אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
קניתי את הספק כח הזה מעליאקספרס ב 32 דולר . הוא הצהיר עליו שהוא 6A , אבל כמו שניתו לראות בתמונה רשום 6 בעט ומתחתיו כנראה היה רשום 4A לא קריטי בשבילי כל כך ההפרש גם ארבע אמפר יספיק לי , על פי רוב הוא יצרוך משהו כמו 1-2 אמפר . רשום עליו שהוא מחברת SUNY , יש למישהו אולי קצת מידע על הספקים שלהם ? או שאולי מדובר בדראק טהור .. הנה התמונה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לחבר קטודה קרה או לדים לרמקולים של מחשב כך שהאורות יהבהבו בקצב של השירים מהמחשב. איך עושים את זה ? משהו כזה, אבל רק שיהיה מחובר לרמקולים של המחשב.. יש לי רמקולים 2.1 של לג'וטק עם מגבר, אם זה משנה משהו. נראה לי שחשוב לציין שהכל יופעל דרך מחשב נייד!!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אם אני מחבר 12 לדים של - 10V 250mA 3W ביחד בחיבור טורי לשנאי איזה שנאי אני יצטרך? תודה.
-
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
- 1 follower
-
-
עטפתי את כל הכבלים באיזולירבנד זה בסדר נכון? לא עושה בלאגן?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של ASUS שהפסיק להטעין. לאחר שפתחתי את המחשב רואים שבלוח האם החיבור של הטעינה (שמולחם ללוח האם) נשבר. הזמנתי את שקע הטעינה אבל ההלחמות נראות לי מעל היכולות שלי (יכול לנסות אבל חבל לי להרוס). יש למישהו רעיון למי אפשר לפנות על מנת שילחים את שקע הטעינה ? אני נמצא באיזור חיפה אשמח לרעיונות ועלויות צפויות
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי רמקולים בלי מגבר למחשב שאני רוצה להפוך אותם לניידים אני ויש לי גם בטרייה של 12.0 V איך אני עושה את זה
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אוקיי אז כמו שרשום בכותרת, יש לי באוטו כבר כמה שנים טובות דיבורית (של מכשיר סמסונג כלשהו) של הבעלים הקודם של הרכב ועד היום היא סתם ישבה לי ברכב ללא שום שימוש, עם קנייתי של האייפון 4 רציתי גם דיבורית וחשבתי על דרכים יצירתיות לשדרג את הישנה שתעבוד בתאום עם האייפון 4 ורציתי לדעת מה אתם חושבים ? האם יש בכלל אפשרות כלשהי להמיר את הדיבורית הישנה כך שתעבוד עם אייפון 4 בצורה שגם תאפשר דיבור עם הרמקול של הדיבורית + הטענה של המכשיר ! חשבתי שפשוט ניתן להחליף את התקע של הדיבורית לחתוך ולהלחים תקע של אייפון 4 אבל במחשבה שנייה זה נראה לי קצת יותר מסובך ממה שחשבתי, מה לגבי המתח המתאים להטענה ? האם יכול להיות שהוא יהיה גבוה או חלש מידי ? לגבי התושבת עצמה אני יארגן איזה קומבינה.. השאלה…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בניתי מכשיר מסויים ואני רוצה לחרוט עליו מספר מילים, מישהו יודע היכן ניתן לעשות זאת באזור חולון/בת ים/ראשל"צ?
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום , יש לי נקודת אינטרנט בבית שאני רוצה להפוך לטלויזיה ואחת של טלויזיה שאני רוצה להפוך לאינטרנט. איך אני יודע מהמרכזיה איזה כבל הולך לאן ואיך לשנות את החיבורים כדי שיגיע לשם אינטרנט ולא טלויזיה וההפך ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש את החומר שנמצא בתוך קופסאות משקפיי ראיה (לא את המטלית) אלא את החומר שהוא מעין בד כזה שעוטף את קופסאת המשקפיים מבפנים. בצד אחד שעליו מונחות המשקפיים הוא מעין בד נעים כזה ובצד שדבוק לקופסאת המשקפיים הוא עשוי פלסטיק מישהו יודע איך קוראים לבד הזה ואיפה אוכל לקנות אותו? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, פעם ראשונה שאני עושה מודינג ורציתי לעשות קודם על עכבר. מישהו יכול להביא לי מהאתר הזה : bug.co.il עכבר שאפשר לפרק את הכול גם את הקליקים... קיצר את כול החלקים. ושהיה זול לא 500ש"ח 10-90ש"ח תודה.
