עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by aviman,

איך אפשר להכין ספק למחשב שיוכל להתחבר לאוטו ? אני מדבר מ220 ל 12 V .

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Eliko Matan,

שלום המלצה לרב מודד [US$16.99 47% OFF]MUSTOOL MT99PRO Dual Mode Voltage Detection Intelligent True RMS Multimeter Voltage Detect Indicator Fully Auto-Range with Ultra-large EBTN LCD Screen מכשירי מדידה וניתוח from כלים on banggood.com https://banggood.app.link/SwHQWgsI67 או [US$52.99 38% OFF]MUSTOOL MT8206 2 in 1 Intelligent Digital Oscilloscope Multimeter with Analog Bar Graph מכשירי מדידה וניתוח from כלים on banggood.com https://banggood.app.link/hA2v45xI67 אם יש המלצה אחרת אשמח כיצד אני מחליף את הקבל האלו . אתי שיש קבל שנתן להוציא בסיבוב . האם זה המקרה ! תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. מה הנושא שממש הייתם רוצים לראות פרוייקט מודינג בנושא? יכול להיות סרט,חברה,משחק,תוכנה או כל דבר אחר

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום חברים, אני כבר מחפש כמה שבועות בלי מוצא לחפש את המדריך הנ"ל של הפיכת בקר פלייסטיישן 1 לבקר שיכול להיתחבר למחשב ב-USB והבעיה היא שאני פשוט לא מוצא אותו! ערכתי חיפושים רבים כאן, בגוגל ובספריית המועדפים שלי שחשבי אולי אולי זה יהיה לי שם.. שום מוצא, תם ונעלם בלי להשאיר סימן.. מצאתי באמזון רק מתאם לחיבור של שתי בקרים בעזרת מתאם שכזה של USB רציתי לדעת אם מישהו ממכם יודע לאן הוא נעלם ואם הוא כבר לא אקטואלי אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בחיבורים ובקטוביות ואיך זה מתנהל. מבחינת טכנית בכללי זה לא בעיה, מגלים ת'חוטים של הבקר ושל הכבל USB, מחברים X ל-X ו-Y ל-Y ואז שמים היט שרינק על הכל כדי שיהיה אסטטי וטוב ואז מחברים למחשב ומתחילים לשחק. הרבה תודה רבה וסוף שבוע נעים!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אם אני אשים את הCDROM שישכב כמו שהPS עומד,זה יעבוד? כי אני לא חושב שהוא יתפוס בגלל שאין לו תופסנים כמו לPS. יש אפשרות לסדר את זה? ויש סכנה שגם הHD יהיה כך?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by exXxTreAm,

עשיתי ת'מוד של השלט psx למחשב, עובד בסדר והכל, אבל אני רוצה שיהיה בוא רטט, ובשביל זה צריך 9 וולט, השאלה היא איך אני יכול להוציא 9 וולט מהספק? באיזה נגד צריך להשתמש בשביל להוריד מ12 וולט ל9?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  7. נגיד ואני רוצה לחבר 4 מאווררים של כל אחד 12V אבל אני רוצה שהם יתחברו ישירות לחשמל ולא למחשב איך אני עושה את זה ? שוב אני יסביר שלא יהיה אי הבנות אני מתכוון לקחת 4 מאווררים של 120MM ולחבר אותם בטור ככה שיצא 48V ואני רוצה לחבר את זה ליציאה של 220 של שקע ביתי איך אני עושה את זה איזה כלים אני צריך תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by dr computer,

למדתי בכיתה מזה קבלים אבל אני לא מבין דבר אחד למה הם עוזרים? במקום שיאגרו מתח אפשר לשים נגד לא?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני חדש בכל העניין הזה של מודינג. ראיתי מישהו שרצה לעשות שהנורות זזות לפי המוזיקה - אני לא ממש מבין ברכיבי האלקטרוניקה. אני רוצה להכין אחד כזה, מישהו יכול להסביר לי איך מכינים את זה? ואיזה חלקים צריך? דבר שני, כדאי לי לקנות דרמל? מה הדרמל עושה בעצם? משייף? חותך? מה בדיוק? תודה רבה על העזרה. ואם עברתי על איזה חוק אני ממש מצטער. זאת ההודעה הראשונה שלי.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני רוצה לעשות פאנל עם מתגים אבל בלי לדים רק מתגים אז העם אני צריך לעשות כמו בתמונה הזאת או לא? עם לא בבקשה אפשר תמונה המראה איך לעשות זאת תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by gabik,

יש לי לד קטן אני חושב של 3MM כחול אני רוצה לחבר אותו למולקסים (אם אני זוכר נכון,החיבור של מאוררים ישר לספק) איזה נגד אני צריך(צבעים) לאן אני מחבר רגל ואת הרגל של נגד?(נגיד שחור אדום ) ואם אפשר ציור קטן בציר להבנה .... תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Yoava333,

אני רוצה ללמוד קצת אלקטרוניקה, לקרוא סרוטוטים ולהבין איך לבנות מעגלים פשוטים, מישהו מכיר אתר / ספר טוב בנושא? תודה יואב

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. חיבור סוללה הפוך יכול לשרוף את המכשיר? אם כן, למה?

