אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, יש לי מצלמה דיגידלית FugiFilm FinePix 4700zoon... בטריות רגילות היא שותה כמו VR6 ויש לי זוג בטריות נטענות 1600 מילי אמפר, המטען נשבר לי.. עכשיו סתם בשביל השכלה ובשביל הכיף, אני יכול לבנות מטען תואם ?! אם תעיטי בקטגוריה, צוות HwZone אני מצטער
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
הורדתי את השבלונות למודינג מהאתר ואני לא יודע איך להפוך אותם לשבלונות ולא לסתם נייר, משהוא יכול לעזור לי? ובנוסף תגידו לי אך משתמשים בשבלונות
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש אפשרות לחבר לדים לשקע? כאילו נגיד אני רוצה להאיר מדפים או משהו דומה,אני יכול לעשות את זה עם תקע שמחובר לכל הלדים ופשוט לחבר את זה לשקע?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מצאתי מאוורר ישן ויש בו 3 חוטים אחד צהוב,אחד שחור, ואחד אדום. לאיפה אני מחבר את כל אחד מהחוטים ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_158&products_id=2272 מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
האם אפשר ליקנות חלון למודינג מוכן ואם כן אתם יכולים להגיד לי מאיפו
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
-
תראו מה עשיתי למחשב של חבר שלי חתכתי לו את החלק העליון וחרטנו גולגלות על הפרספקס ושמנו לדים אדומים יצא פצצה..הנה שתי תמונות.. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לוח פרספקס 0.5 בגודל 63X95 ב90 ש"ח. איך זה? אני פשוט לא מבין בגרוש במחירים של זה.
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
1.רציתי לדעת איפה אפשר לקנות דיסקיות חיתוך לדרמל סוג 420 אם יש כאלו באייס/הום-סנטר ומה טווח המחירים ? 2.באילו אמצעי מיגון אתם משתמשים כאשר אתם חותכים מתכת בדרמל ? כל הקטע של חתיכות של דיסקיות שבורות עפות לכל עבר לא נשמע כיפי! 3. בהום-סנטר/אייס/אופיס דיפו יש פרספקס שקוף ? אם כן מה טווח המחירים שוב P: תודה רבה למגיבים! בין העונים נכונה יוגרל פרס :-*
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עומד לרכוש מארז Thermaltake Sviking VA4000BWS שבא עם חלון. שמתי לב שהוא לא מגיע עם תאורה כלשהי ורציתי לדעת מה הדרך הכי פשוטה להוסיף תאורה כלשהי. שימו לב שאין לי כוח להתעסק יותר מידי בהלחמות, התקנות וכדומה אז אני מעדיף משהו קנוי ופשוט לחיבור. כמו כן, הייתי רוצה שתהיה לי שליטה על התאורה )אפשרות הדלקה / כיבוי( כדי שזה לא יפריע לי לישון. אפשרי? רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום, הלכתי לזגג והוא אמר שהוא לא יכול לעשות לי פרספקס בצורה עגולה כי זה דורש מכונה מיוחד שאין לו ובבית אין לי דרמל =\ איך אני יכול לחתוך את הפרספקס לעיגול??
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת מה זה לדים ומאיפה אפשר להשיג אותם? תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היום אני נהגתי לסבתא שלי ברכב.. (לארוחת חג) ופתאום כזה אני אומר לעצמי.. "למה לא...?!!!!" ;D נפל לי האסימון... ראיתי שיש כאן אנשים שבנו כמו DVD כזה לטלויזיה בסלון...(מיני מחשב) אני חשבתי לעצמי.... אולי.... מחשב באוטו!!! על אותו סגנון!!!! חשבתי על הכל... ראיתי שיש מדריכים לחיבור מסך LCD של סוני פליסטיישן 1... (אם את מכירים זה כזה מסך שמחובר לפליסטיישן עצמו) למחשב... מחשב כן.. כזה... יכול לבוא בתוך הפרונט איפה שנמצא המערכת..(אתם אולי חושבים מה הוא משוגע איפה יש שם מקום תאמינו לי אחרי אין ספור התקנות של מערכות באוטו שלי אני מודיע לכם חגיגית יש מקום!!!!) אפשר לחבר את המחשב למערכת עצמה... משהו סטייל דובלי דיגיטל.(טוויטרים ומערכת ברמה) (יוווו אני מתרגש... חחח אני חייב להוציא את …
-
- 40 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום , לאחר התרשמות מהאתר של 3 שנים אני מראה לכם את התוצאות של הפרויישק שלי שכמובן הכל בזכותכם אנ אתן למונות לדבר אבל רק להזכירכם זה היה פעם SIMBADDA C650 מעפן.... PS איזה שם יכול להתאים לפרוייקט ...... חשבתי על משהו בסגנון XXXX MACHINE [attachment deleted by admin]
-
