עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by טולה,

מישהו אי פעם בנה מגבר c-moy? מישהו יכול להביא מדריך אבל באמת מפורט לזה? ואולי אפילו מישהו יכתוב מדריך לבניית המגבר המדריכים שכבר ראיתי: http://headwize.com/projects/showfile.php?file=cmoy2_prj.htm http://tangentsoft.net/audio/cmoy-tutorial/

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by fuck off,

יש לי מקלדת מיקרוסופט שאני רוצה להשים בה לדים כדי שיאירו לי את המקשים מתי שאני כותב בערב. בשביל זה םניתי אליכם ורציתי לשאול איפה ואיך כדי לי למקם אותם? הנה תמונה של המקלדת:

• 12 תגובות
    • 744 צפיות
  3. שלום, יש לי מחשב פנטיום שלוש 800 ישן עכשיו כעיקרון עכשיו הוא מחובר לTV והוא סוג של מכונת סרטים בחדר שלי אני מעביר עליו סרטים ורואה בTV דרכו, עכשיו אני רוצה להכניס אותו לאיזה DVD ישן או רסיביר ויש לי כמה שאלות: 1. ממה אני צריך ליזהר שאני מעביר את זה למכשיר? ואיזה כלים אני צריך להשתמש ומאיפה אפשר לקנות אותם? 2. אני חושב שהספק שלי גדול ואם אני לא הצליח להכניס אותו כמו שהוא למכשיר אז מה אפשר לעשות בנידון? 3. איפה באזור המרכז אני יכול למצוא חנות מודינג טובה ואמינה שאני יכול לקנות שם לדים, מאוורים ועוד? 4. האם יש פה מישהו שיכול לעזור לי טיפה באיזה תוכנת מסרים? כי אני די חדש בעניין המודינג וזה הפרויקט החדש שלי. 5. איזה רעיונות יש לכם לתת לי ? וטיפים? בתודה, טימור. עריכה: אפשר לע…

• 23 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. Started by nehmia,

יש לי מאווררים של טרמלטק והם כתומים(כזה כתום התנתקות) או קי אז אם אני ישים עליהם לדים יראו את זה יפה?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  5. Started by fuck off,

הנה מה שעשיתי לעכבר שלי ולדעתי זה י-פ-ה! בהתחשב בזה שהוצאתי על זה כ20 שקל... כל מה שהיה לי באותו יום... אז ככה הוא נראה באור שהוא זז: ככה הוא נראה באור שהוא לא זז: ככה הוא נראה בחשוך כשהוא זז: ככה שהוא בחושך כשהוא לא זז: כן אני יודע שצריך עוד לצבוע אותו, מחכה לפעם הבאה שיהיה כסף.... אז מה דעתכם עליו? ;D

• 39 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by GRiM,

1. האם זה אפשרי להשתמש ב-3 ספקי כוח במקביל? 2. אם כן, כיצד אפשר לעשות זאת? הספקים הינם ספקי כוח ג'נריים 300W.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  7. אפשר לחבר מסך/פאנל ב5.5 שיציג טמפ' מהביוס ולא על ידי חיישנים שלו?? איך הוא יקבל מידע? מהusb אני חושב נ.ב. אולי אפשר לגרום ל hardcano 2 לקבל את הטמפ' מהביוס?

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  8. שלום לכולם עם מסך LCD כמובן ו חיישני טמפ' . תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  9. טוב שמעו, קניתי מארז חדש בשביל המחשב שלי, המארז הוא מארז Full-Tower. טוב אז המארז הישן שלי שאני משתמש בו כרגע הוא מארז של אייבורי רגיל שהכפתור כיבוי שלי נמצא למטה תמונה - ובמארז החדש שלי הכפתור כיבוי נמצא למעלה תמונה - *הכפתור נמצא בכיס הנפתח אז איך אני מעביר את הכפתור מלמטה למעלה ? תודה לעוזרים, נועם

• 11 תגובות
    • 887 צפיות
  10. Started by harry,

שלום לכולם, מצאתי מערכת אזעקה ואני רוצה לחבר אותה, אני רואה שיש שם פורטים בצד בשביל החיישנים, ואבל אני לא יודע איפה לחבר כל דבר ואיפה הולך החשמל... אני מצרף תמונה מתחת זה הלוח של המערכת, ומה שאני מחזיק ביד זה חיישן... אני ישמח אם מישהוא יודע להסביר איפה לחבר מה או שיש איזה דיאגרמה שמסבירה את זה.. תודה! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  11. Started by DeadHunt,

שלום! אני צריך תמונה לחריטה ואני לא מוצא... אם אתם יכולים אז בבקשה תשלחו לי תמונות או אתרים של תמונות שמתאים או כל דבר שיכול לעזור תודה לעוזרים!

