עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. כמו כולם גם אני הלכתי לתחנה המרכזית הישנה וקניתי חלקים באתי לביתי הקט כולי התלהבות ובניתי את מוד 6 בניית מעגל מקלט אינפרא אדום לשלט בניתי אומנם... המעגל מקבל זרם עכשיו מתי שאני מפעיל את התוכנה UICE פתאום נסגר הזרם במעגל ומתי שאני עושה INALIZE משהו יש זרם לשנייה ואז נכבה (בדקתי בעזרת לד פשוט) לכן מתי שאני בא לכוון את הערוצים הוא לא קולט דבר( דהה אין חשמל) חח מה עושים ...למה זה... למה זה מגיע לייי... אושיעני....

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  2. תודה מראש :smile1:

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  3. Started by st0m,

שלום לכולם .... אני רוצה לצייר משהו על המחשב אבל אני לא יודע באיזה נייר להשתמש בשביל לרסס עליו ... תגידו לי את שם הנייר ומאיפה אפשר להשיג אותו ... אם אפשר לינקים בבקשה נ.ב על איזה סוג ספרי אתם ממליצים .. אם אפשר אז תביאו לינקים בבקשה. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  4. Started by st0m,

שלום לכולם ... אני רוצה לעשות על המארז שלי משהו יפה .... אז אם אתם יכולים להביא לי כל מיני שבלונות יפים שאני יכול להדפיס ואז לרסס וכו'ל .... תודה ...

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by asaf_a,

סתכלו הבאתי את המאוור שיש על ההיסטניק בפנטיום 2 וזה מתאים לעכבר ולגודל עכשיו יש לזה חיבור של 3 חוטים ללוח אם אתם אומרים לחותך את זה וששלוש החוטים יהיו חשופים ואז לנסות בעכבר כל חוט למקום אחר עד שיעבודד ככה אמור לעשות? איזה חפרן אני אבל תודה רבה למי שיעזור

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by a-gold,

שלום יש לי שמארז כבל דק צבעוני כזה עכשיו מסביב לכבל יש לי מגנט עגול ................ מישהו יכול להסביר לי מזה לעזעזל ????????????????

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by semi-t,

מצאתי איזהשהו מוד למארז של אנטק בתצורת המשחק DOOM3 אתם חייבים לראות כדי להאמין!.. איזו השקעה.. בחיים לא ראיתי כזה דבר!.. הנה תמונת דוגמא: והנה התהליך: http://www.thebestcasescenario.com/forum/showthread.php?t=1

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by st0m,

הוצאתי מהמחשב הישן שלי את המאורר של הספק כוח ... אז השאלה שלי היא : איך אני יכול לחבר אותו למולקס ? ואין למאורר שום חיבור יש לו שני כבלים אחד שחור ואחד אדום ... מה אני עושה כדי לחבר אותו למולקס ? אם הדיון לא מתאים לפה אז תעבירו לאן שצריך ... תודההה

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  9. Started by st0m,

שלום ... איך אני מרכיב את הפאן באס ? אם יש לכם מדריך מפורט אז תביאו לי . נ.ב אני אודה לכם מאוד עם המדריך יהיה עם תמונות . תודה

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  10. Started by DimaX,

הי! שמעתי על איזושהי דרך לעשות זאת עם שני טרפזים(EC).. אפשר לקבל עזרה והדרכה מפורטת עד כמה שאפשר? אני צריך שניים.... תודה למי שעיזור

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום אני חדש בעניין המודינג הזה וברצוני לעשות ספריי\צבע על המארז עם שבלונה יענו לשים ציור כזה רציתי לדעת איזה ספריי יתאים מארז compucase http://www.noacomp.co.il/uploadimages/716413.JPG

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  12. Started by LazyBoy,

מדהים. ההצעה האחרונה בEBAY היא $1,600.00 !! $4,850.00 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=8238748332 http://www.llamma.com/xbox360/

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  13. שלום. יש לי כרטיס מסך פשוט עם זלמן, והבעיה היא שהוא מפזר את האוויר לכיוון ההארדיסק ולכייון הדלת. אני מעוצבן מזה כי זה סתם מחמם לי את האוויר במארז , דבר שיוצר התחממות כללית של כל החלקים. עכשיו, חשבתי לבנות קופסא שתסיט את האוויר לכייון התחת של המחשב ומשם יצא כל האוויר החם! איזה חומרים כדי לי להשתמש כדי שלא ישרפו\ ימסו\ יהרסו... ואיך אני בדיוק מדביק את זה ללוח? בעזרת הסלוטייפ המיוחד הזה ( שחכתי את השם...יש לי פול גלילים של זה בבית אבל השם תמיד בורח). הבעיה בסלוטטייפ הזה שהוא מאוד חלש , ושהוא מתחמם הוא פשוט משתחרר. מחכה להצעות!

