אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
קניתי את הכפתור הזה:http://www.ebay.com/itm/1pc-Blue-Led-Dia-10mm-Cap-POWER-12V-Momentary-Tact-Push-Button-Switch-/300866130703?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item460d04d30f לאחר החיווט של הכפתור לפורט של הכפתור המקורי(כפתור הדלקה) הכפתור אינו פועל,ישנו אור כחול של הלד בפנים אך הוא לא מדליק את המחשב. יש בכפתור שתי רגלים ישרות שאני מניח שהם הרגלים שצריכים להשתמש בהם לסגירת המעגל, אבל יש עוד 4 רגלים בפינות שהם עקומות ואני לא יודע אם הם משמשו למש…
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחליף את הלדים בשני מאווררים שיש לי כגרע במארז רציתי לדעת אם הלדים האלא יתאימו: http://www.ebay.com/itm/10pcs-5mm-Ultra-Bright-Red-LED-/220988654894?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3373f3452e אני ידוע שמבחינת גודל הם יתאימו אבל מבחינת החזוק אם זה החוזק הממוצע במאווררים למחשב? תודה
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
-
אוקיי, ממש התלהבתי מחיבור הlpt , עד כך שעשיתי תוכנה שמתי ששולחים הודעה במסנג'ר/ICQ כל הלדים מהבהבים. (שולח 0 / 255 ) (לא ניסיתי זאת בפועל, אך בתוכנת סימולציה זה פעל היטב) רציתי לדעת אם דרך אינפרא אדום אפשר לעשות שלד ורסיבר של IR ומס' סוללות ולד אינפרא אדום(כן? ככה קוראים לשולח של הIR?) אפשר לעשות מין דבר שכששולחים הודעה אז השולח שולח הודעה לרסיבר ואז הלד המרוחק מהבהב? ז"א הרסיבר מחובר ללד והשולח למחשב. ואם כן אשמח אם מישהו מבין יוכל לעזור לי בזה :]
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אוקיי אני ראיתי פה מדריך לא מזמן לצביעת המארז אבל אני קודם רוצה להתחיל במקלדת פשוטה עכשיו יש לי כמה שאלות אליכם: 1. איך נקרא הצבע-ספריי שצובעים איתו וכמה הוא עולה? 2. כמה שכבות צבע צריך לעשות וכמה זמן לחכות לצביעה נוספת - שהצבע יהיה אחיד וישאר על המקלדת 3. מה צריך לעשות אחרי שצובעים? - ללטש - משהו? 4. האם לא מרגישים את הצבע אחרי זה ביד שמשתמשים במקלדת יענו האם שצובעים זה משנה רק את הצבע או שיהיה הרגשה שונה על הפלסטיק אחרי שצובעים? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
סיימתי לחרוט... ונשאר לי מלא לבן בולט מהחריטה אני אמור להוריד את זה?
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם אנ ירוצה להתחיל פרויקט מודינג ואני צריך את עזרתכם : אני ורצה רעיון לחלון למארז שלי ואני רוצה שיהיה בחלון הזה שתי מאוררים אחדש שיהיה מול הדיבקים הקשיחים שיקרר אותם והשנ יאני לא יודע איפ הלשים וצריך לשבל את כל זה שיהיה גם ליד זה חלון מבינים ? אז אני צריך שתיעצו לי איך לעשות את זה לבנתיים חשבתי על כל מיני צורות בראש ויש אחת שאני ממש חושב שיהיא טובה גם מבחינת המאוררים וגם מבחינת יופי הנה תמונה שסירטטתי אני לא בטוח אבל עד כמה המארר העליון שימושי כי חצי ממנו על המפרצי 5.25וחצי ממנו על הלוח אם והכרטיס מסך אז לדעתם שווה לשים שם לדעתי הוא לא ממש משפיע מה אתם אומרים? אשמח לשמוע הצעות והערות תודה רבה שקד נעים
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
הסוללה של הפלאפון ניזונה/מספקת 3.7V ב1200mAH ואילו המטען מספק 5V ב350mA (יש הבדל בין mAH ל mA ? ) אז זה אומר שאם נגרום למטען להוציא 1200mAH אז הסוללה תיטען במהירות אופטימלית? מדובר במכשיר נוקיה עריכה: נכתב בטעות ביומני פרוייקטים, נא להעביר לאלקטרוניקה ומודינג, תודה.
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
תיראו,אין לי דרמל או כלים מיוחדים,אז אפשר עם סכין יפנית או סכין מטבח אפילו לחרוט על הפרספקס? ושיהיה חריטה יפה ונקיה? וגם מאיפה אפשר לקנות גופי תאורה כרומים? http://imgsrv.pic4u.co.il/945db2522194cf84c647dc8ab4bdf1d0030000.aspx
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
http://www.readme.co.il/pnimit/guide/images/new/9.jpg http://www.readme.co.il/pnimit/guide/images/new/19.jpg http://www.readme.co.il/pnimit/guide/images/new/6.jpg
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד קצת אלקטרוניקה, לקרוא סרוטוטים ולהבין איך לבנות מעגלים פשוטים, מישהו מכיר אתר / ספר טוב בנושא? תודה יואב
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
מצטער אם הכותרת לא משהו פשוט לא היה לי משהו הגיוני אחר לכתוב בכל מקרה השאלה שלי היא כזאת... יש לי מתח 12V וזרם מסויים שמאוורר צורך לצורך העיניין 0.14MA עכשיו איך אני יכול לעשות את החשבון שנגיד אני לוקח נגד כלשהו לדוגמר 100 אוהם לאיזה מתח הוא יוריד? אם אני לוקח נגד של 1K איזה מתח אני יקבל? יש נוסחה או משהו לדבר הזה? ניסיתי לחשב אבל לא הצלחתי... מקווה שהשאלה מובנת!
