אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם, אני רוצה להשתמש בספק המחשב שלי בטור ספק לניסויים שלי. כאשר מחברים אותו לחשמל (ללא לוח M) הוא לא מוציא מתח, אם הבנתי את העניון נכון יש לו יציאת איפשור שככל הנראה הוא מקבל אותו דרך הצמה הגדולה שמתחברת ללוח ה-M אשמח אם משהו יוכל לעזור לי ולהאמור לי איך להפעיל אותה תודה מראש משה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות בחדר שלי תאורת לדים (UV) שיהיו פרוסים בחדר (כמובן במקומות שלא בולטים יותר מידיי) . מדובר בכ- 40 יח' לדים 3.2V - 3.4V Maximum Current 20mA Continuous, 50mA peak for 10% Pulse Width נגדים אני מקבל: 1/4W 220 ohm , 1/4W 470 ohm. השאלות שלי: 1. איזה שנאי אני צריך שיחזיק לי את הלדים (מעדיף להזמין מדיל אקסטרים) ולא יפגע לי בעוצמה שלהם? 2. אני צריך לחבר אותם במעגל מקבילי אם אני לא טועה נכון? 3. איזה נגדים להשתמש? תודה. טל.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מארז קטן שקוף, בסגנון של מארז ה "גיימקיוב" עכשיו איך בונים את זה? האם צריך חומרה ייחודית? כמה יעלה לי בערך כל זה?
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום חברים בניתי מערכת סולרית שמספקת 220V עלידי טעינת 3 מצברים שמחוברים במקביל ומפיקים v12 המחוברים לממיר מתח 12DC TO 220AC http://www.ebay.com/itm/1000W-Car-DC-12V-to-AC-220V-Power-Inverter-Charging-Adapter-Charger-Converter-/161109491980?pt=US_Power_Inverters_&hash=item2582dfc10c הממיר מפיק 1000W זאת אומרת הוא יכול להדליק חופשי טלווזיה מנורה ומקרר .. אני מפחד להדליק את הטלווזיות מכייון שבשלב מסויים יש נפילות מתח לבטרייה וזאת אומרת שקפיצה כזאת יכולה לעשות נזק למכשירים החשמלים אני צודק?. יש אפשרות לחבר מיצב מתח שעובד עם המתח של הבית שברגע שהוא מרגיש שיש נפילת מתח אוטומטית כל המתח עובר למתח של הבית מהבטריה ?.. תודה מראש מיכאל
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כמו שראיתם( או שלא ראיתם זה לא ממש משנה ) כיסיתי את הפאנל הקדמי של המחשב עם איפוקסי, התחלתי לשייף אותו וירדה ממנו השכבה העליונה והוא לא מסכים לרדת עוד בגובה אני צריך להמשיך לשייף עד שאני יצליח להחליק את כל החורים (מין הסתם...) וכלום לא קורה הלכתי היום לקנות נייר שיוף קניתי 24 וזה גם בקושי מזיז לו הדבר היחיד שמזיז לו זה הדרמל אבל אי אפשר להגיע איתו לתוצאה שאני רוצה יש פה אולי מישהו שמכיר דרך טובה לשייף שפכטל איפוקסי אולי לרכך אותו איך שהו או משהו תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
מה קורה חברים? אז ככה, לשמחתי גיליתי שיש לי Jigsaw בבית אבל אז מסתבר לי שחסר לו איזה חלק שמחזיק את הסכין-מסור אז כל העניין חסר ערך. אחר כך, אני מגלה שיש לי דיסק! אני מחבר אותו לחשמל וכמה לא צפוי - הוא לא עובד הבעיה היא שכל המכשירים האלה עולים (לפחות בשבילי) הרבה כסף יש אולי אמצעים אלטרנטיביים לחיתוך המארז? אולי איזה מכשיר או רעיון שכל אחד יכול לנסות עם כלים קיימים בבית... תודה רבה, לירן
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
סרטונים יפים של חברה שעושה מודים, חובה לראות!!! http://nl.youtube.com/profile?user=MonsterMawd&view=videos
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן קניתי אוטו ויש בו דיבורית של NOKIA 5120/6120 ולי יש MOTOROLA I830 ברשת אמיגו. השאלה שלי היא כזאת, האם ניתן להשתמש בחיבורי החשמל של הדיבורית על מנת לטעון את הטלפון שלי. אני לא צריך את האפשרות של הדיבורית עצמה כי יש לי ספיקר מובנה באיכות מצויינת במכשיר. אם ניתן להשתמש בחשמל האם מישהו יכול לתת לי בבקשה סכמה המפרטת מה תפקיד כל פין בדיבורית (לא הצלחתי למצוא), על מנת שאני אתאים אותה למכשיר שלי. תודה רבה לעוזרים, אביעד.
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להשיג לי מעגל של FM Radio Bug אני חייב להשיג מעגל כדי לבנות אחד כזה. אבל תשיגו לי בבקשה מעגל שבאמת אפשר לבנות... עם פירוט חלקים והכל תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך אני מוציא את הlcd מפה ומכניס אותו למחשב ומתכנת אותו? (לא הבנתי את המדריך.)