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  14. ערב טוב לכם,עברתי לפורום הזה לאחר שניסיתי המון זמן את פיסיטיפ שהתעדכן אחת לחודש בלחץ. בכל אופן יש ברשותי מארז של טרמלטייק XASER 7000 שחור. מארז מצויין מרוצה מאוד. הוספתי לו 2 קתודות סאונד-חוט חשמל Y עם סליבינג צהוב עם תאורה,מאוורר אדום במארז למעלה להוצאת החום,קירור מעבד ביג טייפון,מאוורר סיילנט קאט בצד במקום הכתום, וsmart fan כחול מאחורה. ומקדימה יש להארד דיסקים. שאלתי היא-אני מעוניין לקרר את ההארד דיסקים שלי אך ישנה בעיה. 2 דיסקים קשיחים יושבים למטה,איפה שהמאוורר בתחתית המארז. ו2 נוספים יושבים במקום הפלופי דיסק אחד מעל השני ללא רווח. למרות שיש 3 מקומות למטה הסידור כבלים וכד' יצא יותר יפה ש2 יהיו למעלה ו2 למטה. למטה אין בעיה של חום,שמתי במקום הארד דיסק למטה מאוורר…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by pyro_man,

אני צריך ספרי UV שקוף שאם אני ישפריץ אותו על פרספקט הוא לא יראה כמו לקה.. ובאור UV הוא ישנה תצבע... יש כזה דבר? או שהספרי מגיע רק בצבעים? תודה לכל מי שעוזר..

16. Started by lm,

מישו יודע מאיפה קונים מפתח למנעולים של המחשב הישנים של לפני 6 שנים????? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  17. Started by DJPOWER,

יש לי 400-450 שקל לקניית מארז... אז אמרתי, ב400 אני לא יקבל משהו שיש לו בגג מאוורר + 2 בדלת+ 2X120 נשלם 250~ מארז זול ואם שלדה דקה ונקנה דרמל לא אמיתי(WOLF וכו') ובהמשך גם נוסיף חלון כמובן איזה מארזים היו טובים לפרוייקט שכזה? אם אפשר קישור תודה מראש יונתן 8)

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אוקיי היה לי קצת בעייה עם המדריך באתר של הלדים (ואני מניח שהיו עוד הרבה כאלה שהיו להם בעיות) אז עשיתי חיפוש כדי לנסות להבין יותר וראיתי איזה אשכול של מישהו שכתב שהוא רוצה הסבר מפורט על איך להרכיב לדים אז pro modder הסביר לו ממש ממש בייסדויות שלב שלב ואני חייב להודות שזה הציל אותי אז שזה לא יישב עכשיו סתם בעמ' 10 החלטתי לרכז לכם את כל מה שהוא כתב שם עם קרדיט מוחלט ל-pro modder אוקיי אז בזה מסתכמים בדברים!: דבר ראשון קונים את הלדים (מסוג : UB), בצבעים שרוצים, לאחר מכן אתה קונה נגדים, מומלץ על 100 OHM. לכל לד יש רגל קצרה ורגל ארוכה, הרגל הקצרה היא מינוס (-), והרגל הארוכה היא פלוס (+), את הנגד אפשר לחבר לרגל הארוכה (+), בעזרת הלחמה. רצוי לבודד אחרי ההלחמה בעזרת דבק חם או א…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. ברצוני לשים במחשב מד טורים שיראה את CPULOAD יש פה למישהו איזה מדריך איך אני מחבר מד טורים למחשב?? תודה

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. איך אפשר לחבר 2 קטודות של מחשב לשקע חשמל בלי שימוש במחשב? מהי החברה הכי טובה לקטודה בצבע אדום true color ? אגב לתוהים, זהו חלק מהליך עיצוב החדר החדש שלי.

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by SD Project,

תראו שוטטתי קצת באנטרנט באתרים של גלריות מודינג וכדומה, ראיתי כל מיני דברים מוזרים אבל את זה הכי אהבתי => מ-ח-ש-ב מג-י-ר-ה !! אני מעדיף מודינג עשוי מקנוי, למה להוציא מאות שקלים על מארז, קצת דימיון והכל ישתלם... אז ככה, הוא לא לקח לי הרבה זמן תגידו 3 שעות בלחץ... אם יש לכם המלצות נוספות לפרויקט שתפו אותי... מקווה שתאהבו [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by uriya,

האם זה אפשרי לעשות מרמקולים של מערכת סטריאו לרמקולים של מחשב??? ואם כן , מה צריך לעשות?? תודה לעוזרים :yelclap:

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  23. Started by ofir1103,

שלום כולם יש לי שאלה .. אני מנסה לחבר LED למפסק ופתאום אני רואה שיש לו 3 רגליים יש למישהו datasheet של מפסקים או שהוא יכול להגיד לי מה כל רגל עושה ? תודה רבה. .

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  24. כבל USB שפירקתי מעכבר של לוג'יטק בקצה אחד יש חיבור USB "זכר" ובקצה האחר יש חיבור שדומה לחיבורים שיש על פלופי עם חמישה גידים מחוברים: שחור-שחור-אדום-לבן-ירוק שימושי?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by ferrugem,

מה אני צריך בשביל לבנות סאב? יענו חלקים, מגברים, מעבירי נמוכים, סלילים וכו'... אני צריך הוראות איך מגדירים הגדרות לסאב והאם מספרי הרכיבים משנים את ההגדרות של הסאב.. קיצר, מה הרכיבים, איך עושים הגדרות, והוראות, עם יש.. תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים