עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by stingeR-,

אוקיי , בסוף החלטתי לשים במארז פרספקס עם 4חורים במקומות שונים , בתוך החורים יהיו , מאורר אחד צבעוני(לדים) באמצע , 2 מאוררים ירוקים למטה אחד בצד שמאל אחד בימין , אחד אדום למעלה ליד הצבעוני , ועוד אחד אדום בגג , ישארו לי אם כך שני מאוררים ג'נריים אחד מקדימה אחד מאחורה , הסירקולציה לא כל כך איכפת לי כי גם ככה עכשיו יש לי מאורר אחד שמוציא מאחורה(בקושי זז , הthunderblade) והמאורר שעל המעבד והמעבד עובד על מעלות טובות , ככה שלא כל כך איכפת לי מהסירקולציה , זה רק יכול לשפר... , עכשיו , כל המאוררים לדעתי יכניסו , אלא אם כן יש לכם הצעות , וזה מה שבאתי לשאול , איך לתכנן את זה... , הצעות הנה תמונה שממחישה מה הולך להיות שם , מארז ג'נרי , עם חלון חתוח ופרספקס עם 4 חורים למאוררים , ג…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Vass,

רק התחלתי עם המכשיר ושאני מנסה להעלות תוכנה חדשה לוקח לו בערך שעה הוא רושם לי compiling sketch... ונתקע בחצי לא מגיב אחרי שעה הוא אומר לי שהוא סיים ואני לא מבין מה הבעיה בדקתי הפורטים מתאימים שניהם com3 והלוחות גם מתאימים בתוכנה רשום uno אז מה הבעיה תודה לעוזרים זה נראה ככה: http://www.siz.co.il/my/oogtzzm3kgty.png http://www.siz.co.il/my/zmzixmemjwd2.png לא משנה הסתדרתי השתמשתי במחשב אחר למרות שאני לא יודע מה הבעיה בשלי

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by re5pect,

שלום לכולם! איך כדאי לסדר את זה???? ואיפה להכניס מאוורר שמכניס אוויר http://www.pbase.com/image/31437240 *המאוורר המסומן באדום משמש ב-"אגזוז" ;) ;)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Aviram,

קניתי מחשב חדש, ובו צורב של LITE-ON (המארז היה שחור כולל הכל). אז כמובן שעדיף להשתמש בכונן דיסקים רגיל מאשר בצורב אם אני רק רוצה לקרוא דיסק, אז לקחתי מהמחשב הישן שיש בו LITE-ON לא חדש, בערך מלפני 3 שנים, שהוא בצבע לבן. עכשיו כמובן שזה לא שילוב כל כך יפה לבן על שחור במארז, אז אני רוצה לצבוע אותו. אני לא רוצה להחליף את הפאנל כי עד שאני ימצא משהו מתאים שיתלבש עליו... אז אני רוצה לצבוע. מה שברור לי שם אני צובע בלורד זה בסוף לא יהיה שחור, זה יהיה צבע סגול ככה, וזה רק יהרוס, אולי בצבע גואש? השאלה אם זה ייצא שחור-שחור כמו המארז, והאם זה לא ייראה עבה ומזוייף...? ספריי שזאת הדרך הכי טובה לפי מה שהבנתי, אני רוצה רק לצבוע את הכונן זה הכל. אז אתם יכולים להסביר לי מה כדאי? לא א…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. במידה וכן רשימה של חנויות באיזור הדרום תעזור מאוד ותודה מראש לכל המגיבים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Moty_p,

אני מחפש מפסק שברגע שלוחצים עליו הוא לא מעביר זרם ומתח וברגע שעוזבים אותו אז הפוך אשמח לשם של מפסק כזה או קישור תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by tavor21,

אני בונה את המקלט לשלט אבל אני לא יודע אם מה שיש לי זהה לזה שיש במדריךך

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  8. Started by ShowstoppeR,

אני מניח שחלק מכם שמעו על הפרוייקט שרץ בארה"ב בשם The Mod Nation. המפתחים Bill "mnpctech" Owen ו Stuart "kikboxes" King שלוקחים את כל נושא המודינג בתור מקצוע החליטו לשתף פעולה ולפתוח סדנת מודינג מקצועית בארה"ב. הפרוייקט החל כיוזמה אישית והתפתח לרעיון לפתוח קהילה שתבוא לעזרתם של מודרים ברחבי העולם ותכלול בתוכה את מיטב המודרים בעולם שיבואו כדי לשתף את הקהילה בשיטות עבודה, מדריכים וסודות מקצועיים שרכשו במהלך הקריירה שלהם בתחום. לא מזמן קיבלתי הודעה פרטית בפורומים של wizdforums.co.uk והופתעתי לגלות כי נבחרתי ע"י mnpctech עצמו להכין את הבסיס לקהילה שתבוא בפתיחה הרשמית. סה"כ הוזמנו כ 20 אנשים, כולם מודרים בדם והקריטריון היחיד חוץ ממקצועיות כמובן היה רצון וידע לתרום למודרים ברחב…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Avivio,