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
אני צריך לבנות מעגל שקולט אור במשך 10-20 שניות ושידליק לד בסיום . תודה
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש פרספקס 5 מ"מ ואני פשוט לא מכיר שום מפעל שמוכר את זה.. אני צריך את הפרספקס ללייט פד ואני צריך מפעל שנמצא במרכז (אני מראשל"צ, מוכן להגיע עד ת"א והסביבה) תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לקבל המלצה על רכיב GPS פשוט וזול שעושה את העבודה. כמובן אשמח לקוד מוכן עבור חליבת המידע ממנו. תודה, ליאור.
-
- 3 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
ובבקשה אל תפנו אותי ל D כי חיפשתי ואל תכתבו צריך להיות ב X Y Z רק מי שיודע בטוח שיכתוב תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בתור פרוייקט עצמי אני בונה כרטיס רשת (מבוסס מיקרו-מעבד PIC). זה ישמע מצחיק אך השגתי את כל הרכיבים + אני יודע כיצד לייצר PCB בבית אך לא מצאתי היכן לקנות מחבר RJ45 נקבה. אני לא מתכוון לזה שקונית בכל חנות למוצרי אלקטרוניקה אלא למחבר שחומרת התקשורת הבסיסית כבר נימצאת עליו. דוגמא לרכיב שאני צריך נימצא בקישור: http://www.belfuse.com/Data/Datasheets/08B0-1X1T-36-F.pdf נ.ב. זה כרטיס 10Mbit פשוט אז לא צריך מחברים שתומכים ביותר מכך. תודה מראש, תומר
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום רציתי לקנות את הקומנדור7 שהמליצו לי.. אבל אין אותו בארץ פעם ב 4 חודש מזמינים אותו רק (בעעעעעעעעעעע) אז לא מצאתי פאן באס טוב ששולט מינימום ב 6 ערוצים מישהו מכיר וממליץ לי???? עדיף גם שיהיה עם LCD וכו..... תודהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה זה די דחוף לי :yelclap: :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים. אני דיי בטוח שזה לא הכי מתאים לכאן אבל נראה לי שרק כאן אשיג עזרה ממי שמבין בזה. אני מעוניין לרכוש מוצר באמזון US כשאלה הפרמטרים שלו: AC 110V 30/40/50/60/70/80/90/100W Wattage 30.00 watts Voltage: AC 110V Single-Phase Current: 0.25/0.28/0.465/0.495/0.545/0.615/0.628/0.821 A Power: 30/40/50/60/70/80/90/100W Speed (R P M)(50Hz): 3000 Speed (R P M) (60Hz): 3600 Force: 0.3/0.4/0.5/0.6/0.7/0.8/0.9/1.0 kN Frame No.: 30/40W Frame 1 50/60/70/80/90/100W Frame 2 אני צריך ממיר לשקע-תקע, US לישראל או EU ושמתי לב שיש ממירים עם אמפר ממש נמוך (או לפחות אלה שנתקלתי 15-16 היה הכי גבוה). ואני לא בטוח שזה משנה ולכן לא מסתכן, ומעדיף ל…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לעשות מיזרקה של מים שיהיה לה יציאה למערכת סטריאו כמו חיבור של אוזניות שכאשר אני יחבר אותה למערכת אז המיזרקה תתחיל לעבוד בתדר של הצלילים כאילו שהיא תשמש כמו אורגן אורות רק בלי אורות אלא מיזרקה (שהמים יקפצו לפי הקצב של המוזיקה)....כל מי שיש לו רעיונות סכמות משהו אני יודה לו מאוד...תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה להבין איך פועל מעגל הJoule Thief, אך ניראה לי שחסר לי קצת ידע תיאורתי על סלילים\שנאים. מה בעצם קורה כשהשדה המגנטי נכנס לרוויה ? איך בדיוק זה גורם להפסקת הזרם לבסיס ? האם הרוויה מושפעת ממספר הליפופים או רק מסוג החומר של ליבת השנאי ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בהמשך לפוסט הזה בקצרה: יש לי מסך בלי אחריות שמהבהב מהרגע שאני מדליק אותו בדקתי הכל לכן הבעיה היא במסך או ב ADAPTER שאין לי אחד אחר שאני יוכל לבדוק. האם מישהו כאן יכול לעזור לי לאתר ולהחליף את החלק שגורם לבעיה במסך?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המכשיר הזה יכול לעזור לי למשהו במודים או בחיתוך או בשיוף? אם בכלל .... קוראים לו PROXXON ככה הוא ניראה : תודה..
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה התחלתי ללמוד אלקטרוניקה דרך הספר the art of the electronics second edition. אני ממש בהתחלה, הגעתי לחלק של ה input ו output. השאלה היא כזאת, למה יש צורך ב Input ו output ברכיבים אלקטרוניים? זה לא על אותו עיקרון כמו של AC ו DC? לא ממש הבנתי את הנושא הזה.
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני בונה מערכת קירור מים והיא ממש לקראת סיום, נשאר לי רק כל העניין עם החשמל, יש לי משאבה שיש לה חיבור שקע לקיר רגיל(3פינים) ספק כוח כמה מאווררים ובקר מאווררים. עכשיו יש אפשרות לקחת איזה כפתור ולחבר לספק כוח וברגע שאני אלחץ עליו הוא ידלק? ויש אפשרות שהספק יתן מתח למשאבה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עובד על איזה משהו במסגרת שירותי הצבאי ואני צריך לחשוב על שיטת שידור לבניית משדר ראה דוגמא גוייסטיק ומקלט שזה המוצר שיהיה אפשר להצפין את זה , כמובן לא רדיו ולא אינפרה אדום . רעיונות . תודה
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-