה מראש דביר
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
סוף סוף הגיעה לארץ סלבים ועוד במחיר סביר, מדובר על ערכת סליבים של VANTEC Cable Sleeving Kit. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1449&catcode=319
-
- 24 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני קונה השבוע לדים והייתי רוצה מדריך לאיך לחבר אותם ואיך הם עובדים בכללי תודה עוזרים
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
-
הדגם הוא TA350DC http://www.nidec.com/ta350dcm/ta350dcm.htm
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
קראתי את המדריך להתקין מסך נומרי עם בקר HD44780 ואני רוצה לעשות את זה כחלק מהמודינג שאני עושה למחשב שלי... עכשיו במדריך כתוב שהמסך אמור לעלות בסביבות ה 50-70 שקל וכשבדקתי בחנות אלקטרוניקה בעיר שלי הם רוצים 99 שקל על המסך של ה 4 שורות.. האם המחיר הזה בסדר? או כמו שכתוב במדריך המסך אמור לעלות 50-70? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-