שלום לכולם, אני חדש בתחום הארדווינו, יש לי קצת רקע בחשמל ואלקטרוניקה וגם קצת בתכנות. קניתי לפני כמה ימים את הארדווינו הראשון (בינתיים) שלי mega 2560 r3, אני צריך לחבר אליו סולנואיד שדורש 12V ו-3A. קראתי אתמול שאפשר לעשות זאת עם טרנזיסטור וכו, השאלה שלי האם לא כדאי לעשות את זה עם ממסר פשוט, ראיתי את הממסר הבא המותאם לארדווינו באיביי: http://www.ebay.co.uk/itm/New-5V-10A-1-Channel-Relay-Module-Board-Shield-for-Arduino-PIC-STM32-MCU-Cheap-/251231186076?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a7e8bac9c לא יהיה פשוט יותר לחבר את זה לארדווינו? אני יכול פשוט לחבר Vcc וground ואת פיו הבקרה בלי צורך בשום התאמה נוספת? האם זה מומלץ מבחינת שמירה על הכרטיס שלי מאשר חיבור עם טרנזיסטור? ו…

• 5 תגובות
    • 4.8k צפיות
  10. שלום לכולם!! אני יודע, אני יודע... מודינג בשעה מתעקב כבר יותר מחודשיים... מצטער.. אבל הוא יפורסם בקרוב אני מקווה! אבל נושא אחד נשאר לא סגור מאז פרק 6 - שימוש בתוכנה UICE על מנת להפעיל את הצד התוכנתי של המקלט. נשלחו אלי המוןןן שאלות בפרטי, והמון המון המון שאלות ב-ICQ וכד' והחלטתי שיותר חשוב להוציא מדריך על התוכנה מאשר את הפרק החדש. ולעינינו... נתחיל מהורדת התוכנה באתר http://www.mediatexx.com/download/uicesetup.exe והתקנתה על גבי המחשב. נחבר את המקלט למחשב ונפעיל את התוכנה. נבחר בחלון הראשי את האפשרות "LIRC Basic Device" נעבור לטאב השני בתוכנה ונבחר את יציאת ה-COM שאליה מחובר המקלט. בדרך כלל זהו COM1. ונלחץ על INITIALIZE נלחץ לחצן ימני על הרשימה ונבחר בתפריט…

• 10 תגובות
    • 6.6k צפיות
  11. Started by Electric Boom,

אני רוצה לדעת מה תיהיה התוצאה של חיבור שתיים או יותר מאווררים לאותו מולקס. עכשיו נגיד שבשתיים זה זניח אם בכלל מה קורה עם 3,4,5... ה"תוצאה"שעלייה אני מדבר זה מהירות המאוורר כי משום מה נראה לי שאם הם יהיו על אותו מולקס הם יקבלו פחות זרם\מתח. חוץ מזה זה לא יחשב מקבילי?... עכשיו נגיד שזה לא נורא,האם זאת אותה תשובה לגבי 1.אם החוטים שלהם נוגעים זה בזה2.אם לא... צריך תשובה מהר אני באמצע העבודה כאמור...

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  12. Started by tavor21,

http://www.halilit.com/shop/index.php?action=recshow&subcat_id=33&item_id=297 אני רוצה לבנות אחד כזה בתקווה שזה יעלה לי פחות מ324 ש"ח בתודה מראש ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  13. Started by TALKATZ,

תגידו יש ספרי צבע שזוהר בחושך?

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  14. Started by ye_3333,

אז ככה חברה בעיקרון השקעתי המון כסף בשביל המערכת מחשב שייש לי.. אבל פשוט נהייה לי חשק לאיזה שיפור במארז שלי xaser 3 super tower v2000d חוץ ממאווררים מוארים מה כבר אני יכול לעשות שיגרום לזרימת אווירר אולי יותר טובה ובכלל לגורם למחשב שלי להיראות יותר טוב חחח והחוטים אצלי כבר מסודרים ממזמןם...

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  15. Started by Yehudaa,

אני רוצה לבנות קדם מגבר סטיראו פשוט . יש לי שתי סוגים של מגברי שרת פה אחד NE5532P והשני TL072CN הנה חוברות שירות ל TL072CN http://datasheet.thaishopetc.com/d/TL072.pdf http://www.st.com/web/en/resource/technical/document/datasheet/CD00000490.pdf מה שלא הבנתי איך זה שיש שתי כניסות ו OUTPUT אחד . והם אומרים שפין אחד הוא OFFSET NULL 1 ואילו באתר אחר ראיתי שלמעשה פין אחד הוא OUTPUT 1 . מה שנשמע יותר הגיוני