14. Started by E-T 24,

אני רוצה לבנות סוג של אורגן אורות מלדים בתוך המחשב, בעל שליטה ב4 סטים של לדים (כחול ירוק אדום וצהוב). האורות ב-FADE OUT/IN. תכננתי להשתמש ב 4017 עם ריסט עצמי לאחר 4 מחזורי ספירה. הנה תוכנית של מה שאני מתכוון לעשות (ללא ערכים בנתיים, אבל זה עוד יגיע) אם למישהו יש רעיונות איך לשפר או לעשות יותר נכון - אני בהחלט מעוניין בשיפורים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by nehmia,

או קי יש לי חדר בגודל של ככה שלוש על שלוש מטר... מגיד אני מחבר בפינה ככה 7 לדים כחולים UB הם יאירו את החדר האור עמום כזה? או שיהיה ממש חשוך?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Pure-Gold,

זה מיקרו-בקר שיודע לדבר עם USB. יש מישהו שהשתמש עם הבקר הזה בעבר ? בעקרון מה שאני רוצה להכין איתו זה דבר מאוד פשוט, מעגל קטן שבעזרת תוכנה אני אכבה ואדליק לדים וכמו כן אקבע את העוצמה שלהם. את החלק של התוכנה אני אכתוב ב CSharp מצאתי איזו תוכנית הדגמה. מה שאני צריך זה תכנון של המעגל.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. חיפשתי שעות ולא מצאתי שם או מקום לקנות את זה אפילו... יש לי מארז FULL ATX חדש ובגללו רעשים שלא שמעתי במארז קטן יותר מתעצמים בגלל התהודה בתוך המארז - מחפש כל דרך אפשרית להשתקתו. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by urich,

אני רוצה לעשות תאורה כחולה בגריל של המארז הנ"ל השחור שלי. האם להשתמש בשתי led כחולים יספיק או שכדאי להשתמש בחוט המואר הזה elstring או מזהו כזה. יש עוד הצעות? חוץ מזה חשוב לי לא להרוס את הגריל הפירטר שמאחורי הגריל אז תתחשבו בכך.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by nimrodim,

מחפש מפצלים לחבורי 3 פינים. חיבור 3 פינים נקבה בצד אחד לחיבור ל 2 מחברי 3 פינים זכר בצד שני. האם מוכרים? האם להכין לבד? ואם כן היכן ניתן לקנות חיבורים אילו?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Ancient1,

http://www.readme.co.il/pnimit/guide/images/new/9.jpg http://www.readme.co.il/pnimit/guide/images/new/19.jpg http://www.readme.co.il/pnimit/guide/images/new/6.jpg

21. Started by yotam.m,

מצטער אם הכותרת לא משהו פשוט לא היה לי משהו הגיוני אחר לכתוב בכל מקרה השאלה שלי היא כזאת... יש לי מתח 12V וזרם מסויים שמאוורר צורך לצורך העיניין 0.14MA עכשיו איך אני יכול לעשות את החשבון שנגיד אני לוקח נגד כלשהו לדוגמר 100 אוהם לאיזה מתח הוא יוריד? אם אני לוקח נגד של 1K איזה מתח אני יקבל? יש נוסחה או משהו לדבר הזה? ניסיתי לחשב אבל לא הצלחתי... מקווה שהשאלה מובנת!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by dany_tab,

יש כזה דבר מאוורר 90MM שקוף?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by the_king00,

תביאו לי בבקשה את הכתובת של התוכנה הזאת שאתם משתמשים בה בשביל זה... ואתם יכולים בבקשה לעזור לי גם לבנות את הבלוק, והצעות אפשריות שיקרור מקסימום מה שאפשר.. יש לי 3.0prescott לכן אני צריך קירור טוב... הלוח שלי הוא asus p4p800-e deluxe עם סוקט 478 (רק שתדעו) תודה מראש )))

24. Started by Moty_p,

אני מחפש מפסק עם כמה מצבים לדוגמה OFF ON ON ON ON ON ON כאשר כל ON מעביר את המתח ליציאה אחרת (מין הסתם) אחרי חיפוש ממושך הגעתי לזה: http://www.taydaelectronics.com/3pdt-stomp-foot-pedal-switch.html האם זה מה שאני מחפש? אם לא אז מה זה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by balagan777,

שלום לכל המודרים, אני מתעניין בתחום המודינג והאמת היא שיש לי פרוייקט מאוד שאפתני שחשבתי עליו, אבל בשבילו אני קודם כל חייב להתנסות וללמוד ולהתמקצע על דברים יותר פשוטים. הדבר הראשון שרציתי לדעת זה מה הציוד הבסיסי ומה העלות שלו ? (דרמל וכדומה) תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.