-
- 11 תגובות
- 991 צפיות
-
-
מה הנושא שממש הייתם רוצים לראות פרוייקט מודינג בנושא? יכול להיות סרט,חברה,משחק,תוכנה או כל דבר אחר
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
-
אני רוצה לבנות סוג של אורגן אורות מלדים בתוך המחשב, בעל שליטה ב4 סטים של לדים (כחול ירוק אדום וצהוב). האורות ב-FADE OUT/IN. תכננתי להשתמש ב 4017 עם ריסט עצמי לאחר 4 מחזורי ספירה. הנה תוכנית של מה שאני מתכוון לעשות (ללא ערכים בנתיים, אבל זה עוד יגיע) אם למישהו יש רעיונות איך לשפר או לעשות יותר נכון - אני בהחלט מעוניין בשיפורים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום,יש לי מארז סגור והייתי רוצה לעשות לו חלון בצד,וציך מכשיר חיתוך ומקדחה בשביל הברגים(לא חייבים ,אפשר גם את ה-U או H אבל אני רוצה עם ברגים..) ורציתי לדעת אם המכשיר הזה מסוגל לבצע את העבודה: http://www.21.tv/arutz/prod.aspx?channel_id=17540&channel=1 אם תוכלו לראות את הסרטון הדגמה זה מאוד יעזור,זה מכשיר שגם קודח אבל יש לי מקדחה יותר טוב מזה,יש לו גם כמו "דיסק" חיתוך .. אז תראו באמצע מראים איך הוא חותך,אם נראה לכם שהוא טוב תגיבו ,זה יעזור לי מאוד. בברכה,מושיקו.
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
המחשב הנייד הישן שלי הלך לעולמו.... אז פירקתי ממנו את המסך, ואני רוצה להשתמש בו בתור מסך רגיל יש איזשהו מדריך שמסביר איך לחבר את החוטים?
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לעשות מודינג אבל מה יש ומה אין: מקום למודינג:יש כלים:יש כסף:יש זמן:יש אז מה אין לי??? ידע אני מבקש שיתנו לי אתרים שיש שם חומר על מודינג!!!
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
הבעיה- במשחקים מסוימים שאני אוהב ( בעיקר FIFA) יש אפשרות לשחק רק בעזרת מקלדת אחת האם קיימת אפשרות אלקטרונית ובצורה מסויימת להמיר את יציאת המקלדת לכזאת שתהיה דומה ליציאה של גם פאד הכוונה שמספר הכפתורים שבמקלדת יהיו תואמים את מ"ס הכפתורים שבבקר
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
מחפש מפצלים לחבורי 3 פינים. חיבור 3 פינים נקבה בצד אחד לחיבור ל 2 מחברי 3 פינים זכר בצד שני. האם מוכרים? האם להכין לבד? ואם כן היכן ניתן לקנות חיבורים אילו?
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות פאנל עם מתגים אבל בלי לדים רק מתגים אז העם אני צריך לעשות כמו בתמונה הזאת או לא? עם לא בבקשה אפשר תמונה המראה איך לעשות זאת תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 990 צפיות
-
-
היי כולם יש לי לוח שאיתו קיבלתי מסך LCD קטנטן .. המסך יושב בתוך פלסטיק שקוף וקטן .. והוא מתחבר ללוח אם שלי איתו אני רואה נתונים על הלוח וכדומה רציתי לדעת אם אני יכול ''לגנוב'' 20 מיליאמפר ולחבר לשמה לד על אותו חיבור יעודי.. זה יעמיס על הלוח ? לא יורגש? אפשר אולי לשים שתי לדים ? מה אומרים ? (החיבור הוא לערכתי 12 ולט ככה שאצטרך נגד 470 אוהם .. או 100 אוהם ל5V ......) בקיצור , יש סיכון בחיבור כזה?
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום, השאלה הזאת במידה מסויימת קצת תוכנה\ציוד היקפי, אבל אולי הראש היצירתי כאן יוכל לתת פתרון לפני איזה 4 שנים כשגם הייתי מודר מגניב שכזה בניתי מקלט אינפרא לפי הוראות באינטרנט ובעזרת תוכנות כמו WINLIRC וIRASSITANT יכולתי להשתמש בשלט של HOT כדי לשלוט על הווינאמפ ועוד תוכנות. זה לא תפקד חלק כמו שתוכנן ודי נזנח עם הזמן. במשך כמה זמן יש לי מקלט IR קנוי ששימש אותי כדי להעביר לפלאפון נוקיה 6100 קבצי מדיה. והייתי רוצה להשמיש אותו כדי לקלוט גם נתונים משלט HOT אותו אתכנת לשלוט על תוכנות מחשב. אממה... התוכנות שאיתן השתמשתי אז לא כ"כ התקדמו עם העולם המודרני. אין גרסאות שלהן מהשנים האחרונות וגם WINLIRC תמכה במקלט העובד דרך COM ולא USB. האם מישהו מכיר פרוצדורה דומה, תוכנה דומה או משה…
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אוקי חברה שלום! אני מתחיל במודינג ואני רוצה לעשות חלון למחשב! דבר ראשון קראתי את כל המדריך שיש במדריכים ויש לי כמה שאלות! אוקי דבר ראשון איך אני מחבר את הפרספקס לחלון? לא הבנתי את זה ממש איך להשתמש בגומיות U ובסיליקון ממש לא הבנתי! כמה עולה לקנות פרספקס? סתם לידע כללי יש לי דרמל (כאילו לחבר אני יקח לו את זה D:) אם יש לכם עוד טיפים דברו! תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
נתון המעגל הבא: נתון אות המבוא הבא: * ציין סוג המעגל ושרטט מתח המוצא.. תודה לעונים..
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-