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. Started by domri,

שלום יש לי בעיה יש לי מצלמה שנתקעת מידי פעם וכל פעם מחדש צריך להוציא אותה מהחשמל על מנת לאתחל אותה. עכשיו ככה בהתחלה חשבתי לבנות לה כרטיס קטן שיכיל נגד וקבל שייצור מין איזה השהייה אוטומטית למשך כל 4 שעות בערך (בהתאם לנגם והקבל שאני ישים) אבל הבעיה היא שאני לא יודע עם זה יעבוד כל כך ואפילו גם חשבתי לחבר שעון שבת אבל בכל פעם שהוא עושה ריסט הוא נח 15 דקות וזה לא טוב אני צריך שהמצלמה תתכבה רק לשניה או שתיים. מישהו יודע איך אני יכול לבנות למצלמה שלי מעגל שיכבה אותה כל 3 או 4 שעות למשך שניות אחדות וידליק אותה בחזרה? תודההה המצלמה עובדת על 24 וולט

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by efergan7,

שלום יש לי מסך LCD של נוקיה 3310 ומצאתי המון מדריכים איך לחבר אותו בחרתי במדריך הזה בגלל שהוא לא מסובך ואין הרבה חלקים http://www.mods4you.de/index.php?action=modds&zeige=4&code=Tm9raWEgMzMxMCBMQ0QgYW4gTFBU אני רוצה לדעת אם אני יכול לבטל את הלדים ואיזה קבל צריך? קרמי? אם אני אחבר קבל אלקטרוליטי שהמינוס יהיה בחיבור 18 -25 זה בסדר? רשום 1,0 uF ויש לי 1uF 50V יש הבדל? סליחה על החפירה אבל שאלה אחרונה האם להלחים את החבורים 18-25? או לחבר לאן שאני רוצה את המינוס

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי מארז פנוי בבית שאני רוצה לעשות לו מודינג עצבני אבל אני רוצה נושא מסויים לאורך כל המודינג (theme) אתם יכולים לעזור לי לבחור אחד? אין לי שום רעיון.....\:

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  19. Started by dbzu,

שלום לכולם... אני רוצה לבנות מעגל ir שברגע שמעבירים יד מעל הלד הוא ישלח פקודה לכמה לדים להדלק לכמה שניות ולהכבה מישהוא יכולה לעזור?? זה תצוגת 7 seg שעובדת עם 5 וולט מ usb ואני רוצה להוסיף את הדבר הזה

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by kodinover,

כמה אמפר נותנים סוללות AA ו AAA ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Br33z3R,

שלום יש לי טליויזיה Lenco ובטעות הרסתי את השלט שלה. עכשיו, רציתי לדעת איך מתאימים שלט לטלויזיה? - הרי לא כל שלט מתאים לכל טלויזיה. ואני רוצה שלט אחר, כי הסוג שלט שיש לי כרגע ממש גרוע - אשמח אם תענו לי , איך אני אדע איזה שלט יפעיל את הטלויזיה ? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by AtR,

שלום. יש לי מארז כזה והיית רוצה לחתוך חלון על הדלת תציעו לי משהו יפה שייראה פצצתי על המארז שלי החור שיש לי על הדלת אני יינצל אותו אבל אני רוצה שתגידו לי רק איזה חלון יהיה הכי מתאים לי והכי גורם למארז שלי להפוך להיות חיה תודה מראש ATR

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  23. היי, אני מחפש מעגל טיפוסי של המוצא של כרטיס הקול במחשב או כל נגן מוסיקה/מגבר מה שזה לא יהיה. יותר מעניין אותי הציוד הLow End ולא הציוד של האדיופילים, למרות שאשמח להעמיק את הידע גם בזה. אשמח לכל חומר שהוא (בדגש על מוצא כרטיס הקול שבמחשב).

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by eyalgp,

מחיפושים רבים בגוגל אני רואה שיש פה ידע רב בנושא אינפרא אדום ואני מחפש מקלט irDa לצורך העלאת נתוני אימון משעון דופק פולאר f55 לתוכנת weblink קניתי שעון במאות שקלים רק בשביל לגלות שהוא מתקשר עם המחשב באינפרא. אם יש למישהו שמוכן למסור מקלט כזהusb או port במחיר סמלי אני ישמח גר באבן יהודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by yossi555555,

שלום בא לי תאורה ירוקה במחשב אז חשבתי לקנות 6 מאוורים עם לדים בצבע ירוק אז אמרו לי שחבל ועדיף פשוט לקנות שתי קטודות (לדים ירוקים) בחבור ישיר לספק השאלה שלי ראתי שזה בא עם איזה שנאי כזה בריא לחבר את זה לספק? לא מסוכן ? פעם ראשונה פשוט, תודה אם יש לכם רעיונות אשמח לשמוע ! דרך אגב זה מאיר הרבה ?המוכר בחנות אמר שזה מאיר מצוין תודה

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.