- 52 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
-
טוב אז ככה.. הייתה לי פעם מערכת עכשיו היא נהרסה קצת(הרבה), אז החלטתי להשתמש בה כמאין מגבר שיחובר למחשב..אגב זה מחשב נייד. קודם כל ה"מגבר" היה מחובר למחשב רגיל וגדול ושם העברתי את הכבל ל-aux של המערכת(auxiliary)-נראה לי שכותבים את זה ככה, וזה עבד לי טוב ויפה. כמו שאתה בטח יודעים אז ל-aux מועבר אלקטרוניקה ולא שמע רגיל. זאת אומרת שאני יכול לשמוע סטריאופוני. במחשב נייד אני לא מוצא את היציאה האלקטרונית אז לבינתיים כדי לשמוע חיברתי את זה מהיציאה לאוזניות במחשב לכניסה של המיקרופון במערכת ז"ל, וזה עובד אבל רק ברמקול אחד, כי המחשב נותן לו תדרים רק במישור אחד ולא בכמה. אני מנסה לחבר עוד רמקולים והם לא פועלים, רק מאחד. א. אני מקווה שהייתי ברור. ב. תקנו על טעויותי בבקשה אם יש. ג. יש …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב ושבת שלום לכולם, היום מצאתי 2 זוגות רמקולים ישנים עם בקרי ווליום תקינים. תכננתי לזרוק אותם, אבל אז חשבתי להוציא את הבקר ולהפוך אותו לבקר מהירות של מאווררים שיש לי בתוך המארז. השאלה העיקרית היא האם זה אפשרי, אם כן - הכיצד? יש מדריכים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל קניתי Sleeving Cables http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_1102&products_id=6119 ואני לא יודע איך מכניסים לתוכם את הכבלים של החשמל.. הקונקטורים הלבנים האלה גדולים מידי, האם צריך לפרק אותם? ואם כן אז איך?
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום אני עכשיו באמצע פרוייקט מודינג ויש לי 2 חלונות...אחד עיגול גדול ואחד קטן מלבן...ועל שניהם יש פרספקס. אני רוצה לשים בחלון הקטן המלבני בודק בטריות כזה שכתוב עליו microampers שהוא בודק כמה כוח נשאר לבטריה... אם אני שם את זה במחשב זה יכול להזיק לאיזה שהוא רכיב ? הוא נראה ככה http://i6.ebayimg.com/02/i/05/53/82/12_1.JPG http://i2.ebayimg.com/01/i/05/5b/b5/8f_1.JPG חשבתי שזה יהיה רעיון מקורי לשים אחד כזה במחשב.. השאלה אם זה לא יפגע לי באיזה רכיב . תודה
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, קניתי קתודה (מנורה למארז) ובמעגל שבא איתה יש אופציה שהיא תידלק לפי עומצת הקול,זה ניראה יפה כששומעים שירים,אבל האם זה מזיק? כי כול פעם זורם זרם משתנה,זה לא מזיק למנורה או למעגל עצמו? תודה יורה.
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכם..לפני כמה זמן צבעתי את הפאנלים בפרונט של המארז בצבע כתום אבל אני לא שלם עם התוצאה .. רציתי להתייעץ איתכם באיזה צבע כדאי לי לצבוע אותם? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
חיפשתי הוראות לבניית מעגל שידליק לי נורה לפי הבאסים של המוזיקה מהמחשב, מעין אורגן אורות עם ערוץ אחד. מצאתי את האתר הבא: http://www.aaroncake.net/circuits/corgan.htm והנה השרטוט מתוכו: ויש לי כמה שאלות לגבי המעגל... 1. המעגל יעבוד גם ב220 וולט ולא רק ב117 נכון? 2. איזה נגד משתנה כדאי לי לשים כדי שאני יוכל להפעיל את הנורה לפי הבאסים ולא בצלילים גבוהים יותר? 3. כמה אמורים לעלות לי בערך כל הרכיבים מהשרטוט? 4. אם אני רוצה להכין מפסק למעגל אפשר לשים אותו בין השנאי לנגד? תודה רבה למי שיעזור....
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני על סף קניית צמד קתודות למחשב שלי ויש לי התלבטות בין קתודות כחולות לבין UV. מצד אחד, יש לי לוח מסדרת הLANParty של DFI שהרבה חלקים שלו רגישים לUV וכמו כן הכבלים שמגיעים איתו, ולכן פולטים אור כשמוקרנת עליהם קרינת UV וזה נראה מדהים, אבל מצד שני אני לא מעוניין באור הסגול שמפיצות קתודות הUV. מה שכן, אני מאוד מעוניין באור כחול וזה בעצם מה שהקתודות הכחולות יתנו לי, גם ראיתי שחלקים על הלוח והכבלים גם כן מגיבים לאור הכחול של קתודה רגילה (אמנם פחות מUV) ככה שזה דיי משנה את המאזן לטובת הקתודות הכחולות. מה אתם מציעים לי לקנות? (בהנחה שאני לא רוצה אחת כחולה ואחת UV ושיש לי מארז עם חלון, מאורר 80ממ שקוף בחלון, 120ממ שקוף מאחור וTt TB כחול מקדימה.) תודה.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-