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. לא בדיוק מודינג, אבל גם נחמד הרעיון הייה לעשות מעין גלוופד, אבל שיהייה אפשר לשים עליו רמקולים. בנגרייה קניתי שתי חתיכות של עץ מלא, חתכתי אותן למידות שהייתי צריך, שייפתי (הרבה שייפתי ), הרטבתי קצת במיים, חיכיתי, ושוב שייפתי, חתכתי פרספקס, הלחמתי לדים, חיברתי הכל לטרנספורמטור וזה הסיפור בתמונות: על הפרספקס, מלמטה, על החלקים הלא חרוטים, הדבקתי TINT (כמו ששמים על חלונות של מכוניות), אבל לא עם הצד הדביק, אלא עם דבק מגע, על הצד הלא דביק! למה? שחור בולע את האור, והצד הדביק נצמד מאוד חזק, ובולע אור במקום לפזר אותו לשטחים הלא מכוסים (באחד המדפים בהתחלה הדבקתי על הצד הדביק והוא הייה הרבה פחות מואר מהצד השני, כשהחלפתי את המדבקה, האור נהייה הרבה יותר חזק) יש לי…

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. שלום אני בדרך לפרוייקט המודינג הראשון שלי אבל אני תקוע לבינתיים כי אני לא מוצא איפה לקנות גומי H לחיבור המארז לפרספקס אבא שלי חיפש בהום סנטר ובאייס ולא מצא הם אפילו לא יידעו על מה הוא מדבר!.1 צריכם את עזרתכם בכך שתגידו לי איפה אני יכול לקנות את זה יעני באיזה רשת או משהו כזה או חנויות שבאזור המרכז (כפר סבא וסביבתה) (גם אזור תל אביב טוב) תודה לכם עריכה: חח מצטער שמקודם היה שגיאות חח כתבתי ממש מהר הייתי חייב להשתין חח תיקנתי

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by IG,

המדריך למודר המתחיל נכתב בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד! מודינג ??? המחשב סוחב ומריץ משחקים יופי (או שלא), אבל נראה זוועה? אתם משתמשים בו כתנור בימי החורף הקרים? שינוי המראה של המחשב לפי טעמכם, ו\או שינוי מיקום החלקים המובנים בו (כגון מאוררים), זהו בעצם מודינג. כמו שאומרים, "השמים הם הגבול", בתור מוד אפשר לעשות הכל, החל מבנייה של מארז חדש מאפס, ועד לשינוי לחלוטין של המארז הקיים, דרך הפיכת המסך הישן לכלוב עבור האוגר שלכם (בקרו בגלריית המודינג באתר ותראו כמה דוגמאות תוצרת הארץ). יוווו, אני רוצה גם!!! :jump1: ראיתם את המוד "DOOM3" התלהבתם ורוצים גם? בלי פאניקה כדי ליצור מוד מושלם אתם צריכים לזכור כמה דברים: א. תיכנון- לפני שאתם מתחילים לחתוך, לחרוט, לצבוע ולהלחים אתם …

• 30 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. Started by tavor21,

אני בונה את המקלט לשלט אבל אני לא יודע אם מה שיש לי זהה לזה שיש במדריךך

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  16. מאיפה אני יכול לקנות ברגים מפלסטיק/גומי חזק שיגרום לשקט?? הברגים למאווררים, דיסק קשיח בתוך ה3.5 ושני צורבים בתוך ה.5.5 אשמח לקבל קישור בנוסף, תודה