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אחרי יותר מדי זמן שהאטום שלי יושב "עירום" הגיע הזמן לבחור בית אופציה 1 - "קוביה" w 185mm * h 85mm * d 185mm אופציה 2 - "מלבן" w 180mm * h 70mm * d 300mm
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי לד ואני מעונין לחבר אותו לשנאי. המטרה היא מנורת לילה הלד צורך: 3.2V MIN, 3.4V MAX 20mA השנאי: 9V 300mA 2.7VA זה מה שרשום על השנאי. האם אני יכול להכניס נגד תואם שיספוג 5.2V? כלומר המתח ללד יהיה 3.2V. האם אני יכול לעשות את זה? לא יקרה שום דבר ללד? ועוד משהו, מה מציין ה 300mA שרשום על השנאי?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתחיל לתחנת בvb ובנית תוכנת מחשבון נגדים פשוט תגידו לי מה דעתכם. זה עדיין דגם ראשוני ובלי tolerance תודה http://rapidshare.de/files/27371325/resistor_calc.exe.html :
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היו לי שני מאוורים אז בניתי לי את הדברים האלה אד שאני יעשה מודינג למחשב: קירור לידיים: מאוור להוצאת אדי הלחמה הצד בלי המאוור יוצא מהחלון מוציא את האדים הרעילים:
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
כדי לחבר מסך חייב להשתמש בRibbon Cable או שאפשר לחבר את זה עם החוטים של הכבל של המספסת ? ועם כן אז צריך לחבר את זה ישירות לפינים ? והאם יש הגבלה לאורך הכבל ? לא הסברתי את עצמי נכון אני מדבר על חיבור של מסך lcd קטן ועם כבר מדברים על זה שאלתי שאלה על חיבור מסך של מכשיר roland canvas sc-8850 על המסך כתוב hd 66206te ונראה לי שהוא מדגם pwb51026a-vo של חברת optrex
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מאוד רוצה להתחיל ללמוד אלקטרוניקה...אבל אין לי איך...התחלתי ללמוד מאתר אחד אבל אז סגרו אותו ואני עדיין לא יודע כמעט כלום בזה..למשהו יש אתר טוב ללימוד אלקטרוניקה....למתחילים?
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים.. לצורך פרוייקט מסויים יש לי צורך ביצירת גל ריבועי מהמחשב. צריכה להיות לי אפשרות להזין לתוכנה מספר X ובתגובה לקבל X פולסים (התדר לא ממש חשוב). חשבתי להשתמש בפורט המקבילי כי זה נשמע לי דיי פשוט, אבל זה לא כ"כ עובד לי ב XP (מסתבר שלא ניתן לגשת ישירות לפורטים במערכות מבוססות WIN NT). בכל אופן למישהו יש ניסיון עם זה? ד"א אני כותב ב Tourbo C++ על XP. תודה מראש! עריכה: טוב כדאי לחפש באמת בפורום לפני ששואלים, מצאתי כמה תשובות. אני אנסה אותן קודם. תודה בכל אופן.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה זה? אם אני ישנה מה זה יתן והאם זה מסוכן? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
http://www.technick.net/ יש שם הרבה מידע טכני על מעגלים, pinouts של כבלים ועוד הרבה דברים מעניינים אחרים. לדוגמה, איך מיצרים לוח מעגל מודפס (pcb) בעצמכם: http://www.technick.net/public/code/cp_dpage.php?aiocp_dp=guide_pcb נ.ב. זה כנראה שייך יותר לחלק של האלקטרוניקה בפורום מאשר המודינג... אבל אני בכל מקרה מתכוון להשתמש במעגל משם לעשות משהו מעניין מאוד...
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כבר כמה זמן חשבתי לחבר את המסגרת הדיגיטאלית שלי למארז לצורך מודינג ראיתי את הבחור הזהhttp://spritesmods.com/?art=picframe&page=3&showall=true זה פחות או יותר הרעיון. הבעיה שהוא משתמש בלינוקס. מישהו יודע איך אני עושה את אותו הדבר בwindows xp 64bit ? תודה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם שבוע טוב רציתי לעשות איזה מוד קטן למארז שלי יש לי אפשרות לחבר שני מאוורים מקדימה ורציתי לחבר שלושה שיהיו מחוברים כמו ברידיאטור אחד אל השני יש לי כבר מתאמים לחיבור הזה אם הם שלושתיהם יחד א אני שם אןתם ישירות על גוף המארז ולא על הCAGE של ההארד דיסקים ואז יהה שם זרימה הרבה יותר חזקה כי הCAGE בנוי כמו פילטר הבעיה זה איך לחבר אותם אחד אל השני? אני צריך איזה מחבר או משהו יש למיהו רעיון ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום אנשים יש לי CDROM ושני רמקולים למחשב. השאלה שלי היא האם אפשר לנגן שירים מהכונן אל הרמקולים בלי ספק כוח של מחשב (אבל עם מקור מתח אחר) ובלי לחבר אותו למערכת סטריאו?
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
נשרף לי השנאי של הרמקולים! אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות שנאי כזה אשמח לדעת.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-