אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום ! אני מחפש בדחיפות את המתג הזה בישראל, מדובר במתג ON OFF ON 6 PIN כנראה כאן : האם למישהו יש מידע היכן אפשר להשיג בישראל ? או לחילופין אם יש לכם כזה, אשמח לאסוף ולתגמל אתכם בהתאם
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי זוג קתודות יירוקות של Sunbeam. יש לי אותם כבר כמה חודשים ועכשיו ראיתי שכתוב עליהם באיזה חנות את המשפט הזה: "Compatible with Sound control module" מה זה אומר??
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות דלת למארז חלקה שעליה אני יכול לעשות את המודינג שאני ירצה?? את שאר החלקים כבר מצאתי איפה לקנות אבל לא מצתי איפה לקנות דלת... תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
איך קוראים ללדים הכחולים או הירוקים? ??? ??? O0
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אם יש לי POWER SUPPLY, אני יכול לחבר את הארדואינו למחשב, להעביר את התוכנה ואז לנתק את הUSB? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי בקר מאווררים שהיציאות שלו הם רק חיבור 3 פין, וכמובן שכל המאווררים במארז שלי באו עם חיבור מולקס 4 פין רגיל. אני מחפש מתאם כמו כאן בתמונה: אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מתאם כזה בחנות בארץ שגם עושה משלוחים. אם ניכשל למצוא בארץ נעבור לאיביי, אבל כל מה שראיתי שם נמכר במחירים מופקעים...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מקווה שזה הפורום המתאים לזה. יש לי בבית כבל שמתחבר כבלים שהולך על הקיר שלי. עכשיו אני רוצה לחתוך אותו באמצע ולפצל אותו כך שהוא ימשיך למקום המקורי שלו ובנוסף יהיה לי עוד כבל כזה. עכשיו השאלה שלי אך אני יוצר את המחבר הזה של הכבל ומאיפה אני יכול לקנות את הציוד הדרוש לזה(מפצל מחברים וכבל וכו') אני מאמין שזה יהיה יותר קל וזול מלקראו לטכנאי שלהם.... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הערוץ של נבידיה בשיתוף עם מייק (לוטרו-קאסטומס):
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לעשות מודינג אבל מה יש ומה אין: מקום למודינג:יש כלים:יש כסף:יש זמן:יש אז מה אין לי??? ידע אני מבקש שיתנו לי אתרים שיש שם חומר על מודינג!!!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי מתנה מכשיר קשר מסוג Midland ct710 . קראתי קצת את דף המוצר וראיתי שהוא אינו עובד בתדר UHF460 אלא ב UHF 430-440. נאמר לי שאפשר לתכנת/לפתוח/לפרוץ אותו עם כבל ייעושי ותוכנה. איפה עושים את זה באזור אשקלון עד הרצליה? (אני עובד באזור הזה)כמה אמור לעלות התענוג? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
נניח ואני רוצה לקחת מלבן פרספקס , ורוצה להאיר אותו כך שהוא יעשה אור חזק. אבל במצב מכובה הוא יהיה שקוף. אני לא רוצה שהוא יסנוור אלא נאמר ואני מחבר לדים אדומים אז כשהם דולקים, כל השטח של המלבן יפיק אור אדום. אני מצטער על השאלה החובבנית, אבל עד כמה ניתן להאיר את הפרספקס בדרך זו ? שאלות עוקבות בהמשך בהתחשב בתשובות g0vner_t.s.y
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כחלק מפרוייקט שאני מקווה להתחיל אני רוצה להחליף את המולקסים הלבנים של הספק המולקסים ירוקים השאלה שלי היא: איך אני מוציא את החוטים מהראש של המולקס ואיך אני מחבר בחזרה לראשים החדשים ? תודה !!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, הסוללה של המחשב התקלקלה אז החלטתי לתקן אותה. אחרי פירוק ובדיקה של התאים, התאים תקינים. הBMS שרוף. מישהו יודע איפה ניתן למצוא BMS כזה שיתאים לסוללה של ASUS ?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אזס ככה סוף סוף עשיתי את היחיתוך ושמתי פלקסיגלס עכשיו נשאר החלק של התאורה עם איזה לדים מומלץ לעשות לפיזור נכון של האור? עם הלדים הגדולים של ה1W או הלדים של 8MM 1W?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חיבור כזה בלוח האם. איך אפשר לחבר את מקלט ה IR מהמדריך שבאתר אליו?
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
ראיתי כמה תמונות וזה ממש נוח איך אפשר להשיג את זה!? תודה ענקית לעוזרים,
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז מה אני עושה? לאן אני מחבר את המאוור?
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שמעתי שכמה אמרו שהיא מסוגלת להתפוצץ זה נכון? למה אני רוצה לקנות מכאן זה ממש ממש זול http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12320&catid=199 רשום גם 30 אלף שעות שזה יוצא יותר מ3 שנים אז אם הוא יתפוצץ זה רק אחריהם או בכל מצב שהוא?
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכל פורום אלקטרוניקה ומודינג! אז ככה - יש לי 2 שאלות: 1. יש אפשרות להכין גריל בעצמי למאוורר? 2. יש אפשרות להוסיף דלת למארז שאין בו דלת? ברור ששניהם אפשריים תאורטית, השאלה היא כמה אני יסתבך איתם........ תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
כולכם וודאי יודעים שאדי בדיל אינם בריאים. ואם אתה מנסה להתיך פלסטיק או פרספקס עם מלחם זה גם לא בריא... אז מה עושים? קונים נשמית! היום ראיתי את זה בארון הכלים של אבא שלי.. זה כמו של המנתחים כזה ואפשר לקנות את זה בהום סנטר באיזה 5 שקל. אני בטוח שלא גיליתי לכם משהו חדש אבל אני רשמתי את ההודעה הזאת כדי שכל מי שלא ידע על כך עכשיו יהיה מודע. הוספתי תמונה.. הנשמית מסומנת בריבוע אדום... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום, יש לי קורקינט חשמלי עם שתי סוללות 20AH, 12V כלומר יחד 40 אמפר ו24 וולט. אני חושד שכשקניתי אותן הן לא היו בדיוק חדשות,יש דרך לבדוק? (הן עברו משהו כמו 10-15 טעינות עד עכשיו...) תודה. נ.ב:לדעתי זה הפורום הכי מתאים,אם לא מנהלים נא להעביר
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אני רוצה להאריך את החוטים של הUSB הפנימי(בעל החיבור ללוח אם) ... זה אפשרי? חוטים רגילים(עובי?) או עם התנגדות? ישפיע על העברת המידע או יכול ליצור טעויות בגלל האורך? תודה
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
היי כולם אני צריך עזרה ואני לא גבטוח אם יש למישהוו.. אני צריך לדים 3 מ''מ בערך 10-15 ככה וממש לא שווה לי להזמין מאריהב כבר.. לכן אם למישהו יש אני מוכן לקנות אפילו .. נ.ב פעם שניה זה קורה לי טעות בפורום... מצטער
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כמה עולהה להשכיר מכונת CNC MAZAK ? והאם אפשר לבנות אחת כזה מיני.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-