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by et_gershon,

שלופ אני צריך רעיון למודינג יפה לצד המארז הכלים שיש באפשרותי להשיג זה דיסק ודרך אגב באיזה חנות אני יכול למצוא את הזכוכית הזאת ששמים על החור (שחכתי את השם)

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. אני רוצה להזמין לוחות אלונימניום עלפי מידה ובעובי של 5 עד 8 מילימטר. מישהו יודע אולי מהיכן אני יכול להזמין?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  19. Started by Sifo Jen,

ניתקלתי במוד המגניב הזה באינטרנט, במיוחד לליל הקדושים, תהנו. נ.ב. בלי תגובות חסרות תועלת ומפגרות כמו "ישן.." [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by borg,

לגבי הכתבה רעשים ורעידות מה-HD שלכם? יש Stabilizer, יש למישהו מושג כמה זה עולה, ואיפה אפשר להשיג את זה בארץ? דרך אגב, זה מתאים לכל פאנל "5.25 במארז MIDI סטאנדרטי, נכון?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by psycotix,

ערב טוב, מפאת תחילת הלימודים באוניברסיטה - לא יצא לי להשתתף הרבה בפורום זה. בכל אופן,הודות ל-PRO-MODDER ולרבים אחרים , ניסיתי להתחיל סוף כל סוף את פרוייקט המודינג שלי... (היה אמור להיות PROJECT THOR,אם אתם זוכרים). הבעייה הייתה שמרוב שהתעסקתי בעבודה,בלימודים וב"תיקון" של מחשבים אחרים (חברים וחברים של חברים שביקשו) - לא נגעתי בשלי... מסקנה - היה עדיף... הסיבה - יש לי מארז THERMALTAKE מסוג S-ARMOR שחור יפהפה שרק מחכה ש"אניח עליו את ידיי"... (מתנה שקיבלתי על תיקון מחשב) ככה שאני אעבוד טיפין טיפין על המארז - ואעדכן כאשר אסיים.. נכון לעכשיו - אני מתכנן חריטה עדינה על החלון של המארז ו-ROUNDED CABLES מוארים בלדים.. מצאתי כתבה שמסבירה איך מכינים כבלי USB עם לדים - ברגע …

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Asaf.Y,

שלום לכולם . אני רוצה לעשות משהו דיי מעניין למארז שלי ות'אמת,אין לי מושג מה בדיוק כאו אני נתקע וצריך את עזרתכם.. חשבתי לצבוע את המארז מבחוץ לצבע שחור,ומבפנים לצבע פלורוסנטי. הנה כמה תמונות של המארז שלי כרגע,ובהזדמנות זו ארצה להגיד כי החיתוך גריל האחורי של המארז והחיתוך של ה-120 מ"מ וה-80 מ"מ הכל נעשה עם מספרי פח. אבקש מכם,לעזור לי ולהציע לי מה לעשות למארז הזה..ואשמח לקבל תגובות על התמונות.

• 41 תגובות
    • 5.5k צפיות
  23. http://www.modmag.net/video/Black_and_Blood_video.rar זה סרטון עם ההדגמה.. בסרטון זה החלק הזה : תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום אמא שלי מדברת די הרבה בטלפון והיא גם עובדות והיא אומרת שזה מעצבן לדבר ככה והיא שאלה אם אפשר לדבר בדרך אחרת. אז אני חשבתי להחליף את השפורפות למיקרופון ואוזניות. אז חשבתי לחתוך בחות של השפורפות ואת החות של הרמקול והאוזניות ולחבר אותם.(כמו שזה מתחתי עשה במחשב) עכשיו חשבתי כדי לפתור את הבעיה של הניתוק לעשות מפסק בחוט שמחבר בין בזק לטלפון כשרוצים לענות נסגור את המתג(את המעגל) ולסגור את הטלפון נפתח את המטג(את המעגל) יש מצב שזה יעבוד? יש לכם אולי דרך יותר טובה תודה מראש

• 12 תגובות
    • 986 צפיות
  25. בגלל המיקום של החנות אני קונה מנוע קומפ בכל אופן הנה אופציות בבקשה תגידו לי את חוות דעת ובבקשה אל תביאו לי פאן בסים יותר יקרים כי בחרתי את אלו לפי העלות http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2976 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=958 מה יותר טוב ולמה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים